Luxe Italiaanse overhemden op maat gemaakt online bestellen

Bent u die standaard overhemden zat en wilt u nu eens een bijzonder overhemd dat goed zit en speciaal voor u gemaakt is , dan bent u hier op het juiste adres! 

 

Om te laten zien dat het overhemd speciaal voor u gemaakt is kunt u natuurlijk uw initialen op de borst laten borduren!


ITALIAANSE OVERHEMDEN VOOR HEREN EN DAMES

 

Wat is een man zonder een mooi overhemd? 


Een overhemd blijft een onmisbaar onderdeel van de garderobe van de hedendaagse man. Zo zijn er herenoverhemden te vinden met bijzondere prints en in uiteenlopende kleuren. Dé overhemden specialist van Nederland en België. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan eigentijdse hemden en blouses in een passende maat op het internet. Ben je op zoek naar een passend overhemd? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van overhemden en shirts voor heren. Alle heren overhemden zijn online te vinden: voor zakelijk of privé/casual gebruik. Maak gebruik van de diverse filters om het juiste overhemd te vinden en filter op boord, merk en pasvorm voor het vinden van de perfecte fit.

Vele modieuze mannen dragen bijna dagelijks een overhemd naar werk, feestjes of privé. De stijl van het overhemd zegt veel over de persoon die het shirt draagt. 

 

DE BESTE MERKEN

Zij bieden alle overhemden speciaal voor de moderne man in Nederland en België (die ook graag/soms online winkelt). Een complete winkel op het internet voor heren. Nationale en internationale merken zoals: Profuomo (originale, sky blue en informalist), Jacques Britt (blue label en brown label), Emanuel Berg, Blue Industry, Calvin Klein, Ledub, Thomas Maine, Eton, Circle of Gentlemen, Michaelis, Jacket & Sons, Seidensticker (splendesto, uno en uno super slim), Sleeve7 (hemden met extra lange mouw), en veel veel meer shirts en merken. Bestel je overhemden vertrouwd online. De beste merken én persoonlijke service.

 

Naast overhemden bieden zij mooie merken sokken, blouses, ondergoed en accessoires van ondermeer Barts, Alan Red, Lacoste, Claesens, Happy Socks, ShirtsofCotton T-shirts en Profuomo. Zo kiest u naast het overhemd uit een compleet assortiment aan accessoires voor de moderne man.

Alle ITALIAANSE LUXE MAAT-OVERHEMDEN EN BLOUSES - ONLINE KLEERMAKER worden op bestelling binnen de 10 dagen volgens uw maat geproduceerd.

 

Om te laten zien dat het overhemd speciaal voor u gemaakt is, laat u natuurlijk uw initialen op de borst borduren!

Luxe Italiaanse overhemden op maat gemaakt online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0