Vakantiereizen Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada.

Vakantiereizen gericht op Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens is deze reisorganisator vertegenwoordiger van Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is uw reis bij hen in vertrouwde handen.


Verkoop van eigen reizen naar Ierland, Scandinavië, Canada en recentelijk Mauritius.

 

 

 

 

 


RSS productfeed

Ice Explorer Glacier Tour & Glacier Skywalk (vr, 08 dec 2023)
Deze populaire excursie vertrekt vanaf het Glacier Discovery Centre, gelegen aan de beroemde Columbia Icefield Parkway route, die van Jasper naar Lake Louise loopt in het Banff National Park. Je vertrekt met een bus, die je in ca. 10 minuten naar de rand van de Athabasca gletsjer brengt, waar je aan boord gaat van een Ice Explorer truck die je over een steile weg naar de gletsjer brengt. Onderweg zijn stroompjes te zien van smeltwater en diepe gletsjerspleten (crevasses). Je kunt uitstappen en ca. 20 minuten rondlopen over het ijs om foto’s te maken. Je kunt deze excursie goed combineren met een bezoek aan de Glacier Skywalk. Met een bus word je dan naar deze spectaculaire balustrade met een glazen bodem gebracht, die als een hoefijzer uitsteekt over een steile bergwand (niet geschikt voor mensen met hoogtevrees). Je hebt hier een fabelachtig uitzicht over het indrukwekkende berg- en gletsjerlandschap, waar ook verschillende watervallen te zien zijn. Een regelmatige shuttlebus brengt je vervolgens weer terug naar het Discovery Centre, dat beschikt over restaurants, winkels, een expositieruimte en een theater, waar je een visuele presentatie over de historie van Jasper National Park en de Columbia Icefields kunt bekijken (niet inbegrepen). Vertrek: dagelijks van 1/5-16/10. Ongeveer elk kwartier vertrekt er een bus vanaf het Glacier Discovery Centre. Wij raden aan vooraf een tijdstip te boeken, want dit is een erg populaire excursie. Prijs: Ice Explorer Glacier tour € 60 p.p., kinderen van 6 t/m 15 jaar betalen € 40 Ice Explorer Glacier Tour & Glacier Skywalk € 78 p.p., kinderen van 6 t/m 15 jaar betalen € 52 Alleen Glacier Sky Walk (incl. bustransfer) € 31 p.p., kinderen van 6 t/m 15 jaar betalen € 21 Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis Duur: Ice Explorer Glacier Tour ca. 1,5 - 2 uur Combinatietour ca. 2,5 - 3 uur Alleen Skywalk, ca. 1,5 - 2 uur EUR 60.00 Meer informatie
>> meer lezen

8-daagse Wintersport - Fairmont Park Lodge, Jasper (Fri, 08 Dec 2023)
Het skigebied Marmot Basin bij Jasper staat bekend om de fantastische uitzichten, afwisselende pistes en relaxte sfeer. Opzoek naar een ontspannen wintersport ervaring zonder de drukte van de aprés ski? Dan zit je bij Jasper goed! Het skigebied staat erom bekend bijna nooit rijen voor de skiliften te hebben, dus je kan in alle ruimte zoveel mogelijk uit jouw wintersport vakantie halen. En aan het eind van de dag kan je terecht voor zowel rust als gezelligheid in het knusse bergplaatsje. Daar bovenop mag Marmot Basin zich ook nog eens het meest betaalbare skiresort van Canada noemen. Wat wil je nog meer! Er wordt gevlogen met KLM naar Edmonton, waarna je in circa 4 uur naar Jasper rijdt. Op aanvraag kan er ook naar Calgary gevlogen worden i.p.v. Edmonton. Let op: deze reis kan ook exclusief vluchten en autohuur geboekt worden, vergeet dus niet de vluchten aan te vinken in de prijsopgave! Fairmont Jasper Park Lodge De Fairmont Jasper Park Lodge is een luxe resort, prachtig gelegen aan zowel Lake Beauvert als Lake Mildred. De kamers liggen verspreid over het terrein in sfeervolle log cabins, vele met een eigen balkon of patio. Verder heeft elke kamer een HD TV, een Nespresso koffieapparaat, een mini koelkast, Wi-Fi bereik, en privé badkamer. Het resort biedt een veelvuldigheid aan faciliteiten, van ruime keuze aan eigen restaurants tot eigen Spa, zwembad, hot tub en health club. Een ideaal uitgangspunt voor winterse activiteiten, met schaats mogelijkheden op Lake Mildred, een langlauf loipe die begint op het terein, en een shuttle die direct vanaf het resort vertrekt naar Marmot Basin. Wij bieden de volgend kamertypes aan: De Fairmont Room, met een king-sized bed De Deluxe Room, met twee king-sized bedden Klik op de kaart voor grotere versie: Faciliteiten Verwarmd buitenzwembad en hot tub Health club met fitness faciliteiten Fairmont Spa Restaurants & bars (Orso Trattoria, Afternoon Tea, The Great Hall, The Emerald Lounge, Fitzhughs Fine Foods) Wild Orchid Salon Gift shops Housekeeping services Concierge services Gratis Wi-Fi Ski opslag Gratis parkeren Extra`s Om jouw wintersportvakantie in Jasper compleet te maken kan je de volgende activiteiten bijboeken: Skiliftpassen Skihuur EUR 1421.00 Meer informatie
>> meer lezen

8-daagse Wintersport - The Crimson, Jasper (Fri, 08 Dec 2023)
Het skigebied Marmot Basin bij Jasper staat bekend om de fantastische uitzichten, afwisselende pistes en relaxte sfeer. Opzoek naar een ontspannen wintersport ervaring zonder de drukte van de aprés ski? Dan zit je bij Jasper goed! Het skigebied staat erom bekend bijna nooit rijen voor de skiliften te hebben, dus je kan in alle ruimte zoveel mogelijk uit jouw wintersport vakantie halen. En aan het eind van de dag kan je terecht voor zowel rust als gezelligheid in het knusse bergplaatsje. Daar bovenop mag Marmot Basin zich ook nog eens het meest betaalbare skiresort van Canada noemen. Wat wil je nog meer! Er wordt gevlogen met KLM naar Edmonton, waarna je in circa 4 uur naar Jasper rijdt. Op aanvraag kan er ook naar Calgary gevlogen worden i.p.v. Edmonton. Let op: deze reis kan ook exclusief vluchten en autohuur geboekt worden, vergeet dus niet dit aan te vinken in de prijsopgave! The Crimson The Crimson combineert modern decór met de gemoedelijke sfeer van een berg resort, midden in het centrum van Jasper. Het hotel ligt op een klein half uurtje rijden van Marmot Basin. De nette kamers hebben een flatscreen TV, koffie/thee apparaat, privé badkamer, een magnetron, en een koelkast. Naast de standaard kamers heeft het hotel ook studio kamers met kitchenettes, en suites met volledige keukens. Het hotel heeft een eigen restaurant, Terra, waar je terecht kan voor verse gerechten met lokale ingrediënten. Goed uitgangspunt voor activiteiten, met winkels en restaurants op loopafstand, en de skibus stopt voor de deur (gebruik van de skibus is inbegrepen bij de inclusieve skipassen). Faciliteiten Zwembad en hot tub Fitness faciliteiten Restaurant (Terra) Gratis Wi-Fi Ski opslag Gratis parkeren Bagage opslag 24-uurs balie Extra`s Om jouw wintersportvakantie in Jasper compleet te maken kan je de volgende activiteiten bijboeken: Skiliftpassen Skihuur EUR 490.00 Meer informatie
>> meer lezen

15-daagse autorondreis Wildernis & Luxe Lodges (Fri, 08 Dec 2023)
Prachtige hotel- en resortrondreis, waarbij je de Sunshine Coast en Vancouver Island gaat verkennen. Je rijdt in ca. 1.003 km een rondje door de ongerepte natuur van British Columbia, afgewisseld met aan aantal trajecten per ferry. Inbegrepen is een bijzondere excursie van een gehele dag, waarbij je eerst met een zodiac op zoek gaat naar beren in hun natuurlijke leefomgeving, en vervolgens ga je de zee op om walvissen te spotten! Je verblijft in luxe vier- en vijfsterren hotels en resorts. Reisschema 2 n. Wedgewood Hotel & Spa - Vancouver 2 n. Rockwater Secret Cove Resort - Halfmoon Bay (Sunshine Coast) 1 n. Old House Village Suites - Comox (Vancouver Island) 2 n. Sonora Resort - Sonora Island 1 n. The Beach Club Resort - Parksville (Vancouver Island) 3 n. Black Rock Oceanfront Resort - Ucluelet (Vancouver Island) 2 n. Oswego Hotel - Victoria Excursies Inbegrepen in deze reis is de Tofino Bear & Whale Watching excursie. Om jouw vakantie in Canada nog leuker te maken kan je optioneel nog andere excursies en activiteiten bijboeken. Kijk onder Details op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die je bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn: • Vancouver Fly Over Canada • Butchart Gardens • Whale Watching vanuit Victoria Vervoer Je kunt bij deze reis dagelijks vertrekken van 1/5-9/10 met KLM. Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden. Onze autohuurprijzen zijn inclusief: ongelimiteerde km’s, volledige verzekering voor schade, diefstal en WA zonder eigen risico, belastingen, luchthavenafleveringskosten, extra bestuurders en de eerste tank benzine. Je hoeft ter plaatse dus geen extra verzekeringen meer af te sluiten! EUR 3986.00 Meer informatie
>> meer lezen

Huskytocht vanuit Whistler (Fri, 08 Dec 2023)
Deze huskytocht voert je door de kronkelende paden van Callaghan Valley, nabij Whistler. Geniet van de prachtige uitzichten midden in dit winter wonderland! De tocht van circa 1,5 uur is inclusief een warme kop appelcider een huisgemaakte koekjes aan het eind van de rit. De honden zijn dol op aandacht, en je krijgt ook de mogelijkheid om ze te aaien en snoepjes te geven. Vertrekpunt: Blackcomb Dogsled Base, 15 km ten zuiden van Whistler. Voor €19 kan je ook een shuttle bijboeken vanaf het centrum van Whistler Village. Prijs: €477,- per persoon Vertrektijden: 9:00, 10:30, 13:30, 13:30, en 16:00 Duur: 1,5 uur (45-55 minuten op de slee) Leeftijd: Kinderen vanaf 3 jaar mogen mee rijden op de slee. Deelnemers onder de 19 jaar hebben toestemming nodig van een ouder/voogd. Liability Waiver: alle deelnemers dienen een Liability Waiver te tekenen voordat ze mee kunnen doen aan de sledetocht. Gewicht: Het ideale gewicht voor een soepele rit is maximaal 160 kg. Houdt hier rekening mee als je met 2 personen op de slee wilt mee rijden. EUR 0.00 Meer informatie
>> meer lezen

8-daagse Wintersport - Fairmont Chateau, Whistler (Fri, 08 Dec 2023)
Ga dit winterseizoen op avontuur in één van de grootste skigebieden van Noord Amerika! Whistler, onder andere bekend van de Olympische Winterspelen van 2010, is een walhalla voor wintersport liefhebbers. Met maar liefst twee bergen aan oppervlakte en 200+ pistes raak je nooit uitgekeken. En aan het eind van een actieve dag kan je terecht in Whistler Village, het gezellige dorpje wat haast uit een sneeuwbol lijkt te komen. Er wordt gevlogen met KLM naar Vancouver, waarna je met de transfer in circa 1 uur en 45 minuten naar Whistler gebracht wordt. De reis is inclusief een skipas van 5 dagen, met deze pas kan je ongelimiteerd gebruik maken van alle skiliften op zowel Whistler Mountain als Blackcomb Mountain. Let op: deze reis kan ook exclusief vluchten geboekt worden, vergeet dus niet de vluchten aan te vinken in de prijsopgave! Fairmont Chateau Whistler De Fairmont hotels zijn echt een begrip in Canada, en daar is de Fairmont Chateau in Whistler zeker geen uitzondering op! Dit luxe ski-in ski-out resort ligt ideaal aan de voet van Blackcomb Mountain. Geniet van volledige resort faciliteiten, met Fairmont Chateau`s eigen Vida Spa, een Health Club & Fitness Center, 4 restaurants, een lounge met openhaard, en maarliefst 7 winkeltjes. De perfecte accommodatie om jouw wintersport vakantie in Whistler in totale comfort te beleven! Faciliteiten Health Club & Fitness Center met zwembaden Vida Spa Yoga groepslessen 4 restaurants (The Wildflower, Portobello, The Grill Room, The Chalet) Lounge met openhaard (The Mallard Lounge) 7 gift shops Gratis Wi-Fi Room service Housekeeping services Concierge services Ski valet en opslag Wandeltochten en activiteiten onder leiding van Fairmont`s Whistler Experience Guides EUR 1468.00 Meer informatie
>> meer lezen

Whale Watching Adventure vanuit Vancouver (Fri, 08 Dec 2023)
Ontdek de wildernis van de Salish Sea tijdens deze 3 - 5 uur durende boottocht met een luxe catamaran over de Strait of George en Howe Sound. Spot tijdens de tocht de orca`s en bultrug walvissen die hier zwemmen, terwijl de gids verhalen over deze dieren tot leven brengt. Aan boord van de speciaal gebouwde en luxe catamaran kan je achter grote ramen droog en warm genieten van de uitzichten, of boven op het dek de wind in je haren voelen. Gratis koffie, thee en warme chocolademelk is aan boord beschikbaar. Nu inclusief gratis foto pakket met groepsfoto`s en foto`s van de zeedieren tijdens de tour! Prijs: € 209 per persoon. Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis, kinderen van 2 t/m 12 jaar € 125, kinderen van 13 t/m 17 jaar € 167. Vertrek: dagelijks om 08:30, 10:30 en 14:30 van 07/04 t/m 05/11. Vertrekpunt: Granville Island, Downtown Vancouver Duur: 3 - 5 uur EUR 209.00 Meer informatie
>> meer lezen

8-daagse Wintersport - Lake Louise Inn (Fri, 08 Dec 2023)
Ontdek de Rocky Mountains deze winter bij niet één, niet twee, maar drie verschillende ski resorts! Met onze skireizen naar Lake Louise kunt je je hart ophalen op Mt. Norquay, in Sunshine Village en bij Lake Louise Resort. Van over de hele wereld reizen wintersport liefhebbers naar dit gebied voor de ongeëvenaarde poedersneeuw. Dit in combinatie met de prachtige uitzichten maakt Lake Louise een echte droombestemming voor wintersporters van alle niveaus. Onze skireizen naar Lake Louise zijn inclusief transfers tussen alle drie skiresorts, zodat je gemakkelijk de omgeving kan verkennen. Er wordt gevlogen met KLM naar Calgary, waarna je met de transfer in circa 1 uur en 35 minuten naar Banff gebracht wordt, of zelf naar Banff rijdt met een huurauto. Let op: deze reis kan ook exclusief vluchten en autohuur/transfers geboekt worden, vergeet dus niet dit aan te vinken in de prijsopgave! Lake Louise Inn De Lake Louise Inn biedt een warme en gezellige accommodatie op een fantastische locatie, midden in de Rockies, met indrukwekkende uitzichten. Het hotel heeft faciliteiten zoals een binnenzwembad en meerdere eigen restaurants. Elke kamer heeft een flatscreen-TV, koffie en thee faciliteiten, een privé badkamer, en een bureau. Je kan kiezen tussen standaard kamers of deluxe kamers, de deluxe kamers beschikken ook over een mini koelkast. Het hotel ligt op 3,5 km afstand van het skigebied van Lake Louise, en er rijdt een gratis shuttle direct tussen de twee locaties. Op maar 5 minuutjes lopen van de Lake Louise Inn vindt je ook een winkelcentrum. Faciliteiten Binnenzwembad en hot tubs Fitness ruimte Lounge met openhaard Restaurants (Timberwolf Pizza & Pasta Café, Explorers Lounge, en Legends) Gratis Wi-Fi Ski opslag 24-uursbalie Mini supermarkt Extra`s Om jouw wintersportvakantie in Jasper compleet te maken kan je de volgende activiteiten bijboeken: Skiliftpassen Skihuur EUR 581.00 Meer informatie
>> meer lezen

Nightrise bij de Banff Gondola (Fri, 08 Dec 2023)
De populaire kabelbaan in Banff is deze winter extra bijzonder met Nightrise! Elke dag na zonsondergang wordt de top van Sulphur Mountain, en de rit er naar toe in de gondola, in een ander licht gezet met kleurrijke installaties, betoverende projecties en muziek. Ervaar de Rockies onder de sterren zoals nooit tevoren. Let op: de gondola`s zijn niet verwarmd, en het kan `s avonds flink koud worden, kleed je dus warm aan voor deze excursie! Vertrek: dagelijks vanaf 17:00 uur. De Banff Gondola ligt ca. 4 km ten zuiden van Banff. Er rijdt ook een gratis shuttlebus vanuit het centrum van Banff. Prijs: € 51 p.p., kinderen van 6 t/m 15 jaar betalen € 34 Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis EUR 51.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024 AANBIEDING 18-Daagse Zuidpool expeditie Antarctica (Fri, 08 Dec 2023)
Dit is een van onze langste expedities naar Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. Beleef deze expeditie nu extra voordelig en ontvang tot wel 20% korting per persoon! Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica. Nu tot wel 20% korting per persoon! Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. De Argentijnse hoofdstad is de geboorteplaats van de tango, de thuisbasis van gepassioneerde voetbalfans en een wereldcentrum voor alles wat cultureel en culinair is. Nadat u hier aan het begin een nacht hebt doorgebracht, gaat u naar Ushuaia om aan boord van uw expeditieschip te gaan en uw reis naar het zuiden voort te zetten. Wanneer we de Drake Passage oversteken, kan het weer en het zee-ijs hier aan de rand van de wereld onvoorspelbaar zijn. Daarom hebben we geen vaste reisroute als we naar Antarctica reizen, maar houden we de huidige omstandigheden nauwlettend in de gaten en beslissen we voor elke dag de beste locaties. Het is wat we graag de expeditiefactor noemen. Bereid u voor op tien volle dagen op Antarctica, vol ontzag voor immense ijsbergen en walvissen, vele soorten zeevogels spotten en kolonies pinguïns met hun kuikens. Het mildere weer van het seizoen heeft mogelijk een pad gecreëerd door het zee-ijs ten zuiden van de Antarctische Cirkel, helemaal naar Marguerite Bay om daar mogelijk de afgelegen onderzoeksstations te bezoeken. Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2024 - 07.01 / 23.01 / 08.02 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket). Transfer Buenos Aires airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel - luchthaven. Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia. Transfer luchthaven - kade 16 Nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven. Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket). Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. AANBIEDING: Nu tot wel 20% korting per persoon! Beleef deze expeditie naar Antarctica nu extra voordelig met deze aanbieding. Boekt u deze expeditie voor 30 maart 2024? Dan ontvangt u tot wel 20% korting per persoon op geselecteerde afvaarten. Voorwaarden: Deze aanbieding is niet geldig op reeds gemaakte boekingen. De aanbieding is geldig t/m 30.03.2024. Deze aanbieding is niet te combineren met andere aanbiedingen, behalve met aanbiedingen vanuit het Ambassador`s programma. De korting is reeds verwerkt in de online prijsopgave. Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover informeren alvorens de reis definitief te boeken. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024 16-Daagse expeditie Antarctica en de Falkland eilanden (Fri, 08 Dec 2023)
Verken Antarctica tijdens de zomer, vaar langs ijsbergen en breng een bezoek aan pinguïnkolonies aan wal. U gaat ook naar de Falklandeilanden, bezoekt de hoofdstad Stanley en ziet wellicht pinguïns en zeehonden! Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica en de Falkland eilanden. We varen de Drake Passage en komen aan in de witte wildernis van Antarctica waar u vijf heerlijke dagen zult doorbrengen. Waar we precies heen gaan en wanneer is te wijten aan het zeeijs en de weersomstandigheden van de dag, maar we brengen u altijd naar de beste plekken die op dat moment beschikbaar zijn. Net zoals het ijslandschap met de seizoenen verandert, zo verandert ook de natuur. In november zijn er duizenden pinguïns die nesten bouwen. Walvissen worden zelden gezien tot december en januari maar in deze periode komen wel de pinguin eieren uit. De glooiende groene heuvels en witte zandstranden van de Falkland eilanden zullen een welkome aanblik zijn, net als de gezellige pubs in de hoofdstad Stanley. We brengen tijd door met het verkennen van deze pittoreske archipel en gaan misschien aan wal waar u kennis maakt met pinguïn- en zeehondenkolonies. Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2024 - 06.11 / 20.11 / 14.12 / 28.12 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Buenos Aires airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel - luchthaven Buenos Aires Economy vliegreis Buenos Aires - Ushuaia Transfer luchthaven Ushuaia - Hurtigruten kade 14 nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord Transfer Hurtigruten kade - luchthaven Ushuaia Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket) Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

14-Daagse hotelrondreis Prachtig Lapland incl. vlucht en autohuur (Fri, 08 Dec 2023)
Maak kennis met de traditionele Sami cultuur en de ongerepte natuur in Fins, Noors en Zweeds Lapland. Tijdens deze reis bezoekt u Inari, Karasjok en Kiruna, de plaatsen waar de Samische parlementen van de drie landen gevestigd zijn en waar u in musea meer over het dagelijkse leven en de tradities van de Samen te weten kunt komen. Verder verblijft u twee nachten in Honningsvåg, waarvandaan u een prachtige tocht kunt ondernemen naar de Noordkaap. Daarna overnacht u op de Vesterålen en Lofoten eilanden. Een absolute aanrader hier: een walvissafari vanuit Andenes! Vroeg reserveren is gewenst in verband met het geringe hotelaanbod in dit deel van Europa. Reisschema Vlucht Amsterdam – Helsinki - Rovaniemi per Finnair 1 nacht Sokos Hotel Vaakuna - Rovaniemi 1 nacht Wilderness hotel Juutua (voorheen Kultahovi) - Inari 1 nacht Scandic Karasjok - Karasjok 2 nachten Scandic Honningsvåg - Honningsvåg 1 nacht Thon Hotel Alta - Alta 1 nacht Scandic Ishavshotel - Tromsø 2 nachten Thon Hotel Andrikken - Andenes 2 nachten Svinøya Rorbuer - Svolvær 1 nacht Camp Ripan - Kiruna 1 nacht Sokos Hotel Vaakuna - Rovaniemi Vlucht Rovaniemi – Helsinki - Amsterdam per Finnair Bij te boeken activiteiten en excursies Scandinavië is een prachtige bestemming, niet alleen om doorheen te reizen of om comfortabel te verblijven, maar ook om actief te zijn. Er is veel te ontdekken en doen. Om uw vakantie nog leuker te maken, bieden we een aantal spannende en/of interessante activiteiten en excursies aan. Deze zijn eenvoudig bij te boeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle bij deze reis bij te boeken excursies. Een populaire excursie is: Per RIB-boot naar de Noordkaap Vervoer U vliegt met Finnair naar Rovaniemi, met een overstap in Helsinki. Na aankomst in Rovaniemi haalt u op de luchthaven uw huurauto van Europcar op. Deze levert u de laatste dag weer in op de luchthaven van Rovaniemi. EUR 0.00 Meer informatie
>> meer lezen

Scandic Hvidovre, Hvidovre/Kopenhagen (Fri, 08 Dec 2023)
Scandic Hidovre ligt op ca. 8 km afstand van het centrum Kopenhagen en biedt gratis parkeerplaatsen. Openbaar vervoer naar het centrum stopt voor de deur van het hotel, ideaal dus! In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner, in de bar kunt u terecht voor bijvoorbeeld een lekker biertje. Bij mooi weer in de zomer kunt u ontspannen op het terras, terwijl de kinderen zich in het speeltuintje vermaken. Wilt u wat actiever zijn, dan kunt u bij de receptie fietsen huren. Beschrijving kamers Standaardkamer (2 personen, 18-19 m²): voorzien van twee aparte bedden, een tv, gratis WiFi en een badkamer met douche en toilet. Superior Extra kamer (2 personen, 15-17 m²) voorzien van een tweepersoonsbed, een tv, gratis WiFi, een Nespresso koffiezetapparaat, badjassen en een badkamer met douche en toilet. Familiekamer (2 volwassenen en 2 kinderen, 18-19 m²): voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed, een tv, gratis WiFi en een badkamer met douche en toilet. EUR 0.00 Meer informatie
>> meer lezen

Inn On The Coast Hotel - Portrush (Fri, 08 Dec 2023)
Tussen de badplaatsen Portrush en Portsteward gelegen Inn aan de prachtige Antrim Coast * mooie autotochten mogelijk naar bijv. de Giants Causeway, de Carrick-a-Rede touwbrug, de historische stad Derry, Dunluce Castle en de Bushmills whiskeydestilleerderij * 30 ruime kamers die alle zijn voorzien van een bureau, TV en thee/koffiezetapparaat * badkamer met douche/toilet en haardroger * veel kamers hebben uitzicht over de kust * gratis wifi * ontbijtrestaurant * gezellige pub/restaurant met ’s weekend regelmatig live muziek * vlakbij de beroemde Royal Portrush golfbaan * EUR 47.00 Meer informatie
>> meer lezen

Causeway Hotel - Bushmills (Fri, 08 Dec 2023)
Het in 1836 gebouwde historische Causeway Hotel is ideaal gelegen bij The Giants Causeway, dat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staat * prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan * het sfeervolle hotel heeft een receptie, bar, uitstekend restaurant, verschillende lounges, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid voor haar gasten * de 28 kamers zijn allemaal voorzien van een badkamer, flat-screen TV, telefoon en koffie- en theefaciliteiten * het Giant Causeway Visitor Centre ligt op 1 minuut afstand * dit hotel is eigendom van de National Trust en hotelgasten hebben gratis toegang tot The Giant Causeway en het Visitor Centre * Bushmills Whiskey Distillery op 5 minuten rijden * Dunluce Castle is op minder dan 10 km. vanaf het hotel gelegen * de Carrick-a-rede Rope Bridge is ongeveer 10 minuten rijden * EUR 124.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kajakken bij Meares Island vanuit Tofino (Fri, 08 Dec 2023)
Deze kajaktocht begint bij Tofino, aan de westkust van Vancouver Island. Vanaf de levendige haven van Tofino peddel je al snel de rust van de wildernis in, door de Remote Passage en langs het regenwoud en de stranden. De tocht gaat naar Meares Island, waar je een wandeling maakt langs de Big Tree Trail. Hou onderweg je ogen goed open, want er worden vaak dieren gespot zoals otters, zeehonden, adelaren, kwallen, en zeeleeuwen. Deze tocht is geschikt voor beginners! Vertrek: dagelijks van 01/04 t/m 15-10, tijden variëren. Vertrekpunt: Tofino Sea Kayaking, Tofino Prijs: € 107 per persoon. Duur: ca. 4 uur Minimum leeftijd: 12 jaar EUR 107.00 Meer informatie
>> meer lezen

West Kelowna Wine Trail Wijnproeverij (Fri, 08 Dec 2023)
Deze wijnproeverij tour voert je door de Okanagan Valley in Kelowna, langs vier van de meest iconische wijngaarden van het gebied; Quails Gate Estate Winery Mount Boucherie Estate Winery (pas gerenoveerd) Frind Estate Beach Winery (de enige wijngaard in de Okanagan Valley die gelijk aan een meer ligt) Black Swift Vineyards Alle wijngaarden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Minimale leeftijd voor deze tour is 19 jaar. Prijs: € 180 per persoon Vertrek: dagelijks Duur: gemiddeld 4 uur EUR 180.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024 AANBIEDING 18-Daagse Zuidpool expeditie Antarctica (Fri, 08 Dec 2023)
Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. Beleef deze expeditie nu extra voordelig en ontvang tot wel 20% korting per persoon! Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica. Nu tot wel 20% korting per persoon! Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. De Argentijnse hoofdstad is de geboorteplaats van de tango, de thuisbasis van gepassioneerde voetbalfans en een wereldcentrum voor alles wat cultureel en culinair is. Nadat u hier aan het begin een nacht hebt doorgebracht, gaat u naar Ushuaia om aan boord van uw expeditieschip te gaan en uw reis naar het zuiden voort te zetten. Wanneer we de Drake Passage oversteken, kan het weer en het zee-ijs hier aan de rand van de wereld onvoorspelbaar zijn. Daarom hebben we geen vaste reisroute als we naar Antarctica reizen, maar houden we de huidige omstandigheden nauwlettend in de gaten en beslissen we voor elke dag de beste locaties. Het is wat we graag de expeditiefactor noemen. Bereid u voor op tien volle dagen op Antarctica, vol ontzag voor immense ijsbergen en walvissen, vele soorten zeevogels spotten en kolonies pinguïns met hun kuikens. Het mildere weer van het seizoen heeft mogelijk een pad gecreëerd door het zee-ijs ten zuiden van de Antarctische Cirkel, helemaal naar Marguerite Bay om daar mogelijk de afgelegen onderzoeksstations te bezoeken.  Vertrek mogelijkheden  Vertrek data 2024 - 21.01 Reisschema 1 nacht  Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket).   Transfer Buenos Aires airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt    Transfer hotel - luchthaven.   Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia.   Transfer luchthaven - kade  16 Nachten Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord.   Transfer kade - luchthaven.    Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires   Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket)   Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket). Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.   AANBIEDING: Nu tot wel 20% korting per persoon! Beleef deze expeditie naar Antarctica nu extra voordelig met deze aanbieding. Boekt u deze expeditie voor 30 maart 2024? Dan ontvangt u tot wel 20% korting per persoon op geselecteerde afvaarten. Voorwaarden: Deze aanbieding is niet geldig op reeds gemaakte boekingen. De aanbieding is geldig t/m 30.03.2024. Deze aanbieding is niet te combineren met andere aanbiedingen, behalve met aanbiedingen vanuit het Ambassador`s programma. De korting is reeds verwerkt in de online prijsopgave. Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover informeren alvorens de reis definitief te boeken. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024 SINGLE SPECIAL 18-Daagse Zuidpool expeditie Antarctica (Fri, 08 Dec 2023)
Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. Boek deze reis nu tijdelijk extra voordelig zonder eenpersoonstoeslag. Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. De Argentijnse hoofdstad is de geboorteplaats van de tango, de thuisbasis van gepassioneerde voetbalfans en een wereldcentrum voor alles wat cultureel en culinair is. Nadat u hier aan het begin een nacht hebt doorgebracht, gaat u naar Ushuaia om aan boord van uw expeditieschip te gaan en uw reis naar het zuiden voort te zetten. Wanneer we de Drake Passage oversteken, kan het weer en het zee-ijs hier aan de rand van de wereld onvoorspelbaar zijn. Daarom hebben we geen vaste reisroute als we naar Antarctica reizen, maar houden we de huidige omstandigheden nauwlettend in de gaten en beslissen we voor elke dag de beste locaties. Het is wat we graag de expeditiefactor noemen. Bereid u voor op tien volle dagen op Antarctica, vol ontzag voor immense ijsbergen en walvissen, vele soorten zeevogels spotten en kolonies pinguïns met hun kuikens. Het mildere weer van het seizoen heeft mogelijk een pad gecreëerd door het zee-ijs ten zuiden van de Antarctische Cirkel, helemaal naar Marguerite Bay om daar mogelijk de afgelegen onderzoeksstations te bezoeken. Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2024 - 21.01 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket). Transfer Buenos Aires airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel - luchthaven. Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia. Transfer luchthaven - kade 16 Nachten Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven. Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket). Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Voorwaarden Single aanbieding - Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. - De aanbieding is geldig t/m 31.12.2023. - Deze aanbieding is beschikbaar op geselecteerde afvaartdata en expeditiereizen. - Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover berichten alvorens de reis definitief te boeken. - Let op! Dit is een single prijsaanbieding. U boekt een individuele single reis tegen een zeer voordelige prijs. - Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2023/24 AANBIEDING 12-Daagse expeditie Antarctica, Hoogtepunten van het bevroren continent (Fri, 08 Dec 2023)
Ga met ons mee aan boord van de MS Roald Amundsen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau wilt tillen! De focus van deze expeditie ligt op het verkennen van de ijzige wildernis van Antarctica tijdens het zomerseizoen, het zien van de prachtige landschappen en het ontmoeten van dieren in het wild. Beleef deze expeditie nu extra voordelig en ontvang tot wel 15% korting per persoon! Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica. Nu tot wel 15% korting per persoon! Ga met ons mee aan boord van de MS Roald Amundsen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau wilt tillen! De focus van deze expeditie ligt op het verkennen van de ijzige wildernis van Antarctica tijdens het zomerseizoen, het zien van de prachtige landschappen en het ontmoeten van dieren in het wild. Na een nacht in Buenos Aires, vliegt u naar Ushuaia om aan boord te gaan van de MS Roald Amundsen. We varen dan naar het zuiden en steken de Drake Passage over naar Antarctica. In dit deel van de wereld zijn zee-ijs, wind, golven en weersomstandigheden moeilijk te voorspellen. Daarom passen we ons aan de elementen aan en passen we onze plannen gaandeweg aan, om u de best mogelijke ervaring te geven voor de omstandigheden op dat moment. De ijslandschappen en dieren in het wild van Antarctica veranderen met de seizoenen. De late lente in oktober en november betekent meer sneeuw en ongerepte landschappen, hoewel walvissen relatief zeldzaam zijn. Pinguïns nestelen deze maanden, waarbij de eieren in december en januari uitkomen. Februari en maart zijn de beste maanden om walvissen te spotten wanneer grote hoeveelheden krill hen naar het gebied lokken. Welke periode u ook bezoekt, het expeditieteam staat altijd voor u klaar en deelt hun uitgebreide kennis over de geschiedenis, natuur en wetenschap van het gebied. U kunt met ze meedoen aan inbegrepen en optionele activiteiten om de geheimen en magie van het bevroren continent echt te ontdekken. Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2024 - 09.03 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket). Transfer Buenos Aires airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel - luchthaven. Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia. Transfer luchthaven - kade 10 Nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven. Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket). Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. AANBIEDING: Nu tot wel 20% korting per persoon! Beleef deze expeditie naar Antarctica nu extra voordelig met deze aanbieding. Boekt u deze expeditie voor 30 maart 2024? Dan ontvangt u tot wel 15% korting per persoon op geselecteerde afvaarten. Voorwaarden: Deze aanbieding is niet geldig op reeds gemaakte boekingen. De aanbieding is geldig t/m 30.03.2024. Deze aanbieding is niet te combineren met andere aanbiedingen, behalve met aanbiedingen vanuit het Ambassador`s programma. De korting is reeds verwerkt in de online prijsopgave. Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover informeren alvorens de reis definitief te boeken. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2023/24 19-Daagse expeditie Antarctica en de Falkland eilanden (Fri, 08 Dec 2023)
Beleef Antarctica, Patagonie en de Falklandeilanden in een reis! Dit avontuur brengt u naar Zuid-Amerika, de Falkland-eilanden en Antarctica. Zie pinguïns, zeehonden en walvissen, maak wandelingen op het ijs en kajak tussen ijsbergen. Aan boord van het schip MS Fridtjof Nansen is er zoveel te doen. Maak gebruik van het Science Center voor spannende lezingen, activiteiten en meer, allemaal ontworpen om uw reis te verbeteren. Het ervaren expeditie team zal u meenemen op verschillende landingen met de polar cirkel boot waardoor u nog meer kunt genieten van de intense natuur in deze afgelegen gebieden. Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2024 - 17/3 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Buenos Aires Airport - Buenos Aires hotel (bij te boeken heenreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer Buenos Aires hotel - luchthaven Buenos Aires Jorge Newberry Economy vliegreis Buenos Aires Jorge Newberry - Ushuaia Transfer luchthaven Ushuaie - Kade Ushuia 17 Nachten Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord. Transfer kade - hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Luchthaven Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket) Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2023/24 23-Dagen de ultieme expeditie naar Antarctica, Falkland eilanden en Zuid-Georgië (Fri, 08 Dec 2023)
Antarctica op zijn best! Deze expeditie neemt je mee door de geïsoleerde Falkland-eilanden en het prachtige Zuid-Georgië voordat je het grote continent Antarctica ervaart. Wanneer u aan boord gaat van een van onze meest ambitieuze reizen naar Antarctica, kunt u het beste met een open geest reizen en het onverwachte verwachten. De overweldigende kracht van de natuur en de dieren in het wild zullen u sprakeloos laten en zorgen voor eeuwige herinneringen om mee naar huis te nemen. Kom aan wal op geïsoleerde stranden om wilde dieren te zien in spooklandschappen, maak kajaktochten in ongerepte wateren met voorbij zwevende ijsbergen of breng een nacht door in een tent onder de sterrenhemel. Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2023 - 02.11 / 23.11 Vertrek data 2024 - 04.01 / 25.01 / 15.02 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Luchthaven - Hotel Santiogo de Chile (bij te boeken heenreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt Transfer hotel Santioga de Chile - Luchthaven Santiago de Chile Economy vliegreis Santiago de Chile - Punta Arenas Transfer luchthaven - kade Punta arena incl. tour & lunchbox 21 Nachten Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord. Transfer kade Punta Arenas - luchthaven Santiago de Chile Economy vliegreis Punta Arenas - Santiago de Chile Transfer Luchthvaven Santiago de Chile - Hotel Santiago de Chile (bij te boeken terugreis pakket) 1 Nacht Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer hotel Santiago de Chile - Santiago de Chile vliegveld (bij te boeken terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Santiago de Chile - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket) Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024 18-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Patagonië en Antarctica (Fri, 08 Dec 2023)
Van Valparaiso via Antarctica naar Punta Arenas met MS Roald Amundsen. Deze expeditie neemt u mee naar de schoonheid van de Zuid-Amerikaanse kust en naar het magische Antarctica. Ervaar Patagonië en Antarctica tijdens één expeditie! Bezoek een van de meest schilderachtige nationale parken ter wereld, geniet van de rijke flora en fauna van Patagonië, de Chileense fjorden en Kaap Hoorn voordat we naar het hoogtepunt van de reis varen, Antarctica. Ontmoet de pinguïns, breng tijd door aan wal, ga kajakken of wandelen en spot vogels en zeehonden. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 21.10 Reisschema 1 Nacht Vliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Luchthaven - Valparaiso kade (bij te boeken heenreis pakket) 17 Nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven Ushuaia Economy vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Jorge Newbery Airport Transfer Buenos Aires Jorge Newbery Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 Nacht Hotel verblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Luchthaven Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 Nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket) Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile en Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Let op: Het vertrek op de heenreis is een dag eerder in verband met een nachtvlucht. EUR 5749.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024/25 23-Daagse Hurtigruten Ultieme expeditie naar Antarctica, Falkland eilanden en South Georgia (Fri, 08 Dec 2023)
Deze expeditie neemt u mee naar de geïsoleerde Falkland eilanden en het prachtige South Georgia voordat u het grote continent Antarctica gaat ontdekken. Het weer bepaalt de agenda in dit gebied, dus in echte expeditiestijl zullen we ons aanpassen aan de omstandigheden en een werkelijk onvergetelijk avontuur beleven. Antarctica op zijn best! Deze expeditiereis vertrekt vanuit Chili om de unieke wereld van de Falkland eilanden, South Georgia en Antarctica te verkennen. De Falkland eilanden zijn winderig en prachtig en ze herbergen een grote verscheidenheid aan dieren in het wild, terwijl South Georgia kolonies pinguins en zeehonden heeft en is aangewezen als belangrijk vogelgebied. Het is een plek met spectaculaire berglandschappen, pelsrobbenkolonies en verlaten walvisstations. Daarna varen we door naar Antarctica. Elke dag wordt onze route geleid door de natuur en maken we het beste van de lokale omstandigheden. Elke zonsopgang biedt iets anders en spannends. In oktober en november beginnen pinguins op het zevende continent te nestelen. In december en januari brengt de zomer langere, mildere dagen en in februari en maart zijn er veel walvissen en pinguinkuikens. Kom aan wal op geisoleerde stranden om wilde dieren te zien in ijslandschappen, maak kajaktochten in ongerepte wateren met voorbij drijvende ijsbergen of breng een nacht door in een tent onder de sterrenhemel. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 09.11 - 30.11 - 21.12 Vertrek data 2025 - 11.01 - 01.02 - 22.02 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Santiago de Chile Airport - Hotel Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt Transfer Hotel Santiago de Chile - Santiago de Chile Airport Economy vliegreis Santiago de Chile - Punta Arenas Transfer Punta Arenas Airport - Hurtigruten kade 21 nachten Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord Transfer Hurtigruten kade - Punta Arenas Airport Economy vliegreis Punta Arenas - Santiago de Chile Transfer Santiago de Chile Airport - Hotel Santiago de Chile (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Santiago de Chile - Santiago de Chile Airport (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Santiago de Chile - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket) Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

2024/25 12-Daagse expeditie Antarctica, Hoogtepunten van het bevroren continent (Fri, 08 Dec 2023)
Ga met ons mee aan boord van de MS Roald Amundsen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau wilt tillen! De focus van deze expeditie ligt op het verkennen van de ijzige wildernis van Antarctica tijdens het zomerseizoen, het zien van de prachtige landschappen en het ontmoeten van dieren in het wild. Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica. Na een nacht in Buenos Aires vliegt u naar Ushuaia om aan boord te gaan van de MS Roald Amundsen. We varen dan naar het zuiden en steken de Drake Passage over naar Antarctica. In dit deel van de wereld zijn zee-ijs, wind, golven en weersomstandigheden moeilijk te voorspellen. Daarom passen we ons aan de elementen aan en passen we onze plannen gaandeweg aan om u de best mogelijke ervaring te geven voor de omstandigheden op dat moment. De ijslandschappen en dieren in het wild van Antarctica veranderen met de seizoenen. De late lente in oktober en november betekent meer sneeuw en ongerepte landschappen, hoewel walvissen relatief zeldzaam zijn. Pinguïns nestelen deze maanden, waarbij de eieren in december en januari uitkomen. Februari en maart zijn de beste maanden om walvissen te spotten wanneer grote hoeveelheden krill hen naar het gebied lokken. Welke periode u ook bezoekt, het expeditieteam staat altijd voor u klaar en deelt hun uitgebreide kennis over de geschiedenis, natuur en wetenschap van het gebied. U kunt met ze meedoen aan inbegrepen en optionele activiteiten om de geheimen en magie van het bevroren continent echt te ontdekken. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 04.12 Vertrekdata 2025 - 28.02 / 10.03 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Buenos Aires Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotelovernachting in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel - luchthaven Buenos Aires Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia Transfer luchthaven Ushuaia - Hurtigruten kade 10 nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord Transfer Hurtigruten kade - luchthaven Ushuaia Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotelovernachting in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket) Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. EUR 5022.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vakantiereizen Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada.

Reactie schrijven

Commentaren: 0