Platenspeler met mogelijkheid om opnames om te zetten naar moderne MP3 audio tracks

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een platenspeler met de mogelijkheid om opnames om te zetten naar MP3 audiotrack, dan hebben wij mogelijk iets voor u gevonden!

DENON heeft een volledig automatische platenspeler met USB poort en ingebouwde MP3 encoder. Met de platenspeler kunnen grammofoonplaten eenvoudig omgezet worden naar moderne MP3 audio tracks, zelfs zonder gebruik te maken van een PC.  De muziek wordt door een simpele druk op de knop in Cd-kwaliteit opgeslagen op een aangesloten USB geheugenstick. DENON geeft platen bezitters dus de mogelijkheid om hun opnames te archiveren op een portable MP3 speler en onderweg te luisteren naar hun geliefde muziek. 

 


Op zoek naar een gewone platenspeler, dan ook hier volop mogelijkheden.

Bij BCC betaalt u altijd een goede prijs en worden de producten gratis snel thuis geleverd!

Oo voor andere producten op het gebied van geluid en beeld kunt u natuurlijk bij BCC terecht.

Harman Kardon luidsprekers HKS4BQ/ZWA, Delta smartcard (Starterkit), Sonos netwerkspeler met versterker CONNECT:AMP,  Denon platenspeler DP200USBSPE2,  Salora portable DVD speler DVP7048TWIN, Salora portable DVD speler DVP1038SW.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer aanbiedingen, klik op een product en u komt in de webwinkel!

 

 RSS productfeed

Cavus TV voet voor 37''- 42'' Zwart (za, 30 mei 2020)
Cavus TV voet voor 37''- 42'' Ben je op zoek naar een TV voet omdat je de oude kwijt bent? Of wil je de televisie draaibaar maken zonder deze aan de muur op te willen hangen? Dat kan met een draaibare VESA TV voet van Cavus. De Cavus universele VESA TV voet biedt vele voordelen. De draaibare TV voet kan 30° naar links en 30° naar rechts draaien zodat je altijd vanaf je favoriete plek tv kunt kijken. Daarnaast biedt de draaibare TV voet nog veel meer praktische voordelen. De hoogwaardige glazen TV voet is compact zodat je deze ook op kleine TV meubels kunt plaatsen en dankzij het kabelmanagement kun je netjes alle kabels wegwerken. 60° draaibare TV voet (30°links/30°rechts) Geschikt voor 37-42 Inch TV's tot 30 kg VESA: 100x100 - 200x200 - 300x300 - 400x400 In hoogte verstelbaar Kabelmanagement Compacte voet: 23,4 cm x 48,5 cm Hoogglans zwart glas EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cavus verticale muurbeugel voor Sonos PLAY:5 Wit (Sat, 30 May 2020)
Cavus verticale muurbeugel voor Sonos PLAY:5 Beleef het beste .... De Cavus CMP5VB muurbeugel is speciaal ontworpen voor de liefhebber van "directe stereo".  Wil jij echte pure stereo uit je set PLAY:5 speakers? In dat geval kun je het beste twee Sonos PLAY:5 speakers ophangen met twee verticale muurbeugels. ( Muurbeugels worden per stuk verkocht) Sonos heeft het niet voor niets mogelijk gemaakt dat de Sonos PLAY:5 als een conventionele speaker gaat werken wanneer je deze rechtop (verticaal) plaatst. Met een verticaal speakerpaar creëer je een zuiver stereobeeld dat in de sweetspot (ideale luisterplek) werkelijk fantastisch klinkt. Gebruik je een losse Sonos PLAY:5, dan adviseren we je een horizontale muurbeugel te gebruiken. Verticale muurbeugel voor een Sonos PLAY:5 speaker (Gen2) Ontwikkeld voor de liefhebber van "echte" directe stereo Extra sterke en betrouwbare muurbeugel dat eenvoudig het gewicht van de PLAY:5 kan dragen 60° Draaibaar (30° links / 30° rechts) en 0 - 20° neerwaarts kantelbaar “Slide-in” montage en geïntegreerde waterpas voor eenvoudige en nauwkeurige montage Inclusief alle schroeven en universele Fischer UX 8 pluggen voor massieve en holle wandmontage" 5 jaar garantie Eenvoudig, nauwkeurig en snel De Sonos PLAY 5 speakers ophangen is heel eenvoudig. Dankzij een geïntegreerde waterpas hangt de Sonos speakers altijd kaarsrecht. In de verpakking vind je alles om een Sonos PLAY:5 speaker eenvoudig aan de muur te bevestigen. De meegeleverde Fischer UX8 pluggen zijn geschikt voor holle en massieve wanden. EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Cavus verticale muurbeugel voor Sonos PLAY:5 Zwart (Sat, 30 May 2020)
Cavus verticale muurbeugel voor Sonos PLAY:5 Beleef het beste .... De Cavus CMP5VB muurbeugel is speciaal ontworpen voor de liefhebber van "directe stereo".  Wil jij echte pure stereo uit je set PLAY:5 speakers? In dat geval kun je het beste twee Sonos PLAY:5 speakers ophangen met twee verticale muurbeugels. ( Muurbeugels worden per stuk verkocht) Sonos heeft het niet voor niets mogelijk gemaakt dat de Sonos PLAY:5 als een conventionele speaker gaat werken wanneer je deze rechtop (verticaal) plaatst. Met een verticaal speakerpaar creëer je een zuiver stereobeeld dat in de sweetspot (ideale luisterplek) werkelijk fantastisch klinkt. Gebruik je een losse Sonos PLAY:5, dan adviseren we je een horizontale muurbeugel te gebruiken. Verticale muurbeugel voor een Sonos PLAY:5 speaker (Gen2) Ontwikkeld voor de liefhebber van "echte" directe stereo Extra sterke en betrouwbare muurbeugel dat eenvoudig het gewicht van de PLAY:5 kan dragen 60° Draaibaar (30° links / 30° rechts) en 0 - 20° neerwaarts kantelbaar “Slide-in” montage en geïntegreerde waterpas voor eenvoudige en nauwkeurige montage Inclusief alle schroeven en universele Fischer UX 8 pluggen voor massieve en holle wandmontage" 5 jaar garantie Eenvoudig, nauwkeurig en snel De Sonos PLAY 5 speakers ophangen is heel eenvoudig. Dankzij een geïntegreerde waterpas hangt de Sonos speakers altijd kaarsrecht. In de verpakking vind je alles om een Sonos PLAY:5 speaker eenvoudig aan de muur te bevestigen. De meegeleverde Fischer UX8 pluggen zijn geschikt voor holle en massieve wanden. EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Philips Wake-up Light HF3506/06 (Sat, 30 May 2020)
Geïnspireerd door de natuurlijke zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om jou op een meer natuurlijke manier wakker te maken. Het helpt je om je frisser te voelen, zodat het gemakkelijker is om uit bed te komen. Zonsopgang simulatie Het licht neemt geleidelijk toe binnen 30 minuten tot jouw kamer gevuld is met fel geel licht. Dit proces van het veranderen van een toenemend licht stimuleert jouw lichaam om op natuurlijke wijze wakker te worden. Tegen de tijd dat het licht de ruimte heeft gevuld, maakt het door jou gekozen natuurlijke geluid de wekervaring compleet, zodat je klaar bent voor de dag die voor je ligt. Bedlampje De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Over het algemeen heeft een persoon met een hogere lichtintensiteit minder tijd nodig om volledig wakker te worden. De 10 lichtintensiteiten van de Wake-up light kunnen worden gepersonaliseerd en zelfs tot 200 lux worden ingesteld. 2 natuurlijke geluiden Op de ingestelde wektijd wordt een natuurlijk geluid afgespeeld om de wektijd te voltooien en ervoor te zorgen dat je wakker wordt. Het geselecteerde geluid neemt binnen anderhalve minuut geleidelijk toe naar het door jou geselecteerde niveau. Er zijn twee natuurlijke vogelgeluiden waaruit je kan kiezen. Snooze-functie Het geluid stopt wanneer je op de bovenkant van het product tikt. Na 9 minuten begint het geluid voorzichtig weer te spelen. EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sony voicerecorder ICDPX370.CE7 (Sat, 30 May 2020)
Sony digitale mono-voicerecorder met ingebouwde USB ICD-PX370 Neem met deze digitale voicerecorder eenvoudig vergaderingen, lezingen en meer op in geluid van hoge kwaliteit. Met de duidelijke interface kunt u eenvoudig oude opnamen terugvinden en dankzij de ingebouwde USB-aansluiting kunt u de recorder gemakkelijk aansluiten op een pc. Auto Voice Rec vermindert achtergrondruis, zodat u altijd duidelijk kunt horen wat er wordt gezegd. - Neem snel en eenvoudig geluid op in mp3-indeling. - Tot wel 57 uur opnemen dankzij een lange batterijlevensduur (mp3 128 kbps stereo). - Optimized Voice Rec vermindert omgevingsgeluid voor duidelijkere opnamen. - Met Scene Select optimaliseert u de instellingen voor muziek, vergaderingen en meer. - Dankzij 4 GB aan geheugen kunt u tot 59 uur en 35 minuten aan opnamemateriaal opslaan (mp3 128 kbps stereo). EUR 71.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hirschmann antenne accessoire HV 14 (Sat, 30 May 2020)
Compacte Cai versterker met vier retourgeschikte uitgangen. Duurzame en energiezuinige multimedia versterker voor in huis. Met vier retourgeschikte uitgangen. Frequentiebereik 85 tot 1006 Mhz Versterking 4,0 / 4,5 / 5,0 en 5,5 dB Retourband 5 - 65 MHz 4G/LTE proof NL kabel gecertificeerd Ingebouwde voeding met laag energieverbruik (slechts 3 Watt) EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver) (Sat, 30 May 2020)
Bose SoundLink Revolve Een kleine speaker die grootste prestaties levert. Dat is de Bose SoundLink Revolve. Deze draagbare bluetooth speaker biedt 360 graden geluid. Het maakt niet uit waar je de speaker plaatst, je hoort het geluid overal even goed. Plaats je de speaker in het midden van een ruimte, dan ervaart iedereen het geluid op dezelfde manier. Zet de speaker tegen een muur en het geluid wordt weerkaatst en door de ruimte verspreidt. Wees niet bang voor een beetje water: de Bose SoundLink Revolve is spatwaterdicht (IPX4). Je kan deze draadloze speaker dus met een gerust hart in de keuken of bij het zwembad zetten. Dompel ‘m alleen niet onder! 360 graden geluid Het heldere en ruimtelijke geluid van deze speaker wordt mogelijk gemaakt door een aantal factoren. Dubbele passieve radiatoren zorgen voor een vol en strakke laag, zonder dat je last hebt van vervelende (overmatige) trillingen. De transducer levert vol geluid en in combinatie met de akoestische deflector wordt er gezorgd voor het 360 graden geluid. 12 uur lang plezier De lithium-ion accu van deze draagbare speaker is oplaadbaar en gaat volledig opgeladen 12 uur mee. Zo heb je de hele dag plezier van jouw bluetooth speaker. EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sony LED TV KDL32WE610BAEP (Sat, 30 May 2020)
Groot dynamisch bereik Met HDR (High Dynamic Range) blijven details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp. X-Reality™-PRO X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details. Full High Definition Met deze Full HD-tv geniet u van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar u kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. U ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten. ClearAudio+ Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt. Meer beeld, minder kabels Kijk zonder te worden afgeleid. Het dunne, smalle frame met aluminium afwerking zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look. Open YouTube™ met slechts één klik Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud. EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sony LED TV KDL40WE660BAEP (Sat, 30 May 2020)
Sony Full HD LED TV KDL40WE660BAEP Open YouTube™ met slechts één klik Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud. Groot dynamisch bereik Met HDR (High Dynamic Range) blijven details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp. Full High Definition Met deze Full HD-tv geniet u van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar u kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. U ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten. X-Reality™-PRO X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details. ClearAudio+ Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt. Meer beeld, minder kabels Kijk zonder te worden afgeleid. Het dunne, smalle, met een aluminiumeffect afgewerkte frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look. EUR 429.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bigben platenspeler TD103 (Sat, 30 May 2020)
Een prachtige retro platenspeler met veel van de functies die nu van een audio-apparaat verwacht worden, dat is deze mooie draaitafel van hout van Bigben. Deze platenspeler heeft een ouderwetse look door de stevige houten klep en de vintage afwerking, maar heeft alle functionaliteiten van een nieuw model. De ideale combi! Retro platenspeler: nieuw en oud gecombineerd De prachtige vintage look van de retro platenspeler van Bigben combineert het beste van twee werelden. Een mooie retro look met houten afwerking en goudkleurige details met nieuwerwetse functionaliteiten als FM stereo radio, een ingang voor je hoofdtelefoon en een AUX in 3.5 mm aansluiting. Oud en nieuw werkt naadloos samen op dit apparaat. Bediening gaat dan ook erg gemakkelijk. Zo kies je bijvoorbeeld met de grote knop in het midden naar welke radiozender je graag wilt luisteren. Met de kleinere knopjes links en rechts van de grote, bepaal je wat het apparaat moet afspelen (radio, LP, USB of AUX) en stel je het volume in. Geweldig geluid met geïntegreerde luidsprekers Het geluid dat deze retro platenspeler produceert is sowieso al fantastisch, maar je kunt er ook voor kiezen om externe speakers op het apparaat aan te sluiten voor nóg beter geluid. Omdat de turntable automatisch stopt aan het einde van een plaat, zit je ook nooit naar het vervelende geluid van een krassende naald over een LP te luisteren. Haal alles uit je muziek Maar dat is nog niet alles! Dit mooie apparaat kan veel verschillende LPs afspelen en heeft twee snelheden: 33 en 45 toeren. Al die platen afspelen is natuurlijk leuk, maar soms wil je misschien wel eens naar iets anders luisteren dan je eigen vinyl. Dan kies je voor de FM stereo radio, sluit je een externe audiobron (zoals een smartphone, tablet of MP3-speler) aan op de AUX ingang of plug je een USB-stick met muziek in de platenspeler. Gun deze retro platenspeler een mooi plekje in je huis. Je krijgt er ongetwijfeld veel complimentjes over! EUR 115.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vogel's vaste muurbeugel BASE 05 S (Sat, 30 May 2020)
Vogel's muurbeugel BASE 05S Als u van plat houdt, waarom bevestigt u uw LED/LCD-tv dan niet aan de wand? Dat levert een enorme ruimtebesparing op. Belangrijke voordelen: Dicht bij de wand en toch voldoende ruimte voor luchtcirculatie Eenvoudige bevestiging (bevestigingsmateriaal bijgeleverd) Deze BASE FLAT wandsteun is geschikt voor tv's van 19 inch tot 43 inch die maximaal 20 kg wegen. Dankzij het speciale vergrendelingsmechanisme klikt u uw tv veilig en stevig op de wandsteun. Met eenvoudige montage-instructies en alle schroeven en pluggen die u nodig hebt. EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vogel's kantelbare muurbeugel Base 15 S (Sat, 30 May 2020)
Kantel je tv voor de perfecte kijkhoek Met de BASE 15 S kun je je tv tot wel 15 graden naar voren kantelen voor de perfecte kijkhoek. Dat betekent dat je de tv hoger aan de wand kunt hangen zodat je nog meer plaats kunt besparen zonder dat dat ten koste gaat van de kijkervaring. De BASE productreeks: sterk en eenvoudig Als je kiest voor een muurbeugel uit de BASE productreeks, profiteer je van een degelijke, veilige oplossing voor het aan de wand bevestigen van je tv. Dankzij de stevige vergrendeling kun je de tv veilig in de beugel klemmen. Het bevestigen van de BASE 15 S is eenvoudig omdat het product wordt geleverd met duidelijke instructies en alle bevestigingsmaterialen die nodig zijn. Wil je je tv nog verder wegstoppen? Hang hem op in een hoek om nog meer ruimte te besparen. Bekijk onze draaibare tv beugels, perfect voor elke hoek in de kamer. EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vogel's kantelbare muurbeugel Base 15 L (Sat, 30 May 2020)
Vogel’s Base 15 L kantelbare tv-beugel De Base 15 L is een duurzame tv beugel die geschikt is voor tv's van 40 tot 65 inch (102 tot 165 cm) die maximaal 45 kg wegen. Kantel je tv voor de perfecte kijkhoek Met de Base 15 L kun je je tv tot wel 15 graden naar voren kantelen voor de perfecte kijkhoek. Dat betekent dat je de tv hoger aan de wand kunt hangen zodat je nog meer plaats kunt besparen zonder dat dat ten koste gaat van de kijkervaring. De Base productreeks: sterk en eenvoudig Als je kiest voor een muurbeugel uit de Base productreeks, profiteer je van een degelijke, veilige oplossing voor het aan de wand bevestigen van je tv. Dankzij de stevige vergrendeling kun je de tv veilig in de beugel klemmen. Het bevestigen van de Base 15 L is eenvoudig omdat het product wordt geleverd met duidelijke instructies en alle bevestigingsmaterialen die nodig zijn. Belangrijke voordelen Sterk en simpel: solide, veilige bevestigingsoplossingen voor je tv Kantelsysteem (tot 15°) om weerspiegeling te vermijden Klik je tv veilig vast op zijn plaats EUR 72.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vogel's draaibare muurbeugel BASE 45 M (Sat, 30 May 2020)
Extra brede draaihoek voor een uitstekende kijkervaring De BASE 45 M heeft een extra brede draaihoek: je kunt deze tot wel 90 graden naar links of rechts draaien. Dat betekent dat je overal in de kamer profiteert van de perfecte kijkhoek, wellicht zelfs vanuit een andere kamer! Je kunt de beugel plat tegen de wand vouwen wanneer je geen tv kijkt, voor het beste van beide werelden. Sterk en simpel: solide, veilige bevestigingsoplossingen voor je tv Draai je tv probleemloos tot 180° Klik je tv veilig vast op zijn plaats EUR 133.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vogel's draaibare muurbeugel Base 25 M (Sat, 30 May 2020)
Draaibare beugel voor de beste kijkervaring Wat is er nu beter dan je tv aan de wand te hangen om ruimte te besparen? Je kunt de tv naar voren trekken en in beide richtingen tot 60 graden draaien zodat je van overal in de kamer profiteert van een perfecte kijkhoek. De BASE 25 M is stevig, sterk en flexibel. Sterk en simpel: solide, veilige bevestigingsoplossingen voor je tv Draai je tv probleemloos tot 120° Klik je tv veilig vast op zijn plaats EUR 93.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vogel's draaibare muurbeugel BASE 25 S (Sat, 30 May 2020)
Vogel's BASE 25 S Draaibare TV-muurbeugel Deze wandsteun is geschikt voor tv's van 19 inch tot 43 inch die maximaal 20 kg wegen. Je kunt het scherm tot 60 graden naar links of rechts draaien (afhankelijk van de grootte van de tv), zodat je vanuit elke positie van een perfecte kijkhoek kunt genieten. Dankzij het speciale vergrendelingsmechanisme klik je de tv veilig en stevig op de wandsteun. Met eenvoudige montage-instructies en alle schroeven en pluggen die je nodig hebt. De belangrijke voordelen: Cable Inlay System Eenvoudige bevestiging (bevestigingsmateriaal bijgeleverd) De draaifunctie garandeert een optimale kijkpositie EUR 63.00 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung 2.1 speakerset SWA-9000S/XN (Sat, 30 May 2020)
Samsung Wireless Rear Speaker kit SWA-9000s Met deze Wireless Surround Kit van Samsung breid je je Soundbar heel gemakkelijk uit, zonder gedoe met luidsprekerkabels. In combinatie met je Soundbar krijg je zo een volwassen 4.1-kanaals surroundsysteem. EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos PLAYBASE draadloze soundbase Zwart (Sat, 30 May 2020)
De Sonos PLAYBASE: geniet van de beste geluidskwaliteit waar je je ook bevindt Met de Sonos PLAYBASE haal je bioscoopkwaliteit in huis. Zo kijk je tv-programma’s en films met het beste geluid. Daarnaast stream je draadloos je favoriete muziek, podcasts en audioboeken vanaf je smartphone of tablet met de Sonos-app. Haal de beste geluidskwaliteit in huis De Sonos Playbase biedt geluid aan in bioscoopkwaliteit. Zo kijk je al je favoriete tv-programma’s en films met de beste geluidskwaliteit. Je favoriete muziek kun je draadloos streamen. Op deze manier luister je al jouw favoriete nummers, waar je je ook in huis bevindt. De PLAYBASE heeft tien versterkte speakers. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld je televisie. Hierdoor is het geluid dat uit je PLAYBASE komt dieper en kristalhelder. Daarnaast is dit slimme apparaat in staat om de ruimte waarin het zich bevindt te analyseren, zoals de afstanden tot de muren. Het geluid past zich vervolgens aan op de kamer. Zo geniet je altijd van het beste geluid aangepast op jouw kamer. Eenvoudig streamen vanaf je smartphone of tablet Deze Sonos PLAYBASE is plat, elegant en zwart, waardoor je hem onopvallend in je tv-kastje kunt zetten. Je kunt muziek eenvoudig vanaf je smartphone of tablet versturen naar de PLAYBASE. De speciale Sonos-app herkent meer dan 30 streamingdiensten voor al je favoriete nummers. Daarnaast stuur je ook je podcasts en audioboeken naar de Sonos PLAYBASE. Natuurlijk heb je ook toegang tot al je gedownloade muziek. Het Sonos-apparaat heb je zo geïnstalleerd. Met slechts twee draden heb je het apparaat aangesloten. De app helpt je verder met de installatie. Dit slimme Sonos-apparaat zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van televisie, films en muziek. Of je nu je favoriete programma met het beste geluid wilt kijken of de beste muziek door je hele huis wilt laten klinken: de Sonos PLAYBASE zorgt voor de prettigste geluidservaring. Vertrouwd BCC Bij BCC koop je vertrouwd je Sonos producten, BCC is niet als dealer bij Sonos Nederland aangesloten. Bij aankoop van een Sonos product krijg je gewoon alle service die je van ons mag verwachten; Standaard inclusief 2 jaar garantie Voor 22.00uur besteld, morgen in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen) Gratis bezorgen en retourneren Bekijk onze mogelijkheden met betrekking tot plaatsen, aansluiten en instellen EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos PLAYBASE draadloze soundbase Wit (Sat, 30 May 2020)
De Sonos PLAYBASE: geniet van de beste geluidskwaliteit waar je je ook bevindt Met de Sonos PLAYBASE haal je bioscoopkwaliteit in huis. Zo kijk je tv-programma’s en films met het beste geluid. Daarnaast stream je draadloos je favoriete muziek, podcasts en audioboeken vanaf je smartphone of tablet met de Sonos-app. Haal de beste geluidskwaliteit in huis De Sonos Playbase biedt geluid aan in bioscoopkwaliteit. Zo kijk je al je favoriete tv-programma’s en films met de beste geluidskwaliteit. Je favoriete muziek kun je draadloos streamen. Op deze manier luister je al jouw favoriete nummers, waar je je ook in huis bevindt. De PLAYBASE heeft tien versterkte speakers. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld je televisie. Hierdoor is het geluid dat uit je PLAYBASE komt dieper en kristalhelder. Daarnaast is dit slimme apparaat in staat om de ruimte waarin het zich bevindt te analyseren, zoals de afstanden tot de muren. Het geluid past zich vervolgens aan op de kamer. Zo geniet je altijd van het beste geluid aangepast op jouw kamer. Eenvoudig streamen vanaf je smartphone of tablet Deze Sonos PLAYBASE is plat, elegant en zwart, waardoor je hem onopvallend in je tv-kastje kunt zetten. Je kunt muziek eenvoudig vanaf je smartphone of tablet versturen naar de PLAYBASE. De speciale Sonos-app herkent meer dan 30 streamingdiensten voor al je favoriete nummers. Daarnaast stuur je ook je podcasts en audioboeken naar de Sonos PLAYBASE. Natuurlijk heb je ook toegang tot al je gedownloade muziek. Het Sonos-apparaat heb je zo geïnstalleerd. Met slechts twee draden heb je het apparaat aangesloten. De app helpt je verder met de installatie. Dit slimme Sonos-apparaat zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van televisie, films en muziek. Of je nu je favoriete programma met het beste geluid wilt kijken of de beste muziek door je hele huis wilt laten klinken: de Sonos PLAYBASE zorgt voor de prettigste geluidservaring. Vertrouwd BCC Bij BCC koop je vertrouwd je Sonos producten, BCC is niet als dealer bij Sonos Nederland aangesloten. Bij aankoop van een Sonos product krijg je gewoon alle service die je van ons mag verwachten; Standaard inclusief 2 jaar garantie Voor 22.00uur besteld, morgen in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen) Gratis bezorgen en retourneren Bekijk onze mogelijkheden met betrekking tot plaatsen, aansluiten en instellen EUR 629.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sony DAB radio XDRV20DH.EU8 (Sat, 30 May 2020)
Sony draagbare DAB/DAB+ wekkerradio met speakers XDRV20DH.EU8 Geniet overal van uw favoriete digitale radiostations met stereogeluid. Draagbare digitale DAB/DAB+-radio met voorkeuzeknoppen voor vijf digitale en vijf analoge stations, stereospeakers, Wake-up Timer en Sleep Timer, en ingebouwde oplaadbare batterij. EUR 134.00 Meer informatie
>> meer lezen

JVC analoge audiokabel JACK CABLE 3.5MM / 2 RCA 3M (Sat, 30 May 2020)
Jack RCA kabel met vergulde verbindingen. Lengte 3 meter. EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

JVC luidsprekerkabel SPEAKER CABLE 25M (Sat, 30 May 2020)
Luidspreker kabel met een lengte van 25 meter. Ideaal voor externe voorzieningen. EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

JVC HDMI kabel MICRO HDMI 1.5M GOLD CONNECTORS (Sat, 30 May 2020)
Micro HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter. EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 5M (Sat, 30 May 2020)
HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 5 meter. EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

JVC HDMI kabel HDMI ULTRA HD GOLD CONNECTORS ROTATIVE 90° 1.5M (Sat, 30 May 2020)
4K 180°HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter. EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Platenspeler met mogelijkheid om opnames om te zetten naar moderne MP3 audio tracks

Reactie schrijven

Commentaren: 0