Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

Midj Stone Barkruk Chroom onderstel (wo, 08 apr 2020)
Door de comfortabele, zachte zitting van de kwaliteitslederen MIDJ Stone Stool barkruk blijf je uren aan de bar zitten. De rugleuning geeft een goede ondersteuning aan de rug en de kruk heeft een lekkere zit. Ideaal voor barhoogtes van 90 tot 95 cm. Bestel Midj Stone Barkruk Chroom onderstel online bij fonQ. Alle MIDJ Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 173.99 Meer informatie
>> meer lezen

Muuto The Dots Wandhaken Set van 5 (Wed, 08 Apr 2020)
Deze leuke wandhaken van Muuto komen met zijn vijven. Hang The Dots op waar je wilt, in welk patroon je wilt en hang eraan wat je wilt! De set bestaat uit haken van verschillende groottes wat gegarandeerd een leuk effect aan je muur geeft! Bestel Muuto The Dots Wandhaken Set van 5 online bij fonQ. Alle Muuto Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 89.50 Meer informatie
>> meer lezen

Muuto The Dots Wandhaken Set van 5 (Wed, 08 Apr 2020)
Deze leuke wandhaken van Muuto komen met zijn vijven. Hang The Dots op waar je wilt, in welk patroon je wilt en hang eraan wat je wilt! De set bestaat uit haken van verschillende groottes wat gegarandeerd een leuk effect aan je muur geeft! Bestel Muuto The Dots Wandhaken Set van 5 online bij fonQ. Alle Muuto Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 89.50 Meer informatie
>> meer lezen

Menu Yeh Muurtafel Hoog (Wed, 08 Apr 2020)
De Menu Yeh muurtafel is divers in gebruik. Het tweepotige tafeltje plaats je met de achterzijde tegen de muur waar hij door de opstaande rand stevig blijft staan. Het compacte tafeltje is perfect als nachtkastje of gewoon als handig bijzettafeltje. Bestel Menu Yeh Muurtafel Hoog online bij fonQ. Alle Menu Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 179.95 Meer informatie
>> meer lezen

Menu Yeh Muurtafel Laag (Wed, 08 Apr 2020)
De Menu Yeh muurtafel is divers in gebruik. Het tweepotige tafeltje plaats je met de achterzijde tegen de muur waar hij door de opstaande rand stevig blijft staan. Het compacte tafeltje is perfect als nachtkastje of gewoon als handig bijzettafeltje. Bestel Menu Yeh Muurtafel Laag online bij fonQ. Alle Menu Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 495.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 429.30 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 439.20 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 474.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Lem Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Lem barkruk is een icoon onder de barkrukken. Hij zit erg comfortabel door zijn rugleuning, voetensteun en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is. Dit mooi staaltje design van Shin & Tomoko Azumi is dé perfecte kruk voor huis of kantoor. Bestel Lapalma Lem Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 485.10 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Kai Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
Op het eerste gezicht lijkt de Lapalma Kai barkruk een no-nonsense barkruk. Niets is minder waar! De onconventionele belijning in de rugleuning heeft de designer Shin Azumi in de voetensteun terug laten komen. Barkruk Kai is het succesvolle resultaat! Bestel Lapalma Kai Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 517.50 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Thin Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Thin barkruk van Lapalma is het toonbeeld van Scandinavische design; strak, sober en stijlvol! De zitting is zo verfijnd vormgegeven dat hij geweldig comfortabel zit. De barkruk is in hoogte verstelbaar en is ideaal geschikt voor een barhoogte van 79 tot 109 cm. Bestel Lapalma Thin Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 407.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lapalma Thin Barkruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Thin barkruk van Lapalma is het toonbeeld van Scandinavische design; strak, sober en stijlvol! De zitting is zo verfijnd vormgegeven dat hij geweldig comfortabel zit. De barkruk is in hoogte verstelbaar en is ideaal geschikt voor een barhoogte van 79 tot 109 cm. Bestel Lapalma Thin Barkruk online bij fonQ. Alle Lapalma Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 506.70 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Eames Elephant Kinderstoel (Wed, 08 Apr 2020)
Geen olifantje in het bos, maar een olifantje in jouw woonkamer! De Vitra Eames Elephant is een vrolijk beestje gemaakt van kunststof. Het is een prachtig decoratie-item om neer te zetten óf om te gebruiken als kinderspeelgoed. Bestel Vitra Eames Elephant Kinderstoel online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 197.10 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Eames Elephant Kinderstoel (Wed, 08 Apr 2020)
Geen olifantje in het bos, maar een olifantje in jouw woonkamer! De Vitra Eames Elephant is een vrolijk beestje gemaakt van kunststof. Het is een prachtig decoratie-item om neer te zetten óf om te gebruiken als kinderspeelgoed. Bestel Vitra Eames Elephant Kinderstoel online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 197.10 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Hang it All Kapstok (Wed, 08 Apr 2020)
Designers Charles & Ray Eames geven je een vrolijke en kleurrijke kapstok! De Vitra Hang it All Kapstok staat geweldig in de entree maar is ook erg leuk op een kinderkamer. Bestel Vitra Hang it All Kapstok online bij fonQ. Alle Vitra Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 251.10 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Occasional Table LTR Bijzettafel (Wed, 08 Apr 2020)
"""De Vitra Occasional Table LTR Tafel is een ontwerp van de designers Charles & Ray Eames. De bijzettafels hebben een kunstige buisconstructie als onderstel en een massief tafelblad. De tafel is onderdeel van de Collectie Vitra Design Museum. "" Bestel Vitra Occasional Table LTR Bijzettafel online bij fonQ. Alle Vitra Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis" EUR 229.50 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Occasional Table LTR Bijzettafel (Wed, 08 Apr 2020)
"""De Vitra Occasional Table LTR Tafel is een ontwerp van de designers Charles & Ray Eames. De bijzettafels hebben een kunstige buisconstructie als onderstel en een massief tafelblad. De tafel is onderdeel van de Collectie Vitra Design Museum. "" Bestel Vitra Occasional Table LTR Bijzettafel online bij fonQ. Alle Vitra Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis" EUR 229.50 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Elephant Stool Kruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Elephant stool is een van de beroemdste voorbeelden van Japans naoorlogs design. De stapelbare kruk van Vitra kan zowel binnen als op het balkon of in de tuin gebruikt worden. Ook bij een picknick komt hij goed van pas! Bestel Vitra Elephant Stool Kruk online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 96.90 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Elephant Stool Kruk (Wed, 08 Apr 2020)
De Elephant stool is een van de beroemdste voorbeelden van Japans naoorlogs design. De stapelbare kruk van Vitra kan zowel binnen als op het balkon of in de tuin gebruikt worden. Ook bij een picknick komt hij goed van pas! Bestel Vitra Elephant Stool Kruk online bij fonQ. Alle Vitra Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 90.90 Meer informatie
>> meer lezen

Vitra Nelson Bank (Wed, 08 Apr 2020)
In de strakke, lineaire vormen van de Nelson bank zie je duidelijk de architectenachtergrond van ontwerper George Nelson terugkomen. Het bankje is niet alleen om op te zitten, hij is ook handig om spullen op te bewaren of uit te stallen. Bestel Vitra Nelson Bank online bij fonQ. Alle Vitra Banken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 616.50 Meer informatie
>> meer lezen

Scab Design Jenny Stoel (Wed, 08 Apr 2020)
De Scab Jenny stoel is een moderne en praktische designstoel. De comfortabele kuip is eenvoudig schoon te maken en is ook nog eens recyclebaar. Ook is de stoel eenvoudig op te stapelen. Ideaal voor binnen en buiten! Bestel Scab Design Jenny Stoel online bij fonQ. Alle Scab Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Scab Design Jenny Stoel (Wed, 08 Apr 2020)
De Scab Jenny stoel is een moderne en praktische designstoel. De comfortabele kuip is eenvoudig schoon te maken en is ook nog eens recyclebaar. Ook is de stoel eenvoudig op te stapelen. Ideaal voor binnen en buiten! Bestel Scab Design Jenny Stoel online bij fonQ. Alle Scab Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Functionals Lloyd High Table (Wed, 08 Apr 2020)
Geen gedoe meer met bierviltjes, de Lloyd High Table staat, dankzij het flexibele ontwerp, altijd stabiel! De flexibele bovenkant van de statafel zorgt ervoor dat de vier poten altijd de grond raken. Een mooie statafel om gezellig aan te borrelen! Bestel Functionals Lloyd High Table online bij fonQ. Alle Functionals Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 708.00 Meer informatie
>> meer lezen

Muuto Around Bijzettafel Small (Wed, 08 Apr 2020)
Heb je visite of ga je even lekker onderuit? Kopje koffie, boek en afstandsbediening heb je binnen handbereik op de Muuto Around tafel. Dat is nog eens ontspannen! Door de uitsparing kun je kruimels ook nog eens makkelijk wegvegen. Bestel Muuto Around Bijzettafel Small online bij fonQ. Alle Muuto Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 323.10 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0