Vakantiehuis Texel op park De Krim

U kunt hier wandelen over het strand ✅ naar het natuurgebied De Slufter of de vuurtoren waarbij u een wijdse blik over de branding van de Noordzee heeft. De vakantiebungalow ligt op bungalowpark "De Krim", noordelijk op Texel, vlak bij "De Slufter" en het dorpje De Cocksdorp. Op Texel hebben zijwegen nummers. U rijdt naar De Cocksdorp; vlak daarvoor kiest u "zijweg 33". Het is een type D-vakantiewoning. 's Ochtends staat de zon op het terras, 's middags schijnt de zon op de zijkant van het huisje en 's avonds op de kant waar de slaapkamer op de begane grond is.Wandelen over het strand naar natuurgebied De Slufter of de vuurtoren: wijdse blik over de branding van de Noordzee.

Langs de randen van de tuin staan bomen en struiken, zodat u steeds kiezen kunt tussen zon en schaduw. Ook geschikt voor senioren en voor wie zich moeilijk kan bewegen.

Doordat een slaapkamer op de begane grond is, is de bungalow ook geschikt voor wie zich moeilijk kan bewegen. Bovendien kunt u uw auto in een parkeerhaventje voor de bungalow parkeren!

 

 

Niet voor honden en katten.


Op de begane grond ligt een plavuizenvloer in alle vertrekken. Ideaal voor gasten die van schone ruimtes houden zonder stof en ook ideaal voor kinderen. Men stelt het op prijs een schone vakantiebungalow te kunnen bewonen. Bovendien wilt men bij voorkeur ongestoord in de tuin kunnen zitten. We veronderstellen dat ook van de huurders. Daarom is de als regel ingevoerd dat honden en katten niet welkom zijn.


Voorzieningen

· Aantal bedden begane grond 2, ouderslaapkamer

· Aantal bedden etage 4, in twee slaapkamers

· Sanitair ligbad + toilet begane grond

· Verwarming centrale gasverwarming

· Televisie 52 centimeter kleuren t.v

· DVD-speler aanwezig

· Kabelaansluiting aanwezig

· Radio en CD-speler aanwezig

· Open haard aanwezig

· Wasmachine en -droger aanwezig

· Magnetron met grill aanwezig

· Afwasmachine aanwezig

· Huisdieren toegestaan nee


Op het terrein bevindt zich een kinderboerderij, waar ook paarden worden verhuurd.

 

In de nabijheid zijn vele voorzieningen: (overdekt) zwembad, tennisbanen, sauna, paardencentrum, voetbalveld, kinderboerderij en overdekte kinderspeelparadijs.

Een fietsenverhuur is op het park.

Direct naast De Krim ligt de golfbaan de Texelse. Het is een zogenaamde linksbaan met duinen, waterpartijen en mooie greens. De golfaccommodatie bestaat uit een golfschool en -shop, een overkapte driving range, een putting green en chipping ground, een 9 holes linkscourse par 72, een korte 9 holes Par 3 baan.

Ook het strand is nabij.

 

Echt een vakantiehuisje met ruime mogelijkheden voor alle jaargetijden. Vooral in het hoogseizoen kunt u, als u wilt, deelnemen aan allerlei activiteiten, georganiseerd voor kinderen en volwassenen.

 

Vlakbij ligt Nationaal park "Duinen van Texel" en de natuurreservaten "De Slufter" en "De Schorren".

 

Voor meer info zie Vakantiehuis Texel

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!               

 

Vakantiehuis Texel op park De Krim

Reactie schrijven

Commentaren: 0