Dagaanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Dagelijks een top aanbieding op deze site! Van tv's, luidsprekers, koptelefoons, wasmachines, drogers en al wat niet meer van witgoed en elektronica! 


De aanbiedingen zijn van een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee deze shop van toegevoegde waarde is in de huidige markt. De beste prijs voor schitterende artikelen om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. 


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Philips hybride radio TAPR802 Zwart (za, 27 jul 2024)
Of je nu naar jouw lokale radiozender wil luisteren, dat radiostation dat je op vakantie altijd luisterde of precies dat nummer waar je nu zin in hebt, met deze complete Philips TAPR802/12 kan alles. Deze hybride radio combineert FM, DAB+, internetradio en Spotify tot een fijn en veelzijdig apparaat. Voordelen van de Philips TAPR802/12 * FM-, DAB+- en internetradio * Spotify Connect * Klok met alarmfunctie * Duidelijk kleurenscherm Philips TAPR802/12: jouw muziek, altijd Met de Philips TAPR802/12 luister je altijd naar de muziek die jij wil horen. Of je nu graag naar de lokale radiozender luistert, die zender opzoekt die je hebt ontdekt toen je op reis was door Zuid-Amerika, of jouw zorgvuldig samengestelde playlist op Spotify wil horen, met deze hybride radio van Philips zijn de mogelijkheden eindeloos. En luister je via Spotify, internetradio of DAB+, dan wordt op het prettige kleurendisplay duidelijk getoond waar je naar luistert. Helemaal bij de tijd Met deze radio van Philips ben je altijd helemaal bij de tijd. De radio is niet alleen gevuld met de modernste snufjes, hij is ook uitgerust met een ingebouwde klok met twee alarmen en een sleep-timer. Zo val je rustig in slaap op jouw favoriete muziek en word je er elke ochtend ook weer fris en fruitig mee wakker. EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

De dag aanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0