Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Op zoek naar tuinmeubelen ✅ die u online kunt bestellen met de laagste prijs garantie, dan bent u hier op het juiste adres!

Deze webshop is een van de grootste aanbieders in tuinmeubelen en door de grote inkoop, kunt u natuurlijk profiteren van de laagste prijzen en heeft u de grootste keus!

 

Deze tuinmeubelshop streeft naar een perfecte serviceverlening en advies tijdens de aankoop van een tuinset.

 

Gratis verzending en retour!

 

Uitgebreid assortiment van meer dan 350 tuinsets;

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Online je loungeset bestellen

Je vindt hier altijd een loungeset die bij jou past. Houd je van modern? Of houd je meer van klassiek? Of maakt dit niet uit en wil je gewoon lekker buiten kunnen zitten? Het is mogelijk door de ruime keuze uit het assortiment van deze Tuinmeubelshop.

 

Zij bieden je ook bekende merken aan zoals, 4 Seasons Outdoor, Hartman, Apple Bee, SUNS en Garden Collections. De loungesets die zij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen de allerbeste prijs! Houd de online folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

 

Welk loungeset past bij jou?

Wil je graag comfortabel loungen en lekker languit kunnen liggen op een bank in je achtertuin of op je terras? Dan is een hoekset een aanrader! Je kunt heerlijk onderuitgezakt ontspannen en genieten van het mooie zomerweer in één van de loungemeubelen. Zo kun je kiezen uit aluminium loungesets, houten loungesets, outdoor textileen loungesets en wicker loungsets,. Bovendien zijn er bij veel sets verschillende opstellingen mogelijk.

 

Neem bijvoorbeeld de Toronto loungeset 6-delig. Deze set bestaat uit drie hoekelementen, twee midden elementen en één tafel met polywood top. Als je bijvoorbeeld een kleinere tuin hebt, dan wordt er een modulair systeem aangeraden. Je kunt zo zelf de ruimte die je hebt, invullen door elementen weg te laten of toe te voegen. Zo kan altijd een set worden gemaakt die passend is in jouw tuin!

 

De chaisse longue loungesets zijn bijvoorbeeld een goede optie. De sets bestaan uit twee hoekmodules en een lounge voetenbank. Optioneel zou je ook nog een extra middenmodule of tafel toe kunnen voegen. De sets zijn compact, maar geven je wel het ultieme ‘loungegevoel’ in je tuin.

 

Stel: je wilt graag met vrienden heerlijk buiten kunnen zitten op je terras en ondertussen ook lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dan is de dining loungeset de beste optie. De combinatie van een loungeset met een hoge tafel zorgt ervoor dat je zowel comfortabel kunt zitten als dineren. Hierdoor combineer je de luxe van loungen met het gemak van buiten eten. Ook deze tuinmeubelsets zijn in diverse opstellingen, kleuren en maten leverbaar. In deze collectie vind je ook verstelbare loungetafels. Deze tafels kun je door middel van een gasveer omhoog en omlaag verzetten. Loungen en eten wordt daardoor nog praktischer en eenvoudiger.

 

Als je liever geen hoekbank wilt, is het ook een optie om een stoel-bank loungeset aan te schaffen. Deze loungesets bestaan vaak uit twee stoelen, een 2- of 3-zitsbank en een tafel/voetenbank. Deze loungesets zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt.

 

Materialen die gebruikt worden in de loungesets

De tuinmeubelen worden gemaakt van de volgende 4 soorten materialen: aluminium, wicker, outdoor textileen en hout. Loungesets van wicker, ook wel vlechtwerk genoemd, zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Sets van dit materiaal kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn deze sets 100% handwerk en er kan dus verschil in kleur, draad en weefpatroon ontstaan. Hetzelfde geldt voor aluminium loungesets. Deze kwalitatief goede sets zijn gepoedercoat, zodat ze ook mooi blijven en makkelijk schoon te houden zijn. De eigenschappen van houten loungesets verschillen per houtsoort. Deze webshop biedt je voornamelijk teakhouten loungesets. Teak is meest harde houtsoort en kan daarom het hele jaar buiten blijven staan. Houten loungesets hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Kies je voor een eigentijdse, outdoor textiel loungeset? Dan kun je er zeker van zijn dat je in stijl kunt loungen. De sterke outdoor textielstof is om een aluminium frame gespannen. Ze zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden, dankzij een water- en vuil afstotende beschermlaag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Comfortabel relaxen met de loungekussens

 

Alle loungesets worden inclusief rug- en zitkussens geleverd. De kussens die worden verkocht zijn verschillend qua dikte per set. Hoe dikker, hoe beter het zitcomfort. De kussens die worden afgebeeld op de website, horen ook standaard bij de loungeset. De loungekussens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bijna alle kussens zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het voelt als katoen, maar veel sterker is en dus ook duurzamer. Door het gebruik van het materiaal katoen hebben de kussens een groot ademend vermogen. Daarnaast zijn ze weerbestendig, mits er goed geventileerd wordt. Verder zijn de kussens stevig van vorm en kleurvast. Je kunt op deze sets comfortabel zitten, omdat de kussens warmte werend zijn. Dit houdt in dat de kussens niet plakken bij warm weer. De kussen hoezen zijn afrits baar en kunnen koud gewassen worden (30°C).

 

Kleur in je tuin

 

Om een zo'n goed mogelijke combinatie van je loungeset en je tuin te maken, is de kleurencombinatie zeer belangrijk. Als je een landelijke tuin hebt, is het beste om de kleuren neutraal te houden. Gebruik dan kleuren zoals bruin en naturel, deze kleuren zorgen voor rust in je tuin. De warme kleurencombinatie zorgt er voor dat je een romantische/rustige tuininrichting krijgt. Houd je toch liever van strak en modern? Dan zijn tuinmeubelen van het materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke tuininrichting.

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

In stijl loungen

 

Je hebt een loungeset op het oog, maar je wilt er je eigen draai aan geven. Je kunt je set een eigen tintje geven door te decoreren met kussens en andere accessoires. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om jouw perfecte loungeset samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een vuurtafel aanschaffen, die je warmte biedt op de wat koudere avonden. Bovendien zou je ook een bijzettafel kunnen kopen om zo je loungeset compleet te maken. Ben je benieuwd naar wat voor trends er zijn op dit moment? Neem dan eens een kijkje op het blog .

 

materiaal aluminium een uitstekende keuze. De sets hebben vaak een minimalistisch design met een open constructie, waardoor het in de tuin ruimtelijker oogt. Wij raden aan om ook in een moderne tuin de kleuren rustig te houden. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer strakke en moderne vormgeving. Als je kiest voor een tuinmeubel dat bestaat uit vlechtwerk dan zijn de kleuren White Grey en Antraciet het beste voor een moderne tuin. De bruintinten bij vlechtwerk staan mooi bij een meer landelijke

Onderhoud van je loungeset

 

De collectie loungesets hebben gelukkig bijna geen onderhoud nodig. Er wordt wel aangeraden om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je loungeset. De hoes beschermt je loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken. Verder wordt er geadviseerd om je wicker of aluminium loungeset in het voorjaar te cleanen met 1 van de cleaners die ook in de webshop aangeschaft kan worden! Voor sets waarin teakhout is verwerkt, wordt aangeraden om deze schoon te maken met een teakcleaner. Je houdt hiermee je set in optimale conditie en zo profiteer je van jaren loungeplezier.

 

Vragen & Advies

Wil je meer informatie over een loungeset? Dit kan online via de website van de tuinmeubelshop. Zij helpen je graag verder met de vragen die je hebt over een loungemeubel. 

RSS productfeed

Coco Leonardo/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig (vr, 26 apr 2024)
Coco Leonardo/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig   Wil je lekker genieten van warme kleuren in je tuin en zoek je daarbij een superieur comfort? Dan is de Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino in combinatie met de Lifestyle Valley tuintafel 180 x 92 cm echt wat voor jou. De stoel voor in de tuin heeft naast zijn landelijke uitstraling een prettige zit-vorm en een comfortabel zitkussen. De tafel sluit met moderne, maar landelijke uitstraling mooi aan. Het tafelblad is namelijk gemaakt van polywood. Dit is een kunststof materiaal met een hout-look en structuur. Hierdoor staat er echt een tuinset met een warme tint in de tuin. Nieuwsgierig? Kom dan eens langs in een van onze megastores. We adviseren je graag.   Het Coco Leonardo/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:   * 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino   * 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm.     Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino   De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling.   Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm   De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel, makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De tuintafel voor in de tuin kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer je de tafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken. EUR 1339.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Kingston/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Kingston/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig EUR 1889.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Dolphin/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Lifestyle Garden Furniture Dolphin/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig EUR 1089.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Oxbow/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Oxbow/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig EUR 1369.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Soray/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Santika Soray/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig EUR 3159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig EUR 2919.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Lusso dining loungeset 6-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Lusso hoek loungeset 6-delig De royale Garden Collections Lusso hoek loungeset met hoge rug, uit de Tuinmeubelshop collectie, heeft een mooi tijdloos design van greykleurig wicker in combinatie met antracietkleurige kussens. Lekker relaxen of gezellig buiten borrelen met vrienden en familie: in de Garden Collections Lusso loungeset geniet je urenlang. De loungeset is uitgerust met stevige, goedgevulde kussens, waardoor je heerlijk zit en lekker kunt loungen. Genieten maar! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Garden Collections Lusso hoek loungeset 3-delig bestaat uit: * 1 x Garden Collections Lusso open bank rechts off black * 1 x Garden Collections Lusso open bank links off black * 1 x Garden Collections Lusso hoek module off black * 1 x Garden Collections Lusso high loungetafel off black * 2 x Garden Collections Lusso bijzettafel met kussen off black Eigenschappen Garden Collections Lusso hoek loungeset De Lusso loungeserie is van het merk Garden Collections. De loungeset heeft een aluminium frame en is gevlochten van een halfronde wickerdraad. De draad is van 100% weer- en uv-bestendig kunststof. De loungeset is voorzien van stelpootjes, zodat deze altijd recht neergezet kan worden. De hoge lounge/dining tuintafel heeft een polywood top: dit is een volkunststof product met het uiterlijk en de structuur van hout. De polywood plankjes zijn door-en-door gekleurd. Bij al onze loungesets leveren we gratis koppelklemmen, zodat de delen niet kunnen schuiven. De Garden Collections Lusso serie heeft een hogere rugleuning, waardoor je comfortabel zit en je lichaam optimaal wordt ondersteund. De kussens van de Garden Collections Lusso loungeserie zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is. EUR 1949.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Houston hoek loungeset 6-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Houston hoek loungeset 6-delig Kom helemaal tot rust in de Garden Collections Houston loungeset. Dit strakke loungeset ziet er prachtig uit en is een aanwinst voor je tuin. De loungeset wordt geleverd met met kussens. Een aanrader! Het is ook mogelijk om jouw eigen loungeset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren. De Garden Collections Houston hoek loungeset 6-delig bestaat uit: 3 x Garden Collections Houston hoek module 3 x Garden Collections Houston midden module Eigenschappen Garden Collections Houston hoek loungeset De Garden Collections Houston loungeset heeft een aluminium gepoedercoated frame. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en kan niet roesten. De robuuste Garden Collections Houston-serie is gevlochten met een platte antraciet-kleurige draad, wat het geheel een strakke uitstraling geeft. Deze wickerdraad is door-en-door gekleurd. De Garden Collections Houston-serie is voorzien van verstelbare pootjes. De antraciete kussens van de Garden Collections Houston loungeset zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits, zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.    EUR 999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Corniche lounge tuinbank 4-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Santika Corniche lounge tuinbank 4-delig De ultieme combinatie van een prachtig design met een uitstekend zitcomfort: de Santika Corniche lounge tuinbank. Dit luxe loungeset, van het merk Santika Furniture, is uiterst comfortabel uitgevoerd met een unieke zitverhouding. Ook geeft het fraai ontworpen model een exclusieve uitstraling aan je terras. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Santika Corniche lounge tuinbank 4-delig bestaat uit: * 1 x Santika Corniche open bank rechts * 1 x Santika Corniche open bank links * 1 x Santika Corniche loungetafel 50 cm * 1 x Santika Corniche loungetafel 70 cm Eigenschappen Santika Corniche lounge tuinbank De Santika Corniche loungeserie is vervaardigd van aluminium en rope. Aluminium is licht van gewicht, onderhoudsvriendelijk en kan niet gaan roesten. In het aluminium frame zijn zogenaamde rope draden gevlochten. Rope is een synthetische draad, die tot in de kern is gekleurd. Rope is een bijzonder sterk soort touw, wat niet gaat verslappen. Het touw kan tegen zowel hoge als lage temperaturen en is vocht- en schimmel werend. De Santika Corniche loungebank heeft bijzonder dikke, comfortabele loungekussens. Deze kussens zijn voorzien van een coating, waardoor de luxe kussens water- en vuilafstotend zijn. De Santika Corniche loungeserie is makkelijk schoon te maken met een doek en een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Ook zou je de loungebank in de winter af kunnen dekken met een Outdoor Cover loungesethoes. Voor meer informatie, vraag één van onze medewerkers, online of in één van de Tuinmeubelshop megastores. EUR 2179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Palazzo/Seaside 90 cm stoel-bank loungeset 4-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Lifestyle Garden Furniture Palazzo/Seaside 90 cm stoel-bank loungeset 4-delig EUR 2289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset 3-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset 3-delig Heerlijk loungen op een trendy stoel-bank loungeset? Dan is de Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset een aanrader. Deze luchtige loungeset heeft een fantastisch zitcomfort en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Een gave invulling voor je tuin of terras! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset 3-delig bestaat uit: * 2 x Lifestyle Palazzo lounge tuinstoel wit * 1 x Lifestyle Palazzo lounge tuinbank 3-zits wit Eigenschappen Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset  De Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset is gemaakt van duurzame materialen. De loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het volledig weersbestendig, licht van gewicht en sterk is. Daarbij is het aluminium voorzien van een poedercoating. Dit is een extra coating die onder hoge temperatuur op het aluminium wordt aangebracht. Deze poedercoating geeft het aluminium een extra bescherming, waardoor de loungeset het gehele jaar door buiten kan staan. De armleuningen en het tafelblad zijn gemaakt van 'high concentrated' polywood. Dit is een speciale kunststof samenstelling die eveneens volledig weersbestendig is. In het polywood is een houtnerf aangebracht, wat de loungeset een natuurlijke look en feeling geeft. De kussens van de Lifestyle Palazzo loungeset zijn rijk gevuld en voorzien van een sterke stof. Ook zijn de kussens uitritsbaar en met koud water afwasbaar. De Lifestyle Palazzo lounge/dining tuintafel kan eenvoudig worden versteld door middel van een gasveersysteem. Hierdoor kan de tuintafel in iedere gewenste hoogte worden gezet, wat ideaal is als je buiten wilt eten. EUR 1219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset 4-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Lifestyle Palazzo stoel-bank loungeset 4-delig EUR 1649.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coco Leonardo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Coco Leonardo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig Wel de lusten, niet de lasten! De trendy Coco Leonardo dining tuinstoel en de stijlvolle Lifestyle Sophia dining tuintafel vormen samen een onderhoudsarme topset. De degelijke materialen vergen weinig onderhoud maar stralen wel kwaliteit, duurzaamheid en gezelligheid uit. En zo maak je de tuin steeds een beetje mooier! Interesse? Bezoek een van onze Megastores of vraag online naar de mogelijkheden. De Coco Leonardo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: * 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel offblack * 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Coco Leonardo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig * aluminium / wicker / veiligheidsglas * aluminium voorzien van poedercoating * onderhoudsarm * stoel geleverd incl. kussens EUR 1169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Toronto stoel-bank loungeset 3-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Toronto stoel-bank loungeset 3-delig Genieten van het buitenleven met vrienden en familie? Dat gaat zeker lukken in de prachtige Garden Collections Toronto stoel-bank loungeset. Dit loungeset heeft een robuuste uitstraling en zit heerlijk. De Garden Collections Toronto stoel-bank loungeset heeft een frisse kleur, de dikke antracietgrijze kussens vormen hier een mooi contrast mee. De Garden Collections Toronto loungeset kan geleverd worden in veel verschillende maten, zodat er altijd een opstelling gemaakt kan worden die past bij jouw wensen. Je kunt dus volledig naar wens jouw eigen loungeset samenstellen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. De koffie staat voor je klaar!  De Garden Collections Toronto stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:  2 x Garden Collections Toronto lounge tuinstoel off black  1 x Garden Collections Toronto lounge tuinbank 3-zits off black  Eigenschappen Garden Collections Toronto stoel-bank loungeset  De elementen uit de Garden Collections Toronto-serie hebben een aluminium frame omspannen met een stevige wicker vlechtwerkdraad. Het aluminium is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. De half ronde draad die bij deze serie is gebruikt, is door en door gekleurd. De producten uit de Garden Collections Toronto serie staan op vierkante aluminium blokken met stelpootjes die het geheel een luxe uitstraling geven. Door de stelpootjes kun je de loungebank stellen, mocht het terras wat ongelijk zijn. De Garden Collections Toronto loungetafel heeft een blad van polywood latten, eventueel aan te vullen met een loungekussen. Bij de Garden Collections Toronto loungeset leveren we gratis koppelklemmen, zodat je de losse delen aan elkaar kunt zetten, waardoor de delen niet meer kunnen schuiven. De kussens van de Garden Collections Toronto serie zijn dik en stevig, zodat je hierop heerlijk zit. De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits, zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.  EUR 1589.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Season Outdoor Ceylon loungetafel naturel teak 75 cm (Fri, 26 Apr 2024)
EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lifestyle Dolphin/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Lifestyle Garden Furniture Dolphin/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig EUR 2289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Santika Giovane/Florence 260 cm picknick tuinset 5-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Santika Giovane/Florence 260 cm picknick tuinset 5-delig EUR 2679.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Season Outdoor Empire platform 2 seater left with 3 cushions (Fri, 26 Apr 2024)
4 Seasons Outdoor Empire 2 seater left De 4 Seasons Outdoor Empire loungeset is een stoere en robuuste platform loungeset. Deze moderne loungeserie is geheel modulair op te stellen en bestaat uit een hoek element, een center element, een open bank link, een open bank rechts en is te combineren met diverse loungetafel series zoals de Capitol en de Riviera tafel serie. De Empire loungeset is uitgevoerd met een aluminium frame. De zijplateaus zijn van teakhout. In combinatie met de unieke donkergrijze kussens is een uniek plaatje in jouw tuin gegarandeerd een feit! EUR 1504.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Empire/Riviera 75 cm platform loungeset 5-delig (Fri, 26 Apr 2024)
4 Seasons Outdoor Empire/Riviera 75 cm platform loungeset 5-delig De 4 Seasons Outdoor Empire loungeset is een stoere en robuuste platform loungeset. Deze moderne loungeset is opgesteld in een hoekvorm gecombineerd met een stoere loungetafel. Alles in dezelfde stijl. De Empire loungeset is uitgevoerd met een aluminium frame. De rugleuning is op een unieke manier vormgegeven en is ontworpen naar de laatste trends. De zijplateaus zijn van teakhout. In combinatie met de unieke donkergrijze kussens is een uniek plaatje in jouw tuin gegarandeerd een feit! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! De 4 Seasons Outdoor Empire/Riviera 75 cm platform loungeset 5-delig bestaat uit: 1 x 4 Seasons Outdoor Empire open bank links 1 x 4 Seasons Outdoor Empire open bank rechts 1 x 4 Seasons Outdoor Empire hoek module 1 x 4 Seasons Outdoor Empire midden module 1 x Lifestyle Riviera loungetafel 75 x 75 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Empire platform loungeset Het extra dikke frame van de 4 Seasons Outdoor Empire hoek loungeset bestaat uit gepoedercoat aluminium. Dit geeft de loungeset een stoer uiterlijk en is uitermate sterk. Toch is het aluminium licht in gewicht. De dikke weerbestendige kussens zijn gemaakt van Olefin. Deze stof is vuil- en waterafstotend, kleurvast en voelt erg zacht aan. Ook op de bladen van de zijtableaus is niet bezuinigd. De diameter van deze bladen van gecertificeerd teakhout is fijntjes afgestemd op de dikte van het frame. Deze teakhouten bladen zijn niet alleen sterk en weerbestendig, maar geven de set daarnaast een warme uitstraling.  Eigenschappen Lifestyle Riviera loungetafel 75 x 75 cm De Lifestyle Riviera loungetafel 75 x 75 cm is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het pootstel is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weersbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungetafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungetafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Teakhout is een harde houtsoort dat tegen weersinvloeden kan. Wel zal het hout gaan vergrijzen en lichte haarscheurtjes vertonen. Dit geeft het teakhout dan ook zijn natuurlijke charme. Heeft u nog vragen over de Riviera loungetafel 75 x 75 cm van Lifestyle Furniture? Bel, mail of breng een bezoek aan één onze showrooms. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe loungetafel.  EUR 4179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Edingburgh/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Edingburgh/Brighton 240cm dining tuinset 7-delig Deze prachtige combinatie van de Edingburgh dining tuinstoel met de Brighton tuintafel in het formaat 240 cm is een prachtige tuinset voor een landelijke tuin. De tuinstoelen hebben een mooie halfronde wickerdraad in een grijze tint. Daarbij laten de stoelen zich prachtig combineren met de Brighton teakhouten tuintafel. Ben je benieuwd naar deze combinatie? Bezoek dan 1 van onze megastores. De Garden Collections Edingburgh/Brighton 240 cm dining tuinset bestaat uit: 6x Garden Collections Edingburgh verstelbare tuinstoel 1x Garden Collections Brighton teakhouten tuintafel 240 cm x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel verstelbaar is een comfortabele relax tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning rond loopt, dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse, landelijke uitstraling. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium. Dit is het perfecte materiaal voor op jouw terras of balkon. Doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is is het een groot voordeel dat aluminium niet kan gaan roesten. De tuinstoel wordt geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water- en vuilafstotend zijn Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 240 x 100 cm  De Garden Collections Brighton dining teak tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton dining tuintafel 230 x 100 cm is een royale 6 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 2489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Presto Ricadi/Concept 220 cm dining tuinset 7-delig (Fri, 26 Apr 2024)
Presto Ricadi/Concept 220 cm verstelbare tuinset 7-delig De Presto Ricadi tuinstoel gecombineerd met de Concept tuintafel 6 persoons is een strakke en comfortabele tuinset. De Ricadi tuinstoelen hebben een ideaal en uniek ruggedeelte. Aan de bovenzijde bij het hoofdeinde is er een extra zachte vulling aangebracht zodat deze tuinstoel ook zonder kussens ideaal te gebruiken is. In combinatie met de Concept tuintafel die geheel van aluminium is, heb je een prachtig onderhoudsvrije tuinset. De Presto/Ricadi/Concept 220 cm verstelbare tuinset 7-delig bestaat uit: * 6x Presto Ricadi aluminium stapelbare tuinstoel * 1x Lifestyle Concept aluminium tuintafel 220 cm x 100 cm Preston Ricadi stapelbare tuinstoel De Presto Ricadi standenstoel is het paradepaardje van de Presto stapelbare tuinstoelen collectie. Deze tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Ricadi tuinstoel uitgevoerd met een dubbel textileen ruggedeelte wat een extra luxe uitstraling geeft.  Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 220 x 100 cm De Lifestyle Concept tuintafel 220 x 100 cm is een royale en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel is heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over. EUR 1459.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Ramblas lounge tuinbank (1 stuk) (Fri, 26 Apr 2024)
4 Seasons Outdoor Ramblas loungebank incl. lifestyle kussens Deze prachtige lounge tuinbank van het merk 4 Seasons Outdoor is een kwalitatief hoogwaardige bank voor in de tuin. Het materiaal van rope gecombineerd met een gepoedercoat RVS frame geeft naast de modern landelijke uitstraling een enorme kwaliteit aan het product. De combinatie van de taupe kleurige rope draad en het antraciet grijze RVS geeft een rustige en zeer natuurlijke uitstraling aan je tuin. Het comfort van de kussens is erg goed doordat de kussens goed gevuld zijn. De Ramblas lounge tuinbank is uitgevoerd met lifestyle rugkussens. EUR 999.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Seasons Outdoor Basso teak tuintafel 160 cm (Fri, 26 Apr 2024)
4 Seasons Outdoor Basso teak tuintafel 160 cm EUR 1819.00 Meer informatie
>> meer lezen

Muffin Rope round 40 cm (H42) Green (Fri, 26 Apr 2024)
Muffin Rope round 40 cm (H42) Green EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garden Collections Richmond midden module (Fri, 26 Apr 2024)
Garden Collections Richmond midden module De Garden Collections Richmond midden module is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de midden module een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van de middemodule uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de midden module volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de midden module uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. EUR 465.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tuinmeubels online bestellen met de laagste prijs garantie

Reactie schrijven

Commentaren: 0