Busreis naar Disneyland Parijs inclusief 2 dagen entree

Wilt u met Peter Langhout Reizen ✅ genieten van een busreis naar Disneyland Paris? Dan kunt u kiezen voor verblijf in het officieel door Disney geselecteerde hotel Kyriad, gelegen op het resort. Dit comfortabele hotel met prima faciliteiten ligt vlakbij de vele attracties en parades van de Disney Parken. Boek nu deze busreis en beleef een heerlijk weekend in Disneyland Paris.


Accommodatie


Het Kyriad Hotel is een officieel geselecteerd Disneyland® Resort Paris Hotel en is gelegen op het resort. Met de gratis Disney® shuttle bent u binnen 8 minuten bij één van de Disney® Parken van uw keuze. Het hotel beschikt over 2 bars, restaurant, airconditioning, winkel, Disney® shopping-service en wel 300 kamers. Uw kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet. ‘s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.


Programma

Vrijdag

 

U wordt opgehaald bij uw opstapplaats waarna we doorrijden naar de bestemming van deze minivakantie, Disneyland® Paris. U gaat hier zeker een paar heerlijke dagen beleven.

Zaterdag

Na het ontbijt gaan we naar Disneyland® Paris. U kunt zelf kiezen welk Disney® Park u wilt bezoeken. U kunt de hele dag genieten van alles wat Disneyland® Paris u biedt. Pas in de avond halen we u weer op om terug te gaan naar het hotel. Bij een verblijf in het Kyriad Hotel kunt u ook op eigen gelegenheid met de gratis shuttle bus van en naar uw hotel. Een aanrader is om 's avonds ook een bezoek te brengen aan Disney® Village.

Zondag

Ook vandaag kunt u zich weer volop vermaken in Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park. Aan het eind van de middag (ca. 16.30 uur) wordt u opgehaald voor de terugreis naar Nederland.

Excursies

 

Twee dagen toegang tot de Disney® Parken. Entree tot beide parken op beide dagen

 

Inclusief

•Vervoer per luxe touringcar, voorzien van video, airco en toilet

•Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider

•Verblijf in het Campanile/Kyriad Hotel Disneyland op basis van logies en ontbijt

•Kamer met douche en toilet

•Alle genoemde excursies

 

Exclusief

•Reserveringskosten Euro 20,- per boeking (Euro 15,- via internet)

•Calamiteitenfonds Euro 2,50 per boeking

Klik hier voor meer informatie

 

Prijzen vanaf 195,00 euro!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Busreis naar Disneyland Parijs inclusief 2 dagen entree

Reactie schrijven

Commentaren: 0