Wat zijn de dag aanbiedingen van de Lidl vandaag?

De LIDL heeft altijd leuke aanbiedingen ✅, maar wat wordt er vandaag aangeboden? 

Lekker in je luie stoel kijken wat er vandaag wordt aangeboden en of het de moeite waard is om naar de LIDL te gaan. Kijk regelmatig op deze site, want deze wordt dagelijks bijgewerkt en bent u altijd op de hoogte?

 


Vandaag tuingereedschap, maar dat kan morgen weer iets anders zijn!

Een kettingzaag, maaimachine, een broodbakmachine, tuingereedschap, naaimachine of een naaidoos, het is niet te voorspellen en blijft een verassing!

 

Check elke dag even deze site en u bent helemaal op de hoogte!


RSS productfeed

2-delige tuingereedschapset Rondjesmotief (ma, 09 dec 2019)
De tuingereedschap set is gemaakt van aluminium en bestaat uit een schepje en een harkje met ophangopening. Keuze uit 3 verschillende varianten: Rondjesmotief. Hartjesmotief. Bloemenmotief. Materiaal. Aluminium. Afmetingen. Handschep: 27 x 7,5 x 3 cm (l x b x h)Hark: 22,5 x 7,4 x 3,5 cm (l x b x h). Gewicht. Handschep: 158 gHark:: 158 g. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

2-delige tuingereedschapset Hartjesmotief (Mon, 09 Dec 2019)
De tuingereedschap set is gemaakt van aluminium en bestaat uit een schepje en een harkje met ophangopening. Keuze uit 3 verschillende varianten: Rondjesmotief. Hartjesmotief. Bloemenmotief. Materiaal. Aluminium. Afmetingen. Handschep: 27 x 7,5 x 3 cm (l x b x h)Hark: 22,5 x 7,4 x 3,5 cm (l x b x h). Gewicht. Handschep: 158 gHark:: 158 g. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hogedrukreiniger (Mon, 09 Dec 2019)
Deze hogedrukreiniger is ideaal voor het schoonmaken van de auto, tuingereedschap, terras en muren. De hogedrukreiniger is voorzien van een zuinig auto-start-stop-systeem, de motor werkt dan alleen door de pistoolgreep in te drukken. Met adapter voor gangbare tuinslangsystemen. Door het compacte formaat en het geringe gewicht is het apparaat erg handzaam. De hogedrukreiniger heeft een groot bereik door de 5 meter lange stroomkabel en hogedrukslang. Technische specificaties. Wateropbrengst: 396 liter per uur en 6,6 liter per minuutMaximale druk: 75 barVermogen: 1300. W. Toebehoren. Inclusief lans, variomondstuk, roto-mondstuk, schuimmmondstuk met reinigingsmiddel (400 ml) en 5 meter hogedrukslang. Afmetingen 45 x 26,5 x 26,5 cm (l x b x h)Kabellengte: 500 cm. Gewicht 5,5 kg. Handleiding . Lichte en compacte hogedrukreiniger en daardoor gemakkelijk in gebruik EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

GRIZZLY Elektrische hakselaar (Mon, 09 Dec 2019)
Deze hakselaar is ideaal voor het versnipperen van tuinafval en verwerkt takken tot een max. dikte van Ø40 mm. De hakselaar heeft een krachtige motor van 2400. W, 1 mes van gehard staal, 2 grote transportwielen, opvangzak, een trechter met handvat en een overbelastingsbeveiliging. Technische specificaties. Vermogen: 2400. W. Max. takdikte: Ø40 mm. Gewicht 13,7 kg. Met deze hakselaar met vlijmscherp mes versnipper je gemakkelijk grote hoeveelheden tuinafval EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

GÜDE Accu bladblazer (Mon, 09 Dec 2019)
Deze accu bladblazer is ideaal voor licht tuinafval zoals droog gras, kleine twijgen en droge sparren-en dennennaalden. De bladblazer is uitgerust met softgrip, een verwijderbare blaaspijp en een 2,0. Ah lithium-accu. Technische specificaties. Accu: 18V, 2,0. Ah, 36. WhVermogen: 105. WMaximale blaassnelheid: 190 km/uLaadtijd accu: 288 min. Afmetingen 82,4 x 15,4 x 17 cm (l x b x h). Gewicht 1,7 kg. Krachtige, draadloze bladblazer EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Telescopische lans voor hogedrukreiniger (Mon, 09 Dec 2019)
Deze lans voor hogedrukreinigers heeft een traploos instelbare, telescopische geleidingsbuis met een duurzame hogedrukslang voor een werkhoogte tot 5 m. De lans is voorzien van een schouderband die individueel verstelbaar is en een ergonomische greep met inschakelblokkering. De maximale werkdruk van de lans bedraagt 110 bar. Te gebruiken met. Parkside® hogedrukreinigers. PHD 100,. PHD 110,. PHD 135 en. PHD 150. Technische specificaties. Werkdruk: max. 110 bar. Toebehoren. Incl. spuitmondstuk met vlakke straal, hoekstuk en schouderband. Afmetingen. Lengte: 163 - 401 cm. Lengte hogedrukslang: 3,8 meter. Gewicht 1,86 kg. Handleiding . Ideaal voor de reiniging van moeilijk bereikbare plaatsen - zonder ladder EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Accu-takkenschaar (Mon, 09 Dec 2019)
Deze accu-takkenzaag heeft een telescopische functie met ca. 40 cm verstelbereik met snelspanner, waardoor je kan knippen tot een hoogte van 3 meter. Met ergonomische antislip-greep met veiligheidsschakelaar. De batterij is compatibel met alle apparaten van de serie "Parkside 20. V". Technische specificaties. Accu: 20. V. Lithium-Ion - 2AhSnijdikte voor verse twijgen tot ca. 32 mmSnijdikte voor droge takken tot ca. 28 mm (afhankelijk van de houtsoort)Laadduur: 60 minuten. Afmetingen. Takkenschaar met batterij: 160,6 x 15,1 x 8,5 cm (l x b x h)Takkenschaar zonder batterij: 153,9 x 15,1 x 8,5 cm (l x b x h)Kabellengte: 150 cm. Gewicht. Takkenschaar met batterij: ca. 3,54 kgTakkenschaar zonder batterij: ca. 3,15 kg. Handleiding . Handige takkenschaar voor comfortabel, draadloos maaien tot een hoogte van 3 m EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

2-delige tuingereedschapset Bloemenmotief (Mon, 09 Dec 2019)
De tuingereedschap set is gemaakt van aluminium en bestaat uit een schepje en een harkje met ophangopening. Keuze uit 3 verschillende varianten: Rondjesmotief. Hartjesmotief. Bloemenmotief. Materiaal. Aluminium. Afmetingen. Handschep: 27 x 7,5 x 3 cm (l x b x h)Hark: 22,5 x 7,4 x 3,5 cm (l x b x h). Gewicht. Handschep: 158 gHark:: 158 g. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Wat zijn de dag aanbiedingen van de Lidl vandaag?

Reactie schrijven

Commentaren: 0