Wat te doen op MOTORbeurs Utrecht 2019

MOTORbeurs Utrecht 2019; groter en harder dan ooit

Op Valentijnsdag gaat jouw hart weer sneller kloppen, want dan openen de deuren van de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht! Reken op meer vierkante meters, meer actie, meer motorgeluid, meer zelf doen en bijna 300 exposanten. 

 

Bestel nu alvast jouw kaartjes voor MOTORbeurs Utrecht 2019 en zorg dat jij erbij bent!

 

Girls Night Out

 

Op donderdag 14 februari organiseren we tussen 17:00 uur en 21:00 uur in samenwerking met MotorMeiden.tv een speciale Girls Night Out! Loop donderdagavond de Meidenroute, die je leidt langs deelnemers met leuke verrassingen en diverse acties. Laat je daarnaast compleet in de watten leggen door een visagist, stylist en maak een professionele foto op een gloednieuwe motor! Verder is het programma in het MOTORbeurs Theater deze avond speciaal gericht op dames.


Gratis motorrijles bij de Grootste Rijschool van Nederland

 

Heb je nog geen motorrijbewijs? Of je zoon, dochter, buurman, buuvrouw, moeder, vader, vriend, of vriendin niet? Kom dan naar de Grootste Rijschool van Nederland: Try the Bike van BOVAG. Dit jaar zijn er nog meer instructeurs en nog meer motoren, dus nóg meer kans om je allereerste motorrijles gratis mee te pakken in Utrecht!

 

20% korting op ALLE motorfietslaarzen en motorfietsschoenen

Voor wie kom jij?

 

Naast alle activiteiten en de beroemde gezelligheid zijn er, in zes immense hallen en op de buitenterreinen, bijna 300 exposanten aanwezig: dealers met motorkleding, nieuwe en gebruikte motoren, aanbieders van accessoires, toeleveranciers, opleiders, motorhotels, verzekeringsmaatschappijen, belangenorganisaties, motorbladen, reisorganisaties, clubs en meer. De lijst is lang en vooral zeer divers.

 


Custom Bike Show & Junior Biker Build Off

 

Voor de hardcore fans van customs, cruisers en choppers is MOTORbeurs Utrecht the place to be. Niet alleen is er een waanzinnige Custom Bike Show met de meest geniale handmade customs, daarnaast wordt er live gebouwd aan de twee vetste specials ooit in de Junior Biker Build Off door Team ROC uit Amsterdam en Team Koning Willem I College uit Den Bosch. Genieten van de bovenste plank voor de èchte liefhebbers dus! 


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Vrijkaarten voor MOTORbeurs Utrecht 2019

 

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor MOTORbeurs Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Parkeer gratis op de motorparkeerplaats

 

 

Hoe kom je naar MOTORbeurs Utrecht? Met de motor natuurlijk! Voor motorrijders is parkeren namelijk gratis. De KNMV verzorgt een speciale motorparkeerplaats die dit jaar op het buitenterrein is tussen hal 3 en hal 9. Heb je een elektrische motor? Geen probleem. Electric Motorcycles Nederland verzorgt diverse oplaadpunten voor elektrische motoren! Je helm leg je gratis en veilig weg bij de bewaakte motorhelmengarderobe en om op te warmen krijg je een lekkere kop koffie.

 

Ride-On behandeling bij MotoPort

 

Lekke banden voorkomen en nooit meer balanceren?

Maak dan een pitstop bij MotoPort op de motorparkeerplaats en ga voor een Ride-On behandeling!

Deze high-tech bandensealant kost normaal € 55,- voor een set banden. Nu tijdens MOTORbeurs Utrecht voor iedereen die op de motor komt slechts € 19,95! 

 

 

 

Wat te doen op MOTORbeurs Utrecht 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0