Aanbiedingen wintersport vakanties van autoreizen en busreizen

De laatste aanbiedingen van wintersportvakanties  naar meer dan 100 verschillende bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. U boekt uw wintersport al vanaf € 49,- per persoon inclusief skipas.

Het grootste aanbod wintersportvakanties inclusief skipas en de laagste prijsgarantie op het bijboeken van les en materiaal.


U heeft de keuze uit een breed assortiment van accommodatietypen: appartementen voor grote en kleine groepen, hotels, pensions en prachtige chalets, van eenvoudig tot luxe. Of u nou met de auto of een Royal Class bus gaat voor een week, midweek of een weekend, u vindt zeker uw ideale wintersportvakantie!

 


RSS productfeed

Chalet Perce-Neige (zo, 05 apr 2020)
Chalet Perce-Neige ligt 1 km van het gezellige centrum van Les Deux Alpes. De piste en lift zijn te vinden op 200 meter afstand. Dit chalet is ideaal voor groepen. Vanaf het balkon en het terras kun je goed genieten van de laatste zonnestralen. Sluit de dag af met een relax momentje in de privé jacuzzi. EUR 441.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence La Route des Alpages (Sun, 05 Apr 2020)
Résidence La Route des Alpages is een traditioneel chalet gelegen aan de rand van het centrum van Saint-Sorlin-d'Arves. Elke ochtend sta je op met een prachtig uitzicht op de bergen waarna je je klaar maakt voor een dag op de piste. Résidence La Route des Alpages bevindt zich direct aan de piste, dus je hoeft alleen maar je ski's of snowboard om te binden. Het appartement bestaat uit 5 slaapkamers en is geschikt voor 4 tot 14 personen. In de woonkamer kom je na een dag skiën heerlijk tot rust en in de keuken bereid je de lekkerste maaltijden. Laat de wintersport maar beginnen! EUR 166.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chalet Perce-Neige (Sun, 05 Apr 2020)
Chalet Perce-Neige ligt 1 km van het gezellige centrum van Les Deux Alpes. De piste en lift zijn te vinden op 200 meter afstand. Dit chalet is ideaal voor groepen. Vanaf het balkon en het terras kun je goed genieten van de laatste zonnestralen. Sluit de dag af met een relax momentje in de privé jacuzzi. EUR 338.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chalet Perce-Neige (Sun, 05 Apr 2020)
Chalet Perce-Neige ligt 1 km van het gezellige centrum van Les Deux Alpes. De piste en lift zijn te vinden op 200 meter afstand. Dit chalet is ideaal voor groepen. Vanaf het balkon en het terras kun je goed genieten van de laatste zonnestralen. Sluit de dag af met een relax momentje in de privé jacuzzi. EUR 226.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aanbiedingen wintersport autoreizen en busreizen

Reactie schrijven

Commentaren: 0