Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Leuk speelgoed zoeken is altijd wel lastig, hier meerdere ideeën ✅ voor buitenspeelgoed die u gemakkelijk online kunt bestellen! 

 

Van loopauto's tot bellenblazen in allerlei vormen.

Trapauto's in meerder uitvoeringen.

 

Een speelgoedauto altijd een leuk kado voor Kerst of Sinterklaas! 

 


Pustefix Bellenblaas pijp,  Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet, Angel Toys beachball balletjes Set van 3, Goki Loopauto Nummer 1, insectennetten, altijd leerzaam en samen de natuur in, diabolo's. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de voorraad!

 

Zit hetgeen wat u zoekt niet bij, klik dan op een artikel en er komen nog veel artikelen!

Schommels

RSS productfeed

Little Tikes loopwagen politie anniversary zwart 82 cm (zo, 15 dec 2019)
Little Tikes loopwagen politie anniversary Deze Cozy Coupe Anniversary is een speciale politie editie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto beleef je super veel avonturen. De loopauto heeft een grappig gezicht, een uitneembare vloer, ronde contouren en een ruim interieur. Het dashboard heeft een groot stuurwiel met claxon Specificaties: Kleur: zwart/wit Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen: 41 x 78 x 82 cm Batterijen: ja, 2 AA-batterijen (niet inbegrepen). Leeftijd: vanaf 18 maanden EUR 68.95 Meer informatie
>> meer lezen

Little Tikes speeltoestel jungle 160 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Little Tikes jungle speeltoestel Dit klimrek, in jungle-stijl, biedt veel speelmogelijkheden! Er kan gespeeld worden op twee niveaus door meerdere kinderen. Er is een net om in te klimmen en een glijbaan. Heb jij de geheime ingang ook al ontdekt? Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 2 jaar Materiaal: kunststof Afmetingen: 160 x 160 x 137 cm (L x B x H) EUR 245.00 Meer informatie
>> meer lezen

Feber Accuvoertuig Trimoto XTM Driewieler 6V (Sun, 15 Dec 2019)
Feber Trimoto XTM driewieler, 6V. Stoere en stevige driewieler in motoruitvoering met elektrische motor. Deze motor rijdt 4.3 km per uur op een 6V accu. Specificaties: - Bediening met voetpedaal. - Afmeting 96 x 52 x 72 cm (LXBXH) - Gewicht: 14 kg - Geschikt vanaf 3 jaar - Wordt geleverd met accu en oplader. EUR 125.00 Meer informatie
>> meer lezen

Angel Toys beachball balletjes 4 cm 3 stuks (Sun, 15 Dec 2019)
Angel Toys beachball balletjes Set van drie felgekleurde beachball balletjes verpakt in een netje. Specificaties: Diameter: 40 mm Totaal gewicht: 47 gram Kleur: geel/rood/groen Inhoud: 3 beachball balletjes EUR 1.25 Meer informatie
>> meer lezen

Outdoor Play Garden Party Time (Sun, 15 Dec 2019)
Outdoor Play Garden Party Game: een spellenpakket met de leukste tuinspellen! Inhoud: zaklopen, eitje balanceren, duo-hardlopen, werpwedstrijd met startlijn, finishlijn en vlaggen voor een parcours. Wordt geleverd inclusief uitgebreide spelregels. EUR 14.15 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Pijp Geel (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Bellenblaas pijp. Leuke pijp waarmee je op een grappige en speelse manier bellen kunt blazen. Inclusief 70 ml bellenvloeistof. Kleur: Geel EUR 8.60 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Pijp Rood (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Bellenblaas pijp. Leuke pijp waarmee je op een grappige en speelse manier bellen kunt blazen. Inclusief 70 ml bellenvloeistof. Kleur: Rood EUR 5.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet. Leuke trompet waarmee je op een grappige en speelse manier meerdere bellen tegelijk kunt blazen. Inclusief schaaltje en 250 ml bellenvloeistof. EUR 6.50 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaas Ring Groot Met Bord (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Grote Bellenblaasring. Leuke en grote bellenblaas ring, zodat je op een grappige en speelse manier extra grote bellen kunt blazen. Inclusief bord en 250 ml bellenvloeistof. Diameter ring: 18 cm EUR 8.95 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Party Bubbler Bellenblaas Machine (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Party Bubbler Bellenblaas Machine. Wie blaast er nu niet graag bellen? En wat als je het met een echte machine kan doen! De Pustefix Party Bubbler is een elektrische bubbelmachine die zeer ideaal is voor hip feestplezier. Doe het sop in de bellenblaas machine, zet de machine aan en je zult de prachtige bellen zien verschijnen. Deze machine werkt op stroom en batterijen. De adapter is inbegrepen. Inclusief 1 liter bellenvloeistof. EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Goki retro trapauto 1939 groen (Sun, 15 Dec 2019)
Goki retro-trapauto 1939 Een echte retro-trapauto met rubberen banden. Keer terug in de tijd en scheur rond op deze ultracoole trapauto van Goki. Specificaties: Draagkracht: maximaal 25 kg Materiaal: Metaal Afmeting: 80 x 40 x 53,5 cm Kleur: Groen Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. EUR 168.95 Meer informatie
>> meer lezen

Toyrific Vlieger Diamant Kikker 70 X 60 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Toyrific Frog Diamond Kite. Leuke vlieger, met de afbeelding van een kikker. De vlieger is gemakkelijk in elkaar te zetten, zodat je meteen kunt gaan vliegeren. Specificaties: Hoogte: 70 cm Breedte: 60 cm Staart lengte: 100 cm Lijnen inbegrepen: ja EUR 4.50 Meer informatie
>> meer lezen

Goki Loopauto Brandweerwagen Rood (Sun, 15 Dec 2019)
Goki Loopauto Brandweerwagen. Leuke en stoere loopauto, met rubberen banden. Met trapjes, brandweerslang en een bel. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Draagkracht: maximaal 25 kg Materiaal: Metaal Afmeting: 75 x 24,5 x 34,5 cm Kleur: Rood EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Regenboogwindmolen H58X Daimeter 21 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: multi Afmetingen: hoogte is 58 cm, diameter bloem is 21 cm EUR 8.75 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Regenboogwindmolen H76X Daimeter 32 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Summerplay Windmolen Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker! Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. specificaties: Kleur: multicolor Lengte: 76 cm Diameter bloem: 32 cm EUR 13.25 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm geel met witte stippen (Sun, 15 Dec 2019)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: geel Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 9.25 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm oranje met witte stippen (Sun, 15 Dec 2019)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: oranje Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 9.25 Meer informatie
>> meer lezen

Summerplay Windmolen 59 x 27 cm paars met witte stippen (Sun, 15 Dec 2019)
Summerplay Windmolen. Met deze Windmolen is buitenspelen veel leuker. Met een klein zuchtje wind draaien de bladen van deze windmolen al in het rond. Kleur: paars Afmetingen: hoogte is 59 cm, diameter bloem is 27 cm EUR 6.70 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix belenblaas toverbeer 170 ml geel (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix bellenblaas Deze schattige grote bellenblaas-toverbeer werkt anders dan de gewone bellenblazers. Boven in de beer zit een klein bakje met zeep en het blaasstuk. Met een zachte druk op de buik komt het blaasstuk naar boven en kunnen er bellen geblazen worden. Door de druk van de buik weg te nemen glijdt het blaasstuk automatisch weer naar beneden om bij de volgende druk op de buik weer naar boven te komen. Is het bovenste bakje niet meer helemaal vol met zeep dan wordt deze door de druk op de buik ook automatisch weer gevuld. Op deze manier hoeft je kindje zich alleen maar te concentreren op het drukken en het blazen! Wordt het bakje toch een keertje scheef gehouden of valt deze om dan is niet meteen alle zeep verspild maar slechts het beetje dat in het bovenste bakje zit! Specificaties: Kleur: geel Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen potje: 6,4 x 17 cm Inhoud: 170 ml Leeftijd: vanaf 3 jaar EUR 8.75 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix navulfles bellenblaas 250 ml (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix navulfles bellenblaas Een fles met de originele Pustefix bellenblaasvloeistof van 250 milliliter. Specificaties: Kleur fles: geel Geslacht: junior Materiaal fles: kunststof Inhoud: 250 ml Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. EUR 3.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Navulfles 500 Milliliter (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Navulfles. Een fles met de originele Pustefix bellenblaasvloeistof van 500 milliliter. EUR 4.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Navulfles 1000 Milliliter (Sun, 15 Dec 2019)
Pustefix Navulfles. Een fles met de originele Pustefix bellenblaasvloeistof van 1000 milliliter. EUR 6.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pustefix Bellenblaasring: Multi Bubbler (Sun, 15 Dec 2019)
Pustifix Bellenblazen. Wie blaast er nu niet graag bellen? Met de Pustefix Bellenblaasring Multi-Bubbler maak je de grootste en langste bellen die je ooit gezien hebt. Vul de schaal met vloeistof, dompel de multibubbler onder en beginnen maar. - Flesje met 250 ml sop bijgeleverd. - Inclusief 2 grote ringen en een bord. - Afmetingen inclusief verpakking: 21 x 21 x 7 cm - Materiaal: kunststof - Diameter ring: 18,5 cm EUR 6.70 Meer informatie
>> meer lezen

Toys pure Punch en Play Bal: Geel 25 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Beleef veel plezier met deze gele opblaasbare punch en play bal! De bal kan zo in elkaar gevouwen worden, dat hij in je broekzak past. Aan de bal zit een flexibel touwtje vast. Hierdoor kun je tegen de bal aan slaan, zonder dat de bal wegschiet! Afmeting; diameter = 25 cm Lengte touw: 12,5 cm De bal is nog niet opgeblazen. LET OP! U ontvangt alleen de gele bal ! (op de afbeelding staan meerdere kleuren afgebeeld) EUR 2.00 Meer informatie
>> meer lezen

Toys Pure Punch en Play Bal: Roze 25 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Beleef veel plezier met deze roze opblaasbare punch en play bal! De bal kan zo in elkaar gevouwen worden, dat hij in je broekzak past. Aan de bal zit een flexibel touwtje vast. Hierdoor kun je tegen de bal aan slaan, zonder dat de bal wegschiet! Afmeting; diameter = 25 cm Lengte touw: 12,5 cm De bal is nog niet opgeblazen. LET OP! U ontvangt alleen de roze bal ! (op de afbeelding staan meerdere kleuren afgebeeld) EUR 2.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0