Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Leuk speelgoed zoeken is altijd wel lastig, hier meerdere ideeën ✅ voor buitenspeelgoed die u gemakkelijk online kunt bestellen! 

 

Van loopauto's tot bellenblazen in allerlei vormen.

Trapauto's in meerder uitvoeringen.

 

Een speelgoedauto altijd een leuk kado voor Kerst of Sinterklaas! 

 


Pustefix Bellenblaas pijp,  Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet, Angel Toys beachball balletjes Set van 3, Goki Loopauto Nummer 1, insectennetten, altijd leerzaam en samen de natuur in, diabolo's. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de voorraad!

 

Zit hetgeen wat u zoekt niet bij, klik dan op een artikel en er komen nog veel artikelen!

Schommels

RSS productfeed

Little Tikes speeltoestel jungle 160 cm (za, 25 jan 2020)
Little Tikes jungle speeltoestel Dit klimrek, in jungle-stijl, biedt veel speelmogelijkheden! Er kan gespeeld worden op twee niveaus door meerdere kinderen. Er is een net om in te klimmen en een glijbaan. Heb jij de geheime ingang ook al ontdekt? Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 2 jaar Materiaal: kunststof Afmetingen: 160 x 160 x 137 cm (L x B x H) EUR 278.75 Meer informatie
>> meer lezen

Feber Accuvoertuig Trimoto XTM Driewieler 6V (Sat, 25 Jan 2020)
Feber Trimoto XTM driewieler, 6V. Stoere en stevige driewieler in motoruitvoering met elektrische motor. Deze motor rijdt 4.3 km per uur op een 6V accu. Specificaties: - Bediening met voetpedaal. - Afmeting 96 x 52 x 72 cm (LXBXH) - Gewicht: 14 kg - Geschikt vanaf 3 jaar - Wordt geleverd met accu en oplader. EUR 141.50 Meer informatie
>> meer lezen

Angel Toys beachball balletjes 4 cm 3 stuks (Sat, 25 Jan 2020)
Angel Toys beachball balletjes Set van drie felgekleurde beachball balletjes verpakt in een netje. Specificaties: Diameter: 40 mm Totaal gewicht: 47 gram Kleur: geel/rood/groen Inhoud: 3 beachball balletjes EUR 1.25 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Play Garden Party Time (Sat, 25 Jan 2020)
Outdoor Play Garden Party Game: een spellenpakket met de leukste tuinspellen! Inhoud: zaklopen, eitje balanceren, duo-hardlopen, werpwedstrijd met startlijn, finishlijn en vlaggen voor een parcours. Wordt geleverd inclusief uitgebreide spelregels. EUR 8.30 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Pijp Geel (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix Bellenblaas pijp. Leuke pijp waarmee je op een grappige en speelse manier bellen kunt blazen. Inclusief 70 ml bellenvloeistof. Kleur: Geel EUR 8.60 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet. Leuke trompet waarmee je op een grappige en speelse manier meerdere bellen tegelijk kunt blazen. Inclusief schaaltje en 250 ml bellenvloeistof. EUR 6.50 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Ring Groot Met Bord (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix Grote Bellenblaasring. Leuke en grote bellenblaas ring, zodat je op een grappige en speelse manier extra grote bellen kunt blazen. Inclusief bord en 250 ml bellenvloeistof. Diameter ring: 18 cm EUR 8.95 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Party Bubbler Bellenblaas Machine (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix Party Bubbler Bellenblaas Machine. Wie blaast er nu niet graag bellen? En wat als je het met een echte machine kan doen! De Pustefix Party Bubbler is een elektrische bubbelmachine die zeer ideaal is voor hip feestplezier. Doe het sop in de bellenblaas machine, zet de machine aan en je zult de prachtige bellen zien verschijnen. Deze machine werkt op stroom en batterijen. De adapter is inbegrepen. Inclusief 1 liter bellenvloeistof. EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Toyrific Vlieger Diamant Kikker 70 X 60 cm (Sat, 25 Jan 2020)
Toyrific Frog Diamond Kite. Leuke vlieger, met de afbeelding van een kikker. De vlieger is gemakkelijk in elkaar te zetten, zodat je meteen kunt gaan vliegeren. Specificaties: Hoogte: 70 cm Breedte: 60 cm Staart lengte: 100 cm Lijnen inbegrepen: ja EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goki Loopauto Brandweerwagen Rood (Sat, 25 Jan 2020)
Goki Loopauto Brandweerwagen. Leuke en stoere loopauto, met rubberen banden. Met trapjes, brandweerslang en een bel. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Draagkracht: maximaal 25 kg Materiaal: Metaal Afmeting: 75 x 24,5 x 34,5 cm Kleur: Rood EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Regenboogwindmolen H58X Daimeter 21 cm (Sat, 25 Jan 2020)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: multi Afmetingen: hoogte is 58 cm, diameter bloem is 21 cm EUR 8.75 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Regenboogwindmolen H76X Daimeter 32 cm (Sat, 25 Jan 2020)
Summerplay Windmolen Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker! Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. specificaties: Kleur: multicolor Lengte: 76 cm Diameter bloem: 32 cm EUR 13.25 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm geel met witte stippen (Sat, 25 Jan 2020)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: geel Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 9.25 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm oranje met witte stippen (Sat, 25 Jan 2020)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: oranje Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 9.25 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm paars met witte stippen (Sat, 25 Jan 2020)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: paars Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 6.70 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix navulfles bellenblaas 250 ml (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix navulfles bellenblaas Een fles met de originele Pustefix bellenblaasvloeistof van 250 milliliter. Specificaties: Kleur fles: geel Geslacht: junior Materiaal fles: kunststof Inhoud: 250 ml Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. EUR 3.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Navulfles 500 Milliliter (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix Navulfles. Een fles met de originele Pustefix bellenblaasvloeistof van 500 milliliter. EUR 4.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Navulfles 1000 Milliliter (Sat, 25 Jan 2020)
Pustefix Navulfles. Een fles met de originele Pustefix bellenblaasvloeistof van 1000 milliliter. EUR 6.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaasring: Multi Bubbler (Sat, 25 Jan 2020)
Pustifix Bellenblazen. Wie blaast er nu niet graag bellen? Met de Pustefix Bellenblaasring Multi-Bubbler maak je de grootste en langste bellen die je ooit gezien hebt. Vul de schaal met vloeistof, dompel de multibubbler onder en beginnen maar. - Flesje met 250 ml sop bijgeleverd. - Inclusief 2 grote ringen en een bord. - Afmetingen inclusief verpakking: 21 x 21 x 7 cm - Materiaal: kunststof - Diameter ring: 18,5 cm EUR 6.70 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Minnie Mouse Paraplu (Sat, 25 Jan 2020)
Small Foot Company Paraplu. Deze Disney paraplu maakt meisjes enthousiast. Minnie Mouse is afwisselend rood wit gestippeld en bij iedere wandeling een echte blikvanger. Middels het aangenaaide band met drukkertje wordt de paraplu heel makkelijk samengevouwen en verstuwd. Afmetingen: ca. 57 x 3,5 x 7,5 cm Materiaal: plastiek Gewicht: 140 gram EUR 9.80 Meer informatie
>> meer lezen

Toys Pure Skippybal: Koe Zwart Met Wit 27 cm (Sat, 25 Jan 2020)
Beleef veel springplezier met deze skippybal! De skippybal is een koe met de kleuren zwart en wit! Afmeting: Zithoogte: 27 cm De skippybal is nog niet opgeblazen. EUR 24.25 Meer informatie
>> meer lezen

Toys Pure Smiley bal 20 cm blauw (Sat, 25 Jan 2020)
Beleef veel plezier met deze opblaasbare bal! De bal heeft een blauwe kleur en de bal is als een smiley afgebeeld! Afmeting: diameter = 20 cm De ballen zijn nog niet opgeblazen. LET OP ! u ontvangt alleen de blauwe bal ! (op de afbeelding staan 3 kleuren afgebeeld) EUR 4.25 Meer informatie
>> meer lezen

Toys Pure Smiley bal 20 cm geel (Sat, 25 Jan 2020)
Beleef veel plezier met deze opblaasbare bal! De bal heeft een gele kleur en de bal is als een smiley afgebeeld! Afmeting: diameter = 20 cm De ballen zijn nog niet opgeblazen. LET OP ! u ontvangt alleen de gele bal ! (op de afbeelding staan 3 kleuren afgebeeld) EUR 4.25 Meer informatie
>> meer lezen

Toys Pure Smiley bal 20 cm roze (Sat, 25 Jan 2020)
Toys Pure smiley bal Beleef veel plezier met deze opblaasbare bal! De bal heeft een roze kleur en de bal is als een smiley afgebeeld! Specificaties: Kleur: roze Diameter: 20 cm De ballen zijn nog niet opgeblazen. EUR 4.25 Meer informatie
>> meer lezen

Toys pure Punch en Play Bal: Geel 25 cm (Sat, 25 Jan 2020)
Beleef veel plezier met deze gele opblaasbare punch en play bal! De bal kan zo in elkaar gevouwen worden, dat hij in je broekzak past. Aan de bal zit een flexibel touwtje vast. Hierdoor kun je tegen de bal aan slaan, zonder dat de bal wegschiet! Afmeting; diameter = 25 cm Lengte touw: 12,5 cm De bal is nog niet opgeblazen. LET OP! U ontvangt alleen de gele bal ! (op de afbeelding staan meerdere kleuren afgebeeld) EUR 2.50 Meer informatie
>> meer lezen

Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0