Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Set salontafels
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Salontafel
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

Midj Stone Barkruk Chroom onderstel (zo, 19 jan 2020)
Door de comfortabele, zachte zitting van de kwaliteitslederen MIDJ Stone Stool barkruk blijf je uren aan de bar zitten. De rugleuning geeft een goede ondersteuning aan de rug en de kruk heeft een lekkere zit. Ideaal voor barhoogtes van 90 tot 95 cm. Bestel Midj Stone Barkruk Chroom onderstel online bij fonQ. Alle MIDJ Stoelen uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende dag in huis EUR 288.99 Meer informatie
>> meer lezen

Midj Garda S Stoel (Sun, 19 Jan 2020)
"""De ronde, lederen zitting van de Garda S stoel van MIDJ geeft de stoel een elegante uitstraling. Opvallend is de keuze van het strak vormgegeven verchroomd stalen onderstel. De twee stijlen zorgen voor een bijzonder contrast en echt design resultaat! "" Bestel Midj Garda S Stoel online bij fonQ. Alle MIDJ Stoelen uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis (tussen 8:00 en 17:00)" EUR 164.40 Meer informatie
>> meer lezen

Midj Istar DP-A Bureaustoel (Sun, 19 Jan 2020)
Een comfortabele werkplek, dat wil toch iedereen? Of het nu thuis is of op kantoor, een goede bureaustoel is daarin belangrijk. Deze bureaustoel van Midj Istar DP-A ziet er zeer stijlvol uit en met de zachte wielen is hij geschikt voor elke vloer. Bestel Midj Istar DP-A Bureaustoel online bij fonQ. Alle MIDJ Stoelen uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende dag in huis EUR 317.99 Meer informatie
>> meer lezen

Midj Istar D-B Bureaustoel (Sun, 19 Jan 2020)
Een comfortabele werkplek, dat wil toch iedereen? Of het nu thuis is of op kantoor, een goede bureaustoel is daarin belangrijk. Deze bureaustoel van Midj Istar D-A ziet er zeer stijlvol uit en met de zachte wielen is hij geschikt voor elke vloer. Bestel Midj Istar D-B Bureaustoel online bij fonQ. Alle MIDJ Stoelen uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende dag in huis EUR 198.99 Meer informatie
>> meer lezen

Muuto The Dots Wandhaken Set van 5 (Sun, 19 Jan 2020)
Deze leuke wandhaken van Muuto komen met zijn vijven. Hang The Dots op waar je wilt, in welk patroon je wilt en hang eraan wat je wilt! De set bestaat uit haken van verschillende groottes wat gegarandeerd een leuk effect aan je muur geeft! Bestel Muuto The Dots Wandhaken Set van 5 online bij fonQ. Alle Muuto Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 99.50 Meer informatie
>> meer lezen

Driade Pip-e Stoel (Sun, 19 Jan 2020)
De Pip-e stoel heeft een elegant design, de rugleuning loopt in een vloeiende beweging over in de zitting. Deze Driade stoel is niet alleen leuk voor aan de keukentafel, hij is ook geschikt voor buitengebruik en dus een leuke stoel voor in de tuin! Bestel Driade Pip-e Stoel online bij fonQ. Alle Driade Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 108.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu Yeh Muurtafel Laag (Sun, 19 Jan 2020)
De Menu Yeh muurtafel is divers in gebruik. Het tweepotige tafeltje plaats je met de achterzijde tegen de muur waar hij door de opstaande rand stevig blijft staan. Het compacte tafeltje is perfect als nachtkastje of gewoon als handig bijzettafeltje. Bestel Menu Yeh Muurtafel Laag online bij fonQ. Alle Menu Bijzettafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 550.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 550.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 488.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 539.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 557.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Kai Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
Op het eerste gezicht lijkt de Lapalma Kai barkruk een no-nonsense barkruk. Niets is minder waar! De onconventionele belijning in de rugleuning heeft de designer Shin Azumi in de voetensteun terug laten komen. Barkruk Kai is het succesvolle resultaat! Bestel Lapalma Kai Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 575.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Thin Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Thin barkruk van Lapalma is het toonbeeld van Scandinavische design; strak, sober en stijlvol! De zitting is zo verfijnd vormgegeven dat hij geweldig comfortabel zit. De barkruk is in hoogte verstelbaar en is ideaal geschikt voor een barhoogte van 79 tot 109 cm. Bestel Lapalma Thin Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 277.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Thin Barkruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Thin barkruk van Lapalma is het toonbeeld van Scandinavische design; strak, sober en stijlvol! De zitting is zo verfijnd vormgegeven dat hij geweldig comfortabel zit. De barkruk is in hoogte verstelbaar en is ideaal geschikt voor een barhoogte van 79 tot 109 cm. Bestel Lapalma Thin Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 563.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Eames Elephant Kinderstoel (Sun, 19 Jan 2020)
Geen olifantje in het bos, maar een olifantje in jouw woonkamer! De Vitra Eames Elephant is een vrolijk beestje gemaakt van kunststof. Het is een prachtig decoratie-item om neer te zetten óf om te gebruiken als kinderspeelgoed. Bestel Vitra Eames Elephant Kinderstoel online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Hang it All Kapstok (Sun, 19 Jan 2020)
Designers Charles & Ray Eames geven je een vrolijke en kleurrijke kapstok! De Vitra Hang it All Kapstok staat geweldig in de entree maar is ook erg leuk op een kinderkamer. Bestel Vitra Hang it All Kapstok online bij fonQ. Alle Vitra Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 274.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Occasional Table LTR Bijzettafel (Sun, 19 Jan 2020)
"""De Vitra Occasional Table LTR Tafel is een ontwerp van de designers Charles & Ray Eames. De bijzettafels hebben een kunstige buisconstructie als onderstel en een massief tafelblad. De tafel is onderdeel van de Collectie Vitra Design Museum. "" Bestel Vitra Occasional Table LTR Bijzettafel online bij fonQ. Alle Vitra Bijzettafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 254.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Elephant Stool Kruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Elephant stool is een van de beroemdste voorbeelden van Japans naoorlogs design. De stapelbare kruk van Vitra kan zowel binnen als op het balkon of in de tuin gebruikt worden. Ook bij een picknick komt hij goed van pas! Bestel Vitra Elephant Stool Kruk online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis (tussen 8:00 en 17:00) EUR 101.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Elephant Stool Kruk (Sun, 19 Jan 2020)
De Elephant stool is een van de beroemdste voorbeelden van Japans naoorlogs design. De stapelbare kruk van Vitra kan zowel binnen als op het balkon of in de tuin gebruikt worden. Ook bij een picknick komt hij goed van pas! Bestel Vitra Elephant Stool Kruk online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis (tussen 8:00 en 17:00) EUR 101.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Visiona Poef (Sun, 19 Jan 2020)
Deze compacte, beklede kruk is een praktische en comfortabel zitmeubel. Ook voegt de Visiona levendige kleuraccenten toe aan de ruimte. Door de onopvallende geometrische vorm kan de Vitra kruk onbeperkt met andere meubels gecombineerd worden. Bestel Vitra Visiona Poef online bij fonQ. Alle Vitra Poef uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis (tussen 8:00 en 17:00) EUR 396.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Nelson Bank (Sun, 19 Jan 2020)
In de strakke, lineaire vormen van de Nelson bank zie je duidelijk de architectenachtergrond van ontwerper George Nelson terugkomen. Het bankje is niet alleen om op te zitten, hij is ook handig om spullen op te bewaren of uit te stallen. Bestel Vitra Nelson Bank online bij fonQ. Alle Vitra Banken uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende dag in huis EUR 685.00 Meer informatie
>> meer lezen

Scab Design Super Jenny Stoel (Sun, 19 Jan 2020)
De Scab Super Jenny stoel is een opvallende, moderne designstoel. De comfortabele ruime zitting is eenvoudig schoon te maken en is ook nog eens recyclebaar. Ideaal voor binnen en buiten! Bestel Scab Design Super Jenny Stoel online bij fonQ. Alle Scab Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Scab Design Super Jenny Stoel (Sun, 19 Jan 2020)
De Scab Super Jenny stoel is een opvallende, moderne designstoel. De comfortabele ruime zitting is eenvoudig schoon te maken en is ook nog eens recyclebaar. Ideaal voor binnen en buiten! Bestel Scab Design Super Jenny Stoel online bij fonQ. Alle Scab Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 45.99 Meer informatie
>> meer lezen

Scab Design Jenny Stoel (Sun, 19 Jan 2020)
De Scab Jenny stoel is een moderne en praktische designstoel. De comfortabele kuip is eenvoudig schoon te maken en is ook nog eens recyclebaar. Ook is de stoel eenvoudig op te stapelen. Ideaal voor binnen en buiten! Bestel Scab Design Jenny Stoel online bij fonQ. Alle Scab Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0