Leuke kerstfair in Engelse stijl in Zeijen

“Victorian Christmas Fayre” ✅

 

Bij De Oranjerie in Zeijen (Dr)

Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018

Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.

 

Voor data Victorian Christmas Fayre 2021 kijk hier


♦De overdekte Victorian Christmas Fayre waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met brocante, antiek, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, christmas pudding, kazen, jams en chutneys, franse worsten en aardewerk, pomanders , schapenvachten , wol- en viltproducten, gebreide kleding, wijnen en likeuren, gebak en broden, serviezen, sieraden, buitenkachels, vintage stoffen, leer producten, hoeden, plaids, delicatessen, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen.

Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en gepofte kastanjes, wafels en heerlijke soep enz. kunt eten.
Tijdens dit weekend zullen 3 koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige Christmas Carols ten gehore brengen en beleef een poppentheatervoorstelling door Johanneke Dun bij de open haard "Doornroosje en de veertig kerstdagen" .

Misschien komt u ook kinderen met de zwavelstokjes tegen en zeker nog meer gespuis. Er zijn demonstraties van het bereiden van poffert en Christmas Pudding en er is heel veel prachtige mistletoe uit Engeland.
Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.

 

 

 


 

 

 


Gratis kaarten!

 

Leuke kerstfair in Engelse stijl in ZeijenVoor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Openingstijden Fayre weekend:

Zaterdag 8 december 11.00 – 20.30 uur,

Zondag 9 december 11.00 – 17.00 uur

 

Entree € 4,50 p.p. kinderen tot 12 jaar zijn onze gast mits onder begeleiding.

Noorderstraat 1.

9491 AJ Zeijen

www.de-oranjerie.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   

            


Leuke kerstfair in Engelse stijl in Zeijen

Reactie schrijven

Commentaren: 0