Scanners, A4 inkjet printers online bestellen tegen beste prijs!

Op zoek naar een scanner of A4 inkjet printer ✅ en wilt u die online bestellen tegen een beste prijs, kijk dan hier snel verder. Mooie aanbiedingen en snel geleverd!

Een printer kopen? Deze leverancier helpt u de juiste keuze te maken uit het brede aanbod aan inkjet- en laserprinters. Wilt u een printer aanschaffen om thuis te gebruiken of op de zaak? Moeten er veel foto's geprint worden of veel tekst of juist mooie foto's? Moet de printer die u koopt ook kunnen kopiëren en scannen? Wilt u een printer die draadloos verbonden met een kabel of juist draadloos via wifi? Deze verkoper adviseert u graag bij de koop van een geschikte printer. Op basis van hun ervaring hebben zij voor u de beste printers geselecteerd. Koop uw printer direct online of kom naar één van de 140 winkels voor persoonlijk advies en een demonstratie


Deze shop behoort binnen printer- en scannerelektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Anker C-HDMI Adapter Desktop accessoire Zwart (vr, 08 dec 2023)
Deze USB-C naar HDMI adapter biedt universele compatibiliteit met computers en apparaten van de volgende generaties. Slank ontwerp en lichtgewicht aluminium behuizing zorgen voor meer draagbaarheid en gemak. Neem de adapter probleemloos overal mee naartoe EUR 22.95 Meer informatie
>> meer lezen

HP 305Xl Inkt (Fri, 08 Dec 2023)
De HP 305XL Kleur cartridge is geschikt voor inktjet. Verder print je tot wel 200 pagina's in kleur. De cartridge print in: cyaan, magenta, geel. De cartridge is een singlepack en heeft 1 kleur. EUR 23.95 Meer informatie
>> meer lezen

HP 305XL Inkt Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De HP 305XL Zwart cartridge is geschikt voor inktjet. Je print tot wel 240 pagina's met zwarte inkt.. De cartridge print in: zwart. De cartridge is een singlepack en heeft 1 kleur. EUR 23.95 Meer informatie
>> meer lezen

HP 305 Inkt Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De HP 305 Zwart cartridge is geschikt voor inktjet. Je print tot wel 120 pagina's met zwarte inkt.. De cartridge print in: zwart. De cartridge is een singlepack en heeft 1 kleur. EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung LS24R650FDUXEN Monitor Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De Samsung LS24R650FDUXEN heeft een inchmaat van 24 inch met een resolutie van Full HD. Je sluit deze monitor aan met een HDMI, VGA, DisplayPort of USB-C kabel. Deze monitor is geschikt voor jouw thuiskantoor. Voordelen van de Samsung LS24R650FDUXEN * Mooie scherpe beelden door Full HD resolutie * Geschikt voor: Werk en studie * Deze monitor beschikt over: Antireflectiescherm en koptelefoonaansluiting * Deze monitor heeft een scherm van 24 inch Over de Samsung LS24R650FDUXEN Een monitor die geschikt is om te werken of voor de studie is in hoogte verstelbaar en te kantelen. Hierdoor kun je nek en rugklachten voorkomen. Vaak beschikken deze monitors over een blauw licht filter, zo raken je ogen minder snel vermoeid. Het antireflectiescherm van de monitor Een schermcoating kan glanzend of antireflecterend zijn. Dit heeft invloed op de leesbaarheid van het scherm. Een antireflecterend scherm vermindert weerspiegelingen en fel licht. Hierdoor kun je overdag en naast het EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dicota BASE XX Laptop Sleeve Plus 15-15.6" Laptop sleeve Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
BASE XX D31791. Type etui: Opbergmap/sleeve, Maximale schermgrootte: 39,6 cm (15.6"), Oppervlakte kleur: Monochromatisch EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dicota BASE XX Laptop Sleeve Plus 14-14.1" Laptop sleeve Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Dicota D31790 BASE XX Laptop Sleeve Plus 14-14.1 inch Zwart De Dicota D31790 BASE XX Laptop Sleeve Plus 14-14.1 inch Zwart beschermt je laptop tegen beschadigingen. De sleeve is voorzien van twee ritsen. Je hebt ook een vak voor accessoires. EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Trust Carve Bekabelde optische muis Muis Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Betrouwbare optische muis met USB-aansluiting Werk met gemak Deze draadloze muis is perfect voor gebruik met je computer of laptop. De Trust Carve Optische Muis is uitgerust met drie knoppen en een scrollwiel; alles wat je nodig hebt om gemakkelijk en efficiënt te werken. Dankzij zijn USB-aansluiting plug je de Carve eenvoudig in en begin je gelijk met werken. Snelheid voor iedereen Met een optische sensor (1200 DPI) is de Trust Carve Optische Muis zeer responsief en nauwkeurig. Daarnaast is hij geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen; nu kan iedereen klikken en scrollen met perfecte controle. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Trust Ozaa Oplaadbare Draadloze Muis Muis Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De ergonomische premium-muis De Ozaa ergonomische muis is ontwikkeld voor comfort. Dankzij het ergonomische design werk je de hele dag door, zonder dat je hand een onnatuurlijke houding aanneemt. Er zijn totaal zes knoppen aanwezig, waarvan de twee hoofdknoppen stil zijn zodat je niemand stoort tijdens jouw harde werk. Het heeft een horizontaal scrollwiel, een oplaadbare accu én het is draadloos met een bereik tot 10 meter. Een echte premium-muis. Blijf comfortabel De Ozaa heeft een ergonomisch ontwerp wat de druk op je pols tot een minimum beperkt. Je werkt urenlang comfortabel door. Het heeft zes knoppen, een DPI-switch en twee scrollwielen - één verticaal en één horizontaal - zodat je de volledige controle hebt. En de twee hoofdknoppen zijn zelfs stil om je collega's niet te storen als je hard aan het werk bent. Goed voor het milieu Dankzij de oplaadbare accu, ben je klaar met wegwerpbatterijen. Dit scheelt je niet alleen geld, maar het helpt het milieu ook. Er is een EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Trust Dalyx 7-in-1 USB-C-adapter USB Hub Zilver (Fri, 08 Dec 2023)
Trust DALYX 7-IN-1 USB-C ADAPTER. Hostinterface: USB Type-C, Output interface: HDMI, RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Kleur van het product: Aluminium, Land van herkomst: China. Breedte: 115 mm, Diepte: 50 mm, Hoogte: 18 mm. Breedte verpakking: 128 mm, Diepte verpakking: 25 mm, Hoogte verpakking: 169 mm EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Trust Tyro Full HD-Webcam Webcam Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Comfortabel videobellen Wat als ongemakkelijke videovergaderingen met slecht beeld en geluid tot het verleden konden behoren? In een tijd waarin videobellen met collega's, vrienden en familie een cruciale vorm van contact is, biedt de Trust Tyro HD Webcam een uitkomst; alle features die videobellen en streamen makkelijk maken, in één handig apparaat. Er op je best uitzien en klinken Met premium audio- en videokwaliteit kun je er gerust op zijn dat je er tijdens elke videomeeting of -stream op je best uitziet en klinkt, waar je ook bent. De full HD 1080p-resolutie, brede lenshoek en autofocus garanderen scherpe videokwaliteit, terwijl de automatische witbalans zelfs bij weinig licht je videobeeld optimaliseert. Zo heb je helder beeld tot je beschikking, onder welke condities dan ook. Makkelijk in gebruik Met een plug-en-play-installatie was videobellen nog nooit zo makkelijk; als je de USB-ontvanger eenmaal hebt ingeplugd in je pc of laptop kun je direct van start gaan. De Tyro Full HD EUR 22.00 Meer informatie
>> meer lezen

Trust Ody Draadloze Keyboard & Mouse Set Toetsenbord Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Werk gemakkelijk De Trust Ody Silent Wireless Keyboard en Muis is de juiste combinatie om jouw werk makkelijker dan ooit te maken. De stille toetsen voorkomen dat anderen gestoord worden door jouw werk, het toetsenbord zelf is morsbestendig, en omdat de set volledig draadloos is, heb je ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. Alles wat je nodig hebt De Ody Silent Wireless Keyboard geeft je alles wat je nodig hebt voor een fijne typ-ervaring. De low-profile full-size layout heeft een stille toetsaanslag, terwijl de aanpasbare hoek en rubberen anti-slip-voeten je urenlang comfortabel laat werken. Het toetsenbord is morsbestendig en bevat daarnaast 12 multimediatoetsen; alles wat je nodig hebt om er tegenaan te gaan. Moderne muis De meegeleverde muis heeft een vergelijkbaar, modern design en beschikt net als het toetsenbord over stille knoppen. Het heeft een DPI-knop om eenvoudig de snelheid van je cursor aan te passen, en de muis maakt gebruik van een betrouwbare, optische sensor die EUR 22.36 Meer informatie
>> meer lezen

Trust GXT 960 Graphin Ultra-lichtgewicht Gaming Muis Muis Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Snelheid is alles Op het online strijdtoneel heb je geen tijd om na te denken. Daarom heb je een muis nodig die je bij kan benen. De Trust GXT 960 Graphin is licht in gewicht, razendsnel en heeft een aanpasbare polling rate van maximaal 1000Hz. Het is duurzaam, gebruikt glijpads met enorm weinig frictie voor een soepele besturing, en heeft een eigen identiteit dankzij de RGB LED-verlichting. Eerst schieten; vragen stel je later maar. Vlieg als een vlinder Als het gewicht van jouw team op je schouders rust, dan mag je geen last hebben van het gewicht van je muis. De GXT 960 Graphin weegt maar 74 gram dankzij de honingraatbehuizing. In combinatie met de polling rate van maximaal 1000Hz, de aanpasbare resolutie van maximaal 10.000 DPI en de glijvlakken met minimale frictie, ben jij zeker in het voordeel. Steek als een bij Maar aan alleen snelheid heb je niet genoeg; jouw gear moet wel betrouwbaar zijn. De gevlochten kabel voorkomt onnodig gesleep, zodat jij de muis met volledige EUR 36.95 Meer informatie
>> meer lezen

Trust Halyx Aluminium 4-Port Mini USB Hub USB Hub Zilver (Fri, 08 Dec 2023)
Verbeter je workflow Met de Trust Halyx 4-poorts USB Mini Hub kun je maximaal van je laptop of pc profiteren. Breid het aantal poorten van je laptop uit en sluit meerdere apparaten aan op de 4 USB-poorten. Eenvoudig te installeren en volledig compatibel De Trust Halyx werkt in combinatie met elke laptop, MacBook, pc en tablet* die een USB-poort heeft. Met één enkele USB-A-poort op je apparaat kun je 4 USB-apparaten toevoegen, zoals je toetsenbord en een extern station. Met de Halyx kun je snel gegevens overbrengen (USB 2.0) en je hoeft geen software te installeren voor dit handige apparaat; gewoon aansluiten en je kunt aan de slag! Uiterst compact ontwerp De mini-hub is slechts 7,3 mm dik en past gemakkelijk in elke zak of tas - ideaal voor op reis. Dankzij de aluminium behuizing is de mini-hub een stijlvolle en duurzame aanvulling voor op je bureau. Als je verbinding wilt maken met verschillende apparaten en randapparatuur als je niet thuis bent, is de Halyx precies wat je nodig EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

Trust GXT 4371 Ward Multiplatform Gaming Headset Headset Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De echte ervaring\n\nGraphics zijn geweldig, maar audio is alles. Om te overwinnen, moet je op je gehoor kunnen vertrouwen. Van de positie van je tegenstanders tot de hulpkreet van je teamgenoten, de Trust Gaming GXT 437 Ward geeft je de echte ervaring. Dankzij de 50mm-luidsprekereenheden, in-line-afstandsbediening, flexibele microfoonstang en de oorkussens van ademend materiaal, heb je alles tot je beschikking om te winnen, ongeacht het apparaat waar je op speelt\n\nGroots geluid\n\nDe Ward heeft twee 50mm-luidsprekereenheden om je een geluidservaring te geven zoals je nog nooit eerder hebt gehoord. Deze grote drivers hebben een bereik van 20 tot 20.000Hz, waardoor je alles hoort wat je vijand jouw kant op gooit. Van de overdonderende bas van een verre explosie, tot het gefluit van voorbij suizende kogels, de Trust GXT 4371 doet het gewoon.\n\nWees gehoord\n\nTeamwerk is belangrijk; zorg dat je gehoord wordt. De Trust Ward heeft een flexibele microfoon die ervoor zorgt dat je team EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

HP 305 Inkt (Fri, 08 Dec 2023)
De HP 305 Multi-color cartridge is geschikt voor inktjet. Verder print je tot wel 100 pagina's in kleur.. De cartridge print in: cyaan, magenta, geel. De cartridge is een singlepack en heeft 1 kleur. EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Toshiba Canvio Flex 4TB Externe harde schijf Zilver (Fri, 08 Dec 2023)
Toshiba Canvio Flex. HDD capaciteit: 4000 GB, HDD omvang: 2.5". USB-versie: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Kleur van het product: Zilver EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Neomounts NSLS010 Laptopstandaard Zilver (Fri, 08 Dec 2023)
De Neomounts by NewStar NSLS010 is een universele standaard voor laptops van 11" tot 17", met een maximum draagvermogen van 5 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities en een ultra-slank opvouwbaar ontwerp. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering. Een handig reisetui is meegeleverd met de standaard. EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Neomounts NSLS085 Laptopstandaard Grijs (Fri, 08 Dec 2023)
De Neomounts by NewStar NSLS085 is een universele standaard voor laptops van 10" tot 17", met een maximum draagvermogen van 5 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities en een ultra-slank opvouwbaar ontwerp. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering. EUR 45.95 Meer informatie
>> meer lezen

Neomounts NSLS085 Laptopstandaard Zilver (Fri, 08 Dec 2023)
De Neomounts by NewStar NSLS085 is een universele standaard voor laptops van 10" tot 17", met een maximum draagvermogen van 5 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities en een ultra-slank opvouwbaar ontwerp. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering. EUR 45.95 Meer informatie
>> meer lezen

Neomounts NSLS200 Laptopstandaard Zilver (Fri, 08 Dec 2023)
De Neomounts by NewStar NSLS200 is een universele standaard voor laptops van 10" tot 17", met een maximum draagvermogen van 5 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities, diepteverstelling en een slim opvouwbaar ontwerp. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering. EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Epson WorkForce WF-7840DTWF All-in-one inkjet printer Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De Epson WorkForce WF-7840DTWF is een all-in-one inkjetprinter. Deze printer is geschikt voor kantoor gebruik. Je print met een printsnelheid van 25 pagina's per minuut en print maximaal in A3 formaat. Met deze printer druk je bestanden af. Daarnaast kun je kopiëren en scannen. Verder heb je de mogelijkheid om foto's te printen. Met de app bedien je de printer vanaf je werkplek. Door de printer te verbinden met het wifi-netwerk stuur je printopdrachten, zonder een kabel te gebruiken. Voordelen van de Epson WorkForce WF-7840DTWF * Een all-in-one printer voor printen, scannen en kopiëren * Print direct vanaf je laptop of smartphone via het wifi-netwerk * Je hoeft niet lang op de print te wachten, dankzij de hoge printsnelheid Draadloos printen Met de Epson WorkForce WF-7840DTWF print je gemakkelijk vanaf je smartphone of tablet met de app van de printerfabrikant. De app download je vanuit de app of play store. Wanneer de app is ingesteld kun je draadloos printen vanaf je EUR 329.00 Meer informatie
>> meer lezen

Epson WorkForce Pro WF-4820DWF All-in-one inkjet printer Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De Epson WorkForce Pro WF-4820DWF is een all-in-one inkjetprinter. Deze printer is geschikt voor kantoor gebruik. Je print met een printsnelheid van 25 pagina's per minuut en print maximaal in A4 formaat. Met deze printer druk je bestanden af. Daarnaast kun je kopiëren en scannen. Verder heb je de mogelijkheid om foto's te printen. Met de app bedien je de printer vanaf je werkplek. Door de printer te verbinden met het wifi-netwerk stuur je printopdrachten, zonder een kabel te gebruiken. Voordelen van de Epson WorkForce Pro WF-4820DWF * Een all-in-one printer voor printen, scannen en kopiëren * Print direct vanaf je laptop of smartphone via het wifi-netwerk * Je hoeft niet lang op de print te wachten, dankzij de hoge printsnelheid Draadloos printen Met de Epson WorkForce Pro WF-4820DWF print je gemakkelijk vanaf je smartphone of tablet met de app van de printerfabrikant. De app download je vanuit de app of play store. Wanneer de app is ingesteld kun je draadloos printen EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Epson WorkForce Pro WF-3820DWF All-in-one inkjet printer Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is een all-in-one inkjetprinter. Deze printer is geschikt voor kantoor gebruik. Je print met een printsnelheid van 21 pagina's per minuut en print maximaal in A4 formaat. Met deze printer druk je bestanden af. Daarnaast kun je kopiëren en scannen. Met de app bedien je de printer vanaf je werkplek. Door de printer te verbinden met het wifi-netwerk stuur je printopdrachten, zonder een kabel te gebruiken. Voordelen van de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF * Een all-in-one printer voor printen, scannen en kopiëren * Print direct vanaf je laptop of smartphone via het wifi-netwerk * Je hoeft niet lang op de print te wachten, dankzij de hoge printsnelheid Draadloos printen Met de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF print je gemakkelijk vanaf je smartphone of tablet met de app van de printerfabrikant. De app download je vanuit de app of play store. Wanneer de app is ingesteld kun je draadloos printen vanaf je smartphone of tablet. De printer verbind je EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Edifier G1SE Headset Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Edifier G1 SE. Type product: Hoofdtelefoons. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Aanbevolen gebruik: Gamen. Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz. Snoerlengte: 2,5 m, Kleur van het product: Zwart EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Scanners, A4 inkjet printers online bestellen tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0