Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

Van Esch Tree Hooked Wandkapstok (za, 15 aug 2020)
De Tree Hooked wandkapstok lijkt bijna tegen de wand te zweven. Het ontwerp van Van Esch is geïnspireerd op een bloemenpatroon en kun je gemakkelijk personaliseren door met kleuren, hoogtes en houdingen te spelen. Een kapstok voor elke fonQy! Bestel Van Esch Tree Hooked Wandkapstok online bij fonQ. Alle van Esch Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

Van Esch Tree Hooked Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
De Tree Hooked wandkapstok lijkt bijna tegen de wand te zweven. Het ontwerp van Van Esch is geïnspireerd op een bloemenpatroon en kun je gemakkelijk personaliseren door met kleuren, hoogtes en houdingen te spelen. Een kapstok voor elke fonQy! Bestel Van Esch Tree Hooked Wandkapstok online bij fonQ. Alle van Esch Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

Leitmotiv Chroombuis Bijzettafel (Sat, 15 Aug 2020)
Chroombuizen meubels zijn tijdloos en geweldig te combineren in verschillende interieurstijlen. Dit design bijzettafeltje is strak vormgegeven en toch heel decoratief. Retro, strak of klassiek interieur, deze bijzettafel past er perfect in! Bestel Leitmotiv Chroombuis Bijzettafel online bij fonQ. Alle Leitmotiv Tafels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 66.20 Meer informatie
>> meer lezen

Reisenthel Garderobe (Sat, 15 Aug 2020)
De Garderobe van Reisenthel is een functionele kapstok met een luxe uitstraling. Hij heeft haken op verschillende hoogtes, dus iedereen kan erbij. Er is ook een uitvoering met een geïntegreerde paraplubak. Staat prachtig in elke entree. Bestel Reisenthel Garderobe online bij fonQ. Alle Reisenthel Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Reisenthel Garderobe met parapluhouder (Sat, 15 Aug 2020)
De Garderobe van Reisenthel is een functionele kapstok met een luxe uitstraling. Hij heeft haken op verschillende hoogtes, dus iedereen kan erbij. Er is ook een uitvoering met een geïntegreerde paraplubak. Staat prachtig in elke entree. Bestel Reisenthel Garderobe met parapluhouder online bij fonQ. Alle Reisenthel Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Van Esch Ilium H 100 Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
De Van Esch wandkapstok Ilium H 100 is robuust en strak vormgegeven. De kapstok is zeer functioneel en ruimtebesparend door het platte ontwerp. De kapstok is een stijlvolle, kwalitatieve toevoeging aan de garderobe of hal. Bestel Van Esch Ilium H 100 Wandkapstok online bij fonQ. Alle van Esch Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 81.90 Meer informatie
>> meer lezen

V-Part Metalen Staande Kapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Leuke metalen kapstok met houten knoppen. Het hout is gladgeschuurd en splintert niet. Hierdoor kun je alle kledingstukken netjes ophangen! Halverwege de kapstok zijn er nog vier extra haken voor kinderjassen of een tas! Bestel V-Part Metalen Staande Kapstok online bij fonQ. Alle V-Part Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 43.80 Meer informatie
>> meer lezen

V-Part Houten Bistro Kapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Deze stijlvolle houten kapstok is voorzien van een parapluhouder en een draaibare kroon. De kapstok heeft 12 jashaken. Een topper in eigen huis of op kantoor. Bestel V-Part Houten Bistro Kapstok online bij fonQ. Alle V-Part Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 36.95 Meer informatie
>> meer lezen

Zack Exit Deurhaak Standaarddeur (Sat, 15 Aug 2020)
Voor je handdoeken, badjassen of je uitgebreide collectie sjaals! Deze Exit deurhaak van Zack is multi-inzetbaar, past op iedere stompe deur en is gemaakt van hoogwaardig RVS met een geborstelde finish. Bestel Zack Exit Deurhaak Standaarddeur online bij fonQ. Alle Zack Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zack Accolo Kapstok M (Sat, 15 Aug 2020)
Een kale muur en geen plek om je jas op te hangen? Met de Accolo kapstok van ZACK sla jij twee vliegen in één klap! Door het strakke, geborstelde design staat Accolo prachtig in elk interieur. Bovendien biedt hij genoeg ruimte voor diverse jassen. Bestel Zack Accolo Kapstok M online bij fonQ. Alle Zack Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 49.50 Meer informatie
>> meer lezen

Zack Vialo Kapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Het strakke design van deze kapstok Vialo zorgt voor een mooie plek om de jassen op te hangen. Deze kapstok van ZACK staat prachtig bij een moderne garderobe of hal. Het strakke design van deze kapstok valt zeker op in de hal. Bestel Zack Vialo Kapstok online bij fonQ. Alle Zack Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 67.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zack Atacio Garderobe (Sat, 15 Aug 2020)
Deze mooie staande garderobe Atacio van ZACK staat prachtig in een moderne hal. Zeker voor een hal met weinig ruimte is deze kapstok perfect. Hang meerdere kleerhangers aan deze garderobe om meer jassen op te kunnen hangen. Bestel Zack Atacio Garderobe online bij fonQ. Alle Zack Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 425.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zack Abilio Wandgarderobe mat (Sat, 15 Aug 2020)
Op zoek naar een stijlvolle ophangplek voor jassen? Kies voor deze design wandkapstok van ZACK! De Abilio heeft een strakke vormgeving met een matte afwerking en is daardoor stoer om te zien. Fijn: je kan de kapstok op elke gewenste hoogte monteren! Bestel Zack Abilio Wandgarderobe mat online bij fonQ. Alle Zack Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 171.50 Meer informatie
>> meer lezen

Zack Canzo Wandhaak uitklapbaar (Sat, 15 Aug 2020)
Deze handige kapstok van ZACK neemt bijna geen ruimte in, maar kan tevoorschijn gehaald worden wanneer het nodig is. Deze uitklapbare Garderobe Canzo is perfect als er regelmatig visite komt, maar er eigenlijk niet zoveel plek is in de hal. Bestel Zack Canzo Wandhaak uitklapbaar online bij fonQ. Alle Zack Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 59.50 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Jessy Staande Kapstok (Sat, 15 Aug 2020)
âKan ik je jas aannemen?â De Spinder Design Jessy zegt het nog net niet hardop, maar straalt het wel uit. Met zijn twaalf haken biedt de stevige, staande kapstok genoeg ophangplekken en dankzij de lagere haken hangen de kids zelf hun jas op. Bestel Spinder Design Jessy Staande Kapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 76.50 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Dutch Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Thuis meteen neerploffen op de bank? Niet met deze Dutch kapstok van Spinder. Je oog valt direct op het strakke, stalen frame en het glazen bovenvlak. En plaats een plantenbak of opbergkist op de bovenkant voor een leuk, speels effect. Bestel Spinder Design Dutch Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 134.10 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Smooth Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Even denk je: âDit is niet in de haak.â De Spinder Design Smooth heeft namelijk helemaal geen kapstokhaken. Maar deze wandkapstok houdt van netjes, dus je jas hang je op met een kledinghanger aan de roede. Gemaakt van staal, dus lekker stevig! Bestel Spinder Design Smooth Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Victorie Kledinghanger 5 st. (Sat, 15 Aug 2020)
Het lijkt wel alsof er nooit genoeg kledinghangers zijn. Deze kledinghanger van Spinder Design heeft een minimalistisch ontwerp waardoor de hanger bij veel verschillende kapstokken past. Jassen blijven keurig in model op deze stijlvolle hanger. Bestel Spinder Design Victorie Kledinghanger 5 st. online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.55 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Rex 1 Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Grote kapstokhaken, stevig materiaal en een stoer én tijdloos design; wat wil je nog meer? Precies! De Spinder Design Rex 1 wandkapstok is alles wat jouw hal nodig heeft. Waar wacht je nog op? Bestel Spinder Design Rex 1 Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 49.50 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Rex 2 Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Deze Rex kapstok van Spinder Design is niet alleen lekker stevig, maar heeft ook een design wat lang mee gaat. De kapstok is voorzien van vijf haken; genoeg ruimte voor al jouw jassen. Gebruik de plank voor mutsen, sjaals en wanten! Bestel Spinder Design Rex 2 Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 71.10 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Rex 3 Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Deze prachtige Rex 3 kapstok van Spinder Design is een echte aanwinst voor je entree. Hij heeft wel vijf haken, een stang voor kledinghangers én is voorzien van een brede plank voor shawls, hoeden of tassen. Dat is nog eens lekker binnenkomen. Bestel Spinder Design Rex 3 Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 89.10 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Cubic CD Wandrek (Sat, 15 Aug 2020)
Het Spinder Design Cubic wandrek is speciaal ontworpen om cd's in te bewaren. Het wandrek bestaat uit een metalen frame met daartussen heldere glasplaten; deze geven de kast een chic uiterlijk. Een stijlvolle manier om je cd's te ordenen! Bestel Spinder Design Cubic CD Wandrek online bij fonQ. Alle Spinder Design Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 134.10 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Senza Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Loop jij liever je tijd voorop dan dat je in het verleden duikt? Deze Senza wandkapstok van Spinder ook. De strakke lijnen, het stoere staal en de minimalistische vormen zorgen voor een moderne blikvanger in je huis. En dit ontwerp is echt tijdloos! Bestel Spinder Design Senza Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 152.15 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Senza 5 Wandkapstok (Sat, 15 Aug 2020)
Een kapstok is vaak een echte blikvanger in de gang. Deze stijlvolle Spinder Design Senza 5 kapstok zal hetzelfde effect hebben. Het is een prachtige accessoire met voldoende ruimte voor de jassen. Bestel Spinder Design Senza 5 Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 251.10 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Senza 6 Kledinghanger 3 st. (Sat, 15 Aug 2020)
Deze fraai vormgegeven Spinder Design kledinghangers mogen gezien worden. Het is bijna zonde om ze weg te stoppen in een kledingkast, daarom zijn ze ideaal voor aan de kapstok! De hangers worden geleverd in een set van drie. Bestel Spinder Design Senza 6 Kledinghanger 3 st. online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0