Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een mooi horloge  die je online kan bestellen tegen de beste prijs, dan hebben wij hier iets voor u gevonden!

 

Een stoer horloge om cadeau te doen voor onder de kerstboom voor de man, of een mooie luxe horloge voor je vriendin of vrouw, om haar te bedanken voor weer een mooi jaar, laat je hier verrassen met de mooiste horloges tegen een hele goede prijs!

Deze leverancier heeft een groot assortiment aan stoere horloges die ze direct van de fabrikanten en Europese detailhandelaren geleverd krijgen. Alle horloges zijn 100% authentiek, nieuw en uiteraard niet eerder gedragen. Alle klanten die een horloge kopen bij deze leverancier ontvangen deze in originele verpakking en met alle bijbehorende officiële documenten inclusief garantiebewijs. 

 


Heden ten dage is het uiterlijk van de man steeds modebewust geworden. De mannen weten inmiddels dat de vrouwen vallen voor mannen die mode bewust zijn en dat willen ze laten zien ook! Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk door de man dan in het verleden. Een mooi en stoer horloge is HET sieraad voor de man. Een herenhorloge is veel meer dan alleen een hulpmiddel wat de tijd aangeeft. Het is emotie, het is een uiting van je smaak, je persoonlijkheid en je liefde voor esthetiek en techniek.

 

HORLOGE MERKEN

 

Een horloge is een persoonlijk sieraad voor zowel dames als heren. Met meerdere soorten horloges combineer je makkelijker met jouw favoriete outfit, stemming of seizoen. En dit begint al bij kinderen. Bij deze leverancier vindt u diverse horlogemerken: een mix van bekende en minder bekende, maar wel interessante horloges. Deze leverancier is Official Dealer van alle door ons gevoerde horloge merken en is een online webshop. Met merken als Casio, Daniel Wellington, Guess, Rosefield, Citizen, TW Steel en vele andere:

 

1915 WATCHES 

Bering 

CASIO

DAVIS

GUESS Watches

Ice-Watch

KANE

Liu Jo

MVMT

PRISMA

Traser H3

TW Steel

Smartwatches

Zakhorloges

Horlogebanden

Horlogekisten

WatchWinders

Automaten Automatische Horloges ofwel Automatics hebben een mechanische uurwerk. Vaak met bijzondere designs, soms met skeleton uurwerk of met een glazen bodem. 300m Duikhorloges hebben doorgaans een stalen bodem i.v.m. de waterdichtheid. Automatische uurwerken worden door uw polsbewegingen automatisch opgewonden. Als u het horloge langere tijd niet draagt en u wilt toch de gangreserve in stand houden, kunt u het horloge ook in een watchwinder plaatsen. Deze beweegt het horloge dan volgens een ingesteld programma.


Horlogesets - Voor Hem & Haar!

RSS productfeed

Casio MSG-B100DG-9AER Dameshorloge (di, 21 mrt 2023)
Casio Baby-G MSG-B100 Tough Solar. Een uniek dameshorloge uit de MS-G collectie, de G-Steel voor de kleine pols. Goud kleur. Bluetooth Smart Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Wanneer de klok is gekoppeld met het toestel, wordt de tijd automatisch ingesteld en wordt de huidige tijd dus wereldwijd. Superilluminator Met een knop kan de display in een populaire kleur helder worden verlicht Lichtenergie Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Davis 2341 Lilly Dameshorloge (Tue, 21 Mar 2023)
Davis Lilly 2341 Klein sierlijk dameshorloge van DAVIS met glinsterende strass steentjes en een chique schakelarmband met vlindersluiting. Geheel zilver kleur met witte wijzerplaat. Ronde, glanzende stalen kast, diameter 28 mm, mineraalglas, geschroefde bodem Japans quartz uurwerk 2HD (uren, minuten) Smalle rvs schakelarmband 12mm met blinde knijpsluiting 2 Jaar garantie EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casio Edifice EFV-130D-1AVUEF Horloge (Tue, 21 Mar 2023)
Casio Edifice EFV-130 herenhorloge met sportief ontwerp in edelstaal en draaibare bezel. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Weergave datum Draaibare bezel met IP afwerking Door de draairing op het betreffende cijfer te draaien, kunt u de duiktijd bij benadering markeren. Mineraalglas Het harde, krasbestendige mineraalglas beschermt het horloge tegen ontsierende beschadigingen. Roestvrijstalen kast met geschroefde bodem Door de verschroefde horlogekastbodem is het binnenste van het horloge optimaal beschermd en gelijktijd eenvoudig bereikbaar, bijvoorbeeld om de batterij te vervangen. Edelstalen armband Hard, duurzaam en elegant: de edelstalen armband is een klassieker voor horloges. EUR 99.90 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Alfa 40mm Gold P. 2019 Herenhorloge (Tue, 21 Mar 2023)
Stijlvol Prisma Alfa herenhorloge met datum en krasvast saffierglas èn een mooie lederen horlogeband. Kast: goud kleurige edelstalen kast, diameter 39.6 mm, dikte 8.7 mm, saffierglas Uurwerk: SEIKO VX32 quartz uurwerk met datum aanduiding Wijzerplaat: licht goud kleurige wijzerplaat met gouden streepjes en romeinse cijfers Band: bruine kalfsleren croco horlogeband met rvs gesp Waterbestendig: 10 ATM - 100 m (zwemmen, niet goed voor de lederen band) EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bering 14631-324 Slim Solar Goud Dameshorloge (Tue, 21 Mar 2023)
Bering 14631 Slim Solar Elegant Bering 31 mm dameshorloge met Solarpowered uurwerk en krasvast saffierglas. Kast: gepolijste en geborstelde goud kleur edelstalen kast, diameter 31 mm, dikte 8 mm, saffierglas Techniek: solarpower quartz uurwerk met uren, minuten en sekonden wijzer Band: goud kleur edelstalen meshband, 10 mm breed met klemgesp Waterdichtheid: 5 ATM, douchen Garantie: 36 maanden EUR 189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Balm 38mm Herenhorloge P.2002 (Tue, 21 Mar 2023)
Prisma Balm Horloge Trendy herenhorloge met een stijlvolle kast en krasvast saffierglas: een mooi accessoire bij uw outfit. Kast: goud kleurige edelstalen kast, diameter 37.7 mm, dikte 8.2 mm, saffierglas, 3HD quartz uurwerk met datum, champagne wijzerplaat Band: edelstalen schakel armband 18 mm breed met vouwsluiting Waterbestendig: 10 atm - 100m (douchen en zwemmen) Garantie: 2 jaar EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Balm 38mm Herenhorloge P.2004 (Tue, 21 Mar 2023)
Prisma Balm Horloge Trendy herenhorloge met een stijlvolle kast en krasvast saffierglas: een mooi accessoire bij uw outfit. Kast: edelstalen kast, diameter 37.7 mm, dikte 8.2 mm, saffierglas, 3HD quartz uurwerk met datum, witte wijzerplaat Band: blauw leren horlogeband 18 mm breed met rvs gesp Waterbestendig: 10 atm - 100m (douchen en zwemmen) Garantie: 2 jaar EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casio Edifice EFR-571D-1AVUEF Horloge (Tue, 21 Mar 2023)
Casio Edifice EFR-571 Sportief stalen herenhorloge met grote datum en brede indexen en lichtgevende wijzers: bold design by Edifice. Module Nr. 5653. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Datumweergave De huidige datum wordt op de display getoond Stopwatchfunctie - 1/10 sec. - 60 min. Gelopen tijden worden op de seconde nauwkeurig gemeten. De meetcapaciteit van het horloge loopt tot 60 minuten. Mineraalglas Het geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd. Massieve roestvrijstalen kast met linksdraaiende ring Door de draairing op het betreffende cijfer te draaien, kunt u de duiktijd bij benadering markeren Verschroefde horlogekastbodem Door de verschroefde horlogekastbodem is het EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bering 10X31 Anniversary3 Purple Lights 31mm Horloge (Tue, 21 Mar 2023)
Bering 10X31 Anniversary Puristisch Bering 31mm dameshorloge uit de 10jr Anniversary Collection in fraaie noorderlicht kleur. Kast: glanzend gepolijste rosegold kleur edelstalen kast, diameter 31 mm, dikte 6 mm, saffierglas, purple lights wijzerplaat en meshband Techniek: quartz uurwerk met uren en minuten wijzer Band: edelstalen meshband, 14 mm breed met klemgesp Waterdichtheid: 5 ATM, douchen Garantie: 36 maanden EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Modalo Showtime 2 Watch Winder Black Makassar (Tue, 21 Mar 2023)
Modalo Showtime MV4 Watchwinder Moderne watchwinder met MV4 touchscreen voor 2 automatische horloges in een klassieke vormgeving met mooie materialen. Kleur: Black Makassar. Aantal omwentelingen per dag: 650 - 1000, linksom, rechtsom of wisselend. In ruststand staan de horloge houders verticaal. Ook geschikt voor de wat zwaardere horloges, tot zo'n 500 gram. Kastdiameter tot 60mm. Bandlengte 15-21 cm. Aandrijving via het stopcontact, of met batterijen, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie. Inclusief handleiding, adapter, poetsdoek. CE keurmerk. Garantie 2 jaar. Afmetingen: 24 × 17 × 17 cm, gewicht: 2.5 kg. EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casio Edifice EFV-620D-1A2VUEF Chrono (Tue, 21 Mar 2023)
Casio Edifice EFV-620 Sportief edelstalen herenhorloge met stopwatch, subdials en datum by Edifice. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 50.5 mm, dikte 11.8 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor circa 3 jaar. Neo display met subdials en aparte datum weergave. De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Edelstalen armband met veiligheidssluiting Hard, duurzaam en elegant: de edelstalen armband is een klassieker voor horloges. Waterbestendigheid: 10 bar (zwemmen en snorkelen) Gewicht: 154 gram EUR 99.90 Meer informatie
>> meer lezen

Casio Edifice EFV-620D-2AVUEF Chrono (Tue, 21 Mar 2023)
Casio Edifice EFV-620 Sportief edelstalen herenhorloge met stopwatch, subdials en datum by Edifice. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 50.5 mm, dikte 11.8 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor circa 3 jaar. Neo display met subdials en aparte datum weergave. De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Edelstalen armband met veiligheidssluiting Hard, duurzaam en elegant: de edelstalen armband is een klassieker voor horloges. Waterbestendigheid: 10 bar (zwemmen en snorkelen) Gewicht: 154 gram EUR 99.90 Meer informatie
>> meer lezen

Bering 18940-797 Arctic Sailing (Tue, 21 Mar 2023)
Bering 18940 Arctic Sailing Watch Sportief design BERING herenhorloge met schakelarmband, krasvast saffierglas en datumvenster. Kast: Slank vormgegeven, deels geborstelde en gepolijste edelstalen kast met ion-plated blauwe coating, diameter 43 mm, dikte 8 mm, saffierglas, geschroefde bodem Techniek: 3hd quartz uurwerk met datum aanduiding Wijzerplaat: sunray blauwe wijzerplaat met duideijke, lichtgevende wijzers en markers Band: edelstalen schakelarmband, 22 mm breed met veiligheidsgesp Waterdichtheid: 10 ATM, zwemmen Garantie: 36 maanden EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Davis 4187 Sofia Ringhorloge (Tue, 21 Mar 2023)
Het Sofia ringhorloge van Davis is een origineel juweel met een quartz uurwerk, dat perfect past bij de elegante vrouw. U kunt de ring zelf eenvoudig aanpassen aan uw eigen maat: one size fits all! Kast Seiko uurwerk SHYL60A roestvrij staal witte wijzerplaat met zilvergrijze indexen Overig krasvast saffierglas spatwaterdicht (handwas) 3 ATM 2 jaar garantie EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casio Edifice EF-129D-2AVEF (Tue, 21 Mar 2023)
Casio Edifice EF-129 herenhorloge met sportief ontwerp in edelstaal, en dag- en datumaanduiding. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Weergave dag en datum De huidige dag en datum worden beide getoond. Mineraalglas Het harde, krasbestendige mineraalglas beschermt het horloge tegen ontsierende beschadigingen. Roestvrijstalen kast Verschroefde horlogekastbodem Door de verschroefde horlogekastbodem is het binnenste van het horloge optimaal beschermd en gelijktijd eenvoudig bereikbaar, bijvoorbeeld om de batterij te vervangen. Edelstalen armband Hard, duurzaam en elegant: de edelstalen armband is een klassieker voor horloges. EUR 79.90 Meer informatie
>> meer lezen

Casio G-Shock AW-591-2AER (Tue, 21 Mar 2023)
Casio G-Shock AW-59 horloge in klein formaat, geheel in zwart, in schokbestendige constructie tegen schokken en trillingen. Module Nr. 4778. Auto LED-lampje Met een lichte draaibeweging van de pols laat u de LED-lampjes van het display oplichten. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Wereldklok De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer. Stopfunctie - 1/100 sec - 1 uur Verstreken tijd, tussentijd en eindtijd worden gemeten met een precisie van 1/100 sec. Het horloge kan tijden van max 1 uur meten. Timer - 1 min - 1 uur EUR 99.90 Meer informatie
>> meer lezen

Bering 15239-797 Solar Titanium Horloge (Tue, 21 Mar 2023)
Bering 15239 Slim Solar Titanium Watch Dun 39 mm herenhorloge met schakelarmband, krasvast saffierglas en 10 ATM waterdicht. Kast: blauwe geborstelde titanium kast, diameter 39 mm, dikte 8 mm, saffierglas Techniek: solarpower quartz uurwerk met datum aanduiding Wijzerplaat: blauwe wijzerplaat met lichtgevende wijzers Band: titanium schakelarmband met vlindersluiting Waterdichtheid: 10 ATM, zwemmen Garantie: 36 maanden EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bering 11435-387 Ceramic Blue (Tue, 21 Mar 2023)
Bering 11435 Ceramic Stijlvol Bering 35 mm dameshorloge uit de Ceramic Collection met Swarovski elementjes en saffierglas. Kast: glanzende zilver kleur edelstalen kast, diameter 35 mm, dikte 6mm met blauwe keramische bezel en parelmoer wijzerplaat Techniek: quartz uurwerk met uren en minuten wijzer Band: blauwe edelstalen meshband, 18 mm breed met klemgesp Waterdichtheid: 5 ATM, douchen Garantie: 36 maanden EUR 189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Dolce P.1906 Goud Dameshorloge (Tue, 21 Mar 2023)
Prisma Dolce Dameshorloge Stijlvol horloge met edelstalen kast, saffierglas en een milanese band met crushed effect. Kleur: goud. Kast: vierkante edelstalen kast 23 mm, dikte 7 mm, saffierglas, quartz uurwerk 2HD (uren, minuten), parelmoer wijzerplaat Band: edelstalen milanese band met makkelijk aanpasbare klemsluiting Waterbestendig: 5 Atm (douchen) EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Explorer P2036 Chrono (Tue, 21 Mar 2023)
Prisma Chrono Explorer Solide herenhorloge met stopwatch en krasvast glas, met leren horlogeband. kast: edelstalen kast, diameter 45 mm, dikte 11 mm, krasvast saffierglas, geschroefd deksel uurwerk: Seiko quartz chronograaf uurwerk met 24H en datum aanduiding wijzerplaat: grijze wijzerplaat met extra lichtgevende wijzers horlogeband: leren horlogeband 22 mm breed met rvs gesp waterdichtheid: 10 ATM - 100m (niet met leren band zwemmen) EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Davis 2345 Lilly Dameshorloge (Tue, 21 Mar 2023)
Davis Lilly 2340 Klein sierlijk dameshorloge van DAVIS met glinsterende strass steentjes en een chique schakelarmband met vlindersluiting. Geheel goud kleur met zwarte wijzerplaat. Ronde, glanzende stalen kast, diameter 28 mm, mineraalglas, geschroefde bodem Japans quartz uurwerk 2HD (uren, minuten) Smalle rvs schakelarmband 12mm met blinde knijpsluiting 2 Jaar garantie EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bering RING Symphony Set Red Silver 11 (Tue, 21 Mar 2023)
Bering Symphony Set RED Silver Zilverkleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 65 / US 11. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset bestaat uit een edelstalen buitenring, die je makkelijk kunt openschroeven en er dan twee binnenringen in kunt monteren. Bij aankoop van een Bering startset ontvang je één binnenring cadeau, dus je hebt er dan drie in totaal, zodat je ALTIJD diverse combinaties kunt maken. De buitenring is 10 mm breed en 2.3 mm dik. EUR 119.90 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Balm 27mm Dameshorloge P.2013 (Tue, 21 Mar 2023)
Prisma Balm Horloge Trendy dameshorloge met een sierlijke kleine kast en krasvast saffierglas: een mooi en luxe accessoire. Kast: goud kleur edelstalen kast, diameter 27 mm, dikte 7.6 mm, saffierglas, 3HD quartz uurwerk, champagne wijzerplaat Band: bruine gestikte leder horlogeband 13mm breed met rvs gesp Waterbestendig: 10 atm - 100m (douchen en zwemmen) Garantie: 2 jaar EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Balm 38mm Herenhorloge P.2006 (Tue, 21 Mar 2023)
Prisma Balm Horloge Trendy herenhorloge met een stijlvolle kast en krasvast saffierglas: een mooi accessoire bij uw outfit. Kast: bicolor kleurige edelstalen kast, diameter 37.7 mm, dikte 8.2 mm, saffierglas, 3HD quartz uurwerk met datum, witte wijzerplaat Band: zwarte leren horlogeband 18 mm breed met rvs gesp Waterbestendig: 10 atm - 100m (douchen en zwemmen) Garantie: 2 jaar EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casio Edifice EFV-100D-2AVUEF (Tue, 21 Mar 2023)
Casio Edifice EFV-100 Nieuw herenhorloge in duidelijk afleesbaar ontwerp in edelstaal, met datum aanduiding. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 42 mm, dikte 11 mm, verschroefde bodem, mineraalglas Wijzerplaat met Neo-display en datum De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Waterbestendigheid: 10 bar (zwemmen en snorkelen) Gewicht ca. 63 g EUR 89.90 Meer informatie
>> meer lezen

Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0