De laatste aanbiedingen op audio gebied

De laatste aanbiedingen voor alle audioapparatuur.

de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 


Deze shop behoort binnen de home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

SanDisk Cruzer Ultra Flair 64GB (USB 3.0) USB-sticks Zwart (ma, 15 apr 2024)
Met de SANDISK CRUZER ULTRA FLAIR kun je nu al je bestanden veilig bewaren. Voordelen van de SanDisk CRUZER ULTRA FLAIR * Inclusief beveiligingssoftware * Tot 15x sneller dan USB 2.0 * Compact en slang formaat * Gemakkelijk mee te nemen aan een sleutelbos Veilig en compact Met SanDisk SecureAccess kun je je privédocumenten vergrendelen met een wachtwoord. Met de USB 3.0 aansluiting kunt u uw bestanden tot wel 4 keer sneller overzetten. Zo kopieert je jouw foto's en video's supersnel naar de usbstick. Het apparaat heeft een opslagcapaciteit van 64GB en is gemakkelijk mee te nemen aan bijvoorbeeld je sleutelbos. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Braun SI3031 PU TexStyle 3 Stoomstrijkijzer Roze (Mon, 15 Apr 2024)
Vouwen en kreuken strijk je makkelijk glad met het Braun SI3031PU stoomstrijkijzer. Hij heeft continue stoom van 45 g per minuut. Voor de meest hardnekkige kreuken gebruik je de stoomboost functie voor een krachtige stoomstoot van 140 g / min. De strijkzool is van glad, krasbestendig keramisch materiaal. Je kunt er in alle richtingen mee strijken, zelfs achteruit. Obstakels zoals ritsen of knopen zijn geen probleem. Voordelen van de Braun SI3031PU * Geschikt voor gewoon kraanwater dankzij het effectieve ontkalkingssysteem * Freeglide 3D Superceramic strijkzool - Strijken in alle richtingen, ook over ritsen en knopen. * Warmt snel op en heeft een nauwkeurige temperatuurregeling Krachtig stoomstrijkijzer met Freeglide 3D Superceramic strijkzool Het Braun SI3031PU stoomstrijkijzer heeft 2300 watt vermogen en warmt snel op. De temperatuur is zeer nauwkeurig in te stellen. Het waterreservoir met extra grote vulopening heeft een inhoud van 270 ml. Dankzij het ontkalkingssysteem kun je EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Inventum IKI9035 Inductie inbouwkookplaat Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Inventum IKI9035 Zwart keramische kookplaat heeft de beschikking over 5 kookzones. Omdat deze keramische kookplaat ingebouwd dient te worden, is het belangrijk om goed op de nismaten te letten. Bij twijfel, informeer bij een lokale Expertwinkel in de buurt! Voordelen van de Inventum IKI9035 Zwart * Bridge functie: koppel twee kookzones aan elkaar, voor koken met grotere pannen * Boostfunctie: geeft een kookzone tijdelijk extra vermogen om sneller te koken * Eenvoudig de temperatuur aanpassen met de schuifbediening * Restwarmteindicator: zie welke kookzones er nog heet zijn na gebruik * Kinderbeveiliging: beveiligt de instellingen van de kookplaat Bridge functie De bridge functie maakt het mogelijk om met een grote pan te kunnen koken. Met de bridge functie koppel je twee kookzones aan elkaar. Zo ontstaat er een grote kookzone die je kunt gebruiken. Deze grote kookzone bedien je met een knop. Boostfunctie Om snel een pan water aan de kook te krijgen is er de boostfunctie. EUR 639.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Stofzuiger Wit (Mon, 15 Apr 2024)
Stijlvol design met matte textuur en led-licht. Een blikvanger in premium productdesign. Het matte ontwerp weerspiegelt een eigentijdse stijl en vermindert vingerafdrukken. Kleurrijke coatings zorgen voor een moderne uitstraling, net als het LED-lampje op de aan/uit-knop: het lampje knippert in de standby-modus en brandt constant als het apparaat is ingeschakeld. Profiteer van 10 jaar motorgarantie op Bosch cilinderstofzuigers met en zonder stofzak. Bosch-motoren worden speciaal ontworpen om het verschil te kunnen maken. Met ruim 65 jaar aan ervaring zijn wij in staat om stofzuigermotoren te ontwikkelen en produceren van het allerhoogste niveau. Omdat we een stofzuiger niet alleen de allerbeste resultaten vinden, maar ook nog eens heel lang mee moeten gaan. Gemakkelijk te gebruiken vermogensregeling met een druk op de knop. Nooit meer bukken om het vermogen voor verschillende oppervlakken aan te passen. Remote Power Control stelt je in staat om alle instellingen direct vanaf het EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG VX82-1-2CR Stofzuiger Rood (Mon, 15 Apr 2024)
Met de AEG VX82-1-2CR Rood stofzuiger maak jij geruisloos en efficiënt jouw huis helemaal schoon. De SmartMode-technologie, het PureSound-systeem en de OneGo Power Clean-zuigmond maken dit mogelijk. Voordelen van de AEG VX82-1-2CR Rood * Slechts 57 dB geluidsniveau * 12 meter actieradius * 3,5 liter stofzak capaciteit * 600 watt vermogen * Wasbare Hygiëne filter 12 Eenvoudig ieder vloertype stofzuigen De stofzuiger werkt met SmartMode-technologie. Dit houdt in dat de zuigkracht automatisch wordt geregeld voor zowel harde vloeren, als tapijt. Zonder onderbrekingen kan jij overschakelen tussen verschillende soorten vloeren. Het detecteert namelijk zelf het vloertype en past de zuigkracht erop aan. De OneGo Power Clean-zuigmond zorgt er vervolgens voor dat van ieder vloertype grote en kleine vuildeeltjes worden verwijderd. Prettig en geruisloos stofzuigen Ook is de stofzuiger voorzien van het PureSound-systeem. Dankzij de innovatieve combinatie van de motor, het afgedichte EUR 191.20 Meer informatie
>> meer lezen

AEG VX82-1-5DB Stofzuiger Blauw (Mon, 15 Apr 2024)
Met de AEG VX82-1-5DB Blauw stofzuiger maak jij geruisloos en efficiënt jouw huis helemaal schoon. De SmartMode-technologie, het PureSound-systeem en de OneGo Power Clean-zuigmond maken dit mogelijk. Voordelen van de AEG VX82-1-5DB Blauw * Slechts 57 dB geluidsniveau * 12 meter actieradius * 3,5 liter stofzak capaciteit * 600 watt vermogen * Wasbare Hygiëne filter 12 Eenvoudig ieder vloertype stofzuigen De stofzuiger werkt met SmartMode-technologie. Dit houdt in dat de zuigkracht automatisch wordt geregeld voor zowel harde vloeren, als tapijt. Zonder onderbrekingen kan jij overschakelen tussen verschillende soorten vloeren. Het detecteert namelijk zelf het vloertype en past de zuigkracht erop aan. De OneGo Power Clean-zuigmond zorgt er vervolgens voor dat van ieder vloertype grote en kleine vuildeeltjes worden verwijderd. Prettig en geruisloos stofzuigen Ook is de stofzuiger voorzien van het PureSound-systeem. Dankzij de innovatieve combinatie van de motor, het afgedichte EUR 287.20 Meer informatie
>> meer lezen

Inventum ST307WZA Stofzuiger Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Inventum ST307WZA is een stofzuiger met zak met een snoerlengte van 12 meter. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 69 dB, met een vermogen van 700 watt. Het stofreservoir heeft een inhoud van 3 liter. Voordelen van de Inventum ST307WZA * Met een snoerlengte van 12 meter heeft deze stofzuiger met zak van Inventum een grote actieradius * Meegeleverde parketborstel voor parket en gladde vloeren * Meegeleverde roterende dierenharenborstel * Geïntegreerde accessoires: stofzuigeraccessoires altijd bij de hand tijdens het stofuigen * HEPA 14 filter: vangt 99,99% van allergenen zoals schimmels, pollen en huisstofmijt op Parketborstel Gladde vloeren zijn vaak moeilijk om helemaal stofvrij te maken. Gelukkig is daarvoor de parketborstel bedacht. Zo maak je eenvoudig vloeren van hout, laminaat of zeil stofvrij, zonder te krassen. Dierenharenborstel Als je huisdieren hebt, dan is de meegeleverde dierenharenborstel onmisbaar. Met de roterende borstel zuig je alle pluizen en EUR 89.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele WEF 375 WPS Wasmachine Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Miele WEF 375 WPS wasmachine heeft 8 kg vulgewicht, 1600 toeren en de zuinige energieklasse A. Dankzij PowerWash 2.0 wast deze wasmachine niet alleen heel goed, maar ook met minder water en energie. Bovendien is de was binnen een uur klaar, en met een perfect wasresultaat. Voordelen van de Miele WEF 375 WPS * PowerWash 2.0: wasresultaat A met minder water en energie * CapDosing: Miele caps in de wasmiddellade bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's * QuickPowerWash: stralend schone was in slechts 49 minuten * AddLoad: zet het programma op pauze en voeg vergeten wasgoed toe * Miele@Home: eenvoudige bediening via de app * WaterProof-systeem: driedubbele beveiliging tegen lekkage Miele 1600 toeren wasmachine met PowerWash 2.0 Met PowerWash 2.0 wast de Miele WEF 375 WPS wasmachine niet alleen heel goed, maar ook met minder water en energie. En dankzij QuickPowerWash is de was bovendien binnen een uur klaar, en met een perfect wasresultaat. Miele wasmachines EUR 1469.00 Meer informatie
>> meer lezen

Smeg FAB32RPG5 Koel-vriescombinatie Groen (Mon, 15 Apr 2024)
De Smeg FAB32RPG5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 331 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 234 liter in en het vriesgedeelte 97 liter. De koel-vriescombinatie is 197 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 73 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Smeg FAB32RPG5 * No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien. * * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * MultiFlow: voor een stabiele, gelijkmatige koelkasttemperatuur in de hele koelkast. * Nooit meer ontdooien met NoFrost Het vervelende klusje van de koel-vriescombinatie ijsvrij maken is voorgoed voorbij, met de No Frost technologie. De Smeg FAB32RPG5 koel-vriescombinatie is uitgerust met No Frost, wat betekent dat je nooit hoeft te ontdooien. Lucht in de koel-vriescombinatie blijft droog, door de constante EUR 1999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Smeg FAB32RBE5 Koel-vriescombinatie Blauw (Mon, 15 Apr 2024)
De Smeg FAB32RBE5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 301 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 204 liter in en het vriesgedeelte 97 liter. De koel-vriescombinatie is 197 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 73 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Smeg FAB32RBE5 * No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien. * * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * MultiFlow: voor een stabiele, gelijkmatige koelkasttemperatuur in de hele koelkast. * Smeg No Frost No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. De techniek neemt jou het werk uit handen en zorgt ervoor je dat deze koel-vriescombinatie van Smeg nooit hoeft te ontdooien, omdat ijsvorming wordt voorkomen . De constante luchtstroom zorgt ervoor dat eventueel vocht wordt snel afgevoerd. Daardoor EUR 2149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Smeg FAB32LOR5 Koel-vriescombinatie Oranje (Mon, 15 Apr 2024)
De Smeg FAB32LOR5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 331 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 234 liter in en het vriesgedeelte 97 liter. De koel-vriescombinatie is 197 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 73 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Smeg FAB32LOR5 * No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien. * * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * MultiFlow: voor een stabiele, gelijkmatige koelkasttemperatuur in de hele koelkast. * Nooit meer de koel-vriescombinatie ontdooien, met No Frost. Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de koel-vriescombinatie te ontdooien en wordt ijsvorming voorkomen. De constante luchtstroom in de koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat de lucht droog blijft en daardoor niet kan bevriezen. Met de FAB32LOR5 van Smeg EUR 2149.00 Meer informatie
>> meer lezen

Smeg FAB32RBL5 Koel-vriescombinatie Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Smeg FAB32RBL5 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 331 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 234 liter in en het vriesgedeelte 97 liter. De koel-vriescombinatie is 197 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 73 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Smeg FAB32RBL5 * No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien. * * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * MultiFlow: voor een stabiele, gelijkmatige koelkasttemperatuur in de hele koelkast. * Smeg No Frost No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. De techniek neemt jou het werk uit handen en zorgt ervoor je dat deze koel-vriescombinatie van Smeg nooit hoeft te ontdooien, omdat ijsvorming wordt voorkomen . De constante luchtstroom zorgt ervoor dat eventueel vocht wordt snel afgevoerd. Daardoor EUR 1999.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG BSE998230M Inbouw combi stoomoven Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De AEG BSE998230M Rvs is een energiezuinige hetelucht en stoomoven met energielabel A++. Het apparaat heeft een aantal slimme technologieën, zo is het onder andere te besturen door middel van een handige app. Voordelen van de AEG BSE998230M Rvs * Te bedienen met de My AEG Kitchen-app of Google Assistant * Automatische uitschakeling * Eenvoudige draaiknop AEG BSE998230M Rvs De AEG BSE998230M Rvs is uitgerust met Steamify waarmee je jouw gebruikelijke recepten met stoom kan bereiden. Je kiest zelf de temperatuur en je oven voegt automatisch de juiste hoeveelheid stoom toe. Met de Sous Vide haal je technologie van restaurantkwaliteit in huis en tover je gerechten tevoorschijn die jouw verwachtingen overtreffen. De instellingen zijn op afstand te bedienen met de My AEG Kitchen-app of gewoon met je stem via de Google Assistant. De app houdt je op de hoogte van het kookproces. In de app kan je ook gebruik maken van het digitale kookboek om inspiratie op te doen voor verschillende EUR 1999.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG KSE998290M Inbouw combi stoomoven Zilver (Mon, 15 Apr 2024)
De AEG KSE998290M Rvs is een inbouw-oven met stoomfunctie. De oven heeft meerder functie om de maaltijd te bereiden. Voordelen van de AEG KSE998290M Rvs * SteamPro * 43 Liter inhoud * Draaiknopbediening AEG KSE998290M Rvs De AEG KSE998290M Rvs is een combi-oven met een stoomfunctie. Er zijn verschillende stoomniveaus. Je kan de vochtigheid instellen op verschillende niveaus. De oven heeft een inhoud van 43 liter. De oven is 45 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 57 centimeter diep. AEG EcoLine Wetenschappelijke onderbouwde inzichten van AEG geven aan dat de grootste klimaatimpact van huishoudapparaten plaatsvindt tijdens het gebruik ervan. Tijdens de levensduur van een apparaat vindt ongeveer 85%* van de impact op het milieu thuis plaats. Daarom ontwerpt AEG innovatieve producten om deze milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer EUR 1799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Philips CSA210/60 Senseo Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Philips CSA210/60 Zwart is een koffiefilter apparaat die jou de beste Senseo ervaring geeft. Het apparaat is meer dan 10.000 keer getest om de kwaliteit optimaal te maken. Voordelen van de Philips CSA210/60 Zwart * Koffieboosttechnologie * Crema Plus * Kan 2 kopjes per keer zetten Philips CSA210/60 Zwart Met de Philips CSA210/60 beleef je de echte smaak van Senseo. Met de Intensity Select kies je jouw favoriete koffie. Ook kan je kiezen uit long coffee of intense coffee. Het Senseo apparaat beschikt verder over de koffieboosttechnologie die via 45 gaatjes het water over de koffiepad verspreidt voor een nog betere smaak. De Crema Plus zorgt voor een fluweelzachte crèmelaag op de koffie. Deze machine is de enige die koffiepadmachine die 2 kopjes per keer kan zetten. Je hoeft niet bang te zijn voor slechte kwaliteit want het apparaat is meer dan 10.000 keer getest voor de beste kwaliteit. Verder heeft Philips bij het maken van de CSA210/60 rekening gehouden met het milieu. Zo EUR 84.95 Meer informatie
>> meer lezen

Philips CSA230/50 Senseo Grijs (Mon, 15 Apr 2024)
Met de Philips CSA230/50 Senseo zet je de heerlijkste milde of intense koffie of espresso. Je kunt twee koppen tegelijkertijd zetten en de hoogte van de tuit is instelbaar, voor verschillende kopgroottes. Dankzij Crema Plus-technologie zet je koffie met een heerlijke crèmelaagje. Voordelen van de Philips CSA230/50 * Intensity Plus voor milde, intense en espresso-recepten * Crema Plus voor een fijn fluweelzacht crèmelaagje * Verstelbare tuit zodat je favoriete kopje of mok eronder past * Intuïtieve schuifknop voor 1 of 2 koppen koffie * Uitneembare lekbak voor makkelijk omspoelen Philips Senseo koffiepadmachine Geniet van heerlijke Senseo koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kun je met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken. EUR 95.95 Meer informatie
>> meer lezen

Philips CSA250/10 Senseo Rvs (Mon, 15 Apr 2024)
Met de Philips CSA250/10 Senseo koffiepasmachine zet je de heerlijkste koffie. Met Intensity Plus kies je eenvoudig voor milde, intense of espresso-recepten en met de geheugenfunctie sla je jouw favoriete instellingen op zodat je met één druk op de knop de perfecte koffie bereidt. Voordelen van de Philips CSA250/10 * Intensity Plus: kies tussen milde, intense of espresso koffie. * Geheugenfunctie: sla je favoriete koffie-instellingen op * Verstelbare tuit: de hoogte is verstelbaar zodat elke koffiekop eronder past * Roestvrij staal * Crema Plus: voor een fijn en fluweelzacht crèmelaagje Philips Senseo met RVS en verstelbare tuit Intensity Plus voor milde, intense en espresso-recepten. Kies moeiteloos je favoriete koffie met Intensity Plus. Zet de schakelaar om voor klassieke koffie, intense koffie, of rijke espresso en je volgende kop Senseo is onderweg. Geheugenfunctie om een recept precies naar jouw smaak af te stemmen. Geniet van je eigen smaak door een recept op te slaan EUR 109.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bl&Decker BHSM169DSM-QS Stoomreiniger Wit (Mon, 15 Apr 2024)
Deze BLACK+DECKER 1600W steam-mop met SteaMitt, deltavoet en 12 accessoires is de ideale schoonmaakoplossing in huis. Hij is geschikt voor alle harde, gesloten vloertypes en doodt 99.9% van alle veelvoorkomende bacteriën en stofmijten - zonder chemische schoonmaakproducten. Voor een efficiënte, hygiënische en grondige schoonmaak! Vul het 500ml reservoir met kraanwater, zonder andere toevoegingen. In minder dan 20 seconden is het reservoir opgewarmd en kan je aan de slag. Gebruik de intuïtieve Autoselect functie om het schoon te maken vloertype aan te geven, waarna de stoomreiniger meteen de juiste hoeveelheid stoom zal produceren. Dankzij de 180° pivoterende voet en de kabel van 8m bereik je alle oppervlakken in huis zonder enige moeite. Klik de deltavoet uit de stoomvoet en maak ook de kleinstje hoekjes eenvoudig schoon. Gebruik ten slotte de SteaMitt, handstoomreiniger, en andere meegeleverde accessoires om ook oppervlakken boven de grond eenvoudig schoon te maken zoals badkamer- en EUR 165.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens WG56G2M9NL extraKlasse Wasmachine Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De WG56G2M9NL wasmachine van Siemens heeft een vulgewicht van 10 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1600 toeren en heeft energieklasse B. Voordelen van de Siemens WG56G2M9NL  * 10 kg vulgewicht: ideaal voor grote gezinnen van ongeveer 3-5 personen. * Met een centrifugesnelheid van 1600 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 44%. * Verzorg je sportkleding extra goed met een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. * AquaStop beschermt je tegen lekkages en voorkomt erge waterschade. * Het Anti-vlekkensysteem verwijdert vakkundig de meest voorkomende vlekken. * VarioSpeed: verkort de programmaduur met maar liefst 65% 10 kg laadvermogen De Siemens WG56G2M9NL  met een vulgewicht van 10 kilogram is zeer geschikt voor grote huishoudens, vanaf ongeveer 3 personen. Heb je een kleiner gezin of huishouden, of doe je niet vaak de was? Dan is een trommel met een laadvermogen van 8 of 9 kilogram ook een geschikte keuze. 1600 toeren Deze EUR 969.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG 6000 CLEAN (AL61C2OG) Zakloze stofzuiger Groen (Mon, 15 Apr 2024)
De AEG 6000 CLEAN AL61C2OG stofzuiger zonder stofzak beschikt over krachtige cycloontechnologie waardoor de stofzuiger ook met een gevuld stofreservoir geen zuigkracht verliest. Daarnaast zorgt het 6-staps filter voor een schone uitblaaslucht. Stofzuigen gaat makkelijk dankzij de grote actieradius van 10 meter en XL-wielen voor een optimale wendbaarheid. Na het stofzuigen is het stofreservoir eenvoudig te legen. Voordelen van de AEG 6000 CLEAN AL61C2OG * Cycloontechnologie: behoudt zijn zuigkracht, ook wanneer het stofreservoir zich vult * 6-staps luchtfiltering voor een schone uitblaaslucht * 10 meter actieradius * XL-wielen voor een optimale wendbaarheid * Het stofreservoir is eenvoudig te legen, zonder stof te knoeien AEG stofzuiger zonder stofzak De ergonomisch vormgegeven AEG CLEAN 6000 stofzuiger zonder zak, met geavanceerde cycloontechnologie, combineert topprestaties met uiterst precies leegmaken van de stofcontainer. Nette verwijdering van het stof voor een schonere EUR 143.20 Meer informatie
>> meer lezen

Miele Boost CX1 Zakloze stofzuiger Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Miele Boost CX1 is een compacte zakloze stofzuiger met een krachtige Powerline motor met 890 watt vermogen. Hij heeft een in 4 standen verstelbaar ergonomisch handvat en een in hoogte verstelbare telescoopbuis. De stofzuiger is zeer wendbaar dankzij grote, slijtvaste 360 graden zwenkwielen. Het AirClean-filter zorgt voor een schonere uitblaaslucht. De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 78 dB en wordt geleverd met de volgende drie accessoires: een reliëfborstel, meubelzuigmond en kierenzuiger. Voordelen van de Miele Boost CX1 * Krachtige Powerline 890W motor * Hygiëne AirClean-filter * 10m actieradius * Compacte zakloze stofzuiger * 4 standen verstelbaar ergonomisch handvat Miele Boost CX1 zakloze stofzuiger De Miele Boost CX1 is een compacte zakloze stofzuiger. Dankzij het nieuwe ontwerp is hij kleiner en wendbaarder dan zijn voorganger. Hij heeft een actieradius van 10 meter en zowel het handvat als de stang zijn naar wens in te stellen. De krachtige motor zorgt voor EUR 319.00 Meer informatie
>> meer lezen

Epson EcoTank ET-5150 All-in-one inkjet printer Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Epson EcoTank ET-5150 is een multifunctionele printer met lage afdrukkosten. De printer heeft een hoge afdruksnelheid. Voordelen van de Epson EcoTank ET-5150 * Mobiel afdrukken * Hoge afdruksnelheid * Gebruiksvriendelijke inkttank Over de Epson EcoTank ET-5150 De Epson EcoTank ET-5150 heeft een papierlade met ruimte voor 250 vellen papier. Je bedient de printer door het 6,1 centimeter grote LCD-display. De printer maakt gebruik van inktcartridges die zijn bij te vullen. Met een inktset kun je 7500 pagina's in zwart-wit afdrukken. *Zie voetnoten op de Epson EcoTank-webpagina (https://www.epson.nl/nl_NL/for-home/ecotank) EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG BPE742380M Inbouw oven Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
Perfecte resultaten. Moeiteloos De serie AssistedCooking oven heeft een ingebouwde receptenverzameling, zodat je elke maaltijd gemakkelijk en precies kunt bereiden. En als je de kerntemperatuursensor in het gerecht plaatst volgt hij de temperatuur ervan op. Voor consequent betrouwbare resultaten, bij elk gerecht. AssistedCooking - elke keer de perfecte smaak Of het nu een zoet of hartig gerecht is, met AssistedCooking krijg je elke keer weer de gewenste smaak. Een digitale kookassistent waarmee je eenvoudig het gerecht instelt dat je gaat bereiden en die vervolgens de optimale instellingen selecteert, zodat je gerecht perfect bereid wordt. Telkens weer gerechten volgens uw eigen smaak Door het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van uw voedsel, laat de Voedingssensor u weten wanneer uw vlees rosé, medium of doorbakken is. En u kunt er ook vis en groenten perfect bereiden zoals u wenst. Intuïtieve bereiding in de oven. Met aanraakscherm De oven met TFT-aanraakscherm van AEG biedt EUR 799.20 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens WQ33G2D9NL extraKlasse Warmtepompdroger Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De WQ33G2D9NL warmtepompdroger van Siemens heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A+++. Voordelen van de Siemens WQ33G2D9NL * 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen. * Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger * Trommelverlichting geeft je goed zicht op het wasgoed * Een koolborstelloze motor gaat langer mee en is energiezuiniger en stiller * * 8 kg vulgewicht Voor huishoudens van gemiddeld 2-4 personen, is het aan te raden om een Siemens warmtepompdroger te kiezen met een vulgewicht van 8 kilogram. Wordt er vaak een was gedraaid, of is het gezin groter dan 4 personen? Dan adviseren wij om te kiezen voor een laadvermogen van 9 kilogram. Trommelverlichting Een geïntegreerd lampje aan de binnenkant verlicht het wasgoed in de trommel. Zo heb EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens WQ33G2D0NL Warmtepompdroger Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De WQ33G2D0NL warmtepompdroger van Siemens heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A+++. Voordelen van de Siemens WQ33G2D0NL * 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen. * Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger * Een koolborstelloze motor gaat langer mee en is energiezuiniger en stiller * 8 kg laadvermogen Een Siemens warmtepompdroger met een laadvermogen van 8 kilogram is geschikt voor huishoudens van ongeveer 2-4 personen. Als je vaak de was doet, of als je gezin meer dan 4 personen heeft, is het aan te raden om een laadvermogen van minimaal 9 kg te kiezen. Borstelloze motor Een koolborstelloze motor is energiezuiniger, duurzamer en stiller. Doordat er minder wrijving is tussen de borstel en de machine, gaat de motor langer mee. Ontdek EUR 959.00 Meer informatie
>> meer lezen

De laatste aanbiedingen op audio gebied

Reactie schrijven

Commentaren: 0