De dag aanbieding van vandaag op elektronica gebied

De dag aanbieding van vandaag van de Beste Winkelketen in Elektronica

 

Wees er snel bij want de dag aanbieding is natuurlijk weer snel verdwenen. Kijk regelmatig onze site voor de laatste dag aanbieding!

 

Of het nu gaat om een wasmachine, droger, tv of audioapparatuur, het komt allemaal voorbij!


Deze shop behoort binnen de home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!

De beste aanbiedingen en acties uit de folder van komende week:

• € 150,- korting op een AEG 1600 toeren wasmachine, van € 649,- voor € 497,-;

• € 200,- korting op een LG 43 inch 4K Ultra HD TV, van € 599,- voor € 399,-;

• € 100,- korting op een HP Pavilion-laptop, van € 699,- voor € 599,-;

• 14% korting op een Bosch energiezuinige warmtepompdroger, van € 669,- voor € 577,-;

• € 20,- korting op een Inventum airfryer, van € 99,- voor € 79,-;

• € 30,- korting op een Lenovo TAB E10, van € 149,- voor € 119,-;

• € 15,- korting op een Gigaset huistelefoon met 3 handsets, van € 64,95 voor € 49,95.

 

 

 

 


 

Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

 

Deze week de laatste week van de opruiming bij Expert.nl. Deze week zijn er weer nieuwe aanbiedingen, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 40%! Een unieke kans om een nieuwe wasmachine, televisie, laptop, stofzuiger of andere elektronica extra voordelig aan te schaffen. Voor deze aanbiedingen geldt op is op en deze zijn geldig t/m zondag 27-01-2019.

 

Kijken wat er allemaal in de aanbieding is kijk hier!

RSS productfeed

AEG zakloze stofzuiger 6000 CLEAN (AL61C2OG) Groen (di, 16 apr 2024)
De AEG 6000 CLEAN AL61C2OG stofzuiger zonder stofzak beschikt over krachtige cycloontechnologie waardoor de stofzuiger ook met een gevuld stofreservoir geen zuigkracht verliest. Daarnaast zorgt het 6-staps filter voor een schone uitblaaslucht. Stofzuigen gaat makkelijk dankzij de grote actieradius van 10 meter en XL-wielen voor een optimale wendbaarheid. Na het stofzuigen is het stofreservoir eenvoudig te legen. Voordelen van de AEG 6000 CLEAN AL61C2OG * Cycloontechnologie: behoudt zijn zuigkracht, ook wanneer het stofreservoir zich vult * 6-staps luchtfiltering voor een schone uitblaaslucht * 10 meter actieradius * XL-wielen voor een optimale wendbaarheid * Het stofreservoir is eenvoudig te legen, zonder stof te knoeien AEG stofzuiger zonder stofzak De ergonomisch vormgegeven AEG CLEAN 6000 stofzuiger zonder zak, met geavanceerde cycloontechnologie, combineert topprestaties met uiterst precies leegmaken van de stofcontainer. Nette verwijdering van het stof voor een schonere woning. Leegmaken in slechts 2 stappen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en gecontroleerd leegmaakproces in 2 stappen garandeert een hygiënische en nette verwijdering van het stof uit de container. Compromisloze en langere schoonmaakprestaties. De cycloontechnologie garandeert compromisloze prestaties en een grondig schoonmaakresultaat, ook wanneer het stofreservoir zich vult. Luchtfiltering in 6 stappen. Het filtersysteem in zes stappen neemt tot 99,99% van de microstofdeeltjes groter dan 1 micrometer op voor schonere uitstootlucht. Compact design om makkelijk weg te bergen Dankzij het compacte design van de AEG 6000 stofzuiger zonder zak, kan je hem makkelijk verticaal of horizontaal wegbergen. De beperkte grootte en het compacte formaat maken het makkelijk om de stofzuiger uit te halen en weg te bergen, hij is 28 x 42 x 30cm en weegt slechts 5.4kg. XL-wielen voor een optimale wendbaarheid De CLEAN 6000 zonder zak heeft XL-wielen met rubbercoating die overal rollen, voor meer wendbaarheid, een perfecte bescherming van alle oppervlakken en een soepele reinigingservaring. Het wielontwerp zorgt voor betere manoeuvreerbaarheid en bescherming als je over je oppervlakken beweegt. EUR 143.20 Meer informatie
>> meer lezen

Beste vaatwasser online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0