Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een mooi horloge  die je online kan bestellen tegen de beste prijs, dan hebben wij hier iets voor u gevonden!

 

Een stoer horloge om cadeau te doen voor onder de kerstboom voor de man, of een mooie luxe horloge voor je vriendin of vrouw, om haar te bedanken voor weer een mooi jaar, laat je hier verrassen met de mooiste horloges tegen een hele goede prijs!

StoerHorloge heeft een groot assortiment aan stoere horloges die we direct van de fabrikanten en Europese detailhandelaren geleverd krijgen. Alle horloges zijn 100% authentiek, nieuw en uiteraard niet eerder gedragen. Alle klanten die een horloge kopen bij StoerHorloge ontvangen deze in originele verpakking en met alle bijbehorende officiële documenten inclusief garantiebewijs. 

 

Actie: 10% korting op het gehele assortiment

Geldigheid: 03-12-2019 tot en met 10-12-2019


Heden ten dage is het uiterlijk van de man steeds modebewust geworden. De mannen weten inmiddels dat de vrouwen vallen voor mannen die mode bewust zijn en dat willen ze laten zien ook! Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk door de man dan in het verleden. Een mooi en stoer horloge is HET sieraad voor de man. Een herenhorloge is veel meer dan alleen een hulpmiddel wat de tijd aangeeft. Het is emotie, het is een uiting van je smaak, je persoonlijkheid en je liefde voor esthetiek en techniek.

 

Ook een ruime keuze uit dames horloges met de o.a. de bekende merken zoals:

Aries Gold 

Blenheim Watch - London 

METAL CHRONOMETRIE 

Pierre Lannier horloges Frans design, voor man en vrouw.

Thomas Earnshaw 1805 horloges

WULF Collection Watches - Herenhorloges, Klasse horloges voor heren, Watches made in Switzerland.

 

Actie: 5% extra korting bij inschrijving nieuwsbrief

Geldigheid: 24-01-2019 tot en met 14-02-2019


Horlogesets - Voor Hem & Haar!

RSS productfeed

Aries Gold - "Conqueress" - Dameshorloge L 5004Z RG-W (Rosé Goud met Wit, keramisch) (za, 29 feb 2020)
★ Zeer stijlvol dameshorloge ★ Modern, trendy én super fashionable ★ Rosé Goud met Wit Keramische band ★ Mooi met kristal ingelegde bezel  ...Voor de stoutmoedige en ambitieuze vrouw, is niets in het leven vanzelfsprekend en wordt het zeker niet aan haar op een presenteerblaadje aangeleverd. Ze verdient haar succes, evenals het recht om het te laten zien. In de ziel van deze succesvolle vrouw komt de "Conqueress", versierd met een dubbele kristal versierde rand op een toonaangevende wijze naar voren...  SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5004Z RG-W (Rosé Goud met Wit) EAN Code 8885015272336 Kast Rosé Goud Wijzerplaat Wit Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Keramisch & Solid Stainless Steel Dikte kast 10.5 mm Grootte kast 37 mm Gewicht 113 gram EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Conqueress" - L5004Z G-W (Goud met Wit, keramisch) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol dameshorloge ★ Modern, trendy én super fashionable ★ Goud met Wit Keramische band ★ Mooi met kristal ingelegde bezel  ...Voor de stoutmoedige en ambitieuze vrouw, is niets in het leven vanzelfsprekend en wordt het zeker niet aan haar op een presenteerblaadje aangeleverd. Ze verdient haar succes, evenals het recht om het te laten zien. In de ziel van deze succesvolle vrouw komt de "Conqueress", versierd met een dubbele kristal versierde rand op een toonaangevende wijze naar voren...  SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5004Z G-W (Goud met Wit) EAN Code 8885015272312 Kast Goud Wijzerplaat Wit Index Goud Wijzers Goud + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Keramisch & Solid Stainless Steel Dikte kast 10.5 mm Grootte kast 37 mm Gewicht 113 gram EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Conqueress" - L5004Z RG-BK (Rosé goud met Zwart, keramisch) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol dameshorloge ★ Modern, trendy én super fashionable ★ Rosé Goud met Zwart Keramische band ★ Mooi met kristal ingelegde bezel ...Voor de stoutmoedige en ambitieuze vrouw, is niets in het leven vanzelfsprekend en wordt het zeker niet aan haar op een presenteerblaadje aangeleverd. Ze verdient haar succes, evenals het recht om het te laten zien. In de ziel van deze succesvolle vrouw komt de "Conqueress", versierd met een dubbele kristal versierde rand op een toonaangevende wijze naar voren...  SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5004Z RG-BK (Rosé Goud met Zwart) EAN Code 8885015272329 Kast Goud Wijzerplaat Zwart Index Goud Wijzers Goud + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 3 ATM (30 m) Band Keramisch & Solid Stainless Steel Dikte kast 10.5 mm Grootte kast 37 mm Gewicht 113 gram EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chrono - Man & Vrouw (Blauw, Rosé Goud) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Blauw, Rosé Goud met Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 BU-BURG / B 7302 BU-BURG (Blauw, Rosé Goud) Kast Staal Wijzerplaat Donkerblauw Index Rosé Goud, Wit + lichtgevend Wijzers Rosé Goud, Wit + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chrono - Man & Vrouw (Goud) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Goud met Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 G-BK / B 7302 G-MOP (Goud) Kast Staal Wijzerplaat Zwart / Parelmoer Index Goud, Wit + lichtgevend Wijzers Goud, Wit + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chrono - Man & Vrouw (Rosé Goud) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Rosé Goud, Zwarte Wijzerplaat met Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 RG-BK / B 7302 RG-BK (Goud) Kast Staal Wijzerplaat Zwart Index Rosé Goud, Wit + lichtgevend Wijzers Rosé Goud, Wit + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chrono - Man & Vrouw (Zwart Coat, Rosé Goud) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zwart coated met Rosé Goud, Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie van Aries Gold is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 CF-BKRG / CF 7302 BK-BKRG (Zwart coated, Rosé Goud) Kast Staal Wijzerplaat Zwart Index Rosé Goud, Wit + lichtgevend Wijzers Rosé Goud, Wit + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chrono - Man & Vrouw (Zwart, Rosé Goud) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zwart met Rosé Goud, Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie van Aries Gold is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 BK-BKRG / B 7302 BK-BKRG (Zwart, Rosé Goud) Kast Staal Wijzerplaat Zwart Index Rosé Goud, Wit + lichtgevend Wijzers Rosé Goud, Wit + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chrono - Man & Vrouw (Zwart, Stalen Band) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zwart met Zwart Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie van Aries Gold is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 BKB-BLACK / B 7302 BKB-BLACK (Zwart) Kast Staal Wijzerplaat Zwart Index Wit + lichtgevend Wijzers Wit + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Contender" Couple - Horlogeset 7301 & 7302 Chronograaf - Man & Vrouw (Zilver, Staal) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zilver, met Zilveren Stalen Band ★ Chronograaf, inc. datum aanduiding  ...Wanneer de gaven van de een de deugden van een ander uitspelen, dan komen grote dingen inderdaad in paren - net als de Contender-serie, speciaal gemaakt voor hem en haar. Zoals de naam al doet vermoeden, daagt alles over dit buitengewone duo de status-quo uit, verlegt het de grenzen van ontwerp en engineering en stelt nooit voor het alledaagse... ...De "Contender" serie van Aries Gold is een klassieke sport-chronograaf met een precisie Japanse quartz uurwerk. Gecombineerd met robuuste roestvrijstalen behuizing, deze eigenschappen en functies maken het de perfecte keuze voor dagelijks gebruik...! ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7301 S-SILVER / B 7302 S-MOP (Zilver, met Stalen Band) Kast Staal Wijzerplaat Zilver Index Zilver, Mat Wijzers Zilver, Mat + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, Chronograaf met dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zilveren Stalen Horlogeband Dikte kast 11.5 mm / 10.7 mm Grootte kast 43 mm / 38 mm Gewicht 150 gram / 120 gram EUR 419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Drifter" Chronograaf - Herenhorloge G7001 BK-BK (Zwart met Zilver) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Sportief en stijlvol herenhorloge ★ Zwart stalen band, met zilver ★ Chronograaf met datum ★ Geschikt voor iedere gelegenheid  ...Voor race-puristen is er geen grotere individuele sensatie dan die van driften. Wielen vergrendelen in gecontroleerde mechanische symfonie, terwijl banden hun verschillende artistieke indrukken achterlaten op het asfalt. En om deze opwindende achtervolging in de auto te herdenken, is de Drifter gemaakt met een roestvrijstalen band en tachymeter voor snelheidsmeting onderweg...   SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7001 BK-BK (Zwart met zilver) EAN Code 8885015270110 Kast Zwart (stalen) Wijzerplaat Zwart Index Donkerzilver Wijzers Donkerzilver + Lichtgevend Wit Glas Saffierglas Functies Chronograaf, Datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 10 ATM Band Zwarte stalen band(Stainless Steel) Dikte kast 11.9 mm Grootte kast 43.5 mm Gewicht 149 gram EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Eternal" Couple - Horlogeset 1027 & 1028 Koppels - voor Man & Vrouw (Goud, Zwart) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Goud met Zwart Leren band ★ Multi-functie, incl. chronograaf ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Stellen die erkennen dat zij bij elkaar horen en een band willen uitstralen die groter is dan het leven, terwijl Romeinse indexen een vleugje ingetogen stijl bieden. Intern werkt de "Eternal" horlogeset via een Japanse multifunctionele beweging, waarbij het krasbestendige saffierglas kristal dit tijdloze stuk zo ongerept houdt als liefde met recht zou mogen zijn. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 1027 G-BK / L 1028 G-BKG (Goud met Zwart) Kast Goud Wijzerplaat Zwart Index Goud Wijzers Goud + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, multi function, incl. chronograaf Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Leren Horlogeband Dikte kast 11 mm Grootte kast 40 mm / 37 mm Gewicht 109 gram / 94 gram EUR 419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Eternal" Couple - Horlogeset Koppels 103 BK-BK - Man & Vrouw (Zwart, Stalen Band) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zwart, met Zwarte Wijzerplaat en Zwart Stalen Band ★ Multi-functie, inc. datum aanduiding  ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 103 BK-BK / L 103 BK-BK (Zwart met Zwart Stalen Band) Kast Zwart Staal Wijzerplaat Zwart Index Zilver, Mat Wijzers Zilver, Mat + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, multi function, incl. dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Stalen Horlogeband Dikte kast 11 mm Grootte kast 44 mm / 37 mm Gewicht 119 gram / 104 gram EUR 419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Eternal" Couple - Horlogeset Koppels 103 G-BK - voor Man & Vrouw (Goud, Zwart) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Goud met Zwart Leren band ★ Multi-functie, inc. datum aanduiding  ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 103 G-BK / L 103 G-BK (Goud met Zwart) Kast Goud Wijzerplaat Zwart Index Goud Wijzers Goud + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, multi function, incl. dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Leren Horlogeband Dikte kast 11 mm Grootte kast 44 mm / 37 mm Gewicht 109 gram / 94 gram EUR 419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Eternal" Couple - Horlogeset Koppels 103 RG-BU - Man & Vrouw (Rosé Goud, Blauw) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Rosé Goud met Blauw Leren band ★ Multi-functie, inc. datum aanduiding  ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 103 RG-BU / L 103 RG-BU (Rosé Goud met Blauw) Kast Rosé Goud Wijzerplaat Blauw Index Rosé Goud Wijzers Rosé Goud + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, multi function, incl. dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Blauw Leren Horlogeband Dikte kast 11 mm Grootte kast 44 mm / 37 mm Gewicht 109 gram / 94 gram EUR 379.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Eternal" Couple - Horlogeset Koppels 103 S-BU - voor Man & Vrouw (Zilver, Blauw) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zilver, met Blauwe Wijzerplaat en Stalen Band ★ Multi-functie, inc. datum aanduiding  ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 103 S-BU / L 103 S-BU (Zilver, Blauw met Stalen Band) Kast Staal Wijzerplaat Blauw Index Zilver, Mat Wijzers Zilver, Mat + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, multi function, incl. dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zwart Stalen Horlogeband Dikte kast 11 mm Grootte kast 44 mm / 37 mm Gewicht 119 gram / 104 gram EUR 379.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Eternal" Couple - Horlogeset Koppels 103 S-S - voor Man & Vrouw (Zilver, Stalen Band) (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvolle set met 2 horloges, ideaal voor koppels ★ Het perfecte horloge voor hem & haar! ★ Zilver, met Zilveren Stalen Band ★ Multi-functie, inc. datum aanduiding  ...Een zeer mooie horloge set bestaande uit een dameshorloge en herenhorloge, perfect op elkaar afgestemd. Ideaal om aan elkaar te geven en beiden nog verder te benadrukken welke verbintenis je met elkaar hebt. Geschikt voor iedere gelegenheid: van klassiek, zakelijk tot een liefdevol diner...     SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 103 S-S / L 103 S-S (Zilver, met Stalen Band) Kast Staal Wijzerplaat Zilver Index Zilver, Mat Wijzers Zilver, Mat + lichtgevend Glas Saffierglas Functies 3 wijzers, multi function, incl. dag / datum aanduiding Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM (50 m) Band Zilveren Stalen Horlogeband Dikte kast 11 mm Grootte kast 44 mm / 37 mm Gewicht 119 gram / 104 gram EUR 379.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Isabella" - L 5032Z G-W (Goud met Wit, Stalen "Mesh" band) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol, klassiek dameshorloge ★ Gouden "Mesh" stalen band met Witte wijzerplaat, Zwarte index ★ 2 wijzers, zeer karakteristieke uitstraling  ...Wie zegt dat je rondingen moet hebben om mooi te zijn? De combinatie van een stevige lichaamsbreedte en een rechthoekige wijzerplaat, geeft de Isabella een overtuigend beeld dat hoekigheid ook op zich al verbluffend kan zijn, vooral wanneer deze naast een ultradun kantprofiel wordt geplaatst. De naam is immers afgeleid van de Italiaanse term voor mooi, zoals de interne wijzerplaat laat zien waarom..... SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5032Z G-W (Goud met Wit) EAN Code 8885015273531 Kast Goud Wijzerplaat Wit Index Zwart Wijzers Goud Glas Saffierglas Functies 2 wijzers, karakteristieke herkenbare uitstraling Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM Band Goud stalen "Mesh" band Dikte kast 6.1 mm Grootte kast 26 mm Gewicht 26 gram EUR 189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Isabella" - L 5032Z G-W-L (Goud met wit, Zwart leren band) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol, klassiek dameshorloge ★ Zwart leren band, Witte Wijzerplaat, Zwarte index ★ 2 wijzers, zeer karakteristieke uitstraling  ...Wie zegt dat je rondingen moet hebben om mooi te zijn? De combinatie van een stevige lichaamsbreedte en een rechthoekige wijzerplaat, geeft de Isabella een overtuigend beeld dat hoekigheid ook op zich al verbluffend kan zijn, vooral wanneer deze naast een ultradun kantprofiel wordt geplaatst. De naam is immers afgeleid van de Italiaanse term voor mooi, zoals de interne wijzerplaat laat zien waarom..... SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5032Z G-W-L (Goud met Wit, Zwart leer) EAN Code 8885015273548 Kast Goud Wijzerplaat Wit Index Zwart Wijzers Goud Glas Saffierglas Functies 2 wijzers, karakteristieke herkenbare uitstraling Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM Band Zwarte leren band Dikte kast 6.1 mm Grootte kast 26 mm Gewicht 26 gram EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Isabella" - L 5032Z RG-W (Rosé Goud met Wit, Stalen "Mesh" band) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol, klassiek dameshorloge ★ Rosé Gouden "Mesh" stalen band met Witte wijzerplaat, Zwarte index ★ 2 wijzers, zeer karakteristieke uitstraling  ...Wie zegt dat je rondingen moet hebben om mooi te zijn? De combinatie van een stevige lichaamsbreedte en een rechthoekige wijzerplaat, geeft de Isabella een overtuigend beeld dat hoekigheid ook op zich al verbluffend kan zijn, vooral wanneer deze naast een ultradun kantprofiel wordt geplaatst. De naam is immers afgeleid van de Italiaanse term voor mooi, zoals de interne wijzerplaat laat zien waarom..... SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5032Z RG-W (Rosé Goud met Wit) EAN Code 8885015273937 Kast Rosé Goud Wijzerplaat Wit Index Zwart Wijzers Rosé Goud Glas Saffierglas Functies 2 wijzers, karakteristieke herkenbare uitstraling Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM Band Rosé Goud stalen "Mesh" band Dikte kast 6.1 mm Grootte kast 26 mm Gewicht 26 gram EUR 189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Isabella" - L 5032Z RG-W-L (Rosé Goud met Wit, Zwart leren band) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol, klassiek dameshorloge ★ Rosé Gouden Horloge, Zwart leren band, Witte wijzerplaat, Zwarte index ★ 2 wijzers, zeer karakteristieke uitstraling  ...Wie zegt dat je rondingen moet hebben om mooi te zijn? De combinatie van een stevige lichaamsbreedte en een rechthoekige wijzerplaat, geeft de Isabella een overtuigend beeld dat hoekigheid ook op zich al verbluffend kan zijn, vooral wanneer deze naast een ultradun kantprofiel wordt geplaatst. De naam is immers afgeleid van de Italiaanse term voor mooi, zoals de interne wijzerplaat laat zien waarom..... SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5032Z RG-W (Rosé Goud met Wit, Zwart leren band) EAN Code 8885015273944 Kast Rosé Goud Wijzerplaat Wit Index Zwart Wijzers Rosé Goud Glas Saffierglas Functies 2 wijzers, karakteristieke herkenbare uitstraling Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM Band Zwart leren band Dikte kast 6.1 mm Grootte kast 26 mm Gewicht 26 gram EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Isabella" - L 5032Z S-W-L (Zilver met Wit, Zwart leren band) dameshorloge (Sat, 29 Feb 2020)
★ Zeer stijlvol, klassiek dameshorloge ★ Horloge met Zilveren Kast, Zwart leren band, Witte wijzerplaat, Zwarte index ★ 2 wijzers, zeer karakteristieke uitstraling  ...Wie zegt dat je rondingen moet hebben om mooi te zijn? De combinatie van een stevige lichaamsbreedte en een rechthoekige wijzerplaat, geeft de Isabella een overtuigend beeld dat hoekigheid ook op zich al verbluffend kan zijn, vooral wanneer deze naast een ultradun kantprofiel wordt geplaatst. De naam is immers afgeleid van de Italiaanse term voor mooi, zoals de interne wijzerplaat laat zien waarom..... SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer L 5032Z S-W-L (Zilver met Wit, Zwart leren band) EAN Code 8885015273951 Kast Zilver Wijzerplaat Wit Index Zwart Wijzers Zilver Glas Saffierglas Functies 2 wijzers, karakteristieke herkenbare uitstraling Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 5 ATM Band Zwart leren band Dikte kast 6.1 mm Grootte kast 26 mm Gewicht 26 gram EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Jolter" - G7008 RG-BK - Herenhorloge - Horlogebandje (donkerbruin) (Sat, 29 Feb 2020)
Horlogebandje Aries Gold - "Jolter" - G7008 RG-BK EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Jolter" - Herenhorloge G7008 BK-BK (Zwart, volledig) (Sat, 29 Feb 2020)
Wanneer de sporen van het leven inhalen en de koers ervan tot stilstand komt, neem je dan de achterbank - of neem je het stuur? Voor degenen die worden gedreven door moed en vastberadenheid, wacht de Jolter; een weerspiegeling van verfijnde precisie en millimeter perfecte choreografie ingepakt in een 44 mm roestvrij stalen behuizing, volledig klaar om je in beweging te zetten. Een juxtapositie van industrieel ontwerp en autoraces, het uurwerk heeft een ingewikkelde wijzerplaat die lijkt op de interne samenstelling van een automotor; met zijn 6-uursmarkering die verwijst naar de mechanische stuurwielen die kenmerkend zijn voor professionele sportwagens. Uitgerust met saffierglas, laat de Jolter weinig aan de verbeelding over, omdat hij pronkt met zijn soepele interne beweging, compleet gemaakt met een all-weather leren riem en 10 ATM waterbestendigheid die je voor elke gelegenheid priemt. Net als zijn naam is de Jolter een dwingende vereiste - zowel in races als in het leven - voor de ware kampioenen onder ons midden. SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7008 BK-R (Zwart - volledig) EAN Code 8885015272848 Kast Zwart Wijzerplaat Zwart Index Donkerzilver Wijzers Donkerzilver + Lichtgevend Wit Glas Saffierglas Functies Chronograaf, Big Date, Multifunctie met Dag, Datum, 24 uurs Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 10 ATM Band Zwarte leren band(Authentiek lamsleren band) Dikte kast 11.25 mm Grootte kast 44 mm Gewicht 96 gram EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aries Gold - "Jolter" - Herenhorloge G7008 BK-R (Zwart met Sportief Rood) (Sat, 29 Feb 2020)
Wanneer de sporen van het leven inhalen en de koers ervan tot stilstand komt, neem je dan de achterbank - of neem je het stuur? Voor degenen die worden gedreven door moed en vastberadenheid, wacht de Jolter; een weerspiegeling van verfijnde precisie en millimeter perfecte choreografie ingepakt in een 44 mm roestvrij stalen behuizing, volledig klaar om je in beweging te zetten. Een juxtapositie van industrieel ontwerp en autoraces, het uurwerk heeft een ingewikkelde wijzerplaat die lijkt op de interne samenstelling van een automotor; met zijn 6-uursmarkering die verwijst naar de mechanische stuurwielen die kenmerkend zijn voor professionele sportwagens. Uitgerust met saffierglas, laat de Jolter weinig aan de verbeelding over, omdat hij pronkt met zijn soepele interne beweging, compleet gemaakt met een all-weather leren riem en 10 ATM waterbestendigheid die je voor elke gelegenheid priemt. Net als zijn naam is de Jolter een dwingende vereiste - zowel in races als in het leven - voor de ware kampioenen onder ons midden. SPECIFICATIES Merk Aries Gold Artikelnummer G 7008 BK-R (Zwart met rood) EAN Code 8885015272848 Kast Zwart Wijzerplaat Zwart Index Donkerzilver Wijzers Donkerzilver + Lichtgevend Wit Glas Saffierglas Functies Chronograaf, Big Date, Multifunctie met Dag, Datum, 24 uurs Uurwerk Japans, Quartz Waterbestendig Tot 10 ATM Band Zwarte leren band(Authentiek lamsleren band) Dikte kast 11.25 mm Grootte kast 44 mm Gewicht 96 gram EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0