De laatste aanbiedingen op audio gebied

De laatste aanbiedingen voor alle audioapparatuur.

de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 


Deze shop behoort binnen de home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Asko T408HD.S Warmtepompdroger Rvs (ma, 22 jul 2024)
De T408HD.S Warmtepompdroger van Asko heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A+++. Voordelen van de Asko T408HD.S * 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen. * Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger * Butterflu drying: wasgoed maakt een 8-vorm tijdens het drogen waardoor het wasgoed minder kreukt * Soft Drum: wasgoed wordt sneller droog dankzij een betere luchtstroom en kleding slijt minder * * Vulgewicht van 8 kg Een Asko Warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor huishoudens tot ongeveer 2-4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van minimaal 9 kg. Butterfly Drying Butterfly Drying zorgt ervoor dat wasgoed minder gekreukt uit EUR 1499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Asko T409HS.W Warmtepompdroger Wit (Mon, 22 Jul 2024)
Uniek aan de Asko T409HS.W warmtepompdroger is de stoomfunctie. Hiermee geeft u uw kleding een snelle opfrisbeurt en gaat strijken makkelijker. De droger zorgt ervoor dat uw kleding tijdens het drogen niet in een prop raakt, waardoor uw kleding makkelijker droogt en minder kreukt. De ruime trommel heeft een inhoud van 9Kg zodat al het wasgoed uit uw wasmachine in de droger past. Warmtepomptechnologie is energiezuinig en mild voor uw kleding. Veel van de onderdelen van de droger zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Voordelen van de Asko T409HS.W * Stoomfunctie - Voor minder strijkwerk en om uw kleding een opfrisbeurt te geven * Energiezuinig en mild voor kleding dankzij efficiënte warmtepomptechnologie * Butterfly drying voorkomt dat kledingstukken een prop vormen en maakt deze vrijwel kreukvrij * Ruime trommel voor 9Kg wasgoed * Duurzame borstelloze motor Droger met stoomfunctie, gemaakt van hoogwaardig staal Asko biedt oplossingen voor de meest voorkomende problemen die EUR 1449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Inventum GF500HLD XXL Airfryer Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
De Inventum GF500HLD is een hetelucht friteuse met 5 liter inhoud. Bak tot wel 1,5 kilogram friet tegelijk en kies één van de 8 automatische programma's voor een overheerlijk resultaat. De voordelen van de Inventum GF500HLD: * Bak snacks of friet voor 6 tot 7 personen dankzij de grote inhoud van 5 liter * Bereid eenvoudig verschillende gerechten met de automatische programma's * Coolwall behuizing * Vaatwasserbestendige onderdelen Heerlijk frites zonder frituurvet Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF500HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. Gemakkelijk in gebruik en onderhoud De hetelucht friteuse met 5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en EUR 84.00 Meer informatie
>> meer lezen

Whirlpool WCIC 3C26 PE Vaatwasser (Mon, 22 Jul 2024)
Met de Whirlpool WCIC 3C26 PE haal je een vaatwasser in huis die je leven een stuk eenvoudiger maakt. Deze vaatwasser biedt verstelbare voetjes voor perfecte stabiliteit, zelfs op ongelijkmatige vloeren en oppervlakken. Dankzij de superieure reinigings- en droogprestaties geniet je altijd van een stralend schone vaat. Bovendien kun je kiezen voor een afwasprogramma voor alleen het bovenste of onderste rek, zodat je niet hoeft te wachten tot je vaatwasser helemaal vol is. Ontdek de vele voordelen van deze innovatieve vaatwasser. Voordelen van de Whirlpool WCIC 3C26 PE * Verstelbare voetjes voor perfecte stabiliteit * PowerClean Pro: geen schrobben of voorspoelen nodig * NaturalDry: automatisch openen voor perfecte droogresultaten * 6TH SENSE Technology voor slimme reiniging en besparingen * 8 veelzijdige programma's voor uitstekende resultaten Verstelbare voetjes voor perfecte stabiliteit De verstelbare voetjes van de Whirlpool WCIC 3C26 PE zorgen ervoor dat je EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Inventum GF500HLDB XXL Airfryer Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
De Inventum GF500HLDB bakt frites zonder frituurvet te gebruiken. De airfryer bakt de frites en snacks met een krokant laagje. Voordelen van de Inventum GF500HLDB * 5 liter inhoud * 8 automatische programma's * Display met temperatuur en tijd Inventum GF500HLDB Met de Inventum GF500HLDB maak je de patat en snacks alleen door hetelucht. Hierdoor wordt de maaltijd minder vet. De airfryer heeft een inhoud van vijf liter. Hiermee kan anderhalve kilo friet worden gebakken. Het digitale display geeft de tijd die nog nodig is om de maaltijd te bakken. Met de tiptoetsen stel je de temperatuur en tijd in. De Inventum GF500HLDB beschikt over acht automatische programma's. De pan en frituurmand zijn makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. XXL airfryer: voor vier personen of meer Voor grote gezinnen of als je vaak gasten over de vloer hebt, is deze XXL airfryer van Inventum met een capaciteit van 1,5 kg of meer perfect. Met deze ruime airfryer kun je makkelijk voor vier personen EUR 84.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG IAE84411XB Inductie inbouwkookplaat Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
Vraag om water. Met één aanraking Er zijn interessantere dingen dan te wachten tot het water kookt. De 7000 SenseBoil®-inductiekookplaat detecteert opstijgende bellen en verlaagt automatisch naar sudderstand. Zo kan de focus liggen op het verfijnen van die smaken en het onder de knie krijgen van dat menu. Met de kooksensor heb je kokend water onder controle De kooksensor detecteert opstijgende bellen, past automatisch de temperatuurinstellingen aan en laat het gecontroleerd sudderen. Je hoeft het niet meer in de gaten te houden. Het bespaart tegelijkertijd energie en tijd. Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de afzuigkap. De afzuigkap past automatisch de zuigkracht aan op basis van het vermogen, zonder dat er een vinger wordt uitgestoken. Voor krachtige afzuiging bij dichtschroeien. En stillere afzuiging bij het sudderen. Snellere warmte voor extra snelheid met PowerBoost Je hoeft niet meer te wachten tot het water kookt. De EUR 849.00 Meer informatie
>> meer lezen

Beko HII64400MT Inductie inbouwkookplaat Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
De Beko HII64400MT is een inbouw inductiekookplaat met vier kookzones. Breedte 60 cm. De kookplaat heeft een timer, automatische uitschakeling, kinderslot, overloopbeveiliging, boost-functie, en bescherming tegen oververhitting. Aansluiting op een Perilex stopcontact Krachtigere inductiekookplaten worden vaak zonder stekker geleverd omdat ze kunnen worden aangesloten op een 2-fasen (of soms 3-fasen) Perilex aansluiting. Een Perilex stopcontact herken je aan 4 ronde gaten en een rechthoekig gat in het midden. Voor een Perilex aansluiting is mogelijk een aanpassing nodig in de meterkast. Als je nog geen Perilex stopcontact in de keuken hebt, vraag dan bij de lokale Expertwinkel om advies. EUR 379.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch KGE39AWCA Koel-vriescombinatie Wit (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch KGE39AWCA vrijstaande koelkast heeft een netto inhoud van 343 liter. De koelkast is 201 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vrijstaande koelkast heeft energielabel C. Voordelen van de Bosch KGE39AWCA * * VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers dankzij een luchtvochtigheidsregeling. * BigBox-diepvrieslade: ideaal voor het stapelen van diepvriesdozen of voor grote diepvrieswaren. * EasyAccess-glasplateau: een flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbaar uittrekbare plateaus. * LowFrost: dankzij ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. Dat betekent minder werk en lagere energiekosten. * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. VitaFresh Gevarieerd en gezond eten is natuurlijk belangrijk. Bosch heeft daar een mooie technologie voor ontwikkeld. Met VitaFresh technologie kan je namelijk heel makkelijk de luchtvochtigheid in de VitaFresh lade bepalen. Groente, fruit en EUR 729.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch KGE36AWCA Koel-vriescombinatie Wit (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch KGE36AWCA vrijstaande koelkast heeft een netto inhoud van 308 liter. De koelkast is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vrijstaande koelkast heeft energielabel C. Voordelen van de Bosch KGE36AWCA * * VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers dankzij een luchtvochtigheidsregeling. * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * * VitaFresh Gevarieerd en gezond eten is natuurlijk belangrijk. Bosch heeft daar een mooie technologie voor ontwikkeld. Met VitaFresh technologie kan je namelijk heel makkelijk de luchtvochtigheid in de VitaFresh lade bepalen. Groente, fruit en andere etenswaren blijven daardoor nog langer vers. LED-verlichting LED-verlichting zorgt ervoor dat de koelkast goed verlicht is zonder dat je verblind wordt. Met de LED-verlichting kun je de inhoud van de koelkast goed zien. Bovendien zijn LED-lampen energiezuinig en duurzaam. Ontdek meer van Bosch EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch KGE36EICP EXCLUSIV Koel-vriescombinatie Zilver (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch KGE36EICP vrijstaande koelkast heeft een netto inhoud van 343 liter. De koelkast is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vrijstaande koelkast heeft energielabel C. Voordelen van de Bosch KGE36EICP * * VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers dankzij een luchtvochtigheidsregeling. * BigBox-diepvrieslade: ideaal voor het stapelen van diepvriesdozen of voor grote diepvrieswaren. * EasyAccess-glasplateau: een flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbaar uittrekbare plateaus. * LowFrost: dankzij ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. Dat betekent minder werk en lagere energiekosten. * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. VitaFresh Gevarieerd en gezond eten is natuurlijk belangrijk. Bosch heeft daar een mooie technologie voor ontwikkeld. Met VitaFresh technologie kan je namelijk heel makkelijk de luchtvochtigheid in de VitaFresh lade bepalen. Groente, fruit en EUR 779.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens KG49NXXEA Koel-vriescombinatie Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 438 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 330 liter in en het vriesgedeelte 108 liter. De koel-vriescombinatie is 203 cm hoog en heeft een breedte van 70 cm, met een diepte van 67 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel E. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Siemens KG49NXXEA * No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien. * XXL-formaat: extra breed model (70 cm) met meer ruimte voor etenswaren. * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * Stevige legplateaus die ook geschikt zijn voor zwaardere producten. * HyperFresh: groente en fruit blijven langer vers in deze lade Siemens No Frost No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. De techniek neemt jou het werk uit handen en zorgt ervoor je dat deze koel-vriescombinatie van Siemens nooit hoeft te ontdooien, EUR 1049.00 Meer informatie
>> meer lezen

Beko HII64401MT Inductie inbouwkookplaat Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
De Beko HII64401MT is een inductie kookplaat van 60 cm breed en met 4 inductiezones. Dankzij de sensortoetsen aan de voorkant is hij prettig te bedienen. Het heeft een restwarmte indicator per zone en een elektronische aanduiding van het geselecteerde vermogen. Je kunt een timer instellen voor tijdens het koken en de kookplaat is voorzien van overkookbeveiliging. Het heeft kookpandetectie, automatische uitschakeling en kinderbeveiliging, wat het gebruik van de kookplaat extra veilig maakt. De inbouw kookplaat heeft de volgende afmetingen (H x B x D): 5,2 x 58 x 51 cm. Daardoor is hij geschikt voor een nis van 56 x 49 cm. Aansluiting op een Perilex stopcontact Krachtigere inductiekookplaten worden vaak zonder stekker geleverd omdat ze kunnen worden aangesloten op een 2-fasen (of soms 3-fasen) Perilex aansluiting. Een Perilex stopcontact herken je aan 4 ronde gaten en een rechthoekig gat in het midden. Voor een Perilex aansluiting is mogelijk een aanpassing nodig in de meterkast. Als EUR 289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Beko BCHA275K4SN HARVESTfresh Inbouw koel-vriescombinatie (Mon, 22 Jul 2024)
Merk:BekoAfmetingen:177,5 cm nishoogte, 56 cm nisbreedte, 55 cm nisdiepteType deur:SleepdeurNetto inhoud:262 literEnergieklasse:ENo Frost:NeeDe Beko BCHA275K4SN inbouwkoelkast heeft een netto inhoud van 262 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. Daarvan neemt het koelgedeelte 193 liter in en het vriesgedeelte 69 liter. De koelvriescombinatie heeft een nishoogt van 177,5 cm en heeft een nisbreedte van 56 cm, met een nisdiepte van 55 cm. Deze koelvriescombinatie heeft energielabel E. Voordelen van de Beko BCHA275K4SN * * ProSmart-invertercompressor: de koelkast behoudt zijn temperatuur en bespaart daarmee een hoop energie. * Stevige legplateaus die ook geschikt zijn voor zwaardere producten. * * * ProSmart-invertercompressor De ProSmart-invertercompressor technologie zorgt ervoor dat de koelkast de juiste koeltemperatuurt niet verliest. Hoe vaak je ook de deur van de koelkast opent, de koelkast behoudt zijn temperatuur. EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch GSN29VWEP Vriezer Wit (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch GSN29VWEP vrieskast heeft een netto inhoud van 200 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De vriezer is 161 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vriezer heeft energielabel E. De vriezer is voorzien van no frost zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Bosch GSN29VWEP * No Frost: je hoeft de vrieskast nooit te ontdooien. * De draairichting van de deur is naar wens aan te passen * Stapel gemakkelijk bakjes met ijs of pizza's in de BigBox diepvrieslade * VarioZone: meer flexibiliteit en ruimte door uitneembare glazen platen in de vriezer * * EUR 769.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch GSN29VLEP Vriezer Rvs (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch GSN29VLEP Rvs vrieskast heeft een netto inhoud van 200 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De vriezer is 161 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vriezer heeft energielabel E. De vriezer is voorzien van no frost zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Bosch GSN29VLEP Rvs * No Frost: je hoeft de vrieskast nooit te ontdooien. * De draairichting van de deur is naar wens aan te passen * Stapel gemakkelijk bakjes met ijs of pizza's in de BigBox diepvrieslade * Automatisch Supervriezen vriest producten snel in en minimaliseert temperatuurschommelingen * * Nooit meer de vrieskast ontdooien, met No Frost. Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de vrieskast te ontdooien en wordt ijsvorming voorkomen. De constante luchtstroom in de vrieskast zorgt ervoor dat de lucht droog blijft en daardoor niet kan bevriezen. Met de GSN29VLEP Rvs van Bosch heb je dus weinig EUR 809.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch GSN33FWEV Vriezer Wit (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch GSN33FWEV Wit vrieskast heeft een netto inhoud van 225 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De vriezer is 176 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vriezer heeft energielabel E. De vriezer is voorzien van no frost zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Bosch GSN33FWEV Wit * No Frost: je hoeft de vrieskast nooit te ontdooien. * De draairichting van de deur is naar wens aan te passen * Stapel gemakkelijk bakjes met ijs of pizza's in de BigBox diepvrieslade * * Nooit meer de vrieskast ontdooien, met No Frost. Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de vrieskast te ontdooien en wordt ijsvorming voorkomen. De constante luchtstroom in de vrieskast zorgt ervoor dat de lucht droog blijft en daardoor niet kan bevriezen. Met de GSN33FWEV Wit van Bosch heb je dus weinig onderhoud! Draairichting deur omkeerbaar Is het in jouw keuken handiger dat de vriezerdeur naar rechts EUR 849.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch GSN36AIEP Vriezer Rvs (Mon, 22 Jul 2024)
De Bosch GSN36AIEP Rvs vrieskast heeft een netto inhoud van 242 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De vriezer is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vriezer heeft energielabel E. De vriezer is voorzien van no frost zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Bosch GSN36AIEP Rvs * No Frost: je hoeft de vrieskast nooit te ontdooien. * Goed zicht in de vriezer dankzij de LED-verlichting * De draairichting van de deur is naar wens aan te passen * * * Nooit meer de vrieskast ontdooien, met No Frost. Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de vrieskast te ontdooien en wordt ijsvorming voorkomen. De constante luchtstroom in de vrieskast zorgt ervoor dat de lucht droog blijft en daardoor niet kan bevriezen. Met de GSN36AIEP Rvs van Bosch heb je dus weinig onderhoud! LED-verlichting LED-verlichting in de vriezer is wel zo fijn. Je kan de inhoud van de vriezer beter zien. De EUR 1069.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens GS36NAXEP Vriezer Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
Prestaties en verbruik * Energieklasse: E; Energieverbruik: 237 kWh/jaar * Energieklasse: E * Totale netto inhoud: 242 liter * Geluidsniveau: 39 dB(A) re 1 pW * Klimaatklasse: SN-TDesign: * Deuren black inox - antifingerprint, zijkanten cast iron look * LED verlichting * Verticale handgreep, roestvrij staalComfort / Zekerheid: * Nauwkeurige elektronische temperatuurregeling * Optisch en akoestisch alarmsysteem * freshSense: altijd constante temperatuur * Multi Airflow-System: ideale, gelijkmatige bewaartemperatuur in hele ruimte4-Sterren vriesruimte: * Netto inhoud vriesruimte: 242 liter * 4 transparante laden, waarvan 2 x bigBox * iceTwister - ijsblokjesbereider (uitneembaar) * easyAccess zone * Invriescapaciteit: 20 kg per 24 uur * Bewaartijd bij storing: 25 uurTechnische specificaties: * Afmetingen (hxbxd): 186 x 60 x 65 cm * Draairichting deur rechts, wisselbaar * Verstelbare pootjes aan de voorzijde; achterzijde op rolletjes * Openingshoek deur: 90°, EUR 999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch KGE49EICP EXCLUSIV Koel-vriescombinatie Rvs (Mon, 22 Jul 2024)
Wat is Bosch XXL - Expert legt het uit! × Review Wat is Bosch XXL? - Expert legt het uit! Bosch XXL! Een verzamelnaam voor koelkasten die groter zijn én meer ruimte hebben voor al jouw producten. Hoe dit precies werkt en wat een XXL-koelkast nou inhoudt, vertellen we je in deze video! Bekijk de video () Wat is Bosch XXL? - Expert legt het uit! Bosch XXL! Een verzamelnaam voor koelkasten die groter zijn én meer ruimte hebben voor al jouw producten. Hoe dit precies werkt en wat een XXL-koelkast nou inhoudt, vertellen we je in deze video! De Bosch KGE49EICP koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 302 liter koelen en 117 liter vriezen en de zuinige energieklasse C. Deze koelkast heeft extra veel binnenruimte dankzij het XXl 70 cm formaat en een hoogte van 201 cm. Automatische superkoelen en supervriezen zorgt ervoor dat de temperatuur tijdelijk wordt verlaagd wanneer er nieuwe producten in de koelkast of vriezer worden EUR 999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung DV80T7220WH/S2 Warmtepompdroger Wit (Mon, 22 Jul 2024)
De DV80T7220WH/S2 Warmtepompdroger van Samsung heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A+++. Voordelen van de Samsung DV80T7220WH/S2 * 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-5 personen. * Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger * Optimal Dry: een perfect droog resultaat en droogt nooit langer door dan nodig * Super Speed: het droogprograma is binnen 2 uur klaar * Hygiene Care: maakt wasgoed vrij van bacteriën en dierenharen. * Airwash: verwijdert geurtjes en geeft kleding een snelle opfrisbeurt, zonder te wassen Laadvermogen van 8 kg Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, dan is het laadvermogen een van de eerste dingen waar je rekening mee houdt. Kies je voor een trommel met een laadvermogen van 8 kg, dan is de Samsung DV80T7220WH/S2 EUR 777.00 Meer informatie
>> meer lezen

Whirlpool W55TM 4120 W 2 Koel-vriescombinatie Wit (Mon, 22 Jul 2024)
De Whirlpool W55TM 4120 W 2 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 212 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 171 liter in en het vriesgedeelte 41 liter. De koel-vriescombinatie is 144 cm hoog en heeft een breedte van 54 cm, met een diepte van 57 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel E. Voordelen van de Whirlpool W55TM 4120 W 2 * * Verleng de versheid van groente en fruit, met de speciale Fresh Box, een lade met een geïntegreerde vochtigheidsregelaar. * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * * Fresh Box In de FreshBox, een aparte lade met een geïntegreerde vochtigheidsregelaar, kun je groenten en fruit langer bewaren en geniet je van maximale versheid. Hierdoor blijven producten langer vers en smaakvol, zonder te verslappen. LED-verlichting LED-verlichting zorgt ervoor dat de koelkast goed verlicht is zonder dat je verblind wordt. Met de LED-verlichting kun je de inhoud van de koelkast goed zien. Bovendien EUR 384.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG BSE998330M Inbouw combi stoomoven Zilver (Mon, 22 Jul 2024)
Professionele resultaten. In je eigen keuken Creëer thuis gerechten van professionele kwaliteit met de SteamPro-oven met Steamify®. Drie kookniveaus om te verwarmen, te koken met stoom of een combinatie van beide te gebruiken. Zelfs sous-vide is mogelijk. Gegarandeerd heerlijke resultaten, automatisch ingesteld met Steamify®. Pas automatisch de stoom aan met Steamify® Met de Steamify®-functie stel je de gewenste temperatuur in en zal de oven het stoomniveau automatisch aanpassen. Voor gezonder en smakelijker eten. Stomen geeft de rijkste smaken en behoudt de voedingswaarden. En met de Steamify®-functie werkt het heel eenvoudig. Resultaten van restaurantkwaliteit bij je thuis Professionele chefs gebruiken 'sous vide' al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. SousVide brengt technologie voor restaurantkwaliteit naar de keuken, waardoor je gerechten kunt creëren die de verwachtingen overstijgen. Functioneel. Geïntegreerd. Gepersonaliseerd. Smart Kitchen Gebruik je EUR 1999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Philips CSA210/60 Senseo Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
De Philips CSA210/60 Zwart is een koffiefilter apparaat die jou de beste Senseo ervaring geeft. Het apparaat is meer dan 10.000 keer getest om de kwaliteit optimaal te maken. Voordelen van de Philips CSA210/60 Zwart * Koffieboosttechnologie * Crema Plus * Kan 2 kopjes per keer zetten Philips CSA210/60 Zwart Met de Philips CSA210/60 beleef je de echte smaak van Senseo. Met de Intensity Select kies je jouw favoriete koffie. Ook kan je kiezen uit long coffee of intense coffee. Het Senseo apparaat beschikt verder over de koffieboosttechnologie die via 45 gaatjes het water over de koffiepad verspreidt voor een nog betere smaak. De Crema Plus zorgt voor een fluweelzachte crèmelaag op de koffie. Deze machine is de enige die koffiepadmachine die 2 kopjes per keer kan zetten. Je hoeft niet bang te zijn voor slechte kwaliteit want het apparaat is meer dan 10.000 keer getest voor de beste kwaliteit. Verder heeft Philips bij het maken van de CSA210/60 rekening gehouden met het milieu. Zo EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos Roam Bluetooth speaker Zwart (Mon, 22 Jul 2024)
Geniet echt overal van de mooiste muziek in Sonos-kwaliteit met de Sonos Roam. De nieuwste wifi- en bluetooth-speaker van Sonos die klein en licht genoeg is om overal mee naartoe te nemen. Thuis luister je via wifi met alle eigenschappen die je van Sonos gewend bent en buiten luister je via bluetooth. En natuurlijk altijd met de grootse geluidskwaliteit waar Sonos voor staat. Voordelen van de Sonos Roam * Echt compact en licht ontwerp - ideaal om altijd bij je te hebben * Tot 10 uur luisterplezier per volle accu * Waterdicht, stof- en schokbestendig (IP67) * Automatische TruePlay - Overal automatisch het beste geluid Sonos Roam: jouw favoriete muziek, thuis en on-the-go In de woonkamer, de keuken, op je thuiskantoor of in de slaapkamer. En nu ook in de tuin, in het park, op het strand of op vakantie. Met de Sonos Roam luister je overal naar de mooiste muziek. Thuis luister je lekker makkelijk via wifi, waardoor je in een handomdraai een multiroomopstelling maakt en EUR 127.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos Roam Bluetooth speaker Wit (Mon, 22 Jul 2024)
Geniet echt overal van de mooiste muziek in Sonos-kwaliteit met de Sonos Roam. De nieuwste wifi- en bluetooth-speaker van Sonos die klein en licht genoeg is om overal mee naartoe te nemen. Thuis luister je via wifi met alle eigenschappen die je van Sonos gewend bent en buiten luister je via bluetooth. En natuurlijk altijd met de grootse geluidskwaliteit waar Sonos voor staat. Voordelen van de Sonos Roam * Echt compact en licht ontwerp - ideaal om altijd bij je te hebben * Tot 10 uur luisterplezier per volle accu * Waterdicht, stof- en schokbestendig (IP67) * Automatische TruePlay - Overal automatisch het beste geluid Sonos Roam: jouw favoriete muziek, thuis en on-the-go In de woonkamer, de keuken, op je thuiskantoor of in de slaapkamer. En nu ook in de tuin, in het park, op het strand of op vakantie. Met de Sonos Roam luister je overal naar de mooiste muziek. Thuis luister je lekker makkelijk via wifi, waardoor je in een handomdraai een multiroomopstelling maakt en EUR 127.00 Meer informatie
>> meer lezen

De laatste aanbiedingen op audio gebied

Reactie schrijven

Commentaren: 0