Een leuke vakantiestek in Giethoorn, Hoeve Montigny

Hoeve Montigny ✅ is gevestigd in Giethoorn. Dit mooie dorpje ligt in de kop van Overijssel naast de natuurreservaten "de Wieden" en "de Weerribben". Hoeve Montigny is een gemengd bedrijf, met de melkveehouderij als hoofdtak, dat al jaren actief is met recreatieve nevenactiviteiten. Op deze boerderij kunt u o.a. koeien melken en voeren of misschien wordt er een kalfje geboren die u daarna zelf melk kunt geven. Een ritje met de trekker naar het land is een belevenis op zich.


Hoeve Montigny beschikt over een camping, groepsaccommodatie en boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast" (ontbijt met streekproducten).

 

Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf en in een educatiecentrum worden videofilms vertoond over de geschiedenis van de relatief jonge Giethoornse Polder en het wel en wee van het bedrijf. Bezoekers krijgen zo een prima beeld van het ontstaan van het gebied en de ontwikkeling van de landbouw. Ook worden er cursussen, workshops en demonstraties verzorgd op het gebied van zuivelverwerking en oude ambachten.Hoeve Montigny, welke een prima uitvalbasis vormt voor fiets-, wandel- en vaartochten, is een van de attracties van de toeristische projecten 'Het Tuinpad' en 'Avontuurlijke Trektochten door Noord- West Overijssel'. Wij bieden gastvrijheid waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, en dit allemaal tegen redelijke prijzen. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op onze website. In het menu links van deze tekst kunt u meer informatie vinden over de verschillende diensten die wij aanbieden. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande informatie. Wij zijn het gehele jaar open.

 

Voor meer info zie Hoeve Montigny

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Een leuke vakantiestek in Giethoorn, Hoeve Montigny

Reactie schrijven

Commentaren: 0