De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer.

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 

 

Voor de folderweek aanbiedingen zie de nieuwe folder met nieuwe weekaanbiedingen!


Een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee deze shop van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Schitterende artikelen om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. 


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Siemens GS24VVWEV Vriezer Wit (za, 10 jun 2023)
Algemene informatie: * Energieklasse: E * Energieklasse: E; Energieverbruik: 183 kWh/jaar * Totale netto inhoud: 182 liter * Geluidsniveau: 42 dB(A) re 1 pW * Klimaatklasse: SN-TDesign: * Deuren wit, zijkanten wit * Verticale handgreep, kunststofComfort / Zekerheid: * Elektronische temperatuurregeling met LED-indicatie * Akoestisch alarmsignaal bij geopende deur * freshSense: altijd constante temperatuur4-Sterren vriesruimte: * Netto inhoud vriesruimte: 182 liter * superVriezen * 5 Transparante vriesladen * Invriescapaciteit: 22 kg per 24 uur * Bewaartijd bij storing: 24 uurToebehoren: * 2 x koelelementen, 1 x ijsblokjesvorm, B**0006Technische specificaties: * Afmetingen (hxbxd): 146 x 60 x 65 cm * Aansluitwaarde: 90 W * Openingshoek deur: 90°, plaatsbaar tegen wand * Resultaat op basis van een standaard 24 uurs test: het daadwerkelijke verbruik van het apparaat is afhankelijk van de locatie en de wijze van gebruik. * Om het aangegeven energieverbruik te bereiken EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens LC91BUR50 Schouwkap Rvs (Sat, 10 Jun 2023)
Prestaties en verbruik: * 90 cm Wandschouwkap * Voor wandmontage * Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie * Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie * Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591 ø 15 cm: * Max. normaalstand602m³/u; * Intensiefstand965 m³/u * Geluidsniveau volgens EN 60704-2-13 bij luchtafvoer: * Max. normaalstand:64 dB(re 1 pW) * Intensiefstand:73 dB (re 1 pW) * Extreem stille werking * Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: A+ * (op een schaal van A+++ t/m D) * Gemiddelde energieverbruik: 34.1 kWh/jaar * Energieklasse ventilator: A * Energieklasse verlichting: A * Energieklasse vetfilter: B * Max. geluidsniveau op normaalstand: 64 dBPrestaties en verbruik: * Home Connect: op afstand monitoren en aanpassen van de instellingen met de Home Connect App * De Home Connect-functionaliteit kan worden uitgebreid door de integratie van talrijke applicaties van externe samenwerkingspartners. * Spraakbesturing via populaire spraakassistenten mogelijk EUR 1209.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens EG6B5PB90N Gas inbouwkookplaat Rvs (Sat, 10 Jun 2023)
Gaskookplaat met bedieningspaneel aan de voorkant EUR 419.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens LC67BIP50 Schouwkap Rvs (Sat, 10 Jun 2023)
Prestaties en verbruik: * 60 cm Wandschouwkap * Voor wandmontage * Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie * Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie * Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591 ø 15 cm: * Max. normaalstand414m³/u; * Intensiefstand657 m³/u * Geluidsniveau volgens EN 60704-2-13 bij luchtafvoer: * Max. normaalstand:61 dB(re 1 pW) * Intensiefstand:71 dB (re 1 pW) * Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: A * (op een schaal van A+++ t/m D) * Gemiddelde energieverbruik: 35.3 kWh/jaar * Energieklasse ventilator: A * Energieklasse verlichting: A * Energieklasse vetfilter: B * Max. geluidsniveau op normaalstand: 61 dBBediening * Elektronische bediening via touchControl met LED-aanduiding * 5 Snelheden inclusief 2 intensiefstanden * Intensiefstand met automatische terugschakeling na 6 minuten * Boost functieComfort / Zekerheid: * Automatische nalooptijd (10 minuten) * Roestvrijstalen filterafdekking * Metalen vetfilters, geschikt voor de EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens LC97BCP50 Schouwkap Zilver (Sat, 10 Jun 2023)
Prestaties en verbruik: * 90 cm Wandschouwkap * Voor wandmontage * Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie * Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie * Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591 ø 15 cm: * Max. normaalstand438m³/u; * Intensiefstand719 m³/u * Geluidsniveau volgens EN 60704-2-13 bij luchtafvoer: * Max. normaalstand:55 dB(re 1 pW) * Intensiefstand:66 dB (re 1 pW) * Extreem stille werking * Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: A * (op een schaal van A+++ t/m D) * Gemiddelde energieverbruik: 34.4 kWh/jaar * Energieklasse ventilator: A * Energieklasse verlichting: A * Energieklasse vetfilter: B * Max. geluidsniveau op normaalstand: 55 dBBediening * Elektronische bediening via touchControl met LED-aanduiding * 5 Snelheden inclusief 2 intensiefstanden * Intensiefstand met automatische terugschakeling na 6 minuten * Boost functieComfort / Zekerheid: * Automatische nalooptijd (10 minuten) * Metalen vetfilters, geschikt voor de vaatwasser * EUR 639.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens LB75565 Afzuigkap geïntegreerd Zilver (Sat, 10 Jun 2023)
Prestaties en verbruik: * Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie * Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591 ø 15 cm: * Max. normaalstand379m³/u; * Intensiefstand638 m³/u * Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: C * (op een schaal van A+++ t/m D) * Gemiddelde energieverbruik: 81.2 kWh/jaar * Energieklasse ventilator: D * Energieklasse verlichting: A * Energieklasse vetfilter: B * Max. geluidsniveau op normaalstand: 56 dBBediening * Schuifregelaar voor vermogen en verlichting * 4 Snelheden inclusief intensiefstandComfort/Zekerheid: * Metalen vetfilters, geschikt voor de vaatwasser * 2 x 2,15 W LED verlichting * Lichtintensiteit: 410 lux * Kleurtemperatuur: 3500 K * TerugslagklepTechnische specificaties: * Inbouwmaten (hxbxd): * 25.5 cm x 70.0 cm x 35.0 cm * Afmetingen (hxbxd): * 25.5 cm x 73.0 cm x 38.0 cm * Voor recirculatie is een koolfilter (optioneel accessoire) nodig * Aansluitsnoer 1.3 m * Aansluitwaarde: 206 W * Geluidsniveau volgens EN 60704-2-13 bij EUR 389.00 Meer informatie
>> meer lezen

Philips HD7767/00 Koffiefilter apparaat Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Geniet van geweldige koffie uit versgemalen bonen met het Philips Grind & Brew-koffiezetapparaat met ingebouwde maalmolen. Pas de intensiteit van uw koffie aan met de sterkteselectie. EUR 172.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bestron APFM700W Poffertjespan Wit (Sat, 10 Jun 2023)
Met de Bestron APFM700W wit poffertjesmaker bak je eenvoudig en razendsnel 14 poffertjes goudbruin. Het heeft een hoogwaardige bakplaat en door de antiaanbaklaag zullen deze poffertjes niet verbranden. Voordelen van de Bestron APFM700W wit * 800 watt vermogen * Eenvoudig te reinigen * Inclusief verschillende recepten Veilig in gebruik Hoewel het apparaat warm wordt, is het wel veilig in gebruik. De behuizing is namelijk hittebestendig. Zo zul je je handen niet verbranden, wanneer je het per ongeluk aanraakt. Daarnaast zitten er antislipvoetjes op de onderkant van de poffertjesmaker. Het indicatielampje op de aan-/uitschakelaar geeft aan of hij warm is en het heeft een GS-gecertificeerd keurmerk, wat inhoudt dat het van extra hoge kwaliteit en veiligheidsstandaard is. EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

Cavus CFSBB Frame voor Sonos BEAM Audio muurbeugel Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
De Cavus Frame voor Sonos BEAM zwart is ontworpen om de Sonos Beam aan een tv beugel te monteren. Met deze muurbeugel maak je van de soundbar en tv een combinatie. De beugel is gemaakt van 3 millimeter dik staal. Met het kabelmanagement ruim je de kabels netjes op. Voordelen van de Cavus Frame voor Sonos BEAM zwart * Maak een combinatie van de tv en Sonos Beam * Past op een tv muurbeugel * Kabelmanagment EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Magnat TRANSPULS 1500 Vloerstaande speaker Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
* Vloerstaande speaker met krachtig geluid * Mooi design Omschrijving van de Transpuls 1500De Transpuls 1500 van Magnat is een vloerstaande speaker. De speaker heeft dankzij de state-of-the-art technologie een krachtig en levendig geluid met een sterke bass. De dubbele compressie tweeter hoorn met een 1 inch stoffen dome zorgt voor uitstekend dynamisch en natuurlijk geluid. Door de 15 inch woofer geeft de Transpuls 1500 diepe en precieze bass reproducties. De prestatiegerichte midrange zorgt voor een hoge efficiëntie. De kast is gemaakt van MDF met een donkerhouten kleur. De afneembare hoes zorgt voor een mooie retro look. EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Boneco Comort Plus filter AH 302 voor H 300 Klimaat accessoire (Sat, 10 Jun 2023)
Boneco Comort Plus filter De Boneco Comort Plus filter is een extra sterk HEPA filter met koolstoofgedeelte. Het filter haalt het zwevende fijnstof, pollen, haartjes en gassen uit de lucht. Dit filter is geschikt voor de modellen AH302 en H300 EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

AEG GR201SM S-bag long performance 12-bags Stofzak Blauw (Sat, 10 Jun 2023)
Classic Long Performance stofzak (Megapack) S-bag® Long Performance gaat 50% langer mee dan een traditionele papieren stofzak 60% meer zuigkracht Het resistente, synthetische materiaal van s-bag® Classic Long Performance zorgt voor een optimale luchtdoorstroming en geeft uw stofzuiger constante zuigkracht wanneer de stofzuigerzak zich vult. Design in 3 lagen Verschillende materialen om een optimale balans te hebben tussen prestatie en filtratie, zodat de stofzak continu een hoge performance heeft gedurende de complete stofzuigbeurt zonder dat deze verzadigd en met een hoge filtratie efficiëntie. Powerflow™ Design Powerflow™ s-bag® is ontworpen met een speciale vouw die meer capaciteit toevoegt t.a.v een platte zak. Powerflow maakt de zak flexibeler en makkelijker om in uw stofzuiger te passen. Verbeterd sluitsysteem - duurzaam en hygiënisch Het sluitsysteem is opnieuw ontworpen, en beter gemaakt door het gebruik van sterker materiaal en een nieuwe afsluit technologie. Gezien de EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

Imperial Dabman 30 DAB radio Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De Imperial Dabman 30 wit is een moderne houten radio in een retro jasje. Met zijn compacte afmetingen (13,1 cm lang, 22,4 cm breed en 12,3 cm hoog) en zijn 1,2 kg is deze DAB+ radio met FM geschikt voor op ieder (nacht)kastje. De voordelen van de Imperial Dabman 30 wit: * DAB+ digital radio * 10 voorkeuzestations DAB+ en 10 FM * Automatisch zenders zoeken * (Afschroefbare) telescoopantenne Voorkeuzetoetsen en meer specificatiesDe radio heeft een DAB+ radiosignaal, waardoor je altijd een zuiver en helder signaal ontvangt. Ook beschikt deze radio naast DAB+ over FM en een audio-ingang voor muziekspelers. Er zitten 3 voorkeuzetoetsen op voor de 3 meest beluisterde stations. Deze zijn gemakkelijk op te slaan, zodat je ze later snel terug kan vinden. In totaal beschikt de Dabman 30 digital radio over 10 voorkeuzestations voor DAB+ en 10 voor FM. De radio heeft ook een automatische tijdsynchronisatie plus een instelbaar (radio-)alarm. De aanwezige telescoopantenne is geschikt voor een EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Imperial Dabman i610 Hybride radio Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Imperial DABMAN i610. Ondersteunde frequentiebanden: DAB+, FM. Gemiddeld vermogen: 25 W. Type beeldscherm: TFT, Beeldschermdiagonaal: 7,11 cm (2.8"). Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100 Mbit/s. Type aansluitplug: 3,5 mm EUR 196.00 Meer informatie
>> meer lezen

Inventum IVW4508A Vaatwasser Wit (Sat, 10 Jun 2023)
De Inventum IVW4508A is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 10 couverts. De vaatwasser heeft een hoogte van 82 cm. Deze vaatwasser van het merk Inventum heeft energieklasse E. Voordelen van de Inventum IVW4508A * Bestekmand: bestek houd je makkelijk bij elkaar in de bestekmand * AquaStop voorkomt lekkage en waterschade * * * Bestekmand In een bestekmand blijft het bestek tijdens het programma op zijn plek zitten. Een mand is eenvoudig in de vaatwasser te plaatsen. Meestal staat een bestekmand in de onderste lade. AquaStop Als er een lekkage wordt opgemerkt zal de AquaStop zorgen dat de watertoevoer wordt afgesloten. Op manier wordt een lekkage met eventuele waterschade voorkomen. Ontdek meer van Inventum (https://www.expert.nl/Inventum) Bekijk alle Inventum vaatwassers (https://www.expert.nl/witgoed/vaatwassers/_merk-Inventum) EUR 479.00 Meer informatie
>> meer lezen

Etna KIF260ZT Inductie inbouwkookplaat Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
De Etna KIF260ZT inbouw inductiekookplaat is van alle gemakken voorzien. Zo heeft deze kookplaat vier koppelbare kookzones, met 10 verschillende standen en een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Daarnaast heeft deze Etna kookplaat tiptoetsen wat de kookplaat erg eenvoudig in gebruik maakt. De KIF260ZT beschikt over koppelbare zones zodat je een extra grote zone kan creëren voor een grillplaat of een vispan. Dankzij het Virtual Pan Design kun je door de subtiele signering precies zien waar je de pan moet plaatsen zodat je optimaal gebruik maakt van het vermogen van de zone. En of je van nu slow cooking of fast food houdt; dankzij de 10 kookstanden kun je uren op een laag 'vuurtje' sudderen maar ook razendsnel een gerecht verhitten. Ieder van de 4 zones heeft ook een boostfunctie; bijvoorbeeld om supersnel water aan de kook te brengen. Je kunt zowel centraal als per zone een timer instellen tot 99 minuten. Stel je het per zone in, dan krijg je aan het einde van de bereidingstijd EUR 429.00 Meer informatie
>> meer lezen

Etna OM971ZT Inbouw oven Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
De Etna OM971ZT inbouw oven is multifunctioneel, dankzij de 11 ovenfuncties. Zo is hij te gebruiken met onder- en bovenwarmte, onderwarmte, grill, dubbele grill + ventilator, ontdooifunctie, turbo hetelucht + onderwarmte, turbo hetelucht, eco-functie, Hydrolyse en voorverwarmen. Voor die functies is hij in te stellen op een temperatuur van 50 tot 250°C. Voordelen van de Etna OM971ZT * Inhoud: 70 liter * Multifunctionele oven met 11 ovenfuncties * Standaard meegeleverd: 1 grillrooster en 1 geëmailleerde bakplaat * Afmetingen (hxbxd): 36,4 x 47,5 x 40,2 cm Het gebruik van de Etna OM971ZT Een bakplaat of rooster kan op vijf niveaus worden ingestoken, waardoor jouw gerechten of baksels precies op de goede hoogte gegaard kunnen worden. De bediening van het apparaat gaat door middel van draaiknoppen en tiptoetsen. Daarmee kan je onder andere een digitale timer met uitschakelfunctie instellen. Ook heeft de oven een turbo heteluchtfunctie, waardoor gerechten snel klaar zijn. Ideaal EUR 529.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch MMZV0SB2 Kookaccessoires Groen (Sat, 10 Jun 2023)
Materiaal/Design * Duurzame bewaardoos gemaakt van Tritan: onbreekbaar, te gebruiken tot 60 graden celsius en smaak- en geurvrij * Alle kunststofmaterialen zijn BPA-vrij.Uitstekende ResultatenComfort / Reiniging * Aan de bovenzijde kunt u, middels draaiwielen, op eenvoudige wijze de bewaardatum (dag en maand) instellen. * De bewaardoos is vaatwasserbestendig. EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bosch MMZV0BT1 Kookaccessoires Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Materiaal/Design * Duurzaam Tritan materiaal: barstbestendig, geur- en smaakvrij. * Alle kunststofmaterialen zijn BPA-vrij.Uitstekende Resultaten * Handig deksel voor onderweg. * Andere levensmiddelen blijven ook 2x langer vers dan zonder vacuum.Comfort / Reiniging * Perfect voor op kantoor, (sport)school of onderweg. * Alle onderdelen zijn in de vaatwasser te reinigen. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

OneForAll URC1921 Afstandsbediening Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
One For All URC 1921. Merkcompatibiliteit: Sharp, juiste gebruik afstandsbediening: TV. Number of devices supported: 1. Input type: Drukknopen EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Omron HN289 Weegschaal Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Gemakkelijk en stijlvol wegen With the new HN289 Digital Personal Scale, weight measuring has just become more stylish. De HN289 weegschalen zijn leverbaar in vier kleuren: Ocean Blue, Midnight Black, Pink Blossom and Silky Grey. EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

Numatic NVM-1CH (5 STUKS) Stofzak Wit (Sat, 10 Jun 2023)
Numatic NVM-1CH stofzakken (5 stuks) onder andere geschikt voor alle Henry en Hetty stofzuigers van Numatic. EUR 11.95 Meer informatie
>> meer lezen

Numatic Henry Petcare HPC-200-11 Stofzuiger Groen (Sat, 10 Jun 2023)
Numatic Henry Petcare HPC-200-11 stofzuiger. De 'Next Generation' is aan bod: Henry Next, als opvolger van de meest complete stofzuigers van Numatic. In ontwerp, gemak en duurzaamheid weer verder ontwikkeld dan de voorganger Henry Plus. Met de energiezuinige motor van 620 watt bespaart u geld. Het lage geluidsniveau, de complete accessoire kit en het snoer van 12,5 meter maken het gebruiksgemak compleet. Accessoires kunnen achterop de ketel geplaatst worden. Zo heeft u uw favoriete benodigdheden bij elkaar. EUR 349.00 Meer informatie
>> meer lezen

KlikAanKlikUit APC3-2300R Draadloze stekkerset met 3 stekkers & afstandsbediening Schakelaar Wit (Sat, 10 Jun 2023)
Maak kennis met draadloze bediening! De slimme stekkerset is de ideale manier om kennis te maken met draadloze bediening en een smart home. De set bestaat uit 3 compacte stekkerschakelaars die je heel eenvoudig op afstand bedient met de meegeleverde afstandsbediening. Zo bedien je 3 afzonderlijke apparaten of lampen met een stekker heel eenvoudig vanaf de bank, je luie stoel of vanuit je bed. Een draadloze oplossing Waarom zou je elk licht in huis handmatig bedienen als je het vanuit je luie stoel kunt doen met slechts één druk op de knop. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je al je lampen en apparaten die op een stekker zijn aangesloten. Je hebt nu zelf de power in handen! Verspil geen tijd of energie aan het bedienen van je verlichting, zeker bij beperkte mobiliteit. De schakelaars werken met alle lampen en andere apparaten tot 2300 watt. Compact ontwerp Vanwege het compacte ontwerp van de stekkers kunnen deze in ieder stopcontact (binnenshuis) worden geplaatst, zonder EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

JVC HA-S31M Hoofdtelefoon Wit (Sat, 10 Jun 2023)
JVC HA-S31M-W. Type product: Headset. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Aanbevolen gebruik: Oproepen/muziek. Frequentiebereik koptelefoon: 10 - 26000 Hz. Snoerlengte: 1,2 m. Gewicht: 140 g. Kleur van het product: Wit EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0