Scanners, A4 inkjet printers online bestellen tegen beste prijs!

Op zoek naar een scanner of A4 inkjet printer ✅ en wilt u die online bestellen tegen een beste prijs, kijk dan hier snel verder. Mooie aanbiedingen en snel geleverd!

Een printer kopen? Deze leverancier helpt u de juiste keuze te maken uit het brede aanbod aan inkjet- en laserprinters. Wilt u een printer aanschaffen om thuis te gebruiken of op de zaak? Moeten er veel foto's geprint worden of veel tekst of juist mooie foto's? Moet de printer die u koopt ook kunnen kopiëren en scannen? Wilt u een printer die draadloos verbonden met een kabel of juist draadloos via wifi? Deze verkoper adviseert u graag bij de koop van een geschikte printer. Op basis van hun ervaring hebben zij voor u de beste printers geselecteerd. Koop uw printer direct online of kom naar één van de 140 winkels voor persoonlijk advies en een demonstratie


Deze shop behoort binnen printer- en scannerelektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Netgear JGS524-200EUS switch (do, 16 jul 2020)
De NETGEAR ProSAFE 24-Poort Gigabit Switch helpt bedrijven hun netwerk op kosteneffectieve wijze uit te breiden. De rackmount JGS524 is energiezuinig, gaat lang mee en is uitvoerig getest om de betrouwbaarheid te leveren die bedrijven nodig hebben. EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acer Nitro XV273KPbmiipphzx monitor (Thu, 16 Jul 2020)
Acer XV273KP. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Responstijd: 1 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Ingebouwde luidsprekers. VESA-montage, In hoogte verstelbaar. Energy Star-certificaat, Kleur van het product: Zwart EUR 1099.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acer Spin 1 SP111-34N-P765 laptop - 12 Inch (Thu, 16 Jul 2020)
De Acer Spin 1 SP111-34N-P765 is uitgerust met een 11,6 inch Full HD beeldscherm. De Windows 10 laptop is uitgevoerd met een Intel Pentium processor, 4 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 128GB SSD schijf. Kenmerken van de Acer Spin 1 SP111-34N-P765: * Soepel al je basistaken voltooien met de Intel Celeron processor * Snel switchen tussen verschillende taken met 4 GB werkgeheugen * Met een compact 11,6 inch scherm neem je de laptop gemakkelijk overal mee naar toe * 128 GB SSD voor snel opstarten en genoeg opslag voor al je documenten en foto's 11,6 inch beeldscherm Het grote voordeel van een compacte 11,6 inch laptop is dat je hem altijd makkelijk mee kan nemen. Wanneer je veel onderweg bent en overal eenvoudig je laptop erbij wilt kunnen pakken, bijvoorbeeld in de trein, een café of tijdens een zakelijke bespreking dan is een laptop met een kleiner formaat ideaal. Intel Pentium processor De processor is het hart van de laptop, de processor voert alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer iets te laten doen. Wanneer je je laptop gaat gebruiken voor e-mailen, tekstverwerking en video's kijken is de Intel Pentium processor een goede keus. Dankzij de Pentium processor is het mogelijk alle basistaken eenvoudig en snel uit te voeren. 128GB SSD geheugen Dankzij de 128 GB heb je genoeg opslagcapaciteit om alle documenten op te slaan waar je aan werkt. De stabiliteit van de SSD zorgt voor een snelle opstarttijd én sneller werken met (zware) software. Windows 10 Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit. Bekijk alle Acer laptops () EUR 529.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acer Chromebook 14 CB514-1H-C7ZL chromebook - 14 Inch (Thu, 16 Jul 2020)
De Acer Chromebook 14 CB514-1H-C7ZL is een krachtige Chromebook met een 14 inch Full HD IPS-scherm. De laptop is geschikt voor dagelijkse werkzaamheden en staat altijd voor je klaar dankzij de Intel Celeron N3350 processor en 32 GB eMMC opslagcapaciteit. De voordelen van de Acer Chromebook 14 CB514-1H-C7ZL: * De Intel Celeron N3350 processor zorgt ervoor dat de computer ook tijdens het multitasken soepel werkt * Het 14 inch Full HD IPS-scherm biedt haarscherp beeld vanuit vrijwel iedere kijkhoek * Start snel op door 4 GB RAM en 32 GB Flash-geheugen * Uitgerust met het overzichtelijke en krachtige Chrome OS-besturingssysteem Altijd en overal werken dankzij Chrome OS Doordat het besturingsprogramma Chrome OS is ontworpen met een online werkomgeving als basis heeft een Chromebook relatief lichte hardware nodig om soepel te kunnen blijven draaien. Hierdoor blijft prijs van de Acer Chromebooks relatief beperkt, maar geniet je wel van een snelle computer. En heb je even geen internet, dan kan je uiteraard gewoon door blijven werken. De Intel Celeron N3350 processor zorgt ervoor dat je altijd soepel kan blijven multitasken, en op het 14 inch Full HD IPS-scherm beleef je intense en levendige beelden vanuit vrijwel iedere kijkhoek. Bekijk alle Acer Chromebooks () EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Canon ZINK PAPER 50 vel (Thu, 16 Jul 2020)
Partner ZINK™ photo paper with Canon Zoemini and transform your mobile phone and tablet snaps into treasured keepsakes, gifts and decorations. Perfectly sized for social media photos, the photo paper's innovative ZINK™ technology produces instant, smudge-free, water and tear-resistant photos with no ink and no fuss, ideal for printing when out and about. Photos can be displayed almost anywhere - peel off the paper's backing to reveal the sticky side and apply to your phone case, laptop or furniture for instant personalisation.\n\n- Create instant, shareable printouts of your favourite mobile device photos - the 2x3 inch ZINK™ photo paper is the perfect size for social media snaps\n- No ink, no fuss. ZINK™ photo paper is covered in micro crystals that react when heated, giving you a picture-perfect photo in moments\n- Completely compatible with Canon Zoemini, you can capture and print those special moments whenever and wherever you want\n- Peel off the ZINK™ photo paper backing to reveal the sticky underside and transform your snaps into personalised stickers, ready to share or put on display\n- Get inspired and showcase your photos wherever you want - try decorating your phone case, laptop, walls or furniture, and put a personal stamp on all your belongings\n- Perfectly shareable, you can impress your friends with snaps that are smudge-proof, water and tear-resistant, ready to put on displa EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Newstar NSLS025 laptopstandaard (Thu, 16 Jul 2020)
De NewStar NSLS025 notebook bureaustandaard is de perfecte goede keuze als u maximaal kijkcomfort wilt voor uw laptop.\n\nDit hoogwaardige product is gemaakt van geborsteld aluminium en is compatibel met MacBook-series en de meeste 10-17" laptops.\n\nMet dit product stelt u het laptopscherm in op een comfortabele kijkhoek. Door een ergonomische standaard als de NewStar NSLS025 kunnen veel voorkomende nek- en rugklachten worden vermeden. Het holle ontwerp helpt oververhitting voorkomen en zorgt voor maximale snelheid van de laptop.\n\nDe rubberen anti-slip voet en laptop beschermers verhogen de stabiliteit en voorkomen krassen. Door het kabelgat aan de achterzijde van het product kunnen kabels netjes worden georganiseerd. \n\nProductafmetingen:\n\n- Lengte: 23,9 cm\n- Breedte: 21 cm\n- Lengte: 6,7 cm\n\nIdeaal voor gebruik in (thuis)kantoren, op toonbanken, DJ booths of recepties. EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Newstar NSLS050 laptopstandaard (Thu, 16 Jul 2020)
De NewStar NSLS050 notebook bureaustandaard is de perfecte goede keuze als u maximaal kijkcomfort wilt voor uw laptop.\n\nDit hoogwaardige product is gemaakt van geborsteld aluminium en is compatibel met MacBook-series en de meeste 10-17" laptops.\n\nMet dit product stelt u het laptopscherm in op een comfortabele kijkhoek. De standaard is 360 graden draaibaar. Door een ergonomische standaard als de NewStar NSLS050 kunnen veel voorkomende nek- en rugklachten worden vermeden. Het holle ontwerp helpt oververhitting voorkomen en zorgt voor maximale snelheid van de laptop.\n\nDe rubberen anti-slip voet en laptop beschermers verhogen de stabiliteit en voorkomen krassen. Door het kabelgat aan de achterzijde van het product kunnen kabels netjes worden georganiseerd. \n\nProductafmetingen:\n\n- Lengte: 24 cm\n- Breedte: 23,5 cm\n- Lengte: 13,5 cm\n\nIdeaal voor gebruik in (thuis)kantoren, op toonbanken, DJ booths of recepties. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Brother DCP-L3550CDW all-in-one laser printer (Thu, 16 Jul 2020)
De Brother DCP-L3550CDW is de perfecte all-in-one printer voor in drukke huishoudens of kleine kantoren. De printer is stil, flexibel en is gemakkelijk te installeren in het netwerk. Met de DCP-L3550CDW kunt u printen, kopiëren en scannen. Door het LCD touchscreen heeft u gemakkelijk toegang tot alle functies. De printer heeft een afdruksnelheid van 18 pagina's per minuut en een geluidsniveau van 47dB. Een standaard kantoorgesprek heeft een hoger geluidsniveau. Daardoor is de printer geen storende factor binnen het kantoor of uw huishouden. De printer heeft een hoge printresolutie tot 2.400 dpi en maakt gebruik van LED technologie waardoor uw print een hoge kwaliteit heeft. Met een papiercapaciteit van 250 vel, een automatische documenteninvoer van 50 vel en een grote tonercartridge voor maximaal 1.000 pagina's is dit de ideale printer voor drukke huishoudens of kleine kantoren. Zo print u gemakkelijk vanaf uw PC, laptop, smartphone of tablet. EUR 359.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acer B226HQLYMDR monitor (Thu, 16 Jul 2020)
De B226HQLYMDR is een 21,5-inch Full HD-monitor van Acer. Hij heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met deze monitor kunt u de perfecte werkhoek vinden. De standaard heeft een magnetisch gedeelte waardoor bijvoorbeeld paperclips perfect op hun plaats blijven. Ook is het mogelijk om de monitor aan de wand te bevestigen. Daarnaast is de monitor voorzien van diverse poorten waardoor u gemakkelijker sneller en productiever kunt werken. Ook heeft de monitor ingebouwde luidsprekers waardoor u nog meer ruimte op uw bureau kunt besparen. EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acer V247Ybip monitor (Thu, 16 Jul 2020)
Met de V247Y monitor uit de V7 serie heeft u een monitor met professionele prestaties en uitstekende betrouwbaarheid. Het Full HD scherm is 23,8-inch, heeft in-plane switching technologie en is eventueel op de muur monteerbaar. Dit scherm biedt de optimale kijkervaring. Niet alleen door de kleuren met hoge resolutie, maar ook door de innovatieve technologie met bescherming voor de ogen. Het zero frame met schuine, smalle randen zorgt voor meer kijkruimte en door de monitor te kantelen tussen de -5° tot 25° zorgt u zelf voor de optimale kijkhoek. Met ingebouwd, dubbel luidsprekersysteem heeft de monitor levendige audio. EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Netgear Orbi RBK20-100PES mesh router (Thu, 16 Jul 2020)
De Netgear Orbi RBK20 is de eenvoudige en slimme manier om te genieten van high-speed wifi in elke hoek van uw huis en zelfs daarbuiten. Orbi creëert een speciale draadloze verbinding met internet via Tri-band wifi. Dat zorgt voor maximale snelheid ongeacht de hoeveelheid aangesloten apparaten. Voordelen: * Sterk signaal voor een groot bereik * Uit te breiden met Orbi-satelliet om wifi-bereik buiten te vergroten. Is dit niet voldoende of wilt u ook in de tuin genieten van internet? Dan kunt u gemakkelijk een Orbi-satelliet toevoegen om uw wifi-bereik direct uit te breiden. Wat maakt het Netgear Orbi RBK20 WiFi Systeem uniek? Een van de grote voordelen van Orbi is dat u niet meer hoeft te wachten op buffering. Bekijk direct films en Youtube-filmpjes zonder minuten te wachten tot de buffering klaar is. Orbi voorkomt buffering en vertragingen doordat het een high-speed internetverbinding voor al uw apparaten creëert. Compatibel Het Orbi Tri-band wifi-systeem is compatibel met het modem van uw huidige internetprovider en is zeker als u van filmavonden houdt, een waardevolle toevoeging. Gebruiksvriendelijk Een ander voordeel is de gebruiksvriendelijkheid van Orbi. Als u dit apparaat gebruikt, hoeft u niet eerst uw huidige apparatuur te veranderen of opnieuw in te stellen als u het Orbi wifi Home-Systeem wilt gebruiken. Orbi gebruikt één wifi-naam (SSID) en met slechts een paar muisklikken is uw beveiligde wifi-netwerk klaar voor gebruik. EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Reinigingsset smartphone/tablet/laptop 15ml + doekje desktop accessoire (Thu, 16 Jul 2020)
Met de hama reinigings-set voor televisie/smartphone/tablet of laptop maak je jouw apparaten op een veilige manier schoon en geef je hen de schoonmaakbeurt die ze verdienen. De voordelen van de hama reiniging set * Verwijdert stof, vuil en vet * Geschikt voor gevoelige oppervlakken * Voor televisies, notebooks, scanners of smartphones * Waterbestendige microvezeldoek 100% polyester Met de zachte doek veeg je het stof van je laptop zonder hem te beschadigen. Stof is overal Stof vind je overal en komt altijd terug. Een meubelstuk maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek maar voor het reinigen van een flatscreen-tv heb je wel geschikte reinigingsmiddelen nodig zodat je geen strepen nalaat. Geschikt voor diverse oppervlaktes De schoonmaak kit bestaat uit een reinigingsspray (15ml) en een microvezeldoek en kan ook gebruikt worden voor andere apparaten zoals TFT-schermen, laptops, scanners, smartphones en kopieermachines. De reinigingsspray, is speciaal geschikt voor kwetsbare oppervlaktes van LCD-/Plasmaschermen. Het display van jouw smartphone raak je honderden keren per dag aan en is gevoelig voor bacteriën. Reinig jouw apparaat altijd in koude toestand en verleng zo de levensduur van jouw waardevolle bezit. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Logitech MK235 (Qwerty US) toetsenbord (Thu, 16 Jul 2020)
Vertrouwde toetsenbordindeling\nGeen leerproces nodig. Geniet vanaf dag één van het comfort en de eenvoud van een traditionele toetsenbordindeling van normaal formaat.\n\nLange batterijlevensduur\nU kunt drie jaar lang typen en de muis een jaar lang gebruiken zonder de batterijen te hoeven vervangen.\n\nDe batterijlevensduur van drie jaar is geschat op basis van ongeveer twee miljoen toetsaanslagen per jaar in een kantooromgeving. Zoals bij alle batterijen kan uw ervaring variëren afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden.\n\nUiterst duurzaam\nDuurzame constructie met stabiele verstelbare pootjes en morsbestendig ontwerp. Elke toets is behandeld met antivervagingslak. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de letters op uw toetsen verdwijnen.\n\nDraadloos en betrouwbaar\nSluit de kleine USB-ontvanger aan en geniet van een sterke verbinding zonder vertraging. Uw draadloze toetsenbord en muis blijven zelfs van 10 meter (33 ft) afstand verbonden.\n\nHoewel omgevingsfactoren het draadloze bereik lichtjes kunnen beïnvloeden, kunt u erop rekenen dat u altijd de nodige verbinding heeft. EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Acer TravelMate X5 TMX514-51-550R laptop - 14 Inch (Thu, 16 Jul 2020)
De Acer TravelMate X5 TMX514-51-550R is uitgerust met een 14 inch Full HD beeldscherm. De Windows 10 laptop is uitgevoerd met een Intel Core i5 processor, 8 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 256GB SSD schijf. Kenmerken van de Acer TravelMate X5 TMX514-51-550R: * Dankzij de Intel Core i5 processor geschikt voor intensief gebruik * Moeiteloos multitasken met 8 GB RAM * Het 14 inch scherm is groot genoeg om alles goed te zien en klein genoeg om gemakkelijk overal mee naar toe te nemen * Grote opslagcapaciteit en snel opstarten met 256 GB SSD 14 inch beeldscherm Het grote voordeel van een compacte 14 inch laptop is dat je hem altijd makkelijk mee kan nemen. Wanneer je veel onderweg bent en overal eenvoudig je laptop erbij wilt kunnen pakken, bijvoorbeeld in de trein, een café of tijdens een zakelijke bespreking dan is een laptop met een kleiner formaat ideaal. Intel Core i5 processor Een Intel Core i5-processor is ontworpen voor iedereen die wat meer uit zijn laptop wil halen. Wil je bijvoorbeeld je mooiste foto's bewerken in Lightroom, Photoshop of Capture Pro, meerdere Word-bestanden tegelijk gebruiken of een beetje casual gamen, dan kan een laptop met een Intel Core i5-processor een geschikte keus zijn. 256GB SSD geheugen Met 256 GB aan opslagcapaciteit heb je genoeg ruimte om alle documenten waar je aan werkt op te slaan en hou je genoeg over voor alle vakantiefoto's. De stabiliteit van de SSD zorgt voor een snelle opstarttijd én snel werken met alle software. Windows 10 Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit. EUR 999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Linksys WUSB6100M-EU wifi adapter (Thu, 16 Jul 2020)
MU-MIMO Nieuwste Wireless-AC-technologie voor gelijktijdig streamen en gamen op meerdere apparaten. Ultieme snelheden met Wireless-AC Wireless-AC-technologie met snelheden tot 433 Mbps*. SELECTEERBARE DUAL-BAND (2,4/5 GHz) Werkt op beide banden om storing te voorkomen. Geavanceerde draadloze beveiliging Bescherm uw netwerk met draadloze WPA/WPA2-versleuteling en Wi-Fi Protected Setup. Eenvoudige installatie Voorzien van installatiewizard en Wi-Fi Protected Setup voor een snelle installatie. VERBETER UW WI-FI-THUISNETWERK DOOR UW WINDOWS®-PC TE UPGRADEN NAAR DE NIEUWSTE GENERATIE AC WI-FI MET DE MU-MIMO USB-ADAPTER Deze AC USB-adapter upgradet uw Windows®-laptop of -pc onmiddellijk naar de nieuwste Wi-Fi-standaard. Zo maakt u van uw laptop of pc een MU-MIMO-apparaat en kan het Wi-Fi-signaal in uw huis efficiënter over meer Wi-Fi-apparaten worden verdeeld voor een betere en volledige Wi-Fi-dekking. De nieuwste generatie AC Wi-Fi MU-MIMO-technologie maakt uitzonderlijke snelheden en prestaties mogelijk op uw Windows®-notebook, -laptop of -desktopcomputer. Zo kunt u al uw favoriete series kijken, online gamen en grote bestanden downloaden met extra hoge AC Wi-Fi-snelheden die drie keer sneller zijn dan Wireless-N. MAKKELIJK MEE TE NEMEN, COMPACT FORMAAT In de USB-poort van uw laptop of opgeborgen in uw koffer, de adapter is door zijn compacte en lichte ontwerp onopvallend en makkelijk mee te nemen. EENVOUDIGE PLUG-AND-PLAY-INSTALLATIE Om te profiteren van de nieuwste generatie AC Wi-Fi, hoeft u de adapter alleen maar in de USB-poort van uw computer te steken. Uw computer downloadt dan automatisch het stuurprogramma vanaf de Microsoft Windows®-server. U kunt het stuurprogramma ook installeren vanaf de meegeleverde cd. SNELLE, BETROUWBARE VERBINDING MET AC Wi-Fi EN BEAMFORMING-TECHNOLOGIE Deze dual-band USB-adapter maakt gebruik van een 5GHz-band voor snelheden tot 433 Mbps (Wireless-AC) - drie keer zo snel als Wireless-N - en een 2,4GHz-band voor snelheden tot 150 Mbps.* Beamforming-technologie stuurt het Wi-Fi-signaal vanaf uw router gericht naar uw Windows®-laptop of -desktopcomputer voor een betrouwbare verbinding. Zo kunt u genieten van gamen en streamen zonder onderbrekingen. WERKT MET ALLE Wi-Fi-ROUTERS Deze dual-band USB-adapter werkt met alle Wi-Fi-routers, dus ook uw huidige router en die van internetproviders. Gebruik deze dual-band USB-adapter in combinatie met een MU-MIMO-router voor optimale prestaties. EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Canon CLI551XLCCYANXL inkt (Thu, 16 Jul 2020)
Deze cyaan-inktcartridge biedt hoge capaciteit en levert tot 2x meer prints dan de standaardcartridge. De cyaan inkt met het ChromaLife100+ systeem wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. Met de 11 ml inktcartridge kun je tot 665 A4-pagina's printen.\n\nPIXMA Inktcartridges\nSommige dingen werken beter samen dan alleen. Daarom is het verstandig om originele inkt en fotopapier van Canon te gebruiken, speciaal ontworpen voor PIXMA-printers, voor de best mogelijke resultaten. Vertrouw op Canon-inkt voor prachtige prints die lang meegaan.\n\nOriginele Canon-inkten halen het beste uit je Canon-printer, waardoor je altijd kunt rekenen op uitzonderlijke resultaten. Met Canon-inkten levert je Canon-printer keer op keer topprestaties.\n\nHelderdere en nauwkeurigere kleuren\n\nDe originele Canon-inktformule levert ongelofelijk heldere en nauwkeurige kleuren, waardoor je gedenkwaardige momenten levensecht kunt vastleggen. Huidtinten komen natuurlijk over en lichte kleuren zijn levendig en realistisch. De zwarte pigmentinkt die wordt gebruikt voor het printen van documenten, produceert heldere, scherpe prints van kleine letters en zeer scherpe lijnen.\n\nFoto's die lang mooi blijven\n\nOriginele Canon-inkt en origineel Canon-fotopapier zijn voor elkaar gemaakt. Hiermee maak je prints van uitmuntende kwaliteit die tot lang na het printen bestand blijven tegen vervaging. Printen met Canon-fotoprinters met echte ChromaLife100, ChromaLife100+ of LUCIA-inkten op Canon-fotopapier zorgt ervoor dat je afbeeldingen een leven lang mooi blijven.\n\nBescherm je printer\n\nMet Canon's unieke FINE-printkoptechnologie die in elke PIXMA-printer wordt gebruikt, maak je prints van uitstekende beeldkwaliteit en print je documenten met hoge snelheid. De diameter van de spuitmondjes is slechts 0,009 mm. Het is daarom zeer belangrijk inkt te gebruiken die speciaal is ontwikkeld om met deze nauwkeurige FINE-printkoppen te kunnen werken. Originele inkt garandeert printkwaliteit en zorgt voor een langere levensduur van je printer. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Logitech M187 Wireless Mini Mouse muis (Thu, 16 Jul 2020)
Gaat overal met u mee\nUw Mini Mouse gaat waar uw laptop gaat dankzij het extra kleine ontwerp van zakformaat.\n\nGeniet van uw vrijheid\nDe kleine nano-ontvanger blijft op uw USB-poort aangesloten zodat u kunt genieten van de vrijheid van draadloos met meer precisie en controle dan het touchpad van uw laptop.\n\nBetrouwbare verbinding\nGeniet van de betrouwbaarheid van een draad en het gemak van draadloos, dankzij de geavanceerde draadloze 2.4GHz-technologie van Logitech.\n\nExtra kleine vorm\nDe Mini Mouse is zo klein dat deze gemakkelijk in uw handtas of broekzak past, voor nog betere draagbaarheid.\n\nKleine nano-ontvanger\nDe nano-ontvanger is zo klein dat hij in uw USB-poort kan blijven zonder bang te zijn dat u hem verliest of kapotmaakt. Als u hem toch eens moet ontkoppelen, kunt u hem in de muis opbergen. Deze muis biedt de vrijheid van draadloos met meer precisie en controle dan het touchpad van uw laptop.\n\nGeavanceerde, draadloze 2.4GHz-technologie van Logitech\nZeg maar dag tegen gedoe met draden en geniet van draadloze vrijheid (tot 10 meter). U kunt de muis dus gemakkelijk op de bank gebruiken met uw laptop, of zelfs wanneer u uw laptop aansluit op uw tv. EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung MicroSD Class 10 EVO 32GB micro sd-kaart (Thu, 16 Jul 2020)
De Samsung Evo MicroSDHC UHS-I U3 is een MicroSD kaart met adapter. Sla tot 32 GB aan media op en haal het beste uit je smartphone, tablet of camera De voordelen van de Samsung Evo MicroSDHC UHS-I U3: * Overdrachtsnelheid: 48 MB/seconde * De adapter zorgt ervoor dat je de MicroSD kaart gebruikt in combinatie met je smartphone, tablet of camera * Kopieer tot wel 360 foto's per minuut Efficiënt en veilig foto's bewaren Met de Evo 32 GB micro SD class 10 sla je foto's en video's vier keer zo snel op als een doorsnee microSD-kaart. Met een overdrachtsnelheid van 48 MB per seconde kopieer je tot wel 360 foto's per minuut. Haal het beste uit de nieuwste smartphones, tablets en camera's. Deze geheugenkaart werkt perfect samen met de modernste apparaten om je herinneringen levenslang te beschermen. EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Brother LC-1000C inkt (Thu, 16 Jul 2020)
Inktcartridge cyaan (400 pagina's A4 bij 5% dekking en snelle afdrukmodus) Geschikt voor de Brother DCP 130-C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, Fax-1360, Fax-1460, Fax-1560, MFC-240C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-660CN, MFC-680CN, MFC-845CW, MFC-3360C, MFC-5460CN.\n EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

HP No 302 inkt (Thu, 16 Jul 2020)
Ideaal om professionele foto's en dagelijkse documenten te printen met schitterende en consistente resultaten, bescherming tegen fraude en handige inktniveaumeldingen.\nPrint professionele kleurenfoto's en dagelijkse documenten met originele HP inktcartridges, die u beschermen tegen fraude en handige inktniveaumeldingen geven voor een probleemloze werking en consistente, betrouwbare resultaten.\n\n- Bereik de beste resultaten met uw HP printer en uw inkt. Print de schitterende foto's en documenten die u nodig heeft met originele HP inktcartridges waarmee uw HP printer de consistente resultaten levert die u verwacht.\n- Maak de mooiste prints voor thuis, school en werk met cartridges die gebouwd en getest zijn om met uw HP printer schitterende, consistente prints te produceren.\n- U bespaart uzelf tijd, geld en problemen met originele HP cartridges, die passen bij uw manier van werken, leven en printen. U bent thuis en onderweg verzekerd van de uitstekende en consistente resultaten die u van HP verwacht.[1] EUR 21.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ewent Externe USB 2.0 Smartcard eID kaartlezer compact flash kaart (Thu, 16 Jul 2020)
Use your digital identity card and signature easily and safely!\n\n- Read your EID or Smart Card anywhere\n- Compatible with Belgium eID cards\n- Supports ISO 7816, T=0 or T=1 protocols\n- Complies with PC/SC 1.0/2.0, EMV 4.1 and WHQL\n- Fitted with USB 2.0 interface (compliant with USB 1.1)\n- Suitable for Windows (USB CCIID, WUDF), and Macintosh\n- Easy installation\n- Accessible helpdesk\n- Multilingual user manual\n\nNeed to read your eID or Smart Card? This compact Ewent EW1052 USB Smart Card Reader allows you to read your eID or Smart Card easily and safely anywhere! It is easy to install and to use.\n\nSupports all common Smart Cards\n\nIt is designed to meet all major Smart Card standards and specifications in ID-1 card format, including personal identification cards. The Card Reader is convenient for e-Commerce, e-Business, digital signatures, authentication and access protection. The card reader is CAC approved and compliant with PC/SC as well as WHQL.\n\nFitted with USB interface\n\nThe Eminent EW1052 USB Smart Card Reader is fitted with a USB 2.0 port but also compliant with USB 1.1. The transmission speed is 12 Mbps (USB 2.0).\n\nNo additional power needed\n\nYou do not need additional power adapters or extra cables.The card reader is bus powered, just plug in the 1m USB cable to your computer and use it instantly. EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Toshiba Canvio Alu 2TB externe harde schijf (Thu, 16 Jul 2020)
Robuuste draagbare opslag Sla uw essentiële gegevens veilig op met de Canvio Alu, en open ze gemakkelijk en supersnel via USB 3.0. De fraaie aluminium zorgt dat u belangrijke documenten en mediabestanden op smaakvolle wijze kunt meenemen. Bovendien kunt u met de gebruiksvriendelijke, ingebouwde NTI-software regelmatig automatisch back-ups maken van maximaal 2 TB aan gegevens, voor nog meer gemoedsrust. Hoge overdrachtsnelheid Deze draagbare harde schijven maken gebruik van de nieuwe USB 3.0-technologie die veel sneller is dan USB 2.0, maar er wel compatibel mee is. Zo kunt u uw bestanden heel snel overzetten en organiseren. Duurzame elegantie De Canvio Alu draagbare harde schijven zien er met hun slanke en stevige aluminium behuizing niet alleen fraai uit, maar bieden ook duurzame bescherming voor uw gegevens. Met een ingebouwde schoksensor en ramp-loading-technologie beschermt de Canvio Alu uw gegevens tegen de dagelijkse tegenslagen. Ingebouwde back-up software Bescherm al uw belangrijke gegevens en digitale herinneringen met de NTI Backup Now EZ-software. Met dit intuïtieve, voorgeïnstalleerde programma kunt u automatisch back-ups van bestanden of mappen maken en herstellen, zodat u minder zorgen hebt en meer tijd zinvol kunt besteden. Bovendien kunt u het tijdstip en de frequentie van de back-ups plannen en zelfs een volledige back-up van uw systeem regelen, voor de ultieme combinatie van gemak en zekerheid. Gemakkelijk overzetten Met de Canvio Alu kunt u automatisch gegevens overzetten via de automatische back-upfunctie. U kunt ook heel eenvoudig handmatig bestanden voor een back-up selecteren door ze van en naar uw pc of laptop te slepen en neer te zetten, en zo uw belangrijke media en documenten in enkele seconden herschikken. EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Newstar FPMA-D550 desktop accessoire (Thu, 16 Jul 2020)
Met de NewStar FPMA-D550BLACK monitorarm bevestigt u een flatscreen aan het bureau via een bureauklem of bureaudoorvoer.\n\nDoor gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. \n\nDe FPMA-D550BLACK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 32". Het draagvermogen van de arm is 8 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Dit product beschikt over een quick release VESA plaat waardoor de monitor eenvoudig aan de arm gemonteerd kan worden en er vanaf gehaald kan worden. EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Newstar FPMA-D550D desktop accessoire (Thu, 16 Jul 2020)
Met de NewStar FPMA-D550DBLACK monitorarm bevestigt u twee flatscreens aan het bureau via een bureauklem of bladdoorvoer.\n\nDoor gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm.\n\nDe FPMA-D550DBLACK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor 2 schermen t/m 32". Het draagvermogen van de arm is 8 kg per scherm. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten. EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

SanDisk Cruzer Blade 32GB usb-sticks (Thu, 16 Jul 2020)
GENIET VAN UITGEBREIDE CAPACITEITEN EN MAXIMALE DRAAGBAARHEID\n\nMet zijn stijlvolle, compacte design en grote capaciteit, maakt de Cruzer Blade USB-flashdrive het makkelijk om te back-uppen, , overdragen en uw bestanden te delen. Verkrijgbaar in capaciteiten tot 128 GB, met deze USB-drive hebt u foto's, films en persoonlijke data altijd bij de hand.\n\nCOMPACT DESIGN VOOR MAXIMALE DRAAGBAARHEID\n\nDe Cruzer Blade USB-flashdrive heeft een compact formaat, dat gemakkelijk in uw zak of computertas past. De USB-drive heeft een strak zwart en rood ontwerp, dat bij veel elektronische apparaten past.\n\nHOGE CAPACITEIT SCHIJF VOOR UW FAVORIETE MEDIABESTANDEN\n\nDe Cruzer Blade USB-flashdrive is ontworpen door SanDisk, toonaangevend in innovatief flashgeheugen, en biedt ruime capaciteit in een klein jasje. Deze USB-drive is verkrijgbaar in formaten tot 128 GB en kan al uw belangrijke bestanden herbergen.\n\nEENVOUDIGE BACK-UP VAN BESTANDEN MET SLEPEN EN NEERZETTEN\n\nOverzetten van bestanden naar de Cruzer Blade USB-flashdrive is simpel: sluit hem gewoon aan op de USB-poort van uw computer en sleep de bestanden naar de map van de schijf. Na een snelle download van de driver bij de eerste keer openen, kunt u met deze USB-drive direct uw data opslaan, meenemen en delen. EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Scanners, A4 inkjet printers online bestellen tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0