Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een mooi horloge  die je online kan bestellen tegen de beste prijs, dan hebben wij hier iets voor u gevonden!

 

Een stoer horloge om cadeau te doen voor onder de kerstboom voor de man, of een mooie luxe horloge voor je vriendin of vrouw, om haar te bedanken voor weer een mooi jaar, laat je hier verrassen met de mooiste horloges tegen een hele goede prijs!

Deze leverancier heeft een groot assortiment aan stoere horloges die ze direct van de fabrikanten en Europese detailhandelaren geleverd krijgen. Alle horloges zijn 100% authentiek, nieuw en uiteraard niet eerder gedragen. Alle klanten die een horloge kopen bij deze leverancier ontvangen deze in originele verpakking en met alle bijbehorende officiële documenten inclusief garantiebewijs. 

 


Heden ten dage is het uiterlijk van de man steeds modebewust geworden. De mannen weten inmiddels dat de vrouwen vallen voor mannen die mode bewust zijn en dat willen ze laten zien ook! Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk door de man dan in het verleden. Een mooi en stoer horloge is HET sieraad voor de man. Een herenhorloge is veel meer dan alleen een hulpmiddel wat de tijd aangeeft. Het is emotie, het is een uiting van je smaak, je persoonlijkheid en je liefde voor esthetiek en techniek.

 

HORLOGE MERKEN

 

Een horloge is een persoonlijk sieraad voor zowel dames als heren. Met meerdere soorten horloges combineer je makkelijker met jouw favoriete outfit, stemming of seizoen. En dit begint al bij kinderen. Bij deze leverancier vindt u diverse horlogemerken: een mix van bekende en minder bekende, maar wel interessante horloges. Deze leverancier is Official Dealer van alle door ons gevoerde horloge merken en is een online webshop. Met merken als Casio, Daniel Wellington, Guess, Rosefield, Citizen, TW Steel en vele andere:

 

1915 WATCHES 

Bering 

CASIO

DAVIS

GUESS Watches

Ice-Watch

KANE

Liu Jo

MVMT

PRISMA

Traser H3

TW Steel

Smartwatches

Zakhorloges

Horlogebanden

Horlogekisten

WatchWinders

Automaten Automatische Horloges ofwel Automatics hebben een mechanische uurwerk. Vaak met bijzondere designs, soms met skeleton uurwerk of met een glazen bodem. 300m Duikhorloges hebben doorgaans een stalen bodem i.v.m. de waterdichtheid. Automatische uurwerken worden door uw polsbewegingen automatisch opgewonden. Als u het horloge langere tijd niet draagt en u wilt toch de gangreserve in stand houden, kunt u het horloge ook in een watchwinder plaatsen. Deze beweegt het horloge dan volgens een ingesteld programma.


Horlogesets - Voor Hem & Haar!

RSS productfeed

Prisma Penina P.2366 Dameshorloge (zo, 19 mei 2024)
Klassiek dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma met rode wijzerplaat en tweekleurige kast. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Titanium P.2071 Herenhorloge (Sun, 19 May 2024)
Herenhorloge met chronograaf functie, oftewel een handige timer. De wijzerplaat heeft een zogeheten ''sunburst'' effect wat ervoor zorgt dat de plaat speelt met het licht. Als je met het horloge beweegt zie je verschillende tinten blauw.Het sportieve horloge is verder van alle gemakken voorzien, zoals een waterbestendigheid van 100m en datumaanduiding.De chronograaf beschikt over een Quartz Miyota (JS25) uurwerk. EUR 189.26 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Baron P.2377 Herenhorloge (Sun, 19 May 2024)
Het Baron herenhorloge van het Nederlandse merk Prisma staat bekend als stijlvol en uniek. De rechthoekige kastvorm in combinatie met Romeinse uurmarkeringen maken dit horloge een echte eyecatcher! De horloges hebben door deze kenmerken iets weg van de Cartier Tank.Ook verkrijgbaar als Baroness damesmodel. Leuk om samen met je geliefde te dragen! EUR 156.20 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Rekband P.1692.54VE Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Comfortabel zwartkleurig dameshorloge met rekband en datumaanduiding boven de zes uur markering. EUR 48.76 Meer informatie
>> meer lezen

TW Steel Volante SVS205 Chronograaf (Sun, 19 May 2024)
Super gave chronograaf met 48mm kast en Zwitsers Quartz-uurwerk.Het horloge wordt geleverd met een Italiaanse zwartlederen horlogeband. EUR 329.75 Meer informatie
>> meer lezen

Davis Alice 1601 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
De Davis Alice is een vierkant dameshorloge uit de Design serieRoestvrij stalen kast 44 x 40 mm, dikte 7 mm EUR 40.50 Meer informatie
>> meer lezen

Esprit Hugh ES1G365M0065 Herenhorloge (Sun, 19 May 2024)
Gaaf herenhorloge met fluted bezel, datumweergave en jubilee-horlogeband.De ''sunburst'' wijzerplaat steelt gegarandeerd de show! EUR 90.08 Meer informatie
>> meer lezen

Esprit Gina Date ES1L321M0105 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Stijlvol Esprit horloge met een glad gepolijste bezel, datumweergave en jubilee-horlogeband.De uurmarkeringen zijn voorzien van Romeinse cijfers. EUR 90.08 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Titanium 18640-568 Herenhorloge (Sun, 19 May 2024)
De koploper onder de lichtgewichten. De ultralichte Titanium-collectie van Bering is niet alleen zeer prettig om te dragen, maar trekt ook onmiddellijk de aandacht door zijn verfijnde, klassiek Deense uitstraling. Dat maakt dit horloge de ideale accessoire voor iedere gelegenheid. De kalfslederen band zit als gegoten om je pols.De groene wijzerplaat met ''sunburst''-effect is adembenemend mooi! EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 11022-004 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Klassiek, puristisch en toch spannend. De Classic-collectie van Bering is geïnspireerd op Deens design en staat voor unieke horloges die je dagelijkse stijl perfect accentueren. Het kristalhelder en krasvast saffierglas zorgt dat de prachtige wijzerplaat van parelmoer duidelijk zichtbaar is. EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14520-398 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
De nieuwe Petite Square collectie van Bering is werkelijk prachtig! Er is een keuze uit vijf verschillende kleuren en vallen vooral op door het edele en minimalistische Square design. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals parelmoer, malachiet en krasbestendig saffierkristal zijn ze niet alleen ideaal om dagelijks te dragen, maar verfraaien ze ook op discrete wijze elke look. De blauwe wijzerplaat is gemaakt van Parelmoer. EUR 139.67 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14531-000 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
De stoere uitstraling van het roestvrij staal complementeert het scherpe design van het horloge, wat resulteert in een slimme, moderne uitstraling. Horloges uit de Classic-collectie zijn afgewerkt met een fijn geborsteld of hooggepolijst roestvrijstalen oppervlak, wat de elegante kenmerkende BERING-look compleet maakt. EUR 139.67 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14531-388 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
De stoere uitstraling van het roestvrij staal complementeert het scherpe design van het horloge, wat resulteert in een slimme, moderne uitstraling. Horloges uit de Classic-collectie zijn afgewerkt met een fijn geborsteld of hooggepolijst roestvrijstalen oppervlak, wat de elegante kenmerkende BERING-look compleet maakt. EUR 156.20 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 19632-707 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Het gebruikte huidvriendelijke roestvrij staal garandeert een glamoureuze uitstraling. De stoere uitstraling van het staal en de puristische, heldere lijn van het ontwerp van het Bering-horloge vullen elkaar ideaal aan.Naar de blauwe sunburst wijzerplaat ga je gegarandeerd uren naar turen. EUR 164.46 Meer informatie
>> meer lezen

Boxy Fancy Brick Horloge Opwinder Zwart 309394 (Sun, 19 May 2024)
De Fancy Brick horloge opwinder van Boxy is geschikt voor het opbergen van één horloge.Aanraaksensor voor eenvoudig in- en uitschakelenIntervalmotor met drie looprichtingen: rechts, links of afwisselend650 tot 3600 omwentelingen per dag (TPD), individueel programmeerbaarDraaibaar universeel horlogekussen, geschikt voor zware horlogesHorlogewinder wordt geleverd inclusief stroomadapter.Modulair systeemFancy Brick opwinders kunnen worden gecombineerd om meerdere horloges op te slaan. Zelfs wanneer u meerdere modules in combinatie gebruikt, hebt u dankzij de nieuwste sharing-technologie slechts één netadapter nodig. Hiervoor is een Boxy bodemplaat met referentie 309342 of 309335 nodig. EUR 119.83 Meer informatie
>> meer lezen

Horlogeband Inkorter Basic Zwart (Sun, 19 May 2024)
Met deze horlogeband inkorter is het inkorten van je stalen horlogeband een fluitje van een cent.Lees ook eens deze blog voor meer informatie. EUR 6.20 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Decade P.2048 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Het Prisma dameshorloge met referentie P.2048 heeft een groene wijzerplaat en goudkleurige kast.De omgebogen uurmarkeringen zorgen voor een vintage uitstraling. De gouden kast is behandeld met een IPG-coating waardoor de kleur langer mooi blijft. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Decade P.2043 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Het Prisma dameshorloge met referentie P.2043 heeft een donkerblauwe wijzerplaat en zwarte kast.De omgebogen uurmarkeringen zorgen voor een vintage uitstraling. De zwartkleurige kast heeft een IPB-behandeling gekregen waardoor deze langer mooi blijft. EUR 156.20 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Decade P.2065 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Het Prisma dameshorloge met referentie P.2065 heeft een zilverkleurige wijzerplaat en kast.Op het horloge zit een zogeheten chronograaf functie. Met de twee drukknoppen aan de zijkant van de kast kun je de timer starten en resetten. EUR 189.26 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma P.1692 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Het Prisma dameshorloge met referentie P.1692 heeft een zwarte wijzerplaat en zilverkleurige kast en band.De uurmarkeringen worden klassiek aangeduid door middel van Arabische nummers. EUR 48.76 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Diver P.1492 Herenhorloge (Sun, 19 May 2024)
Wat een gaaf duikhorloge is dit! Het horloge heeft een waterbestendigheid van 100m waardoor je er gerust mee kunt zwemmen.Het sunburst effect van de wijzerplaat zorgt voor een speels karakter. De indexen en wijzers zijn rijkelijk voorzien van lichtgevend materiaal. Deze lichten op in het donker.De kroon wordt beschermd door de edelstalen kast. EUR 131.41 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Ultra Slim 15729-397 Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Het horloge is slechts 4,9 mm dik en is hiermee één van Berings dunste horloges ooit en daarmee ook een van de dunste horloges op de markt. Hoogwaardig saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen. De Ultra Slim wordt geleverd met een milanese band die gegarandeerd als gegoten om je pols zit. EUR 147.93 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Baron P.2371 Herenhorloge (Sun, 19 May 2024)
Het Baron herenhorloge van het Nederlandse merk Prisma staat bekend als stijlvol en uniek. De rechthoekige kastvorm in combinatie met Romeinse uurmarkeringen maken dit horloge een echte eyecatcher! De horloges hebben door deze kenmerken iets weg van de Cartier Tank.Ook verkrijgbaar als Baroness damesmodel. Leuk om samen met je geliefde te dragen! EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Rekband P.1690.54VE Dameshorloge (Sun, 19 May 2024)
Comfortabel dameshorloge met rekband en datumaanduiding boven de zes uur markering. EUR 48.76 Meer informatie
>> meer lezen

Liu-Jo Smartwatch SWLJ002 Rosegold (Sun, 19 May 2024)
De elegante smartwatch van het Italiaanse modemerk LIU-JO met pvc kast en nikkelvrije meshband met magnetische sluiting, die om elke pols past. Uitgevoerd met: full-touch kleuren display met Bluetooth BT4.2.Afmeting: 39 x 34 x 11 mm.Waterdicht: IP68Compatibel met iOS 9-systeem, Android 4.4 en hoger. EUR 81.82 Meer informatie
>> meer lezen

Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0