Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Leuk speelgoed zoeken is altijd wel lastig, hier meerdere ideeën ✅ voor buitenspeelgoed die u gemakkelijk online kunt bestellen! 

 

Van loopauto's tot bellenblazen in allerlei vormen.

Trapauto's in meerder uitvoeringen.

 

Een speelgoedauto altijd een leuk kado voor Kerst of Sinterklaas! 

 


Pustefix Bellenblaas pijp,  Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet, Angel Toys beachball balletjes Set van 3, Goki Loopauto Nummer 1, insectennetten, altijd leerzaam en samen de natuur in, diabolo's. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de voorraad!

 

Zit hetgeen wat u zoekt niet bij, klik dan op een artikel en er komen nog veel artikelen!

Schommels

RSS productfeed

Little Tikes loopwagen politie anniversary zwart 82 cm (ma, 06 apr 2020)
Little Tikes loopwagen politie anniversary Deze Cozy Coupe Anniversary is een speciale politie editie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto beleef je super veel avonturen. De loopauto heeft een grappig gezicht, een uitneembare vloer, ronde contouren en een ruim interieur. Het dashboard heeft een groot stuurwiel met claxon Specificaties: Kleur: zwart/wit Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen: 41 x 78 x 82 cm Batterijen: ja, 2 AA-batterijen (niet inbegrepen). Leeftijd: vanaf 18 maanden EUR 71.99 Meer informatie
>> meer lezen

Feber Accuvoertuig Trimoto XTM Driewieler 6V (Mon, 06 Apr 2020)
Feber Trimoto XTM driewieler, 6V. Stoere en stevige driewieler in motoruitvoering met elektrische motor. Deze motor rijdt 4.3 km per uur op een 6V accu. Specificaties: - Bediening met voetpedaal. - Afmeting 96 x 52 x 72 cm (LXBXH) - Gewicht: 14 kg - Geschikt vanaf 3 jaar - Wordt geleverd met accu en oplader. EUR 141.50 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Pijp Geel (Mon, 06 Apr 2020)
Pustefix Bellenblaas pijp. Leuke pijp waarmee je op een grappige en speelse manier bellen kunt blazen. Inclusief 70 ml bellenvloeistof. Kleur: Geel EUR 8.60 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Party Bubbler Bellenblaas Machine (Mon, 06 Apr 2020)
Pustefix Party Bubbler Bellenblaas Machine. Wie blaast er nu niet graag bellen? En wat als je het met een echte machine kan doen! De Pustefix Party Bubbler is een elektrische bubbelmachine die zeer ideaal is voor hip feestplezier. Doe het sop in de bellenblaas machine, zet de machine aan en je zult de prachtige bellen zien verschijnen. Deze machine werkt op stroom en batterijen. De adapter is inbegrepen. Inclusief 1 liter bellenvloeistof. EUR 31.50 Meer informatie
>> meer lezen

Goki retro trapauto 1939 groen (Mon, 06 Apr 2020)
Goki retro-trapauto 1939 Een echte retro-trapauto met rubberen banden. Keer terug in de tijd en scheur rond op deze ultracoole trapauto van Goki. Specificaties: Draagkracht: maximaal 25 kg Materiaal: Metaal Afmeting: 80 x 40 x 53,5 cm Kleur: Groen Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. EUR 169.95 Meer informatie
>> meer lezen

Goki Loopauto Brandweerwagen Rood (Mon, 06 Apr 2020)
Goki Loopauto Brandweerwagen. Leuke en stoere loopauto, met rubberen banden. Met trapjes, brandweerslang en een bel. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Draagkracht: maximaal 25 kg Materiaal: Metaal Afmeting: 75 x 24,5 x 34,5 cm Kleur: Rood EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm geel met witte stippen (Mon, 06 Apr 2020)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: geel Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 9.25 Meer informatie
>> meer lezen

Toys pure Punch en Play Bal: Geel 25 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Beleef veel plezier met deze gele opblaasbare punch en play bal! De bal kan zo in elkaar gevouwen worden, dat hij in je broekzak past. Aan de bal zit een flexibel touwtje vast. Hierdoor kun je tegen de bal aan slaan, zonder dat de bal wegschiet! Afmeting; diameter = 25 cm Lengte touw: 12,5 cm De bal is nog niet opgeblazen. LET OP! U ontvangt alleen de gele bal ! (op de afbeelding staan meerdere kleuren afgebeeld) EUR 2.50 Meer informatie
>> meer lezen

Toys Pure Punch en Play Bal: Groen 25 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Beleef veel plezier met deze groene opblaasbare punch en play bal! De bal kan zo in elkaar gevouwen worden, dat hij in je broekzak past. Aan de bal zit een flexibel touwtje vast. Hierdoor kun je tegen de bal aan slaan, zonder dat de bal wegschiet! Afmeting; diameter = 25 cm De bal is nog niet opgeblazen. Lengte touw: 12,5 cm LET OP! U ontvangt alleen de groene bal ! (op de afbeelding staan meerdere kleuren afgebeeld) EUR 2.50 Meer informatie
>> meer lezen

Goki Fluitende Buis: Blauw 75 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Zwaai deze slang rond en je hoort een fluitend geluid! Deze fluit heeft de kleur blauw! Afmeting: 75 cm Materiaal: kunststof Kleur: blauw EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Springpaard Skippybal 50 X 21 X 43 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Leuke rode skippybal in de vorm van een pony! Door de lage instap is deze skippybal ook al geschikt voor de kleintjes. Materiaal: rubber Afmeting: 50 x 21 x 43 cm Kleur: rood EUR 21.99 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Houten Parachutist 79 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Leuk kleine houten figuur met textiel-parachute. De parachutist en de parachute zijn los samen te voegen. Gooi de houten figuur in de lucht en zie hem langzaam terug naar de grond zweven met zijn parachute. Het is een lust voor het oog, oefent de motoriek en wekt belangstelling voor natuurkunde. Materiaal: hout en textiel Diameter parachute: 50 cm Lengte parachute: 79 cm EUR 14.50 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Indianentent 190 X 140 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Leuke en handige stoffen indianentent! De buitenkant van de tent is gemaakt van stof en wordt bovenin bij elkaar gehouden door houten stokken. Op de stoffen buitenkant zijn verschillende motieven afgebeeld. Materiaal: stof en hout Diameter: 140 cm Hoogte: 190 cm EUR 50.99 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Hoela Hoep Neon Geel (71cm) en Roze (66cm) (Mon, 06 Apr 2020)
Leuke neon gekleurde Hoela Hoeps. Deze hoela hoeps kun je goed gebruiken tijdens een goede workout fitness. Je leert hierbij goed ritmisch bewegen en het is ook nog eens een leuke bezigheid. Diameter: 71 cm (neon geel) en 66 cm (roze) Materiaal: kunststof EUR 21.45 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Glitter Hoela Hoep Set: Blauw 71 cm en Roze 66 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Leuke glitter gekleurde Hoela Hoep set. Deze hoela hoeps kun je goed gebruiken tijdens een goede workout fitness. Je leert hierbij goed ritmisch bewegen en het is ook nog eens een leuke bezigheid. Diameter: 71 cm (blauw) en 66 cm (roze) Materiaal: kunststof EUR 21.45 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Rotini Rode Kar 38 X 34 X 16 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Een leuke uitdaging om de motoriek en bewegingsvaardigheden te trainen! Het rijden is binnen enkele seconden geleerd. Vervolgens komen ook het het veranderen van richting en het evenwicht bewaren erbij kijken! Materiaal: - kunststof treeplanken en wielen - metalen assen Afmeting: 38 x 34 x 16 cm Maximaal belastbaar tot 100 kg EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Elastiektwist Vlinder 5 Delig 240 X 6 X 7 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Een kleurrijke elastiek met met decoratieve houder. Met deze elastiek leer je goed te bewegen en test je je uithoudingsvermogen. Materiaal: hout en plastic Afmeting: 240 x 6 x 7 cm 5 verschillende kleuren in 1 verpakking EUR 10.50 Meer informatie
>> meer lezen

Small Foot Maxi Bolderwagen (Mon, 06 Apr 2020)
Small Foot bolderwagen Deze bolderwagen draagt alles wat families en wandelaars over grote afstanden moeten vervoeren. Stevige uitvoering van metaal en hout met rubberen banden. Lengte trekstang: ca. 94 cm Body : ca. 87 x 49 x 57 cm Wielen : 25,4 x 5,4 cm Gewicht : 16 kg Leeftijd: Voor kinderen vanaf 3 jaar EUR 119.95 Meer informatie
>> meer lezen

Toyrific Pogostick Daisy Krusha 97 cm Roze (Mon, 06 Apr 2020)
Leuke en hippe Daisy Krusha pogostick! Beleef veel plezier met deze stick en laat na veel oefenen je springkunsten zien. Lengte: 97 cm Maximaal draagbaar gewicht: 75 kg Afmeting doos: 107 x 29 x 6,5 cm Kleur: roze Opdruk: verschillende meisje met een pogostick Alleen voor buiten te gebruiken Materiaal: kunststof en staal EUR 44.90 Meer informatie
>> meer lezen

Nijdam slalompionnen 23 cm 6 stuks oranje (Mon, 06 Apr 2020)
Nijdam slalompionnen Zes oranje pionnen gemaakt van flexibel polyetheen. De pionnen zijn 23 centimeter hoog. Je kunt er bijvoorbeeld een slalommenparcours of twee goaltjes van maken. De pionnen zijn vast te maken met haringen. Specificaties: Kleur: oranje Materiaal: polyetheen Hoogte: 23 cm Inhoud: 6 Pionnen EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Scratch Outdoor Vlieger Uil 133 X 136 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Scratch outdoor vlieger uil Vlieg samen met dit lieve uiltje tot wel 30 meter hoogte. Mooi vormgegeven vlieger in de vorm van een uil. Wordt geleverd in een opberg etui van PVC met klittenbandsluiting. Specificaties: Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar. Vorm: diamantvorm Afmetingen: 133 x 136 cm Lijnen inbegrepen: ja EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tutti Frutti Insectennet Oranje 20 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Vang insecten met dit insectennet! Afmeting: 38 - 87 cm (verstelbaar), diameter 20 cm Kleur: oranje (op deze afbeelding zijn meerdere producten weergegeven) EUR 8.50 Meer informatie
>> meer lezen

Tutti Frutti Insectennet Paars 20 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Vang insecten met dit insectennet! Afmeting: 38 - 87 cm (verstelbaar), diameter 20 cm Kleur: paars EUR 8.50 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Bubbel Zwaard Oranje Met 100ml (Mon, 06 Apr 2020)
Zwaai met je zwaard om prachtige grote zeepbellen te maken! Maak hele grote bellen of juist heel veel hele kleine belletjes. inhoud: 100 ml Kleur: Oranje EUR 4.25 Meer informatie
>> meer lezen

Scratch Outdoor: Wind up vliegtuig 36 x 42 x 20 cm groen (Mon, 06 Apr 2020)
Scratch outdoor: Wind-Up vliegtuig Zet dit opwindbare vliegtuigje zelf in elkaar met behulp van de meegeleverde instructies. Wind het vliegtuigje op door aan de propeller te draaien tot het elastiekje helemaal is opgedraaid. Gooi het vliegtuigje daarna tegen de wind in in de lucht. Hoe ver kun jij 'm laten vliegen? Specificaties Afmeting: 36 x 42 x 20 cm Materiaal: foam, foamboard Kleur: multicolor Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar Instructies in begrepen EUR 13.90 Meer informatie
>> meer lezen

Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0