Boeken voor Dummies online bestellen

Boekennieuws

De hele collectie van boeken voor Dummies, hier te bestellen

 

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp dan kunt u hier wel een boek vinden om er meer van te weten te komen. Leuke boeken tegen een leuke prijs. Zeker leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of de kerstdagen!


Een leuk boek kopen waarin je alle antwoorden kan vinden over vragen over zelfverdediging, dan is dit zeker een aanrader! 

 

Weet je iemand die zich onveilig voelt en wil je haar of hem helpen, dan is dit een leuk boek om cadeau te doen!

 

Wil je dat die persoon wat sterker in zijn/haar schoenen staat? Dankzij dit boek gaat hij/zij met een veiliger gevoel de straat op. Het boek leert je eenvoudige maar effectieve zelfverdedigingstechnieken. Weet wat je moet doen als je wordt gegrepen, geslagen of geschopt, maar ook hoe je jezelf verdedigt als je op de grond ligt. Bovendien laat dit boek zien hoe je escalatie kunt voorkomen, trouw aan het motto 'elk vermeden gevecht is een gewonnen gevecht'. Carsten Bönnen is hoofd van een vechtsportschool en heeft jarenlang ervaring als trainer van karate, zelfverdediging en assertiviteitstrainingen.

Voor Dummies maken alles makkelijker!

Boeken voor Dummies online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0