Dagaanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Dagelijks een top aanbieding op deze site! Van tv's, luidsprekers, koptelefoons, wasmachines, drogers en al wat niet meer van witgoed en elektronica! 


De aanbiedingen zijn van een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee deze shop van toegevoegde waarde is in de huidige markt. De beste prijs voor schitterende artikelen om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. 


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Acer chromebook Chromebook 315 (CB315-4H-C3SW) Zilver (vr, 29 mrt 2024)
De Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C3SW) Zilver is uitgerust met een Intel Celeron processor en draait op het ChromeOS besturingssyteem. Het display heeft een beeldformaat van 15,6 inch. Daarnaast heeft de Acer laptop 4 GB aan RAM werkgeheugen en een totale opslagcapaciteit van 128GB Flash. Voordelen van de Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C3SW) Zilver * Laptop eenvoudig te bedienen met ChromeOS besturingssysteem * Met de Intel Celereon processor kun je alle standaardtaken zoals mailen en internetten snel uitvoeren * 128 GB flash opslag voor al je documenten en foto's * Snel switchen tussen verschillende taken met 4 GB werkgeheugen * Voldoende werkruimte en makkelijk mee te nemen door 15,6 inch beeldscherm * Mooie scherpe beelden door Full HD resolutie 4 GB RAM werkgeheugen 4 GB werkgeheugen zorgt ervoor dat veel gebruikte informatie tijdelijk opgeslagen wordt. Dit werkgeheugen, ook wel RAM genoemd, wordt gebruikt door de processor. ChromeOS besturingssysteem ChromeOS is een besturingssysteem dat is ontworpen door Google en komt alleen voor bij Chromebooks. Het systeem heeft een herkenbare uitstraling. Daardoor is het ook makkelijk te bedienen. Google heeft er ook voor gezorgd dat het systeem helemaal veilig is en virussen zoveel mogelijk buiten houdt. 15,6 inch laptop Deze laptop is met een 15,6 inch een prima middelformaat. Dit formaat is groot genoeg voor perfecte werkruimte en daarnaast ook nog eens makkelijk mee te nemen. Ook gebruik je dit soort formaten eenvoudig in de trein. Intel UHD Graphics videokaart De Intel UHD Graphics is een grafische processor voor de basisweergave van kleuren en details. Voor zwaar grafisch werk en het spelen van games raden we een laptop met aparte videokaart aan. Wel kun je met de Intel UHD Graphics lichte games spelen. EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

De dag aanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0