De laatste aanbiedingen op audio gebied

De laatste aanbiedingen voor alle audioapparatuur.

de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 


Deze shop behoort binnen de home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Ook in Nederland mag  deze shop met 140 winkels en een landelijke webshop zich tot de top 3 rekenen. Profiteer mee van dit succes!


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Gigaset E560A Duo Big Button Huistelefoon Zilver (za, 10 jun 2023)
De E560A Duo Big Button is een duo handset van Gigaset. De telefoons zijn voorzien van grotere toetsen waardoor u eenvoudiger nummers in kunt toetsen. Ook is het mogelijk om telefoonnummers onder sneltoetsen op te slaan. De telefoon beschikt over een telefoonboek die plaats biedt voor 150 telefoonnummers. Het volume kan aangepast worden en op extra luid worden gezet. Hierdoor mist u nooit meer een telefoontje. Daarnaast is er ook nog een antwoordapparaat beschikbaar die een opnametijd heeft van 25 minuten. De telefoons zijn ook te gebruiken in combinatie met gehoorapparaten. EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Imperial Dabman i220 BT Hybride radio Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De Imperial Dabman i220 BT is een hybride radio waarmee internet-, DAB+- en FM-radio ontvangt en Bluetooth streamt. Via de AirMusic Control app bedien je de radio eenvoudig van afstand en geniet je van het brede aanbod radiozenders. De voordelen van de Imperial Dabman i220 BT: * Internet-, DAB+- en FM-radio * Audio media player functionaliteit * Verschillende extra functies, waaronder 5 daagse weervoorspelling en wekkerfunctie * Uitgebreide aansluitingsmogelijkheden (LAN, AUX in, line out, hoofdtelefoon en USB-poort) Eenvoudig je favoriete muziek streamen via Bluetooth Aan de voorkant bevinden zich 5 preset toetsen. Zo kun je gemakkelijk je favoriete zenders instellen. Met de Imperial Dabman i220 BT stream je daarnaast ook je favoriete muziek eenvoudig via Bluetooth vanaf je smartphone of tablet. De i220 BT is uitgerust met verschillende extra functies, waaronder een wekkerfunctie en 5 daagse weervoorspelling. Ruime luisteropties dankzij de diverse aansluitingen Andere audio-apparaten EUR 135.20 Meer informatie
>> meer lezen

Whirlpool WL S3160 BF Inductie inbouwkookplaat Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Producten met het label 'Energiezuinig' hebben een donkergroen energielabel met de meest energiezuinige energieklasse A of A+++. Bij productgroepen die geen energielabel hebben, kijken we naar een laag wattage. Met een energiezuinig product bespaar je op de energierekening en spaar je het milieu. Dit label kom je onder andere tegen bij witgoed, grote keukenapparaten en stofzuigers. De Whirlpool WL S3160 BF is een inbouw kookplaat met 6th Sense technologie. Voeg meerdere pitten samen tot één grote kookzone met FlexiCook, ideaal voor grote pannen of wanneer je grote hoeveelheden eten wilt bereiden. De voordelen van de Whirlpool WL S3160 BF: * 4 kookzones * 6th Sense technologie: koken met een automatisch gecontroleerd kookpunt * Voeg meerdere kookzones samen met FlexiCook * Slimme inductietechnologie waarbij alleen de pan en niet de kookplaat verwarmd wordt * PowerManagement: geschikt voor 1 of 2 fase Slimme functies en flexibel koken Koken wordt met de Whirlpool WL S3160 BF een feest. EUR 463.20 Meer informatie
>> meer lezen

TechniSat DigitRadio 20 CD DAB radio Wit (Sat, 10 Jun 2023)
TechniSat DigitRadio 20 CD. Radio: Persoonlijk, Soort tuner: Analoog & digitaal, Ondersteunde frequentiebanden: DAB, DAB+, FM, UHF, UKW. Gemiddeld vermogen: 6 W, Ondersteund audioformaat: MP3. Resolutie: 128 x 64 Pixels. Type aansluitplug: 3,5 mm. Kleur van het product: Wit, Kleuring: Monochromatisch, Volumeregeling: Digitaal EUR 151.20 Meer informatie
>> meer lezen

Kenwood M-820DAB Stereo set Wit (Sat, 10 Jun 2023)
Geniet van jouw favoriete muziek met de Kenwood M820DAB. Deze micro-stereotoren combineert het kraakheldere geluid van DAB+-radio met het gemak van cd's, bluetooth en usb. Zo luister je naar de mooiste muziek op de manier die jou het beste uitkomt. Voordelen van de Kenwood M820DAB * Mooi modern ontwerp * FM- & DAB+-ontvangst * Bluetooth & usb * Ingebouwde cd-speler Kenwood M820DAB: klein maar fijn De Kenwood M820DAB is een compacte stereoset, die niet inteert op opties en gebruiksgemak. Zo luister je met deze stereoset niet alleen naar jouw favoriete cd's, maar kan je ook muziek streamen via bluetooth, opzetten vanaf een usb-stick of een extern apparaat aansluiten via de aux-poort. Wil je niet zelf kiezen waar je naar wil luisteren? Kies dan uit een van de duizenden radiozenders via DAB+, of luister naar jouw vertrouwde radiozender via FM. En wil je lekker in je eentje luisteren? Plug dan simpelweg je koptelefoon in. EUR 175.20 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch GSN36VWFP Vriezer Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De Bosch GSN36VWFP Wit vrieskast heeft een netto inhoud van 242 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De vriezer is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vriezer heeft energielabel F. De vriezer is voorzien van no frost zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Bosch GSN36VWFP Wit * No Frost: je hoeft de vrieskast nooit te ontdooien. * Goed zicht in de vriezer dankzij de LED-verlichting * Stapel gemakkelijk bakjes met ijs of pizza's in de BigBox diepvrieslade * De draairichting van de deur is naar wens aan te passen * * Bosch No Frost No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. De techniek neemt jou het werk uit handen en zorgt ervoor je dat deze vrieskast van Bosch nooit hoeft te ontdooien, omdat ijsvorming wordt voorkomen . De constante luchtstroom zorgt ervoor dat eventueel vocht wordt snel afgevoerd. Daardoor blijft de lucht in de F droog en ontstaat er geen ijs. EUR 819.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch GSN36VLFP Vriezer Rvs (Sat, 10 Jun 2023)
De Bosch GSN36VLFP Rvs vrieskast heeft een netto inhoud van 242 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De vriezer is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 65 cm. Deze vriezer heeft energielabel F. De vriezer is voorzien van no frost zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Bosch GSN36VLFP Rvs * No Frost: je hoeft de vrieskast nooit te ontdooien. * Goed zicht in de vriezer dankzij de LED-verlichting * Stapel gemakkelijk bakjes met ijs of pizza's in de BigBox diepvrieslade * De draairichting van de deur is naar wens aan te passen * * Nooit meer de vrieskast ontdooien, met No Frost. Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de vrieskast te ontdooien en wordt ijsvorming voorkomen. De constante luchtstroom in de vrieskast zorgt ervoor dat de lucht droog blijft en daardoor niet kan bevriezen. Met de GSN36VLFP Rvs van Bosch heb je dus weinig onderhoud! LED-verlichting LED-verlichting in de vriezer is wel zo EUR 869.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lenco DIR-260 Hybride radio Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Lenco DIR-260. Radio: Internet, Ondersteunde frequentiebanden: DAB+, FM. Type beeldscherm: LCD, Beeldschermdiagonaal: 7,11 cm (2.8"). Bereik van Bluetooth: 10 m. Type aansluitplug: Bluetooth. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Hout, Kleuring: Monochromatisch EUR 143.20 Meer informatie
>> meer lezen

Albrecht DR 470 N Internet radio Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Ben je op zoek naar een praktische en fijne radio voor op tafel, in de keuken, de logeerkamer of op het (thuis)kantoor? Dan is de Albrecht DR 470 N de radio voor jou. Deze Albrecht-radio is compact genoeg om overal neer te zetten zonder dat hij in de weg staat en produceert genoeg geluid om elke kamer van gezelligheid te voorzien. Voordelen van de Albrecht DR 470 N * Compact ontwerp * Goed geluid * Zowel via FM als via internet radio * Duidelijk kleurenscherm Albrecht DR 470 N: altijd radio In welke kamer je ook zit, met de Albrecht DR 470 N heb je altijd een radio om naar te luisteren. Deze radio is lekker compact waardoor je hem overal kan plaatsen en ontvangt zowel FM- als internetradio. Wil je je eigen muziek luisteren? Dankjzij het DLNA-thuisnetwerksysteem stream je eenvoudig muziek van jouw telefoon naar de radio. Zo luister je altijd wat jij wil. EUR 79.96 Meer informatie
>> meer lezen

Zanussi ZRAE88FS Inbouw koelkast zonder vriesvak Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De Zanussi ZRAE88FS inbouwkoelkast heeft een netto inhoud van 142 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. De koelkast heeft een nishoogte van 87,3 cm en een nisbreedte van 54,8 cm, met een nisdiepte van 54,9 cm. Deze koelkast heeft energielabel F. Voordelen van de Zanussi ZRAE88FS * Brede groentelade voor groente en fruit * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. * * * * LED-verlichting LED-verlichting zorgt ervoor dat de koelkast goed verlicht is zonder dat je verblind wordt. Met de LED-verlichting kun je de inhoud van de koelkast goed zien. Bovendien zijn LED-lampen energiezuinig en duurzaam. Ontdek meer van Zanussi (https://www.expert.nl/Zanussi) Bekijk alle Zanussi koelkasten (https://www.expert.nl/witgoed/koelkasten/_merk-Zanussi) EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Philips S7782/50 series 7000 Scheerapparaat Blauw (Sat, 10 Jun 2023)
De Philips S7782/50 glijdt soepel over uw huid en scheert elk haartje kort af, zelfs op een baard van 3 dagen. Het scheerapparaat is uitgerust met geavanceerde SkinIQ-technologie en detecteert, past zich aan en corrigeert de beweging voor een betere huidbescherming. Voordelen van de Philips S7782/50 * Scheer nat, droog en zelfs onder de douche * Geschikt voor de gevoelige huid dankzij de coating die huidirritatie vermindert * Past vermogen automatisch aan naar je haardichtheid * Geeft feedback op je scheertechniek voor efficienter scheren * In 1 minuut grondig je scheerapparaat reinigen met de Quick Clean Pod SteelPrecision-mesjes, 360-D flexibele scheerkop en beschermende SkinGlide-coating De SteelPrecision-mesjes maken tot wel 90.000 knipbewegingen per minuut, scheren glad en meer haar per beweging. De 45 hoogwaardige messen zijn zelfslijpend en gemaakt in Europa. Volledig flexibele scheerkoppen draaien 360° om jouw gezichtscontouren te volgen. Ervaar optimaal huidcontact voor een EUR 133.00 Meer informatie
>> meer lezen

Philips S7786/59 series 7000 Scheerapparaat Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
De Philips S7786/59 glijdt soepel over je huid en scheert elk haartje kort af, zelfs op een baard van 3 dagen. Het scheerapparaat is uitgerust met geavanceerde SkinIQ-technologie en detecteert, past zich aan en corrigeert de beweging voor een betere huidbescherming. Voordelen van de Philips S7786/59 * Scheer nat, droog en zelfs onder de douche * Geschikt voor de gevoelige huid dankzij de coating die huidirritatie vermindert * Past vermogen automatisch aan naar je haardichtheid * Geeft feedback op je scheertechniek voor efficienter scheren * In 1 minuut grondig je scheerapparaat reinigen met de Quick Clean Pod SteelPrecision-mesjes, 360-D flexibele scheerkop en beschermende SkinGlide-coating De SteelPrecision-mesjes maken tot wel 90.000 knipbewegingen per minuut, scheren glad en meer haar per beweging. De 45 hoogwaardige messen zijn zelfslijpend en gemaakt in Europa. Volledig flexibele scheerkoppen draaien 360° om jouw gezichtscontouren te volgen. Ervaar optimaal huidcontact voor een EUR 133.00 Meer informatie
>> meer lezen

JBL GO 3 Bluetooth speaker Rood (Sat, 10 Jun 2023)
Wil je een bluetooth-speaker om altijd bij je te hebben? Dan wil je de JBL Go3. Deze JBL-speaker is klein en licht genoeg om altijd in je tas te stoppen en heeft een handig lusje waarmee je hem snel kan bevestigen. Voordelen van de JBL Go3 * Klein en licht * Waterbestendig * Verrassend goed geluid * Accuduur tot 5 uur JBL Go3: nooit zonder muziek Een middagje naar het park, op vakantie of naar een strand, met de JBL Go3 heb je altijd muziek bij je. Deze kleine JBL-box weegt net iets meer dan 200 gram, waardoor je de speaker altijd met je mee kan nemen. Ook heeft deze bluetooth-speaker een handige lus, waarmee je hem overal aan vastbindt. En ben je buiten en word je verrast door een bui? Dan kan je met de waterbestendige JBL Go3 lekker door de regen dansen, zonder je zorgen te maken of de speaker het overleeft. Verrassend goed geluid De JBL Go3 mag een klein speakertje zijn, het geluid dat eruit komt is verrassend goed. Waar je ook naar luistert, het basgeluid is prima, de hoge tonen EUR 39.00 Meer informatie
>> meer lezen

JBL GO 3 Bluetooth speaker Wit (Sat, 10 Jun 2023)
Wil je een bluetooth-speaker om altijd bij je te hebben? Dan wil je de JBL Go3. Deze JBL-speaker is klein en licht genoeg om altijd in je tas te stoppen en heeft een handig lusje waarmee je hem snel kan bevestigen. Voordelen van de JBL Go3 * Klein en licht * Waterbestendig * Verrassend goed geluid * Accuduur tot 5 uur JBL Go3: nooit zonder muziek Een middagje naar het park, op vakantie of naar een strand, met de JBL Go3 heb je altijd muziek bij je. Deze kleine JBL-box weegt net iets meer dan 200 gram, waardoor je de speaker altijd met je mee kan nemen. Ook heeft deze bluetooth-speaker een handige lus, waarmee je hem overal aan vastbindt. En ben je buiten en word je verrast door een bui? Dan kan je met de waterbestendige JBL Go3 lekker door de regen dansen, zonder je zorgen te maken of de speaker het overleeft. Verrassend goed geluid De JBL Go3 mag een klein speakertje zijn, het geluid dat eruit komt is verrassend goed. Waar je ook naar luistert, het basgeluid is prima, de hoge tonen EUR 39.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rowenta RH9639 Steelstofzuiger Paars (Sat, 10 Jun 2023)
Een verbeterde schoonmaakervaring dankzij krachtige schoonmaakprestaties, op alle oppervlakken! De Rowenta X-Force Flex 8.60 snoerloze steelstofzuiger vindt schoonmaken opnieuw uit door krachtige schoonmaakprestaties te combineren met de beste gebruikservaring dankzij geweldige technologieën. De 185 Watt aangedreven motor in combinatie met de Power LED Vision zuigmond zorgen voor een efficiënte en snelle schoonmaakervaring op alle vloeren. De krachtige verwisselbare batterij zorgt voor een autonomie tot 45 minuten*. Gebruik de boost trigger voor extra vermogen op het moment dat jij het nodig hebt. Nog meer comfort door de flexibele buis, waarmee je tot 4 keer meer bereik hebt onder laag meubilair zonder te hoeven bukken. De Stop&Go stand zorgt ervoor dat de zuigmond en buis blijven staan wanneer je gebruik wilt maken van de kruimelzuiger. Ervaar het verschil met deze X-Force steelstofzuiger: Technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt! *bij gebruik van de kruimelzuiger in EUR 220.00 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung DV80T7220WH/S2 Warmtepompdroger Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De DV80T7220WH/S2 Warmtepompdroger van Samsung heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A+++. Voordelen van de Samsung DV80T7220WH/S2 * 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-5 personen. * Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger * Optimal Dry: een perfect droog resultaat en droogt nooit langer door dan nodig * Super Speed: het droogprograma is binnen 2 uur klaar * Hygiene Care: maakt wasgoed vrij van bacteriën en dierenharen. * Airwash: verwijdert geurtjes en geeft kleding een snelle opfrisbeurt, zonder te wassen Laadvermogen van 8 kg Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, dan is het laadvermogen een van de eerste dingen waar je rekening mee houdt. Kies je voor een trommel met een laadvermogen van 8 kg, dan is de Samsung DV80T7220WH/S2 Warmtepompdroger een EUR 829.00 Meer informatie
>> meer lezen

TechniSat Techniradio 6 IR Internet radio Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
DAB+, FM, zelfs via internet radio luisteren... De Technisat Techniradio 6 IR is een manusje van alles. Hiermee kan je genieten van tienduizenden radiozenders van over de hele wereld. En alsof dat nog niet genoeg is, je kan ook je favoriete muziek streamen via bluetooth. Met deze Technisat-radio luister je altijd naar wat jij wil horen. Voordelen van de Technisat Techniradio 6 IR * Via DAB+, FM en internet radio * Stream via bluetooth * Prettig kleurenscherm * Inclusief alarmfunctie Technisat Techniradio 6 IR: luister naar wat jij wil De lokale omroep, die bekende landelijke radiozender of dat station dat je hoorde tijdens je laatste grote reis naar Zuid-Amerika, met de Technisat Techniradio 6 IR luister je makkelijk naar de radiozender die jij wil horen. Door de combinatie van DAB+ en internetradio heb je toegang tot tienduizenden radiozenders, zodat je ongekend veel keus hebt. Wil je helemaal zelf bepalen wat je luistert? Stream dan jouw favoriete muziek via bluetooth en geniet. En EUR 59.96 Meer informatie
>> meer lezen

Albrecht DR 865 Senior DAB radio Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
De Albrecht DR 865 Senior is een DAB radio die zeer eenvoudig te bedienen is met bijvoorbeeld de meegeleverde afstandsbediening. Met zijn retro uitstraling is dit apparaat een echte eyecatcher in jouw huis. Voordelen van de Albrecht DR 865 Senior * Gebruiksvriendelijk * Krachtige klank * Bluetooth bereik van 20 meter Albrecht DR 865 Senior Met de Albrecht DR 865 Senior creëer je gezelligheid in jouw omgeving. Vanwege zijn compacte formaat is de radio makkelijk te verplaatsen. De instellingen en het gebruik zijn eenvoudig, daardoor is het een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Het kleuren display is extra groot en is dus gemakkelijk af te lezen. De ruisvrije digitale radio heeft naast DAB+ veel meer verschillende stations die je kunt activeren. Bij de levering zit er ook een afstandsbediening waarmee je de radio kunt bedienen vanaf een langere afstand. Dankzij zijn retro uitstraling en moderne houten behuizing is de radio een echte eyecatcher in jouw huishouden. Het is niet alleen een EUR 119.20 Meer informatie
>> meer lezen

AEG FEE83806PM Vaatwasser Rvs (Sat, 10 Jun 2023)
De AEG FEE83806PM is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 14 couverts. De vaatwasser heeft een hoogte van 81,8 cm. Deze vaatwasser van het merk AEG heeft energieklasse D. Voordelen van de AEG FEE83806PM * ComfortLift brengt de onderste lade omhoog voor makkelijk in-en uitruimen * QuickSelect: overzichtelijke bediening met slider en toetsen voor extra opties * AirDry: droogt de vaat tot drie keer beter * MaxiFlex: handige lade voor bestek en keukengerei * SatelliteClean: vlekkeloze reiniging tot in alle hoeken ComfortLift Een vaatwasser met ComfortLift tilt het in- en uitruimen naar een nieuw niveau van gebruiksgemak. De onderste korf wordt voorzichtig omhoog gebracht, zodat je deze op een aangename hoogte kunt vullen. Zo wordt in en uitruimen ergonomisch en makkelijk. QuickSelect Met een slider kan je snel en eenvoudig de tijd van het programma instellen. Verder selecteer je eenvoudig extra opties. De vaatwasser doet vervolgens de rest en je hoeft daarna alleen nog maar te wachten EUR 1479.00 Meer informatie
>> meer lezen

JBL FLIP 6 Bluetooth speaker Blauw (Sat, 10 Jun 2023)
In elke kamer in huis, op reis of lekker in het park, met de JBL Flip 6 geniet je altijd van jouw favoriete muziek. Deze moderne JBL bluetoothspeaker heeft genoeg power om lekker de hele dag te luisteren en is robuust genoeg om overal mee naartoe te nemen. Voordelen van de JBL Flip 6 * Water- en stofdicht * Tot 12 uur luisterplezier per volle accu * Authentiek JBL-geluid * PartyBoost - Koppel makkelijk met andere geschikte JBL-speakers JBL FLIP 6: overal het echte JBL-geluid JBL is misschien wel de grootste naam in de audiowereld. Van de grootste concertzalen en poppodia ter wereld, tot populaire koptelefoons en draadbare speakers, met JBL luister je altijd naar de mooiste muziek in hoge kwaliteit. En met de JBL Flip 6 neem je het iconische JBL-geluid overal met je mee. De JBL Flip 6 heeft een accu die het tot wel 12 uur volhoudt, dus je kan makkelijk de hele dag muziek luisteren en is stof- en waterbestendig, dus je hoeft je nooit zorgen te maken om een plotselinge regenbui. EUR 123.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos BEAM GEN2 Soundbar Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De Sonos Beam is vernieuwd. Deze populaire compacte smart soundbar vult talloze woonkamers met prachtig tv-geluid, muziek en meer. En nu heeft Sonos een nieuwe versie van deze soundbar uitgebracht: de Sonos Beam (Gen 2). Met Dolby Atmos, een vernieuwd mooier design, slimmere techniek en schitterend panoramisch geluid. Voordelen van de Sonos Beam (Gen 2) * Dolby Atmos * Slimmere techniek * Mooier design * Schitterend panoramisch geluid Sonos Beam (Gen2): de nieuwe generatie De Sonos Beam is misschien wel de meest populaire soundbar van de afgelopen jaren. En nu heeft Sonos deze compacte soundbar nog beter gemaakt. Door slimmere techniek te gebruiken levert de Sonos Beam (Gen2) geluid met meer diepte, hoogte en helderheid. Zo geniet je nu van jouw favoriete films en series met Dolby Atmos, waarmee je het geluid overal om je heen hoort. Uiteraard kan je ook deze nieuwe Beam draadloos koppelen aan een Sonos Subwoofer en andere Sonos-speakers zoals de Sonos One en Five om een echte EUR 439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung Galaxy S22 5G 256GB Smartphone Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Met de Samsung Galaxy S22 zal jij je nooit vervelen! Met een prettig display van 6.1'' en een refresh rate van 120Hz geniet je van alle beelden die langskomen. De smartphone is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat je jouw eigen stijl kan kiezen! Voordelen van de Samsung Galaxy S22 * Refresh rate van 120Hz zorgt voor soepele bewegingen * Met 30x Space Zoom kan je ook van een afstand fotograferen * Maak professionele foto's en video's met geweldige camera * Voorzien van snelle Exynos 2200 4nm chip * Accucappaciteit van 3.700 mAh Samsung Galaxy S22: beste prestaties Snelle resultaten, scherpe foto's en duidelijke weergaves. De Samsung Galaxy S22 heeft het allemaal! Met het snelle internet van 5G geniet je overal van de beste prestaties. De ruime opslagcapaciteit van 256 GB geeft je genoeg mogelijkheden! Altijd en overal fantastisch beeld De Samsung smartphone beschikt met 6,1 inch over een groot scherm. Alle content die je voorbij ziet komen wordt scherp vertoond door het FHD+ display. EUR 949.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch WQG233D0NL Warmtepompdroger Wit (Sat, 10 Jun 2023)
Prestaties en verbruik: * Energie-efficiëntieklasse¹: A+++ * Energieverbruik²: 176 kWh * Capaciteit: 1 - 8 kg * Programmaduur³: 165 min * Condensatie efficiëntieklasse⁴: A * Condensatie efficiëntie⁵: 91 % * Geluidsniveau: 64 dB (A) re 1 pWProgramma's: * Standaard programma: Katoen, Kreukherstellend * Speciale programma's: Katoen, Overhemden, Katoen Eco, Dons, Fijne was, Handdoeken, Mix, SuperKort 40 min, Sport, Kreukherstellend, Wol finish, Tijdprogramma warm * Bedlinnen programma: voorkomt het in de war raken van grote stukken wasgoed door de in beide richtingen draaiende trommel.Opties: * Anti-kreukfase 120 min na programma-einde * Half Load optie: bij een kleine belading wordt de droogtijd verkort. * Touch Control toetsen incl. LED indicatie: Iron dry, Cupboard dry, Cupboard dry+, eindtijduitstel, licht strijken, voorzichtig drogen, signaal, Start / Reload / Pause, 24 u eindtijduitstelComfort / Zekerheid: * EasyClean filter * DUO-Tronic: continue vochtmeting * Beladingsadvies * EUR 849.00 Meer informatie
>> meer lezen

HP Smart Tank 7305 All-in-one inkjet printer Grijs (Sat, 10 Jun 2023)
Productief en voordelig in elk opzicht. Maak verbinding, werk en verhoog de bedrijfsproductiviteit met de naadloze printervaring van deze cartridgeloze printer. Profiteer van een perfecte printkwaliteit tegen lage kosten, met tot drie jaar originele HP inkt inbegrepen.[1] EUR 339.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch KGN36VICT Koel-vriescombinatie Zilver (Sat, 10 Jun 2023)
De Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 321 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 218 liter in en het vriesgedeelte 103 liter. De koel-vriescombinatie is 186 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 67 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel C. Voordelen van de Bosch KGN36VICT * * Multi Air Flow: dankzij deze techniek blijft de temperatuur in de koelkast overal gelijk. * Super koelen: etenswaren snel en eenvoudig invriezen. * VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers dankzij een luchtvochtigheidsregeling. * LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig. Multi Air Flow Door Multi AirFlow circuleert de lucht door de aangebrachte openeningen. De koude lucht wordt verspreid door de koelkast. Super koelen Met de super koelen functie vries je snel en eenvoudig etenswaren in. Binnen een korte tijd wordt de temperatuur in de vriezer flink verlaagd. Vervolgens past het zich weer automatisch aan naar EUR 899.00 Meer informatie
>> meer lezen

De laatste aanbiedingen op audio gebied

Reactie schrijven

Commentaren: 0