Comfortabele herenkleding, uitstekende kwaliteit, ook in grote maten

Bent u op zoek naar Comfortabele herenkleding ✅  van uitstekende kwaliteit, maar heeft u altijd problemen om de juiste maat te vinden, dan kunt u hier de juiste maat vinden, ook grote maten!

In welke maat u ook herenkleding zoekt: de keuze is enorm. Ook mannen met een maatje meer, slagen hier vast en zeker. Het aanbod van kleding in grote maten voor heren is dan ook divers. Bij het samenstellen van de collectie grote maten mode voor heren wordt er hier op gelet dat de kleding comfortabel zit, een uitstekende pasvorm heeft en uiteraard van goede kwaliteit is. Met de grote maten mode van deze boetiek is strak zittende of knellende kleding dan ook definitief verleden tijd. Waar wacht u nog op? Ontdek het aanbod grote maten heren mode vandaag nog online!

 

HERENKLEDING ONLINE: VAN CASUAL OF SPORTIEF TOT GEKLEED

Bent u op zoek naar een stijlvolle outfit voor een avondje uit? Of juist een casual outfit voor overdag? Met de stijlvolle herenkleding uit het assortiment  zijn er ontelbaar veel combinatie mogelijkheden, voor iedere gewenste look.


T-Shirts & Polo's

T-Shirts en Polo's blijven een onmisbaar onderdeel van de garderobe van de hedendaagse man. Zo zijn er herenpolo's te vinden met bijzondere prints en in uiteenlopende kleuren. 

20% korting met code BF18

Ook qua stoffen blijft het niet bij katoen. Kies voor een casual look met een flanellen uitvoering. Dankzij een ruime keuze aan stijlen, kunt u dit kledingstuk zowel overdag als voor een avondje stappen dragen.

Een goede pasvorm is natuurlijk erg belangrijk en er worden dan ook uitsluitend kwaliteitsproducten aan. Combineer deze herenpolo's met  een gemakkelijke spijkerbroek, een wollen broek of een elegante chino. Kies snel uw favoriet uit de collectie! 

€15,- korting op alle herenkleding

RSS productfeed

Brunotti Kiteman Mens T-shirt (vr, 21 feb 2020)
EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Ling Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Jeb Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Jeb uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in zeer fijne en soepele single-jersey van 100% katoen. Dit fantastische zomerse t-shirt heeft een kleurige streep. De strepen zijn aan de binnenkant geprint wat voor een vervaagde look zorgt. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Jeb Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Jeb uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in zeer fijne en soepele single-jersey van 100% katoen. Dit fantastische zomerse t-shirt heeft een kleurige streep. De strepen zijn aan de binnenkant geprint wat voor een vervaagde look zorgt. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Gus Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Gus uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in basic single-jersey van 100% katoen. Voorzien van verschillende zomerse prints. De Gus heeft altijd wel een kleur of print die bij je past. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 10.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Gus Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Gus uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in basic single-jersey van 100% katoen. Voorzien van verschillende zomerse prints. De Gus heeft altijd wel een kleur of print die bij je past. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Marzo Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Marzo uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in een fijn streep structuur van 100% katoen. Voorzien van het coole Brunotti logo icoon op de voorkant. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Marzo Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Marzo uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in een fijn streep structuur van 100% katoen. Voorzien van het coole Brunotti logo icoon op de voorkant. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Griffith Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Als het weer tijd is om de zomerkleding tevoorschijn te halen, kom je er vaak achter dat de T-shirts die je in je kast hebt liggen het net niet helemaal meer zijn. Bestel daarom T-shirt Griffith uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Het exemplaar met een normale pasvorm heeft een borstzak die over een surfy panel print is geplaatst. De Jersey van 97,5% Katoen en 2,5 % polyester voelt heerlijk aangenaam aan. De stof is zo geweven dat het lijkt of er sneeuwvlokjes op je shirt liggen, deze techniek heet neppy. Het heren shirt heeft een ronde hals en korte mouwen en is uitstekend te combineren, zowel met een short of een bermuda als met een lange broek. EUR 17.49 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Griffith Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Als het weer tijd is om de zomerkleding tevoorschijn te halen, kom je er vaak achter dat de T-shirts die je in je kast hebt liggen het net niet helemaal meer zijn. Bestel daarom T-shirt Griffith uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Het exemplaar met een normale pasvorm heeft een borstzak die over een surfy panel print is geplaatst. De Jersey van 97,5% Katoen en 2,5 % polyester voelt heerlijk aangenaam aan. De stof is zo geweven dat het lijkt of er sneeuwvlokjes op je shirt liggen, deze techniek heet neppy. Het heren shirt heeft een ronde hals en korte mouwen en is uitstekend te combineren, zowel met een short of een bermuda als met een lange broek. EUR 17.49 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Grosman Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Sigma Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Pogo Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Pogo uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in een fijne streep jersey van 100% Katoen. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Pogo Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Pogo uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in een fijne streep jersey van 100% Katoen. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Tang Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Tang uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in zeer fijne en soepele flex single jersey 95% Katoen / 5% Elastane. Het materiaal heeft verschillende diktes waardoor het een rijkere structuur krijgt. Op de voorkant een coole camouflage achtige print. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 17.49 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Tang Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Voor iedere kledingstijl is er een bijpassend T-shirt te vinden, zoals heren T-shirt Tang uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Een comfortabel T-shirt in zeer fijne en soepele flex single jersey 95% Katoen / 5% Elastane. Het materiaal heeft verschillende diktes waardoor het een rijkere structuur krijgt. Op de voorkant een coole camouflage achtige print. Het T-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. Uitgevoerd met een normale pasvorm. Een T-shirt is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 17.49 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Axle Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Als het weer tijd is om de zomerkleding tevoorschijn te halen, kom je er vaak achter dat de T-shirts die je in je kast hebt liggen het net niet helemaal meer zijn. Bestel daarom T-shirt Axle uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Het exemplaar met een normale pasvorm heeft een klein logo op de borstzak links. De single jersey beach wash kwaliteit van 100% katoen voelt heerlijk aangenaam aan. Het heren shirt in effen kleur heeft een regular crew neck en is uitstekend te combineren, zowel met een short of een bermuda als met een lange broek. EUR 12.50 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Axle Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Als het weer tijd is om de zomerkleding tevoorschijn te halen, kom je er vaak achter dat de T-shirts die je in je kast hebt liggen het net niet helemaal meer zijn. Bestel daarom T-shirt Axle uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Het exemplaar met een normale pasvorm heeft een klein logo op de borstzak links. De single jersey beach wash kwaliteit van 100% katoen voelt heerlijk aangenaam aan. Het heren shirt in effen kleur heeft een regular crew neck en is uitstekend te combineren, zowel met een short of een bermuda als met een lange broek. EUR 12.50 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Axle Mens T-shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Als het weer tijd is om de zomerkleding tevoorschijn te halen, kom je er vaak achter dat de T-shirts die je in je kast hebt liggen het net niet helemaal meer zijn. Bestel daarom T-shirt Axle uit de Spring/Summer collectie van Brunotti. Het exemplaar met een normale pasvorm heeft een klein logo op de borstzak links. De single jersey beach wash kwaliteit van 100% katoen voelt heerlijk aangenaam aan. Het heren shirt in effen kleur heeft een regular crew neck en is uitstekend te combineren, zowel met een short of een bermuda als met een lange broek. EUR 12.50 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Ackley Mens Sleeveless (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Vooral voor de lange warme zomerdagen, is een singlet zoals Ackley uit de Spring/Summer collectie van Brunotti onmisbaar. Deze tanktop is gemaakt van een single jersey in 100% katoen. De voorkant is voorzien van een stoere ronde print. Uitgevoerd met een normale pasvorm en brede schouders. Een tanktop is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 10.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Ackley Mens Sleeveless (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Vooral voor de lange warme zomerdagen, is een singlet zoals Ackley uit de Spring/Summer collectie van Brunotti onmisbaar. Deze tanktop is gemaakt van een single jersey in 100% katoen. De voorkant is voorzien van een stoere ronde print. Uitgevoerd met een normale pasvorm en brede schouders. Een tanktop is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 10.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Ackley Mens Sleeveless (Fri, 21 Feb 2020)
Summer is coming! Zodra de zon weer tevoorschijn komt, zie je dat mannen hun favoriete zomershirts weer uit de kast halen. Vooral voor de lange warme zomerdagen, is een singlet zoals Ackley uit de Spring/Summer collectie van Brunotti onmisbaar. Deze tanktop is gemaakt van een single jersey in 100% katoen. De voorkant is voorzien van een stoere ronde print. Uitgevoerd met een normale pasvorm en brede schouders. Een tanktop is gemakkelijk te combineren. Draag het boven een jeans met sneakers. Klaar is je casual outfit. Met een short en slippers kun je zo door naar het strand. Ben jij al klaar voor de zomer? EUR 10.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Han Mens Longsleeve (Fri, 21 Feb 2020)
Met longsleeve Han ga je leuk én sportief gekleed en zie je er ook cool uit als de temperatuur iets lager is. De longsleeve met ronde hals zit perfect dankzij de ronde hals. Het basic single jersey materiaal van puur katoen voelt aangenaam aan. Het shirt met normale pasvorm uit de Spring/Summer collectie van Brunotti is uitstekend te combineren, zowel met een korte broek of een boardshort op de skatebaan, als met een zomerse lange broek of een jeans op een after party. Dankzij het Brunotti opschrift op de linker mouw ziet dit verder eenvoudig belijnde shirt er stoer uit. Met een longsleeve van Brunotti sta je er altijd goed op. Deze longsleeve laat je toch niet liggen? EUR 20.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Covered Men T-Shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Dit heren T-shirt is een item uit de Fall-Winter 2018/2019 collectie van Brunotti. De verwassen vintage look wordt gecreëerd door de speciale verftechniek garment dye. Leuk om te weten is dat door gebruik van deze techniek elk item uniek is. Door de regular fit valt het shirt comfortabel om je lichaam. Draag het T-shirt op een jeans en je casual outfit is compleet. EUR 20.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brunotti Covered Men T-Shirt (Fri, 21 Feb 2020)
Dit heren T-shirt is een item uit de Fall-Winter 2018/2019 collectie van Brunotti. De verwassen vintage look wordt gecreëerd door de speciale verftechniek garment dye. Leuk om te weten is dat door gebruik van deze techniek elk item uniek is. Door de regular fit valt het shirt comfortabel om je lichaam. Draag het T-shirt op een jeans en je casual outfit is compleet. EUR 20.99 Meer informatie
>> meer lezen

Comfortabele herenkleding, uitstekende kwaliteit, ook in grote maten

Reactie schrijven

Commentaren: 0