De leukste goedkope busreizen

Even er tussen uit naar een leuk pretpark  met de kinderen, of een trip naar een land waar u nog nooit geweest bent, Toscane, Belgische Steden & Vlaamse kust, Ontdek de prachtige Elzas, Rondreis Rome-Florence-Venetië of toch liever naar Disneyland Paris? Zoek en boek een leuke reis tegen een wel zeer goedkope prijs!


Keuze uit diverse busreizen met optionele excursies

Combinatie van stedentrip Parijs & Disneyland Paris

Inclusief  avondtour door Parijs

 


RSS productfeed

Weekendje weg per bus - Hotel Campanile Val de France *** (di, 03 okt 2023)
Lekker een weekendje weg naar Disneyland Paris? Op vrijdagochtend vroeg begint je vakantie. Je gaat met de bus naar Disneyland Paris. Rond 13.30 uur kom je aan bij hotel Campanile Val de France. Tijdens het inchecken ontvang je meteen de entreetickets voor de Disney Parken. Indien je kamer klaar is kun je je bagage op je kamer neerzetten en anders deze achterlaten in het hotel. Indien je met 2 personen gaat en de 2 persoonskamer is niet meer beschikbaar, dan kun je dit wijzigen naar een familiekamer. Bezoek aan de Disney Parken Op vrijdagmiddag kun je meteen de Disney Parken bezoeken. Vanaf het hotel neem je de gratis shuttlebus naar de parken. Deze gratis shuttleservice gaat meerdere keren per uur. Met je entreekaart kun je beide parken zo vaak per dag bezoeken als je wilt. Zaterdag heb je de hele dag in de parken en zondagochtend kun je ook nog genieten van de magie. Zondagmiddag vertrek de bus weer naar Nederland. EUR 455.00 Meer informatie
>> meer lezen

Weekendje weg per bus - Grand Magic Hotel **** (Tue, 03 Oct 2023)
Lekker een weekendje weg naar Disneyland Paris? Op vrijdagochtend vroeg begint je vakantie. Je gaat met de bus naar Disneyland Paris. Rond 13.30 uur kom je aan bij het B&B hotel. Tijdens het inchecken ontvang je meteen de entreetickets voor de Disney Parken. Indien je kamer klaar is kun je je bagage op je kamer neerzetten en anders deze achterlaten in het hotel. Indien je met 2 personen gaat en de 2 persoonskamer is niet meer beschikbaar, dan kun je dit wijzigen naar een familiekamer. Bezoek aan de Disney Parken Op vrijdagmiddag kun je meteen de Disney Parken bezoeken. Vanaf het hotel neem je de gratis shuttlebus naar de parken. Deze gratis shuttleservice gaat meerdere keren per uur. Met je entreekaart kun je beide parken zo vaak per dag bezoeken als je wilt. Zaterdag heb je de hele dag in de parken en zondagochtend kun je ook nog genieten van de magie. Zondagmiddag vertrek de bus weer naar Nederland. EUR 501.00 Meer informatie
>> meer lezen

De leukste goedkope busreizen

Reactie schrijven

Commentaren: 0