Ervaringen met foto’s op linnen

Nadat wij benaderd waren door Herinneringen Op Linnen✅om hun foto's op linnen uit te testen, hebben wij de koe bij de horens gevat en hebben wij onze huisfotograaf benaderd om in deze actie te ondernemen.

De ervaringen kunt u hieronder zien en die zijn goed uitgevallen!

Na een leuke dag op stap te zijn geweest met de hele familie hebben we een leuke foto gemaakt van onze kinderen in het bos.
Thuis gekomen heb ik de foto bewerkt op mijn I-Phone met color splashdat en wel zodanig dat de achtergrond zwart-wit werd zodat de kinderen er echt uitspringen.

 


De foto vervolgens opgestuurd naar ‘herinneringen op linnen' en dan maar afwachten, want je weet nooit hoe het er dan in het groot uit komt te zien.

Twee dagen later hadden we hem al in huis, super snel! Snel openmaken en hij was echt super gaaf. Er zat zelfs nog een leuk cadeautje bij, maar ik weet niet of iedereen dat krijgt, ik denk dat dit was omdat wij bereid waren om aan deze test mee te doen!

Foto voor bewerking

Foto na bewerking


De kinderen zelf vonden hem ook geweldig. De kleuren zijn heel mooi, hij is heel scherp, netjes verpakt en erg snel bezorgd!


Formaat 50 bij 70 cm

 

Hij heeft een mooi plekje in ons huis gekregen.

 

 

Wilt u ook een mooie afdruk laten maken door Herinneringen op linnen kijk dan hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 


Ervaringen met foto’s op linnen

Reactie schrijven

Commentaren: 0