Kortingskaarten bestellen voor Chuggington in Spoorwegmuseum

Laatste kans om nog kortingskaarten te bestellen voor Chuggington in Spoorwegmuseum. Een feestje voor het hele gezin! Van 19 t/m 23 oktober zetten de treinen van de tv-serie Chuggington het Spoorwegmuseum op z’n kop. Tijdens de Chuggington doe-dagen zijn er in de museumhal allerlei leuke activiteiten rondom de treinen van Chuggington. Er is een groot Chuggington speelkleed, je kan meezingen met de liedjes uit de musical, op de foto met hoofdrolspeler Wilson en nog veel meer. Tot en met maandag 15 oktober zijn er online kaartjes met korting te koop via de website van het museum.


Chuggington doe-dagen

De grote museumhal is van 19 t/m 23 oktober helemaal in het thema van de tv-serie Chuggington. Met een speciaal doe-boekje kun je een speurtocht en andere opdrachten doen. Kleintjes kunnen lekker knutselen of zich laten schminken. Iedereen kan met de ster van de tv-serie, chugger Wilson, op de foto. Win een Chuggington cadeaupakket door mee te doen met het raad en winspel.

 


Kortingskaarten bestellen voor Chuggington in Spoorwegmuseum


Reactie schrijven

Commentaren: 0