Brugge: Sfeer, romantiek en een schitterende kerstmarkt

Brugge: Sfeer, romantiek en een schitterende kerstmarkt ✅

Vanaf eind november is de Brugse binnenstad tot een stemmige kerstmarkt omgetoverd. U vindt er een heuse schaatspiste, gezelligheid en allerlei bijzondere kerstcadeautjes op de Markt en het Simon Stevinplein gelegen in het centrum en op wandelafstand van het station.

 

De wintermarkt loopt van vrijdag 22 november 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020.

 

Locatie Simon Stevinplein

 

Openingsuren Wintermarkt:

 

maandag: 10u30 tot 22u00 einde verkoop (22u30 sluiting)

dinsdag: 10u30 tot 22u00 einde verkoop (22u30 sluiting)

woensdag: 10u30 tot 22u00 einde verkoop (22u30 sluiting)

donderdag:10u30 tot 22u00 einde verkoop (22u30 sluiting)

vrijdag: 10u30 tot 23u00 einde verkoop (23u30 sluiting)

zaterdag: 10u30 tot 23u00 einde verkoop (23u30 sluiting)

zondag:10u30 tot 22u00 einde verkoop (22u30 sluiting)


Het Sneeuw- en IJssculpturenfestival 

Het Sneeuw- en IJssculpturenfestival wordt in 5 weken tijd gebouwd door 40 internationale artiesten en opent zijn ijspoorten voor het publiek op vrijdag 21 november 2008 met als thema "ICE FANTASY", gebaseerd op de nieuwe Studio 100 film "Plop en de Pinguin". 

 

Trek je warme kleren aan beleef een onvergetelijke uitstap met de ganse familie in Brugge. Stap binnen in een magische wereld van sneeuw en ijs omgevormd tot een sprookjesachtig decor met kabouter Plop en z’n vriendjes in de hoofdrol. 

 

Ontmoet de figuren van de nieuwste Studio 100 film "Plop en de Pinguin". Beleef avontuur voor jong en oud op de ijsglijbaan en drink een drankje in the rocks aan de ijsbar. Bewandel ijsbruggen en gletsjerwanden en bewonder reusachtige beelden van sneeuw en ijs met beperkte houdbaarheidsdatum tot 13 januari 2008.


Warme kledij aanbevolen! 

De temperatuur in Ice Fantasy bedraagt permanent min vijf graden. Het wordt er rillen van plezier. Bezoekers met echte rillingen kunnen terecht aan de ijsbar voor een hartverwarmertje uit ijsbekers of terug op temperatuur komen in de verwarmde, authentieke spiegeltent. 

 

Er zijn meerdere goede redenen om in Brugge te verblijven. Eindeloos shoppen op kerstmarktjes, een schaatstochtje in het historische kader van de Grote Markt, stemmige winterconcerten, onbegrensd museumhoppen, romantisch kuieren, een intiem etentje in restaurants vol chocolade, de streekbieren in de estaminets en bruine kroegen ... Brugge is in de winter altijd al een bezoekje waard! 

 

Bezoek exclusief ook dit jaar de Polar Exhibition, een fascinerende tentoonstelling in samenwerking met de International Polar Foundation. België is één van de vijftig geëngageerde landen in het programma van het Internationaal Pooljaar en doet een bijzondere inspanning met het neerpoten van de Prinses Elisabethbasis in Antartica. 

 

Overnachten in Brugge 

Koppel een overnachting aan het romantisch Brugge en geniet optimaal van de kerstsfeer in Brugge. 

 

Voor meer info zie Ice Magic

 

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Brugge: Sfeer, romantiek en een schitterende kerstmarkt

Reactie schrijven

Commentaren: 0