Micro SD kaarten, spot goedkoop online bestellen

Op zoek naar Micro SD kaarten die spot goedkoop  zijn en online bestellen. Maar niet alleen SD kaarten ook Mini Wireless Range Extender Signal Booster AP/Router/Repeater Mode 2.4GHz 300Mbps Support 802.11n/b/g Network of  SanDisk Ultra Dual OTG USB Flash Drives 64GB 32GB 16gb 130M/S mini Pen Drives 3.0 PenDrives 32G support 0fficial Verification, alles op computer gebied is hier te vinden en inderdaad spot goedkoop! 

 

Prijs: US $36.39 

 


100% originele SanDisk Micro SD-kaart 64 GB 100 MB / s 16 GB 32 GB 128 GB 256 GB 400 GB U1 Klasse 10 geheugenkaart Microsd Flash TF-kaart.

Gratis verzending, vraag je niet af hoe het kan, maar het kan!

Vanaf US $12.60!

Zit wat u zoekt er niet bij, klik dan op een van de producten en u kunt nog veel meer interessante aanbiedingen zien!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Micro SD kaarten, spot goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0