De beste tv's voor in de badkamer

Een televisie in de badkamer, is dat nou niet heerlijk! Maar is het ook veilig? Met elektriciteit moet je altijd voorzichtig zijn, zeker in de badkamer!!

Niet elke tv is geschikt om in de badkamer en niet te vergeten, de afstandsbediening.

Bent u op zoek naar een geschikte tv voor in de badkamer, kijkt u dan even hieronder naar de mogelijkheden.


Ook een uitgebreide selectie van accessoires om het kijken naar de tv in de badkamer aangenaam en veilig te maken.

Televisies speciaal voor de badkamer (of keuken) zonder dat u zich druk hoeft te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kan gewoon met natte handen bedient worden. 


RSS productfeed

Grohe Essence New L-size wastafelkraan zonder waste Chroom (di, 23 apr 2024)
Grohe Essence New Wastafelkraan Chroom Deze elegante kraan is een echte blikvanger. De kraan is onderhoudsvriendelijk, praktisch in het dagelijks gebruik en gemakkelijk te bedienen. De hoge uitloop is tot 360 graden draaibaar en zelfs wanneer je de kraan volledig open zet, is deze kraan nog waterbesparend. Past in iedere badkamerstijl De wastafelkraan van Grohe Essence New heeft een stijlvol, verfijnd design en een tijdloze chromen kleur. Door deze uiterlijke kenmerken past deze wastafelkraan perfect in vrijwel iedere badkamerstijl. Gemakkelijk te bedienen en super praktisch Deze wastafelkraan bedien je middels de greep aan de zijkant van de kraan. Met één greep bedien je zowel de watertemperatuur als het volume. Super handig dus! De Grohe Essence New wastafelkraan is voorzien van de Grohe SilkMove® technologie (keramisch binnenwerk). Deze techniek zorgt ervoor dat de kraan soepel te bedienen is. De uitloop van deze wastafelkraan is 360 graden draaibaar. Zo kun jij eenvoudig de wastafel uitspoelen of je haren wassen onder de kraan. Waterbesparend Door de Grohe EcoJoy® technologie verbruik je nooit meer dan 5,7 l/min. Zo bespaar je water bij het handen wassen of tanden poetsen. Je bespaart veel water zonder in te leveren op de prestaties van de kraan. Niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee! Onderhoudsvriendelijk Door de Grohe StarLight® beschermlaag is de kraan erg onderhoudsvriendelijk en blijft deze langer schoon en glanzend! Deze afwerking maakt gebruik van PVD-coating, een coating waardoor de kleur in het product zit in plaats van als een laag erop. Hierdoor heeft de kraan een tien keer hogere krasbestendigheid en blijft deze langer mooi en glanzend. De belangrijkste eigenschappen * Kleur: chroom * Opbouwhoogte totaal: 24.40 cm * Opbouwhoogte onderkant kraanmondstuk: 21.10 cm * Voorsprong uitloop: 12.70 cm * Diameter kraangat: 3.40 cm * Eengreepsbediening * Uitloop is 360 graden draaibaar * Voorzien van temperatuurbegrenzing * Innovaties: Grohe SilkMove®, Grohe EcoJoy®, Grohe StarLight® en Grohe QuickFi.® * Voorzien van fle.ibele aansluitslangenHoe monteer je Grohe Essence New Wastafelkraan? Door de Grohe QuickFi.® is de installatie snel geregeld. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, waardoor je meteen kunt beginnen met installeren. Hoe kun je deze Grohe wastafelmengkraan het beste onderhouden? Onderhoud jouw wastafelmengkraan van Grohe met Grohe GROHclean Professional kranenreiniger. Zo geniet je extra lang van een mooie en schone wastafelkraan. Grohe Essence New Wastafelkraan kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb Wil jij genieten van de gemakkelijke, soepele bediening, elegante design en de onderhoudsvriendelijke kraan? Bestel deze dan in de webshop en geniet van 3 jaar garantie. Daarnaast kies je zelf het aflevermoment, waardoor jij thuis bent om jouw nieuwe kraan in ontvangst te nemen! EUR 139.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grohe Essence New badkraan met doucheset Chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Grohe Essence New badkraan met doucheset De set bestaat uit de Grohe Essence New badkraan en een bijbehorende doucheset. De badkraan is een eenvoudig te bedienen badkraan. Beide zijn uitgevoerd in dezelfde stijl, die zich typeert door de cilindrische vormgeving. De uniforme uitstraling van de set komt in iedere badkamerstijl goed tot zijn recht. Praktische en soepele bediening De badkraan heeft een soepele bediening dankzij het Grohe SilkMove carouche. Daarnaast kun je middels de ingebouwde omstelling heel makkelijk schakelen tussen de badkraan en de handdouche. Onderhoudsvriendelijk dankzij Grohe StarLight De kraan is afgewerkt met Grohe StarLight. Deze beschermingslaag zorgt ervoor dat het chroom lang blijft glanzen en dat de kraan middels een reinigingsdoekje heel gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Daarnaast zijn de siliconen sproeigaatjes eenvoudig kalkvrij te houden door hier overheen te wrijven.  Wat wordt er meegeleverd? * Badkraan (wandmontage) * Grohe Euphoria Cosmopolitan handdouche * Grohe Silverfle15 doucheslang (150 cm) TwistFree * MuurbestigingBelangrijke kenmerken * Complete set inclusief lu15e handdouche en -houder en een Twistfree doucheslang * Dankzij het keramisch binnenwerk is de badkraan soepel te bedienen * De omstelrichting zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan switchen tussen de handdouche en de badkraan  * Uitgevoerd in glanzend chroom met StarLight beschermlaag * Wordt geleverd inclusief koppelingen * Hartafstand van 15 cm * E15tra veilig dankzij de temperatuurbegrenzing * Hoogwaardige kwaliteit Grohe Essence Combineer deze badkraan met andere kranen uit de Grohe Essence serie. Hierdoor wordt jouw badkamer een mooi geheel. EUR 188.00 Meer informatie
>> meer lezen

Geberit Duofix wc-element met Sigma UP320 inbouwreservoir 12cm met wandanker en isolatiemat (Tue, 23 Apr 2024)
Geberit UP320 Duofix wc-element met Sigma inbouwreservoir 12cm Het inbouwreservoir van Geberit UP320 Duofix Sigma inbouwreservoir is een solide inbouwreservoir dat gecombineerd kan worden met alle hangtoiletten. Zo maak je jouw badkamer of toiletruimte compleet met een prachtig zwevend toilet. Eenvoudige installatie Het grootste voordeel van het Geberit UP320 inbouwreservoir is het installatiegemak. Het reservoir kan binnen een kwartier door één vakman gemonteerd worden! Dat komt door het eendelig kwalitatief frame, waarbij het reservoir compleet voorgemonteerd is. Het slimme frame is bovendien voorzien van zelfstabiliserende poten. De voetsteunen zijn verstelbaar van 0 tot 20 centimeter, wat zorgt voor comfort op maat. De traploos instelbare wand-bevestigingspunten maken het inbouwreservoir makkelijk waterpas instelbaar. Het Duofix frame is ook uniek door de in diepte verstelbare afvoerbeugel, zodat het frame eenvoudig aan het afvoersysteem verbonden kan worden. Dit Geberit inbouwreservoir UP320 heeft een zelfdragend blauw stalen frame dat gegarandeerd bestand is tegen extreme belastingen tot 400 kg. Bekijk in het filmpje hieronder hoe je de Geberit Up320 kan installeren Daarnaast ontvang je een gebruikershandleiding bij dit product, zodat je het inbouwreservoir zelf stap voor stap kunt monteren. Geschikt voor alle hangtoiletten Een ander voordeel van de Geberit UP320 is dat deze gecombineerd kan worden met vrijwel alle hangtoiletten. Denk hierbij aan hangtoiletten van Ben Segno of Villeroy & Boch Subway 2.0. De maatvoering van een inbouwreservoir is namelijk universeel. Je kunt het reservoir zelfs combineren met douchewc's van Geberit AquaClean. De Geberit AquaClean douche wc reinigt met water en is voorzien van luxe functies. Dankzij een voor de wateraansluiting mantelbuis kan je de douche wc ook achteraf aansluiten. Geschikt voor Geberit bedieningspanelen De Geberit UP320 combineer je met een Geberit bedieningspaneel geheel naar jouw smaak. De Geberit bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Je weet zeker dat de drukplaat die je kiest geschikt is als het volgende in de naam van het artikel verwerkt is: “voor Sigma inbouwreservoir 12cm (UP320)”. Voor het gemak vind je al een selectie van passende bedieningspanelen op deze pagina onder de aanbevolen artikelen. Toebehoren van de Geberit UP320 Het UP320 inbouwreservoir wordt compleet geleverd met alle toebehoren die je nodig hebt bij de montage van je toilet. Je ontvangt hierbij al het bevestigingsmateriaal, zodat je het inbouwreservoir tegen de wand kan plaatsen met bijpassende muurbevestigingen. Daarnaast ontvang je een geluidsisolatieset met een isolatiemat. Deze zorgt ervoor dat het hangtoilet strak tegen de muur aan gemonteerd kan worden, zonder dat je het toilet hoort 'knarsen' wanneer je hierop plaats neemt. Ook werkt deze mat geluiddempend wanneer je het toilet doorspoelt. In de verpakking vind je nog meer onderdelen: * Wateraansluiting R 1/2, geschikt voor MF, met geïntegreerde hoekstopkraan en handwiel * Sparingkoker * 2 wandankers * 2 beschermstoppen * Aansluitset voor wc, ø 90 mm * Aansluitstuk voor wc, van PE-HD, ø 90 mm * Overgangsmof van PE-HD, ø 90 / 110 mm * 2 draadstangen M12 * Geluidsisolatieset Combineer het reservoir met Geberit DuoFresh Het inbouwreservoir kan gecombineerd worden met een Geberit DuoFresh module. Dit is een geurzuiveringssysteem dat vervelende luchtjes bij de bron verwijdert. Daarnaast zorgen de Geberit DuoFresh sticks voor een helderblauwe spoeling, die fris ruikt én je toilet langer schoonhoudt. Wat is het verschil tussen Geberit UP100 en UP320? De Geberit UP100 is een reservoir dat in bepaalde opzichten gelijk is aan de UP320. Het verschil zit hem met name in het stevige, makkelijk te plaatsen frame van de Geberit UP320. De UP100 is een basis reservoir te noemen, waar de UP320 juist van luxe extra's is voorzien, zoals een isolatiemat. Bij de UP320 is daarnaast de keuze van bedieningspanelen tevens uitgebreider dan bij de UP100. Wat zijn de afmetingen? De Geberit UP320 afmeting is 112 centimeter hoog, 50 centimeter breed en 12 centimeter diep. De voetsteunen zijn verstelbaar van 0-20 centimeter. Ben je overtuigd? Bestel vandaag nog bij Saniweb! Alles voor jouw toilet bestel je snel en gemakkelijk online. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd op het moment waarop het jou uitkomt. Nog twijfels over het type? Bekijk eventueel hier het overzicht met alle Geberit inbouwreservoirs. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment. EUR 220.00 Meer informatie
>> meer lezen

Easy Drain Tegel-8 tegelrooster 80cm RVS (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 134.95 Meer informatie
>> meer lezen

Geberit Duofix wc-element met Sigma UP720 inbouwreservoir 8cm (Tue, 23 Apr 2024)
Geberit Duofix wc-element met Sigma UP720 inbouwreservoir 8cm Het Geberit ruimtewinnend inbouwreservoir is een slimme optie wanneer jij een kleine toiletruimte hebt. Dit wc-element is namelijk maar 8 cm diep, waardoor je ook in de kleinste ruimtes gemakkelijk een toilet plaatst. Wanneer je het geberit inbouwreservoir 720 combineert met een compact wandcloset, hou je aan de voorzijde meer beenruimte over. Ideaal! Waterbesparend dankzij 2-toetsbediening en stopspoeling Het geberit inbouwreservoir up720 is niet alleen ruimtebesparend, maar ook waterbesparend. Dankzij de dubbele functie met grote spoeling, kleine spoeling en spoelstop kun je jaarlijks veel water besparen. Vriendelijk voor milieu en portemonnee! Inclusief bevestigingsmateriaal en geluidsisolatieset Het UP320 inbouwreservoir wordt compleet geleverd met alle toebehoren die je nodig hebt bij de montage van je toilet. Je ontvangt hierbij al het bevestigingsmateriaal, zodat je het inbouwreservoir tegen de wand kan plaatsen met bijpassende muurbevestigingen. Daarnaast ontvang je een geluidsisolatieset met een isolatiemat. Deze zorgt ervoor dat het hangtoilet strak tegen de muur aan gemonteerd kan worden, zonder dat je het toilet hoort 'knarsen' wanneer je hierop plaats neemt. Ook werkt deze mat geluiddempend wanneer je het toilet doorspoelt. Specifieke kenmerken * Ruimtebesparend reservoir dankzij een diepte van slechts 8 cm * Materiaal frame: staal * Het frame is in hoogte verstelbaar * Bediening van voren * Zelfdragend stalen frameWelk bedieningspaneel past hier bij? De Geberit UP720 combineer je met een passend Geberit bedieningspaneel geheel naar jouw smaak. De Geberit bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Je weet zeker dat de drukplaat die je kiest geschikt is als het volgende in de naam van het bedieningspaneel verwerkt is: “voor Sigma inbouwreservoir 8cm (UP720)”. Voor het gemak vind je al een selectie van passende bedieningspanelen op deze pagina onder de aanbevolen artikelen. Standaard meegeleverd * Wateraansluiting R 1/2, geschikt voor MeplaFix, met geïntegreerde hoekstopkraan en handwiel * Sparingkoker * 2 wandankers * Aansluitset voor wc, ø 90 mm * Aansluitbocht 90° van PE-HD, ø 90 mm * Overgangsmof van PE-HD, ø 90 / 110 mm * 2 beschermstoppen * 2 draadstangen M12 * Geluidsisolatieset * BevestigingsmateriaalHoe installeer ik het inbouwreservoir? Ontdek in bovenstaand filmpje hoe je het geberit duofix sigma up720 inbouwreservoir installeert. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie over te laten aan een monteur van Saniweb. De installateurs van Saniweb werken volgens strikte montagerichtlijnen, zijn getraind om eventuele problemen te voorkomen en wanneer nodig, deze direct op te lossen. Hierdoor ben jij verzekerd van topkwaliteit! Technische gegevens * Stromingsdruk: 0,1-10 bar * Maximale watertemperatuur: 25 °C * Fabrieksinstelling spoelhoeveelheid: 6 en 3 L * Instelbereik grote spoeling: 4,5 / 6 / 7,5 L * Instelbereik kleine spoeling: 3-4 LGeberit inbouwreservoir kopen? Is het ruimtewinnend inbouwreservoir van Geberit Duofix sigma iets voor jou? Bestel deze dan direct in de webshop of kom langs in een van onze winkels. Je profiteert hier altijd van een scherpe prijs, een snelle bezorgservice en je laat het product op een door jou gekozen moment thuisbezorgen. Nog twijfels over het type? Bekijk eventueel hier het overzicht met alle Geberit inbouwreservoirs. EUR 250.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Pro Flush bedieningspaneel glans wit voor Ben BPF en BPSF (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Pro Flush Style drukplaat wit Een drukplaat is noodzakelijk en functioneel, maar kan qua kleur en vorm zeker op je gewenste stijl aansluiten. Hangt deze van Ben binnenkort boven jouw toilet? De kleur van de drukplaat is stijlvol glanzend wit. De drukknoppen van de tweeknopsbediening zijn mooi vierkant gevormd. En dankzij de kleine en grote spoeling voorkom je onnodig waterverbruik. Let op: niet elke drukplaat past op elk reservoir. Houd er dus rekening mee dat je deze op elkaar afstemt. Deze bedieningsplaat is geschikt voor het Ben Pro Flush en Ben Slim Flush inbouwreservoir. Kleine en grote spoeling dankzij 2 knoppen Het bedieningspaneel heeft twee knoppen en is hierdoor waterbesparend. Zo bepaal jij zelf na gebruik of je voor een kleine of grote spoeling kiest. Door vaker de kleine spoeling te gebruiken, verbruik je minder water: beter voor het milieu en de portemonnee! Onderhoudsvriendelijk kunststof Kunststof is een uitermate geschikt materiaal voor een drukplaat. Het heeft een lange levensduur, is vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken. Ideaal is dus in een sanitaire ruimte. De belangrijkste kenmerken: * Bespaar water dankzij de tweeknopsbediening: kies uit een kleine en grote spoeling * Uitgevoerd in stijlvol wit * De afwerking van de drukplaat is mooi glanzend * Strakke uitstraling dankzij de vierkante vorm drukknop(pen) * Kunststof materiaal gaat lang mee, is vochtbestendig en eenvoudig in onderhoud * Geschikt voor frontbediening Ben drukplaat kopen? Bestel bij Saniweb! Wordt deze bedieningsplaat de finishing touch van jouw toiletruimte? Wanneer je bij ons bestelt, kies je zelf de leverdag en profiteer je van gratis thuisbezorging vanaf €50,-. Ook ontvang je standaard 5 jaar garantie op alles van Ben Sanitair. EUR 39.00 Meer informatie
>> meer lezen

Saqu Ducco Opbouw spot voor spiegelkast (Tue, 23 Apr 2024)
Saqu Ducco Opbouw spot voor spiegelkast Met de verlichting van Saqu Ducco worden details nog beter zichtbaar in de spiegel en kun je je met gemak scheren of je make-up aanbrengen. Je spiegelkast wordt mooi verlicht dankzij de led-spot die je aan je spiegelkast kunt monteren. De chromen witte lamp past in vrijwel iedere badkamer. Het strakke design zorgt ervoor dat je badkamer mooi en ruimtelijk blijft ogen. Bovendien bespaar je energie doordat je minder vaak het grote licht hoeft aan te doen. Wil jij graag extra kastverlichting in jouw badkamer? Bestel de Saqu Ducco Opbouw spot voor spiegelkast via onze webshop. Bovendien profiteer je van de laagste prijs garantie en kun je zelf een gewenst bezorgmoment kiezen. Belangrijkste kenmerken * Led-spot voor spiegelkast * Inclusief geïntegreerde transformator * Kleur: chroom * Lengte: 30 cmVoordelen * Met een led-spot aan je spiegelkast worden details nog beter zichtbaar en je spiegelkast wordt prachtig verlicht. * Het chromen design past in vrijwel iedere badkamerstijl. * Je bespaart energie doordat je minder vaak het grote licht hoeft te gebruiken. EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Lavion badthermostaat met cooltouch Chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Lavion badthermostaat Met deze Ben Lavion badthermostaat in de kleur chroom is je badmoment altijd comfortabel. De badthermostaat is voorzien van cooltouch. Dit betekent dat het water langs de voorkant van de behuizing loopt en de thermostaat minder heet aanvoelt. Daarnaast is deze thermostaat voorzien van een waterspaarstand. Wanneer je deze gebruikt, ga je e15tra verantwoord om met het water. De thermostaat is ook voorzien van een omstelinrichting waarmee je heel gemakkelijk kunt switchen tussen de baduitloop en de hand/hoofddouche. Is de Ben Lavion badthermostaat iets voor jou? Bestel deze dan direct in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Belangrijkste kenmerken * Kleur: Chroom-look (glans) * Tweegreepskraan * Hartafstand: 150 mm * Bovendeel keramisch * Voorzien van cooltouch * Thermostatisch * Waterspaarstand * Wandbevestiging * Met omstelinrichting * Incl. koppelingenVoordelen * De badthermostaat is uitgevoerd in prachtig glanzend chroom dat in iedere badkamer tot zijn recht komt. * Dankzij cooltouch wordt de buitenkant van de kraan minder heet * De waterspaarstand biedt de mogelijkheid om minder water te verbruiken. Hierdoor ga je verantwoord om met het milieu. * De omstelinrichting biedt de mogelijkheid om te kiezen voor de baduitloop of de hand/hoofddouche. * De kraan is thermostatisch waardoor je altijd geniet van een constante watertemperatuur ongeacht schommelingen in de waterdruk. EUR 245.40 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Accross Wastafelkraan draaibaar Chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Accross wastafelkraan in chroom Ben je op zoek naar een mooie wastafelkraan in de kleur chroom? Zoek niet verder; wij hebben wat je zoekt en vertellen graag meer over de voordelen. De draaibare uitloop zorgt ervoor dat je de kraan naar rechts en links kan draaien; extra praktisch. Hierdoor ben je flexibeler in het gebruik. En door de hoge uitloop heb je veel ruimte om je handen te wassen of een emmer onder de kraan te vullen. Super handig! De kraan heeft een tweegreeps-bediening waarmee jij eenvoudig de temperatuur en waterdruk bepaalt. Jarenlang soepele bediening Door zijn duurzame binnenwerk heb je jarenlang plezier van een soepele bediening. Het keramische binnenwerk slijt in tegenstelling tot een rubber binnenwerk niet, waardoor de kraan niet zal gaan druppen. Ideaal! Belangrijkste kenmerken * Maak je wastafel compleet met deze wastafelkraan * Voorzien van tweegreeps-bediening * 1-gats model: makkelijk in gebruik en minimalistisch aanzicht * Uitgevoerd in stijlvol chroom * Wordt geleverd met aansluitslangen * Het rozet is inbegrepen * De diameter van het kraangat is 35 mm Interesse? Bestel direct online bij Saniweb! Overtuigd van de voordelen? Naast de scherpe prijs profiteer je bij bestellingen vanaf €50 voor van gratis thuisbezorging en kun je altijd een kiezen die jou uitkomt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze online sanitair experts zijn 7 dagen per week bereikbaar. EUR 227.40 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Lavion1 douche thermostaatkraan t.b.v. Ben Lavion regendoucheset chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Lavion1 douchekraan in chroom Met deze tweegreeps douchekraan in de stijlvolle kleur chroom douche je altijd comfortabel. Deze thermostatische kraan houdt het water constant én levert het snel water op de gewenste temperatuur. Heb je ergens anders in huis een kraan open staan? Dat is geen enkel probleem! Je kunt altijd douchen op de temperatuur die jij prettig vindt. Ben Lavion douchekranen zijn onderdeel van een complete kranenserie. Dit betekent dat je ook een douchekop, badkraan en wastafelkraan kunt kiezen in e.act dezelfde kleur en stijl. Zo wordt jouw badkamer één mooi geheel! Cooltouch - minder hete thermostaat De kraan is voorzien van cooltouch. Dit betekent dat het water langs de voorkant van de behuizing loopt en de thermostaat minder heet aanvoelt. Beschikt over een temperatuurbegrenzing De temperatuurbegrenzing zorgt ervoor dat de temperatuur wordt begrensd. Hierdoor wordt het water nooit te heet, wat e.tra veilig is voor gezinnen met kinderen of ouderen. Wil jij wel lekker heet douchen? Dat is mogelijk! Op de greep zit een knop waarmee je begrenzing kunt opheffen en de temperatuur alsnog hoger kan draaien. Keramisch binnenwerk - jarenlange probleemloze werking Dankzij het keramische binnenwerk kun je heel nauwkeurig en soepel het water doseren. Dit harde en slijtvaste materiaal heeft een lange levensduur. En niet geheel onbelangrijk: keramische binnenwerken zorgen voor een betere afdichting dan traditionele rubberen binnenwerken waardoor je geen last hebt van een druppelende kraan of lekkage. Ideaal! Wat zit erbij? Deze kraan wordt geleverd met S-koppelingen, die je nodig hebt om de kraan op de leidingen te monteren. Super handig, zo weet je zeker dat de kraan past op de waterleiding. Deze douchekraan met een hartafstand van 15 cm kun je met behulp van de S-koppelingen ook bevestigen op een aansluiting van 12 cm. Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in stijlvol chroom * De hartafstand is 150 mm * Is voorzien van tweegreeps bediening * Cooltouch: hierdoor voelt de thermostaatkraan minder heet aan * Met temperatuurbegrenzing: e.tra veilig voor gezinnen en ouderen * Wordt geleverd met bijpassende S-koppelingenHoe weet je of de kraan past? De hartafstand van deze kraan is 15 cm. Dat houdt in dat de afstand tussen de twee aansluitpunten van de douchekraan 15 cm is. We zien dit vooral veel in nieuwbouw en gerenoveerde woningen, let hier dus goed op bij het aanschaffen van een nieuwe douchekraan. Ben je op zoek naar een hartafstand van 12 cm? Bekijk hier alle douchekranen van 12 cm. Wat heb je nog meer nodig? * Een doucheslang, zodat jij kan genieten van een heerlijke douche * Een handdouche om je af te spoelen * Een glijstang of wandhouder om je handdouche aan op te hangen Interesse? Bestel direct online bij Saniweb! Enthousiast geworden over deze douchekraan? Bestel deze gemakkelijk online in onze webshop tegen een scherpe prijs. Daarnaast wordt jouw product gratis bezorgd (bij bestellingen boven de €50) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig? Neem contact op met een van onze online sanitairspecialisten. Zij helpen je graag verder. Tip: geen zin om alle artikelen zelf bij elkaar te zoeken? Bekijk dan onze douchesets; met één aankoop ben je direct klaar. Of ontdek onze complete regendouches voor een echte wellness beleving. EUR 359.40 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Round hoofddouche Ø25cm chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Round hoofddouche Ø25cm Op zoek naar een moderne hoofddouche voor een optimale douche beleving? Dan ben je bij deze Ben Round hoofddouche gemaakt van messing aan het juiste adres! Siliconen sproeigaatjes voor extra schoonmaakgemak De hoofddouche is voorzien van siliconen sproeigaatjes. Het voordeel hiervan is dat je met slechts één vingerbeweging kalkaanslag kan verwijderen. Doe dit regelmatig zodat je altijd geniet van een volle regenstraal. Royaal formaat voor optimaal douchecomfort De hoofddouche heeft een diameter van 25cm. Dankzij dit royale formaat geniet je van een brede regenstraal, wat super comfortabel is tijdens een douchebeurt. Universele aansluiting De hoofddouche heeft een standaard aansluiting (1/2) en kan daardoor gecombineerd worden met alle standaard douche-armen met dezelfde standaard aansluiting. Je bevestigt de hoofddouche door deze op de douchearm te draaien, super simpel! Instelbare sproeihoek Het bijzondere aan deze hoofddouche is dat je de douchekop kunt verstellen. Hierdoor kun je zelf kiezen voor de perfecte sproeihoek! EUR 149.40 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Segno/Sito Slimline toiletbril met quickrelease en softclose Wit (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Segno toiletbril slimline De Ben Slimline toiletbril van Ben Segno is een stijlvolle, ultra dunne zitting uitgevoerd in de kleur wit. Het dunne design geeft je toilet een moderne en bovendien verfijnde uitstraling waardoor de zitting perfect in elk plaatje past. Het softclose mechanisme zorgt daarnaast voor het zachtjes en geluidloos neerlaten van de toiletzitting. Dankzij quick release kun je de zitting gemakkelijk van het toilet afhalen tijdens het schoonmaken. Is deze comfortabele en stijlvolle closetzitting iets voor jou? Bestel de Ben Segno Slimline closetzitting dan nu in onze webshop en profiteer van onze scherpe prijs! Belangrijkste kenmerken * Kleur: wit * Softclose * Quick release * Inclusief deksel * Geschikt om te combineren met de Ben Segno en Sito hangtoiletten. Voordelen * Dankzij het ultradunne design heeft de toiletzitting een moderne uitstraling. * Dankzij de softclose techniek valt de toiletzitting altijd geleidelijk en geluidloos naar beneden. * Dankzij quick release kun je de zitting gemakkelijk van de toiletpot halen voor tijdens het schoonmaken. EUR 191.40 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Segno/Sito toiletbril met softclose wit (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Segno/Sito zitting Met de Ben Segno/Sito zitting is een neervallende toiletzitting voorgoed verleden tijd. Dankzij de Softclose scharnier valt de zitting altijd langzaam en stil naar beneden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de zitting een klein zetje geven. Daarnaast beschikt de toiletzitting van Ben over een Quickrelease scharnier waardoor deze zeer eenvoudig te monteren is. Met de BenSegno/Sito toiletzitting haal je een comfortabele toiletzitting in huis die past op verschillende toiletten uit de Segno- en Sito-series van Ben. Is dit iets voor jou? Bestel de Ben Segno/Sito zitting wit met Softclose en Quickrelease dan nu in onze webshop en profiteer van de beste prijs. Belangrijkste kenmerken * Kleur: wit * Met deksel * Quickrelease * Softclose * Niet universeelVoordelen * Door de Softclose scharnier valt de toiletzitting zacht dicht en gaat je toilet langer mee. * De Quickrelease scharnier maakt dat de toiletzitting binnen een handomdraai op je toilet is gemonteerd. Bovendien is het toilet hierdoor gemakkelijk schoon te maken. * Dankzij de witte kleur en het toegankelijke design past deze toiletzitting in vrijwel elke toiletruimte. EUR 155.40 Meer informatie
>> meer lezen

Ben Segno hangtoilet met Xtra glaze+ en Free flush Glans wit (Tue, 23 Apr 2024)
Ben Segno hangtoilet met Free flush en Xtra glaze+ Met het Ben Segno hangtoilet ben je verzekerd van een modern toilet van hoge kwaliteit. Het hangende model wordt verdekt bevestigd, waardoor er geen schroefjes te zien zijn. Dit geeft het toilet een strak en modern design.Grondige en stille tornado spoeling dankzij Free flush Dit toilet is voorzien van een Free flush spoelsysteem. Deze innovatieve tornado spoeling zorgt voor een goede reiniging van de toiletpot. Bovendien is deze spoeling véél stiller dan de gemiddelde spoeling, wat vooral fijn is wanneer een huisgenoot 's nachts gebruik maakt van het toilet. Daarnaast heb je gegarandeerd geen last van spetters over de rand. Bekijk de video bij dit product voor meer uitleg.Met hygiënische Xtra glaze+ antibacteriële beschermlaag Het keramiek is voorzien van een Xtra glaze+ antibacteriële beschermlaag. Dit innovatieve keramische glazuur is verrijkt met zilver en titanium ionen. Deze zorgen voor een antibacteriële werking, waardoor het keramiek gladder wordt. Het voordeel hiervan is dat vuil en kalk zich moeilijker hechten waardoor het toilet gemakkelijk en snel is schoon te maken, en daarmee een stuk hygiënischer! Bovendien heb je minder schoonmaakmiddel nodig. Ook geeft deze laag de toiletpot een heldere en duurzame glans. Deze beschermlaag is zorgvuldig getest en gecertificeerd voor 99,99% gegarandeerde werking.Open spoelrand voor eenvoudige reiniging Het Ben Segno hangtoilet heeft een open spoelrand. Het voordeel hiervan is dat vuil en kalk zich minder makkelijk onder de rand hechten én je tijdens het schoonmaken beter onder de rand komt. Super praktisch dus!Diepte toilet: 55 cm Dit toilet heeft een standaard diepte van 55 cm. Heb je een kleine toiletruimte of badkamer en wil je graag extra loopruimte creëren? Dan kun je ook kiezen voor een compact toilet van Ben Segno. Dit toilet is extra ondiep (50cm) en daardoor ideaal voor kleine ruimtes. Je levert bovendien niet in op zitcomfort, het zitvlak heeft namelijk dezelfde grootte als een normaal toilet. Het verschil in diepte zit 'm vooral in het achterste stuk van het toilet.Wat zit er in de verpakking? * Toiletpot * BevestigingsmateriaalHoe monteer je het Ben Segno hangtoilet? Ga je het toilet zelf monteren? Bekijk dan onze montagevideo bij dit product of download de montagehandleiding voor meer instructies.De belangrijkste eigenschappen * Standaard formaat: 55x36 cm * Vuilafstotend (Xtra glaze+) * Randloos * Tornadospoeling (Free flush) * Keramiek * Glanzend wit * Diepspoel spoeling * Strakke, verdekte ophanging * Inclusief bevestigingsmateriaalVergeet niet een toiletbril erbij te bestellen Dit product betreft alleen een toiletpot, waarbij je zelf een toiletbril naar keuze kunt kiezen. Je hebt hierbij keuze uit een strakke slimseat toiletzitting van Ben Segno. Deze zitting is extra dun. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Cover-over toiletbril, waarbij het toiletdeksel over de toiletzitting valt. Vergeet daarnaast ook niet het inbouwreservoir en bedieningspaneel. Je hebt hierbij keuze uit diverse merken en modellen, dit toilet past op ieder inbouwreservoir.Hoe kun je het hangtoilet het beste onderhouden? Dit toilet is voorzien van een Xtra glaze+ beschermlaag. Het is belangrijk dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat de beschermlaag dan aangetast kan worden. Gebruik hiervoor een milde reiniger, zoals de Sealskin douchereiniger. Daarnaast kun je het toilet dagelijks reinigen met een toiletborstel. Of gebruik toiletblokjes voor een nog frissere spoeling wanneer je inbouwreservoir hiervoor geschikt is.Ook verkrijgbaar in 6 andere kleuren en compact formaat Zoek je een uniek toilet? Dit toilet is verkrijgbaar in maar liefst 7 kleuren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een compact formaat toilet. Wij helpen je graag kiezen, neem hiervoor gerust contact met ons op via telefoon, chat of e-mail.Ben Segno hangtoilet kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb Overtuigd door de voordelen van dit Ben Segno hangtoilet? Bestel deze dan heel eenvoudig bij Saniweb. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Bovendien krijg je 3 jaar garantie op je aankoop. EUR 365.40 Meer informatie
>> meer lezen

Teak & Living waskom 90-100 cm natuursteen (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 899.33 Meer informatie
>> meer lezen

Easy Drain haarvanger (Tue, 23 Apr 2024)
Easy Drain haarvanger De Easy Drain haarvanger is speciaal ontworpen om losse haren of vuildeeltjes of te vangen tijdens het douchen. Zo wordt schoonmaken een eenvoudige klus en voorkom je dat de afvoer verstopt raakt. Eenvoudig in gebruik De Easy Drain haarvanger plaats je eenvoudig in de douchegoot. Zoals de naam al zegt, vangt dit product jouw haren op tijdens een douchebeurt. De haarvanger kun je eenvoudig uit de douchegoot halen om schoon te maken. Zo houd jij de douche fris en schoon! Gemaakt voor meerdere Easy Drain douchegoten De haarvanger is ontwikkelt voor meerdere series douchegoten binnen het merk Easy Drain. Zo sluit dit accessoire naadloos aan bij alle Easy Drain Aqua, Multi en Fixt modellen. Ideaal dus! De belangrijkste eigenschappen: * Kleur: grijs * Inbouwdiepte vanaf 63 mm * Geschikt voor Easy Drain Aqua, Multi en Fixt modellenEasydrain haarvanger kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb! Wil jij een schone douche creëren met de Easy Drain haarvanger? Bestel deze dan nu in de webshop en profiteer van kwalitatief hoogwaardige producten met 3 jaar garantie! Daarnaast laat je het product thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Saqu Shine fonteinkraan chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Saqu Shine fonteinkraan in chroom Deze fonteinkraan van Saqu is een mooie toevoeging aan iedere toiletruimte. De kraan is uitgevoerd in de kleur chroom. Koudwaterkraan Deze toiletkraan is een koudwaterkraan. Dit houdt in dat deze kraan enkel koud water geeft. Je sluit deze fonteinkraan enkel op de watertoevoer (koud waterleiding) in de toiletruimte aan en geniet van een functionele fonteinkraan. Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in stijlvol chroom * Maat aansluiting aanvoer: 1/2 * Hoogte fonteinkraan: 122 mm * Materiaal: messingInteresse? Bestel direct online! Heb je interesse in deze fonteinkraan? Bestel dan snel online bij Saniweb! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op deze fonteinkraan. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze e.perts, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! EUR 35.99 Meer informatie
>> meer lezen

Grohe Essence New Wastafelmengkraan S-size Cool Sunrise Geborsteld (Tue, 23 Apr 2024)
Grohe Essence New wastafelkraan in cool sunrise geborsteld Deze wastafelkraan is een mooie toevoeging aan jouw wastafel; zo maak jij je fijne badkamer helemaal compleet. Hij is uitgevoerd in de kleur cool sunrise geborsteld. De kraan heeft een eengreeps-bediening waarmee jij eenvoudig de temperatuur en waterdruk bepaalt. Jarenlang soepele bediening Door zijn duurzame binnenwerk heb je jarenlang plezier van een soepele bediening. Het keramische binnenwerk slijt in tegenstelling tot een rubber binnenwerk niet, waardoor de kraan niet zal gaan druppen. Ideaal! Belangrijkste kenmerken * Maak je wastafel compleet met deze wastafelkraan * Voorzien van eengreeps-bediening * 1-gats model: makkelijk in gebruik en minimalistisch aanzicht * Uitgevoerd in stijlvol cool sunrise geborsteld * Wordt geleverd met aansluitslangen * De diameter van het kraangat is 34 mm Interesse? Bestel direct online bij Saniweb! Overtuigd van de voordelen? Naast de scherpe prijs profiteer je bij bestellingen vanaf €50 voor van gratis thuisbezorging en kun je altijd een kiezen die jou uitkomt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze online sanitair experts zijn 7 dagen per week bereikbaar. EUR 195.83 Meer informatie
>> meer lezen

Grohe Vitalio 260 regendoucheset met 6 straalsoorten Ø26cm chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Grohe Vitalio 260 regendoucheset met 6 straalsoorten Op zoek naar een stijlvolle en functionele regendouche voor een echte spa-ervaring? Dan is deze Grohe Vitalio 260 regendoucheset met 6 straalsoorten de perfecte keuze voor jou. Dit douchesysteem plaats je aan de buitenkant van een bestaande muur, waardoor dit ook ter vervanging van een huidig douchesysteem kan. Super handig als je de boel niet volledig wil verbouwen! Geniet van meerdere straalsoorten: voor ieder wat wils De zes sproeistralen van deze doucheset bieden aanpasbaarheid, comfort én een persoonlijke douche-ervaring. Je past de sproeistraal van de hoofddouche namelijk precies aan zoals jij dat wil via de ergonomische knop in het midden van de sproeiplaat. Kies voor de ontspannende Rain Spray van zijdezachte waterdruppels, de krachtige Jet Spray of de brede, waterbesparende SmartRain Spray die revitaliseert en verfrist. De handdouche heeft ook drie straalsoorten. Ook een Rain Spray en SmartRain Spray, aangevuld met een fijne Massage Spray. Thermostatisch: snel de juiste én constante temperatuur De TurboStat douchekraan geeft je direct ultiem comfort. Geniet binnen enkele seconden van de temperatuur die je wenst tijdens je douchebeurt. En daarnaast schommelt de temperatuur niet tijdens het douchen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een koude straal. Extra veilig door temperatuurbegrenzing De SafeStop temperatuurbegrenzing van deze douche zorgt ervoor dat de temperatuur wordt begrensd. Hierdoor kan het water nooit te heet worden, wat extra veilig is voor gezinnen met kinderen of ouderen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze kunnen verbranden onder de douche! Wil jij wel lekker heet douchen? Dat is mogelijk! Op de greep zit een knop waarmee je begrenzing kunt opheffen en de temperatuur alsnog hoger kan draaien. Met waterbesparings- en antikalk-technologie Met deze douche kun je milieuvriendelijk douchen in alle comfort. De hoofddouche heeft een EcoJoy 9,5 l/m stroombegrenzer die water bespaart met behoud van de douchekwaliteit. Deze functie is goed voor het milieu én voor je portemonnee, want je kan zo tot wel 40% op je waterverbruik besparen. De DreamSpray-technologie zorgt hierbij voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes, terwijl je de SpeedClean siliconen sproeigaatjes eenvoudig van kalk kunt ontdoen door er met je vingers overheen te wrijven. Belangrijkste kenmerken * Opbouw regendoucheset * Duurzame en krasbestendige StarLight chroomlaag * De hoofddouche van Ø26 cm heeft 3 sproeistralen: Rain, SmartRain, Jet * De handdouche heeft 3 sproeistralen: Rain, SmartRain, Massage * De douchekraan is thermostatisch: altijd constante watertemperatuur en -druk * Met SafeStop temperatuurbegrenzing: extra veilig, ook voor kinderen * SpeedClean antikalk sproeigaatjes * EcoJoy-functie voor waterbesparingBestel jouw regendouche bij Saniweb en profiteer van allerlei voordelen Ben jij enthousiast geworden over deze regendouche? Bestel deze gemakkelijk in onze online webshop. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen én je product wordt gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, onze adviseurs helpen je graag! Of bekijk hier alle andere Grohe regendouches. Vergelijk alle verschillende modellen, kleuren en formaten met elkaar: jouw ideale regendouche zit er zeker tussen! EUR 353.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grohe Red 3-in-1 kokend water kraan met L-uitloop en combi boiler chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Grohe Red kokend water kraan met L-uitloop inclusief boiler chroom De Grohe Red kokend water kraan met L-uitloop boiler zorgt direct voor kokend heet water vanuit de keukenkraan. Met één druk op de knop wordt het water verwarmd tot een temperatuur van 100°C, waarmee je direct een lekker kopje thee zet of het gebruikt tijdens het koken. Je oude waterkoker heb je niet meer nodig, waardoor je e.tra ruimte krijgt op je aanrechtblad. De kraan werkt heel gemakkelijk: je regelt warm en koud water via de greep. Wil je kokend water? Deactiveer dan eerst de kinderbeveiliging en tap vervolgens het kokend water. En wist je dat deze kraan heel lang mooi blijft? Dankzij de Grohe StarLight afwerking blijft de keukenkraan er jarenlang prachtig uitzien. Bekijk in het onderstaand filmpje meer voordelen en kenmerken van de Grohe Red kokend water kraan. Belangrijkste kenmerken * Chromen keukenkraan met een L-uitloop * Inclusief L-size Grohe Red boiler gemaakt van titanium * Tap direct 5,5 liter kokend water, zonder te wachten * Aansluiting mogelijk op de koud- of warm waterleiding * Energielabel A met energiebesparende vakantiemodus * Geïsoleerde uitloop met een zwenkbereik van 150°Veiligheid voorop dankzij de Grohe Childlock functie De Grohe Red kokend water kraan is met de geïsoleerde uitloop en Grohe kinderbeveiliging led-functie een veilige kokend waterkraan. De kinderbeveiliging zorgt ervoor dat de heetwaterfunctie niet zomaar in werking kan worden gezet. Je hebt in dit geval alleen toegang tot warm en koud water. Wanneer je deze kinderbeveiliging deactiveert, licht de buitenste led-ring rood op. Nu kun je gebruikmaken van de kokend waterkraan. Wanneer je na de deactivatie niet binnen vijf seconden de kraan gebruikt, wordt de kinderbeveiliging automatisch weer geactiveerd. De kinderbeveiliging is TÜV gecertificeerd. Altijd de gewenste temperatuur door Silkmove Hotfill De Grohe SilkMove zorgt ervoor dat de hendel voor warm en koud water een precieze hefboomwerking heeft. Het Hotfill mengventiel mengt warm water met kokend heet water. Zo bereikt het water sneller de 100°C. Hierdoor komt er direct warm water uit de kraan als je de rechterhendel (voor mengwater) van de kraan gebruikt en verspil je dus nauwelijks water tijdens het wachten. De boiler wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Jarenlang plezier door de Grohe StarLight De Grohe Red kokend water kraan is van hoge kwaliteit. De Grohe StarLight afwerking zorgt voor een krasbestendige laag op het design, zodat je hier jarenlang plezier van hebt. Daarnaast is de kraan bestand tegen corrosie en heeft een hele lange levensduur. Kwaliteit gegarandeerd! L-size boiler van titanium De kokend water kraan wordt geleverd met L-size boiler. Dankzij deze boiler kun je 5,5 liter kokend water tappen. De totale capaciteit van de boiler is 7 liter. Het reservoir kan gebruikt worden voor zowel kokend heet water als warm water (bij gebruik met het meegeleverde mengventiel). De boiler is gemaakt van titanium voor een optimale corrosiebescherming. Ga je een paar dagen op vakantie? Zet dan de boiler op de vakantiestand, zo bespaar je weer energiekosten. Wat zit er in de verpakking? * Grohe Red keukenkraan * L-size boiler * 70 cm aansluitslang * Kruisstuk * Wandbeugel * Montagehandleiding * Grohe Red mengventielRecensies Ben je benieuwd wat anderen vinden van de Grohe Red kranen? Bekijk dan deze korte video. EUR 969.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grohe Red 3-in-1 kokend water kraan met U-uitloop en combi boiler chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Grohe Red kokend water kraan met U-uitloop inclusief boiler chroom De Grohe Red kokend water kraan met U-uitloop boiler zorgt direct voor kokend heet water vanuit de keukenkraan. Met één druk op de knop wordt het water verwarmd tot een temperatuur van 100°C, waarmee je direct een lekker kopje thee zet of gebruikt tijdens het koken. Je oude waterkoker heb je niet meer nodig, waardoor je e.tra ruimte krijgt op je aanrechtblad. De kraan werkt heel gemakkelijk: je regelt warm en koud water via de greep. Wil je kokend water? Deactiveer dan eerst de kinderbeveiliging en tap vervolgens het kokend water. En wist je dat deze kraan heel lang mooi blijft? Dankzij de Grohe StarLight afwerking blijft de keukenkraan jarenlang glanzen. Bekijk in het onderstaand filmpje meer voordelen en kenmerken van de Grohe Red kokend water kraan. Belangrijkste kenmerken * Chromen keukenkraan met een U-uitloop * Inclusief L-size Grohe Red boiler gemaakt van titanium * Tap direct 5,5 liter kokend water, zonder te wachten * Aansluiting mogelijk op de koud- of warm waterleiding * Energie A-label met energiebesparende vakantiemodus * Geïsoleerde uitloop met een zwenkbereik van 150°Veiligheid voorop dankzij de Grohe Childlock functie De Grohe Red kokend water kraan is met de geïsoleerde uitloop en Grohe kinderbeveiliging led-functie een veilige kokend waterkraan. De kinderbeveiliging zorgt ervoor dat de heetwaterfunctie niet zomaar in werking kan worden gezet. Je hebt in dit geval alleen toegang tot warm en koud water. Wanneer je deze kinderbeveiliging deactiveert, licht de buitenste led ring rood op. Nu kun je gebruik maken van de kokend waterkraan. Wanneer je na de deactivatie niet binnen vijf seconden de kraan gebruikt, wordt de kinderbeveiliging automatisch weer geactiveerd. De kinderbeveiliging is TÜV gecertificeerd. Altijd de gewenste temperatuur door Silkmove Hotfill De Grohe SilkMove zorgt ervoor dat de hendel voor warm en koud water een precieze hefboomwerking heeft. Het Hotfill mengventiel mengt warm water met kokend heet water. Zo bereikt het water sneller de 100°C. Hierdoor komt er direct warm water uit de kraan als je de rechterhendel (voor mengwater) van de kraan gebruikt en verspil je dus nauwelijks water tijdens het wachten. De boiler wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Jarenlang plezier door de Grohe StarLight De Grohe Red kokend water kraan is van hoge kwaliteit. De Grohe StarLight afwerking zorgt voor een krasbestendige laag op het design, zodat je hier jarenlang plezier van hebt. Daarnaast is de kraan bestand tegen corrosie en heeft een hele lange levensduur. Kwaliteit gegarandeerd! L-size boiler van titanium De kokend water kraan wordt geleverd met L-size boiler. Dankzij deze boiler kun je 5,5 liter kokend water tappen. De totale capaciteit van de boiler is 7 liter. Het reservoir kan gebruikt worden voor zowel kokend heet water als warm water (bij gebruik met het meegeleverde mengventiel). De boiler is gemaakt van titanium voor een optimale corrosiebescherming. Ga je een paar dagen op vakantie? Zet dan de boiler op de vakantiestand, zo bespaar je weer energiekosten. Wat zit er in de verpakking? * Grohe Red keukenkraan * L-size boiler * 70 cm aansluitslang * Kruisstuk * Wandbeugel * Montagehandleiding * Grohe Red mengventielRecensies Ben je benieuwd wat anderen vinden van de Grohe Red kranen? Bekijk dan deze korte video. EUR 969.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grohe Red 3-in-1 kokend water kraan met C-uitloop en combi boiler chroom (Tue, 23 Apr 2024)
Grohe Red kokend water kraan met C-uitloop inclusief boiler chroom De Grohe Red kokend water kraan met C-uitloop boiler zorgt direct voor kokend heet water vanuit de keukenkraan. Met één druk op de knop wordt het water verwarmd tot een temperatuur van 100°C, waarmee je direct een lekker kopje thee zet of het gebruikt tijdens het koken. Je oude waterkoker heb je niet meer nodig, waardoor je e.tra ruimte krijgt op je aanrechtblad. De kraan werkt heel gemakkelijk: je regelt warm en koud water via de greep. Wil je kokend water? Deactiveer dan eerst de kinderbeveiliging en tap vervolgens het kokend water. En wist je dat deze kraan heel lang mooi blijft? Dankzij de krasbestendige Grohe StarLight afwerking blijft de keukenkraan er jarenlang prachtig uitzien. Bekijk in het onderstaand filmpje meer voordelen en kenmerken van de Grohe Red kokend water kraan. Belangrijkste kenmerken * Chromen keukenkraan met een C-uitloop * Inclusief L-size Grohe Red boiler gemaakt van titanium * Tap direct 5,5 liter kokend water, zonder te wachten * Aansluiting mogelijk op de koud- of warm waterleiding * Energielabel A met energiebesparende vakantiemodus * Geïsoleerde uitloop met een zwenkbereik van 150°Veiligheid voorop dankzij de Grohe Childlock functie De Grohe Red kokend water kraan is met de geïsoleerde uitloop en Grohe kinderbeveiliging led-functie een veilige kokend waterkraan. De kinderbeveiliging zorgt ervoor dat de heetwaterfunctie niet zomaar in werking kan worden gezet. Je hebt in dit geval alleen toegang tot warm en koud water. Wanneer je deze kinderbeveiliging deactiveert, licht de buitenste led-ring rood op. Nu kun je gebruikmaken van de kokend waterkraan. Wanneer je na de deactivatie niet binnen vijf seconden de kraan gebruikt, wordt de kinderbeveiliging automatisch weer geactiveerd. De kinderbeveiliging is TÜV gecertificeerd. Altijd de gewenste temperatuur door Silkmove Hotfill De Grohe SilkMove zorgt ervoor dat de hendel voor warm en koud water een precieze hefboomwerking heeft. Het Hotfill mengventiel mengt warm water met kokend heet water. Zo bereikt het water sneller de 100°C. Hierdoor komt er direct warm water uit de kraan als je de rechterhendel (voor mengwater) van de kraan gebruikt en verspil je dus nauwelijks water tijdens het wachten. De boiler wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Jarenlang plezier door de Grohe StarLight De Grohe Red kokend water kraan is van hoge kwaliteit. De Grohe StarLight afwerking zorgt voor een krasbestendige laag op het design, zodat je hier jarenlang plezier van hebt. Daarnaast is de kraan bestand tegen corrosie en heeft een hele lange levensduur. Kwaliteit gegarandeerd! L-size boiler van titanium De kokend water kraan wordt geleverd met L-size boiler. Dankzij deze boiler kun je 5,5 liter kokend water tappen. De totale capaciteit van de boiler is 7 liter. Het reservoir kan gebruikt worden voor zowel kokend heet water als warm water (bij gebruik met het meegeleverde mengventiel). De boiler is gemaakt van titanium voor een optimale corrosiebescherming. Ga je een paar dagen op vakantie? Zet dan de boiler op de vakantie stand, zo bespaar je weer energie kosten. Wat zit er in de verpakking? * Grohe Red keukenkraan * L-size boiler * 70 cm aansluitslang * Kruisstuk * Wandbeugel * Montagehandleiding * Grohe Red mengventielRecensies Ben je benieuwd wat anderen vinden van de Grohe Red kranen? Bekijk dan deze korte video. EUR 945.00 Meer informatie
>> meer lezen

Saqu Fonteinkraan set met afvoer en bevestiging Geborsteld Staal (Tue, 23 Apr 2024)
Deze fonteinkraan van Saqu is een mooie toevoeging aan iedere toiletruimte. De kraan is uitgevoerd in de kleur geborsteld staal. Koudwaterkraan Deze toiletkraan is een koudwaterkraan. Dit houdt in dat deze kraan enkel koud water geeft. Je sluit deze fonteinkraan enkel op de watertoevoer (koud waterleiding) in de toiletruimte aan en geniet van een functionele fonteinkraan. Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in stijlvol geborsteld staal * Hoogte fonteinkraan: 189 mmInteresse? Bestel direct online! Heb je interesse in deze fonteinkraan? Bestel dan snel online bij Saniweb! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op deze fonteinkraan. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze e.perts, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! EUR 104.99 Meer informatie
>> meer lezen

Creavit Flat Closetzitting Softclose met inox scharnieren Wit (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 57.50 Meer informatie
>> meer lezen

Duravit Starck 3 quickrelease toiletbril met softclose wit (Tue, 23 Apr 2024)
Duravit Starck 3 toiletzitting softclosing Wit Op zoek naar een mooie en praktische toiletbril? Dan is de Duravit Starck 3 toiletzitting een perfecte keuze! Dankzij de quickrelease scharnieren verwijder je de toiletbril eenvoudig van het toilet, waardoor schoonmaken een eitje wordt. Daarnaast is de toiletzitting van Duravit voorzien van RVS scharnieren met een traag sluitend softclose-mechanisme. Hierdoor vallen zowel de zitting als de deksel altijd zacht en geruisloos dicht. Eenvoudig te reinigen De Duravit Starck 3 toiletzitting beschikt over quickrelease technologie. Dit houdt in dat de toiletzitting afneembaar is. Hierdoor maak je het toilet gemakkelijk en grondig schoon. Ook de plekken waar je normaal gesproken niet bij kunt, reinig je nu snel en eenvoudig. Met slechts één druk op de knop verwijder je de zitting van het toilet. Softclose sluiting Dankzij de softclose scharnieren vallen de toiletzitting en het deksel altijd rustig en geruisloos dicht. Hierdoor worden beschadiging voorkomen en gaat het toilet een stuk langer mee! Ook is de softclose technologie de ideale bescherming voor kinderhandjes. De belangrijkste eigenschappen: * Strak model zitting met deksel in tijdloos wit * Quickrelease technologie: haal eenvoudig los van de pot voor extra schoonmaakgemak * Softclose-sluiting zorgt voor een altijd geruisloze sluiting * Niet universeel - alleen geschikt voor op een Duravit Starck 3 toiletpot * Eenvoudige montageHoe weet je zeker dat de Duravit Starck 3 toiletzitting past? Let op: deze toiletzitting heeft een niet-universele maat en alleen op Duravit Starck 3 toiletten. Dit komt omdat vrijwel ieder toilet uniek is en een eigen, passende wc bril heeft. Weet je het merk en type van jouw toilet niet? Laat je dan adviseren door Saniweb. Wij vinden een passende toiletbril voor jou! Duravit Starck 3 toiletzitting kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb! Wil je jouw Duravit Starck 3 toilet van een nieuwe toiletzitting inclusief deksel? Dan is deze variant van Duravit Starck 3 een goede optie! Je bestelt deze eenvoudig en snel in de webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van een scherpe prijs, een snelle levering en 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast laat je jouw bestelling op een door jou gekozen moment gratis thuisbezorgen bij een bestelling vanaf €50-, EUR 132.29 Meer informatie
>> meer lezen

De beste tv's voor in de badkamer

Reactie schrijven

Commentaren: 0