Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

Nolon Nova eetkamerstoel zwart - zwart onderstel (di, 21 mrt 2023)
De moderne Nova eetkamerstoel met zwart metalen onderstel doet het goed in iedere woonstijl. Bestel Nolon Nova eetkamerstoel zwart - zwart onderstel online bij fonQ. Alle Nolon Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani TIMBER Boekenkast met 3 planken lichte houtkleur (Tue, 21 Mar 2023)
Plaats het rek voor de muur of gebruik hem als praktische scheidingswand in je keuken of woonkamer. In de 3 opslagruimtes is er voldoende ruimte voor je favoriete boeken of decoratieve items. Je thuis-elektronica kan ook binnen handbereik worden opg Bestel Beliani TIMBER Boekenkast met 3 planken lichte houtkleur online bij fonQ. Alle Beliani Kasten uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

M2 Kollektion Matteo Salontafel Glas Rond (Tue, 21 Mar 2023)
Zoek je een salontafel met een schitterend ontwerp? Dan is de Matteo salontafel glas rond echt iets voor jou. Een prachtige uitstraling die past bij iedere woonkamer. Bestel M2 Kollektion Matteo Salontafel Glas Rond online bij fonQ. Alle M2 Kollektion Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 169.95 Meer informatie
>> meer lezen

Boekenkast Cuba 185 cm (Tue, 21 Mar 2023)
Boekenkast Cuba is vernoemd naar het levendige eiland Cuba en dat zie je terug in deze prachtig vormgegeven boekenkast vol stijl en karakter, waar ontzettend veel spullen in opgeborgen kunnen worden. Bestel Boekenkast Cuba 185 cm online bij fonQ. Alle Trend Living Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

M2 Kollektion Lydia Bijzettafel Glas (Tue, 21 Mar 2023)
De Lydia bijzettafel is afkomstig van het Duitse M2 Kollektion. Dit merk legt zich toe op het ontwerpen van bijzondere kleinmeubelen. Deze bijzettafel mag een echte eyecatcher genoemd worden met een opvallend design. Bestel M2 Kollektion Lydia Bijzettafel Glas online bij fonQ. Alle M2 Kollektion Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 179.95 Meer informatie
>> meer lezen

24Designs Shelby Stoel Set Van 2 - Koraal Fluweel - Zwart Metaal (Tue, 21 Mar 2023)
Set van 2 stoelen. Bestel 24Designs Shelby Stoel Set Van 2 - Koraal Fluweel - Zwart Metaal online bij fonQ. Alle 24Designs Stoelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 259.00 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani LARVIK Fauteuil grijs (Tue, 21 Mar 2023)
Deze moderne cocktail-fauteuil in elegant grijs verrijkt je interieur met romantische charme. De hoogwaardige bekleding gemaakt van fluweel-zachte stof geeft het een chique touch en garandeert aangenaam zitcomfort. Vooral lichte en speelse woonacces Bestel Beliani LARVIK Fauteuil grijs online bij fonQ. Alle Beliani Fauteuils uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 389.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani TIMBER Sideboard met 3 deuren donkere houtkleur (Tue, 21 Mar 2023)
Achter de 3 stijlvolle deuren van dit stoere dressoir bevinden zich 6 ruime vakken waarin al je persoonlijke bezittingen goed worden opgeborgen en tegen stof worden beschermd. Dankzij de optimale indeling kun je documenten, kleding, speelgoed en ser Bestel Beliani TIMBER Sideboard met 3 deuren donkere houtkleur online bij fonQ. Alle Beliani Kasten uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 279.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lisomme Rene kunststof eetkamerstoel wit - zwart metalen onderstel (Tue, 21 Mar 2023)
Ben je gek op die frisse, moderne sfeer? Dan is de Rene kuipstoel de aangewezen stoel voor jou. Bestel Lisomme Rene kunststof eetkamerstoel wit - zwart metalen onderstel online bij fonQ. Alle Lisomme Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 90.44 Meer informatie
>> meer lezen

M2 Kollektion Bangkok Staande Kapstok (Tue, 21 Mar 2023)
Is jouw hal een chaos van rondslingerende jassen? Niet als je kiest voor de Bangkok staande kapstok van M2 Kollektion! En dat praktisch niet lelijk is, wordt direct duidelijk als je dit stijlvolle model ziet. Bestel M2 Kollektion Bangkok Staande Kapstok online bij fonQ. Alle M2 Kollektion Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Agenda Elektrische Zit Sta Bureautafel Grijs/Zilver (Tue, 21 Mar 2023)
Even gaan staan tijdens je werk of wil je toch liever zitten? Met het Zit Sta Bureau Agenda 72-120 cm. is dat geen enkel probleem. Dit model van het meubelmerk Germania kun je namelijk elektrisch in hoogte verstellen. Bestel Germania Agenda Elektrische Zit Sta Bureautafel Grijs/Zilver online bij fonQ. Alle Germania Tafels uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 1209.00 Meer informatie
>> meer lezen

Goossens Salontafel Enza in Velvet coffee 81 (Tue, 21 Mar 2023)
Wil je een warme en knusse sfeer in huis creëren? Dan mag salontafel Enza niet ontbreken. Deze ronde salontafel met metalen frame is voorzien van een velvet tafelblad, zoals je dat eigenlijk niet vaak ziet bij tafels... Bestel Goossens Salontafel Enza in Velvet coffee 81 online bij fonQ. Alle Goossens Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Agenda Elektrische Zit Sta Bureautafel Eiken (Tue, 21 Mar 2023)
Even gaan staan tijdens je werk of wil je toch liever zitten? Met het Zit Sta Bureau Agenda 72-120 cm. is dat geen enkel probleem. Dit model van het meubelmerk Germania kun je namelijk elektrisch in hoogte verstellen. Bestel Germania Agenda Elektrische Zit Sta Bureautafel Eiken online bij fonQ. Alle Germania Tafels uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 1209.00 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Agenda Zit Sta Bureau 67-87 cm Lichtgrijs / Zilver (Tue, 21 Mar 2023)
Het meubelmerk Germania heeft bij dit bureau aan alles gedacht! Het Zit Sta Bureau Agenda 67-87 cm. kan ik hoogte versteld worden, heeft een innovatief kabelmanagementsysteem én blinkt uit door de hoge productkwaliteit. Bestel Germania Agenda Zit Sta Bureau 67-87 cm Lichtgrijs / Zilver online bij fonQ. Alle Germania Tafels uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 589.00 Meer informatie
>> meer lezen

Goossens Eetkamerstoel Trin - Fluweel zonder armleuning (Tue, 21 Mar 2023)
Velvet designs zijn niet meer weg te denken uit ons interieur, fluwelen eetkamerstoel Trin speelt hier goed op in. Dankzij de tijdloze, elegante uitstraling is Trin een echte blikvanger in jouw eethoek en geeft jouw interieur een luxe touch... Bestel Goossens Eetkamerstoel Trin - Fluweel zonder armleuning online bij fonQ. Alle Goossens Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Germania Agenda Boekenkast Small Grafiet / Eiken (Tue, 21 Mar 2023)
Een kast die nooit verveelt! De Boekenkast Agenda staat zeker bovenaan het favorietenlijstje. Het meubel heeft een strak ontwerp en een bijzonder hoge productkwaliteit. De kast is ontworpen door het meubelmerk Germania. Bestel Germania Agenda Boekenkast Small Grafiet / Eiken online bij fonQ. Alle Germania Kasten uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 189.95 Meer informatie
>> meer lezen

Duverger Cottage - Sidetable - rechthoekig - wit - hout - 2 manden - (Tue, 21 Mar 2023)
Cottage - Sidetable - rechthoekig - wit - hout - 2 manden - 1 legplank - landelijk Bestel Duverger Cottage - Sidetable - rechthoekig - wit - hout - 2 manden - online bij fonQ. Alle Duverger Tafels uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Duverger Cottage - Ladekast - hout - grey wash - 5 manden - landelijk (Tue, 21 Mar 2023)
Cottage - Ladekast - hout - grey wash - 5 manden - landelijk Bestel Duverger Cottage - Ladekast - hout - grey wash - 5 manden - landelijk online bij fonQ. Alle Duverger Kasten uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 765.00 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL 5-delige Eethoek MDF wit (Tue, 21 Mar 2023)
Deze 5-delige eethoek heeft een stijlvol, klassiek en duurzaam ontwerp en is een goede keuze voor je keuken of eetkamer. Bestel vidaXL 5-delige Eethoek MDF wit online bij fonQ. Alle vidaXL Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 385.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL 3-delige Barset staal bruin zwart (Tue, 21 Mar 2023)
Deze stijlvolle barset is een echt gebruiksvriendelijke en opvallende toevoeging aan je woonruimte. Bestel vidaXL 3-delige Barset staal bruin zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 375.99 Meer informatie
>> meer lezen

Pole to Pole - High Five stoel koper (Tue, 21 Mar 2023)
Deze prachtige fluwelen stoel is een echte blikvanger voor je interieur! Bestel Pole to Pole - High Five stoel koper online bij fonQ. Alle Pole to Pole Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rowico Home Confetti houten schoenenrek naturel - 80 x 30 cm (Tue, 21 Mar 2023)
Slingeren bij jou ook altijd schoenen door het hele huis? Berg ze netjes naast elkaar op in het eikenhouten Confetti schoenenrek van Rowico Home. Bestel Rowico Home Confetti houten schoenenrek naturel - 80 x 30 cm online bij fonQ. Alle Rowico Home Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 109.00 Meer informatie
>> meer lezen

O'DADDY® kapstok staand met schoenenrek - 9 haken - 70x32x175 - bruin (Tue, 21 Mar 2023)
Deze industriële kapstok met 9 haken en schoenenrek met ruimte voor 6 paar schoenen is de uitkomst voor uw hal. Bestel O'DADDY® kapstok staand met schoenenrek - 9 haken - 70x32x175 - bruin online bij fonQ. Alle O'DADDY Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 64.99 Meer informatie
>> meer lezen

Rowico Home Yumi houten bijzettafels naturel - set van 2 - Ã 50 cm (Tue, 21 Mar 2023)
Twee houten bijzettafeltjes van verschillende hoogtes. Bestel Rowico Home Yumi houten bijzettafels naturel - set van 2 - Ã 50 cm online bij fonQ. Alle Rowico Home Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

M2 Kollektion Barcelona Kapstok met Schoenenrek (Tue, 21 Mar 2023)
Opgeruimd staat netjes, zo gaat dat met je schoenen en jassen. Toch wil je ook dat alles binnen handbereik blijft liggen. Met de Barcelona kapstok met schoenenrek van de M2 Kollektion zorg je voor orde in de hal, zonder dat er enorm ruimte wordt Bestel M2 Kollektion Barcelona Kapstok met Schoenenrek online bij fonQ. Alle M2 Kollektion Kapstokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 30 maart in huis EUR 159.95 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0