Platenspeler met mogelijkheid om opnames om te zetten naar moderne MP3 audio tracks

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar een platenspeler met de mogelijkheid om opnames om te zetten naar MP3 audiotrack, dan hebben wij mogelijk iets voor u gevonden!

DENON heeft een volledig automatische platenspeler met USB poort en ingebouwde MP3 encoder. Met de platenspeler kunnen grammofoonplaten eenvoudig omgezet worden naar moderne MP3 audio tracks, zelfs zonder gebruik te maken van een PC.  De muziek wordt door een simpele druk op de knop in Cd-kwaliteit opgeslagen op een aangesloten USB geheugenstick. DENON geeft platen bezitters dus de mogelijkheid om hun opnames te archiveren op een portable MP3 speler en onderweg te luisteren naar hun geliefde muziek. 

 


Op zoek naar een gewone platenspeler, dan ook hier volop mogelijkheden.

Bij BCC betaalt u altijd een goede prijs en worden de producten gratis snel thuis geleverd!

Oo voor andere producten op het gebied van geluid en beeld kunt u natuurlijk bij BCC terecht.

Harman Kardon luidsprekers HKS4BQ/ZWA, Delta smartcard (Starterkit), Sonos netwerkspeler met versterker CONNECT:AMP,  Denon platenspeler DP200USBSPE2,  Salora portable DVD speler DVP7048TWIN, Salora portable DVD speler DVP1038SW.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer aanbiedingen, klik op een product en u komt in de webwinkel!

 

 RSS productfeed

Sony draadloze walkman NWWS413 (Ivoor) (do, 06 aug 2020)
Ook bestand tegen zout water De NW-WS410 Walkman® is water- en stofbestendig volgens de norm IP65/IP68 en blijft tot 30 minuten werken bij 2 meter diepte, zelfs in zout water. De zwemoordopjes moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het waterbestendige ontwerp goed functioneert. Opmerking: na gebruik in zout water dient u uw Walkman® altijd te wassen volgens de meegeleverde instructies. Bestand tegen extreme temperaturen van -5 tot 45 Train op hete en koude dagen. De NW-WS410 kan bijna elk weer en alle temperaturen van -5 tot 45 aan. Modus voor omgevingsgeluid Met de modus voor omgevingsgeluid hoort u via de microfoontjes in het linker- en rechteroortje van de Walkman® de geluiden om u heen terwijl u naar muziek luistert. Zo kunt u naar uw fitnessinstructeur of vrienden luisteren en toch van muziek genieten. Beschermt tegen stof en zand Met de NW-WS410 hoeft u zich geen zorgen te maken om stof of andere kleine deeltjes, zelf niet op het strand of een stoffig zandpad. De Walkman® is water- en stofbestendig volgens de norm IP65/IP68 en biedt u de betrouwbare prestaties die u gewend bent. Alles-in-één ontwerp voor draadloze work-outs Doordat de Walkman® in een alles-in-één-ontwerp is geïntegreerd, kunt u zich concentreren op uw work-out in plaats van op een wirwar van draden. Neem al uw muziek met u mee dankzij 4 of 8 GB aan opslag Laad vóór het veld, de baan of het zwembad uw favoriete nummers, albums en work-outafspeellijsten op een ingebouwde Walkman®. Met een model van 4 GB en een van 8 GB (opslagcapaciteit verschilt per regio) hebt u nooit een tekort aan nummers, zelfs niet tijdens een lange work-out. Controle onder water met de ingebouwde bediening Terwijl u in het zwembad uw baantjes trekt, kunt u nummers in willekeurige volgorde afspelen, het volume aanpassen en gemakkelijk tussen afspeellijsten schakelen met ingebouwde bediening in uw Walkman®-headset. Een goed aansluitende hoofdband voor bewegingsvrijheid Geniet van optimale bewegingsvrijheid met een goed aansluitende headset. Deze lichtgewicht headset zit comfortabel op uw hoofd en blijft op zijn plaats, dus u kunt ongehinderd rennen, springen en trainen. Snel opladen, batterijlevensduur van 12 uur Even de deur uit voor een snelle work-out? Laad de NW-WS410 Walkman® slechts 3 minuten op en geniet van 60 minuten gebruik. Met een indrukwekkende totale batterijlevensduur van maximaal 12 uur2 na volledig opladen en meteen klaar voor gebruik. Handige drag & drop voor al uw bestanden Met een WALKMAN®-speler bent u nooit gebonden aan slechts één muziekservice. Sleep en plaats mp3's van iTunes®, Windows® Media Player of Internet Explorer® en geniet. U kunt muziekbestanden in verschillende indelingen afspelen, waaronder WMA, AAC-LC en L-PCM. Standaard en waterbestendige oordopjes voor een veelzijdige luisterervaring Krijg het beste geluid voor uw workout met standaard of waterbestendige oordopjes. Standaard oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm en gebalanceerd geluid. Gaat u naar het zwembad? Gebruik dan de waterbestendige oordopjes; elk oordopje wordt bedekt met een dunne folie die waterschade aan de Walkman® voorkomt en de geluidsniveaus optimaliseert voor onderwater. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sony draadloze walkman NWWS413 (Geel) (Thu, 06 Aug 2020)
Ook bestand tegen zout water De NW-WS410 Walkman® is water- en stofbestendig volgens de norm IP65/IP68 en blijft tot 30 minuten werken bij 2 meter diepte, zelfs in zout water. De zwemoordopjes moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het waterbestendige ontwerp goed functioneert. Opmerking: na gebruik in zout water dient u uw Walkman® altijd te wassen volgens de meegeleverde instructies. Bestand tegen extreme temperaturen van -5 tot 45 Train op hete en koude dagen. De NW-WS410 kan bijna elk weer en alle temperaturen van -5 tot 45 aan. Modus voor omgevingsgeluid Met de modus voor omgevingsgeluid hoort u via de microfoontjes in het linker- en rechteroortje van de Walkman® de geluiden om u heen terwijl u naar muziek luistert. Zo kunt u naar uw fitnessinstructeur of vrienden luisteren en toch van muziek genieten. Beschermt tegen stof en zand Met de NW-WS410 hoeft u zich geen zorgen te maken om stof of andere kleine deeltjes, zelf niet op het strand of een stoffig zandpad. De Walkman® is water- en stofbestendig volgens de norm IP65/IP68 en biedt u de betrouwbare prestaties die u gewend bent. Alles-in-één ontwerp voor draadloze work-outs Doordat de Walkman® in een alles-in-één-ontwerp is geïntegreerd, kunt u zich concentreren op uw work-out in plaats van op een wirwar van draden. Neem al uw muziek met u mee dankzij 4 of 8 GB aan opslag Laad vóór het veld, de baan of het zwembad uw favoriete nummers, albums en work-outafspeellijsten op een ingebouwde Walkman®. Met een model van 4 GB en een van 8 GB (opslagcapaciteit verschilt per regio) hebt u nooit een tekort aan nummers, zelfs niet tijdens een lange work-out. Controle onder water met de ingebouwde bediening Terwijl u in het zwembad uw baantjes trekt, kunt u nummers in willekeurige volgorde afspelen, het volume aanpassen en gemakkelijk tussen afspeellijsten schakelen met ingebouwde bediening in uw Walkman®-headset. Een goed aansluitende hoofdband voor bewegingsvrijheid Geniet van optimale bewegingsvrijheid met een goed aansluitende headset. Deze lichtgewicht headset zit comfortabel op uw hoofd en blijft op zijn plaats, dus u kunt ongehinderd rennen, springen en trainen. Snel opladen, batterijlevensduur van 12 uur Even de deur uit voor een snelle work-out? Laad de NW-WS410 Walkman® slechts 3 minuten op en geniet van 60 minuten gebruik. Met een indrukwekkende totale batterijlevensduur van maximaal 12 uur2 na volledig opladen en meteen klaar voor gebruik. Handige drag & drop voor al uw bestanden Met een WALKMAN®-speler bent u nooit gebonden aan slechts één muziekservice. Sleep en plaats mp3's van iTunes®, Windows® Media Player of Internet Explorer® en geniet. U kunt muziekbestanden in verschillende indelingen afspelen, waaronder WMA, AAC-LC en L-PCM. Standaard en waterbestendige oordopjes voor een veelzijdige luisterervaring Krijg het beste geluid voor uw workout met standaard of waterbestendige oordopjes. Standaard oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm en gebalanceerd geluid. Gaat u naar het zwembad? Gebruik dan de waterbestendige oordopjes; elk oordopje wordt bedekt met een dunne folie die waterschade aan de Walkman® voorkomt en de geluidsniveaus optimaliseert voor onderwater. EUR 101.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sony draadloze walkman NWWS413 (Blauw) (Thu, 06 Aug 2020)
Ook bestand tegen zout water De NW-WS410 Walkman® is water- en stofbestendig volgens de norm IP65/IP68 en blijft tot 30 minuten werken bij 2 meter diepte, zelfs in zout water. De zwemoordopjes moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het waterbestendige ontwerp goed functioneert. Opmerking: na gebruik in zout water dient u uw Walkman® altijd te wassen volgens de meegeleverde instructies. Bestand tegen extreme temperaturen van -5 tot 45 Train op hete en koude dagen. De NW-WS410 kan bijna elk weer en alle temperaturen van -5 tot 45 aan. Modus voor omgevingsgeluid Met de modus voor omgevingsgeluid hoort u via de microfoontjes in het linker- en rechteroortje van de Walkman® de geluiden om u heen terwijl u naar muziek luistert. Zo kunt u naar uw fitnessinstructeur of vrienden luisteren en toch van muziek genieten. Beschermt tegen stof en zand Met de NW-WS410 hoeft u zich geen zorgen te maken om stof of andere kleine deeltjes, zelf niet op het strand of een stoffig zandpad. De Walkman® is water- en stofbestendig volgens de norm IP65/IP68 en biedt u de betrouwbare prestaties die u gewend bent. Alles-in-één ontwerp voor draadloze work-outs Doordat de Walkman® in een alles-in-één-ontwerp is geïntegreerd, kunt u zich concentreren op uw work-out in plaats van op een wirwar van draden. Neem al uw muziek met u mee dankzij 4 of 8 GB aan opslag Laad vóór het veld, de baan of het zwembad uw favoriete nummers, albums en work-outafspeellijsten op een ingebouwde Walkman®. Met een model van 4 GB en een van 8 GB (opslagcapaciteit verschilt per regio) hebt u nooit een tekort aan nummers, zelfs niet tijdens een lange work-out. Controle onder water met de ingebouwde bediening Terwijl u in het zwembad uw baantjes trekt, kunt u nummers in willekeurige volgorde afspelen, het volume aanpassen en gemakkelijk tussen afspeellijsten schakelen met ingebouwde bediening in uw Walkman®-headset. Een goed aansluitende hoofdband voor bewegingsvrijheid Geniet van optimale bewegingsvrijheid met een goed aansluitende headset. Deze lichtgewicht headset zit comfortabel op uw hoofd en blijft op zijn plaats, dus u kunt ongehinderd rennen, springen en trainen. Snel opladen, batterijlevensduur van 12 uur Even de deur uit voor een snelle work-out? Laad de NW-WS410 Walkman® slechts 3 minuten op en geniet van 60 minuten gebruik. Met een indrukwekkende totale batterijlevensduur van maximaal 12 uur2 na volledig opladen en meteen klaar voor gebruik. Handige drag & drop voor al uw bestanden Met een WALKMAN®-speler bent u nooit gebonden aan slechts één muziekservice. Sleep en plaats mp3's van iTunes®, Windows® Media Player of Internet Explorer® en geniet. U kunt muziekbestanden in verschillende indelingen afspelen, waaronder WMA, AAC-LC en L-PCM. Standaard en waterbestendige oordopjes voor een veelzijdige luisterervaring Krijg het beste geluid voor uw workout met standaard of waterbestendige oordopjes. Standaard oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm en gebalanceerd geluid. Gaat u naar het zwembad? Gebruik dan de waterbestendige oordopjes; elk oordopje wordt bedekt met een dunne folie die waterschade aan de Walkman® voorkomt en de geluidsniveaus optimaliseert voor onderwater. EUR 92.95 Meer informatie
>> meer lezen

BigBen MP3 karaoke speler ROBOT01 (Groen/Blauw) (Thu, 06 Aug 2020)
BigBen Karaoke Robot Met de karaoke robot kunnen de kinderen heerlijk meezingen met hun favoriete nummers! Sluit simpelweg de smartphone, tablet of zelfs een usb stick aan op de robot en selecteer het gewenste nummer. Wat erg handig is, is de tweede microfoon waardoor een broertje, zusje of vriendje of vriendinnetje gezellig mee kan zingen. EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sony microset CMTSBT20B (Thu, 06 Aug 2020)
Sony CMT-SBT20B De CMT-SBT20B heeft een klassiek design met drie boxen dat geweldig staat in elke kamer. Je kunt de boxen op verschillende plaatsen neerzetten voor een beter stereo-effect. Maar er is meer, zoals een NFC One-touch connection voor het draadloos afspelen van muziek via Bluetooth, zodat je overal van jouw muziek kunt genieten, binnen- of buitenshuis. Geniet van al jouw favorieten met cd's, FM-radio en een USB-aansluiting. Hoe je muziek ook wilt luisteren, de mogelijkheden zijn eindeloos met de CMT-SBT20B. Belangrijkste kenmerken - Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch - Afspelen en opladen via USB en Walkman® - Geïntegreerde FM-radiotuner - 12 W totaal vermogen - Mega Bass voor dynamisch geluid EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sony portable radio CFDS70B (Thu, 06 Aug 2020)
Sony portable radio CFDS70B Ga op in het moment met deze kleine maar krachtige cd/cassette-boombox. Een compacte cd-/cassettespeler met AM/FM-radio, Sleep Timer en 3 instelbare voorkeuzestations. Bent u op zoek naar een radio om van uw favoriete muziek te genieten? Deze Sony CFD-S70B draagbare radio is erg handig voor degenen die overal van hun favoriete muziek willen genieten. Of het nu thuis, in het park of op het strand is. De radio biedt een prima geluidskwaliteit voor thuis en onderweg. De Sony CFD-S70B werkt op AC-batterijen. EUR 94.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sony portable radio XDRV1BTDW (Thu, 06 Aug 2020)
Sony portable radio XDRV1BTDW Geniet in de keuken, slaapkamer of buiten in de tuin van stereogeluid met volledig bereik, dankzij deze draagbare DAB-radio met een batterijlevensduur tot 25 uur. Stream muziek van uw smartphone of tablet via Bluetooth® en luister naar al uw favoriete stations dankzij 5 voorkeuzezenders voor digitale radio. - DAB/DAB+/FM digitale radiotuner - Lichtgewicht, draagbaar ontwerp - 2 speakers van 45 mm met volledig bereik voor stereogeluid - Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch - Ingebouwde lithiumbatterij voor tot wel 25 uur draadloos luisteren EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sony Bravia 32 inch LED TV KDL32WD759 (Thu, 06 Aug 2020)
De Sony KDL32WD759: altijd entertainment binnen handbereik De Sony KDL32WD759 heeft de kwaliteit die je van dit merk gewend bent. Mooie beelden en een prettig geluid: aan alles is gedacht. De beste programma’s en films kijk je op deze LED TV. Je hebt daarnaast toegang tot je favoriete apps met Smart TV. De kwaliteit die je van Sony gewend bent De Sony KDL32WD759 is een compactere televisie met uitstekend beeld. Deze TV maakt gebruik van het X-Reality Pro systeem, waardoor je kunt genieten van realistisch en helder beeld. Sony staat bekend om goede LED televisies. Deze Sony is ook uitgerust met de beste en nieuwste LED technologieën. Over vloeiende beelden hoef je je geen zorgen te maken. De speciale Motionflow XR van Sony maakt extra frames, waardoor de beelden vloeiender en mooier worden. Het geluid heeft Sony ook zelf ontwikkeld. De geluidstechnologie zorgt voor een mooi geluid waarbij de frequenties gelijkwaardig blijven. De beste entertainment op jouw televisie De Sony Bravia KDL32WD759 heeft een scherm van 32 inch. De televisie maakt gebruik van Full HD televisie, waardoor je kunt genieten van een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Deze TV biedt genoeg entertainment. Zo kun je gebruik maken van Smart TV en Internet TV. Je favoriete YouTube-video’s speel je eenvoudig af op je televisie. Van de beste series en films op Netflix kun je ook genieten. Bij dit apparaat heb je geen last van vervelende kabels die het kijkplezier kunnen verminderen. De kabels kun je namelijk wegwerken via de voet van de televisie. Sony heeft veel ervaring in het creëren van de beste LED televisies. Zo ook weer deze Sony KDL32WD759. De beelden zijn vloeiend, helder en realistisch, waardoor televisie kijken een genot wordt. Daarnaast past Sony ook de beste geluidstechnologieën toe. Dit zorgt voor een prettig geluid met gelijkwaardige frequenties. Met Smart TV en Internet TV kun je genieten van de beste entertainment, zoals YouTube en Netflix. EUR 479.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cavus CAV-M23 (Thu, 06 Aug 2020)
Cavus montageplaat CAV-M23 Hoogwaardige montage plaat die u kunt bevestigen aan uw kolom met 6 cm diameter. Met deze VESA montageplaat kunt u de TV 120° draaien. Ondersteunt de VESA 400, VESA 300 en VESA 200 standaard. EUR 129.99 Meer informatie
>> meer lezen

Marley portable speaker Chant mini (Blauw) (Thu, 06 Aug 2020)
Draagbaar De meegeleverde, op maat gemaakte, canvas hoes maakt het makkelijk om jouw muziek mee te nemen waar je ook heen gaat. Milieuvriendelijke materialen Ontworpen en gebouwd met bamboehout en duurzaam canvas. Marley Sound Helder, scherp geluid waar je het ook nodig hebt. Battery Powered Met de kracht van 4 AAA-batterijen kunt je overal naar toe reizen terwijl je luistert naar jouw favoriete muziek. Simple. Portable. Earth-friendly. Eenvoudig en draagbaar, de Chant reist eenvoudig met je mee en levert jouw favoriete muziek wanneer je dat wilt. Werkt met vele apparaten via een simpele 3,5 mm-aansluiting (kabel meegeleverd). EUR 43.19 Meer informatie
>> meer lezen

Heos draadloze voorversterker HEOS Link HS2 (Thu, 06 Aug 2020)
Multiroom en streaming mogelijkheden voor al je bestaande audio apparatuurMet de Heos draadloze voorversterker HEOS Link HS2 kun je elk bestaand audio systeem of luidspreker uitbreiden met multiroom audio mogelijkheden. Bovendien laat de voorversterker je muziek vanaf je smartphone of tablet op de speakers afspelen.Ontketen de kracht van multiroom functionaliteitenAls je bestaande audio systeem of luidsprekers geen mogelijkheid hebben voor multiroom audio functionaliteiten, dan gaat er met de Heos Link HS2 een wereld voor je open. Je koppelt je bestaande apparaten via een analoge kabel, een digitale coaxkabel of een digitale glasvezelkabel aan de voorversterker. Zo tover je elk bestaand systeem om tot een draadloze audiozone. Via de Heos app bedien je zo al je audio op afstand. De Heos Link is een compact apparaat wat je gemakkelijk op kan bergen. Je kunt het ook prima in het zicht plaatsen, want met zijn zwart en zilverkleurige design is het een aantrekkelijk ontwerp.Rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet muziek afspelen, waar je maar wilDe Heos link stelt je in staat om vanaf je mobiele telefoon of tablet muziek af te spelen op alle audio apparatuur in je huis. Je kunt lokaal opgeslagen nummers afspelen, maar ook Spotify, Tunein en Deezer zijn bijvoorbeeld ondersteund. De gratis Heos app laat je precies kiezen welke muziek je op welke luidspreker wilt afspelen. Zo kun je overal in huis hetzelfde nummer afspelen, maar je kunt er ook voor kiezen elke ruimte zijn eigen persoonlijke geluid te geven. Je regelt ook het volume op afstand, dus je hebt volledige controle over al het geluid in je huis. Met de Heos draadloze voorversterker HEOS LINK HS2 haal je meer uit je bestaande audiosystemen en luidsprekers. Ontdek alle multiroom mogelijkheden en streaming opties die Heos je biedt. EUR 298.52 Meer informatie
>> meer lezen

Cavus audiobeugel SN5FMW (Wit) (Thu, 06 Aug 2020)
Cavus muurbeugel SN5FMW Met behulp van deze Cavus muursteun hang je de Sonos speaker aan de muur. Op deze manier heb je meer vrijheid om de speakers overal te kunnen plaatsen. De muurbeugel is draaibaar en kantelbaar en daarom ook geschikt voor het plaatsen van in een hoek, bijvoorbeeld om een stereo opstelling te maken. Door de kantelfunctie is hij ook geschikt om hoog aan de muur te monteren voor bijvoorbeeld een restaurant, winkel of kantoor. Eigenschappen Geschikt voor Sonos PLAY:5 generatie 2 (2015) Draaibare en kantelbare muurbeugel Extra stevige uitvoering voor zware speaker (6,36 Kg) De houder fixeert de speaker op zijn plek zonder de akoestiek te verstoren Slide out design voor een extra grote draaihoek van 25 graden links, 25 graden rechts In ingeschoven stand komt de speaker slechts 40mm van de muur De speaker wordt standaard iets gekanteld zodat hij parallel loopt met de muur De muurbeugel kan daarnaast tot wel 30 graden voorover kantelen Hoogwaardig 3mm staal met stevige poedercoating Wordt geleverd inclusief montagematerialen EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Marmitek HDMI kabel CONNECT AH31 (Thu, 06 Aug 2020)
RCA/SCART naar HDMI converter Sluit een video bron (DVD speler, video recorder, beveiligingscamera, etc.) met SCART of RCA uitgang aan op een HDTV of projector met HDMI ingang.Converteer een AV signaal (composiet en stereo audio) naar een HDMI signaal (720p/ 1080p).Geen installatie van software noodzakelijk en dus snel en eenvoudig te gebruiken. Met ingebouwde 720p/ 1080p keuzeschakelaar. EUR 57.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ultimate Ears portable speaker MEGABOOM (Rood) (Thu, 06 Aug 2020)
Ultimate Ears portable speaker MEGABOOM De UE MEGABOOM draagbare draadloze Bluetooth-speaker van Ultimate Ears zorgt voor een rijk geluid in alle richtingen. Waar je ook bent, met deze Bluetooth-speaker geniet je overal van een diep, doordringend basgeluid. Dankzij het opvallend lichte en waterbestendige (IPX7-norm) design stop je hem zo in je tas of zak. Je kunt overal en altijd een feestje houden, want de batterij gaat lang mee en de speaker heeft een groot draadloos bereik. Met de UE MEGABOOM-app heb je toegang tot een groeiende verzameling extra functies, zoals een muziekwekker, volledig instelbare 5-bands EQ en afstandsbediening voor aan/uit. Nodig je vrienden uit en sluit jullie speakers op elkaar aan met #PartyUp Met PartyUp kun je meer dan 50 Ultimate Ears-speakers draadloos met elkaar verbinden via de UE-app. Zo streef je andere geluidsinstallaties moeiteloos voorbij. Pak de speakers van je vrienden erbij, en die van de vrienden van je vrienden, en til jouw feest naar een ongekend geluidsniveau. EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ultimate Ears portable speaker MEGABOOM (Zwart) (Thu, 06 Aug 2020)
Ultimate Ears portable speaker MEGABOOM De UE MEGABOOM draagbare draadloze Bluetooth-speaker van Ultimate Ears zorgt voor een rijk geluid in alle richtingen. Waar je ook bent, met deze Bluetooth-speaker geniet je overal van een diep, doordringend basgeluid. Dankzij het opvallend lichte en waterbestendige (IPX7-norm) design stop je hem zo in je tas of zak. Je kunt overal en altijd een feestje houden, want de batterij gaat lang mee en de speaker heeft een groot draadloos bereik. Met de UE MEGABOOM-app heb je toegang tot een groeiende verzameling extra functies, zoals een muziekwekker, volledig instelbare 5-bands EQ en afstandsbediening voor aan/uit. Nodig je vrienden uit en sluit jullie speakers op elkaar aan met #PartyUp Met PartyUp kun je meer dan 50 Ultimate Ears-speakers draadloos met elkaar verbinden via de UE-app. Zo streef je andere geluidsinstallaties moeiteloos voorbij. Pak de speakers van je vrienden erbij, en die van de vrienden van je vrienden, en til jouw feest naar een ongekend geluidsniveau. EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apple Remote MM4T2ZM/A (Thu, 06 Aug 2020)
Apple Remote met iPod en iPhone Als je iPod is aangesloten op een stereo-installatie, luidspreker of televisie, kun je m vanaf de andere kant van de kamer bedienen met de Apple Remote, bijvoorbeeld om muziek te beluisteren, diavoorstellingen te bekijken en nog veel meer. Je hoeft alleen maar je iPod aan te sluiten op het Apple Universal Dock en een afspeellijst, diavoorstelling of video te kiezen. Vervolgens kun je lekker zitten genieten. Wil je het volgende nummer horen? Daarvoor hoef je niet op te staan. Druk gewoon op de knop op de Apple Remote om naar het volgende nummer te gaan. Krijg je een telefoontje op je iPhone? Dan hoef je alleen maar op de pauzeknop te drukken. Na afloop ga je gewoon weer verder waar je gebleven was. Apple Remote met Mac Met de Apple Remote kun je je muziek, fotos, videos en dvds vanaf elke plek in de kamer bedienen. Zet het geluid wat harder. Speel de nummers in willekeurige volgorde af. Ga naar het volgende hoofdstuk op de dvd. Of bekijk een diavoorstelling, je eigen iMovie-film of een filmtrailer. De keuze is aan jou. Apple TV kan maar met één afstandsbediening tegelijk verbonden zijn. Als je een multiplayergame wilt spelen, heb je een iOS-device of gamecontroller nodig. EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Nyne portable speaker Cruiser (Zilver) (Thu, 06 Aug 2020)
De Cruiser van Nyne beschikt over bluetooth en een accu die tot wel 10 uur mee gaat. EUR 76.82 Meer informatie
>> meer lezen

Nyne portable speaker Cruiser (Zwart/goud) (Thu, 06 Aug 2020)
De Cruiser van Nyne beschikt over bluetooth en een accu die tot wel 10 uur mee gaat. EUR 76.82 Meer informatie
>> meer lezen

Nyne portable speaker TT (Zwart) (Thu, 06 Aug 2020)
Deze bluetooth speaker van Nyne beschikt over geweldig geluid en is zeer makkelijk mee te nemen. Ook is het mogelijk je smartphone op te laden, door de ingebouwde powerbank. EUR 122.95 Meer informatie
>> meer lezen

Nyne portable speaker TT (Wit) (Thu, 06 Aug 2020)
Deze bluetooth speaker van Nyne beschikt over geweldig geluid en is zeer makkelijk mee te nemen. Ook is het mogelijk je smartphone op te laden, door de ingebouwde powerbank. EUR 122.95 Meer informatie
>> meer lezen

Nyne portable speaker Aqua (Grijs) (Thu, 06 Aug 2020)
Waterdichte draadloze speakerDe draadloze Aqua van Nyne is een lichtgewicht speaker, waarmee je zonder zorgen op en rond het water van muziek in topkwaliteit geniet.Lichtgewicht speaker voor waterliefhebbersDe grijze Nyne Aqua is een compacte draadloze speaker van 550 gram, die speciaal is ontworpen voor waterliefhebbers. De Aqua is waterdicht en blijft op het water drijven. Je kunt hem onder de douche, bij het zwembad en zelfs op zee gebruiken. Dankzij de krachtige Bluetoothverbinding kun je je mobiele telefoon gewoon op het droge houden en toch van je muziek blijven genieten.Ontworpen voor gebruik op en in het waterDeze compacte draagbare speaker van Nyne is ideaal voor gebruik rond en op het water:Doet het zelfs nog onder water: deze speaker heeft een IPX7-rating, wat aangeeft dat hij volledig waterproof is en het zelfs na 30 minuten onder een meter water nog doetKomt altijd weer boven: de Aqua is zo ontworpen dat hij op het water blijft drijvenLang genieten: de oplaadbare lithium-ion accu van deze draadloze luidspreker zorgt ervoor dat je 10 uur lang van je favoriete nummers kunt genietenMobiele speaker: met de meegeleverde draagband kun je deze kleine en lichte portable speaker overal zo mee naar toenemenSublieme geluidskwaliteit: met de grijze Aqua geniet je ook in vochtige omgevingen van muziek in geweldige geluidskwaliteitJe mobiel op het droge: dankzij de krachtige verbinding via Bluetooth 4.0 heb je op tien meter afstand nog verbinding met je smartphoneOveral bellen: met de ingebouwde microfoon kun je zelfs op het water nog telefoongesprekken voerenDe compacte Nyne Aqua is de ideale portable speaker voor waterliefhebbers die overal lang willen kunnen genieten van muziek in een geweldige geluidskwaliteit. EUR 90.89 Meer informatie
>> meer lezen

Nyne portable speaker Aqua (Wit) (Thu, 06 Aug 2020)
Een draadloze speaker die tegen een stootje kanBen jij op zoek naar een speaker die je overal mee naartoe kan nemen? Een speaker die een stevige geluidskwaliteit koppelt aan de beste portable mogelijkheden? Dan raden we je aan om de Aqua portable speaker van Nyne eens te bekijken!Sterk tegen schokken... En water!Vandaag de dag willen we toch overal onze muziek mee naartoe kunnen nemen? De mogelijkheden hiertoe worden ook volop geboden. Je kunt met elke mobiele telefoon net zoveel muziek beluisteren als je maar wilt, zo'n mobieltje sluit je natuurlijk heel eenvoudig aan op een draagbare speaker. Je wilt dan wel dat er uit een dergelijke speaker een beetje een leuke geluidskwaliteit komt. Deze Aqua van Nyne is daarvoor een zeer goede optie! De Aqua biedt niet alleen die goede kwaliteit, hij is ook nog eens sterk. Dankzij het gebruikte materiaal kan deze speler tegen een stootje en van een beetje water schrikt hij ook niet.Draadloos je muziek een boost gevenAls je je muziek wilt kunnen beluisteren op elke plek die je maar wenst, dan is het natuurlijk wel handig als je daar dan geen kabels voor nodig hebt. Per slot van rekening is het niet erg handig als die muziek alleen werkt als er een stopcontact in de buurt is! De Aqua biedt alle mogelijkheden om draadloos naar je muziek te luisteren. Je kunt hier bijvoorbeeld een powerbank uit het assortiment van BCC op aansluiten om ongestuurd van de vetste beats en grootste hits te kunnen genieten. Met haar Aqua heeft Nyne een leuke draagbare speaker op de markt gezet. De geluidskwaliteit is prima en het apparaat kan wel tegen een stootje. Een prima combinatie! EUR 90.89 Meer informatie
>> meer lezen

Harman Kardon microset STEREO3720 (Thu, 06 Aug 2020)
High-performance 170 watt stereo receiver Krachtige stereoreceiver met een vermogen van 170 watt, analoge en digitale capaciteit en mogelijkheden voor netwerkaansluiting. De reputatie van Harman Kardon met betrekking tot een uitmuntende geluidskwaliteit en vermogen zonder vervorming is zojuist nog sterker geworden, zodat u kunt genieten van het beste van zowel de digitale als de analoge wereld. Ontdek 170 watt aan vermogen in een stereoreceiver die complete aansluitmogelijkheden biedt voor al uw apparaten. De krachtige Harman Kardon HK 3700 stereoreceiver biedt alles wat u nodig hebt om elk home-audiosysteem van vermogen te voorzien. De HK 3700, met zijn analoge en digitale aansluitmogelijkheden, levert power in overvloed en biedt een ingebouwde 192 kHz/24-bits DAC. Maak verbinding met uw thuisnetwerk via Ethernet en speel al uw lokale inhoud af via DLNA 1.5 of sluit een opslagapparaat of willekeurig Apple iOS-apparaat aan via USB. En met de ingebouwde AM/FM-radio en phono-ingang, slaat de HK 3700 een elegante brug tussen klassieke en moderne audio. Het vormt het waarlijk krachtige hart van uw home-audiosysteem – een plek waar de geluidsvereisten uit de oude school op schitterende wijze samenkomen met de behoefte aan complete aansluitmogelijkheden uit de nieuwe school. Geniet van uw nieuwe entertainmentcentrum, tot nijd van iedereen die het kan horen en zien. Omring uzelf met JBL-geluid U hoeft thuis geen genoegen te nemen met minder dan weergaloos geluid. De JBL Arena 120 boekenplank / surround luidspreker met de krachtige 5.5" inch (140mm) polycellulose wooferen 1" (25mm) soft dome tweeter, is een openbaring voor iedereen die kwaliteitsgeluid weet tewaarderen. De Arena 120, geïnspireerd op de legendarische JBL M2 Master Reference Monitor,kan aan de wand worden gemonteerd om te verzekeren dat u overal in uw kamer geweldig geluidhoort. Geïnspireerd door JBL's legendarische M2 Master Reference Monitor High Defi nition Imaging (HDI) waveguide technologie is gebaseerd op de legendarischeJBL M2 Master Reference Monitor. Computer-geoptimaliseerde driver positioning ennetwerkintegratie resulteert in perfecte prestaties en levensechte soundstage imaging.Bewezen akoestische superioriteit dankzij strenge testprocedures. Kenmerkende JBL luidsprekerprestaties De 5,5-inch (140mm) polycellulose inch woofer biedt kamervullend JBL-geluid voor al uwmuziek, TV shows, fi lms, en console gaming. De 1-inch (25mm) soft dome tweeter levertstrakke, krachtige hoge tonen. Ervaar hoogstaande precisie met TV shows, fi lm en games. Subtiel met een moderne look en feel Eigentijdse behuizing met schuine zij-en bovenpanelen zorgen voor een verfi jnde, moderneuitstraling. Geïntegreerde wandgemonteerde oplossing voor fl exibele installatie ensysteemconfi guratie. Soft-touch verf rond de transducers en op de waveguide. Verkrijgbaarin zwart en wit met minimalistische roosters met een geborsteld metalen afwerking. EUR 314.49 Meer informatie
>> meer lezen

Bose portable speaker Sound Link Color II (Rood) (Thu, 06 Aug 2020)
Jouw muziek. Breng die tot leven. Als muziek je inspireert, moet je echt de SoundLink® Colour Bluetooth speaker eens horen. Die speelt je favoriete muziek op je Bluetooth-apparaat hardop af in volle, heldere audio, waar je ook bent. Hij is klein, duurzaam en eenvoudig in gebruik. Speciaal voor jou ontworpen De SoundLink® Colour speaker past bij een actieve, mobiele levensstijl. De behuizing is gemaakt van duurzaam materiaal en de afgeronde, compacte vorm past gemakkelijk in je tas of rugzak. Eenvoudige connectiviteit De SoundLink® Colour speaker heeft een bereik van ongeveer 9 m, waardoor je zonder kabels volop van je muziek kunt genieten. Hij kan worden gekoppeld met een smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat. Gesproken instructies maken de Bluetooth-koppeling makkelijker dan ooit. En de laatste acht apparaten staan in het geheugen van de luidspreker, zodat opnieuw koppelen nog eenvoudiger is. De luidspreker kan verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijk, zodat je snel kunt overschakelen. Zodra het eerste apparaat stopt, kan het tweede beginnen. Neem je muziek met je mee Met de SoundLink® Colour speaker luister je naar muziek waar je ook bent en wat je ook doet. Hij is compact en licht genoeg (0,5 kg) om mee te nemen, zelfs als je maar weinig wilt meenemen. De luidspreker is ontworpen voor gebruiksgemak. Hij heeft een aan/uit-knop, volumeregelaar en bronknoppen. De oplaadbare lithium-ionaccu zorgt voor een speelduur tot wel 8 uur. Opladen kan via het stopcontact of met de meeste usb-voedingsbronnen. Prestaties vol inspiratie Laat je niet voor de gek houden door het formaat van de SoundLink® Colour speaker. Hij is misschien compact, maar de luisterervaring is er niet minder om. De door Bose ontwikkelde technologieën en het unieke design zorgen voor helder, evenwichtig geluid met vol bereik. Meer kenmerken - Via de aux-ingang kun je andere geluidsbronnen aansluiten, zoals een tablet of mp3-speler. - Op te laden via de meeste usb-voedingsbronnen. - Micro-usb-poort maakt opladen en software-updates mogelijk. EUR 113.83 Meer informatie
>> meer lezen

Ultimate Ears portable speaker ROLL 2 (Paars) (Thu, 06 Aug 2020)
Onbeschaamd geweldig 360° geluid met de UE ROLL 2 Het grootse, krachtige, prachtige geluid van UE ROLL 2 geeft al je avonturen een soundtrack. GELUID DAT ZO HARD IS DAT JE MOET SCHREEUWEN OM GEHOORD TE WORDEN. Hij gaat overal met je mee dankzij een elastische, bevestigbare bungee. Alle draagbare Bluetooth-speakers zouden er een moeten hebben, maar dat is niet het geval. Je kunt hem zelfs aan een kajak bevestigen: hij is waterdicht. Je kunt bijvoorbeeld in je kajak met knallende muziek in een tropische bui over een waterval gaan. Geen probleem. Wat betekent dat het ook de perfecte speaker is voor douchefeestjes! Hang hem op met de bungee, zeep je lekker in en geniet van het onbeschaamd geweldige geluid. #showerparty. EUR 68.56 Meer informatie
>> meer lezen

Platenspeler met mogelijkheid om opnames om te zetten naar moderne MP3 audio tracks

Reactie schrijven

Commentaren: 0