Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een mooi horloge  die je online kan bestellen tegen de beste prijs, dan hebben wij hier iets voor u gevonden!

 

Een stoer horloge om cadeau te doen voor onder de kerstboom voor de man, of een mooie luxe horloge voor je vriendin of vrouw, om haar te bedanken voor weer een mooi jaar, laat je hier verrassen met de mooiste horloges tegen een hele goede prijs!

Deze leverancier heeft een groot assortiment aan stoere horloges die ze direct van de fabrikanten en Europese detailhandelaren geleverd krijgen. Alle horloges zijn 100% authentiek, nieuw en uiteraard niet eerder gedragen. Alle klanten die een horloge kopen bij deze leverancier ontvangen deze in originele verpakking en met alle bijbehorende officiële documenten inclusief garantiebewijs. 

 


Heden ten dage is het uiterlijk van de man steeds modebewust geworden. De mannen weten inmiddels dat de vrouwen vallen voor mannen die mode bewust zijn en dat willen ze laten zien ook! Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk door de man dan in het verleden. Een mooi en stoer horloge is HET sieraad voor de man. Een herenhorloge is veel meer dan alleen een hulpmiddel wat de tijd aangeeft. Het is emotie, het is een uiting van je smaak, je persoonlijkheid en je liefde voor esthetiek en techniek.

 

HORLOGE MERKEN

 

Een horloge is een persoonlijk sieraad voor zowel dames als heren. Met meerdere soorten horloges combineer je makkelijker met jouw favoriete outfit, stemming of seizoen. En dit begint al bij kinderen. Bij deze leverancier vindt u diverse horlogemerken: een mix van bekende en minder bekende, maar wel interessante horloges. Deze leverancier is Official Dealer van alle door ons gevoerde horloge merken en is een online webshop. Met merken als Casio, Daniel Wellington, Guess, Rosefield, Citizen, TW Steel en vele andere:

 

1915 WATCHES 

Bering 

CASIO

DAVIS

GUESS Watches

Ice-Watch

KANE

Liu Jo

MVMT

PRISMA

Traser H3

TW Steel

Smartwatches

Zakhorloges

Horlogebanden

Horlogekisten

WatchWinders

Automaten Automatische Horloges ofwel Automatics hebben een mechanische uurwerk. Vaak met bijzondere designs, soms met skeleton uurwerk of met een glazen bodem. 300m Duikhorloges hebben doorgaans een stalen bodem i.v.m. de waterdichtheid. Automatische uurwerken worden door uw polsbewegingen automatisch opgewonden. Als u het horloge langere tijd niet draagt en u wilt toch de gangreserve in stand houden, kunt u het horloge ook in een watchwinder plaatsen. Deze beweegt het horloge dan volgens een ingesteld programma.


Horlogesets - Voor Hem & Haar!

RSS productfeed

Bering Classic 11022-969 Dameshorloge (di, 16 jul 2024)
Dit prachtige horloge maakt deel uit van de Purple Lights-serie van Bering. De collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige elementen. Dat zie je terug bij de fijngevlochten milanese band, het krasvaste saffierglas en de hoogwaardige roestvrijstalen kast (316L). EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Balm P.2009 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het elegante Prisma dameshorloge met referentie P.2009 heeft een zilverkleurige kast en donkerblauwe wijzerplaat.De kast is vervaardigd uit edelstaal en het glas is van saffier. Saffierglas heeft als eigenschap extra krasbestendig te zijn. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 19031-999 Cadeauset (Tue, 16 Jul 2024)
Deze cadeauset bestaande uit een horloge en armband draagt een belangrijke boodschap met zich mee. Met deze bijzondere set wilt het Deense horlogemerk Bering het opmerkelijke werk van de "Know Your Lemons" Foundation ondersteunen, die zich vol passie inzet voor bewustwording en voorlichting over borstkanker. Bering heeft voor de campagne speciaal deze set gecreëerd. De ''Time is Life'' editie bestaat uit een horloge in opvallend roze met een bijpassende zilverkleurige armband en bedel met roze versiering. Met de aankoop van deze set steunt u het werk van de Know Your Lemons Foundation met 15 euro. EUR 164.46 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Ultra Slim 15729-010 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het horloge is slechts 4,9 mm dik en is hiermee één van Berings dunste horloges ooit en daarmee ook een van de dunste horloges op de markt. Hoogwaardig saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen. De Ultra Slim wordt geleverd met een milanese band die gegarandeerd als gegoten om je pols zit. EUR 131.41 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Ultra Slim 15729-868 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het horloge is slechts 4,9 mm dik en is hiermee één van Berings dunste horloges ooit en daarmee ook een van de dunste horloges op de markt. Hoogwaardig saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen. De Ultra Slim wordt geleverd met een milanese band die gegarandeerd als gegoten om je pols zit. EUR 147.93 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma PRX Solar P.1192 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het sportieve Prisma herenhorloge met referentie P.1192 heeft een hoekige kast met een opliggende gepolijste bezel.Verder is het Prisma horloge voorzien van een Solar EPSON VS37A-uurwerk en aangebrachte uurmarkeringen met lichtgevend materiaal. Door zijn vorm doet het horloge denken aan de populaire Tissot PRX. EUR 156.20 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Slimline P.2420 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het Prisma Slimline herenhorloge is slechts 7 mm dik en zal daardoor als gegoten om je pols zitten.De kastdiameter bedraagt 40 mm.Verder heeft het horloge een blauwe wijzerplaat met gradiënt effect. Dit houdt in dat de wijzerplaat naar mate je meer naar buiten gaat, steeds donkerder wordt. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Prisma Slimline P.2422 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het Prisma Slimline herenhorloge is slechts 7 mm dik en zal daardoor als gegoten om je pols zitten.De kastdiameter bedraagt 40 mm.Verder heeft het horloge een rode sunburst wijzerplaat met gradiënt effect. Dit houdt in dat de wijzerplaat naar mate je meer naar buiten gaat, steeds donkerder wordt. Het horloge zal door het sunburst effect op een mooie manier spelen met het licht. EUR 123.14 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 10129-808 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De nieuwe zomercollectie van Bering voegt een vleugje kleur toe aan je look. De nieuwste horloges schitteren in de meest levendige zomertinten zoals rood, geel, blauw, roze en groen, waardoor ze de perfecte statement-items zijn voor je zomeroutfits.De sunburst afwerking van de groene wijzerplaat maakt het feestje helemaal compleet. Laat de zomer maar komen! EUR 81.82 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 10129-708 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De nieuwe zomercollectie van Bering voegt een vleugje kleur toe aan je look. De nieuwste horloges schitteren in de meest levendige zomertinten zoals rood, geel, blauw, roze en groen, waardoor ze de perfecte statement-items zijn voor je zomeroutfits.De sunburst afwerking van de blauwe wijzerplaat maakt het feestje helemaal compleet. Laat de zomer maar komen! EUR 81.82 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Solar 15239-779 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het horloge maakt deel uit van de Slim Solar-collectie van Bering en is voorzien van een Solar-uurwerk. Dit horloge loopt dus op zonne-energie, hoe gaaf is dat! De perfecte mix van elegantie, minimalisme en milieuvriendelijkheid die bij elke gelegenheid past. Het gebruik van ultralicht titanium zorgt ervoor dat het horloge heerlijk om je pols zit. EUR 222.31 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Solar 15439-402 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het horloge maakt deel uit van de Slim Solar-collectie van Bering en is voorzien van een Solar-uurwerk. Dit horloge loopt dus op zonne-energie, hoe gaaf is dat! De perfecte mix van elegantie, minimalisme en milieuvriendelijkheid die bij elke gelegenheid past. De zwartlederen band maakt het plaatje compleet! EUR 164.46 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Solar 15439-307 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het horloge maakt deel uit van de Slim Solar-collectie van Bering en is voorzien van een Solar-uurwerk. Dit horloge loopt dus op zonne-energie, hoe gaaf is dat! De perfecte mix van elegantie, minimalisme en milieuvriendelijkheid die bij elke gelegenheid past. EUR 164.46 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Titanium 18640-404 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De koploper onder de lichtgewichten. De ultralichte Titanium-collectie van Bering is niet alleen zeer prettig om te dragen, maar trekt ook onmiddellijk de aandacht door zijn verfijnde, klassiek Deense uitstraling. Dat maakt dit horloge de ideale accessoire voor iedere gelegenheid. De kalfslederen band zit als gegoten om je pols. EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Titanium 18640-567 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De koploper onder de lichtgewichten. De ultralichte Titanium-collectie van Bering is niet alleen zeer prettig om te dragen, maar trekt ook onmiddellijk de aandacht door zijn verfijnde, klassiek Deense uitstraling. Dat maakt dit horloge de ideale accessoire voor iedere gelegenheid. De kalfslederen band zit als gegoten om je pols.De blauwe wijzerplaat met ''sunburst''-effect is adembenemend mooi! EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Titanium 18640-568 Herenhorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De koploper onder de lichtgewichten. De ultralichte Titanium-collectie van Bering is niet alleen zeer prettig om te dragen, maar trekt ook onmiddellijk de aandacht door zijn verfijnde, klassiek Deense uitstraling. Dat maakt dit horloge de ideale accessoire voor iedere gelegenheid. De kalfslederen band zit als gegoten om je pols.De groene wijzerplaat met ''sunburst''-effect is adembenemend mooi! EUR 98.35 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 11022-564 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Klassiek, puristisch en toch spannend. De Classic-collectie van Bering is geïnspireerd op Deens design en staat voor unieke horloges die je dagelijkse stijl perfect accentueren. Het kristalhelder en krasvast saffierglas zorgt dat de prachtige wijzerplaat duidelijk zichtbaar is.De kalfsleren horlogeband zit heerlijk zacht om de pols. EUR 81.82 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14520-398 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De nieuwe Petite Square collectie van Bering is werkelijk prachtig! Er is een keuze uit vijf verschillende kleuren en vallen vooral op door het edele en minimalistische Square design. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals parelmoer, malachiet en krasbestendig saffierkristal zijn ze niet alleen ideaal om dagelijks te dragen, maar verfraaien ze ook op discrete wijze elke look. De blauwe wijzerplaat is gemaakt van Parelmoer. EUR 139.67 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14531-388 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De stoere uitstraling van het roestvrij staal complementeert het scherpe design van het horloge, wat resulteert in een slimme, moderne uitstraling. Horloges uit de Classic-collectie zijn afgewerkt met een fijn geborsteld of hooggepolijst roestvrijstalen oppervlak, wat de elegante kenmerkende BERING-look compleet maakt. EUR 156.20 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 14531-330 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
De stoere uitstraling van het roestvrij staal complementeert het scherpe design van het horloge, wat resulteert in een slimme, moderne uitstraling. Horloges uit de Classic-collectie zijn afgewerkt met een fijn geborsteld of hooggepolijst roestvrijstalen oppervlak, wat de elegante kenmerkende BERING-look compleet maakt. EUR 164.46 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Ultra Slim 17231-734 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Dat het horloge maar een paar millimeter dik is maakt de Ultra Slim Berings platste horloge ooit en een van de dunste horloges op de markt. Hoogwaardig saffierkristal beschermt de wijzerplaat tegen krassen. De Ultra Slim Link heeft een sterke roestvrijstalen schakelband. EUR 156.20 Meer informatie
>> meer lezen

Bering Classic 19632-700 Dameshorloge (Tue, 16 Jul 2024)
Het gebruikte huidvriendelijke roestvrij staal garandeert een glamoureuze uitstraling. De stoere uitstraling van het staal en de puristische, heldere lijn van het ontwerp van het Bering-horloge vullen elkaar ideaal aan. EUR 164.46 Meer informatie
>> meer lezen

Boxy BLDC Nightstand USB Stroomadapter (Tue, 16 Jul 2024)
Maak het opladen van de Boxy BLDC opwinder nog eenvoudiger met de USB stroomadapter (verwisselbare stekker EU en UK).Geschikt voor alle opwinders met BLDC in de omschrijving. EUR 21.45 Meer informatie
>> meer lezen

Boxy BLDC-B02 Horloge Opwinder Beige (Tue, 16 Jul 2024)
De horloge opwinder van Boxy is visueel opvallend met zijn lederlook behuizing en zwarte fluwelen voering. De Boxy BLDC heeft een geïntegreerde LED-verlichting die aangaat wanneer de behuizing licht wordt aangeraakt en automatisch weer uitgaat na 20 seconden inactiviteit.De Boxy BLDC wordt voorzien van stroom via de meegeleverde USB-kabel.Eenvoudige bediening dankzij verlicht displayGeïntegreerde LED-verlichtingToerental: instelbaar van 650 - 3600 omwentelingen per dag, in stappen van 503 werkwijzen: linksom draaien, rechtsom draaien of afwisselend draaienAfmetingen (H x B x D): 140,0 x 305,0 x 230,0 mm EUR 371.90 Meer informatie
>> meer lezen

Boxy BLDC-B02 Horloge Opwinder Grijs (Tue, 16 Jul 2024)
De horloge opwinder van Boxy is visueel opvallend met zijn lederlook behuizing en zwarte fluwelen voering. De Boxy BLDC heeft een geïntegreerde LED-verlichting die aangaat wanneer de behuizing licht wordt aangeraakt en automatisch weer uitgaat na 20 seconden inactiviteit.De Boxy BLDC wordt voorzien van stroom via de meegeleverde USB-kabel.Eenvoudige bediening dankzij verlicht displayGeïntegreerde LED-verlichtingToerental: instelbaar van 650 - 3600 omwentelingen per dag, in stappen van 503 werkwijzen: linksom draaien, rechtsom draaien of afwisselend draaienAfmetingen (H x B x D): 140,0 x 305,0 x 230,0 mm EUR 371.90 Meer informatie
>> meer lezen

Mooiste horloges online bestellen, tegen beste prijs!

Reactie schrijven

Commentaren: 0