Eerste deel Programma Hengelsportbeurs- Botenbeurs

De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het eerste deel van het programma is inmiddels bekend. Volgende week zal het tweede deel van het programma bekend worden gemaakt. Om gelijk met de deur in huis te vallen: wij geven elke beursdag een gratis Mitchell-hengel weg aan de eerste 350 kinderen! 


Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen. Daarnaast zijn we druk bezig met de lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting. Kinderen t/m 13 jaar wederom gratis naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.


Groot waterbassin met levende forellen

In de grote demonstratiebak zwemmen levende forellen rond. Het kan dus best zijn dat er tijdens de demonstraties of testworpen echt vis gevangen wordt!

 


Forelshop.be verzorgt drie dagen lang doorlopend volledige demonstraties van vissen op forel . Hierbij wordt duidelijke uitleg gegeven over zowel vistechnieken, -tactieken als het gebruik van de juiste materialen. Marcel Ulje van het bekende merk Rozemeijer laat je alle tips en tricks zien op roofvisgebied en roofviskampioen Luc Coppens vertelt en laat zien hoe je met zijn Westin-materialen. Coppens: “Op de beurs geef ik tips en tricks die gebruikt worden op het hoogste roofvisniveau, waarmee ik iedereen wil helpen een betere visser te worden.” 


Ook demonstraties bij de stand van Westin 

 

Op vrijdag en zaterdag zal Jeroen Bouwer op de Westin-stand aanwezig zijn. Jeroen is voornamelijk bekend door zijn YouTube-kanaal waar hij mooie filmpjes presenteert. Stefan van der Wielen, bekend van Instagram, is een doorgewinterde roofvisspecialist, die voornamelijk op roofvis vist vanaf de kant. Daarnaast zal Luc Coppen alles vertellen over de nieuwe materialen van Westin. Stefan geeft graag tips om de roofvisserij vanaf de kant te beoefenen. Op zaterdag is Robert Paul Wolters ook aanwezig. ‘Ropa’ is een allround snoeker en weet hier superveel over te vertellen.

Jeugdprogramma

 

Voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Met een stempelkaart kunnen kinderen op het ‘Stekkieparcours’ allerlei opdrachten uitvoeren waarop ze een goodiebag van Sportvisserij Nederland in ontvangst mogen nemen. Foto stekkieparcour met kinderen

 

Casting Combat 

 

Hengelsportvereniging Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

 

Drilsimulator

Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud! (foto vorig jaar)

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten: 

 

 

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 

• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

• Online parkeerkaart met 45% korting.

• 200 internationale hengelsportbedrijven

• 20.000 m² beursoppervlak

• 18.000 bezoekers

• Grootste hengelsportbeurs van Europa  

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Margriet Winter Fair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

Eerste deel Programma Hengelsportbeurs- Botenbeurs

Reactie schrijven

Commentaren: 0