Lentemarkt op De Boschhoeve 2019

Op zaterdag 20 april zet Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze  de vroege bloeiers  in de schijnwerpers.

 

April is een goede maand voor zomerbollen,  -knollen en bosanemoontjes, vroeg bloeiende schaduwplanten en de eerste kruiden en eenjarigen.  Als de grond warm genoeg is kan er namelijk al volop worden geplant. Ook gastkwekers presenteren (historische) bollen en knollen, grote bossen tulpen , primula’s, heem-  en rotsplanten. Agrarische bedrijven  van Vereniging ‘Toer de Boer ’ komen met ambachtelijk bereide lekkernijen. Bert Loman houdt een expositie van bijzondere objecten van natuurlijk materiaal. 

 


Genieten

In de tuinen kunnen bezoekers alvast genieten van vroeg bloeiende heesters en vaste planten. Honderden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen zorgen voor kleur. In de grote schuur valt het nodige te snuffelen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, Engelse gieters, Friese bleekpotten en oude veiling- en magazijnkisten. Diverse brocante- hoekjes  zijn heringericht met aantrekkelijke vondsten uit binnen- en buitenland, handgemaakte cadeautjes en kaarten.  In de theeschenkerij is volop lekkers verkrijgbaar. 

 

De Lentemarkt is op zaterdag 20 april geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis. 

 

 

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

Website: www.boschhoeve.nl  

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Lentemarkt op De Boschhoeve 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0