Wat is er te doen op de Fietsbeurs 2019

Dit is er te beleven op Bike MOTION 2019!

Over 23 dagen is het zover: Bike MOTION 2019, de ideale start van jouw wielerseizoen of als je al gestart bent; een nóg beter wielerseizoen.

 

Heel veel grote fietsmerken, de mogelijkheid om racefietsen en mountainbikes te testen, een indoor (e-)mountainbike parcours, fixed gear clinics, een ambachtsplein, exclusieve en high-end fietsen, Wattbike testen: er is vooral veel te doen!

 

Verzeker jezelf snel van een ticket. We hebben nog tickets beschikbaar voor het extra voordelige tarief (€12,50,- ipv €16,-).

 

Scoor direct je ticket


Kun je ook niet wachten op de voorjaarsklassiekers?

 

Begin je fietsjaar goed en maak een plan. Deze 15 mooie, zware en iconische klimmetjes uit het voorjaar helpen je om in de stemming te komen. Dat wordt trainen! 


(e-)Mountainbike parcours

 

Ervaar het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen, op het grootste indoor testtrack powererd by Bosch.


Fixed Gear clinics

Wil je ervaren hoe het is om op een fixed gear fiets te rijden? NL Crit Series organiseert tijdens Bike MOTION fixed gear clinics. Meedoen? Kom dan naar het testparcours in hal 11.

 


Win een fietsreis naar Innsbruck

 

Kom van 1 t/m 3 maart naar de Innsbruck stand 10.F050 op de Bike MOTION en rijd zelf een deel van het WK parcours in Innsbruck op Zwift. Op de winnaar wacht een vijfdaagse fietsreis in de regio Innsbruck inclusief fietsverhuur.


Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

Van Gogh fietsroute Brabant is Europese Fietsroute van het Jaar 2016

Is fietsen of wandelen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Fiets en Wandelbeurs , twee per inzender!

Veel succes! Redactie VoorPlussers

 

 

Unique Bikes: bijzondere (elektrische) designfietsen

 

Unique Bikes is exclusief leverancier van (elektrische) designfietsen uit de hele wereld. Elke fiets heeft zijn eigen karakter. Ontwerp en techniek zijn innovatief en zorgen voor een ongekende rijbeleving. Een fiets van Unique Bikes: een fiets waarmee je gezien wilt worden!

 

Voor tickets & info:

www.bikemotionbenelux.nl
www.fietsenwandelbeurs.nl
www.ebikexperience.nl

Wat is er te doen op de Fietsbeurs 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0