Een lastig uit te pakken surprise maken

Een lastig uit te pakken surprise maken

Wil je dit jaar een surprise ✅ maken voor iemand die je echt een hak wilt zetten of voor iemand die altijd loopt op te scheppen dat hij zo handig is? Maak dan een leuk gedicht en onderstaande surprise.

 

Surprise van een kokosnoot

 

Benodigdheden:

Kokosnoot

Hamer

Handdoek

Priem of lange spijker

Sterke lijm

 


Een lastig uit te pakken surprise maken

Op de onderkant van de kokosnoot kan je 3 donkere vlekken vinden. Sla met een hamer en een lange spijker een gat door elk van de vlekken. Laat er de kokosmelk uit lopen. Sla de kokosnoot stuk met de hamer. Leg hierbij de kokosnoot op een handdoek om de bodem waarop u de kokosnoot plaatst te beschermen. Het beste resultaat krijgt u als u de kokosnoot bij elke tik iets in uw handpalm laat draaien!

Haal nu het vruchtvlees er uit.

Laat nu de kokosnoot even drogen.

 

Als de kokosnoot droog is kun je het ingepakte cadeau in de kokosnoot stoppen. U dient uw cadeau natuurlijk wel aan het formaat kokosnoot aan te passen!

Lijm nu de beide helften van de kokosnoot weer op elkaar. Klaar! 

Zorg er voor dat er op pakjesavond wel een hamer in de buurt is voor het geval de ontvanger de "verpakking" toch niet open krijgt!

 

Een kind doet de was.


 

Heeft u ook leuke ideeën om surprises te maken geeft dat dan aan ons door en wij zullen dat ook op deze site plaatsen. Wij zullen dat en met ons de lezers, zeer verwelkomen!

U kunt de foto (‘s) met beschrijving aan ons opsturen. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens rechtsboven in de balk, wij nemen dan contact met u op. U maakt dat tevens kans op twee vrijkaarten voor een evenement wat binnenkort gehouden wordt. Welke dat zijn kunt u zien bij Evenementen en of Dagtrips. Bij elk evenement staat of er sprake is van gratis kaarten!

Alvast bedankt!

 

 

Kijk voor meer surprises hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Een lastig uit te pakken surprise maken

Reactie schrijven

Commentaren: 0