Te huur Bungalow in Noordwijkerhout

De vakantiebungalow ✅ is een geschakelde bungalow in Zuid-Holland en biedt hierdoor veel privacy. Aan de achterzijde is een grote tuin met een terras op het zuiden.

 

De omgeving is in elk seizoen een perfect startpunt voor wandelingen naar het strand, of bos. Ook kunt u dagtochten maken naar diverse attracties in de omgeving van Noordwijkerhout.


Bungalowpark Sollasi ligt tussen de bollenvelden van Noordwijkerhout, en is het hele jaar door geopend. Het is een ideale plek voor uw vakantie of een weekend / midweek weg. U kunt er, samen met uw gezin of met vrienden, genieten van rust vlakbij het strand, bos en de duinen.

 

De vakantiebungalow is geschakeld met een hoge mate van privacy en is zijn uitgerust met een leuke woonkamer, openhaard, kleurentelevisie en half open volledig ingerichte keuken met koelkast/vriezer, vaatwasser en combi magnetron/oven.

 

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig (waarvan 1 met 1 tweepersoons bed, en 1 met een stapelbed). De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachine. Naast de badkamer is een apart toilet. De zonnige tuin biedt veel privacy en heeft een buitenberging voor het plaatsen van fietsen, strandspullen en dergelijke, waarbij een bolderkar en een BBQ voor u klaar staan.

 

De vakantiebungalow is standaard voorzien van de volgende zaken:

Koffie en thee

Opgemaakte bedden (u hoeft dus niet uw beddengoed mee te nemen)

Kookgerei en specerijen

Schoonmaakmiddelen

Toiletpapier en keukenrollen

Handdoeken, linnengoed

Openhaardhout


De omgeving van het bungalowpark en Noordwijkerhout.

 

Vanuit het bungalowpark is het strand, bos en duinen op loopafstandHet park beschikt over een receptie, supermarkt, snackbar en 2 restaurants. Fietsverhuur en tennisbanen zijn via de receptie te boeken.

 

Een lekkere lunch of een heerlijk diner? Op het terrein van Sollasi bevinden zich een Indisch en een Argentijns restaurant. indiaas Restaurant 'Invitation' en Argentijns Restaurant 'Bandolero' staan garant voor een heerlijke lunch of diner. Schitterend gelegen met uitzicht over het Oosterduinse meer kunt u genieten van allerlei bijzondere gerechten, Indiase specialiteiten bereid in de 'Tandoor' klei-oven, in een Oosterse sfeer of typische Argentijnse vleesgerechten in Zuid-Amerikaanse ambiance.


Voor meer info zie Bungalow in Noordwijkerhout

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                

Te huur Bungalow in Noordwijkerhout

Reactie schrijven

Commentaren: 0