Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Op zoek naar tuinmeubelen ✅ die u online kunt bestellen met de laagste prijs garantie, dan bent u hier op het juiste adres!

Deze webshop is een van de grootste aanbieders in tuinmeubelen en door de grote inkoop, kunt u natuurlijk profiteren van de laagste prijzen en heeft u de grootste keus!

 

Deze tuinmeubelshop streeft naar een perfecte serviceverlening en advies tijdens de aankoop van een tuinset.

 

Gratis verzending en retour!

 

Uitgebreid assortiment van meer dan 350 tuinsets;

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Online je loungeset bestellen

Je vindt hier altijd een loungeset die bij jou past. Houd je van modern? Of houd je meer van klassiek? Of maakt dit niet uit en wil je gewoon lekker buiten kunnen zitten? Het is mogelijk door de ruime keuze uit het assortiment van deze Tuinmeubelshop.

 

Zij bieden je ook bekende merken aan zoals, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Apple Bee, SUNS en Garden Collections. De loungesets die zij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen de allerbeste prijs! Houd de online folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

 

Welk loungeset past bij jou?

Wil je graag comfortabel loungen en lekker languit kunnen liggen op een bank in je achtertuin of op je terras? Dan is een hoekset een aanrader! Je kunt heerlijk onderuitgezakt ontspannen en genieten van het mooie zomerweer in één van de loungemeubelen. Zo kun je kiezen uit aluminium loungesets, houten loungesets, outdoor textileen loungesets en wicker loungsets,. Bovendien zijn er bij veel sets verschillende opstellingen mogelijk.

 

Neem bijvoorbeeld de Toronto loungeset 6-delig. Deze set bestaat uit drie hoekelementen, twee midden elementen en één tafel met polywood top. Als je bijvoorbeeld een kleinere tuin hebt, dan wordt er een modulair systeem aangeraden. Je kunt zo zelf de ruimte die je hebt, invullen door elementen weg te laten of toe te voegen. Zo kan altijd een set worden gemaakt die passend is in jouw tuin!

 

De chaisse longue loungesets zijn bijvoorbeeld een goede optie. De sets bestaan uit twee hoekmodules en een lounge voetenbank. Optioneel zou je ook nog een extra middenmodule of tafel toe kunnen voegen. De sets zijn compact, maar geven je wel het ultieme ‘loungegevoel’ in je tuin.

 

Stel: je wilt graag met vrienden heerlijk buiten kunnen zitten op je terras en ondertussen ook lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dan is de dining loungeset de beste optie. De combinatie van een loungeset met een hoge tafel zorgt ervoor dat je zowel comfortabel kunt zitten als dineren. Hierdoor combineer je de luxe van loungen met het gemak van buiten eten. Ook deze tuinmeubelsets zijn in diverse opstellingen, kleuren en maten leverbaar. In deze collectie vind je ook verstelbare loungetafels. Deze tafels kun je door middel van een gasveer omhoog en omlaag verzetten. Loungen en eten wordt daardoor nog praktischer en eenvoudiger.

 

Als je liever geen hoekbank wilt, is het ook een optie om een stoel-bank loungeset aan te schaffen. Deze loungesets bestaan vaak uit twee stoelen, een 2- of 3-zitsbank en een tafel/voetenbank. Deze loungesets zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt.

 

Materialen die gebruikt worden in de loungesets

De tuinmeubelen worden gemaakt van de volgende 4 soorten materialen: aluminium, wicker, outdoor textileen en hout. Loungesets van wicker, ook wel vlechtwerk genoemd, zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Sets van dit materiaal kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn deze sets 100% handwerk en er kan dus verschil in kleur, draad en weefpatroon ontstaan. Hetzelfde geldt voor aluminium loungesets. Deze kwalitatief goede sets zijn gepoedercoat, zodat ze ook mooi blijven en makkelijk schoon te houden zijn. De eigenschappen van houten loungesets verschillen per houtsoort. Deze webshop biedt je voornamelijk teakhouten loungesets. Teak is meest harde houtsoort en kan daarom het hele jaar buiten blijven staan. Houten loungesets hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Kies je voor een eigentijdse, outdoor textiel loungeset? Dan kun je er zeker van zijn dat je in stijl kunt loungen. De sterke outdoor textielstof is om een aluminium frame gespannen. Ze zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden, dankzij een water- en vuil afstotende beschermlaag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Comfortabel relaxen met de loungekussens

 

Alle loungesets worden inclusief rug- en zitkussens geleverd. De kussens die worden verkocht zijn verschillend qua dikte per set. Hoe dikker, hoe beter het zitcomfort. De kussens die worden afgebeeld op de website, horen ook standaard bij de loungeset. De loungekussens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bijna alle kussens zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het voelt als katoen, maar veel sterker is en dus ook duurzamer. Door het gebruik van het materiaal katoen hebben de kussens een groot ademend vermogen. Daarnaast zijn ze weerbestendig, mits er goed geventileerd wordt. Verder zijn de kussens stevig van vorm en kleurvast. Je kunt op deze sets comfortabel zitten, omdat de kussens warmte werend zijn. Dit houdt in dat de kussens niet plakken bij warm weer. De kussen hoezen zijn afrits baar en kunnen koud gewassen worden (30°C).

 

Kleur in je tuin

 

Om een zo'n goed mogelijke combinatie van je loungeset en je tuin te maken, is de kleurencombinatie zeer belangrijk. Als je een landelijke tuin hebt, is het beste om de kleuren neutraal te houden. Gebruik dan kleuren zoals bruin en naturel, deze kleuren zorgen voor rust in je tuin. De warme kleurencombinatie zorgt er voor dat je een romantische/rustige tuininrichting krijgt. Houd je toch liever van strak en modern? Dan zijn tuinmeubelen van het materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke tuininrichting.

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

In stijl loungen

 

Je hebt een loungeset op het oog, maar je wilt er je eigen draai aan geven. Je kunt je set een eigen tintje geven door te decoreren met kussens en andere accessoires. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om jouw perfecte loungeset samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een vuurtafel aanschaffen, die je warmte biedt op de wat koudere avonden. Bovendien zou je ook een bijzettafel kunnen kopen om zo je loungeset compleet te maken. Ben je benieuwd naar wat voor trends er zijn op dit moment? Neem dan eens een kijkje op het blog .

 

materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke

Onderhoud van je loungeset

 

De collectie loungesets hebben gelukkig bijna geen onderhoud nodig. Er wordt wel aangeraden om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je loungeset. De hoes beschermt je loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken. Verder wordt er geadviseerd om je wicker of aluminium loungeset in het voorjaar te cleanen met 1 van de cleaners die ook in de webshop aangeschaft kan worden! Voor sets waarin teakhout is verwerkt, wordt aangeraden om deze schoon te maken met een teakcleaner. Je houdt hiermee je set in optimale conditie en zo profiteer je van jaren loungeplezier.

 

Vragen & Advies

Wil je meer informatie over een loungeset? Dit kan online via de website van de tuinmeubelshop. Zij helpen je graag verder met de vragen die je hebt over een loungemeubel. 

RSS productfeed

Taste Athena/Veneto 230 cm dining tuinset 7-delig (vr, 29 mrt 2024)
Taste Athena/Veneto 230 cm dining tuinset 7-delig Genieten van het mooie zomerse weer, dat kan uitstekend in de prachtige Taste Athena dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm. De moderne stijl van de Taste Athena dining tuinstoel gecombineerd met het teakhouten blad van de Lifestyle Veneto dining tuintafel zorgen voor een modern-landelijke uitstraling. De Taste Athena dining tuinstoel is een stevige tuinstoel met een uitstekend zitcomfort. Het Taste Opera/Veneto 230 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!   Het Taste Athena/Veneto 230 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 6 x Taste Athena dining tuinstoel 1 x Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm.   Eigenschappen Taste Athena dining tuinstoel De Taste Athena dining tuinstoel is volledig opgebouwd uit duurzame materialen. Zo is het pootstel en het frame van de tuinstoel gemaakt van hoogwaardig Roest Vast Staal (rvs). Dit materiaal is zeer sterk en zoals de naam al aangeeft, volledig weersbestendig. Daarnaast is het pootstel voorzien van een sterke antraciet-kleurige poedercoating, wat zorgt extra bescherming. De stoel is verder gevlochten van weersbestendig Rope. Rope is een zeer sterke kunststof touwverbinding en is afkomstig uit de bergbeklimming en staat perfect in combinatie met de Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm.  Dit materiaal is geschikt om onder wisselende weersomstandigheden zwaar belast te kunnen worden, en is hiermee uitstekend geschikt om het hele jaar door buiten gebruikt te worden. Het kussen is uitgevoerd in een hoogwaardige All-Weather Sunproof stof, en voorzien van een kwaliteits vulling. De Taste Athena tuinstoel is gemakkelijk te reinigen met een mild sopje en een zachte borstel, en heeft verder geen onderhoud nodig.   Eigenschappen Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm De Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten tafel voor buiten. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De rechthoekige tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood®, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm heeft plaats voor 6 tot 8 Taste Athena dining tuinstoelen. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om deze tafel voor in de tuin volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om je teakhouten tuinmeubels niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 2219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Taste Athena/Weston 90 cm dining tuinset 5-delig (Fri, 29 Mar 2024)
Taste Athena/Weston 90 cm dining tuinset 5-delig EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Taste Athena/Weston 210 cm dining tuinset 7-delig (Fri, 29 Mar 2024)
Taste Athena/Weston 210 cm dining tuinset 7-delig EUR 1869.00 Meer informatie
>> meer lezen

Taste Athena/Basso 240 cm dining tuinset 7-delig (Fri, 29 Mar 2024)
Taste Athena/Basso 240 cm dining tuinset 7-delig EUR 2749.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie element dining tuinstoel (Fri, 29 Mar 2024)
Eigenschappen Hartman Sophie Element dining tuinstoel De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix,misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken.  De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan. EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie studio dining tuinstoel (Fri, 29 Mar 2024)
Eigenschappen Hartman Sophie Studio dining tuinstoel   De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. Een speciale actie bij Tuinmeubelshop is dat er bij aankoop van een Hartman Sophie product er gratis een passend zitkussen wordt meegeleverd. Dit zorgt voor nog meer zitcomfort! De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan. EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie element/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig (Fri, 29 Mar 2024)
Hartman Sophie element/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig Geniet optimaal van het buitenleven met dit prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De trendy Hartman Sophie tuinstoel heeft een uitstekend zitcomfort en combineert mooi bij de stoere en eigentijdse Glasgow tuintafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Hartman Sophie element/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 4 x Hartman Sophie Element dining tuinstoel Wit 1 x Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Hartman Sophie Element dining tuinstoel  De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.  Eigenschappen Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm De Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm is één van de meest moderne tuintafels uit de Lifestyle collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van de stoere aluminium poot en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Shield. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.  EUR 1349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hartman Sophie element/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig (Fri, 29 Mar 2024)
Hartman Sophie element/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig Geniet van het buitenleven in deze prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Hartman Sophie dining tuinstoel is een trendy tuinstoel en een echte bestseller. De tuinstoel combineert uitstekend met de Lifestyle Varano tuintafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Hartman Sophie element/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: * 6 x Hartman Sophie element dining tuinstoel Misty Grey met Xerix pootstel * 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Hartman Sophie Element dining tuinstoel  De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt rvoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.  Eigenschappen Domani Varano dining tuintafel 210 x 90 cm De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel. EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Cocoon lounge tuinstoel kubu (Fri, 29 Mar 2024)
Garden Collections Cocoon lounge tuinstoel kubu EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Superior open bench left (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Superior open bank links  Teakhout in combinatie met aluminium is helemaal de trend van nu. Combineer deze bank met een Santika Superior hoekmodule en een Santika Superior open bank rechts en je hebt een prachtig loungeset op jouw terras. Door het teakhout gecombineerd met aluminium heeft dit loungeset een mooie eigentijdse look. De kussens op de Santika Superior open bank zijn extra dik en zorgen voor een heerlijk zitcomfort om na een lange dag heerlijk op te relaxen. Benieuwd geworden naar de Santika Superior open bank? Kom dan eens langs in één van onze megastores of neem online contact met ons op. Wij, van Tuinmeubelshop, helpen je graag.   Eigenschappen Santika Superior open bank links  De Santika Superior open bank is gemaakt van teakhout. Het teakhout is behandeld met een old greywash finish, wat de open bank een stoere en eigentijdse look geeft. Na verloop van tijd krijgt het hout mooie houtscheurtjes en veranderd het teak hout naar een mooie grijze kleur. Dit geeft de Superior open bank links een extra robuuste uitstraling. Wil je liever dat jouw Santika Superior open bank zijn houtkleur behoudt, dan kun je het beste de teakhouten bank één keer per jaar schoon maken met een teakcleaner en vervolgens behandelen met een teak shield of een teak protector. Met de teak shield of de teak protector van Garden Collections zorg je ervoor dat je teakhouten bank water- en vuilafstotend wordt en bovendien word je loungeset zo goed beschermd tegen schimmels. De rugleuningen van de Santika Superior bank bestaan uit gepoedercoat aluminium. Aluminium is geheel onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de rugleuningen van de superior bank. De stof die voor de kussens gebruikt wordt zijn van het premium kwaliteitsmerk Sunproof. In de tuinmeubelbranche is dit 1 van de meest kwalitatief hoogwaardige stoffenleverancier voor buitenmeubels. De stof is getest op hoge prestaties tegen bijvoorbeeld regen of zonneschijn. Ook zijn de kussens afritsbaar, waardoor ze koud gewassen kunnen worden wanneer dit nodig is. EUR 1249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Superior center (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Superior middenmodule  Vind je het Santika Superior loungeset net te klein? De Santika Superior middenmodule kun je eenvoudig tussen je loungebank plaatsen zodat de tuinbank verlengd wordt. De leuning van de Santika Superior middenmodule is gemaakt van aluminium de combinatie van teakhout en aluminium geeft het loungeset een mooie eigentijdse look. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met de Santika Superior middenmodule? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.  Eigenschappen Santika Superior middenmodule De Santika Superior middenmodule is gemaakt van teakhout. Het teakhout is behandeld met een old greywash, wat de middenmodule een stoere en eigentijdse look geeft. Na verloop van tijd krijgt het teakhout mooie kleine houtscheurtjes en word de open bank een mooie grijze kleur. Dit geeft het set een mooie robuuste uitstraling. Wil je liever dat jouw Santika Superior middenmodule zijn houtkleur behoudt, dan kun je het beste de teakhouten corner één keer per jaar schoon maken met een teakcleaner en vervolgens behandelen met een teak shield of een teak protector. Met de teak shield of de teak protector van Garden Collections zorg je ervoor dat je teakhouten middenmodule water- en vuilafstotend wordt en bovendien word je loungeset zo goed beschermd tegen schimmels. De rugleuningen van de Santika Superior middenmodule bestaan uit gepoedercoat aluminium. Aluminium is geheel onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating. De stof die voor de kussens gebruikt wordt zijn van het premium kwaliteitsmerk Sunproof. In de tuinmeubelbranche is dit 1 van de meest kwalitatief hoogwaardige stoffenleverancier voor buitenmeubels. De stof is getest op hoge prestaties tegen bijvoorbeeld regen of zonneschijn. EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domani Melby lounge tuinstoel antraciet (Fri, 29 Mar 2024)
Domani Melby lounge tuinstoel antraciet  Ben je op zoek naar een strak vormgegeven aluminium loungechair met een mooi eigentijds design? Dan is deze Domani Melby lounge tuinstoel echt een uitstekende keuze. Een volledig aluminium lounge tuinstoel in de kleur antraciet met comfortabele lounge kussens. De Domani Melby is de bijpassende loungestoel bij het Domani Melby loungeset. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met deze loungestoel? Kom dan eens gezellig langs in een van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.     Eigenschappen Domani Melby lounge tuinstoel antraciet  De Domani Melby lounge tuinstoel heeft een aluminium gepoedercoat frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de lounge tuinstoel. Aluminium is al jaren een trend in de tuinmeubelwereld. Het heeft dan ook erg mooie voordelen voor op een terras. Het materiaal is licht van gewicht en ook kan aluminium niet gaan roesten. De kussens van de Domani Melby loungeset zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.  EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domani Myrdal lounge tuinstoel verstelbaar (Fri, 29 Mar 2024)
Domani Myrdal lounge tuinstoel verstelbaar  De Domani Myrdal lounge tuinstoel is heerlijk om in te relaxen in je tuin of op je terras. Het moderne design gecombineerd met het hoge comfort zorgt ervoor dat je urenlang kunt genieten van het buitenleven. De luxe Domani Myrdal loungestoel is te verstellen door middel van een gasveer. Hierdoor is de rugleuning traploos verstelbaar, zo kan de relax tuinstoel in elke gewenste stand gezet worden. Kom de lounge tuinstoel gezellig uitproberen in een van onze Tuinmeubelshop showrooms en laat je adviseren door een van onze medewerkers.    Eigenschappen Domani Myrdal lounge tuinstoel verstelbaar  De Domani Myrdal loungestoel is gemaakt van aluminium. Dit is eenvoudig te onderhouden en schoon te houden. Doordat het aluminium van deze buitenstoel is voorzien van een poedercoating is de loungestoel zeer krasbestendig en mag deze het gehele jaar door buiten blijven staan. De kussens zijn standaard inbegrepen en hebben een waterafstotende coating. Hierdoor is het water van een korte regenbui eenvoudig van het kussen te kloppen. Tevens is de kussenhoes afritsbaar dus op een lage temperatuur te wassen in de wasmachine. Na een wasbeurt is het aan te raden het loungekussen te behandelen met een textielprotector uit de onderhoudsmiddelenlijn van Garden Collections. EUR 275.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm (Fri, 29 Mar 2024)
Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm De Lifestyle Young dining tuintafel heeft een moderne en stijlvolle uitstraling. Deze eettafel voor op het terras of onder de veranda, biedt plaats aan 4 tot 6 personen. De Lifestyle Young tuintafel is vervaardigd van de weerbestendige materialen, aluminium en polywood. De Lifestyle Young dining tuintafel is verkrijgbaar in meerdere maten. Bij Tuinmeubelshop adviseren we je graag over combinaties met tuinstoelen of over het onderhoud met één van onze protectors van het merk Garden Collections.  Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm Het tafelblad van de Lifestyle Young tuin eettafel, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij staan voor je klaar! EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Young dining tuintafel 217 x 92 cm (Fri, 29 Mar 2024)
Lifestyle Young dining tuintafel 217 x 92 cm Gezellig buiten eten of koffiedrinken in de tuin? Precies daar is deze Lifestyle Young buitentafel voor gemaakt. Het strakke frame van deze Lifestyle Young dining tuintafel gecombineerd met de fraaie polywood planken, maken deze tuin eettafel tot een schitterend geheel. De Lifestyle Young tuintafel is eindeloos te combineren met de enorme keuze aan dining tuinstoelen uit onze grote Tuinmeubelshop collectie. Mocht je vragen hebben over de mogelijke combinaties of advies willen over onze collectie, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!  Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel 217 x 92 cm Het tafelblad van de Lifestyle Young tuin eettafel is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, dan is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tuintafel volledig vlekvrij blijft. Het aluminium frame is gepoedercoat, zodat het stoot- en krasvrij is. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt de poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. De Lifestyle Young dining tuintafel kan het gehele jaar door in je tuin blijven staan. Eventueel kun je de buitentafel afdekken met een afdekhoes van het merk Outdoor Cover. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections York barchair new grey (Fri, 29 Mar 2024)
Garden Collections York barchair new grey  Heb je nog een klein plekje over op je terras of onder je overkapping en wil je toch graag buiten eten? Dan is de Garden Collections York barchair echt iets voor jou! De Garden Collections York barstoel is een mooi gevlochten barstoel van een stevige kunststof vlechtwerk draad. De Garden Collections York barstoel kan bij diverse bartafels gecombineerd worden. Door de rugleuning en de ondersteuning voor de voeten zit de barstoel net zo comfortabel als een luxe tuinstoel. Bij Tuinmeubelshop hebben we deze barstoel in vier schitterende kleuren. De Garden Collections York barchair is onderdeel van een serie in onze tuinmeubelcollectie. Zo kun je deze barstoel combineren met een loungeset of diningset in dezelfde kleur en wickerdraad. Heb je advies nodig of ben je benieuwd hoe de York barstoel zit? Kom langs in 1 van onze Tuinmeubelshop megastores en laat je verrassen!     Eigenschappen Garden Collections York barchair new grey  De Garden Collections York barstoel is opgebouwd uit een stevig aluminium frame wat voorzien is van een stevige kunststof wicker draad. Aluminium is licht van gewicht, stevig en roest niet. De wicker vlechtwerkdraad is half rond. Dit is bijzonder sterk, in tegenstelling tot platte wicker draden. De Garden Collections York barstoel is makkelijk te reinigen en kan het hele jaar door buiten op je terras blijven staan. Onder de barstoel zijn kunststof slijtdoppen aangebracht waardoor de barstoel makkelijk te verplaatsen is op het terras. EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Chicago midden module kubu (Fri, 29 Mar 2024)
Garden Collections Chicago midden element kubu  Lekker eten of barbecueën in je tuin en tegelijkertijd lekker loungen? Dan is de Garden Collections Chicago loungeset echts iets voor jou! Het Garden Collections Chicago midden element is een van de delen van het populaire Garden Collections Chicago loungeset. Deze unieke loungeset uit de Tuinmeubelshop collectie heeft een geweldig zitcomfort, door de goedgevulde zitkussens en de hoge rugleuning. De Garden Collections Chicago loungeset is op de hoeken traploos verstelbaar met een gasveersysteem. De Chicago hoek loungeset is onderdeel van een serie van het mooie merk Garden Collections. Door het midden element in te passen in de loungeset , ontstaat een loungehoek die geschikt is voor 5 tot 6 personen. In de Garden Collections Chicago serie hebben wij ook loungestoelen en een verstelbare lounge dining tafel. Kom gerust langs in een van onze Tuinmeubelshop showrooms, om alles uit te proberen en advies te vragen aan een van onze adviseurs.     Eigenschappen Garden Collections Chicago midden element kubu  De wicker vlechtwerkdraden van de Garden Collections Chicago loungeset hebben een 'mono core' productieproces ondergaan, wat betekent dat de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. Ook is er onder de relax tuinbank een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. In de hoeken van deze heerlijke bank, zijn gasveren verwerkt, zodat je lekker kunt uitbuiken op je terras of onder de veranda. Door de gasveer is de hoek traploos verstelbaar, zodat je in elke stand kunt zitten of liggen buiten in de zon. Het frame van de Garden Collections Chicago lounge tuinbank is van aluminium, dit zorgt ervoor dat de bank licht van gewicht is en weerbestendig.  De antraciet kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze eventueel uit te wassen zijn op een wolwasprogramma.  EUR 369.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Chicago 3-zits loungebank kubu (Fri, 29 Mar 2024)
Garden Collections Chicago loungebank 3-zits kubu  De Garden Collections Chicago relax tuinbank is een royale 3-zits loungebank die op de hoeken ook nog eens traploos verstelbaar is door middel van een gasveersysteem. De comfortabele loungebank is gemaakt van een halfronde wicker vlechtwerkdraad.  De wicker vlechtdraad, in de kleur kubu, geeft de Garden Collections Chicago lounge tuinbank een warme en landelijke uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Chicago lounge tuinbank een duurzaam product is. De Garden Collections Chicago lounge bank is mooi te combineren met de geweldige Garden Collections Chicago lounge tuinstoelen. Met deze combinatie creëer je een prachtige loungeset, eventueel met hoge loungetafel, zodat je lekker buiten kunt eten op het terras. Je bent van harte welkom in een van onze megastores, om de Chicago lounge- relaxtuinbank uit te proberen!    Eigenschappen Garden Collections Chicago loungebank 3-zits kubu  De wicker vlechtwerkdraden van de Garden Collections Chicago lounge tuinbank hebben een 'mono core' productieproces ondergaan, wat betekent dat de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. Ook is er onder de relax tuinbank een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. In de hoeken van deze heerlijke bank, zijn gasveren verwerkt, zodat je lekker kunt uitbuiken op je terras of onder de veranda. Door de gasveer is de hoek traploos verstelbaar, zodat je in elke stand kunt zitten of liggen buiten in de zon.  Het frame van de Garden Collections Chicago lounge tuinbank is van aluminium, dit zorgt ervoor dat de tuinbank licht van gewicht is en weerbestendig. De goedgevulde, antraciet kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze eventueel uit te wassen zijn, op een wolwasprogramma. EUR 1399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Alegria LED zweefparasol 300 cm x 300 cm antracite (Fri, 29 Mar 2024)
Garden Collections Alegria LED zweefparasol 300 cm x 300 cm antracite De Garden Collections Alegra LED zweefparasol is een multifunctionele zweefparasol, die zorgt voor een optimale schaduw in je tuin. De LED verlichting zorgt daarbij voor een gezellige en luxe uitstraling, waarbij je tot in de late uurtjes nog kunt genieten van de zomeravond. Hierbij doe je geen enkele concessie op de bekende kwaliteit. De verlichting is eenvoudig te bedienen op de parasol. Standaard worden er twee accu's meegeleverd die je met een magneetsysteem zeer eenvoudig kunt verwisselen en vastklikken. Het formaat van het doek is 300 cm x 300 cm, dus in totaal ontstaat er 9m2 schaduw! De parasol heeft diverse functies om zo veel mogelijk zonlicht tegen te houden. Zo is de parasol verticaal kantelbaar, waardoor je een schaduwvlak kunt creëren. Ook is de parasol volledig, 360 graden rond te draaien. Daarnaast is de parasol zijwaarts kantelbaar. Het frame van deze parasol is opgebouwd uit een aluminium mast en stalen baleinen met een poedercoating. Langs deze baleinen is de LED verlichting aangebracht, zodat er een strak en stijlvol lichtspel ontstaat wanneer je de verlichting inschakelt. De parasol is voorzien van een 240 grams polyester doek. De kleur van het parasoldoek is antraciet. Het parasoldoek is daarbij voorzien van een windvang, wat inhoudt dat onderslaande wind eenvoudig via deze windvang weer weg kan. Bij de parasol is optioneel een parasolvoet verkrijgbaar. Er zijn verschillende parasolvoeten beschikbaar, zoals een metalen kruisvoet of granieten exemplaren. Belangrijke gebruiksinformatie: Een parasol is enkel geschikt om zonlicht tegen te houden. Het heeft geen paraplu functie tegen regen. Wel is het doek beschermd met een waterafstotende coating. Daarnaast is het belangrijk om de parasol in te klappen als het waait. Hiermee voorkom je dat de parasol om waait. granieten voet niet standaard inbegrepen EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Phantom eind module (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Phantom eindmodule antraciet  De Santika Phantom hoek module is onderdeel van de Santika Phantom loungeset. De Santika Phantom hoek loungeset is een robuust maar toch heel elegant loungeset uit de eigentijdse Santika serie. Deze Santika Phantom loungeset zal een eyecatcher zijn op je terras of onder je overkapping! De Santika Phantom loungeset is volledig van gepoedercoat aluminium en helemaal naar wens samen te stellen. Het Santika Phantom loungeset is voorzien van enorm comfortabele kussens, die ervoor zorgen dat je het ultieme loungegevoel ervaart! Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je loungeset of het maken van de beste keuze? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze sfeervolle Tuinmeubelshop megastores.    Eigenschappen Santika Phantom eindmodule  Deze fraaie Santika Phantom hoek loungeset is volledig vervaardigd van gepoedercoat aluminium en is beschikbaar in de kleuren antraciet of wit. Het rug- en zit gedeelte zijn voorzien van bijzonder dikke en comfortabele kussens. Gepoedercoat houdt in dat de kleur er onder grote hitte opgebrand wordt. Aluminium is vanwege al zijn voordelige eigenschappen niet meer weg te denken uit de tuinmeubelindustrie. Zo is aluminium licht van gewicht en erg sterk, waardoor deze loungeserie het hele jaar buiten kan blijven staan. De bijzonder luxe en goedgevulde loungekussens, zijn behandeld met een speciale coating, waardoor ze vuil- en vochtafstotend zijn. Het is aan te raden de kussens ieder jaar een keer in te sprayen met een textielprotector. Ook kun je de kussenhoezen koud wassen in de wasmachine, mocht dit nodig zijn. Na de wasbeurt, kun je ze het beste weer opnieuw behandelen met de textielprotector van het merk Garden Collections.  EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Phantom loungetafel met kussen (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Phantom loungetafel met kussen antraciet  De Santika Phantom loungetafel is onderdeel van de Santika Phantom loungeset. De Santika Phantom hoek loungeset is een robuust, maar toch heel elegant loungeset uit de eigentijdse Santika serie. Deze Santika Phantom loungeset zal een eyecatcher zijn op je terras of onder je overkapping! De Santika Phantom loungeset is volledig van gepoedercoat aluminium en helemaal naar eigen wens samen te stellen. Het Santika Phantom loungeset is voorzien van enorm comfortabele kussens, die ervoor zorgen dat je het ultieme loungegevoel ervaart! Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je loungeset of het maken van de beste keus? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze sfeervolle Tuinmeubelshop megastores.    Eigenschappen Santika Phantom loungetafel met kussen  Deze fraaie Santika Phantom hoek loungeset is volledig vervaardigd van gepoedercoat aluminium en is beschikbaar in de kleur antraciet of wit. Het rug- en zit gedeelte zijn voorzien van bijzonder dikke en comfortabele kussens. Gepoedercoat houdt in dat de kleur er onder grote hitte opgebrand wordt. Aluminium is vanwege al zijn voordelige eigenschappen niet meer weg te denken uit de tuinmeubelindustrie. Zo is aluminium licht van gewicht en erg sterk, waardoor deze loungeserie het hele jaar buiten kan blijven staan. De bijzonder luxe en goedgevulde loungekussens, zijn behandeld met een speciale coating, waardoor ze vuil- en vochtafstotend zijn. Het is aan te raden de kussens ieder jaar een keer in te sprayen met een textiel protecor. Ook kun je de hoezen koud wassen in de wasmachine, mocht dit nodig zijn. Na de wasbeurt, kun je ze het beste weer opnieuw behandelen met de textielprotector van het merk Garden Collections. EUR 329.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Corniche coffee tafel 70 cm (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Corniche lounge tuintafel 70 x 70 cm antraciet  Modern en trendy zijn de twee kenmerken van deze prachtige vierkante lounge tuintafel. De Corniche lounge tuintafel is er in twee gangbare maten. Deze moderne lounge tuintafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium in de kleur antraciet. De elegante open vormgeving, zorgt voor een moderne uitstraling. De Corniche lounge tuintafel is een handige combinatie met de Corniche lounge tuinbank uit de Santika collectie van Tuinmeubelshop.     Eigenschappen Santika Corniche lounge tuintafel 70 x 70 cm antraciet  De Corniche lounge koffietafel is volledig van gepoedercoat aluminium. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelwereld, omdat het veel voordelen heeft. Zo is het licht van gewicht, het kan niet roesten en is makkelijk schoon te houden. Het aluminium van deze lounge koffietafel is gepoedercoat. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame antraciet coating op de Santika Corniche lounge tuintafel.  EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Tika lounge tuinbank 2,5-zits (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Tika loungebank 2,5-zits Lekker buiten genieten van de zomerdagen: ontspannen doe je op de Santika Tika loungebank 2,5 zits. Deze luxe loungeset heeft een aluminium frame met wicker, wat zorgt voor een tijdloze en warme uitstraling. Staat deze loungebank binnenkort in jouw achtertuin of op jouw balkon? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij adviseren je graag! Eigenschappen Santika Tika loungebank 2,5-zits De Santika Tika loungeserie is gemaakt om ultiem in te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De loungeserie is samengesteld uit duurzame materialen, zoals hoogwaardig aluminium en kunststof vlechtwerk. Het aluminium is erg populair binnen de tuinmeubelwereld, omdat het materiaal erg sterk en licht van gewicht is, en niet kan roesten. Het aluminium is voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. De poedercoating wordt onder extreme hitte aangebracht op het aluminium. Hierdoor ontstaat een extra beschermlaag. De rug- en armleuningen van de Santika Tika loungeserie zijn bespannen met natural wicker. Dit is een volledig kunststof vlechtdraad met een natuurlijke uitstraling. De loungeserie kan het hele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reinigen met een mild schoonmaakmiddel. De Santika Tika loungeserie is voorzien van goed gevulde, stevige kussens. Hierdoor heeft de loungeset een uitstekend zitcomfort. De kussens zijn voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Bij geen gebruik adviseren wij om de kussens op een droge en donkere plek op te bergen, of om deze af te dekken met een Outdoor Cover beschermhoes (enkel in lente/zomerperiode). Je kunt ook zelf je Santika Tika loungeserie samenstellen. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! EUR 949.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Levante kussen voor lounge/side table (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Levante kussen voor lounge/side table Het Santika Levante kussen voor lounge/side table is een royaal en dikgevuld kussen. Het loungekussen biedt extra comfort in het gebruik van je loungeset en is daarmee het puntje op de i. De Sunproof stof garandeert kwaliteit en gebruiksgemak. Door het kussen is de loungetafel optimaal te gebruiken als voetenbank. Voeg het Garden Collections Brighton dienblad toe om een stijlvolle koffietafel te creëren.  Eigenschappen Santika Levante kussen voor lounge/side table Het Santika Levante kussen voor lounge/side table heeft een kussenhoes van het kwalitatief hoogwaardige Sunproof merk. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het kussen een optimale bescherming heeft tegen regen en invloed van de zon. Wanneer het heeft geregend droogt de stof snel weer op. De stof is verder goed bestand tegen vuil en de hoes kan eventueel worden afgeritst en op koud gewassen. EUR 110.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Attico tafel white (Fri, 29 Mar 2024)
Santika Attico loungetafel wit  Ben je lekker aan het loungen op je nieuwe Santika Attico loungeset, maar kan je je hapjes en drankjes niet kwijt? Dan is de Santika Attico loungetafel dé perfecte toevoeging aan jouw loungeset. De Santika Attico loungetafel is gemaakt van aluminium en dit zorgt ervoor dat de loungetafel licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Ben je benieuwd geworden naar deze loungetafel? Kom dan eens langs in een van onze megastores of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!  Eigenschappen Santika Attico loungetafel wit  De Santika Attico loungetafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op het loungeset. Aluminium is vanwege al zijn voordelige eigenschappen niet meer weg te denken uit de tuinmeubelindustrie. Doordat de Santika Attico loungetafel van aluminium is, zorgt dit ervoor dat de loungetafel weersbestendig is en dus niet zal roesten. Ook is de loungetafel licht van gewicht en is dus makkelijk te verplaatsen. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Reactie schrijven

Commentaren: 0