Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht 2018 wordt een knaller!

Een hengelsportbeurs met meer dan 180 stands, wie had dit voor mogelijk gehouden? De 17e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs maakt zich opnieuw op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 30 november t/m 2 december 2018! Organisator DRT Events verwacht veel publiek op dit topevenement in de Jaarbeurs, dat in 2017 liefst 160 standhouders en ruim 18.000 enthousiaste bezoekers naar Utrecht trok. Dit jaar staat er weer veel te gebeuren!


Dit jaar komen er meer standhouders naar Utrecht dan ooit. Er verschijnen verschillende groothandels naar de beurs. Giganten als Fox, Daiwa, Preston, SPRO, Westin, Albatros, Sensas, Sportex, Berkey, Mitchell, EVEZET, GURU, Arca Bifa, Zebco Europe, Avid Carp, Pro Line, Rozemeijer. Al dan niet verspreid over een beursoppervlakte van 20.000 m², waar iedereen de ruimte krijgt om nieuwste materialen te kunnen bekijken of te kopen. 

Koop hier uw ticket online en ontvang 25% korting en maak kans op een visreis ter waarde van €2500,-

 


Boten

Er is natuurlijk nog veel meer. Naast groothandels tref je winkeliers, reisbureaus, hengelsportverenigingen en organisaties, en kun je interessante lezingen volgen. En laten we de visboten niet vergeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien. Geïnteresseerden kunnen alles vergelijken, prijzen aanvragen, inruil bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms. 

Jeugd

Voor de jeugd is Utrecht altijd een beurs om niet over te slaan. Er wordt door Sportvisserij Nederland een leuk Stekkie Parcours uitgezet met allerlei vragen om mooie prijzen mee te winnen. Geen kind hoeft zich te vervelen! Voor de eerste 350 jeugdige bezoekers is er bovendien een gratis ‘Mitchell’-hengel’’ te ontvangen, terwijl diezelfde kids ook een pak ‘’Berlok’’visvoer meekrijgen. Wees er dus vroeg bij om deze cadeaus niet te missen. En nu we het toch over gratis hebben; er worden veel prijzen uitgedeeld op de beurs tijdens publieksacties; willekeurige bezoekers kunnen zomaar een goodiebag uitgereikt krijgen. Om nog niet te spreken over de diverse Facebook-acties. De diverse standhouders bieden wekelijks voor duizenden euro’s aan prijzen aan op onze officiële Facebook pagina’s.  Zorg er dus voor dat je in ieder geval de Facebookpagina’s van een ‘like’ voorziet, want je kon wel eens flink in de prijzen vallen.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 

Carpsquare 

Predatorsquare

 

Nieuw dit jaar: de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 APP

Voor de bezitters van een smartphone komt er begin oktober bovendien een speciale app uit van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Met deze app kun je nog beter en sneller aan je informatie komen over de beurs. Het geeft bovendien nog meer voordelen, zoals bij het bestellen van entreekaarten en het deelnemen aan (Facebook) publieksacties. Download de App en je maakt kans op een goodiebag t.w.v 75 euro.  

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: Vrijdag 30 november t/m 2 december 2018

Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

• 180 internationale hengelsportbedrijven

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs van Europa

Bezoek onze pagina voor het laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht 2018 wordt een knaller!

Reactie schrijven

Commentaren: 0