Overhemden’ met veel trendy elementen zoals kleur contrasterende boorden

Bent u op zoek naar trendy overhemden ✅  zoals kleur contrasterende boorden, dan bent u hier op het juiste adres!

Alle Italiaanse luxe overhemden en blouses - online kleermaker worden op bestelling binnen de 10 dagen volgens uw maat geproduceerd , d.w.z. geen voorraad waarbij elk overhemd beschikbaar is in alle mogelijke fits en maten . Elk shirt kan met  korte mouw, met dubbele Franse manchet, met of zonder borstzak gemaakt worden. Ook kan op ieder overhemd een monogram (met uw initialen) geborduurd worden. D.m.v de Configurator-Designer kunt u ook gepersonaliseerde overhemden en blouses op maat bestellen. De Bivolino Biometrische matentechnologie (lengte, gewicht, leeftijd) garandeert een perfecte pasvorm: mocht het eerste overhemd niet passen, dan ontvangt u gratis een tweede overhemd. De getoonde Galerij shirts werden ontworpen en besteld door Bivolino fans!

 


ITALIAANSE OVERHEMDEN VOOR HEREN EN DAMES

 

Wat is een man zonder een mooi overhemd? 


Het modebedrijf Bivolino is Europa’s Nr. 1 hoge kwaliteitsoverhemden op maat online en is actief in 8 Europese landen en voornamelijk in de Benelux. Geboren in 1954 en e-commerce pionneer sinds 1998, bereikte Bivolino een hoogtepunt met de lancering van één uniek gepatenteerde biometrische maattechnologie zonder meetlint. Op de website kan de klant één van de drie overhemdstijlen kiezen. Deze zijn: ‘overhemden op maat’, voor maximaal individuele maatwerk, ‘fashion overhemden’ met veel trendy elementen zoals kleurcontrasterende boorden, manchetten en sluiting, of de ‘smoking overhemden’. Overigens toont de geavanceerde 3D configuratie de klant exact hoe het individuele overhemd eruit komt te zien. Hij kan het als het ware bijna voelen. Uit eerdere blind tests in Frankrijk en UK is Bivolino als best geteste maatwerkoverhemd gekozen. 

 

De retourenstroom van minder dan 4% onderstreept het bewijs van zeer tevreden kopers.

Bivolino heeft een milieuvriendelijk businessmodel: geen stock van overhemden maar alleen een made to order concept en er zijn geen winkels. 

Alle ITALIAANSE LUXE MAAT-OVERHEMDEN EN BLOUSES - ONLINE KLEERMAKER worden op bestelling binnen de 10 dagen volgens uw maat geproduceerd.

 

Om te laten zien dat het overhemd speciaal voor u gemaakt is, laat u natuurlijk uw initialen op de borst borduren!

Luxe Italiaanse overhemden op maat gemaakt online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0