Bekende vissers op het social mediaplein op de Hengelsport- en Botenbeurs

Lezingen van onder andere Marco Kraal van VisTv

Op de beurs staat wederom de altijd vrolijke Marco Kraal van VisTv. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met hem op de foto en ook geeft hij een lezing over baarsvissen. Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. Het volledige programma van onder andere de lezingen is te vinden op de website.

 


Spectaculaire opening met vier vissende vrouwen

Onder begeleiding van Marco Kraal zullen vier vissende topvrouwen Lientje, Anja, Nathalie en Jasmijn de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 spectaculair openen.  

 


Groot waterbassin met levende forellen

In de grote demonstratiebak zwemmen levende forellen rond. Het kan dus best zijn dat er tijdens de demonstraties of testworpen echt vis gevangen wordt!

 


Best New Product

Ook opzoek naar de beste nieuwe producten van 2019? Bij de Best New Product-award kunt u stemmen op de mooiste en de beste producten van groothandels en fabrikanten.

 

Vliegvisbaan

Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert. Bij de stand van NVV is een grote castingbaan aanwezig, waarbij u het werpen met een vliegvishengel kunt oefenen.

 


Vaste Stokkenshow

Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd voor de witvissers; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De vaste hengel blijft populair onder de sportvissers. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet, Sensas, Daiwa en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten: 

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 

• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

• Online parkeerkaart met 45% korting.

• 200 internationale hengelsportbedrijven

• 20.000 m² beursoppervlak

• 18.000 bezoekers

• Grootste hengelsportbeurs van Europa 

• impressiefilmpje beurs 2017:

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 

 

 

 

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Margriet Winter Fair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

Eerste deel Programma Hengelsportbeurs- Botenbeurs

Reactie schrijven

Commentaren: 0