Workshop Rozen snoeien in Vrijbroekpark

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Maart is de ideale maand ✅ om rozen te snoeien. Ook in Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark worden de rozen ieder jaar in maart gesnoeid. Heb je thuis ook mooie rozen, maar weet je niet goed hoe je aan het snoeiwerk moet beginnen? Schrijf je dan in voor deze workshop, de stielmannen van het Vrijbroekpark leggen je vol passie uit hoe zij de rozentuinen onderhouden. Na een korte theoretische uitleg ga je zelf aan de slag, breng je snoeischaar en werkhandschoenen dus mee.


Je kunt deelnemen op vrijdag 15 maart of op zondag 17 maart. Beide workshops starten om 14.30 uur aan het bezoekerscentrum. Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij. Inschrijven doe je via de website, www.provincieantwerpen.be 

kalender Vrijbroekpark.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

 

Wanneer:

Vrijdag 15 maart en zondag 17 maart, van 14.30 tot 17 uur

 

Waar: 

Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark, 

Ridder Dessainlaan 65, 

2800 Mechelen

 

Deelnameprijs:

gratis

 


Workshop Rozen snoeien in Vrijbroekpark

Reactie schrijven

Commentaren: 0