Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Op zoek naar tuinmeubelen ✅ die u online kunt bestellen met de laagste prijs garantie, dan bent u hier op het juiste adres!

Deze webshop is een van de grootste aanbieders in tuinmeubelen en door de grote inkoop, kunt u natuurlijk profiteren van de laagste prijzen en heeft u de grootste keus!

 

Deze tuinmeubelshop streeft naar een perfecte serviceverlening en advies tijdens de aankoop van een tuinset.

 

Gratis verzending en retour!

 

Uitgebreid assortiment van meer dan 350 tuinsets;

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Online je loungeset bestellen

Je vindt hier altijd een loungeset die bij jou past. Houd je van modern? Of houd je meer van klassiek? Of maakt dit niet uit en wil je gewoon lekker buiten kunnen zitten? Het is mogelijk door de ruime keuze uit het assortiment van deze Tuinmeubelshop.

 

Zij bieden je ook bekende merken aan zoals, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Apple Bee, SUNS en Garden Collections. De loungesets die zij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen de allerbeste prijs! Houd de online folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

 

Welk loungeset past bij jou?

Wil je graag comfortabel loungen en lekker languit kunnen liggen op een bank in je achtertuin of op je terras? Dan is een hoekset een aanrader! Je kunt heerlijk onderuitgezakt ontspannen en genieten van het mooie zomerweer in één van de loungemeubelen. Zo kun je kiezen uit aluminium loungesets, houten loungesets, outdoor textileen loungesets en wicker loungsets,. Bovendien zijn er bij veel sets verschillende opstellingen mogelijk.

 

Neem bijvoorbeeld de Toronto loungeset 6-delig. Deze set bestaat uit drie hoekelementen, twee midden elementen en één tafel met polywood top. Als je bijvoorbeeld een kleinere tuin hebt, dan wordt er een modulair systeem aangeraden. Je kunt zo zelf de ruimte die je hebt, invullen door elementen weg te laten of toe te voegen. Zo kan altijd een set worden gemaakt die passend is in jouw tuin!

 

De chaisse longue loungesets zijn bijvoorbeeld een goede optie. De sets bestaan uit twee hoekmodules en een lounge voetenbank. Optioneel zou je ook nog een extra middenmodule of tafel toe kunnen voegen. De sets zijn compact, maar geven je wel het ultieme ‘loungegevoel’ in je tuin.

 

Stel: je wilt graag met vrienden heerlijk buiten kunnen zitten op je terras en ondertussen ook lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dan is de dining loungeset de beste optie. De combinatie van een loungeset met een hoge tafel zorgt ervoor dat je zowel comfortabel kunt zitten als dineren. Hierdoor combineer je de luxe van loungen met het gemak van buiten eten. Ook deze tuinmeubelsets zijn in diverse opstellingen, kleuren en maten leverbaar. In deze collectie vind je ook verstelbare loungetafels. Deze tafels kun je door middel van een gasveer omhoog en omlaag verzetten. Loungen en eten wordt daardoor nog praktischer en eenvoudiger.

 

Als je liever geen hoekbank wilt, is het ook een optie om een stoel-bank loungeset aan te schaffen. Deze loungesets bestaan vaak uit twee stoelen, een 2- of 3-zitsbank en een tafel/voetenbank. Deze loungesets zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt.

 

Materialen die gebruikt worden in de loungesets

De tuinmeubelen worden gemaakt van de volgende 4 soorten materialen: aluminium, wicker, outdoor textileen en hout. Loungesets van wicker, ook wel vlechtwerk genoemd, zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Sets van dit materiaal kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn deze sets 100% handwerk en er kan dus verschil in kleur, draad en weefpatroon ontstaan. Hetzelfde geldt voor aluminium loungesets. Deze kwalitatief goede sets zijn gepoedercoat, zodat ze ook mooi blijven en makkelijk schoon te houden zijn. De eigenschappen van houten loungesets verschillen per houtsoort. Deze webshop biedt je voornamelijk teakhouten loungesets. Teak is meest harde houtsoort en kan daarom het hele jaar buiten blijven staan. Houten loungesets hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Kies je voor een eigentijdse, outdoor textiel loungeset? Dan kun je er zeker van zijn dat je in stijl kunt loungen. De sterke outdoor textielstof is om een aluminium frame gespannen. Ze zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden, dankzij een water- en vuil afstotende beschermlaag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Comfortabel relaxen met de loungekussens

 

Alle loungesets worden inclusief rug- en zitkussens geleverd. De kussens die worden verkocht zijn verschillend qua dikte per set. Hoe dikker, hoe beter het zitcomfort. De kussens die worden afgebeeld op de website, horen ook standaard bij de loungeset. De loungekussens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bijna alle kussens zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het voelt als katoen, maar veel sterker is en dus ook duurzamer. Door het gebruik van het materiaal katoen hebben de kussens een groot ademend vermogen. Daarnaast zijn ze weerbestendig, mits er goed geventileerd wordt. Verder zijn de kussens stevig van vorm en kleurvast. Je kunt op deze sets comfortabel zitten, omdat de kussens warmte werend zijn. Dit houdt in dat de kussens niet plakken bij warm weer. De kussen hoezen zijn afrits baar en kunnen koud gewassen worden (30°C).

 

Kleur in je tuin

 

Om een zo'n goed mogelijke combinatie van je loungeset en je tuin te maken, is de kleurencombinatie zeer belangrijk. Als je een landelijke tuin hebt, is het beste om de kleuren neutraal te houden. Gebruik dan kleuren zoals bruin en naturel, deze kleuren zorgen voor rust in je tuin. De warme kleurencombinatie zorgt er voor dat je een romantische/rustige tuininrichting krijgt. Houd je toch liever van strak en modern? Dan zijn tuinmeubelen van het materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke tuininrichting.

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

In stijl loungen

 

Je hebt een loungeset op het oog, maar je wilt er je eigen draai aan geven. Je kunt je set een eigen tintje geven door te decoreren met kussens en andere accessoires. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om jouw perfecte loungeset samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een vuurtafel aanschaffen, die je warmte biedt op de wat koudere avonden. Bovendien zou je ook een bijzettafel kunnen kopen om zo je loungeset compleet te maken. Ben je benieuwd naar wat voor trends er zijn op dit moment? Neem dan eens een kijkje op het blog .

 

materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke

Onderhoud van je loungeset

 

De collectie loungesets hebben gelukkig bijna geen onderhoud nodig. Er wordt wel aangeraden om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je loungeset. De hoes beschermt je loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken. Verder wordt er geadviseerd om je wicker of aluminium loungeset in het voorjaar te cleanen met 1 van de cleaners die ook in de webshop aangeschaft kan worden! Voor sets waarin teakhout is verwerkt, wordt aangeraden om deze schoon te maken met een teakcleaner. Je houdt hiermee je set in optimale conditie en zo profiteer je van jaren loungeplezier.

 

Vragen & Advies

Wil je meer informatie over een loungeset? Dit kan online via de website van de tuinmeubelshop. Zij helpen je graag verder met de vragen die je hebt over een loungemeubel. 

RSS productfeed

Outdoor Cover tuinsethoes rond 320 cm x (h) 85 cm (za, 27 jul 2024)
Outdoor Cover tuinsethoes rond 320 cm x (h) 85 cm Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om de kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal! De afdekhoes is verkrijgbaar in verschillende maten. De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas. Afmetingen: Rond 320 x 85(h) cm EUR 119.95 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Cover loungesethoes 300 x 300 x (h) 70 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Outdoor Cover loungesethoes 300 x 300 x (h) 70 cm Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om de kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal! De afdekhoes is verkrijgbaar in verschillende maten. De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas. Afmetingen: 300 x 300 x 70(h) cm EUR 109.95 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Cover loungesethoes L-vorm 270 x 270 x (h) 70 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Outdoor Cover loungesethoes L-vorm 270 x 270 x (h) 70 cm Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om de kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal! Deze afdekhoes is geschikt voor banken met een XL hoekelement. De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas. Afmetingen: 270 x 270 x 70(h) cm EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Cover loungesethoes XL-vorm 300 x 300 x (h) 70 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Outdoor Cover loungesethoes XL-vorm 300 x 300 x (h) 70 cm Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om de kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal! Deze afdekhoes is geschikt voor banken met een XL hoekelement. De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas. Afmetingen: 300 x 300 x 70(h) cm EUR 114.95 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Cover kussentas 125 x 32 x 50 (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Outdoor Cover kussentas 125 x 32 x 50 cm Het opbergen van de kussens van je loungeset gaat het makkelijkst met de Outdoor Cover lounge kussentas.  Deze kussentas heeft een afmeting van 125 x 32 x 50 cm en dit formaat is perfect voor het opbergen van je hoge rugkussens.  Het materiaal is volledig ademend en bieden je kussens tijdens het opbergen het allerbeste niveau van luchtvochtigheid en weerhoudt alle condens. Deze kussentas is vooral geschikt voor hoge rugkussens. * Afmeting Outdoor Cover kussentas: 125 x 32 x 50 cm * Materiaal: Ripstop polyester met ademende Outdoor Cover membraan * Kleur: Antraciet EUR 27.95 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Cover universele zweefparasolhoes (Sat, 27 Jul 2024)
Outdoor Cover universele zweefparasolhoes 250 cm x 60/65 cm Deze ademende parasolhoes is geschikt voor zweefparasols. Er zit een handige stok bij om uw parasolhoes gemakkelijk over te parasol te kunnen plaatsen zonder hierbij een trap te gebruiken. Outdoor Cover parasolhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een Outdoor Cover beschermhoes verlengt de levensduur van uw parasol. Outdoor Cover stoffen zijn 100% waterdicht, de naden zijn spatwaterdicht.  Afmeting: 250 cm x 60/65 cm EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Platinum ingraafvoet (Sat, 27 Jul 2024)
Platinum ingraafvoet Platinum ingraafvoet EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Platinum Challenger zweefparasol 3x3mT2 premium (excl. voet) (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Platinum Challenger zweefparasol T2 300 cm x 300 cm Faded Black 7139P De Platinum Challenger T2 is nieuwste model binnen de collectie van Tuinmeubelshop. De Challenger T2 is een stijlvolle en luxe zweefparasol, die is ontworpen met oog voor detail. Het gebruikscomfort staat voorop bij deze uitgebreide parasol. De Challenger T2 kan met gemak kantelen, 360 graden draaien en naar achteren hellen. Een parasol bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Het traploze kantelsysteem van de Challenger T2 is voorzien van RVS binnenwerk. Hiermee is het mogelijk om het doek tegen de zon in te draaien en te kantelen bij laagstaande zon. Dit allemaal zonder de parasol te verplaatsen. Het frame van deze Platinum zweefparasol is geheel uit aluminium vervaardigd en doekspanners aan het eind van de baleinen zorgen dat het doek altijd strak staat. Tenslotte geven de stevige mast en het gegoten aluminium handvat de Challenger T2 de nodige constructie voor jarenlang onbezorgd genieten in de zon. Deze Challenger T2 zweefparasol heeft een doek in de kleur Faded Black. Dit doek is een Stofklasse 4 Premium doek van Platinum. Het doek is van 100% Spruncrylic en is water- en vuilafstotend. De vezels zijn tot in de kern gekleurd. Deze zweefparasol biedt optimale bescherming tegen UV stralen. Wanneer u de parasol niet gebruikt, adviseren wij om altijd een beschermhoes te gebruiken om de levensduur van de parasol te verlengen. Bij deze parasol wordt geen parasolvoet geleverd. EUR 619.00 Meer informatie
>> meer lezen

Platinum Challenger zweefparasol 3x3m T2 premium (excl. voet) (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Platinum Challenger zweefparasol T2 300 cm x 300 cm Manhattan 7139R De Platinum Challenger T2 is nieuwste model binnen de collectie van Tuinmeubelshop. De Challenger T2 is een stijlvolle en luxe zweefparasol, die is ontworpen met oog voor detail. Het gebruikscomfort staat voorop bij deze uitgebreide parasol. De Challenger T2 kan met gemak kantelen, 360 graden draaien en naar achteren hellen. Een parasol bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Het traploze kantelsysteem van de Challenger T2 is voorzien van RVS binnenwerk. Hiermee is het mogelijk om het doek tegen de zon in te draaien en te kantelen bij laagstaande zon. Dit allemaal zonder de parasol te verplaatsen. Het frame van deze Platinum zweefparasol is geheel uit aluminium vervaardigd en doekspanners aan het eind van de baleinen zorgen dat het doek altijd strak staat. Tenslotte geven de stevige mast en het gegoten aluminium handvat de Challenger T2 de nodige constructie voor jarenlang onbezorgd genieten in de zon. Deze Challenger T2 zweefparasol heeft een doek in de kleur Manhattan. Dit doek is een Stofklasse 4 Premium doek van Platinum. Het doek is van 100% Spruncrylic en is water- en vuilafstotend. De vezels zijn tot in de kern gekleurd. Deze zweefparasol biedt optimale bescherming tegen UV stralen. Wanneer u de parasol niet gebruikt, adviseren wij om altijd een beschermhoes te gebruiken om de levensduur van de parasol te verlengen. Bij deze parasol wordt geen parasolvoet geleverd. EUR 619.00 Meer informatie
>> meer lezen

Platinum Challenger zweefparasol 3x3m T2 wit frame (excl. voet) (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Platinum Challenger zweefparasol T2 300 cm x 300 cm Manhattan met wit frame 7135R De Platinum Challenger T2 is nieuwste model binnen de collectie van Tuinmeubelshop. De Challenger T2 is een stijlvolle en luxe zweefparasol, die is ontworpen met oog voor detail. Het gebruikscomfort staat voorop bij deze uitgebreide parasol. De Challenger T2 kan met gemak kantelen, 360 graden draaien en naar achteren hellen. Een parasol bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Het traploze kantelsysteem van de Challenger T2 is voorzien van RVS binnenwerk. Hiermee is het mogelijk om het doek tegen de zon in te draaien en te kantelen bij laagstaande zon. Dit allemaal zonder de parasol te verplaatsen. Het frame van deze Platinum zweefparasol is geheel uit aluminium vervaardigd en doekspanners aan het eind van de baleinen zorgen dat het doek altijd strak staat. Tenslotte geven de stevige mast en het gegoten aluminium handvat de Challenger T2 de nodige constructie voor jarenlang onbezorgd genieten in de zon. Deze Challenger T2 zweefparasol heeft een doek in de kleur Manhattan. Dit doek is een Stofklasse 4 Premium doek van Platinum. Het doek is van 100% Spruncrylic en is water- en vuilafstotend. De vezels zijn tot in de kern gekleurd. Deze zweefparasol biedt optimale bescherming tegen UV stralen. Wanneer u de parasol niet gebruikt, adviseren wij om altijd een beschermhoes te gebruiken om de levensduur van de parasol te verlengen. Bij deze parasol wordt geen parasolvoet geleverd. EUR 619.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Detroit bistroset (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Garden Collections Detroit bistroset De Garden Collections Detroit bistroset laat je helemaal tot rust komen. Deze lounge tuinstoelen zijn gemaakt om in te relaxen. De Detroit relax stoel heeft een aluminium frame omspannen met een stevige platte vlechtwerkdraad. Aluminium is licht van gewicht, erg stevig en kan niet gaan roesten. De relax stoel heeft een verstelbare rugleuning en verstelbare voetenbank. Zodra de rugleuning naar achteren gaat, gaat ook het voeteneinde omhoog. Je lichaam wordt hierbij optimaal ondersteund. Op de side table ligt een glasplaat van gehard glas. De kussens van de Detroit relax stoel zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat u deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is. EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm De Garden Collections Fourmile dining tuintafel heeft een stoere en landelijke uitstraling. Door het gebruik van origineel teakhout ontstaat een warme kleur beleving. De tuintafel is voorzien van een sterk en stabiel onderstel waardoor je jarenlang plezier van deze tuintafel zult hebben. Door de royale maatvoering is deze tuintafel geschikt voor 6 personen. Eigenschappen Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm De Fourmile dining tuintafel is gemaakt van 100% gecertificeerd teakhout. Het Indonesisch teakhout is van hoge klasse en hierdoor zeer goed geschikt voor buiten gebruik. Ook is de volledige tuintafel voorzien van massieve planken, waardoor de tuintafel heel degelijk is. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Coast lounge tuinbank 2-zits (1 stuk) (Sat, 27 Jul 2024)
EUR 909.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Planter Miguel rond 58 x (h) 71 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Planter Miguel rond 58 x (h) 71 cm  Een prachtige tuinset maak je pas helemaal compleet met een stoere Miguel planter van 4 Seasons Outdoor. Deze robuuste plantenbak van teakhout is een echte eye-catcher op je terras of bij de entree van je oprit. Door de constructie in de Miguel planters kun je hierin makkelijk een plantenbak plaatsen. Combineer je teakhouten tuinmeubelen met een prachtige plantenbak in gewenst formaat voor een natuurlijke look. De subtiele vormgeving van verspringende teakhouten latten is prachtig en heeft een moderne uitstraling, terwijl het warme hout voor een neutrale en natuurlijke look zorgt. Het teakhout heeft af en toe onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. De 4 Seasons Outdoor Miguel planter is verkrijgbaar in 4 varianten.  EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Planter Miguel vierkant 45 x 45 x (h) 70 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Planter Miguel vierkant 45 x 45 x (h) 70 cm  Een prachtige tuinset maak je pas helemaal compleet met een stoere Miguel planter van 4 Seasons Outdoor. Deze robuuste plantenbak van teakhout is een echte eye-catcher op je terras of bij de entree van je oprit. Door de constructie in de Miguel planters kun je hierin makkelijk een plantenbak plaatsen. Combineer je teakhouten tuinmeubelen met een prachtige plantenbak in gewenst formaat voor een natuurlijke look. De subtiele vormgeving van verspringende teakhouten latten is prachtig en heeft een moderne uitstraling, terwijl het warme hout voor een neutrale en natuurlijke look zorgt. Het teakhout heeft af en toe onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. De 4 Seasons Outdoor Miguel planter is verkrijgbaar in 4 varianten.  EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Capitol lounge voetenbank (Sat, 27 Jul 2024)
4 Seasons Outdoor Capitol lounge voetenbank Wil jij hét ultieme loungegevoel ervaren? Dan is de 4 Seasons Outdoor Capitol loungeserie een aanrader. Deze loungeserie heeft een luxe design en een fantastisch zitcomfort. De zit- en rugkussens zijn goed gevuld waardoor je ultiem zit. Zó lekker heb je nog nooit gezeten. Combineer de 4 Seasons Outdoor Capitol lounge voetenbank met andere producten uit de loungeserie en stel zo zelf je loungeset samen. Zelf het comfort ervaren? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder! Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Capitol lounge voetenbank De Capitol loungeserie van het merk 4 Seasons Outdoor heeft een ruim ontwerp met een aantal opvallende kenmerken. Zo bestaat de lounge voetenbank uit een dik aluminium frame en deze is voorzien van een dik all weather kussen. De kussenhoes is van Olefin materiaal. Dit is een stof die waterafstotend en tegelijkertijd ook ademend is. Dus geen zweterig gevoel wanneer je met het warme zomerweer in je loungestoel zit. De tuinkussens zijn gevuld met hoogwaardige materialen zoals Dracon en Quick dry foam, welke -naast het lekkere comfort- ook zorgen dat ze dit op langere termijn behouden. Voor het ultieme loungegevoel combineer je de 4 Seasons Outdoor Capitol lounge voetenbank met andere tuinmeubelen uit de 4 Seasons Outdoor Capitol loungeserie. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! EUR 369.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Eco dining tuinstoel stapelbaar (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Eco dining tuinstoel  De 4 Seasons Eco dining tuinstoel is een trendy en onderhoudsvrije dining tuinstoel in de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is stapelbaar en kan hierdoor eenvoudig en compact opgeborgen worden. De Eco dining tuinstoel is van aluminium en voorzien van een duurzame poedercoating. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. Als optie zijn er zit- en rugkussens voor de Eco dining tuinstoel verkrijgbaar. EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Famous Furniture Taranto hoek module (Sat, 27 Jul 2024)
Famous Furniture Taranto hoek module De Famous Furniture Taranto loungeserie is een prachtige, eigentijdse en moderne loungeserie uit de collectie van Tuinmeubelshop. De robuuste Taranto loungeserie is heel comfortabel, zodat je hierin optimaal kunt ontspannen. De loungeserie heeft een solide aluminium frame en is verkrijgbaar in twee kleuren: Matt White of Matt Royal Grey. Door de coating op het aluminium gaat deze loungeserie lang mee en is deze gemakkelijk te onderhouden. De bijpassende loungetafels hebben een blad van HPL. Dit is een zeer duurzame kunststof met een gedecoreerde toplaag. De materialen zijn uitermate slijtvast en dankzij de hoogwaardige afwerking kan deze loungeserie het gehele jaar door buiten blijven staan. De stevige kussens van de Taranto loungeserie zijn water- en vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken. De Taranto loungeserie is modulair en geheel naar wens samen te stellen. Wij helpen je hier graag bij. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Famous Furniture Taranto loungetafel 90 x 90 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Famous Furniture Taranto loungetafel 90 x 90 cm  De Famous Furniture Taranto loungeserie is een prachtige, eigentijdse en moderne loungeserie uit de collectie van Tuinmeubelshop. De robuuste Taranto loungeserie is heel comfortabel, zodat je hierin optimaal kunt ontspannen. De loungeserie heeft een solide aluminium frame en is verkrijgbaar in twee kleuren: Matt White of Matt Royal Grey. Door de coating op het aluminium gaat deze loungeserie lang mee en is deze gemakkelijk te onderhouden. De bijpassende loungetafels hebben een blad van HPL. Dit is een zeer duurzame kunststof met een gedecoreerde toplaag. De materialen zijn uitermate slijtvast en dankzij de hoogwaardige afwerking kan deze loungeserie het gehele jaar door buiten blijven staan. De Taranto loungeserie is modulair en geheel naar wens samen te stellen. Wij helpen je hier graag bij. EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Toronto bijzettafel met kussen (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Garden Collections Toronto bijzettafel met kussen naturel   De elementen uit de Garden Collections Toronto serie hebben een aluminium frame omspannen met een stevige wicker vlechtwerkdraad. Het aluminium is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. De ronde draad die bij deze serie is gebruikt, is door en door gekleurd. De producten uit de Garden Collections Toronto serie staan op vierkante aluminium blokken met stelpootjes die het geheel een luxe uitstraling geven. Door de stelpootjes kun je de loungetafel stellen, mocht het terras wat ongelijk zijn. De bijzettafel is voorzien van een kussen, zodat je dit ook als voetenbank kunt gebruiken of als extra zitplaats voor de kinderen. De Toronto loungeserie is geheel modulair en naar wens samen te stellen. Wij adviseren je graag! EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie dining tuinstoel met teakpoot (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Hartman Sophie dining tuinstoel met teak pootstel De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een duurzaam, teakhouten onderstel met ronde poten. Hierdoor is deze tuinstoel uitstekend te combineren met een teakhouten tuintafel. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. Deze kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan. EUR 199.95 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie dining tuinstoel met teakpoot (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Hartman Sophie dining tuinstoel met teak pootstel De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een duurzaam, teakhouten onderstel met ronde poten. Hierdoor is deze tuinstoel uitstekend te combineren met een teakhouten tuintafel. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. Deze kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan. EUR 199.95 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie dining tuinstoel met teakpoot (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Hartman Sophie dining tuinstoel met teak pootstel De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een duurzaam, teakhouten onderstel met ronde poten. Hierdoor is deze tuinstoel uitstekend te combineren met een teakhouten tuintafel. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. Deze kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan. EUR 199.95 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie Yasmani dining tuintafel 180 x 95 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Eigenschappen Hartman Sophie Yasmani dining tuintafel 180x95  De Hartman Yasmani dining tuintafel 180x95 is een stoere en degelijke teakhouten tafel met een aluminium pootstel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Yasmani dining tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over. EUR 1099.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie bartafel 180 x 100 x (h) 110 cm (Sat, 27 Jul 2024)
Hartman Sophie bartafel 180 cm Xerix EUR 1599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Reactie schrijven

Commentaren: 0