Kom spelen met Chuggington in Spoorwegmuseum

Vooral bij peuters en kleuters zijn ze razend populair, de treinen uit de tv-serie Chuggington. Van 19 t/m 23 oktober kunnen ze in het Spoorwegmuseum kennis maken met hoofdrolspeler Wilson tijdens de 7de editie van de Chuggington doe-dagen. In de museumhal zijn er allerlei leuke activiteiten rondom de treinen van Chuggington. 


Er zijn speeltafels met Chuggington speelgoed, je kan meezingen met de liedjes uit de musical, een speurtocht doen, relaxen in de bioscoop en op de foto met Wilson. Een feestje voor het hele gezin! Online kaartjes met korting zijn vanaf 17 september te koop via https://www.spoorwegmuseum.nl/tickets.

 

Over Chuggington

De tv-serie speelt zich af in het fictieve stadje Chuggington waar een groot spoorcomplex is gevestigd. De hoofdfiguren zijn drie leerling-treinen genaamd Wilson, Brewster en Koko. Chuggington heeft een educatief karakter; iedere aflevering beleven de drie locomotieven avonturen, waarbij het leren van belangrijke waarden als vriendschap, eerlijkheid en goed luisteren centraal staan. Chuggington is iedere dag te zien bij RTL Telekids, de serie wordt in maar liefst 175 landen uitgezonden.


RTL Musicalschool

De Telekids Musicalschool verzorgt musicallessen voor kinderen in heel Nederland en heeft speciaal voor de Chuggington doe-dagen een gezellig programma samengesteld met liedjes uit het tv-programma. Zing en dans mee met met Eddie en Lorry op het podium bij Chugger Willson.

 

Museum

Naast alle Chuggington activiteiten zijn alle museum-attracties gewoon te bezoeken. Nieuw is het Modellenmagazijn waar de prachtige modeltreinen en speelgoedcollectie een mooie plek hebben gekregen in het museum.

 

Kaartverkoop vanaf 17 september

De kaartverkoop start 17 september. Vroege vogels ontvangen 20% korting op ons reguliere tarief en op vertoon van een peuterticket ontvangen de allerkleinsten een bijzonder  Chuggington presentje.

 

Prijsstelling:

Reguliere tickets: 17,50 euro (>4 jaar) en 5,00 euro peuterticket (1-3 jaar)

Early Bird tickets: 14,00 euro (>4 jaar) en 4,50 euro peuterticket (1-3 jaar)

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Kom spelen met Chuggington in Spoorwegmuseum


Reactie schrijven

Commentaren: 0