Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Set salontafels

Op zoek naar leuke aanbiedingen  van betaalbare, moderne salontafels en deze op uw gemak bekijken en online bestellen, dan bent u hier op de juiste plek!

De leukste meubels verzameld op één overzichtelijke website

Meubels van diverse grote online meubel aanbieders. Van banken, salontafels, set salontafels, stoelen en tafels tot de leukste woonaccessoires voor in om en uw woning.

Een salontafel, altijd leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met de kerst onder de kerstboom.

 

Wij wensen u veel winkel plezier !

 

Actie bij FonQ:


• 20% korting op sierkussens;

• 15% korting op woondecoratie;

• 20% korting op raamdecoratie;

• 25% korting op de hele collectie van Bolia;

• 15% korting op heel veel kasten.


Aanbiedingen salontafels, online bestellen
Salontafel

Plant&More - Salontafel - Hout met zwart onderstel - 106x60cm

 

Productinformatie

Hier ontmoet ijzer hout. Onze tafel is uitgerust met een metalen frame en een tafelblad in de trendy gebruikte look. Een opvallende salontafel voor liefhebbers van industrieel design

 

 

Vintage & Industrieel ontwerp verenigd.

Door de metalen frame en het walnoten look heeft het een uniek uitstraling

Robuust tafel blad.De melamine fineercoating zorgt ervoor dat er geen krassen op de tafel liggen. Zelfs een gevallen glas rode wijn kan het meubilair

Stabiele opslag.De plank is een stevig metalen rooster waarop u tijdschriften, uw afstandsbediening of zelfs uw Bulldog kunt opbergen.

 

Voor meer salontafels kijk hier!!

 

 

fonQ.nl

RSS productfeed

Spinder Design Dax Play 7 Wandkapstok - Zwart (ma, 15 apr 2024)
De Dax Play kapstok van Spinder Design is ideaal voor in de hal maar past ook goed in de slaapkamer of kinderkamer. Dankzij het stoere en simplistische ontwerp is de kapstok een mooie toevoeging in je interieur. Waar hang jij de kapstok op? Bestel Spinder Design Dax Play 7 Wandkapstok - Zwart online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Dax Play 5 Wandkapstok - Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Dax Play kapstok van Spinder Design is ideaal voor in de hal maar past ook goed in de slaapkamer of kinderkamer. Dankzij het stoere en simplistische ontwerp is de kapstok een mooie toevoeging in je interieur. Waar hang jij de kapstok op? Bestel Spinder Design Dax Play 5 Wandkapstok - Zwart online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 52.00 Meer informatie
>> meer lezen

WOOOD Tv-Meubel Basu - Grenen - Moss - 53x200x46 (Mon, 15 Apr 2024)
Haal een echt pronkstuk in huis: het WOOOD Basu dressoir! Met zijn tijdloos Scandinavisch design is het perfect voor Scandinavische en Eclectische interieurs. De verticale strepen geven het een unieke look, en de groene kleur maakt het helemaal af! Bestel WOOOD Tv-Meubel Basu - Grenen - Moss - 53x200x46 online bij fonQ. Alle Woood Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 595.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Hide Tv-meubel - Eiken (Mon, 15 Apr 2024)
De Hide kastenserie van by fonQ hoef je zeker niet te verstoppen! Het meubel en het onderstel zijn gemaakt van sterk eiken fineer. De houten panelen met verticale lijnen geven een retro gevoel en een warme, natuurlijke uitstraling. Mooi! Bestel by fonQ Hide Tv-meubel - Eiken online bij fonQ. Alle by fonQ Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kartell Componibili Kast - 3 Modules - Mat Wit (Mon, 15 Apr 2024)
In de cilindervormige Kartell Componibili heb je veel opbergruimte. De deurtjes schuiven naar binnen open, dus je hoeft geen rekening te houden met openstaande deuren. Ideaal! Zo geeft hij zelfs in de kleinste hoekjes, grootse opbergmogelijkheden. Bestel Kartell Componibili Kast - 3 Modules - Mat Wit online bij fonQ. Alle Kartell Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 183.00 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Fusion 3 Wandkapstok (Mon, 15 Apr 2024)
Zeg maar nee, dan krijg je er twee! De Fusion wandkapstok van Spinder Design is voorzien van dubbele haken; extra veel plek voor jouw jassen dus. De kapstok is gemaakt van stevig, hoogwaardig metaal en hangt perfect in iedere ruimte. Bestel Spinder Design Fusion 3 Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

Umbra Kapstok Flip Hook 8 - Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maar liefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. Bestel Umbra Kapstok Flip Hook 8 - Zwart online bij fonQ. Alle Umbra Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 60.00 Meer informatie
>> meer lezen

Spinder Design Fusion 5 Wandkapstok (Mon, 15 Apr 2024)
Zeg maar nee, dan krijg je er twee! De Fusion wandkapstok van Spinder Design is voorzien van dubbele haken; extra veel plek voor jouw jassen dus. De kapstok is gemaakt van stevig, hoogwaardig metaal en hangt perfect in iedere ruimte. Bestel Spinder Design Fusion 5 Wandkapstok online bij fonQ. Alle Spinder Design Kapstokken uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kave Home Mailen Dressoir - Essenfineer Donkerbruin (Mon, 15 Apr 2024)
Kave Home heeft de Mailen-collectie vervaardigd met een eigentijds ontwerp van ronde vormen van essenfineer en houten schuifdeuren waardoor hij echt opvalt! Bestel Kave Home Mailen Dressoir - Essenfineer Donkerbruin online bij fonQ. Alle Kave Home Kasten uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 934.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen salontafels, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0