Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een mooi horloge  die je online kan bestellen tegen de beste prijs, dan hebben wij hier iets voor u gevonden!

 

Een stoer horloge om cadeau te doen voor onder de kerstboom voor de man, of een mooie luxe horloge voor je vriendin of vrouw, om haar te bedanken voor weer een mooi jaar, laat je hier verrassen met de mooiste horloges tegen een hele goede prijs!

Deze leverancier heeft een groot assortiment aan stoere horloges die ze direct van de fabrikanten en Europese detailhandelaren geleverd krijgen. Alle horloges zijn 100% authentiek, nieuw en uiteraard niet eerder gedragen. Alle klanten die een horloge kopen bij deze leverancier ontvangen deze in originele verpakking en met alle bijbehorende officiële documenten inclusief garantiebewijs. 

 


Heden ten dage is het uiterlijk van de man steeds modebewust geworden. De mannen weten inmiddels dat de vrouwen vallen voor mannen die mode bewust zijn en dat willen ze laten zien ook! Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk door de man dan in het verleden. Een mooi en stoer horloge is HET sieraad voor de man. Een herenhorloge is veel meer dan alleen een hulpmiddel wat de tijd aangeeft. Het is emotie, het is een uiting van je smaak, je persoonlijkheid en je liefde voor esthetiek en techniek.

 

HORLOGE MERKEN

 

Een horloge is een persoonlijk sieraad voor zowel dames als heren. Met meerdere soorten horloges combineer je makkelijker met jouw favoriete outfit, stemming of seizoen. En dit begint al bij kinderen. Bij deze leverancier vindt u diverse horlogemerken: een mix van bekende en minder bekende, maar wel interessante horloges. Deze leverancier is Official Dealer van alle door ons gevoerde horloge merken en is een online webshop. Met merken als Casio, Daniel Wellington, Guess, Rosefield, Citizen, TW Steel en vele andere:

 

1915 WATCHES 

Bering 

CASIO

DAVIS

GUESS Watches

Ice-Watch

KANE

Liu Jo

MVMT

PRISMA

Traser H3

TW Steel

Smartwatches

Zakhorloges

Horlogebanden

Horlogekisten

WatchWinders

Automaten Automatische Horloges ofwel Automatics hebben een mechanische uurwerk. Vaak met bijzondere designs, soms met skeleton uurwerk of met een glazen bodem. 300m Duikhorloges hebben doorgaans een stalen bodem i.v.m. de waterdichtheid. Automatische uurwerken worden door uw polsbewegingen automatisch opgewonden. Als u het horloge langere tijd niet draagt en u wilt toch de gangreserve in stand houden, kunt u het horloge ook in een watchwinder plaatsen. Deze beweegt het horloge dan volgens een ingesteld programma.


Horlogesets - Voor Hem & Haar!

RSS productfeed

Bering Ultra Slim 15729-397 Dameshorloge (vr, 08 dec 2023)
Het horloge is slechts 4,9 mm dik en is hiermee één van Berings dunste horloges ooit en daarmee ook een van de dunste horloges op de markt. Hoogwaardig saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen. De Ultra Slim wordt geleverd met een milanese band die gegarandeerd als gegoten om je pols zit. EUR 147.93 Meer informatie
>> meer lezen

TW Steel Volante SVS205 Chronograaf (Fri, 08 Dec 2023)
Super gave chronograaf met 48mm kast en Zwitsers Quartz-uurwerk.Het horloge wordt geleverd met een Italiaanse zwartlederen horlogeband. EUR 329.75 Meer informatie
>> meer lezen

Liu-Jo Layered Chrono TLJ1567 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Sportief Liu-Jo Luxury dameshorloge met chronograaf functie oftewel een timer functie. EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Liu-Jo Layered Chrono TLJ1570 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Sportief Liu-Jo Luxury dameshorloge met chronograaf functie oftewel een timer functie. EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Davis Lilly 2345 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Sierlijk Lilly dameshorloge van Davis met glinsterende strass steentjes en een chique schakelarmband met vlindersluiting. EUR 81.82 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Kids HappyTime P.2563 Kinderhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
De Prisma P.256 is een stoer horloge voor kinderen. Het ontwerp is geïnspireerd op dat van een duikhorloge.De wijzers en uurmarkeringen lichten op in het donker. EUR 32.64 Meer informatie
>> meer lezen

Beco Technic Makassar Horlogekist voor 5 Horloges (Fri, 08 Dec 2023)
Beco Technic Makassar horlogekist voor 5 horloges, met een diameter tot 56 mm. Een topkwaliteit horlogekist, in een strakke vormgeving, voor de echte liefhebber of horlogeverzamelaar.Materiaal: massief hout, van binnen zwart fluweel. Uitgevoerd met edelstalen scharnieren.Kleur: Makassar, zijdemat gelaktSluiting: afsluitbaar met stevige drukknopsluitingAfmetingen: 340 x 128 x 80 mmGewicht: 1,2 kg EUR 181.74 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 11022-909 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Klassiek, puristisch en toch spannend. De Classic-collectie van Bering is geïnspireerd op Deens design en staat voor unieke horloges die je dagelijkse stijl perfect accentueren. Het kristalhelder en krasvast saffierglas zorgt dat de prachtige lila-kleurige wijzerplaat duidelijk zichtbaar is. EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14520-398 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
De nieuwe Petite Square collectie van Bering is werkelijk prachtig! Er is een keuze uit vijf verschillende kleuren en vallen vooral op door het edele en minimalistische Square design. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals parelmoer, malachiet en krasbestendig saffierkristal zijn ze niet alleen ideaal om dagelijks te dragen, maar verfraaien ze ook op discrete wijze elke look. De blauwe wijzerplaat is gemaakt van Parelmoer. EUR 139.67 Meer informatie
>> meer lezen

Timex Harborside Coast Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
De Harbourside Coast van Timex is een duikhorloge met een zilverkleurige kast van 43 mm en een waterbestendigheid van 100 meter. Het horloge zit heerlijk om de pols door de zachte band van synthetisch rubber. Compleet met een inleg van geanodiseerd aluminium op de bezel, plus lichtgevend materiaal op de markeringen en wijzers, is de Harbourside Coast klaar om uit te varen. EUR 90.08 Meer informatie
>> meer lezen

Boxy BLDC-B02 Horloge Opwinder Blauw (Fri, 08 Dec 2023)
De horloge opwinder van Boxy is visueel opvallend met zijn lederlook behuizing en zwarte fluwelen voering. De Boxy BLDC heeft een geïntegreerde LED-verlichting die aangaat wanneer de behuizing licht wordt aangeraakt en automatisch weer uitgaat na 20 seconden inactiviteit.De Boxy BLDC wordt voorzien van stroom via de meegeleverde USB-kabel.Eenvoudige bediening dankzij verlicht displayGeïntegreerde LED-verlichtingToerental: instelbaar van 650 - 3600 omwentelingen per dag, in stappen van 503 werkwijzen: linksom draaien, rechtsom draaien of afwisselend draaienAfmetingen (H x B x D): 140,0 x 305,0 x 230,0 mm EUR 371.90 Meer informatie
>> meer lezen

Boxy BLDC-B02 Horloge Opwinder Oranje (Fri, 08 Dec 2023)
De horloge opwinder van Boxy is visueel opvallend met zijn lederlook behuizing en zwarte fluwelen voering. De Boxy BLDC heeft een geïntegreerde LED-verlichting die aangaat wanneer de behuizing licht wordt aangeraakt en automatisch weer uitgaat na 20 seconden inactiviteit.De Boxy BLDC wordt voorzien van stroom via de meegeleverde USB-kabel.Eenvoudige bediening dankzij verlicht displayGeïntegreerde LED-verlichtingToerental: instelbaar van 650 - 3600 omwentelingen per dag, in stappen van 503 werkwijzen: linksom draaien, rechtsom draaien of afwisselend draaienAfmetingen (H x B x D): 140,0 x 305,0 x 230,0 mm EUR 371.90 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Baroness P.2351 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Het Baroness dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma staat bekend als stijlvol en uniek. De rechthoekige kastvorm in combinatie met Romeinse uurmarkeringen maken dit horloge een echte eyecatcher! De horloges hebben door deze kenmerken iets weg van de Cartier Tank.De kast is behandeld met een IPG-coating waardoor de zilveren en gouden kleur langer mooi blijft.Ook verkrijgbaar als Baron herenmodel. Leuk om samen met je geliefde te dragen! EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Penina P.2361 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Klassiek dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma met rode wijzerplaat en grijskleurige lederen band. EUR 81.82 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Penina P.2362 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Klassiek dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma met zwartkleurige wijzerplaat en zwartlederen band. EUR 90.08 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Penina P.2366 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Klassiek dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma met rode wijzerplaat en tweekleurige kast. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Penina P.2368 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Klassiek dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma met zwarte wijzerplaat en zwartkleurige kast.De zwartkleurige kast is voorzien van een IPG-coating waardoor deze veel langer mooi blijft. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Penina P.2369 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Klassiek dameshorloge van het Nederlandse merk Prisma met witte wijzerplaat en zilverkleurige kast. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Timex Navy XL TW2T75600 Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
De Navy XL van Timex staat ook wel bekend als een echte ''fieldwatch''. Het 41 mm horloge is robuust, waterbestendig tot 100 m en draagt comfortabel door de bijgeleverde horlogeband van textiel. EUR 90.08 Meer informatie
>> meer lezen

Timex Navy XL TW2U90000 Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
De Navy XL van Timex staat ook wel bekend als een echte ''fieldwatch''. Het 41 mm horloge is robuust, waterbestendig tot 100 m en draagt comfortabel door de bijgeleverde horlogeband van textiel. EUR 90.08 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Ultra Slim 15729-166 Dameshorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Het horloge is slechts 4,9 mm dik en is hiermee één van Berings dunste horloges ooit en daarmee ook een van de dunste horloges op de markt. Hoogwaardig saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen. De Ultra Slim wordt geleverd met een milanese band die gegarandeerd als gegoten om je pols zit. EUR 147.93 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Explorer P.2032 Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Een stoer herenhorloge met chronograaf functie, oftewel een handige timer. Dit design met contrasterende subwijzerplaten wordt door horlogeliefhebbers ook wel een Panda-chronograaf genoemd.Het sportieve horloge is verder van alle gemakken voorzien, zoals een waterbestendigheid van 100m, datumaanduiding en een draaibare bezel.De chronograaf beschikt over een Quartz Seiko VR33b-2 uurwerk. EUR 189.26 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Explorer P.2033 Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Een stoer herenhorloge met chronograaf functie, oftewel een handige timer. Dit design met contrasterende subwijzerplaten wordt door horlogeliefhebbers ook wel een Panda-chronograaf genoemd.Het sportieve horloge is verder van alle gemakken voorzien, zoals een waterbestendigheid van 100m, datumaanduiding en een draaibare bezel.De chronograaf beschikt over een Quartz Seiko VR33b-2 uurwerk. EUR 197.52 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Explorer P.2031 Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Een stoer herenhorloge met chronograaf functie, oftewel een handige timer. Dit design met contrasterende subwijzerplaten wordt door horlogeliefhebbers ook wel een Panda-chronograaf genoemd.Het sportieve horloge is verder van alle gemakken voorzien, zoals een waterbestendigheid van 100m, datumaanduiding en een draaibare bezel.De chronograaf beschikt over een Quartz Seiko VR33b-2 uurwerk. EUR 189.26 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Titanium P.1719 Herenhorloge (Fri, 08 Dec 2023)
Herenhorloge met een helder design en tandvormige uurmarkeringen. Deze lichtgeven indexen hebben iets weg van een Omega Seamaster. De wijzerplaat heeft een prachtig sunburst effect.Het horloge is gemaakt van titanium wat ervoor zorgt dat deze heerlijk licht draagt. EUR 114.88 Meer informatie
>> meer lezen

Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0