Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

by fonQ Chunky Chaise Longue Links - Latte - Rib (ma, 22 jul 2024)
De naam verklapt het al; de Chunky bank van by fonQ is er eentje die een heerlijk dikke zitting heeft. Zo kun jij met ultiem comfort uitrusten na een lange werkdag! De bekleding is fijn zacht en de kans is dus groot dat jij nooit meer wilt opstaan. Bestel by fonQ Chunky Chaise Longue Links - Latte - Rib online bij fonQ. Alle by fonQ Banken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 1169.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Dice Salontafel Set van 2 - Vierkant - Crème (Mon, 22 Jul 2024)
Met deze by fonQ Dice salontafel heb je gegarandeerd een tafel die de show steelt. Hij heeft een apart, blokvormig ontwerp en is daardoor niet te missen. De sticker met marmer print geeft de tafeltjes een chique look. Bestel by fonQ Dice Salontafel Set van 2 - Vierkant - Crème online bij fonQ. Alle by fonQ Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 269.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Aria Vakkenkast - H 86 cm (Mon, 22 Jul 2024)
Met deze MOOS Aria vakkenkast breng je een industrieel gevoel in de kamer. De kast heeft een moderne asymmetrische vormgeving en is een blikvanger in de ruimte. Met veel opbergruimte is hij perfect voor boeken, plantjes, foto's en meer. Bestel MOOS Aria Vakkenkast - H 86 cm online bij fonQ. Alle MOOS Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving Ladekast - Camel (Mon, 22 Jul 2024)
De HKliving ladekast heeft een eenvoudig, maar toch stijlvol ontwerp. Hij geeft je ruimte een retro-uitstraling en is een echte blikvanger, maar ook nog eens functioneel. De veelzijdige kast heeft zes lades waar je van alles in kwijt kunt. Bestel HKliving Ladekast - Camel online bij fonQ. Alle HKliving Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 749.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Twist Eetkamerstoel - Velvet - Grijs (Mon, 22 Jul 2024)
De by fonQ Twist eetkamerstoel is de perfecte stoel om lekker lang na te tafelen. Met zijn armleuningen en zachte stof is de Twist een comfortabele én stijlvolle stoel voor aan de eettafel. De eetkamerstoel is 180° draaibaar, ideaal! Bestel by fonQ Twist Eetkamerstoel - Velvet - Grijs online bij fonQ. Alle by fonQ Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Umbra Ringo Loungestoel - Sierra (Mon, 22 Jul 2024)
De Ringo loungestoel van Umbra is een opvallende verschijning voor binnen én buiten. Het frame, gemaakt van roestbestendig metaal, is gebogen en de zitting is zodanig gevormd om lekker te loungen. Bespaar ruimte door de stoelen te stapelen! Bestel Umbra Ringo Loungestoel - Sierra online bij fonQ. Alle Umbra Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 112.99 Meer informatie
>> meer lezen

Umbra Madera Salontafel - Ã 84 cm (Mon, 22 Jul 2024)
Eén ding is zeker: de Madera salontafel van Umbra is een unieke verschijning in de woonkamer! Opvallend is het organisch gevormde onderstel van duurzaam hout. Op het grote tafeloppervlak is altijd plaats voor een goed gevulde borrelplank. Bestel Umbra Madera Salontafel - à 84 cm online bij fonQ. Alle Umbra Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 380.00 Meer informatie
>> meer lezen

Woood Willow Stoel - Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
Vanwege het slanke model en de comfortabele zit is de Willow van Woood perfect voor lange avonden tafelen. Het gebruik van rattan in de zitting geeft een bohemian beach-look, maar zorgt er ook voor dat hij geschikt is voor in- en outdoor gebruik! Bestel Woood Willow Stoel - Zwart online bij fonQ. Alle Woood Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 127.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Lewis Chaise Longue Links - Scandi Green (Mon, 22 Jul 2024)
De MOOS Lewis bank heeft een strakke en moderne look. Hij oogt ruimtelijk en luchtig omdat hij hoog op zijn pootjes staat. Daarmee is hij perfect voor wat kleinere woonkamers. Een leuk detail zijn de stiksels in de rugkussens. Bestel MOOS Lewis Chaise Longue Links - Scandi Green online bij fonQ. Alle MOOS Banken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 1399.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Kaj 3-zitsbank - Bruin (Mon, 22 Jul 2024)
Met de stoere Kaj bank van MOOS zit je sowieso goed. Hij heeft een minimalistisch ontwerp en past, door zijn compacte formaat, in iedere woonkamer. Stijl hem af met jouw favoriete sierkussens en je bent good to go! Bestel MOOS Kaj 3-zitsbank - Bruin online bij fonQ. Alle MOOS Banken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Gingerbread 3-zitsbank - Mosterd (Mon, 22 Jul 2024)
De by fonQ Gingerbread bank zal een opvallende verschijning in de woonkamer zijn! De bank zorgt voor een relaxte sfeer door de wat lagere zitting. De hoge houten poten maken hem nóg stijlvoller en luxer. Alleen nog jouw favo sierkussens erop! Bestel by fonQ Gingerbread 3-zitsbank - Mosterd online bij fonQ. Alle by fonQ Banken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Herman Barkruk - Black (Mon, 22 Jul 2024)
Met z'n strakke, esthetische uitstraling heeft deze Ferm Living Herman barkruk een moderne uitstraling. De gebogen rugleuning en voetensteun zorgen voor het nodige zitcomfort. Perfect voor een gezellige avond in de keuken of de thuisbar. Bestel ferm LIVING Herman Barkruk - Black online bij fonQ. Alle Ferm living Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 395.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Herman Eetkamerstoel Chrome - White Oak (Mon, 22 Jul 2024)
"Deze Herman eetkamerstoel van Ferm Living is met z'n moderne ontwerp een ware toevoeging aan elke eettafel. Zo geniet je ten volle van je maaltijd en een leuke ""nababbel"". Ook geschikt voor als je extra zitplek nodig hebt. Bestel ferm LIVING Herman Eetkamerstoel Chrome - White Oak online bij fonQ. Alle Ferm living Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis" EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Herman Eetkamerstoel Chrome - Black (Mon, 22 Jul 2024)
"Deze Herman eetkamerstoel van Ferm Living is met z'n moderne ontwerp een ware toevoeging aan elke eettafel. Zo geniet je ten volle van je maaltijd en een leuke ""nababbel"". Ook geschikt voor als je extra zitplek nodig hebt. Bestel ferm LIVING Herman Eetkamerstoel Chrome - Black online bij fonQ. Alle Ferm living Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis" EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Herman Barkruk - White Oiled Oak (Mon, 22 Jul 2024)
Met z'n strakke, esthetische uitstraling heeft deze Ferm Living Herman barkruk een moderne uitstraling. De gebogen rugleuning en voetensteun zorgen voor het nodige zitcomfort. Perfect voor een gezellige avond in de keuken of de thuisbar. Bestel ferm LIVING Herman Barkruk - White Oiled Oak online bij fonQ. Alle Ferm living Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Level Salontafel - Cashmere (Mon, 22 Jul 2024)
Doordat deze elegante Ferm Living Level salontafel is gemaakt van gepoedercoat staal, kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hij heeft een uniek frame dat bestaat uit twee delen, biedt voldoende opslagruimte en is ideaal als bijzettafel. Bestel ferm LIVING Level Salontafel - Cashmere online bij fonQ. Alle Ferm living Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Rink Eettafel - 247 x 200 cm - Eggshell (Mon, 22 Jul 2024)
Deze elegante Rink eettafel van Ferm Living brengt rust in de eetkamer. Hij is gemaakt uit een FSCâ"¢-gecertificeerde MDF-kern met een egg-shell, hoogglans lakafwerking. Door de afgeronde randen krijgt de eettafel een vriendelijke, zachte look. Bestel ferm LIVING Rink Eettafel - 247 x 200 cm - Eggshell online bij fonQ. Alle Ferm living Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 1765.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Cas Eetkamerstoel - Polyester - Taupe (Mon, 22 Jul 2024)
Dit is Cas. Deze stoere eetkamerstoel van MOOS heeft het allemaal. Een goede zitting, fijne armleuningen en een stijlvolle uitstraling. De stoel is 180áµ draaibaar en de zitting is zo ontworpen dat je er urenlang comfortabel in kunt zitten. Bestel MOOS Cas Eetkamerstoel - Polyester - Taupe online bij fonQ. Alle MOOS Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 158.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Lean Eetkamerstoel - Shell (Mon, 22 Jul 2024)
Eetkamerstoel Lean van by fonQ brengt wat speelsheid aan de eettafel. De uitsparing in de rugleuning maakt hem luchtig en de zachte zitting staat mooi in contrast met de stoere poot. Een makkelijk stoeltje dat je overal even bij kunt schuiven. Bestel by fonQ Lean Eetkamerstoel - Shell online bij fonQ. Alle by fonQ Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 135.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Duncan Eetkamerstoel - Mosgroen (Mon, 22 Jul 2024)
Op de stijlvolle Duncan eetkamerstoel van MOOS kun jij urenlang dineren met jouw vrienden en familie. De gecapitonneerde rugleuning zorgt voor een luxe uitstraling en maakt jouw eethoek sfeervol. Deze eetkamerstoel garandeert gezellige avonden! Bestel MOOS Duncan Eetkamerstoel - Mosgroen online bij fonQ. Alle MOOS Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Duncan Eetkamerstoel - Petrol (Mon, 22 Jul 2024)
Op de stijlvolle Duncan eetkamerstoel van MOOS kun jij urenlang dineren met jouw vrienden en familie. De gecapitonneerde rugleuning zorgt voor een luxe uitstraling en maakt jouw eethoek sfeervol. Deze eetkamerstoel garandeert gezellige avonden! Bestel MOOS Duncan Eetkamerstoel - Petrol online bij fonQ. Alle MOOS Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Iza Bankje - Beige (Mon, 22 Jul 2024)
De Iza eetkamerbank van MOOS brengt zonder moeite extra sfeer naar jouw eetkamer. Met een klassiek design en zachte touch doorbreekt deze charmante zitplek de standaard look van een alledaagse eethoek. Wees uniek en kies voor een eetkamerbank! Bestel MOOS Iza Bankje - Beige online bij fonQ. Alle MOOS Banken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 86.99 Meer informatie
>> meer lezen

Woood Vos Eetkamerstoel - Cinnamon (Mon, 22 Jul 2024)
Eetkamerstoel Vos van Woood valt op door de lichtglanzende, zachte bekleding. De geweven stof bevat zachte chenille draad wat zorgt voor een chique uitstraling. De armleuningen van de Vos bieden een geborgen zit en zorgen voor urenlang tafelplezier. Bestel Woood Vos Eetkamerstoel - Cinnamon online bij fonQ. Alle Woood Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Cabin Dressoir 3-deurs (Mon, 22 Jul 2024)
Het by fonQ Cabin dressoir zorgt niet alleen voor opbergruimte, maar ook voor een rustige én stijlvolle look in huis. De subtiele lamellenfronten maken de kast extra uniek. Achter de deurtjes is er genoeg ruimte om van alles op te bergen. Ideaal! Bestel by fonQ Cabin Dressoir 3-deurs online bij fonQ. Alle by fonQ Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Hug Draaibare Fauteuil - Beige (Mon, 22 Jul 2024)
Ga zitten in de knuffelachtige Hug fauteuil van by fonQ. Perfect voor een extra zitplek in de woonkamer, maar ook een leuke toevoeging aan de slaapkamer. Deze fauteuil ontvangt je in ieder geval met open armen! Bestel by fonQ Hug Draaibare Fauteuil - Beige online bij fonQ. Alle by fonQ Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 385.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0