Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

Scab Design Ola Stoel (do, 23 mrt 2023)
De Scab Ola stoel is een ontwerp van Mark Robson & Luisa Battaglia. Met zijn opvallende en praktische design is deze stoel zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze stoel is ook nog eens eenvoudig op te stapelen en schoon te maken! Bestel Scab Design Ola Stoel online bij fonQ. Alle Scab Outdoor dining uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Stool Kruk/Bijzettafel (Thu, 23 Mar 2023)
De moderne variant van de traditionele pianokruk! In plaats van hout is de Stool Kruk van Functionals gemaakt van aluminium. Het materiaal maakt van de Stool een licht ontwerp dat ook buiten te gebruiken is. Ook leuk als bijzettafel! Bestel Functionals Stool Kruk/Bijzettafel online bij fonQ. Alle Functionals Stoelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 380.00 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Wendela Stoel (Thu, 23 Mar 2023)
De zitkuip van deze stoel doet je denken aan vroeger. Het onderstel is van nu. Samen maken deze elementen van de Functionals Wendela Stoel een zeer comfortabele vintage stoel met eigentijdse look! Bestel Functionals Wendela Stoel online bij fonQ. Alle Functionals Stoelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 615.00 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Hooks 3 Kapstok (Thu, 23 Mar 2023)
De Functionals Hooks 3 Kapstok slaat jouw jas, sjaal of tas graag aan de haak! Dankzij de houten achterkant lijkt het alsof de kapstok van de muur afkomt. Ideaal voor kleine ruimtes, maar ook goed te combineren met meerdere Hooks op een grotere muur. Bestel Functionals Hooks 3 Kapstok online bij fonQ. Alle Functionals Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, vrijdag in huis EUR 122.00 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Lloyd Bench (Thu, 23 Mar 2023)
De Functionals Lloyd Bank is het lagere neefje van de Lloyd Tafel. De bank staat leuk bij de tafel, in plaats van stoelen, maar is ook in zijn eentje een mooie verschijning. Dankzij het flexibele ontwerp staat de tafel altijd stabiel! Bestel Functionals Lloyd Bench online bij fonQ. Alle Functionals Banken uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 945.60 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Lloyd Bench (Thu, 23 Mar 2023)
De Functionals Lloyd Bank is het lagere neefje van de Lloyd Tafel. De bank staat leuk bij de tafel, in plaats van stoelen, maar is ook in zijn eentje een mooie verschijning. Dankzij het flexibele ontwerp staat de tafel altijd stabiel! Bestel Functionals Lloyd Bench online bij fonQ. Alle Functionals Banken uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 945.60 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Lloyd Bench (Thu, 23 Mar 2023)
De Functionals Lloyd Bank is het lagere neefje van de Lloyd Tafel. De bank staat leuk bij de tafel, in plaats van stoelen, maar is ook in zijn eentje een mooie verschijning. Dankzij het flexibele ontwerp staat de tafel altijd stabiel! Bestel Functionals Lloyd Bench online bij fonQ. Alle Functionals Banken uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 945.60 Meer informatie
>> meer lezen

Umbra Oh Stoel (Thu, 23 Mar 2023)
De Umbra Oh Stoel is niet zo maar een plastic stoel, het is een zeer functioneel ontwerp uit 1999. Door zijn grote succes is hij nog steeds onderdeel van het vaste assortiment van Umbro. De Oh Chair is stevig, stapelbaar en verrassend comfortabel! Bestel Umbra Oh Stoel online bij fonQ. Alle Umbra Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 74.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zuiver OMG Stoel (Thu, 23 Mar 2023)
OMG! Deze stoel van Zuiver is zo comfortabel dat je er bijna niet meer vanaf komt als je eenmaal gaat zitten! Dit komt door zijn ronde vormen en zachte, polyester zitting. Het metalen onderstel maakt dat hij stevig staat. Bestel Zuiver OMG Stoel online bij fonQ. Alle Zuiver Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 202.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zuiver OMG Stoel (Thu, 23 Mar 2023)
OMG! Deze stoel van Zuiver is zo comfortabel dat je er bijna niet meer vanaf komt als je eenmaal gaat zitten! Dit komt door zijn ronde vormen en zachte, polyester zitting. Het metalen onderstel maakt dat hij stevig staat. Bestel Zuiver OMG Stoel online bij fonQ. Alle Zuiver Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 167.99 Meer informatie
>> meer lezen

vtwonen Spider Kruk (Thu, 23 Mar 2023)
De vtwonen Spider kruk is een ideaal krukje dat je kunt gebruiken als zitplek of als handig bijzettafeltje. De kruk is in hoogte verstelbaar en heeft een licht industriële, vintage uitstraling. Perfect voor de keuken, woon- of slaapkamer! Bestel vtwonen Spider Kruk online bij fonQ. Alle vtwonen Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 138.99 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Rizzoli Wandkapstok (Thu, 23 Mar 2023)
Heb je een groot gezin of gewoon veel jassen? De Spinder Design Rizolli Kapstok biedt met twaalf haken én een stang voor kledinghangers lekker veel ruimte! En draag je wel eens een hoed? Leg hem op de plank! Ook ideaal voor handschoenen en mutsen. Bestel Spinder Design Rizzoli Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 145.00 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Rizzoli Wandkapstok - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Heb je een groot gezin of gewoon veel jassen? De Spinder Design Rizolli Kapstok biedt met twaalf haken én een stang voor kledinghangers lekker veel ruimte! En draag je wel eens een hoed? Leg hem op de plank! Ook ideaal voor handschoenen en mutsen. Bestel Spinder Design Rizzoli Wandkapstok - Zwart online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 145.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fatboy® Junior Stonewashed Zitzak (Thu, 23 Mar 2023)
Heerlijk met je vriendjes en vriendinnetjes gamen, film kijken of chillen. Welk kind wil dat niet? Bij zo'n middag hoort deze Fatboy Junior Stonewashed zitzak. De hoes is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. Chiller dan dit wordt het niet! Bestel Fatboy® Junior Stonewashed Zitzak online bij fonQ. Alle Fatboy ® Fauteuils uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 163.99 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Colorado Kapstok (Thu, 23 Mar 2023)
Haakjes in, haakjes uit! De Germania Colorado Kapstok is een verrassende, lange kapstok, die zelfs met ingeklapte haakjes een decoratie voor de muur is. Hang hem in de hal en combineer eventueel meerdere kleuren. Ook dat is lekker thuiskomen toch? Bestel Germania Colorado Kapstok online bij fonQ. Alle Germania Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 april in huis EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Colorado Kapstok (Thu, 23 Mar 2023)
Haakjes in, haakjes uit! De Germania Colorado Kapstok is een verrassende, lange kapstok, die zelfs met ingeklapte haakjes een decoratie voor de muur is. Hang hem in de hal en combineer eventueel meerdere kleuren. Ook dat is lekker thuiskomen toch? Bestel Germania Colorado Kapstok online bij fonQ. Alle Germania Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 april in huis EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Oslo Kast (Thu, 23 Mar 2023)
Boeken, CD's, een leuk vaasje dat je nergens kwijt kunt en een muziekinstallatie die op de grond staat... Waar laat je het allemaal? In deze Oslo Kast van Germania natuurlijk! Dit prachtige kastje heeft een open ontwerp en heeft verschillende vakken. Bestel Germania Oslo Kast online bij fonQ. Alle Germania Kasten uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 309.00 Meer informatie
>> meer lezen

Garderoberek 10 haken (Thu, 23 Mar 2023)
Deze wandkapstok van Home Essentials ziet er prachtig uit en is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De stevige nylon haken zijn aan de binnenzijde gemonteerd voor een optimale veiligheid. Altijd voldoende ruimte voor jassen en toebehoren! Bestel Garderoberek 10 haken online bij fonQ. Alle V-Part Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

HAY Revolver Barkruk (Thu, 23 Mar 2023)
De HAY Revolver Barkruk is een stoere, metalen barkruk waarop je kunt ronddraaien! De zitting kan 360 graden draaien waardoor opstappen en afstappen erg makkelijk is. Deze design barkruk is ideaal voor thuis aan de bar of in kantines en in de horeca. Bestel HAY Revolver Barkruk online bij fonQ. Alle HAY Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 209.00 Meer informatie
>> meer lezen

HAY Revolver Barkruk (Thu, 23 Mar 2023)
De HAY Revolver Barkruk is een stoere, metalen barkruk waarop je kunt ronddraaien! De zitting kan 360 graden draaien waardoor opstappen en afstappen erg makkelijk is. Deze design barkruk is ideaal voor thuis aan de bar of in kantines en in de horeca. Bestel HAY Revolver Barkruk online bij fonQ. Alle HAY Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 220.00 Meer informatie
>> meer lezen

HAY About a Stool AAS38 Barkruk 86 cm (Thu, 23 Mar 2023)
Zie je jezelf al zitten aan het ontbijt aan jouw keuken bar, op deze bijzondere barkruk? Wij wel! De HAY About a Stool AAS38 is er in ieder geval helemaal klaar voor. Door de voetensteun aan de onderkant zit je er wel heel comfortabel bij. Bestel HAY About a Stool AAS38 Barkruk 86 cm online bij fonQ. Alle HAY Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 275.00 Meer informatie
>> meer lezen

HAY Tray Bijzettafel (Thu, 23 Mar 2023)
Als bijzettafel of toch als salontafel? Met de Tray tafel van HAY kan je alle kanten op. Het tafelblad zit los en kan gebruikt worden als dienblad. Neem hem mee naar de keuken en kom terug met een tafelblad vol lekkere dingen. Daar is over nagedacht! Bestel HAY Tray Bijzettafel online bij fonQ. Alle HAY Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 232.99 Meer informatie
>> meer lezen

HAY Loop Stand Tafel 180 x 87,5 cm (Thu, 23 Mar 2023)
Op zoek naar een bijzondere tafel? Eentje die net even anders is? Gevonden! De HAY Loop Stand tafel is praktisch maar ook heel mooi. De dunne lijnen in combinatie met het speelse design maken dit tot een echt designstuk. Prachtig! Bestel HAY Loop Stand Tafel 180 x 87,5 cm online bij fonQ. Alle HAY Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 829.00 Meer informatie
>> meer lezen

vtwonen Store Opbergbank (Thu, 23 Mar 2023)
Veel spullen en weinig ruimte? Dan komt een multifunctioneel meubel altijd wel van pas! Met de vtwonen Store opbergbank creëer je een leuke zitplek en heb je lekker veel opbergruimte met de drie bakken eronder. Perfect voor de kinder- of woonkamer! Bestel vtwonen Store Opbergbank online bij fonQ. Alle vtwonen Banken uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 257.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zuiver OMG Bureaustoel (Thu, 23 Mar 2023)
Bureaustoelen saai en degelijk? De Zuiver OMG bureaustoel bewijst het tegendeel. Deze stoel zit comfortabel, is flexibel en heeft wieltjes aan de onderkant. Zo ben je lekker flexibel achter je bureau. Eigenlijk wil je er bijna niet vanaf komen. OMG! Bestel Zuiver OMG Bureaustoel online bij fonQ. Alle Zuiver Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 288.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0