De beste tv's voor in de badkamer

Een televisie in de badkamer, is dat nou niet heerlijk! Maar is het ook veilig? Met elektriciteit moet je altijd voorzichtig zijn, zeker in de badkamer!!

Niet elke tv is geschikt om in de badkamer en niet te vergeten, de afstandsbediening.

Bent u op zoek naar een geschikte tv voor in de badkamer, kijkt u dan even hieronder naar de mogelijkheden.


Ook een uitgebreide selectie van accessoires om het kijken naar de tv in de badkamer aangenaam en veilig te maken.

Televisies speciaal voor de badkamer (of keuken) zonder dat u zich druk hoeft te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kan gewoon met natte handen bedient worden. 

Voor meer info zie Badkamertelevisie.nl

RSS productfeed

Aquatic AV AQ-FMSPK-1W 2-weg Speaker (zo, 05 apr 2020)
Deze rechthoekige 2weg fullrange speaker van Aquatic AV speakers zijn ideaal voor in het plafond van badkamers, sauna en/of boten en zijn afgestemd op de media spelers van Aquatic AV, maar werken ook uitstekend op andere merken! Afmetingen: Buitenkant grill: 237 x 170mm Diameter montagegaten: 207 x 140mm Inbouwdiepte: 57mm Opbouwdiepte: 14mm Specificaties: Waterdicht Vermogen: 70 Watt (RMS) Piekvermogen: 140 Watt Impendantie: 4 Ohms Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz Gewicht 0.71Kg (per speaker) Polypropyleen MICA conus Titanium tweeter Strontium magneet (15.5oz) Butyl rubber Vervangbare grill Roestvrijstaal bevestigingsmateriaal EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound 75W Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Door de multifunctionele standaard op de luidspreker kan deze luidspreker zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De speakers hebben een nieuw, trendy afgebogen profiel. Dat staat borg voor een uitstekende weergave en een extra breed spreidingsdifferentieel. Deze luidsprekers zijn geschikt voor buiten (terras, tuin, straat.) en uiteraard ook voor binnen (jacuzzi, sauna, zwembad, badkamer.) Specificaties : Systeem 2- weg // Basreflex Woofer polymica conus 5,25” Tweeter polymeer dome 1”- Max vermogen 200 W Nominaal vermogen (RMS) 75 W dB 87 dB Impedantie 8 ohm Magneet 13 Oz Frequentie 85-20 KHz Afmetingen: H26.9cm x B18.7cm x D16.5cm Gewicht 5,5 kg/paar Kleur : Wit of Zwart Inclusief beugel EUR 189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wall Mount bedrade afstandsbediening (Sun, 05 Apr 2020)
Speciaal voor de iPod media center (AQ-IP-3B) deze bedrade LCD "Wall Mount" afstandsbediening. Met dit paneel kunt u zonder lange kabels de DVD speler bedienen die zich bijvoorbeeld in een andere ruimte of uit het zicht is ingebouwd. Afmetingen & Gewicht Buitendiameter: 90mm Opbouwdiepte: 17mm Diamater inbouw: 55mm Inbouwdiepte: 50.5mm Gewicht: 227g Specificaties Stroomverbruik: 12V DC Standby verbruik: 500mV Standaarden IP-rating: IP66 (Waterdicht) UV Bescherming: ASTM D4329 Zout/Mist bescherming: ASTM B117 compliant Accessoires (los verkrijgbaar) AQ-EXT-3 (3ft) AQ-EXT-6 (6ft) AQ-EXT-24 (24ft) EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Aquatic AV Audio/Video input voor de DVD speler (Sun, 05 Apr 2020)
Audio/Video input voor o.a Ipod, Satelliet Radio, MP3, DVD, VCR, etc. Deze Audio / Video input werkt op de Waterdichte DVD Speler maar is tevens geschikt voor elke situatie waar externe apparatuur makkelijk aangesloten moet kunnen worden op versterkers of TV's. EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Waterdichte 3.5 mm audiojack (Sun, 05 Apr 2020)
Muziek in je badkamer (of op de boot). Maar soms heb je je I-Pod of andere MP3 speler bij je met al je favoriete muziek, en juist die muziek wil je horen. Dat kan met de Inbouw MP3 Adapter. Deze Adapter (standaard RCA ingang) heeft een waterdichte afsluitdop zodat je hem na gebruik weer kunt afsluiten. Specificaties : 3.5mm stereo jack ingang 1meter lange kabel makkelijk in te bouwen in tegels/panelen tot 3,5 cm EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Stereo Speaker (Sun, 05 Apr 2020)
Werkelijk uniek in zijn opbouw. Deze ronde inbouw luidspreker produceert in zijn eentje en volwaardig stereo-effect. Hij werd speciaal ontworpen voor kleine ruimtes (wachtzaal, toilet, kleine hal etc.). Deze topper dankt zijn kwaliteiten aan een geinjecteerde woofer, een sturende filter, 4 aansluitpunten en een dubbele tweeter. Hij produceert een vermogen van 90 watt. Specificaties : - Systeem: Stereospeaker - Woofer: Injection Cone Rubber 6.5 - Tweeter: Neodymium aluminium dome 0.5 x 2 - Max. vermogen: 80 W - Nominaal vermogen (RMS): 40 W - dB: 87dB - Impedantie: 8 ohm - Magneet: 10 Oz - Frequentie: 60-20KHz - Afmetingen ( H x B x D): 190 x 190 x 80 mm - Gewicht: 1.7 kg p/s - Kleur: Wit - Overschilderbaar - Prijs per stuk EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound 35w/35mm (Sun, 05 Apr 2020)
Dit waterproof model verkrijgbaar in het zwart en wit is een van de kleinste van Europa. Met zijn diepte van amper 35 mm kan hij overal geplaatst worden. Bovendien produceert hij tot 60 Watt. De achterzijde is volledig waterdicht afgesloten. Specificaties : Systeem: Voice Coil Woofer: Polypropyleen carbon cone 5 Tweeter: Dual cone Max. vermogen: 60 W Nominaal vermogen (RMS): 35 W dB: 86 dB Impedantie: 8 Ohm Magneet: 5.3 Oz Frequentie: 102-20 KHz Buitenafmeting: 155mm Inbouwdiepte: 35mm Inbouwdiameter: 120mm Gewicht: 500 gr. per Luidspreker Kleur: Wit/Zwart Set van twee. EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound AS Rock Grijs (Sun, 05 Apr 2020)
AS Rock is een luidspreker in de vorm van een rots. In de tuin wordt hij bijna onzichtbaar, hij is gemaakt om te verdwijnen tussen hoog gras, rotsen, bloemen en planten. Dankzij de speciale basreflex heeft hij een sterke spreiding (tot 130 watt) en verzorgt hij de geluidskwaliteit over een grote oppervlakte. De AS Rock is verkrijgbaar in het Grijs. Specificaties : Systeem: 2-weg coaxiaal Basreflex: Ja Woofer: Polypropyleen carbon 6.5 Tweeter: PEI Dome/0.5 Max. vermogen: 130 W Nominaal vermogen (RMS): 65 W dB: 91 dB Impedantie: 8 ohm Magneet: 10 Oz Frequentie: 50-20 KHz Afmetingen ( H x B x D): 320 x 230 x 270 mm Gewicht: 5 kg p/s Kleur: Grijs of Bruin Vorstvrij en Spatwaterdicht Prijs per stuk Word geleverd zonder speakerkabel EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound AS Rock Bruin (Sun, 05 Apr 2020)
AS Rock is een luidspreker in de vorm van een rots. In de tuin wordt hij bijna onzichtbaar, hij is gemaakt om te verdwijnen tussen hoog gras, rotsen, bloemen en planten. Dankzij de speciale basreflex heeft hij een sterke spreiding (tot 130 watt) en verzorgt hij de geluidskwaliteit over een grote oppervlakte.  Specificaties : Systeem: 2-weg coaxiaal Basreflex: Ja Woofer: Polypropyleen carbon 6.5 Tweeter: PEI Dome/0.5 Max. vermogen: 130 W Nominaal vermogen (RMS): 65 W dB: 91 dB Impedantie: 8 ohm Magneet: 10 Oz Frequentie: 50-20 KHz Afmetingen ( H x B x D): 320 x 230 x 270 mm Gewicht: 5 kg p/s Kleur: Grijs of Bruin Vorstvrij en Spatwaterdicht Prijs per stuk Word geleverd zonder speakerkabel EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Plafond Subwoofer HLS 51 (Sun, 05 Apr 2020)
Deze inbouw subwoofer is geschikt voor het inbouwen in kleine ruimtes zoals een verlaagd plafond. De behuizing heeft een inbouwdiepte van maar 61 mm. De subwoofer heeft een 130 mm woofer met een Neodymium magneet en kan worden aangesloten tussen de uitgang van de radio en de normale speaker in. De luchtpijp eindigd met een uitgang zo groot als een halogeenspot en kan in vrijwel elke halogeen ring worden geinstalleerd. Dit geeft een ruimte een uniform geheel. Licht en geluid zien er namelijk nagenoeg hetzelfde uit. De Plafond Subwoofer word geleverd incl. een Chromen en een Witte Speakergril (zie foto!) maar excl. Halogeenspot lijst (De buitenste ring rondom de gril) Ideaal in combinatie met de Badkamerradio Kitjes voor een extra warme klank. Specificaties : - Muziekvermogen: 30 Watt - Impendantie: 8 Ohms - Gevoeligheid: 85 dB - Frequentiebereik: 80Hz - 200Hz - Inbouwdiepte: 61 mm - Afmetingen: 360 x 250 x 61 mm - Kleur: Grijs incl. Chromen of Witte speakergril. - Gewicht: 4,5 kg - Prijs is per stuk EUR 179.95 Meer informatie
>> meer lezen

KBSOUND® Front Plaat Premium (Sun, 05 Apr 2020)
Deze Front plaatjes voor de Badkamerradio Kit Premium maken het mogelijk om de radio in de stijl van je badkamer aan te passen. De frontjes zijn zeer eenvoudig te vervangen en verkrijgbaar in de kleuren : Alu Grijs, Azuurblauw, Gebroken Wit, Grafiet Zwart, Mat Grijs, Titaan Goud, Wijnrood en Wit EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

TileVision Stereospeaker (Sun, 05 Apr 2020)
De TileVision Stereo Speaker is een ronde inbouw luidspreker welke in zijn eentje een volwaardig stereo geluid produceert. Hij werd speciaal ontworpen voor kleine ruimtes (Badkamer of Toilet, maar kan natuurlijk ook in een kleine hal of wachtruimte etc.). Uiteraard kun je de speaker ook als enkele (linker of rechter speaker) gebruiken voor een groter geluidsbereik dan een normale speaker. Specificaties : Systeem: Stereospeaker Woofer: Injection Cone Rubber 165mm ! (Dual Coil) Tweeter: Neodymium aluminium dome 13mm Max. vermogen: 50 W Nominaal vermogen (RMS): 25 W dB: 88dB Impedantie: 8 ohm Magneet: 10 Oz Frequentie: 55-20KHz Afmetingen ( H x B x D): 240 x 240 x 95 mm Inbouw maten (208 x 79 mm) Kleur: Wit EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Aquatic AV 4/3/2 Kanaal Versterker (Sun, 05 Apr 2020)
Aquatic AV 4-kanaals 520W versterker met marine anti-corrosie vergulde luidsprekeraansluitingen, tri-amp ontwerp en speakeraansluiting Splash Protector Boots. Specificaties   High-performance marine grade 4/3/2 kanaals werkingAnti-corrosieve koelerConforme gecoate printplaten 70 x 4 bij 4 ohm 20Hz - 20kHz/.01% THD 100 x 4 bij 2 ohm 20Hz - 20kHz/.01% THD 520 Watt aan maximum power Bas extender controle 1 - 12dB bij 45kHz Anti-corrosieve vergulde luidspekeraansluitingen MOFSET output ontwerp luidspekeraansluiting splash protector boots High/low pass electronic Crossover EUR 200.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aquatic AV Waterbestendige 220V voeding (Sun, 05 Apr 2020)
Aquatic AV 220V ≤10A 13V DC voeding. Afmetingen Formaat: 49 x 234 x 110mm Specificaties Dual Voltage Power Supply Waterproof enclosure (IPx5) Compact size Automatic Current Sensing Short Circuit Protection Over Voltage Protection Over Current Protection Over Temperature Protection UL1563, UL1310 Class 2 and CB approved Dual 13V Output (OEM/manufacturer use only - contact Aquatic AV for information) EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

KBSOUND® 2.5" speaker (per stuk) (Sun, 05 Apr 2020)
Speciaal ontworpen voor Eis Sound systemen, het levert fantastische geluids kwaliteit wat u zal verrassen. Geschikt voor middelmatige of kleine kamers. Ideaal voor achtergrond muziek. Specificaties Prijs per stuk Vermogen: 3 Watt Piekvermogen: 5 Watt  Impendatie: 8 of 16 Ohms dB: 86 dB Frequentie: 170 Hz - 12 KHz Afmetingen: 95 x 36 mm Kleuren: Wit Let op standaard worden er bij de volledige kitjes 8 Ohm bijgeleverd EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

KBSOUND® 2" Speaker (per stuk) (Sun, 05 Apr 2020)
Het is klein en discreet! Met een mooi helder geluid, is het ideaal voor keukens, badkamers en kleine kamers voor achtergrond muziek. Ideaal wanneer de speakers juist niet prominent aanwezig moeten zijn. Specificaties Piekvermogen: 2 Watt Prijs per set Vermogen: 1.5 Watt Impendatie: 8 Ohm of 16 Ohm dB: 86 dB Frequentie: 330 Hz - 15 KHz Afmetingen: 78 x 30 mm Let op standaard worden er bij de volledige kitjes 8 Ohm bijgeleverd EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi RO2040 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigensmaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. De RO2040 is erg compact, maar staat zijn mannetje in elk high-end keuken of gezellige woonkamer. Specificaties : Speakerset Bereik: <40m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 2-weg coaxiaal Woofer: 4” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Max vermogen: 100 W Gevoeligheid: 84 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 60 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (Ø) 150 mm Afmetingen: (Ø x d) 175 x 80 mm Gewicht / stuk: 1,2 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi RO2060 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigen smaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. De RO2060 is uiterst geschikt om grote(re) ruimtes te voorzien van het beste, discrete geluid. Specificaties : Speakerset Bereik: <50m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 2-weg coaxiaal Woofer: 6” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Max vermogen: 120 W Gevoeligheid: 87 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 58 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (Ø) 210 mm Afmetingen: (Ø x d) 235 x 100 mm Gewicht / stuk: 1,8 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi SQ2040 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigen smaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. De SQ2040 heeft een grote aaibaarheidsfactor. Hij is erg compact maar in staat tot wereldprestaties voor deze afmetingen. Specificaties : Speakerset Bereik: <40m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 2-weg coaxiaal Woofer: 4” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Max vermogen: 100 W Gevoeligheid: 84 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 60 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (hxb) 140 x 140 mm Afmetingen: (hxbxd) 165 x 165 x 80 mm Gewicht / stuk: 1,2 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi SQ2060 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigen smaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. Deze SQ2060 is strak en bijzonder krachtig. Warm en flexibel, en inzetbaar in grote en kleine ruimtes. Hij is tevens geschikt voor home cinemasets op hoog niveau. Specificaties : Speakerset Bereik: <50m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 2-weg coaxiaal Woofer: 6” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Max vermogen: 120 W Gevoeligheid: 87 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 58 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (hxb) 210 x 210 mm Afmetingen: (hxbxd) 235 x 235 x 100 mm Gewicht / stuk: 1,8 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi RE2040 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigen smaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. De RE2040 bouw je in in een plafond, maar ook in een muur. Bijna ongemerkt vlak, en zelfs mee schilderen vormt geen probleem. Specificaties : Bereik: <40 m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 2-weg Woofer: 4” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Max vermogen: 100 W Gevoeligheid: 84 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 60 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (hxb) 195 x 125 mm Afmetingen: (hxbxd) 220 x 150 x 70 mm Gewicht / stuk: 1,2 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi RE2060 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigen smaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. De RE2060 is een uitstekende partner, zowel voor je klassieke muziekverzameling, als voor je highend surround set. Specificaties : Bereik: <50 m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 2-weg Woofer: 6” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Max vermogen: 120 W Gevoeligheid: 87 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 58 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (hxb) 270 x 180 mm Afmetingen: (hxbxd) 295 x 205 x 85 mm Gewicht / stuk: 1,8 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound Intiimi RO2080 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe highend inbouwreeks. Met een bijna frameloze grille van 1 millimeter en een dikte van net geen 5 millimeter maakt hij komaf met de hedendaagse normen. Achter de grille steekt een gebogen frontplaatgravure meteen elegante stijl en een unieke toonregelaar. De titanium driver met neodymium magneet en gepatenteerde® ophanging kun je naar eigen smaak bijsturen. De Intiimi-reeks zuivert het signaal van de versterker via een geavanceerde scheidingsfilter en een correctiefilter. In alle omstandigheden produceert Intiimi een harmonieuze klank, met een perfecte toonbalans. Specificaties: Bereik: <50 m2 Klankkwaliteit: warm en gedetailleerd Systeem: 3-weg Woofer: 8” neodymium Tweeter: 1” neodymium titanium dome Mid tones: 2” titanium Max vermogen: 160 W Gevoeligheid: 90 dB Impedantie: 4-8 Ω Frequentiebereik: 48 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: (hxb) 335 x 230 mm Afmetingen: (Ø x d) 360 x 255 x 100 mm Gewicht / stuk: 2,2 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar EUR 749.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound X-tended RO525.2 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Met de X-tended reeks haal je de toekomst vandaag al binnen. Een sterk staaltje nieuwe technologie: aluminium woofers, draaibare tweeters, een uitgebreide klankfilter. Ze zijn ideaal voor gebruik in keukens en badkamers. Je geniet er van diepe bassen en de heldere weergave. Specificaties: Bereik: Klankkwaliteit: warm Systeem: 2-weg coaxiaal Woofer: 5,25” aluminium cone rubber edge Tweeter: 0,75” swivel neodymium alu. dome Max vermogen: 75 W Gevoeligheid: 88 dB Impedantie: 8 Ω Frequentiebereik: 65 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: 175 mm Afmetingen: (Ø x d) 215 x 70 mm Gewicht / stuk: 1,25 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar Draaibare tweeter Spatwaterbestendig Opties: KIT RO212 - MOKIT RO212 EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Artsound X-tended RO650.2 Speakerset (Sun, 05 Apr 2020)
Met de X-tended reeks haal je de toekomst vandaag al binnen. Een sterk staaltje nieuwe technologie: aluminium woofers, draaibare tweeters, een uitgebreide klankfilter. Ze zijn ideaal voor gebruik in keukens en badkamers. Je geniet er van diepe bassen en de heldere weergave. Specificaties : Bereik: <50 m2 Klankkwaliteit: warm Systeem: 2-weg coaxiaal Woofer: 6,5” aluminium cone rubber edge Tweeter: 0,75” swivel neodymium alu. dome Max vermogen: 85 W Gevoeligheid: 88 dB Impedantie: 8 Ω Frequentiebereik: 60 Hz - 20 kHz Afmetingen uitsnit: 195 mm Afmetingen: (Ø x d) 225 x 80 mm Gewicht / stuk: 1,45 kg Behuizing: ABS Kleur: wit Overschilderbaar Draaibare tweeter Spatwaterbestendig EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

De beste tv's voor in de badkamer

Reactie schrijven

Commentaren: 0