Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een mooi horloge  die je online kan bestellen tegen de beste prijs, dan hebben wij hier iets voor u gevonden!

 

Een stoer horloge om cadeau te doen voor onder de kerstboom voor de man, of een mooie luxe horloge voor je vriendin of vrouw, om haar te bedanken voor weer een mooi jaar, laat je hier verrassen met de mooiste horloges tegen een hele goede prijs!

StoerHorloge heeft een groot assortiment aan stoere horloges die we direct van de fabrikanten en Europese detailhandelaren geleverd krijgen. Alle horloges zijn 100% authentiek, nieuw en uiteraard niet eerder gedragen. Alle klanten die een horloge kopen bij StoerHorloge ontvangen deze in originele verpakking en met alle bijbehorende officiële documenten inclusief garantiebewijs. 

 

Actie: 10% korting op het gehele assortiment

Geldigheid: 03-12-2019 tot en met 10-12-2019


Heden ten dage is het uiterlijk van de man steeds modebewust geworden. De mannen weten inmiddels dat de vrouwen vallen voor mannen die mode bewust zijn en dat willen ze laten zien ook! Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk door de man dan in het verleden. Een mooi en stoer horloge is HET sieraad voor de man. Een herenhorloge is veel meer dan alleen een hulpmiddel wat de tijd aangeeft. Het is emotie, het is een uiting van je smaak, je persoonlijkheid en je liefde voor esthetiek en techniek.

 

Ook een ruime keuze uit dames horloges met de o.a. de bekende merken zoals:

Aries Gold 

Blenheim Watch - London 

METAL CHRONOMETRIE 

Pierre Lannier horloges Frans design, voor man en vrouw.

Thomas Earnshaw 1805 horloges

WULF Collection Watches - Herenhorloges, Klasse horloges voor heren, Watches made in Switzerland.

 

Actie: 5% extra korting bij inschrijving nieuwsbrief

Geldigheid: 24-01-2019 tot en met 14-02-2019


Horlogesets - Voor Hem & Haar!

RSS productfeed

GreenTime - Houten Unisex horloge ZW094B "Sport" Zebra met Dag-Datum (Zebrano Hout, Zwart, Geel) (di, 11 aug 2020)
★ Stoer, Houten horloge van GreenTime. Unisex: geschikt voor Heren en Dames! ★ Uniek, 100% handgemaakt naar Italiaans design van natuurlijk FSC hout ★ Houten Horloge, type "Base Jump", Horloge van Zebranohout met Sportief Zwart en Geel-Bruin ★ Horlogeband ook van hout, sluiting van Roestvrijstaal en glas van Mineraal ★ Geschikt voor iedere gelegenheid, sportief avontuurlijk tot bijzonder gekleed!  Van welk materiaal zijn de ZW094B horloges gemaakt? De ZW094B horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, men probeert zoveel mogelijk producten te hergebruiken. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is namelijk nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien. Op maat maken Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkele eenvoudig kunnen worden verwijderd.  Gemaakt van FSC hout ...Green Time is een horloge fabrikant met een assortiment van 100% natuurlijke houtproducten, handgemaakt en ontworpen naar Italiaans design om de natuur en onze planeet te helpen en te respecteren. Green Time-producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen (hout, marmer, papier) en zijn volledig vrij van toxische en kunstmatige materialen, ontworpen met het oog op een lage belasting op het milieu.  Love the Planet = Leef en spendeer je tijd op een milieuvriendelijke manier Gebruik van eco-vriendelijke materialen (hout, marmer, papier, jute)  Gecertificeerde (Vegan) materialen - met respect voor Natuur & Dier Studie om de verpakking met CO2-besparing te produceren, door gebruik van gerecyclede materialen met FSC-certificering Ambachtelijke handgemaakte productie, Uniek product, Italiaans ontwerp Opmerking: Hout is uiteraard een natuurproduct. Hierdoor zijn de patronen van de nerf op elk horloge uniek, waardoor de foto's iets kunnen afwijken van het te ontvangen exemplaar.  Een schitterend cadeau om te geven, heel leuk om iemand op een hele mooie, positieve wijze mee te verrassen! Gratis verzending met geschenkdoos, garantie en ontvangstbewijs...  Voordelen bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Altijd achteraf betalen mogelijk, veilig & gemakkelijk via Klarna Altijd duidelijke, heldere communicatie. Vragen? Laat het ons even weten. Niet tevreden? U kunt probleemloos binnen 14 dagen retourneren! SPECIFICATIES   Merk GreenTime (collectie "Sport") Artikelnummer GREENTIME-ZW094B (Zebranohout, Zwart met Geel-Bruine accenten) EAN code 8021087249467 Kast Hout, type "Zebrano" zebrawood(FSC hout, unieke afwerking) Wijzerplaat Hout, met Zwart en Goud-Bruine Accenten Index Wit Wijzers Wit Glas Mineraal Glas Functies 3 wijzers. Multifunctie, Dag & Datum. Uurwerk Quartz, Miyota 6P27 movement Band Houten, geschakelde band Waterbestendig N.v.t. Grootte kast 45 mm Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

GreenTime - Houten Unisex horloge ZW094C "Sport" Olive met Dag-Datum (Olijf Hout, Zwart, Geel) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Houten horloge van GreenTime. Unisex: geschikt voor Heren en Dames! ★ Uniek, 100% handgemaakt naar Italiaans design van natuurlijk FSC hout ★ Houten Horloge, type "Boxe", Horloge van Olijf Hout met Sportief Zwart en Geel-Bruin ★ Horlogeband ook van hout, sluiting van Roestvrijstaal en glas van Mineraal ★ Geschikt voor iedere gelegenheid, sportief avontuurlijk tot bijzonder gekleed!  Van welk materiaal zijn de ZW094C horloges gemaakt? De ZW094C horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, men probeert zoveel mogelijk producten te hergebruiken. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is namelijk nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien. Houtsoort De houtsoort van dit ZW094C horloge is Olive. Het olijfhout, typisch van Europa, heeft een lichtcrème of geelbruin kernhout. De donkere of zwarte contrasterende strepen kunnen recht, gekruld of gegolfd zijn met een gematigde natuurlijke helderheid. De kleur van het hout zal met de leeftijd verdiepen met grijze en bronzen tonen Op maat maken Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkele eenvoudig kunnen worden verwijderd.  Gemaakt van FSC hout ...Green Time is een horloge fabrikant met een assortiment van 100% natuurlijke houtproducten, handgemaakt en ontworpen naar Italiaans design om de natuur en onze planeet te helpen en te respecteren. Green Time-producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen (hout, marmer, papier) en zijn volledig vrij van toxische en kunstmatige materialen, ontworpen met het oog op een lage belasting op het milieu.  Love the Planet = Leef en spendeer je tijd op een milieuvriendelijke manier Gebruik van eco-vriendelijke materialen (hout, marmer, papier, jute)  Gecertificeerde (Vegan) materialen - met respect voor Natuur & Dier Studie om de verpakking met CO2-besparing te produceren, door gebruik van gerecyclede materialen met FSC-certificering Ambachtelijke handgemaakte productie, Uniek product, Italiaans ontwerp Een schitterend cadeau om te geven, heel leuk om iemand op een hele mooie, positieve wijze mee te verrassen! Gratis verzending met geschenkdoos, garantie en ontvangstbewijs...  Voordelen bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Altijd achteraf betalen mogelijk, veilig & gemakkelijk via Klarna Altijd duidelijke, heldere communicatie. Vragen? Laat het ons even weten. Niet tevreden? U kunt probleemloos binnen 14 dagen retourneren! SPECIFICATIES   Merk GreenTime (collectie "Sport") Artikelnummer GREENTIME-ZW094C (Olijf kleur hout, Zwart met Geel-Bruine accenten) EAN code 8021087249474 Kast Hout, type "Olive"(FSC hout, unieke afwerking) Wijzerplaat Hout, met Zwart en Goud-Bruine Accenten Index Wit Wijzers Wit Glas Mineraal Glas Functies 3 wijzers. Multifunctie, Dag & Datum. Uurwerk Quartz, Miyota 6P27 movement Band Houten, geschakelde band Waterbestendig N.v.t. Grootte kast 45 mm Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Metal Chronometrie - "Black Series" Chronograaf - Herenhorloge 4480.44 (Zwart met Groen) (Tue, 11 Aug 2020)
Perfectie, innovatie en creativiteit gecombineerd met de meest geavanceerde technologie zijn de speerpunten die het design van Metal.CH tot een prachtig Swiss Made horloge maken.De herkenbare en eigen vormen van Metal.CH zijn gevormd door drie elementen:- Het beroemde Integral Protection-systeem die de kroon en pushers beschermen.- De bijzondere off-colour wijzerplaten.- Het ster-vormige logo.Massief edelstaal, diamant gecoated glas en een precisie Zwitsers uurwerk zijn een paar van de sterke die zijn geselecteerd voor het samenstellen van deze Metal.CH horloges. Echt rosé goud en zwart PVD gecoate modellen zorgen voor een gevarieerde, brede collectie. De expertise en ervaring van de beste Zwitserse horlogemakers garanderen een hoge kwaliteit gesteld door het 'Swiss Made' merk. Hieraan toegevoegd een internationale garantie van 24 maanden. Extra informatie: Case diameter 44mm, 2 jaar internationale fabrieksgarantie. Artikelnummer: METALCH-4480.44 EUR 669.00 Meer informatie
>> meer lezen

Octon Watches - "Meteor Grey" - Automatisch Duikershorloge NH35a (Zwart, Geel, Bruine + Stalen Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Geweldig Zwart, Solar Geel met Zilver duikers horloge, Automatisch (Japans) uurwerk ★ Er zijn 2 horlogebanden inbegrepen, zowel Bruin leren (met witte stiksels) en een extra Stalen band! ★ Meteor grijs met Solar Yellow details wijzerplaat, met Stijlvolle Solar Gele accenten op Wijzers en Indexen ★ Zeer Krasbestendig Saffierglas met Anti-reflectie Coating ★ Gepatenteerde Zwitserse Black Swiss Super-LumiNova® Grade X1, ook voor aflezen in het donker ★ Gemaakt van chirurgische kwaliteit, 316L roestvrij staal. ★ Geschikt voor de Avonturier - van Sporten tot en met Duiken - tot 300m diep!  ...Bij Octon Watches uit Zweden is men trots op het aanbieden van een keuze aan mechanische bewegingen, wat betekent dat alle Octon horloges volledig automatisch, batterijvrij en aangedreven worden voor de eigenaar door pure kinetische energie van de gemaakte bewegingen. Alle Octon horloges hebben een zeer krasbestendig gewelfd saffierglas met antireflectiecoating die ervoor zorgt dat u de tijd gemakkelijk kunt zien, gecombineerd met Swiss Super-LumiNova®, 316L chirurgisch roestvrij staal en een diepteclassificatie van 300 meter, ze zijn gebouwd om op te staan voor al je avonturen.Ze worden standaard geleverd met een roestvrij stalenband en een gratis extra leren (bruine) horlogeband, veilig verpakt in een waterdichte en drukvaste Peli ™ -koffer...  Een schitterend cadeau om te geven, heel leuk om iemand op een hele mooie, positieve wijze mee te verrassen! Gratis verzending met geschenkdoos, garantie en ontvangstbewijs...  Bij de verkoop van ieder horloge van Octon Watches wordt tevens 10% van de opbrengsten aan het goede doel Sealegacy geschonken!  Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? U kunt probleemloos binnen 14 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op! SPECIFICATIES Merk Octon Watches Artikelnummer OC-1801-NH35-GREY-STEEL (Zwart, Geel, Zilver, Automatic) EAN code 5060521361115 Kast Roestvrij staal - 300 m (chirurgische kwaliteit 316L,  geschroefde kroon) Wijzerplaat Zwart (analogue) Bezel Zwart met Solar Gele details (120 klikken, unidirectionele 60 minuten duik) Index Wit met Solar Yellow, wit lichtgevend Super-LumiNova® Wijzers Geel, met Wit luminiscerend Super-LumiNova® Glas Anti-reflecterend Saffierglas Functies 3 wijzers, Divers watch Uurwerk Automatisch, NH35a Waterbestendig Tot 30 ATM (300 meter) Band Bruine leren band (22 mm), Extra stalen horlogeband meegeleverd.  Sluiting Vouwsluiting met veiligheid Dikte kast 12.0 mm Grootte kast 40 mm Gewicht 140 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Octon Watches - "Meteor Grey" - Automatisch Duikershorloge NH35a gevlochten Perlon NATO (Grijs, Geel + Staal) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Geweldig Zwart, Solar Geel met Zilver duikers horloge, Automatisch (Japans) uurwerk ★ Er zijn 2 horlogebanden inbegrepen, zowel Grijs Perlon NATO stoffen horlogeband en een extra Stalen band! ★ Meteor grijs met Solar Yellow details wijzerplaat, met Stijlvolle Solar Gele accenten op Wijzers en Indexen ★ Zeer Krasbestendig Saffierglas met Anti-reflectie Coating ★ Gepatenteerde Zwitserse Black Swiss Super-LumiNova® Grade X1, ook voor aflezen in het donker ★ Gemaakt van chirurgische kwaliteit, 316L roestvrij staal. ★ Geschikt voor de Avonturier - van Sporten tot en met Duiken - tot 300m diep!  ...Bij Octon Watches uit Zweden is men trots op het aanbieden van een keuze aan mechanische bewegingen, wat betekent dat alle Octon horloges volledig automatisch, batterijvrij en aangedreven worden voor de eigenaar door pure kinetische energie van de gemaakte bewegingen. Alle Octon horloges hebben een zeer krasbestendig gewelfd saffierglas met antireflectiecoating die ervoor zorgt dat u de tijd gemakkelijk kunt zien, gecombineerd met Swiss Super-LumiNova®, 316L chirurgisch roestvrij staal en een diepteclassificatie van 300 meter, ze zijn gebouwd om op te staan voor al je avonturen.Ze worden standaard geleverd met een Grijze stoffen Perlon NATO horlogeband én een gratis roestvrij Stalen band, veilig verpakt in een waterdichte en drukvaste Peli ™ -koffer...  Een schitterend cadeau om te geven, heel leuk om iemand op een hele mooie, positieve wijze mee te verrassen! Gratis verzending met geschenkdoos, garantie en ontvangstbewijs...  Bij de verkoop van ieder horloge van Octon Watches wordt tevens 10% van de opbrengsten aan het goede doel Sealegacy geschonken!  Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? U kunt probleemloos binnen 14 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op! SPECIFICATIES Merk Octon Watches Artikelnummer OC-1801-NH35-GREY-NATO (Zwart, Geel, Zilver, Automatic) EAN code 5060521361115 Kast Roestvrij staal - 300 m (chirurgische kwaliteit 316L,  geschroefde kroon) Wijzerplaat Zwart (analogue) Bezel Zwart met Solar Gele details (120 klikken, unidirectionele 60 minuten duik) Index Wit met Solar Yellow, wit lichtgevend Super-LumiNova® Wijzers Geel, met Wit luminiscerend Super-LumiNova® Glas Anti-reflecterend Saffierglas Functies 3 wijzers, Divers watch Uurwerk Automatisch, NH35a Waterbestendig Tot 30 ATM (300 meter) Band Grijs stoffen Perlon NATO (22 mm), Extra stalen horlogeband meegeleverd.  Sluiting Vouwsluiting met veiligheid Dikte kast 12.0 mm Grootte kast 40 mm Gewicht 140 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Octon Watches - "Neptune Blue" - Automatisch Duikershorloge NH35a met Stalen Band (Blauw, Zilver + extra Rubber Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Geweldig Blauw met Zilver duikers horloge, Automatisch (Japans) uurwerk ★ Er zijn 2 horlogebanden inbegrepen, zowel Stalen horlogeband + extra Rubber (met witte stiksels) band! ★ Blauwe Neptune Blue wijzerplaat, met Sportieve Aurora Groene accenten op Wijzers en Indexen ★ Zeer Krasbestendig Saffierglas met Anti-reflectie Coating ★ Gepatenteerde Zwitserse Black Swiss Super-LumiNova® Grade X1, ook voor aflezen in het donker ★ Gemaakt van chirurgische kwaliteit, 316L roestvrij staal. ★ Geschikt voor de Avonturier - van Sporten tot en met Duiken - tot 300m diep!  ...Bij Octon Watches uit Zweden is men trots op het aanbieden van een keuze aan mechanische bewegingen, wat betekent dat alle Octon horloges volledig automatisch, batterijvrij en aangedreven worden voor de eigenaar door pure kinetische energie van de gemaakte bewegingen. Alle Octon horloges hebben een zeer krasbestendig gewelfd saffierglas met antireflectiecoating die ervoor zorgt dat u de tijd gemakkelijk kunt zien, gecombineerd met Swiss Super-LumiNova®, 316L chirurgisch roestvrij staal en een diepteclassificatie van 300 meter, ze zijn gebouwd om op te staan voor al je avonturen.Ze worden standaard geleverd met een roestvrij stalenband en een gratis extra rubberen (blauwe) horlogeband, veilig verpakt in een waterdichte en drukvaste Peli ™ -koffer...  Een schitterend cadeau om te geven, heel leuk om iemand op een hele mooie, positieve wijze mee te verrassen! Gratis verzending met geschenkdoos, garantie en ontvangstbewijs...  Bij de verkoop van ieder horloge van Octon Watches wordt tevens 10% van de opbrengsten aan het goede doel Sealegacy geschonken!  Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? U kunt probleemloos binnen 14 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op! SPECIFICATIES Merk Octon Watches Artikelnummer OC-1801-NH35-BLUE-STEEL (Blauw, Zilver, Automatic) EAN code 5060521361122B07SFT6387 (ASIN) Kast Roestvrij staal - 300 m (chirurgische kwaliteit 316L,  geschroefde kroon) Wijzerplaat Blauw (analogue) Bezel Neptune Blue met zilveren details (120 klikken, unidirectionele 60 minuten duik) Index Donkergrijs met Groen lichtgevend Super-LumiNova® Wijzers Groen luminiscerend Super-LumiNova® Glas Anti-reflecterend Saffierglas Functies 3 wijzers, Divers watch Uurwerk Automatisch, NH35a Waterbestendig Tot 30 ATM (300 meter) Band Stalen horlogeband, extra Blauwe rubberen band (22 mm) meegeleverd.  Sluiting Vouwsluiting met veiligheid Dikte kast 12.0 mm Grootte kast 40 mm Gewicht 140 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Octon Watches - "Neptune Blue" - Automatisch Duikershorloge NH35a met gevlochten Perlon NATO (Blauw, Zilver + Stalen Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Geweldig Blauw met Zilver duikers horloge, Automatisch (Japans) uurwerk ★ Er zijn 2 horlogebanden inbegrepen, zowel Gevlochten Perlon NATO en een extra Stalen band! ★ Blauwe Neptune Blue wijzerplaat, met Sportieve Aurora Groene accenten op Wijzers en Indexen ★ Zeer Krasbestendig Saffierglas met Anti-reflectie Coating ★ Gepatenteerde Zwitserse Black Swiss Super-LumiNova® Grade X1, ook voor aflezen in het donker ★ Gemaakt van chirurgische kwaliteit, 316L roestvrij staal. ★ Geschikt voor de Avonturier - van Sporten tot en met Duiken - tot 300m diep!  ...Bij Octon Watches uit Zweden is men trots op het aanbieden van een keuze aan mechanische bewegingen, wat betekent dat alle Octon horloges volledig automatisch, batterijvrij en aangedreven worden voor de eigenaar door pure kinetische energie van de gemaakte bewegingen. Alle Octon horloges hebben een zeer krasbestendig gewelfd saffierglas met antireflectiecoating die ervoor zorgt dat u de tijd gemakkelijk kunt zien, gecombineerd met Swiss Super-LumiNova®, 316L chirurgisch roestvrij staal en een diepteclassificatie van 300 meter, ze zijn gebouwd om op te staan voor al je avonturen.Ze worden standaard geleverd met een roestvrij stalenband en een gratis extra Perlon NATO (blauwe, gevlochten) horlogeband, veilig verpakt in een waterdichte en drukvaste Peli ™ -koffer...  Een schitterend cadeau om te geven, heel leuk om iemand op een hele mooie, positieve wijze mee te verrassen! Gratis verzending met geschenkdoos, garantie en ontvangstbewijs...  Bij de verkoop van ieder horloge van Octon Watches wordt tevens 10% van de opbrengsten aan het goede doel Sealegacy geschonken!  Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? U kunt probleemloos binnen 14 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op! SPECIFICATIES Merk Octon Watches Artikelnummer OC-1801-NH35-BLUE-NATO (Blauw, Zilver, Automatic) EAN code 5060521361122B07SFT6387 (ASIN) Kast Roestvrij staal - 300 m (chirurgische kwaliteit 316L,  geschroefde kroon) Wijzerplaat Blauw (analogue) Bezel Neptune Blue met zilveren details (120 klikken, unidirectionele 60 minuten duik) Index Donkergrijs met Groen lichtgevend Super-LumiNova® Wijzers Groen luminiscerend Super-LumiNova® Glas Anti-reflecterend Saffierglas Functies 3 wijzers, Divers watch Uurwerk Automatisch, NH35a Waterbestendig Tot 30 ATM (300 meter) Band Blauwe Perlon NATO gevlochten band (22 mm), Extra stalen horlogeband meegeleverd.  Sluiting Vouwsluiting met veiligheid Dikte kast 12.0 mm Grootte kast 40 mm Gewicht 140 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Beaucour" Heren horloge 255F438 (Zwart, Rosé, Mesh Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol Zwart Horloge, Rosé Goud en Mooie wijzerplaat ★ Voorzien van 3 wijzers in Rosé Goud en Dag / kalender indicatie★ Zwarte Milanese Mesh Band, Eenvoudig aanpasbaar ★ Geschikt voor ieder moment van de dag, van sportief avontuurlijk tot klassiek!  ...De Beaucour-collectie introduceert klassieke horloges met een trendy touch, de Franse charme opnieuw bezocht door de horlogemaker Pierre Lannier! Ontdek alle functies van het herenhorloge 255F438 Zwart milanese staal, een chic en trendy model....  Breng een natuurlijke en elegante touch aan je outfit met een trendy touch met het 255F438 Zwart met Rosé Gouden Milanese stalen herenhorloge. Met zijn onweerstaanbare tweekleurige uitstraling zal hij u zonder twijfel verleiden! De mooie wijzerplaat zal bij iedereen opvallen! Dit mannelijke model uit de Beaucour-collectie heeft een Milanese zwart-stalen mesh band van 20 mm breed en een gesp met schuifclip. Hiermee kun je de armband gemakkelijk aan je pols aanpassen, ongeacht de grootte.Met zijn ronde roestvrijstalen kast met een diameter van 42 mm heeft het 255F438 Milanese zwartstalen herenhorloge een chique en authentieke eigentijdse uitstraling. De elegante afwerking van de wijzerplaat wordt aangevuld met zijn wijzers in Rosé Goud en het Pierre Lannier-logo. Uitgerust met een mineraal glas, is het 255F438 Milanese staalgrijze horloge waterbestendig tot 3 ATM, het equivalent van de weerstand tegen druk uitgeoefend door het water op 30 meter diepte. Met alle Pierre Lannier horloges welke voorzien zijn van het kenmerk "WATERBESTENDIG 30 meter" kunt u onbeperkt douchen, zwemmen, zwemmen met duiken, op zee of in het zwembad.Uw herenhorloge 255F438 Milanese staal met Rosé Gouden Pierre Lannier, is voorzien van een stalen mesh armband en wordt geleverd in een door het merk gesigneerde doos en vergezeld van de internationale garantie van 2 jaar.   Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? Wij hebben onze retourtermijn verhoogd: U kunt probleemloos binnen 60 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op! SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 255F438(Zwart, Rosé Goud, Mesh Band) EAN code 3700347010706 Kast Zwart, Staal Wijzerplaat Zwart Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud, Lichtgevend Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Zwarte Stalen Band, 20.00 mm. Schuifsluiting.  Dikte kast 11.70 mm Grootte kast 42 mm Gewicht 110 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Eolia" Dameshorloge 310F908 Automatisch (Rose Goud, Staal, Skeleton) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Dameshorloge met Skeleton Effect★ Rosé Gouden Mesh horlogeband in Milanese staal★ Automatisch uurwerk★ Ingelegd met Strass steentjes Het mooie "Eolia" automatische dameshorloge 310F908 Dit rosé gouden dameshorloge met automatisch uurwerk zal u doen verbazen. Met het skeleton effect in de wijzerplaat toegevoegd aan de al unieke kenmerken van de Eolia collectie is dit horloge nog opvallender. De roestvrij stalen kast is getint in rosé goud, evenals de band in Milanese staal. De mesh band is uitgerust met een schuifsluiting waardoor u deze gemakkelijk aan uw pols kunt aanpassen. Bovendien kunt u gerust van band verwisselen dankzij het verwisselbare bandensysteem. Verder heeft het horloge een mineraal glas en is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor u gerust kunt douchen en zwemmen. De Eolia collectie De horloges uit de Eolia collectie staan bekend om de prachtige wijzerplaat en kast van 37 mm. Versierd met Strass steentjes en en een kant effect, de perfecte details om de Franse elegantie en stijl naar voren te laten komen. Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? Wij hebben onze retourtermijn verhoogd: U kunt probleemloos binnen 60 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op!   SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 310F908(Rosé goud, Skeleton) EAN code 3700347016296 Kast Rosé goud, Staal Wijzerplaat Wit Index Rosé goud Wijzers Rosé goud Glas Mineral Functies 2 wijzers Uurwerk Automatisch Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Milanese "mesh" band. 16 mm. Schuifsluiting.  Dikte kast 11.90 mm Grootte kast 37 mm Gewicht 100 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Eolia" Dameshorloge set 460C908 Automatisch (Rose Goud, Skeleton, Staal & Leren Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Dameshorloge met Skeleton Effect★ Rosé Gouden Mesh horlogeband in Milanese staal★ Automatisch uurwerk★ Ingelegd met Strass steentjes Het mooie "Eolia" automatische dameshorloge - set 460C908 Dit rosé gouden dameshorloge met automatisch uurwerk zal u doen verbazen. Met het skeleton effect in de wijzerplaat toegevoegd aan de al unieke kenmerken van de Eolia collectie is dit horloge nog opvallender. De roestvrij stalen kast is getint in rosé goud, evenals de band in Milanese staal. De mesh band is uitgerust met een schuifsluiting waardoor u deze gemakkelijk aan uw pols kunt aanpassen. Bovendien kunt u gerust van band verwisselen dankzij het verwisselbare bandensysteem. Verder heeft het horloge een mineraal glas en is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor u gerust kunt douchen en zwemmen. De Eolia collectie De horloges uit de Eolia collectie staan bekend om de prachtige wijzerplaat en kast van 37 mm. Versierd met Strass steentjes welke voor een mooi effect zorgen, met de perfecte details om de Franse elegantie en stijl naar voren te laten komen. Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? Wij hebben onze retourtermijn verhoogd: U kunt probleemloos binnen 60 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op!   SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 460C908(Rosé goud, Skeleton) EAN code Kast Rosé goud, Staal Wijzerplaat Wit met Swarovski ingelegde Stenen Index Rosé goud Wijzers Rosé goud Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Automatisch Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Milanese "mesh" band. 16 mm. Schuifsluiting. Extra Roze Leren horlogeband. Dikte kast 11.90 mm Grootte kast 37 mm Gewicht 100 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Symphony" Dames horloge 002G908 (Rosé Goud, Wit, Mesh Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol Horloge met opvallend Mooie Wijzerplaat ★ Rosé Goud, Witte Wijzerplaat, Rosé Gouden Mesh Band ★ Geschikt voor ieder moment van de dag, van sportief tot klassiek!  ...Geef toe aan de verleiding met het dameshorloge 002G908. Wat de gelegenheid ook is, dit schitterende horloge met opvallend mooie wijzerplaat is een top keuze voor elke fashion bewuste dame. Aarzel niet langer, verwen jezelf of een geliefde en geniet van deze horloge traktatie!... ...Laat het dameshorloge 002G908 en haar rosé gouden Milanese "Mesh" band je verleiden, een prachtige mix van elegantie, gratie en delicatesse. Ontdek de dameshorloges Symphony-collectie en kies voor tijdloze modellen vol zachtheid... ...Een zeer mooi dameshorloge rosé goud met witte wijzerplaat, ideaal als cadeau voor een geliefde, moeder, vriendin, vrouw of jezelf! Perfect om te geven aan de dame die verwend wil worden. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 002G908(Rosé Goud, Wit, Mesh Band) EAN code 3700347010317 Kast Rosé Goud, Staal Wijzerplaat Wit Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Rosé Gouden Stalen Band, 16.00 mm Dikte kast 7.50 mm Grootte kast 36 mm Gewicht 110 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - Automatisch Skeleton Herenhorloge 326B488 (Rosé Goud, Grijs, "Mesh" Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol Donkergrijs met Rosé Goud herenhorloge, Automatisch "Skeleton" uurwerk ★ Donkergrijze "Mesh" band, met Donkergrijze gesp★ Zwarte wijzerplaat met Rosé gouden indexen ★ Geschikt voor iedere gelegenheid, sportief tot fashionable ...Vertrouw op de tijdloosheid en originaliteit van de herenhorloges van Pierre Lannier. Ontdek het automatische 326B488 polshorloge voor herenhorloges en de open-hart-wijzerplaat "skeleton" uit de Automatic-collectie. Meer dan een horloge, een must-have voor dit seizoen met gedetailleerde details!Door traditie en kwaliteit te combineren, hebben de automatische horloges een superieure levensduur ten op zichte van de quartz horloges. Bovendien, omdat ze geen batterij nodig hebben, zijn ze ook nog eens goed voor moeder natuur! Wacht niet langer en ontdek dit skeleton en openhart automatische horloge....  SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer PL - 326B488 (Donkergrijs, Rosé Goud, Zwart) EAN code 3700347010409 Kast Rosé Goud (stalen) Wijzerplaat Zwart (skeleton, open) Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud + Lichtgevend Wit Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Skeleton watch Uurwerk Automatisch Waterbestendig Tot 5 ATM (50m) Band Donkergrijze stalen "Mesh" band (20 mm) Dikte kast 13.5 mm Grootte kast 42 mm Gewicht 149 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - Dameshorloge "Eolia" 039L938 (Rosé Goud, Zwart met Swarovski, Milanese Mesh Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol dameshorloge met Motief in Wijzerplaat ★ Rosé Goud, Milanese Mesh band ★ Zwarte wijzerplaat, met Bloemen Motief en met Swarovski ingelegd ★ Zeer Chique en Uniek horloge, geschikt voor iedere gelegenheid  ...Word verliefd op de Eolia-collectie en haar unieke stijlmodellen, waarbij Pierre Lannier het bloemenmotief opnieuw allure geeft! Ontdek het dameshorloge Eolia 039L938 en de schitterende rosé gouden stalen Milanese Mesh band die de meest klassieke én moderne outfits zal verbeteren!... SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer PL - 039L938 (Rosé Goud met Zwart) EAN code 3700347007720 Kast Rosé Goud (stalen) Wijzerplaat Zwart (ingelegd met Swarovski) Index Rosé goud, met Stenen Wijzers Rosé goud Glas Saffierglas Functies 2 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50m) Band Rosé Gouden stalen Milanese Mesh band, 12mm breedte Dikte kast 6.8 mm Grootte kast 33 mm Garantie 2 jaar fabrieksgarantie   Bekijk alle beschikbare kleuren / stijl combinaties in de "Eolia" collectie van Pierre Lannier: EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - Dameshorloge "Joy" 038H691 (Zilver Stalen band, Parelmoer met Swarovski) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol dameshorloge met Swarovski ingelegd ★ Zilveren Milanese stalen band ★ Parelmoer wijzerplaat ★ Zeer Chique en Uniek horloge, geschikt voor iedere gelegenheid  ...Trakteer uzelf op de Joy-collectie van Pierre Lannier, die het dameshorloge 038H691 met Swarovski ingelegd presenteert. De verfijnde lijnen van dit uurwerk verzoenen horlogetraditie en gewaagde mode voor een gedurfde weergave.... SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer PL - 038H691 (Zilver met Parelmour) EAN code 3700347007577 Kast Zilver (stalen), ingelegd met Swarovski Wijzerplaat Parelmoer Index Rosé goud Wijzers Rosé goud Glas Saffierglas Functies 3 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30m) Band Zilver, 14mm breedte Dikte kast 7.6 mm Grootte kast 30 mm Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wulf - "Alpha" Automatisch & Datum - Herenhorloge WF01.03 (Goud, Zilver met Bruin Leren Band) (Tue, 11 Aug 2020)
Laat de Alpha in je los door middel van essentiële onderdelen. Dit horloge laat de veelzijdige man in je zien, ongeacht de gelegenheid. Bijzonder hoge kwaliteit automatisch horloge.  Unieke kleurstelling, altijd te matchen bij iedere outfit Perfect gepolijste opvallend mooie wijzerplaat Tijdloze, zeer stijlvolle look die nooit uit de mode raakt Verbeterde leesbaarheid voor leesgemak Uitzonderlijk machine afgewerkte details vervaardigd met superieure precisie   SPECIFICATIES Merk Wulf Collection Artikelnummer WULF LYCAN WF01.03(Zilver, Goud met bruin leren band) Kast Goud Wijzerplaat Zilver, Wit Index Goud, Wit Wijzers Goud, Wit + lichtgevend Glas Saffierglas, met Anti-Reflectieve coating Functies 3 wijzers, multi functies met dag indicatie Uurwerk Mechanisch zelf-opwindend automatisch, Wulf Calibre 01 Power Reserve 42 uur Waterbestendig Tot 5 ATM Band Donkerbruin lederen horlogebandmet gouden gesp-sluiting Kast 316L Solide roestvrij staal Grootte kast 43 mm Dikte kast 11.15 mm Gewicht 90 gram EUR 439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wulf - "EXO" Automatisch Skeleton - Herenhorloge WF02.01 (Zilver, Wit, Zwart Leren Band) (Tue, 11 Aug 2020)
Robuust, open heren horloge - Wulf Collection, uit de EXO series.  Vertrouwen is de sleutel tot de robuuste, open spieren van de EXO - open voor onderzoek, maar nooit kwetsbaar. Bijzonder mooi automatisch skeleton horloge. Mannelijke esthetiek die uw gewaagde kant laat zien Uitzonderlijk machine afgewerkte details vervaardigd met superieure precisie Zeer voortreffelijk ontwerp met skeleton wijzerplaten om interne uurwerk mechanisme te tonen   SPECIFICATIES Merk Wulf Collection Artikelnummer WULF EXO WF02.01(Zilver, Zwart) Kast Zilver Wijzerplaat Zilver, Wit Index Zilver, Wit Wijzers Zilver, Wit, Blauw Glas Saffierglas, met Anti-Reflectieve coating Functies 3 wijzers, skeleton Uurwerk Mechanisch zelf-opwindend automatisch, Wulf Calibre 02 Power Reserve 42 uur Waterbestendig Tot 5 ATM Band Zwart lederen horlogeband, met zilveren gesp-sluiting Kast 316L Solide roestvrij staal Grootte kast 43 mm Dikte kast 11.3 mm Gewicht 89 gram EUR 609.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Ceramic" Dameshorloge 006K900 (Wit, Keramiek, Staal) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Witte keramische armband★ Hoge weerstand tegen slijtage en wrijving★ Hypoallergeen materiaal★ Vlindervouwsluiting   De Ceramic 006K900 Dit elegante dameshorloge is geschikt voor iedere gelegenheid. De prachtige armband bevat twee materialen: roestvrij zilverkleurig staal en wit keramiek. Door deze combinatie heeft uw horloge een lange levensduur en is het zeer comfortabel om te dragen. Daarnaast is het horloge 3 ATM waterdicht en zeer gemakkelijk in de omgang door middel van de vouwsluiting. De 006K900 is een tijdloos horloge waar u nog lang plezier van zult hebben. Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? Wij hebben onze retourtermijn verhoogd: U kunt probleemloos binnen 60 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op!   SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 006K900(Wit, Keramiek, Staal) EAN code 3700346992300 Kast Zilver, Staal Wijzerplaat Wit Index Zilver Wijzers Zilver Glas Mineral Functies 2 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Keramisch Stalen Band, 12 mm. Vouwsluiting.  Dikte kast 7.30 mm Grootte kast 28 mm Gewicht 100 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Cityline / Symphony" Couple - Horlogeset 838 - Man & Vrouw (Rosé Goud, Zwart, Mesh Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Rosé Goud, Zwarte Wijzerplaat met Stalen Milanese "Mesh" Horlogeband  ...Met deze collectie Cityline / Symphony biedt Pierre Lannier modellen die passen bij zowel vrouwen als mannen. Met het 033K838 roségoud staal met mesh band om je pols, verbeter je je looks met subtiliteit en verfijning... ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en unisex horloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 033K838 (Cityline) / 091L838 (Symphony) (Rosé Goud, Zwart) Kast Staal Wijzerplaat Zwart Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Stalen Milanese Mesh Horlogeband Dikte kast 7.7 mm / 6.9 mm Grootte kast 39 mm / 33 mm Gewicht 130 gram / 110 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 209.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Cityline / Symphony" Couple - Horlogeset Black - Man & Vrouw (Zwart, Leer, Rosé Goud) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Super combinatie, het perfecte horloge voor zowel hem & haar! ★ Zwarte Wijzerplaat met Stalen Milanese "Mesh" Horlogeband ★ De ideale match voor ieder moment van de dag!  ...Met deze collectie Cityline / Symphony biedt Pierre Lannier modellen die passen bij zowel vrouwen als mannen. Met deze mooie horloges met zwarte wijzerplaat, zwart leren band en rosé gouden accenten om je pols, verbeter je je looks met subtiliteit en verfijning... ...Trakteer jezelf op het herenhorloge 203F033 met rosé gouden accenten en zijn zwart leren band die al uw outfits met elegantie en stijl zal verbeteren. Het kiezen van je horloge is niet gemakkelijk. Maar je hoeft je geen zorgen te maken want Stoerhorloge biedt je een ruime keuze aan zowel dames- als herenhorloges passend bij elke smaak en budget!... ...Laat het dameshorloge 092L933, met rosé gouden accenten en haar zwarte leren band je verleiden, een prachtige mix van elegantie, gratie en delicatesse. Ontdek de dameshorloges van Pierre Lannier en kies voor tijdloze modellen vol zachtheid.... ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een matchend herenhorloge en dames horloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 203F033 (Cityline) / 092L933 (Symphony) (Zwart, Leer, Rosé Goud) Kast Rosé Goud, Staal Wijzerplaat Zwart Index Rosé Goud  Wijzers Rosé Goud Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Leren Horlogeband Dikte kast 7.7 mm / 6.9 mm Grootte kast 39 mm / 33 mm Gewicht 130 gram / 110 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Eolia" Dameshorloge & Armband - Set Vrouw 385B638 (Zilver, Zwart, Rosé, Swarovski, Mesh) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvolle Set voor de Dame, bestaande uit Horloge mét Bijpassende Armband ★ Super combinatie, het perfecte horloge en sieraad voor haar! ★ Zilver, Stalen Milanese "Mesh" horlogeband, Zwarte wijzerplaat, Rosé Goud, Swarovski stenen★ Bijpassend Sieraad: Armband, met Zilver ★ De ideale match voor ieder moment van de dag!  ...Geef toe aan de verleiding met de dameshorlogebox 385B638 en het bijbehorende rosé gouden sieraad. Wat de gelegenheid ook is, onze horlogeset met accessoire is een veilige keuze voor elke fashion bewuste dame. Aarzel niet langer en geniet van deze horloge giftbox!... ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge met bijpassende armband als ideaal sieraad en cadeau. Ideaal om te geven aan de dame die verwend wil worden. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 385B638 (Zilver, Milanese Staal, Rosé Goud, Zwart, Swarovski) EAN code 3700347014612 Kast Zilver, Staal Wijzerplaat Zwart, Crystals, Swarovski Index Rosé Goud met Swarovski Wijzers Rosé Goud Glas Mineral Functies 2 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zilveren Stalen Mesh Band, 12.00 mm Dikte kast 6.8 mm Grootte kast 33 mm Gewicht 98 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Nature" Heren horloge 241D83 (Zwart, Hout, Leren Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol Zwart kleurig Horloge met Unieke wijzerplaat van Hout (Populier) ★ Zwarte Leren Horlogeband ★ Geschikt voor ieder moment van de dag, van sportief avontuurlijk tot klassiek!  ...Het 241D483 zwarte herenhorloge met zwart lederen horlogeband wordt uw nieuwe accessoire om uw outfit natuurlijk en elegant te maken. Met zijn zwarte lederen band en kwaliteit zal het je verleiden! De donkere houten wijzerplaat van populierenhout past perfect bij alle outfits.Pierre Lannier creëerde dit model voor mannen uit de Nature-collectie met een zwart lederen band van 18 mm breed. Hiermee kun je de armband gemakkelijk aan je pols aanpassen, ongeacht de grootte van je pols.Met zijn ronde zwarte gepolijste roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm, geeft het 241D483 zwart lederen herenhorloge een nieuwe look en authenticiteit. De afwerking van het horloge is voltooid met de donkere houten wijzerplaat die de wijzers en de kenmerkende Pierre Lannier om 12 uur in zilveren nuances onthult. Uitgerust met een mineraal glas, is het 241D483 zwarte horloge waterbestendig tot 3 ATM, het equivalent van de weerstand tegen druk uitgeoefend door het water op 30 meter diepte. Alle Pierre Lannier horloges welke voorzien zijn van het kenmerk "WATERBESTENDIG 30 meter" kunt u onbeperkt douchen, zwemmen, zwemmen met duiken, op zee of in het zwembad. Uw herenhorloge 241D483 Pierre Lannier leer zwart wordt aan u geleverd in een horlogedoos van het merk en vergezeld van de internationale garantie van 2 jaar. Bovendien heeft u 60 dagen de tijd om uw horloge terug te sturen als u niet volledig tevreden bent.   Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? Wij hebben onze retourtermijn verhoogd: U kunt probleemloos binnen 60 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op! SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 241D483(Zwart, Hout, Leren Band) EAN code 3700347014520 Kast Zwart, Staal Wijzerplaat Hout, Populier Index Zwart Wijzers Zwart Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Zwarte Leren Band, 18.00 mm. Gesp sluiting. Dikte kast 7.90 mm Grootte kast 40 mm Gewicht 110 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Style" Herenhorloge 222F389 (Leer, Donkergrijs, Rood) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol Donkergrijs Herenhorloge met Lederen Band★ Stoere Rode Details★ Minimalistische Look voor Luxe en Finesse★ Intense Toon-op-Toon zwart voor Extra Details De 222F389 Een minimalistisch herenhorloge met sprekende details in rood en intens zwart, gecombineerd met een donkergrijze leren band. Door de unieke kleurencombinatie is het horloge geschikt voor iedere gelegenheid, van sportief tot klassiek. De kast is in roestvrij staal, met een donkergrijze wijzerplaat en zilveren wijzers krijgt het horloge een prachtig verfijnde look. Het horloge is beschermd door mineraal glas en is waterbestendig tot 5 ATM, wat gelijkstaat aan de waterdruk bij een diepte van 50 meter. Douchen en zwemmen kan dus gerust met de 222F389. Door het verwisselbare bandenstysteem kunt u makkelijk van band verwisselen om het horloge een andere look te geven. Ook heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Voordelen van het direct bestellen bij ons: Altijd gratis verzending Altijd 2 jaar fabrieksgarantie Achteraf betalen = geen probleem, veilig & gemakkelijk via Klarna. Altijd duidelijke, heldere communicatie. Wij zijn iedere dag goed bereikbaar! Niet tevreden? Wij hebben onze retourtermijn verhoogd: U kunt probleemloos binnen 60 dagen retourneren en ontvangt bij ontvangst dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug! Vragen? Laat het ons weten en neem s.v.p. contact op!   SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 222F389(Donkergrijs, Leer) EAN code 3700347014346 Kast Zwart, Roestvrij Staal Wijzerplaat Donkergrijs Index Zilver Wijzers Zilver Glas Mineraal Functies 2 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Leren band, 20 mm. Gespsluiting.  Dikte kast 9.27 mm Grootte kast 38 mm Gewicht 150 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - "Symphony" Dames horloge & 2 Armbanden - Set 365F918 (Rosé Goud, Wit, Mesh Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvolle Set: Dameshorloge mét 2 Bijpassende Armbanden ★ Super combinatie, het Perfecte Horloge en Sieraad voor Haar! ★ Rosé Goud, Witte Wijzerplaat, Rosé Gouden Mesh Band en Bracelet ★ Bijpassend Sieraden: Rosé Gouden Armband en Zilveren Armband. ★ De ideale match voor ieder moment van de dag!  ...Geef toe aan de verleiding met de dameshorloge set 365F918 en de bijbehorende sieraden. Wat de gelegenheid ook is, onze horlogeset met accessoires is een veilige keuze voor elke fashion bewuste dame. Aarzel niet langer en geniet van deze horloge "watch" giftbox!... ...Laat het dameshorloge 365F918 en haar rosé gouden Milanese "Mesh" band je verleiden, een prachtige mix van elegantie, gratie en delicatesse. Ontdek de dameshorloges Symphony-collectie en kies voor tijdloze modellen vol zachtheid... ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge rosé goud met witte wijzerplaat met 2 bijpassende armbanden als ideaal sieraad en cadeau. Ideaal om te geven aan de dame die verwend wil worden. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer 365F918(Rosé Goud, Zwart, Mesh Band) EAN code 3700347007966 Kast Rosé Goud, Staal Wijzerplaat Wit Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud Glas Mineral Functies 3 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Rosé Gouden Stalen Band, 14.00 mm Dikte kast 6.90 mm Grootte kast 33 mm Gewicht 100 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - Automatisch Skeleton Herenhorloge 326B438 (Zwart, "Mesh" Band, Rosé Goud) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol Zwart herenhorloge, Automatisch "Skeleton" uurwerk ★ Zwarte "Mesh" band, met Quick-Release gesp in het Zwart★ Zwarte wijzerplaat met Rosé gouden indexen ★ Geschikt voor iedere gelegenheid, sportief tot fashionable ...Vertrouw op de tijdloosheid en originaliteit van de herenhorloges van Pierre Lannier. Ontdek het automatische 326B438 polshorloge voor herenhorloges en de open-hart-wijzerplaat "skeleton" uit de Automatic-collectie. Meer dan een horloge, een must-have voor dit seizoen met gedetailleerde details!Door traditie en kwaliteit te combineren, hebben de automatische horloges een superieure levensduur ten op zichte van de quartz horloges. Bovendien, omdat ze geen batterij nodig hebben, zijn ze ook nog eens goed voor moeder natuur! Wacht niet langer en ontdek dit skeleton en openhart automatische horloge....  SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer PL - 326B438 (Donkergrijs, Rosé Goud, Zwart) EAN code 3700347010416 Kast Rosé Goud (stalen) Wijzerplaat Zwart (skeleton, open) Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud + Lichtgevend Wit Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Skeleton watch Uurwerk Automatisch Waterbestendig Tot 5 ATM (50m) Band Donkergrijze stalen "Mesh" band (20 mm) Dikte kast 13.5 mm Grootte kast 42 mm Gewicht 149 gram Garantie 2 jaar fabrieksgarantie EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pierre Lannier - Dameshorloge "Eolia" 039L905 (Rosé Goud, Wit met Swarovski, Rose Leren Band) (Tue, 11 Aug 2020)
★ Stijlvol dameshorloge met Motief in Wijzerplaat ★ Rosé Goud met Rose leren band ★ Witte wijzerplaat, Motief en met Swarovski ingelegd ★ Zeer Chique en Uniek horloge, geschikt voor iedere gelegenheid  ...Word verliefd op de Eolia-collectie en haar unieke stijlmodellen! Ontdek het dameshorloge Eolia 039L905 en de roze lederen band die de meest klassieke outfits zal verbeteren!... SPECIFICATIES Merk Pierre Lannier Artikelnummer PL - 039L905 (Rosé Goud met Wit) EAN code 3700347007744 Kast Rosé Goud (stalen) Wijzerplaat Wit (ingelegd met Swarovski) Index Rosé goud, met Stenen Wijzers Rosé goud Glas Saffierglas Functies 2 wijzers Uurwerk Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50m) Band Rose leren band, 12mm breedte Dikte kast 6.8 mm Grootte kast 33 mm Garantie 2 jaar fabrieksgarantie   Bekijk alle beschikbare kleuren / stijl combinaties in de "Eolia" collectie van Pierre Lannier: EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0