De laatste aanbiedingen op audio gebied

De laatste aanbiedingen voor alle audioapparatuur.

de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 


Deze shop behoort binnen de home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Bosch BGL8X329 Stofzuiger Zwart (za, 25 mrt 2023)
Prestatie * PowerProtect System: Voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult * PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten * Voor tot 60%*** meer zuigkracht en de beste schoonmaakprestaties van uw stofzuiger adviseren wij het gebruik van PowerProtect stofzakken, Type G ALL * Geluidsniveau: 74dB(A) * 10 jaar motorgarantie*: Betrouwbare hoge prestaties dankzij Bosch motor technologie ontwikkeld in Duitsland.Hygiëne * Wasbaar HEPA Hygiënefilter: Geschikt voor mensen met allergieën. Uitblaaslucht schoner dan binnenlucht, zonder de noodzaak om andere producten te kopen * Originele stofzakken: TYP G ALLComfort * Bijzonder stil omschakelbaar mondstuk voor extra krachtige reiniging * Harde vloeren borstel met zachte borstels. Geschikt voor een zachte reiniging van kwetsbare vloeren zoals parket * 3-voudige accessoire: kierenzuiger en stoffering EUR 236.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele WEG 675 WPS TwinDos Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Miele WEG 675 WPS wasmachine heeft 9 kg vulgewicht en 1400 toeren. De wasmachine is energiezuinig, met energieklasse A. Dankzij TwinDos wordt geheel automatisch precies de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd, op het optimale moment tijdens het wasprogramma. Hierdoor wordt de was stralend fris en gebruik je nooit meer teveel wasmiddel. Voordelen van de Miele WEG 675 WPS * TwinDos - Automatisch doseersysteem met vloeibaar wasmiddel, voor een perfect schone was * CapDosing - Miele-caps bieden een perfecte aanvulling op wasprogramma's voor speciale textielsoorten * SoftCare trommel - Een beschermend laagje water zorgt voor minder kreukvorming en slijtage * WifiConn@ct - Geschikt voor bediening via de handige Miele@Home app op je smartphone Miele 9 kg wasmachine met TwinDos Deze Miele wasmachine heeft een ruim vulgewicht van 9 kg en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. TwinDos is het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel. Tijdens het ideale moment tijdens het wasprogramma wordt EUR 1599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele WEG 375 WPS PowerWash 2.0 Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Miele WEG 375 WPS wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kg en 1400 toeren. Dankzij QuickPowerWash is de was binnen een uur klaar, met het hoogst haalbare wasresultaat. Ideaal voor als je haast hebt of snel je favoriete kledingstuk dat in de was zit weer wilt dragen. Deze wasmachine is bovendien zeer energiezuinig, met energieklasse A. Voordelen van de Miele WEG 375 WPS * PowerWash 2.0 - Zelf kleine wasjes worden zuinig gewassen, met minder water- en energieverbruik. * CapDosing - Miele-caps bieden een perfecte aanvulling op wasprogramma's voor speciale textielsoorten * QuickPowerWash - Binnen 60 minuten schone was, met het beste wasresultaat A * WifiConn@ct - Geschikt voor bediening via de handige Miele@Home app op je smartphone Miele 9 kg wasmachine met PowerWash 2.0 Deze Miele wasmachine heeft een ruim vulgewicht van 9 kg en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. De wasmachine is extreem zuinig met water en energie dankzij PowerWash 2.0 technologie. Verder is met het EUR 1599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bl&Decker BHSM169DSM-QS Stoomreiniger Wit (Sat, 25 Mar 2023)
Deze BLACK+DECKER 1600W steam-mop met SteaMitt, deltavoet en 12 accessoires is de ideale schoonmaakoplossing in huis. Hij is geschikt voor alle harde, gesloten vloertypes en doodt 99.9% van alle veelvoorkomende bacteriën en stofmijten - zonder chemische schoonmaakproducten. Voor een efficiënte, hygiënische en grondige schoonmaak! Vul het 500ml reservoir met kraanwater, zonder andere toevoegingen. In minder dan 20 seconden is het reservoir opgewarmd en kan je aan de slag. Gebruik de intuïtieve Autoselect functie om het schoon te maken vloertype aan te geven, waarna de stoomreiniger meteen de juiste hoeveelheid stoom zal produceren. Dankzij de 180° pivoterende voet en de kabel van 8m bereik je alle oppervlakken in huis zonder enige moeite. Klik de deltavoet uit de stoomvoet en maak ook de kleinstje hoekjes eenvoudig schoon. Gebruik ten slotte de SteaMitt, handstoomreiniger, en andere meegeleverde accessoires om ook oppervlakken boven de grond eenvoudig schoon te maken zoals badkamer- en EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG IKE74440CB Inductie inbouwkookplaat Zwart (Sat, 25 Mar 2023)
Producten met het label 'Energiezuinig' hebben een donkergroen energielabel met de meest energiezuinige energieklasse A of A+++. Bij productgroepen die geen energielabel hebben, kijken we naar een laag wattage. Met een energiezuinig product bespaar je op de energierekening en spaar je het milieu. Dit label kom je onder andere tegen bij witgoed, grote keukenapparaten en stofzuigers. De AEG IKE74440CB inbouw inductiekookplaat heeft 4 kookzones en is 71 cm breed, met een nisbreedte van 56 cm. Het is een 2-fasen kookplaat met een aansluitwaarde van 7350 watt. Met de booster-functie geef je een kookzone extra voor vermogen, bijvoorbeeld om een pan met water sneller te laten koken. Daarnaast passen de kookzones zich automatisch aan het formaat van de pan aan en kun je twee kookzones combineren voor een extra groot kookoppervlak. Voordelen van de AEG IKE74440CB * Bridgefunctie: combineer 2 kookzones tot een extra grote kookzone * Hob2Hood: de kookplaat stuurt een bijpassende afzuigkap EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele TED 275 WP Warmtepompdroger Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De TED 275 WP warmtepompdroger van Miele heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A++. Voordelen van de Miele TED 275 WP * 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen. * Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger * Perfect Dry: nauwkeurige droging dankzij kalksensor * Trommelverlichting geeft je goed zicht op het wasgoed * EcoDry bespaart energie zonder dat de droogtijd veel langer wordt * Laadvermogen van 8 kg Als je op zoek bent naar een nieuwe wasdroger, dan is het laadvermogen een van de eerste dingen waar je rekening mee houdt. Kies je voor een trommel met een laadvermogen van 8 kg, dan is de Miele TED 275 WP warmtepompdroger een goede keuze voor huishoudens van ongeveer 2 tot 4 personen. Is je huishouden groter dan 4 personen of wil je vaak de was doen, dan EUR 1249.00 Meer informatie
>> meer lezen

LG OLED48C25LB OLED TV Grijs (Sat, 25 Mar 2023)
video () Puur genieten van films en series doe je met de LG OLED C2! Door de heldere kleuren van OLED Evo en de diepe zwartwaardes van OLED ben je niet meer voor de tv weg te slaan. × Hét succes van LG heeft een opvolger. De LG OLED48C25LB is de nieuwste LG OLED-tv uit de C-serie. En dit jaar komt deze tv met het extra heldere OLED Evo, Dolby Vision IQ en nog meer dynamiek. Zo komt jouw favoriete film of serie helemaal tot leven. Voordelen van de LG OLED48C25LB * OLED Evo-scherm - OLED-beeldkwaliteit met nog meer helderheid * Dynamic Tone Mapping Pro * Dolby Vision IQ & Dolby Atmos * Nieuwe a9 Gen 5 AI Processor LG OLED48C25LB: het mooiste nog beter Dit jaar heeft LG het prachtige OLED Evo toegevoegd aan de OLED48C25LB-tv's. Dit houdt in dat de tv een hogere helderheid heeft dan een 'standaard' OLED-tv. Daarnaast ondersteunt deze tv Dolby Vision IQ, waardoor details nog beter naar voren komen. Hierdoor geniet jij dag en nacht van het mooiste beeld. Ook zorgt de LG OLED48C25LB voor EUR 1279.00 Meer informatie
>> meer lezen

LG OLED55C25LB OLED TV Zwart (Sat, 25 Mar 2023)
video () Puur genieten van films en series doe je met de LG OLED C2! Door de heldere kleuren van OLED Evo en de diepe zwartwaardes van OLED ben je niet meer voor de tv weg te slaan. × Hét succes van LG heeft een opvolger. De LG OLED55C25LB is de nieuwste LG OLED-tv uit de C-serie. En dit jaar komt deze tv met het extra heldere OLED Evo, Brightness Booster en nog meer dynamiek. Zo komt jouw favoriete film of serie helemaal tot leven. Voordelen van de LG OLED55C25LB * OLED Evo-scherm met Brightness Booster - OLED-beeldkwaliteit met nog meer helderheid * Dynamic Tone Mapping Pro * Dolby Vision IQ & Dolby Atmos * Nieuwe a9 Gen 5 AI Processor LG OLED55C25LB: het mooiste nog beter Dit jaar heeft LG het prachtige OLED Evo toegevoegd aan de OLED55C25LB-tv's. Dit houdt in dat de tv een hogere helderheid heeft dan een 'standaard' OLED-tv. En doordat de tv ook over Brightness Booster beschikt wordt de helderheid nog verder opgekrikt. Hierdoor geniet jij dag en nacht van het mooiste beeld. Ook EUR 1599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung UE50BU8570U Crystal UHD 2022 UHD TV Zwart (Sat, 25 Mar 2023)
De Samsung Crystal UHD 50BU8570 (2022) is de premium LED-tv van Samsung. Met deze tv geniet van kristalheldere beelden met schitterende kleuren. En ben je een gamer? Dan biedt deze tv een aantal zeer interessante features waarmee je altijd de winst pakt. Voordelen van de Samsung Crystal UHD 50BU8570 (2022) * Super Ultra Wide - Mis niks tijdens het gamen * Input lag van minder dan 9.8 ms * Multi View - Kijk naar meerdere schermen * Air Slim Design Samsung Crystal UHD 50BU8570 (2022): geniet van de details Met de Samsung Crystal UHD 50BU8570 (2022) geniet je altijd van de mooiste details. Het Crystal UHD beeldscherm levert mooie heldere kleuren en de 4K-resolutie brengt elk detail haarscherp in beeld. En door de Dual LED-achtergrondverlichting heeft elk beeld een mooi contrast en sterke diepte. Perfect voor de gamer De Samsung Crystal UHD 50BU8570 (2022) is een prachtige tv voor iedereen die graag gamet. Deze tv beschikt namelijk over de mogelijkheid om pc-games te tonen met een aspect EUR 577.00 Meer informatie
>> meer lezen

Whirlpool FFD 8469E BSV BE Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Whirlpool FFD 8469E BSV BE wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A. Voordelen van de Whirlpool FFD 8469E BSV BE * 8 kg vulgewicht: geschikt voor een huishouden van ongeveer 2-3 personen. * Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%. * Met 6th Sense wordt jouw kleding goed beschermd in de trommel. * Met Frescare+ van Whirlpool blijft jouw kleding tot wel 6 uur fris in de trommel. * * Stoomhygiëne: stoom doodt tot 99,9% van de bacteriën * 30' Snelwas: het snelle 30' snelwasprogramma wast kleine wasjes schoon in slechts 30 minuten 8 kg laadvermogen Een Whirlpool wasmachine met een laadvermogen van 8 kilogram is geschikt voor huishoudens van ongeveer 2 - 3 personen. Als je vaak de was doet, of als je gezin meer dan 4 personen heeft, is het aan te raden om een laadvermogen van minimaal 9 kg te kiezen. 1400 toeren Veel nieuwe wasmachines komen EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Etna KKV856WIT Tafelmodel koelkast zonder vriesvak Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Etna KKV856WIT vrijstaande koelkast heeft een netto inhoud van 133 liter. De koelkast is 84,5 cm hoog en heeft een breedte van 56 cm cm, met een diepte van 57,5 cm. Deze vrijstaande koelkast heeft energielabel D. Voordelen van de Etna KKV856WIT * * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * Stevige legplateaus die ook geschikt zijn voor zwaardere producten. * * LED-verlichting De LED-verlichting verlicht de koelkast op een dusdanige manier dat je alles kan vinden. Deze verlichting is zo ingedeeld dat je er niet door verblind wordt. LED-verlichting kost niet veel energie en gaat jarenlang mee. Veiligheidsglas Een koelkast die beschikt over een veiligheidsglas biedt nog meer gemak. Deze glazen plateaus kan je namelijk eenvoudig op de gewenste hoogte in de koelkast schuiven. Het glas is sterk genoeg om meerdere producten te dragen. Ontdek meer van Etna (https://www.expert.nl/Etna) Bekijk alle Etna koelkasten EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch WAU28P95NL Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De WAU28P95NL wasmachine van Bosch heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A. Voordelen van de Bosch WAU28P95NL * 9 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen. * Met i-Dos vul je in 1 keer de waslade met de hele fles, en doe je daarmee tot 20 keer de was. * Met ActiveWater Plus was je extra zuinig en grondig. * Het Hygiëne+ programma haalt alle bacteriën en andere micro-organismen uit de kleding. * Met SpeedPerfect van Siemens kort je het wasprogramma in, tot wel 65% korter. 9 kg vulgewicht Een Bosch wasmachine met een laadvermogen van 9 kilogram is vooral geschikt voor grote gezinnen, van 2 tot 4 personen. Wordt de wasmachine vaak gebruikt? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een vulgewicht van 10 kilogram. Een groot laadvermogen van 10 kg adviseren wij ook bij een groot gezin of huishouden vanaf 4 personen. Bosch i-Dos Met een wasmachine met i-Dos bespaar je op wasmiddel en EUR 849.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele WED 174 WPS Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De WED 174 WPS wasmachine van Miele heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A. Voordelen van de Miele WED 174 WPS * 9 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen. * Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%. * Met Miele CapDosing wordt met een capsule de perfecte dosering wasmiddel gebruikt. * Met AddLoad voeg je tijdens de wasbeurt nog kledingstukken toe. * * Vulgewicht van 9 kg Een Miele wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram is geschikt voor grote huishoudens van ongeveer 2 - 4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van 10 kg. 1400 toeren Kies je voor een wasmachine met een toerental van 1400, dan komt het wasgoed al redelijk droog uit de trommel, met een restpercentage van ongeveer 50%. Dat is een hoger percentage restvocht dan bij een EUR 1379.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apple AirPods 3 met Lightning oplaadcase Oordopjes Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Apple Airpods 3. De nieuwste versie van de iconische true wireless-oordopjes van Apple. Met interessante nieuwe features, een verbeterde accuduur en natuurlijk dezelfde vertrouwde legendarische uitstraling. En deze variant komt met een oplaadcase die je via de lightning-kabel oplaadt. Ben je een Apple-fan, dan zijn dit misschien wel de perfecte oortjes voor jou. Voordelen van de Apple Airpods 3 * Adaptive EQ - Het beste geluid afgestemd op de vorm van jouw oren * Bediening in het steeltje * Accuduur tot 30 uur met oplaadcase * Huiddetectie Apple Airpods 3: de volgende stap Hoewel de algehele uitstraling van de Airpods 3 vergelijkbaar is met de Airpods 2 (en direct herkenbaar), heeft Apple het design van deze nieuwe oordopjes wel iets aangepast. Zo is het steeltje korter en zijn ze lichter geworden. Ook zit er nu een druksensor in het steeltje, zodat je de muziek makkelijk bedient. Maar de vernieuwingen zijn niet alleen cosmetisch, ook hebben de Airpods 3 Adaptive EQ. Een techniek EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Salora 24XDV400 LED TV Zwart (Sat, 25 Mar 2023)
De Salora 24XDV400 is een HD-televisie met een 1366 x 768 resolutie. Daarmee geniet je van een prima beeldkwaliteit tijdens het kijken naar films, series of programma's. Voordelen van de Salora 24XDV400 * Compact 24-inch model * Geniet van jouw favoriete films en series via beste streamingsdiensten * Prima beeldkwaliteit Informatie over Salora 24XDV400 De televisie van Salora is een geschikte televisie voor op de slaapkamer. Met een beeldschermdiagonaal van 61 centimeter (24-inch) is hij compact genoeg voor in de kleinere ruimtes. De Salora is een smart-tv en is voorzien van verschillende streamingsdiensten, zoals Netflix en Prime Video. Zo geniet je altijd van jouw favoriete film of serie. EUR 177.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acer Aspire Vero (AV15-52-54D7) EVO Laptop Grijs (Sat, 25 Mar 2023)
De Acer Aspire Vero (AV15-52-54D7) EVO Grijs is uitgerust met een Intel Core i5 12e generatie processor en draait op het Windows 11 besturingssyteem. Het display heeft een beeldformaat van 15,6 inch. Daarnaast heeft de Acer laptop 16 GB aan RAM werkgeheugen en een totale opslagcapaciteit van 512GB SSD. Voordelen van de Acer Aspire Vero (AV15-52-54D7) EVO Grijs * Frisse uitstraling en meer mogelijkheden met Windows 11 * Een snelle en efficiënte processor voor de zwaardere taken * Een grote 512 GB opslag en snel opstarten door SSD * Met 16 GB werkgeheugen is zware software draaien geen probleem * Voldoende werkruimte en makkelijk mee te nemen door 15,6 inch beeldscherm * Mooie scherpe beelden door Full HD resolutie * Snelle en veilige toegang met vingerafdrukscanner 16 GB RAM werkgeheugen De 16 GB RAM zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt multitasken met zware programma's. Het grote werkgeheugen helpt je bij het bewerken van foto's en video's. Door het werkgeheugen van 16 GB is dat EUR 899.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele WWV 980 WPS PowerWash TwinDos warm water Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Miele WWV 980 WPS PowerWash TwinDos is een wasmachine voorlader met energielabel A, 46 dB geluidsniveau en een maximaal vulgewicht van 9 kg. De wasmachine doseert door TwinDos altijd automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel. Zo weet je zeker dat je nooit teveel gebruikt. De voordelen van de Miele WWV 980 WPS PowerWash TwinDos: * Energielabel A en maximaal vulgewicht van 9 kg * Sneller schoon is niet mogelijk met QuickPowerWash * SingleWash-functie perfecte oplossing als je losse kledingstukken snel wilt wassen * SoftCare-trommel geeft geen kreuken en minder slijtage Bediengemak met MTouch-systeem en uitstekend wasresultaat met QuickPowerWashDe WWV 980 WPS beschikt over het MTouch-systeem. Zo kan je het overzichtelijke display eenvoudig bedienen en gemakkelijk een wasprogramma kiezen. Sneller schoon is niet mogelijk door QuickPowerWash. In minder dan 60 minuten ontdek je een uitstekend wasresultaat. Door WiFiConn@ct wordt de wasmachine eenvoudig verbonden met je smartphone of EUR 2999.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch BGL8SIL6 ProSilence Stofzuiger Zwart (Sat, 25 Mar 2023)
Merk: Bosch Vermogen: 800 Watt Geluidsniveau: 66 dB Actieradius: 15 meter Stofzak: Ja, met XXL stofcapaciteit Filter: HEPA H13 Geschikt voor: Alle vloertypen Speciale kenmerken: Automatic Power Control, SilenceSound System De Bosch BGL8SIL6 is ProSilence: de ongelofelijk stille stofzuiger met grondige reinigingsprestaties van Bosch. De Automatic Power Control zorgt voor optimale prestaties op alle vloersoorten, dankzij sensor-gecontroleerde krachtregulering en SilenceSound System maakt een krachtige reiniging met een laag geluidsniveau mogelijk. De stofzuiger heeft een extra lange kabel voor 15m actieradius wat het wisselen van stopcontact minimaliseert. Dankzij het wasbare HEPA Hygiënefilter is de stofzuiger geschikt voor mensen met allergieën. De uitblaaslucht is daardoor schoner dan de binnenlucht, zonder de noodzaak om andere producten te kopen. EUR 289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rowenta RH9679 Steelstofzuiger Rood (Sat, 25 Mar 2023)
Een verbeterde schoonmaakervaring dankzij krachtige schoonmaakprestaties, op alle oppervlakken! De Rowenta X-Force Flex 8.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën. De 185 Watt aangedreven motor in combinatie met de Power LED Vision zuigmond zorgen voor een efficiënte en snelle schoonmaakervaring op alle vloeren. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 45 minuten*. Gebruik de boost trigger voor extra vermogen op het moment dat jij het nodig hebt. Nog meer comfort door de flexibele buis, waarmee je tot 4 keer meer bereik* hebt onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan wanneer je gebruik wilt maken van de kruimelzuiger. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt! *bij gebruik van de kruimelzuiger EUR 228.00 Meer informatie
>> meer lezen

Miele WEF 375 WPS Wasmachine Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Miele WEF 375 WPS wasmachine heeft 8 kg vulgewicht, 1600 toeren en de zuinige energieklasse A. Dankzij PowerWash 2.0 wast deze wasmachine niet alleen heel goed, maar ook met minder water en energie. Bovendien is de was binnen een uur klaar, en met een perfect wasresultaat. Voordelen van de Miele WEF 375 WPS * PowerWash 2.0: wasresultaat A met minder water en energie * CapDosing: Miele caps in de wasmiddellade bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's * QuickPowerWash: stralend schone was in slechts 49 minuten * AddLoad: zet het programma op pauze en voeg vergeten wasgoed toe * Miele@Home: eenvoudige bediening via de app * WaterProof-systeem: driedubbele beveiliging tegen lekkage Miele 1600 toeren wasmachine met PowerWash 2.0 Met PowerWash 2.0 wast de Miele WEF 375 WPS wasmachine niet alleen heel goed, maar ook met minder water en energie. En dankzij QuickPowerWash is de was bovendien binnen een uur klaar, en met een perfect wasresultaat. Miele wasmachines gaan heel EUR 1469.00 Meer informatie
>> meer lezen

Atag DW7114XB Vaatwasser Zilver (Sat, 25 Mar 2023)
De Atag DW7114XB is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 14 couverts. De vaatwasser heeft een hoogte van 82 cm. Deze vaatwasser van het merk Atag heeft energieklasse C. Voordelen van de Atag DW7114XB * PowerZone: zorgt voor een grondige reiniging * EasyMatic: de hoogte van de bovenkorf verstellen gaat snel en gemakkelijk * Besteklade: bestek wordt goed schoon en is netjes geordend * LED verlichting: geïntegreerde verlichting voor beter zicht op de vaat * PowerZone Extra schone vaat krijg je met de PowerZone-technologie van Atag. De sproeiers van de vaatwasser bereiken alle hoeken en maken alles schoon. Daarnaast verbruikt het weinig water en energie, wat weer lekker voor de portemonnee is. EasyMatic Door de EasyMatic hendels is de bovenlade makkelijk in hoogte te verstellen. Hierdoor ontstaat er tot vier centimeter extra ruimte. Op deze manier is er altijd voldoende ruimte voor groot servies. Besteklade In een besteklade blijft het bestek op zijn plaats en wordt het schoner. Al EUR 899.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bl&Decker HLVC315J11-QW Kruimelzuiger Wit (Sat, 25 Mar 2023)
De Black&Decker HLVC315J11-QW is een kruimeldief met een wasbaar filter. Bij de kruimeldief worden een kierenzuiger en zachte borstel meegeleverd. Voordelen van de Black&Decker HLVC315J11-QW * 130 milliliter opvangreservoir * 11 minuten gebruikstijd * Wasbaar filter Black&Decker HLVC315J11-QW Met de Black&Decker HLVC315J11-QW maak je snel schoon. De kruimeldief haal je van de jack plug lader om kruimels op te zuigen. Deze kruimeldief beschikt over een opvangreservoir van 130 milliliter. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kobo Libra 2 Sleepcover E-reader hoesje Rood (Sat, 25 Mar 2023)
Kobo Libra 2 Sleepcover Rood De Kobo Libra 2 SleepCover is een goede manier om je eReader veilig overal mee naartoe te nemen, te personaliseren en blijvend mooi te houden. De SleepCover is er in de kleuren:Rood, blauwgrijs, paars en zwart. Deze SleepCover is gemaakt om op pad te gaan, en met de ingebouwde standaard kan je de eReader eenvoudig in liggende of portretmodus neerzetten. De Kobo Libra 2 gaat automatisch aan wanneer je de omslag opent en de slaapstand wordt weer ingeschakeld wanneer je de omslag sluit. EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kenwood FDM71.900SS Foodprocessor Zilver (Sat, 25 Mar 2023)
De Kenwood FDM71.900SS is een veelzijdige foodprocessor. Naast de snij en raspschijven krijg je bij deze foodprocessor een blender, citruspers en klopgardes. Voordelen van de Kenwood FDM71.900SS * Met geïntegreerde weegschaal * Inclusief blender, citruspers en klopgardes * Metalen behuizing Kenwood FDM71.900SS Met de Kenwood FDM71.900SS kun je ingrediënten afwegen met de geïntegreerde weegschaal. De foodprocessor is hittebestendig, waardoor je ook warme ingrediënten kunt mixen. De snelheid van de foodprocessor is instelbaar naar hoe jij dat wilt. Voor harde ingrediënten is er een pulse-functie, hierdoor krijgt de foodprocessor meer vermogen. EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch SMV6ZBX03N EXCLUSIV Vaatwasser (Sat, 25 Mar 2023)
De Bosch SMV6ZBX03N is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 13 couverts. De vaatwasser heeft een hoogte van 81,5 cm. Deze vaatwasser van het merk Bosch heeft energieklasse C. Voordelen van de Bosch SMV6ZBX03N * Perfecte droogresultaten met PerfectDry * Zeer stil de vaatwasser draait zijn programma zonder luide geluiden te maken * Bedien en controleer de vaatwasser op afstand met Home Connect * PerfectDry PerfectDry is een technologie van Bosch die ervoor zorgt dat de vaat droog uit de vaatwasser komt. Plastic borden, wijnglazen, broodtrommels en ga zo maar door, worden allemaal perfect gedroogd. Zo hoef je naderhand niet meer te drogen en kan je de vaat direct in de kastjes zetten. Zeer stil Je hoort hem niet, maar hij is er wel! Deze vaatwasser zorgt ervoor dat het zijn werk doet zonder daarbij luide geluiden te maken. Zo kan je rustig blijven doorwerken of focussen op andere dingen. En daarna beschik je weer over brandschone borden, bestek en bekers. Home Connect Controleer wat EUR 1049.00 Meer informatie
>> meer lezen

De laatste aanbiedingen op audio gebied

Reactie schrijven

Commentaren: 0