Dagaanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Dagelijks een top aanbieding op deze site! Van tv's, luidsprekers, koptelefoons, wasmachines, drogers en al wat niet meer van witgoed en elektronica! 


De aanbiedingen zijn van een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee deze shop van toegevoegde waarde is in de huidige markt. De beste prijs voor schitterende artikelen om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. 


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Bosch warmtepompdroger WTW8446ENL (za, 25 jan 2020)
De Bosch WTW8446ENL is een energiezuinige warmtepompdroger. De condensor spoelt zichzelf na elke droogbeurt schoon zodat je deze nooit pluisvrij hoeft te maken. Bovendien blijft de droger hierdoor zijn hele levensduur energiezuinig. Wasgoed wordt precies zo droog als jij dat wil, dankzij AutoDry. Bovendien is wasgoed in deze droger sneller droog dan in een conventionele warmtepompdroger. Voordelen van de Bosch WTW8446ENL * AutoDry - Precies zo droog als jij wil, van kast- tot extra droog * Droogt bijzonder zuinig dankzij warmtepomptechnologie met energieklasse A+++ * SelfCleaning Condensor - De condensor hoeft nooit handmatig schoongemaakt en de droger blijft zijn hele levensduur energiezuinig * Sneldrogend - Wasgoed wordt sneller droog dan in een conventionele warmtepompdroger * SensitiveDrying System - Unieke trommelstructuur voor optimale bescherming van kleding Energiezuinige Bosch warmtepompdroger met AutoDry De Bosch WTW8446ENL is een zuinige warmtepompdroger met 8 kg vulgewicht en energieklasse A+++. Je kunt je kleding veilig wassen dankzij lage temperaturen en een unieke trommelstructuur die mild is voor je kleding. Verder is een volle lading 35 minuten sneller droog dan bij een standaard warmtepompdroger. De Bosch WTW8446ENL heeft een zelfreinigende condenser. Dat scheelt je tijd en de droger blijft hierdoor zijn hele leven lang even zuinig waardoor je altijd zuinig kunt drogen. De trommel is gemaakt van roestvrijstaal en de wanden zijn ontworpen om trillingen tot een minimum te beperken waardoor het apparaat stiller en stabieler is. Verder heeft deze droger trommelverlichting zodat je ook in het donker de droger makkelijk in- en uit kunt laden. EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

De dag aanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0