Het grootste aanbod wintersportvakanties inclusief skipas

De reizen die hier worden aangeboden zijn ALTIJD  inclusief skipas. De aanbieder koopt skipassen goedkoop voor u in en dat levert u vele euro's voordeel op ten opzichte van de prijs ter plaatse!


De laagste prijs garantie  op uw materiaalhuur, les en de uitbreiding van uw skipas. Leg dit direct bij uw boeking vast, of in ieder geval voor vertrek, dan is het garandeert dat u nooit meer betaalt dan bij dezelfde aanbieder ter plaatse.

 

Sinds 1985 het grootste aanbod wintersportvakanties inclusief skipas.

 

Wintersport Frankrijk

Sneeuwzeker van december tot mei

Grootste skigebieden ter wereld

Sneeuwzeker van december tot mei

Sfeervolle chaletappartementen

 

De mooiste skigebieden ter wereld

Voor je wintersport zit je in Frankrijk helemaal goed, je vindt hier namelijk de grootste skigebieden ter wereld. Je hebt vast wel eens gehoord van populaire streken: Le Grand Domaine, Les Trois Vallées en Paradiski. Een wintersport in Frankrijk biedt voor ieder wat wils. Kilometervreters maken indrukwekkende, lange tochten op de grote hoeveelheid aaneengesloten skigebieden en beginners leren de kneepjes van het vak op de talrijke brede pistes. De snowboarder likt zijn vingers af op de steile off-pistes en de langlaufer kijkt zijn ogen uit in de adembenemende bosrijke omgevingen.

 

Wintersport Frankrijk: vakantieplezier voor iedereen

Wintersport in Frankrijk betekent genieten voor elk type wintersporter. De meeste skigebieden liggen op grote hoogte, waardoor er het hele seizoen door voldoende sneeuw ligt. Vaak kun je zelfs meteen vanuit je hotel of appartement op de latten stappen; veel gezellige authentieke Franse dorpjes liggen namelijk direct aan de pistes.

 

Volop gezelligheid na het skiën of snowboarden

De vele terrasjes, restaurants, discotheken en bars zorgen ervoor dat er ook na het skiën of snowboarden voldoende vertier is. Vergeet ook zeker de Franse keuken niet! De lokale specialiteiten als Fondue Savoyard of Tartiflette mag je absoluut niet overslaan tijdens uw wintersportvakantie in Frankrijk.

 

Wintersport Frankrijk - Voordelig met Bizztravel

Wil je ook een onvergetelijke wintersportvakantie beleven in Frankrijk? Boek dan bij Bizztravel! Wij bieden je een uitgebreid aanbod van appartementen en hotels in dit geweldige land.

 


Het grootste aanbod wintersportvakanties inclusief skipas

Reactie schrijven

Commentaren: 0