Een gezellig uitje na de feestdagen

De Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Kom je ook Neuzelen op 5 & 6 januari?

 

Zin in een gezellig uitje na de feestdagen? Op zaterdag 5 en zondag 6 januari is er een editie van de Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van de Broodfabriek. Op deze editie staan circa 250 kramen met leuke tweedehands en nieuwe producten op u te wachten! Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.  


Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.  

 

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900. 

 

Locatie:
De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

 

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Websites: www.neuzelbeurs.nl

www.de-broodfabriek.nl

 

Contactpersoon:

D. van Dam

daniel@de-broodfabriek.nl 

070-3075900

 

 

 


Een gezellig uitje na de feestdagen

Reactie schrijven

Commentaren: 0