Vakantiehuis "De olde Horst"

De Olde Horst ✅ is een met sfeer ingerichte vakantieboerderij, rustiek gelegen nabij de dorpskern van het mooie dorp Diever in Drenthe en aan de rand van "Het Drents-Friese Wold". Groot vakantiehuis en groepsaccommodatie tot 24 personen.

Een locatie met 10 slaapkamers voor een fijn en geslaagd familieweekend, het samen met kinderen en kleinkinderen vieren van uw 40-jarig huwelijksfeest of zomaar een midweekje weg voor liefhebbers van schilderen, fietsen of het spelen van bridge.

 

Groepsaccommodatie, groot vakantiehuis annex vakantieboerderij. Familieaccomodatie, groepsverblijf of groepsaccomodatie zegt men óók wel...


Hoe dan ook: een ideaal gelegen plek voor het organiseren van bv. een fijn- en geslaagd familieweekend.

 

 

Familieweekend: de traditie

 

 Vele families hebben een soms al jaren bestaande traditie om eens in de zoveel tijd op een geschikte  locatie bij elkaar te zijn voor een familieweekend en ze zoeken daarvoor dan een passend en comfortabel groot vakantiehuis. Je ziet je broers en zussen weer eens, vader en moeder genieten volop van alle gezelligheid en niet te vergeten: de kleinkinderen!

Familieweekend: want er is feest! Een andere goede aanleiding kan zijn: het samen met kinderen en kleinkinderen vieren van een 40-jarig of 50-jarig huwelijksfeest of bijvoorbeeld omdat Oma 80 jaar wordt...

 

Men zoekt dus een plek waar ieder het naar de zin kan hebben; voldoende ruimte, voldoende kamers, goede en schone voorzieningen, privacy, liefst een beetje in de buurt van winkels, etc. En vooral een stek waar kleine kinderen veilig kunnen spelen.Groepsaccommodatie "De Olde Horst" is zo'n plek!  U wordt uitgenodigd om eens rustig rond te kijken op onderstaande site.

 

Voor meer info zie De Olde Horst

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Vakantiehuis "De olde Horst"

Reactie schrijven

Commentaren: 0