De laatste aanbiedingen op audio gebied

De laatste aanbiedingen voor alle audioapparatuur.

de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 


Deze shop behoort binnen de home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Toshiba usb-sticks TransMemory U202 32GB wit (zo, 15 dec 2019)
De Toshiba TransMemory U202 is een USB-stick met 32 GB opslagcapaciteit. Sla al je media eenvoudig en veilig op dankzij de beveiligingssoftware en neem je media overal mee, waar je ook heen gaat. De voordelen van de Toshiba TransMemory U202: * Sla tot 32 GB aan media op * Beveilig al je media of een bepaald gegevensblok met een wachtwoord dankzij de beveiligingssoftware * Compatibel met Hi-Speed USB 2 * Beschikt over een flashdrive waarmee je altijd toegang hebt tot je bestanden Eenvoudig en veilig media bewaren, waar je ook bent Met de Toshiba TransMemory U202 heb je al je media bij je, waar je ook bent. De USB heeft een compact formaat en 32 GB opslagcapaciteit voor je media. Je bewaart bestanden niet alleen eenvoudig, maar ook veilig op de Toshiba TransMemory U202. Met een wachtwoord beveilig je alle of bepaalde delen van de opgeslagen media op de UBS-stick. De flashdrive zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je bestanden, en is compatibel met Hi-Speed USB 2. EUR 6.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch keukenmachine MUM59343 (Sun, 15 Dec 2019)
Deze Bosch MUM59343 keukenmachine zal aan al uw kook- en bakwensen voldoen dankzij de vele mogelijkheden die het apparaat u biedt. De machine verwerkt alles zeer snel en eenvoudig dankzij de krachtige 1.000 watt motor, zelfs grote hoeveelheden, tot 2,7 kg cakebeslag of 1,9 kg deeg. De patisserie set zit in een handige opbergtas, zodat u deze kunt opbergen in de kom en ruimte bespaart. Daarnaast biedt deze Bosch MUM59343 u een gemakkelijk bediening door de AesyArmLift en kunt u perfect mengen door 3D PlanetaryMixing. Naast de vele mogelijkheden heeft het apparaat een duurzame behuizing die in geen enkele keuken zal misstaan. Tevens zeer veelzijdig dankzij de profi patisserie set, blender, groentesnijder, citruspers en additionele plastic mengkom. EUR 364.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos subwoofer SUB zwart (Sun, 15 Dec 2019)
Merk: Sonos Geschikt voor: Grote kamers Bedienen via: Sonos-app, tv-afstandsbediening Multiroom: Ja, met Sonos Beam, Playbase en Playbar Bluetooth: Nee Speciale kenmerken: Mooi design, eenvoudige installatie, draadloos verbonden Andere kleur: Wit () De Sonos SUB zorgt voor de ideale bastonen. Hierdoor brengt de SUB een intensere beleving van muziek en film. Voordelen van de Sonos SUB * 2 ingebouwde subwoofers optimaal voor de lage tonen. * Gemakkelijk te bedienen met de Sonos App. * Krachtige combinatie met de Sonos PLAYBAR of PLAYBASE. * Krachtig basgeluid * Strak design Sonos SUB: voor de complete ervaring De Sonos SUB heeft een krachtige bas en geeft daardoor een nog completere muziek- of filmbeleving. De SUB is ideaal te combineren met de PLAYBAR of PLAYBASE om tv-geluiden om te zetten tot bioscoop-geluiden. Het volume kan daarna geregeld worden met je eigen tv-afstandsbediening of de Sonos App. Hoe werkt Sonos? Sonos is een draadloos muzieksysteem dat werkt via WiFi-verbinding. De speakers worden bediend met een smartphone, tablet of laptop. Via de Sonos App kun je streamingsdiensten als Spotify en TuneIn internetradio eenvoudig afspelen op de luidsprekers. Speel in elke ruimte een ander nummer af of luister in alle kamers naar dezelfde muziek, het is allemaal mogelijk met Sonos. Lees meer over Sonos () EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Braun staafmixer MQ3000 (Sun, 15 Dec 2019)
Met de MQ3000+ Smoothie haalt u een gebruiksvriendelijke staafmixer in huis die doet wat hij moet doen: eenvoudig een heerlijke smoothie, soep of dipsaus voor u pureren. De staafmixer beschikt over slechts 1 eenvoudig knop waarmee u de staafmixer op 2 snelheden en met één hand bedient. De 700 watt motor is krachtig genoeg om ananas, mango en aardbei eenvoudig en snel om te toveren tot een verrukkelijke smoothie. Spatloze keuken Gepatenteerde PowerBell RVS staafmixervoet van Braun, een standaardonderdeel op iedere staafmixer van Braun, is ontworpen met SPLASHControl technologie die spetteren tegengaat en de beste mixresultaten biedt, waarbij u en uw keuken perfect schoon blijven. De combinatie van de 6 bogen in de PowerBell staafmixervoet met de bel vorm én de unieke positie van de mesjes in de staafmixervoet zorgen ervoor dat de ingrediënten naar binnen worden gezogen zodat u een fijner en gladder resultaat behaalt zonder te knoeien. EUR 35.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch vrijstaande vaatwasser SMS25AW01N (Sun, 15 Dec 2019)
De Bosch SMS25AW01N vaatwasser neemt u het werk uit handen. U kunt de starttijd vooraf instellen, zodat uw vaat wordt gedaan terwijl u op uw werk zit, of terwijl u slaapt. Zo heeft u nooit last van het geluid van de vaatwasser. En hij is sowieso al bijzonder stil, met een geluidsproductie van slechts 46 decibel. Voordelen van de Bosch SMS25AW01N * U kunt ook groot servies kwijt dankzij de in hoogte verstelbare bovenkorf * Bijzonder stil met een geluidsproductie van slechts 46 decibel * Uw glaswerk wordt goed beschermd dankzij het speciale glasprogramma Vaatwasser met in hoogte verstelbare korf voor grote vaat Geen vaat is hetzelfde, waardoor flexibel indelen van de vaatwasser extra goed uitkomt. De bovenste korf is in hoogte verstelbaar waardoor u ook grotere serviesstukken of pannen uitstekend kwijt kunt. Deze vrijstaande vaatwasser van Bosch heeft perfecte droogresultaten dankzij de extra droogfunctie. Een luidruchtige vaatwasser is onprettig in de huiselijke sfeer. Voor extra rust in huis beschikt u over het stille programma dat een geluidsniveau van slechts 46 dB haalt. Als u veel glazen in de vaatwasser heeft staan, is het raadzaam het 40°C Glas programma te selecteren. Daarmee reinigt en droogt uw glaswerk optimaal zonder beschadiging door vocht en warmte. EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Braun stoomstrijkijzer TexStyle 7 - SI7066VI (Sun, 15 Dec 2019)
De SI7066VI van Braun is een krachtig stoomstrijkijzer die ervoor zorgt dat u moeiteloos in alle richtingen kunt strijken. U kunt zelfs achterwaarts over hindernissen zoals knopen, zakken en ritsen. De Eloxal 3D-strijkzool garandeert een optimaal glijresultaat met perfecte strijkresultaten als gevolg. De strijkzool is krasbestendig, zodat u lang kunt genieten van een soepel glijresultaat. Dit model is ook voorzien van een druppelstopsysteem die ervoor zorgt dat er water uit de strijkzool loopt, zelfs niet wanneer er een lage temperatuur is ingesteld. De grote vulopening zorgt ervoor dat bijvullen zeer snel en gemakkelijk is. De drie verschillende stoomopties zorgen voor de beste resultaten. Na acht minuten in verticale positie of 30 seconden in horizontale positie schakelt het stoomstrijkijzer zichzelf automatisch uit, zo bent u verzekerd van maximale veiligheid. EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Braun scheerapparaat series 3 3000BT (Sun, 15 Dec 2019)
Met Braun Series 3 3000BT scheerapparaat kun je naast scheren ook nauwkeurig baardtrimmen en -stylen. Kies tussen scheren en trimmen door eenvoudig de kop van het apparaat te verwisselen. Bij de trimkop zitten 5 kamopzetstukken (1-7 mm) voor de gewenste baardlengte. Voordelen van de Braun Series 3 3000BT * 3-in-1 tool voor precisiestyling met gemakkelijk te verwisselen opzetstukken. * MicroComb-technologie - Grijpt en verzamelt meer haar voor een snellere scheerbeurt * Drievoudig scheersysteem - Twee scheerbladen en een geïntegreerde middentrimmer scheren steeds gladder * Gelijkmatig trimmen - Gebruik één van de 5 kammen (1-7 mm) voor je gewenste baardstijl: een mannelijke 3-dagenbaard of die nonchalante stoppelbaard 3-in1 elektrisch scheerapparaat met precisietrimmer en 5 kamopzetstukken Het Braun oplaadbare elektrische scheerapparaat is het ideale 3-in-1 verzorgingsapparaat. Je kunt kiezen tussen een gladde scheerbeurt en nauwkeurig baardtrimmen en -stylen door eenvoudig de kop van het apparaat te verwisselen en een van de vijf kamopzetten te gebruiken. Het scheerapparaat bestaat uit twee rijen fijne en even brede groefjes rond een onafhankelijk bewegende middentrimmer. Hierdoor vangt en geleidt hij meer haartjes bij elke beweging voor een snellere scheerbeurt. Het ergonomische handvat met het iconische rubberpatroon van Braun biedt stevige grip, zelfs in een natte badkameromgeving of onder stromend water. EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens volautomaat TE655319RW (Sun, 15 Dec 2019)
De Siemens TE655319RW is een Espresso volautomaat het overzichtelijke display en de mogelijkheid om twee melkdranken tegelijk te zetten. Met de Intelligent Heater word iedere keer weer de maximale espressosmaak gegarandeerd dankzij de ideale constante zettemperatuur. Met de CoffeeSelect display kunt u eenvoudig aromatische koffie- en melkspecialiteiten selecteren door het aanraken van de sensor velden. Na elke zetbeurt volgt een compleet automatische reiniging en zorgt voor de dagelijkse reiniging van het melkreservoir. U kunt zelfs uw persoonlijke voorkeuren voor koffie- en melkspecialiteiten opslaan. EUR 888.00 Meer informatie
>> meer lezen

Whirlpool voorlader FWG81496WSE NL (Sun, 15 Dec 2019)
Met de Whirlpool FWG81496WSE NL wasmachine heb je nooit meer last van nare luchtjes wanneer je de was te lang in de wasmachine laat zitten. Tot 6 uur nadat het wasprogramma klaar is, houdt de wasmachine je was fris. En tijdens het wassen meet de wasmachine hoe vuil je was is en past automatisch het programma aan. Verder is deze wasmachine zeer zuinig en stil in gebruik. Voor- en nadelen van de Whirlpool FWG81496WSE NL * SoftMove - Betere bescherming van je kleding * FreshCare+ - Ook wanneer je niet direct de kleding uit je wasmachine haalt, blijft je kleding nog 6 uur fris. * Meet de vuilgraad van de was en past het programma automatisch aan * Energieklasse A+++ -30% is nog eens dertig procent zuiniger dan de hoogste A+++ energieklasse * De was wordt bij 1400 toeren minder droog dan bij een wasmachine met 1600 toeren Frisse was, ook als je het niet direct uit de wasmachine haalt Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt je kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. Freshcare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Verder is deze A+++ -30% wasmachine met 8 kg vulgewicht heel zuinig met energie en met water. SoftMove Het nieuwe SoftMove systeem zorgt ervoor dat de trommel tijdens elke fase van het wasprogramma unieke bewegingen uitvoert en past zich aan elk type textiel aan. Van de eerste watertoevoer tot aan het centrifugeren. Zo worden de kleur en de vorm van de kleding optimaal beschermd. 6th Sense 6th Sense technologie detecteert de vuilgraad en past daar automatisch het programma op aan. Afhankelijk van het wasprogramma houdt het systeem rekening met specifieke kleuren, ongeacht de textielsoort. Stil in gebruik De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik. Je kleding kan met 1400 toeren per minuut gewassen worden, waardoor je kleding gegarandeerd schoon zal worden. Tijdens het wassen is het geluidsniveau 52 dB dat te vergelijken is met het geluid van een elektrische tandenborstel. Waterbeveiligingssysteem De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddellijk stopt in het geval van een lekkage. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Remington baardtrimmer MB4130 grijs/zwart (Sun, 15 Dec 2019)
De Remington MB4130 is perfect voor mannen die serieus werk van hun baard maken. De mesjes hebben een titanium coating, zodat ze tot 300% harder zijn dan roestvrijstalen mesjes. Voor maximale flexibiliteit gebruikt u het verbeterde zoomwiel met versterkte constructie en extra instellingen voor microstoppels. Het apparaat heeft in totaal 13 lengtestanden. Dankzij CaptureTrim-technologie kun u uw baard trimmen als een echte barbier. Met de scherpe, gekartelde snijbladen heeft u totale controle. Ook beschikt de MB4130 over een Comfort Tip, deze voorkomt sneetjes en wondjes dankzij afgeronde snijbladen. U kunt het apparaat tot 50 minuten snoerloos gebruiken. EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

AEG volledig geïntegreerde vaatwasser FSS5360XZ AirDry (Sun, 15 Dec 2019)
De AEG FSS5360XZ AirDry is een volledig geïntegreerde vaatwasser voor 13 couverts. Deze vaatwasser is energiezuinig met energieklasse A+++. SensorLogic sensoren meten de belading en passen automatisch temperatuur, water- en energieverbruik aan zodat je nooit teveel water of energie verbruikt voor een stralend schone vaat. Voordelen van de AEG FSS5360XZ AirDry * SensorLogic - Temperatuur, water- en energieverbruik worden gemeten en automatisch aangepast aan de lading van de vaatwasser. * Startuitstelfunctie - De start van het vaatwasprogramma is tot 24 uur uit te stellen. Doe de vaat terwijl je op je werk zit, of tijdens het goedkope nachttarief. * Beam on floor - Wanneer de vaatwasser bezig is, projecteert hij een rood licht op de keukenvloer. Het licht wordt groen wanneer de vaatwasser klaar is. * Softspikes en rubberen noppen in het bovenste rek beschermen delicaat glaswerk. AEG inbouwvaatwasser met SensorLogic Elk glas, elke afwas vlekkeloos schoon, zonder dat je met de hand moet afwassen. De AEG FSS5360XZ vaatwasser zorgt hiervoor. Sensor Logica herkent het type vaatwerk en hoeveel er in de vaatwasser zit en stelt daarop de watertoevoer af. De elektronische indicator voor bijvullen ziet zelf hoeveel zout en glansspoelmiddel hij moet toevoegen. De vaatwasser beschikt over 7 wasprogramma's en 5 verschillende temperaturen. Wil je de vaatwasser 's nachts laten draaien dan kun je de uitgestelde start aanzetten. Dan begint de vaatwasser op de door jou ingestelde tijd (0 tot 24 uur uitstel). De vaatwasser is zeer stil: 42 dB en valt onder energieklasse A+++. EUR 649.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch voorlader WAWH2673NL IDOS (Sun, 15 Dec 2019)
Bosch WAWH2673NL is een wasmachine met energieklasse A+++ en 9 kg vulgewicht. Het slimme i-DOS systeem doseert volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een perfect resultaat. De VarioTrommel wast extra teder en efficiënt dankzij de unieke trommelstructuur. Op het touch-LED-display kunt u verschillende informatie aflezen. Denk hierbij aan: programmaverloop, temperatuurkeuze, centrifugeersnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel. U kunt de Bosch wasmachine gemakkelijke bedienen met TouchControl toetsen en de verlichte programmaknop met ingebouwde Aan-/Uit schakelaar. Dankzij de EcoSilence Drive en koolborstelloze motor is deze wasmachine extreem stil, duurzaam en zuinig. Daarnaast is deze wasmachine voorzien van indicatie overdosering wasmiddel, schuimherkenning, waterniveau-automaat, kinderbeveiliging op de deur en signaal einde programma. EUR 999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sony soundbar HT-ST5000 (Sun, 15 Dec 2019)
De Sony HT-ST5000 is een 7.1.2 Dolby® Atmos Soundbar met WiFi die zorgt voor een overweldigende geluidservaring in uw eigen woonkamer. Sta versteld van de hi-res audio van studiokwaliteit. De soundbar is voorzien van coaxciale speakers waarbij de woofer en tweeter samen werken in 1 speakerunit. Dit zorgt voor nauwkeurig afgestemde audio op verschillende frequenties. Daarnaast heeft de soundbar 2 voor Dolby® Atmos geoptimaliseerde speakers die het geluid via het plafond laten weerkaatsen waardoor het lijkt alsof het geluid van boven u hoofd komt. Elk onderdeel van deze soundbar is zo ontworpen door Sony dat u het gevoel heeft dat u midden in de film zit of de artiest recht voor u staat. De virtuele Surround Sound van Sony combineert digitale signaalverwerking en S-Force PRO Front Surround met Wave-technologie om een natuurlijk, driedimensionaal geluidsveld te genereren. Hiervoor heeft de Sony HT-ST5000 alleen een soundbar en een subwoofer nodig. De soundbar is daarnaast voorzien van een digitale S-Master HX-versterker welke voor minder vervorming zorgt en meer precies bij een hoog frequentiebereik. De Digital Sound Enhancement Engine HX technologie zorgt er voor dat uw muziek opgeschaald wordt tot bijna hi-res kwaliteit en Clear Audio+ past automatisch de geluidsinstelling aan voor datgene wat u kijkt of luistert. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit audio. De HT-ST5000 is verder voorzien van drie HDCP 2.2-compatibele HDMI-ingangen, een HDMI ARC-uitgang, optische SPDIF, analoge AUX en een USB-aansluiting. Hierdoor kunt u uw Home Theatre-systeem uitbreiden naar uw eigen wensen. Daarnaast beschikt de soundbar over NFC, Bluetooth en geïntegreerde WiFi zodat u eenvoudig en snel audio kan streamen. EUR 1049.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser SMV46IX07N (Sun, 15 Dec 2019)
Deze zuinige Bosch SMV46IX07N inbouw vaatwasser bespaart water en energie. De vaatwasser meet hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en hoe vuil uw vaat is. De hoeveelheid water wordt hier automatisch op aangepast. De koolborstelloze motor is heel stil en zuinig. En als u haast heeft, kunt u het lopende programma tot wel 66% versnellen. Uw vaat wordt net zo schoon. Voordelen van de Bosch SMV46IX07N * Projecteert de resterende tijd op uw keukenvloer * Het vaatwasmiddel wordt goed verspreid dankzij de doseer assistent * VarioPlus - Verkort een programma tot wel 66% terwijl de vaat net zo schoon wordt als normaal * Past de hoeveelheid water automatisch aan op hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en hoe vuil uw vaat is * Het hygiëne Plus programma heeft een antibacteriële werking door op een hogere temperatuur te spoelen * Uit te breiden met optionele besteklade Stille inbouwvaatwasser met SilencePlus Deze vaatwasser van Bosch is volledig geïntegreerd. Dankzij de SilencePlus technologie van Bosch is uw vaatwasser extra stil met slechts 44 dB. De vaatwasser heeft een extra droogprogramma waarmee u elke vaat goed droog krijgt. Ook heeft de vaatwasser een speciaal programma om uw glaswerk mooi helder te houden. - Digitale display met resttijdaanduiding en startuitstel - De warmtewisselaar beschermt uw kostbare vaat. Het water wordt voorverwarmd om grote temperatuurschommelingen te voorkomen. - Aquastop - levenslange garantie tegen waterschade - Het glasbeschermingssysteem regelt de hardheid van het water om glascorrosie te voorkomen - Ruime servieskorven en in hoogte verstelbare bovenkorf EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG stofzuiger VX8-3-DB-M blauw (Sun, 15 Dec 2019)
U kunt gewoon een gesprek voeren tijdens het stofzuigen met de AEG VX8-3-DB-M stofzuiger. Hij heeft een voor stilte ontworpen mondstuk, steel en slang plus geluidsisolatie bij de stofcontainer en het motorfilter. De stofzuiger heeft tijdens het stofzuigen een geluidsniveau van slechts 61 decibel. Dat is ongeveer net zo weinig geluid als bij een elektrische tandenborstel. Voordelen van de AEG VX8-3-DB-M * Superstille stofzuiger met een geluidsniveau van slechts 61 dB * De stofzuiger draait tijdens het stofzuigen makkelijk mee * Dankzij het bereik van 12 meter hoeft u niet van stopcontact te wisselen * Handig 3-in-1 mondstuk. Makkelijk wisselen tussen borstel, spleetmondstuk en meubelmondstuk Superstille stofzuiger met slechts 61 dB De VX8-3-DB-M, X Silence is stofzuigen zonder iemand te storen met slechts 61 dB. Dankzij de ontwikkelingen van de technici van AEG van de Silent Air Technology legt de lucht in de stofzuiger een circuit af, op een soepele en dus stille manier. Afdichtingen en absorberend schuim verspreid over het hele toestel zorgen ook dat het geluidsniveau wordt beperkt. De X Silence bereikt ook lage geluidsniveaus dankzij het AeroPro Silent-mondstuk en een nieuwe stille buis, ontworpen met een inzicht van stilte. Het nieuwe Sound Shield design van de stofcontainer en de structuur van de motorfilter binnen de stofzuiger zorgen ervoor dat de akoestische isolatie gegarandeerd is. Als u zich ergert aan het geluid van een stofzuiger, dan is de VX8 het model wat u moet hebben. De X Silence is niet alleen stil, maar ook gemakkelijk in gebruik met zijn ergonomische design en extra lange bereik van 12 meter, waardoor u niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De goed toegankelijke bedieningsknoppen, een stevige telescopische aluminium buis en zachte rubberen wielen maken schoonmaken met de X Silence een leuke bezigheid. Dit model beschikt ook over het AeroPro Parketto Pro-mondstuk, dat met zijn ontwerp de schoonmaak van houten vloeren, tegels en vloeren met spleten tot een koud kunstje maakt. Er wordt bij dit model een 3-in-1 multifunctionele accessoire geleverd die te gebruiken is als meubelzuigmond, kierenzuigmond en stofborstel. EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG stofzuiger VX6-2-CB-P bruin (Sun, 15 Dec 2019)
Met de AEG VX6-2-CB-P stofzuiger zuigt u moeiteloos alle soorten vloeren. Van tegels, houten vloer of laminaat tot hoogpolig tapijt. Dankzij de 360° zwenkwieltjes is de stofzuiger heel wendbaar en zuigt u makkelijk om tafels, stoelen, planten en bijzettafeltjes heen en zijn moeilijk bereikbare hoeken geen probleem. Voor- en nadelen van de AEG VX6-2-CB-P * Geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt * Kom overal makkelijk bij met stofzuigen dankzij de 360° zwenkwieltjes * De stofzuigerzak is makkelijk te vervangen * Een actieradius van 9 meter is relatief klein waardoor u af en toe van stopcontact moet wisselen Perfect schoon resultaat op harde vloer én tapijt De VX6-2-CB-P, X Force wordt geleverd met het AEG Power Pro System voor perfecte schoonmaakprestaties. Het Power Pro System combineert een efficiënte motor en het DustPro-mondstuk, zodat u overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de X Force voorzien van de 360° Motion Technology. De zwenkwielen zijn ideaal om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het 180° Access-deksel geeft u volledige toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger, zodat u de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen. Het Multi Room System zorgt voor optimale flexibiliteit met een bereik van 9 meter. Er wordt bij dit model een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Force beschikt over twee parkeerstanden. Extra wordt er bij de VX6-2-CB-P ook nog een Parketto Pro-zuigmond geleverd, welke uitermate geschikt is voor harde vloeren. EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele stofzuiger Compact C1 EcoLine mangorood (Sun, 15 Dec 2019)
De Miele Compact C1 Ecoline stofzuiger is zuinig in gebruik. Het AirClean filtersysteem zorgt voor schone lucht. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden vastgehouden. En dankzij het compacte formaat is de stofzuiger makkelijk op te bergen. Voor- en nadelen van de Miele Compact C1 Ecoline * AirClean filtert meer dan 99% van de stofdeeltjes * Makkelijk opbergen dankzij het compacte formaat * Met meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel * De stofzuiger is niet stil (geluidsniveau: 79 dB) Compacte Miele stofzuiger met AirClean filter De Miele Compact C1 Ecoline stofzuiger is heel energiezuinig en heeft een vermogen van 550 W. Door de universele zuigmond is deze stofzuiger veelzijdig inzetbaar. Het AirClean-filter beschikt over een effectieve filtratie met 12 lagen voor zeer schone lucht binnenshuis. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden vastgehouden. De roestvrijstalen telescopische zuigbuis kan makkelijk tot de gewenste hoogte worden uitgetrokken en worden vastgezet. De grotere diameter vergroot het volume van de luchtstroom en ondersteunt zo de reinigingsresultaten. De zuigmond, zuigbuis en handgreep worden vastgeklikt met een hoorbaar geluid. De verbinding met de stofzuiger is stevig en kan met een druk op de knop ook eenvoudig worden losgemaakt voor andere accessoires. Er is ook een temperatuurbegrenzer aanwezig, zodat de stofzuiger beveiligd is tegen oververhitting. De stofzuiger wordt geleverd met drie hoogwaardige accessoires: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel. Deze kunnen stofvrij worden opgeborgen onder de klep of bevestigd worden aan de VarioClip, zodat u de toebehoren altijd bij de hand heeft. EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Philips epilator BRE632/00 (Sun, 15 Dec 2019)
Philips' snelste epilator ooit, zelfs op de fijnste haren, heeft unieke keramische schijven, die zeer snel ronddraaien en fijn en kort haar stevig vastgrijpen. Geniet wekenlang van een zijdezachte huid en behandel uw lichaamszones met ontharingsmethoden die bij u passen. Voordelen: * Voor draadloos nat en droog gebruik. Kan in bad of onder de douche worden gebruikt * Unieke keramische structuur heeft die zelfs de fijnste haartjes voorzichtig pakt en die 4x korter zijn dan na het waxen. * Extra breed epileerhoofd van 30 mm * Opti-light om zelfs de lastigste haartjes te vinden en verwijderen * Inclusief massagekap voor gezicht en gevoelige zones om ongewenste haartjes te verwijderen * Uniek keramisch epileerhoofd voor een betere grip * Inclusief trimhoofd en bikinitrimkam intieme zones makkelijker te trimmen en vormen. EUR 62.36 Meer informatie
>> meer lezen

Melitta melkopschuimer CREMIO II zwart (Sun, 15 Dec 2019)
De Cremio II van Melitta is een handige melkopschuimer om heerlijke cappuccino en latte macchiato mee te maken. Het is mogelijk om de melk zowel koud als warm op te schuimen. EUR 64.95 Meer informatie
>> meer lezen

Melitta melkopschuimer CREMIO II SST (Sun, 15 Dec 2019)
De Cremio II van Melitta is een handige melkopschuimer om heerlijke cappuccino en latte macchiato mee te maken. Het is mogelijk om de melk zowel koud als warm op te schuimen. EUR 84.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch voorlader WAT28695NL (Sun, 15 Dec 2019)
De Bosch WAT28695 is een ruime 8 Kg wasmachine met energieklasse A+++ -30%. Dat is nog eens 30% zuiniger dan de hoogste A+++ energieklasse. Dankzij het automatische doseringssysteem, i-DOS, wordt altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd voor een perfect resultaat. Zo bespaart u wasmiddel én water. U kunt elk wasprogramma tot 65% inkorten óf 50% zuiniger wassen. Voor- en nadelen van de Bosch WAT28695 * EcoSilence Drive™ - Stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij koolborstelloze motor * Met de VarioPerfect™ technologie kunt u een wasprogramma tot 65% korter maken of wast u 50%zuiniger * i-DOS™: doseert volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een perfect resultaat. * De ActiveWater™ Plus technologie doseert de watertoevoer aan de hand van de hoeveelheid wasgoed * Met 1400 toeren komt de was minder droog uit de trommel dan bij een 1600 toeren wasmachine Gebruik nooit teveel wasmiddel met de Bosch WAT28695 Sensoren meten het gewicht en de vuilgraad van uw wasgoed en passen daar de hoeveelheid wasmiddel op aan. Doordat u nooit teveel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. De EcoSilence Drive™ zorgt ervoor dat de trommel vrij stil is tijdens een wasprogramma. Daarnaast zorgt dit systeem voor een besparing van water en energie. Het VarioPerfect™ systeem is een aanvulling op elk wasprogramma van de Bosch wasmachine. Dit systeem zorgt ervoor dat u met elk wasprogramma sneller óf energie-efficiënter kunt wassen. In drie stappen stelt het ActiveWater™ systeem vast hoeveel wasgoed er in de wasmachine zit. Hier past het systeem het water- en energieverbruik op aan. EUR 749.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch warmtepompdroger WTU87691NL (Sun, 15 Dec 2019)
De Bosch WTU87691 is een warmtepompdroger met SelfCleaning condensor en energielabel A++. U hoeft de condensor nooit meer zelf te reinigen wat ook nog eens zorgt voor een laag energieverbruik. De wasdroger heeft een maximale vulcapaciteit van 1-8kg en beschikt over meerdere speciale programmas waaronder Wol drogen in korf, Handdoeken, Overhemden, Dekens, warm- en koud tijdprogramma en het SuperKort40 programma. Daarnaast heeft de WTU87691 een antikreukfase van 120 minuten zodat uw wasgoed niet kreukt wanneer het droogprogramma is afgelopen. Deze wasdroger heeft een grote trommel met Sensitive trommelbinnenwand en wasgoed-meenemeners met Soft-design voor optimale bescherming van uw kleding. Het grote en overzichtelijke full touch LED display geeft het programmaverloop, instellingen en de 24 uur einduitstel duidelijk weer en geeft u gemakkelijke programma instelling en intuïtieve bediening. Het AntiVibration Design zorgt voor meer stabiliteit en stilte. De Bosch WTU87691 heeft een jaarlijks energie verbruik van 214kWh en een maximaal geluidsniveau van 64dB. EUR 849.00 Meer informatie
>> meer lezen

Melitta koffiefilter apparaat Aromafresh zwart (Sun, 15 Dec 2019)
De Aromafresh van Melitta is een filterkoffiezetapparaat met ingebouwde molen. Zo kunt u heerlijke filterkoffie bereiden met versgemalen koffiebonen, volledig volgens uw eigen smaak. U kunt kiezen uit verschillende instellingen zoals bijvoorbeeld de maalgraad (van fijn tot grof) en de koffiesterkte (mild, medium en sterk). Het transparante waterreservoir met duidelijke waterpeilaanduiding is gemakkelijk te vullen met de gewenste hoeveelheid water. De timerfunctie zorgt ervoor dat u een tijdstip in kunt stellen waarop het koffiezetapparaat koffie moet zetten. Dankzij het uitneembare bonenreservoir en de afzonderlijke onderdelen is de Aromafresh snel en eenvoudig te reinigen. EUR 133.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro hybride radio STREAM esdoorn/wit (Sun, 15 Dec 2019)
De Sonoro STREAM laat overal de muziek horen die bij je stemming past. De innovatieve luidsprekertechnologie, twee passieve stralers aan de zijkanten en speciaal voor de badkamer geprogrammeerde equalizer-instellingen zorgen voor een krachtige sound. De voordelen van de Sonoro STREAM esdoorn/wit: * FM, DAB+ * Bluetooth, AUX en WiFi * Geïntegreerde internetradio * Waterdichte afstandsbediening Geïntegreerde internetradio in een houten afwerkingMet de waterdichte afstandsbediening kan je ook in de badkamer gemakkelijk naar een ander kanaal of nummer overschakelen. De combinatie van kwaliteitsmaterialen en de houten afwerkingen voegen qua design zelfs iets toe aan de ruimte. Met de geïntegreerde internetradio staat de hele wereld van de muziek voor je open. EUR 215.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro hybride radio STREAM walnoot/zwart (Sun, 15 Dec 2019)
De Sonoro STREAM walnoot/zwart laat overal de muziek horen die bij jouw stemming past. De innovatieve luidsprekertechnologie, twee passieve stralers aan de zijkanten en speciaal voor de badkamer geprogrammeerde equalizer-instellingen zorgen voor een krachtige sound. De voordelen van de Sonoro STREAM walnoot/zwart: * FM en DAB+ * Geïntegreerde internetradio * Bluetooth, AUX en WiFi * Waterdichte afstandsbediening Geïntegreerde internetradio in een houten afwerkingMet de waterdichte afstandsbediening kan je in de badkamer gemakkelijk naar een ander kanaal of nummer overschakelen. De combinatie van kwaliteitsmaterialen en de houten afwerkingen voegen qua design zelfs iets toe aan de ruimte. Met de geïntegreerde internetradio staat de hele wereld van de muziek voor je open. EUR 215.00 Meer informatie
>> meer lezen

De laatste aanbiedingen op audio gebied

Reactie schrijven

Commentaren: 0