Neuzelbeurs oktober in De Broodfabriek, Rijswijk

Kom je ook gezellig koopjes scoren op 13 & 14 oktober?

 

Op 13 & 14 oktober staat er weer een gezellige editie van de Neuzelbeurs op het programma in De Broodfabriek. In de overdekte beurshal Bakkerij 2 van De Broodfabriek staan in de Neuzelbeurs  circa 300 verkopers klaar om u te helpen. In deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan goederen aan: tweedehands kleding, kunst, games, muziek, meubels, boeken, antiek, curiosa en nieuwe artikelen tegen zeer voordelige prijzen. Waar je interesse ook ligt, er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs. 


Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, warme snack of een belegd broodje. 


 

 

Wil je zelf spulletjes verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Naast de Neuzelbeurs is er op 13 & 14 oktober ook Fantasy Fest in De Broodfabriek. Hét festival waar sprookjes, series, films en verhalen tot leven komen en waar niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Laat je zien, laat je horen en beleef jouw fantasie. Wellicht leuk om te combineren met de Neuzelbeurs! 

 

Locatie:                      
De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk 

 

Openingstijden:           10.00 uur tot 17.00 uur 

 

Websites:                

www.neuzelbeurs.nl                                  

 

www.de-broodfabriek.nl

 

 

 

Contactpersoon:         
D. van Dam

 

daniel@de-broodfabriek.nl

 

070-3075900


Neuzelbeurs oktober in De Broodfabriek, Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0