Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Leuk speelgoed zoeken is altijd wel lastig, hier meerdere ideeën ✅ voor buitenspeelgoed die u gemakkelijk online kunt bestellen! 

 

Van loopauto's tot bellenblazen in allerlei vormen.

Trapauto's in meerder uitvoeringen.

 

Een speelgoedauto altijd een leuk kado voor Kerst of Sinterklaas! 

 


Pustefix Bellenblaas pijp,  Pustefix Bellenblaas Multi Bubbel Trompet, Angel Toys beachball balletjes Set van 3, Goki Loopauto Nummer 1, insectennetten, altijd leerzaam en samen de natuur in, diabolo's. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de voorraad!

 

Zit hetgeen wat u zoekt niet bij, klik dan op een artikel en er komen nog veel artikelen!

Schommels

RSS productfeed

Step2 opbergbank 84 x 134 x 61 cm bruin (di, 14 jul 2020)
Step2 opbergbank Deze realistisch ogende bank zit heerlijk, maar dient ook als opbergbox voor allerlei outdooraccessoires zoals tuingereedschap of zwembadspeelgoed. De bank is weerbestendig en zal een mooie toevoeging zijn aan je tuin of patio! Specificaties: Kleur: bruin Materiaal: kunststof Geslacht: unisex/junior Afmetingen: 84 x 134 x 61 cm Gewicht: 22 kg Maximaal draaggewicht: 281 kg Leeftijd: vanaf 2 jaar EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tactic Banana Kick (Tue, 14 Jul 2020)
Tactic Banana Kick Bepaal je speelveld, stel een team samen en probeer zoveel mogelijk goals te scoren! Er wordt twee keer een helft gespeeld en het team met de hoogste score wint. Maar bedenk dat de Banana niet altijd doet wat jij wilt... Met een grote, zachte Banana om tegen te trappen! Eenvoudige en heldere regels zorgen ervoor dat je snel kunt beginnen. Het ideale outdoorspel voor in de tuin, het park of op een pleintje. Specificaties: Kleur Banana Kick: geel Kleur hoekpaaltjes: lichtbruin Materiaal Banana Kick: foam Materiaal hoekpaaltjes: hout Afmetingen verpakking: 22,8 x 10,5 x 26,5 cm (L x B x H) Gewicht: 945 gram Leeftijd vanaf: 3 jaar Inhoud: 1 Banana Kick 4 Hoekpaaltjes Spelregels EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Perletti paraplu Emoj lama 90 cm wit/roze (Tue, 14 Jul 2020)
Perletti Emoji lama paraplu Deze leuke paraplu van Emoji is perfect om mee te nemen op regenachtige dagen. Neem hem mee in je tas om altijd voorbereid te zijn op een onverwachte bui. De paraplu is voorzien van een lus en wordt geleverd met een opberghoes. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit/roze Materiaal doek: polyester Materiaal handvat: kunststof Lengte opgevouwen: 24 cm Diameter: 90 cm Inhoud; 1 Paraplu 1 Opberghoes EUR 11.95 Meer informatie
>> meer lezen

Perletti paraplu Mickey Mouse 56 x 66 cm rood/blauw (Tue, 14 Jul 2020)
Perletti Mickey Mouse paraplu Deze leuke paraplu van Mickey Mouse is perfect om mee naar buiten te nemen op regenachtige dagen! Door de kromming van het handvat is de paraplu makkelijk op te hangen. Zo droogt hij snel, waar je ook bent. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: rood/blauw Materiaal doek: polyester Materiaal handvat: kunststof Lengte: 56 cm Diameter: 66 cm EUR 7.25 Meer informatie
>> meer lezen

Perletti paraplu Princess 56 x 66 cm blauw/roze (Tue, 14 Jul 2020)
Perletti Princess paraplu Deze leuke paraplu van Princess is perfect om mee naar buiten te nemen op regenachtige dagen! Door de kromming van het handvat is de paraplu makkelijk op te hangen. Zo droogt hij snel, waar je ook bent. Specificaties: Geslacht: meisjes Kleur: blauw/roze Materiaal doek: polyester Materiaal handvat: kunststof Lengte: 56 cm Diameter: 66 cm EUR 7.25 Meer informatie
>> meer lezen

Perletti paraplu Frozen Elsa 90 cm blauw (Tue, 14 Jul 2020)
Perletti Frozen Elsa paraplu Deze leuke paraplu van Frozen is perfect om mee te nemen op regenachtige dagen. Neem hem mee in je tas om altijd voorbereid te zijn op een onverwachte bui. De paraplu wordt geleverd met een opberghoes. Specificaties: Geslacht: meisjes Kleur: blauw Materiaal doek: polyester Materiaal handvat: kunststof Lengte opgevouwen: 24 cm Diameter: 90 cm Inhoud; 1 Paraplu 1 Opberghoes EUR 11.95 Meer informatie
>> meer lezen

Aerobie frisbee Squidgie Disc 20 cm blauw (Tue, 14 Jul 2020)
Aerobie Squidgie Disc frisbee Het aerodynamische ontwerp van de Squidgie disc en de speciale gepatenteerde rand maken het gooien en vangen met deze disc voor iedereen een succes. Beginners en gevorderden kunnen met de Squidgie Disc heel gemakkelijk goed gooien. Door het zachte, flexibele en lichtgewicht materiaal van deze Disc is vangen een fluitje van een cent en heel comfortabel. Vooral voor kinderen die het vangen en gooien leren is dit een ideale disc. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior/unisex Materiaal: kunststof/rubber Diameter: 20 cm Drijvend in water: ja Leeftijd: vanaf 5 jaar EUR 6.45 Meer informatie
>> meer lezen

Aerobie frisbee Squidgie Disc 20 cm oranje (Tue, 14 Jul 2020)
Aerobie Squidgie Disc frisbee Het aerodynamische ontwerp van de Squidgie disc en de speciale gepatenteerde rand maken het gooien en vangen met deze disc voor iedereen een succes. Beginners en gevorderden kunnen met de Squidgie Disc heel gemakkelijk goed gooien. Door het zachte, flexibele en lichtgewicht materiaal van deze Disc is vangen een fluitje van een cent en heel comfortabel. Vooral voor kinderen die het vangen en gooien leren is dit een ideale disc. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: junior/unisex Materiaal: kunststof/rubber Diameter: 20 cm Drijvend in water: ja Leeftijd: vanaf 5 jaar EUR 6.45 Meer informatie
>> meer lezen

Wahu Phlat Ball Swirl junior rood 15 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Wahu Phlat Ball Swirl junior Gegarandeerd veel speelplezier met deze Phlat Ball Swirl. Je gooit een disk, maar vangt een bal, hoe cool is dat? Specificaties: Kleur: rood Materiaal: kunststof Afmetingen disk: 15 x 15 x 4 cm (L x H x B) Geslacht: junior, unisex Leeftijd: vanaf 5 jaar EUR 16.35 Meer informatie
>> meer lezen

Mondo speelbal Frozen blauw 23 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Mondo Frozen speelbal Ga buitenspelen met deze Frozen bal van Mondo! Speel samen met je vrienden een leuk balspelletje of probeer hem hoog te houden in de tuin. Op de bal staan Elsa en Anna in Arendelle afgebeeld. Ideaal voor de echte Frozen-fan. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: meisjes Materiaal: PVC Diameter: 23 cm Gewicht: 103 gram Leeftijd: vanaf 3 jaar EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jemini tuinset Panda junior oranje/lichtblauw 4 delig (Tue, 14 Jul 2020)
Jemini Panda tuinset Deze superleuke tuinset is voorzien van afbeeldingen van vrolijke Panda's! De set bestaat uit twee stoelen, een parasol en een tafel. Lees een boekje in één van de stoeltjes of maak een leuke tekening aan tafel. In de tuin zitten was nog nooit zo leuk! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: oranje, lichtblauw Materiaal frame: staal, kunststof, hout Materiaal bekleding: polyester Afmetingen tafel: 46 x 46 cm (BxH) Afmetingen stoel: 39 x 39 x 53 cm (LxBxH) Afmetingen parasol: 100 x 125 cm (BxH) Leeftijd: vanaf 4 jaar Inhoud: 1 Tafel 1 Parasol 2 Stoelen EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Mondo speelbal Jasmine 23 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Mondo speelbal Jasmine Ga buitenspelen met deze bal van Mondo! Speel samen met je vrienden een leuk balspelletje of probeer hem hoog te houden in de tuin. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: meisjes Materiaal: PVC Diameter: 23 cm Gewicht: 138 gram Leeftijd: vanaf 3 jaar EUR 2.95 Meer informatie
>> meer lezen

Summertime Splash frisbee Animal 20 cm foam rood/geel (Tue, 14 Jul 2020)
Summertime Splash frisbee Deze Summertime Splash frisbee in de vorm van een dier zorgt voor urenlang speelplezier. Laat de frisbee zich volzuigen met water, gooi hem en jouw speelkameraadjes worden kletsnat! Leuk voor op het strand of in het stadspark. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: rood, geel Materiaal: foam, textiel Diameter frisbee: 20 cm Leeftijd: vanaf 4 jaar EUR 1.95 Meer informatie
>> meer lezen

Blueprint Collections Pusheen paraplu opvouwbaar roze (Tue, 14 Jul 2020)
Blueprint Collections Pusheen paraplu Deze supermooie paraplu met opberghoesje van Blueprint Collections geeft jou beschutting tijdens iedere regenbui. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal doek: polyester Materiaal stangen: aluminium Materiaal handvat: kunststof Diameter: 91 cm Hoogte: 52 cm Aantal ribben: 8 Gewicht: 342 gram EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Paradiso Toys speeltent Aquarium blauw 120 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Paradiso Toys speeltent Spelen wordt nog leuker in deze speeltent! Met de tas neem je hem makkelijk mee naar het strand als thuisbasis en bescherming tegen de felle zonnestralen. Als je een zandkasteel in de schaduw wilt bouwen is dat geen probleem! De bodem is makkelijk schoon te vegen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: polyester Diameter: 120 cm Hoogte: 80 cm UV-bescherming: 30+ Leeftijd: vanaf 10 maanden Inhoud: 1 Tent 1 Draagzak EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Paradiso Toys speeltent Aquarium 50 ballen blauw 120 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Paradiso Toys speeltent Spelen wordt nog leuker in deze speeltent! Met de tas neem je hem makkelijk mee naar het strand als thuisbasis en bescherming tegen de felle zonnestralen. Als je een zandkasteel in de schaduw wilt bouwen is dat geen probleem! De bodem is makkelijk schoon te vegen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: polyester, kunststof Diameter: 120 cm Hoogte: 80 cm UV-bescherming: 30+ Leeftijd: vanaf 10 maanden Inhoud: 1 Tent 50 Ballen 1 Draagzak EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Paradiso Toys vangspel parachute 2,5 m 25 delig (Tue, 14 Jul 2020)
Paradiso Toys parachute vangspel Leg alle ballen in het midden van de parachute en lanceer ze de lucht in. Als je heel goed samenwerkt kan je de ballen hoog blijven houden. Zo leer je supersportief en fanatiek samenwerken! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: vinyl, kunststof Diameter parachute: 2,5 m Aantal spelers: 3-6 spelers Leeftijd: vanaf 5 jaar Inhoud: 1 Parachute 24 Ballen EUR 25.90 Meer informatie
>> meer lezen

Gerardo's Toys oogbal 12 cm wit/groen (Tue, 14 Jul 2020)
Gerardo's Toys oogbal Deze bal wordt het oogjuweel van jouw ballenverzameling. Hij gluurt je na als je hem weggooit en staart je aan wanneer hij weer terug komt vliegen. Specificaties: Kleur: wit, groen Geslacht: junior Materiaal: kunststof Diameter: 12 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar EUR 4.45 Meer informatie
>> meer lezen

LG Imports megabal metallic 50 cm zilver/roze (Tue, 14 Jul 2020)
LG-Imports megabal Deze megabal van LG-Imports is gemaakt van een metallic stof. De bal is perfect voor het oefenen van trucjes of voor een spelletjesdag. Specificaties: Kleur: zilver, roze Geslacht: junior, unisex Materiaal: polyester Diameter: 50 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar De bal wordt niet opgepompt geleverd EUR 3.75 Meer informatie
>> meer lezen

Invento lanceerspeelgoed Stunt Planes 4 delig (Tue, 14 Jul 2020)
Invento lanceerspeelgoed Stunt Planes Kun jij de stuntvliegtuigjes ver en hoog laten vliegen? Ga met veel druk op de voetpomp staan en schiet ze één voor één de lucht in. Specificaties: Kleur: geel Geslacht: junior Materiaal: kunststof Lengte pijlen: 25 cm Leeftijd: vanaf 6 jaar Inhoud: 1 Lanceerder 3 Pijlen EUR 42.90 Meer informatie
>> meer lezen

Bazoongi Kids speeltent Raket 142 x 142 cm blauw (Tue, 14 Jul 2020)
Bazoongi Kids speeltent Raket In deze gave tent heeft elk kind urenlang speelplezier! Hij ziet eruit als een echt raket en heeft leuke ruimte-accessoires die je overal op de tent kan plakken. Je zet de supermakkelijk binnen enkele minuten in elkaar. Wanneer de tent niet wordt gebruikt, dient hij ook prima als speelgoedopslag. Superleuk in elke kinderkamer, woonkamer of tuin! Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal frame: kunststof Materiaal doek: polypropyleen Afmetingen: 142 x 142 x 142 cm (L x B x H) Gewicht: 2,8 kg Leeftijd: vanaf 3 jaar EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Wicked werpschijf Sky Spinner 117 gram blauw 24,5 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Wicked Sky Spinner werpschijf De Sky Spinner is een baanbrekende, met de hand aangedreven draaiende schijf. Draai gewoon aan de Sky Spinner om een diversiteit aan trucs en stunts te kunnen doen. Throw it, crank it, spin it or slam it! Voer coole trucs en stunts uit met een snelle beweging van jouw pols. Deze spinner heeft een geribbelde crank voor maximale controle en is perfect uitgebalanceerd voor een snellere spin. Daag jouw vrienden uit en speel de leukste spellen. Perfect voor op het strand of gewoon een dagje in het park! Specificaties: Model: WKSKS Geslacht: unisex, junior Kleur: blauw Materiaal: kunststof Diameter: 24,5 cm Gewicht: 117 gram Leeftijd: vanaf 4 jaar EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Wicked werpschijf Sky Spinner Led 120 gram rood 24,5 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Wicked Sky Spinner Led werpschijf De Sky Spinner is een baanbrekende, met de hand aangedreven draaiende schijf. Draai gewoon aan de Sky Spinner om een diversiteit aan trucs en stunts te kunnen doen. Throw it, crank it, spin it or slam it! Voer coole trucs en stunts uit met een snelle beweging van jouw pols. Deze spinner heeft een geribbelde crank voor maximale controle en is perfect uitgebalanceerd voor een snellere spin. Ook heeft de Sky Spinner led-verlichting om verbluffende lichteffecten toe te voegen tijdens de stunts. Hij werkt op drie ingesloten CR1220-batterijen. Daag jouw vrienden uit en speel de leukste spellen. Perfect voor op het strand of gewoon een dagje in het park! Specificaties: Model: WKSKL Geslacht: unisex, junior Kleur: rood Materiaal: kunststof Diameter: 24,5 cm Gewicht: 120 gram Type licht: led Batterijen: 3 CR1220 batterijen (inbegrepen) Leeftijd: vanaf 4 jaar EUR 22.50 Meer informatie
>> meer lezen

Toi Toys flying discs Air 12 10 8 cm groen/blauw/rood 4 delig (Tue, 14 Jul 2020)
Toi-Toys Air flying discs Schiet de vliegende schijven met de lanceerder zo ver weg als je kunt. Plaats een schijf op de lanceerpin en beweeg de houder met een vaart naar boven. De schijven zullen wegvliegen en na een stabiele vlucht weer veilig op de grond landen. Volop speelplezier met deze Air flying discs van Toi-Toys. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: groen, blauw, rood Materiaal: kunststof Diameter schijven: 12-10-8 cm Afmetingen verpakking: 35 x 15 x 2 cm (LxBxD) Leeftijd: vanaf 5 jaar Inhoud: 3 Vliegende schijven 1 Lanceerder met houder EUR 1.95 Meer informatie
>> meer lezen

Happy People Beach Ball rackets 2 stuks en bal 54 cm rood (Tue, 14 Jul 2020)
Happy People Beach Ball Racket Deze rackets zijn superleuk voor op het strand. Samen een kort en actief spelletje doen. Ze zijn licht van gewicht en makkelijk schoon te maken, ideaal! Specificaties: Kleur: rood Materiaal: kunststof Afmeting racket: 54 cm Diameter bal: 7 cm Geslacht: junior, unisex Aantal personen: 2 Leeftijd: vanaf 3 jaar Inhoud: 2 Rackets 1 Bal EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ideeën voor buitenspeelgoed en online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0