De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer.

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Expert staat voor de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. 

 

Voor de folderweek aanbiedingen zie de nieuwe folder met nieuwe weekaanbiedingen!


Een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee deze shop van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Schitterende artikelen om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. 


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

TechniSat DigitRadio 230 DAB radio Oranje (ma, 15 apr 2024)
Ben je op zoek naar een veelzijdige radio die zowel thuis als op de werkplek zijn mannetje staat? Dan is de TechniSat DIGITRADIO 230 OD een uitstekende keuze. Deze radio combineert een strak design in zwart en oranje met zowel analoge als digitale tuning, waardoor je kunt genieten van een breed scala aan zenders via DAB+ en FM. Met een gemiddeld vermogen van 12 W levert de DIGITRADIO 230 OD een helder en krachtig geluid. Het LCD-beeldscherm zorgt ervoor dat je gemakkelijk navigeert door de menu's, die beschikbaar zijn in meerdere OSD-talen: Duits, Engels, Frans en Italiaans. De draaiknop voor volumeregeling biedt je fijne controle over het geluidsniveau, terwijl de robuuste bouw met stofafstotende en waterbestendige eigenschappen (IP65) de radio geschikt maakt voor elke omgeving. Met een krachtige Lithium-Ion accu van 4800 mAh geniet je tot wel 10 uur van je favoriete muziek, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen. De radio is uitgerust met handige functies zoals EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Duux DXCF10 Whisper Flex Smart Fan Statiefventilator Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Duux Whisper Flex Smart Fan ventilator is een pionier onder de design ventilatoren, vanwege de gratis smartphone app waarmee hij draadloos te besturen is. Als kers op de taart ziet de ventilator er nog een strak en modern uit. Voordelen van de Duux Whisper Flex Smart Fan * In te stellen op een hoogte tussen 51 en 88 cm * Diameter: 34 cm * 27 watt vermogen * 26 snelheden en meerdere standen Het gebruik van de ventilator De statiefventilator is verstelbaar in hoogte en kan daardoor ook als tafelventilator gebruikt worden. Hij is ontworpen om ook fluisterstil haar werk te doen, waardoor hij ideaal is voor het gebruik in de slaapkamer of in jouw kantoor. In de laagste snelheid heeft het namelijk maar een geluidsniveau van 13 dB en het dubbele bladontwerp vermindert het snijdende wind geluid. In de nachtmodus wordt het display na 10 seconden uitgeschakeld, waardoor jij lekker kan slapen. Door op een bedieningsknop te drukken, gaat het display weer aan. De werking van de EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Duux DXCF11 Whisper Flex Smart Fan Statiefventilator Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Duux Whisper Flex Smart Fan ventilator is een pionier onder de design ventilatoren, vanwege de gratis smartphone app waarmee hij draadloos te besturen is. Als kers op de taart ziet de ventilator er nog een strak en modern uit. Voordelen van de Duux Whisper Flex Smart Fan * In te stellen op een hoogte tussen 51 en 88 cm * Diameter: 34 cm * 27 watt vermogen * 26 snelheden en meerdere standen Het gebruik van de ventilator De statiefventilator is verstelbaar in hoogte en kan daardoor ook als tafelventilator gebruikt worden. Hij is ontworpen om ook fluisterstil haar werk te doen, waardoor hij ideaal is voor het gebruik in de slaapkamer of in jouw kantoor. In de laagste snelheid heeft het namelijk maar een geluidsniveau van 13 dB en het dubbele bladontwerp vermindert het snijdende wind geluid. In de nachtmodus wordt het display na 10 seconden uitgeschakeld, waardoor jij lekker kan slapen. Door op een bedieningsknop te drukken, gaat het display weer aan. De werking van de EUR 155.00 Meer informatie
>> meer lezen

Siemens LZ11DXI16 Afzuigkap accessoire Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
Los verkrijgbare accessoire * Startset voor recirculatie * Te combineren met wandschouwkap * Geïntegreerd ontwerp: geïntegreerde CleanAir Plus recirculatie startset is onzichtbaar in de schacht gemonteerd. Installatie is mogelijk op verschillende hoogtes. * Bestaande uit filterhouder, CleanAir Plus actief koolstoffilter, flexibele slang, 2 slangklemmen en montagemateriaal * Anti-allergeen functie: het filter houdt 99% van de pollen in de lucht vast en deactiveert allergenen die door het filter worden vastgehouden. * Anti-vis functie: speciale behandeling tegen visgeur * Geurreductie > 90% * Levensduur van CleanAir Plus koolstoffilter: min. 12 maanden Voordelen van de Siemens LZ11DXI16 * cleanAir Plus filter: filtert vieze geurtjes, pollen in de lucht en gedeactiveerde allergenen. EUR 142.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gigaset CL390RHX (Uitbreiding) Huistelefoon Grijs (Mon, 15 Apr 2024)
Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle uitbreiding voor je thuistelefoonnetwerk? De Gigaset CL390HX (Uitbreiding) in de kleur grijs is een uitstekende keuze. Deze draadloze handset biedt je niet alleen een modern design, maar ook gebruiksgemak dankzij de intuïtieve volumeregeling met knoppen. Het heldere TFT-beeldscherm met een resolutie van 96 x 64 pixels en een diagonaal van 5,08 cm (2") zorgt ervoor dat je alle informatie duidelijk kunt aflezen. Met een capaciteit van 150 entries in het telefoonboek heb je altijd je belangrijkste contacten binnen handbereik. De handset werkt op een frequentieband van 1.88 - 1.9 GHz, wat zorgt voor een heldere verbinding zonder storingen. De AC-adapter werkt op een ingangsspanning van 230 V en een frequentie van 50 Hz, met een typisch stroomverbruik van slechts 2,1 W. De Gigaset CL390HX is compact met een breedte van 52 mm, diepte van 23 mm en een hoogte van 173 mm, en weegt slechts 130 g. Deze handset is GAP-compatibel en kan eenvoudig EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Venta Bio-Pepermunt 3x10 ml-vak Klimaat accessoire (Mon, 15 Apr 2024)
De Venta Bio-Pepermunt is een geurolie voor de Venta Airwasher. De frisse geur van pepermunt heeft een verkoelende werking en verlicht de ademhaling. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Venta Bio-Geurset Nr.1 3x10 ml-vak Klimaat accessoire (Mon, 15 Apr 2024)
De Venta Bio-Geurset is een set geuroliën voor de Venta Airwasher. De set bestaat uit drie verschillende geuroliën: sinaasappel, grapefruit-sandelhout, en eucalyptus. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Venta Bio-Grapefruit-Sandelhout 3x10 ml-vak Klimaat accessoire (Mon, 15 Apr 2024)
De Venta Bio-Grapefruit-Sandelhout is een geurolie voor de Venta Airwasher. De geur van grapefruit zorgt voor een opgeruimd humeur, terwijl sandelhout een rustgevend en ontspannen effect heeft. Samen geven de geuren voor een motiverend effect en zorgen ze voor euforie. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Venta VENTAcel-HEPA+Carb-filter-1er-vak Klimaat accessoire Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De VENTAcel & VENTAcarb Filter is een filterset voor de LP60, LP60 WiFi en de LPH60 WiFi. De VENTAcel filter heeft een filtratie prestatie van ≥99,95% van deeltjes tot 0,1 micron. De VENTAcarb actiefkoolfilter filtert gassen en geuren tot en met 0,0002 micron. EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Melitta LOOK 1025-06 Koffiefilter apparaat Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De perfecte LOOK! Vier generaties van de populaire LOOK® serie hebben er de afgelopen twintig jaar aan bijgedragen dat Melitta tegenwoordig een van de grootste producenten van filterkoffiezetapparaten in Europa is. De nieuwe generatie LOOK® geeft opnieuw de toon aan - zowel visueel als technisch! Wat direct opvalt, is het moderne design met hoogwaardige elementen in roestvrijstaal. Op verzoek van veel van onze klanten kan het waterreservoir aan de zijkant nu worden uitgenomen. Hierdoor is het eenvoudiger te vullen en te reinigen dan ooit tevoren. Ook de zwenkfilter is nu uitneembaar, zodat ook die eenvoudig te reinigen is. De gepatenteerde AromaSelector® is voorzien van een gebruiksvriendelijke draaiknop. Hiermee kunt u de koffiesterkte individueel instellen: van mild tot sterk, naar uw eigen smaak. En natuurlijk is de nieuwe LOOK® Perfection ook voorzien van beproefde functies, zoals de druppelstop en een programmeerbare warmhoudplaat. Dankzij de door ons ontwikkelde 3-in-1 EUR 72.95 Meer informatie
>> meer lezen

Etna KCV154 Keramische kookplaat Wit (Mon, 15 Apr 2024)
Voordelige keuze De KCV154WIT keramische kookplaat is de meest voordelige keuze bij het vervangen van je oude kookplaat. De kookplaat is standaard uitgerust met een Perilex stekker voor aansluiting op een Perilex stopcontact. Met een breedte van 54 cm past hij perfect op een tafelmodel koelkast van 55 cm breed. Wil je een gaskookplaat vervangen? Laat dan je meterkast aanpassen met een Perilex aansluiting. Bedieningsgemak De handige draaiknoppen geven het bedieningsgemak van de traditionele gaskookplaat en zijn aan de voorkant gepositioneerd zodat dit niet ten koste gaat van de kookruimte. EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Etna KIV254K Inductie kookplaat Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Etna KIV254KWIT is de perfecte inductiekookplaat ter vervanging van je gaskookplaat. Hij is plug & play op een normaal geaard stopcontact en met een breedte van 54 cm past deze ook nog eens perfect op een tafelmodel koelkast. Voordelen van de Etna KIV254KWIT * 10 standen incl. booststand * Veiligheid: restwarmte indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing en panherkenning * Past perfect op tafelmodel koelkasten vanaf 55 cm breed Bedieningsgemak Wat deze inductiekookplaat echt uniek maakt zijn de draaiknoppen om het bedieningsgemak van je oude gaskookplaat te evenaren. Uitgerust met het slimme powermanagement kunnen 4 zones gelijktijdig gebruikt worden tot en met stand 7. Met de 3 kW PowerZone breng je in no-time een grote pan water aan de kook met behulp van het automatische aankookprogramma. Zodra het water kookt schakelt de kookplaat automatisch terug naar een doorkookstand. Warmhoud functie Ook handig is de warmhoud functie, deze functie houdt het eten op een constante EUR 599.00 Meer informatie
>> meer lezen

AEG IAR64413FB SenseBoil Inductie inbouwkookplaat Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De AEG IAR64413FB inbouw inductiekookplaat met Senseboil technologie. Wanneer het water kookt, schakelt de kookplaat automatisch over naar een lagere stand. De kookplaat is 60 cm breed. Dankzij Hob2Hood maakt de kookplaat draadloos verbinding met een bijpassende Hob2Hood afzuigkap. Voordelen van de AEG IAR64413FB * SenseBoil - De kookplaat schakelt automatisch naar een lagere stand wanneer het water kookt * Hob2Hood - een bijpassende Hob2Hood afzuigkap wordt draadloos door de kookplaat aangestuurd * Boostfunctie voor extra snel koken * Directe temperatuurselectie voor elke kookzone * FlexPower management - Zowel geschikt voor aansluiting op 1-fase als op 2-fasen stopcontact. AEG inbouw inductiekookplaat met SenseBoil De AEG IAR64413FB is een 60 cm brede inbouw inductiekookplaat met 4 kookzones. Hij is voorzien van diverse handige technologieën, zoals SenseBoil, Hob2Hood, een boostfunctie en Directe temperatuurselectie. Het maximale aansluitvermogen is 7200 watt. Aansluiting EUR 479.20 Meer informatie
>> meer lezen

AEG IKB8440SFB Inductie inbouwkookplaat Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
Met de AEG IKB8440SFB inductiekookplaat stel je dankzij de handige toetsen gemakkelijk precies de juiste temperatuurstand in. En tijdens het koken worden de pannen nog sneller opgewarmd dankzij de boostfunctie. De kookplaat is makkelijk schoon te maken en blijft koel rondom de kookzones. De voordelen van de AEG IKB8440SFB: * Vermogen van de kookzones bedraagt 2300 - 3200 watt * Restwarmte indicator en handige timer * Aan/uit indicator en een handige pauzefunctie * De pannen worden sneller opgewarmd dankzij de boostfunctie 4 kookzones met boostfunctie Het vermogen van de kookzones bedraagt 2300-3200 watt. Alle vier de kookzones zijn tegelijkertijd te gebruiken en beschikken over een boostfunctie. Temperatuurbegrenzing is aanwezig en een indicator geeft de actieve kookzone aan. Iedere kookzone beschikt ook over automatische pandetectie. Handige functies voor optimaal gebruiksgemak Daarnaast beschikt deze inductiekookplaat ook over een restwarmte indicator en een handige timer. EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Moccamaster KBG SELECT Koffiefilter apparaat Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Moccamaster KBG SELECT is een koffiefilter apparaat, geschikt voor het zetten van zowel 6 als 10 koppen koffie. Dankzij de nieuwe keuzeschakelaar selecteer je of je een volle of halve pot koffie wilt zetten, zonder dat de volle smaak van de koffie verloren gaat. De voordelen van de Moccamaster KBG SELECT: * ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen koffie * Perfecte zettemperatuur van 92-96º waardoor de koffie minder zuur en bitter wordt * Geluidsarme bereiding van 10 kopjes binnen 6 minuten * De deksel met mengpijp garandeert homogene koffie Ideale balans tussen zoet en bitter dankzij de perfecte zettemperatuur Met de Moccamaster KBG SELECT is een lekker bakje koffie nooit ver weg. Het koffiefilter apparaat is ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen, en bereidt geluidsarm 10 kopjes binnen 6 minuten. Dankzij de perfecte zettemperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën van op, waardoor de smaak ideaal gebalanceerd wordt tussen zoet- en bitterheid. Altijd EUR 209.00 Meer informatie
>> meer lezen

Moccamaster KBG SELECT Koffiefilter apparaat Grijs (Mon, 15 Apr 2024)
De Moccamaster KBG SELECT is een koffiefilter apparaat, geschikt voor het zetten van zowel 6 als 10 koppen koffie. Dankzij de nieuwe keuzeschakelaar selecteer je of je een volle of halve pot koffie wilt zetten, zonder dat de volle smaak van de koffie verloren gaat. De voordelen van de Moccamaster KBG SELECT: * ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen koffie * Perfecte zettemperatuur van 92-96º waardoor de koffie minder zuur en bitter wordt * Geluidsarme bereiding van 10 kopjes binnen 6 minuten * De deksel met mengpijp garandeert homogene koffie Ideale balans tussen zoet en bitter dankzij de perfecte zettemperatuur Met de Moccamaster KBG SELECT is een lekker bakje koffie nooit ver weg. Het koffiefilter apparaat is ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen, en bereidt geluidsarm 10 kopjes binnen 6 minuten. Dankzij de perfecte zettemperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën van op, waardoor de smaak ideaal gebalanceerd wordt tussen zoet- en bitterheid. Altijd EUR 219.00 Meer informatie
>> meer lezen

Moccamaster KBG SELECT Koffiefilter apparaat Rood (Mon, 15 Apr 2024)
De Moccamaster KBG SELECT is een koffiefilter apparaat, geschikt voor het zetten van zowel 6 als 10 koppen koffie. Dankzij de nieuwe keuzeschakelaar selecteer je of je een volle of halve pot koffie wilt zetten, zonder dat de volle smaak van de koffie verloren gaat. De voordelen van de Moccamaster KBG SELECT: * ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen koffie * Perfecte zettemperatuur van 92-96º waardoor de koffie minder zuur en bitter wordt * Geluidsarme bereiding van 10 kopjes binnen 6 minuten * De deksel met mengpijp garandeert homogene koffie Ideale balans tussen zoet en bitter dankzij de perfecte zettemperatuur Met de Moccamaster KBG SELECT is een lekker bakje koffie nooit ver weg. Het koffiefilter apparaat is ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen, en bereidt geluidsarm 10 kopjes binnen 6 minuten. Dankzij de perfecte zettemperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën van op, waardoor de smaak ideaal gebalanceerd wordt tussen zoet- en bitterheid. Altijd EUR 259.00 Meer informatie
>> meer lezen

Moccamaster KBG SELECT Koffiefilter apparaat Rood (Mon, 15 Apr 2024)
De Moccamaster KBG SELECT is een koffiefilter apparaat, geschikt voor het zetten van zowel 6 als 10 koppen koffie. Dankzij de nieuwe keuzeschakelaar selecteer je of je een volle of halve pot koffie wilt zetten, zonder dat de volle smaak van de koffie verloren gaat. De voordelen van de Moccamaster KBG SELECT: * ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen koffie * Perfecte zettemperatuur van 92-96º waardoor de koffie minder zuur en bitter wordt * Geluidsarme bereiding van 10 kopjes binnen 6 minuten * De deksel met mengpijp garandeert homogene koffie Ideale balans tussen zoet en bitter dankzij de perfecte zettemperatuur Met de Moccamaster KBG SELECT is een lekker bakje koffie nooit ver weg. Het koffiefilter apparaat is ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen, en bereidt geluidsarm 10 kopjes binnen 6 minuten. Dankzij de perfecte zettemperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën van op, waardoor de smaak ideaal gebalanceerd wordt tussen zoet- en bitterheid. Altijd EUR 217.00 Meer informatie
>> meer lezen

Moccamaster KBG SELECT Koffiefilter apparaat Oranje (Mon, 15 Apr 2024)
De Moccamaster KBG SELECT is een koffiefilter apparaat, geschikt voor het zetten van zowel 6 als 10 koppen koffie. Dankzij de nieuwe keuzeschakelaar selecteer je of je een volle of halve pot koffie wilt zetten, zonder dat de volle smaak van de koffie verloren gaat. De voordelen van de Moccamaster KBG SELECT: * ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen koffie * Perfecte zettemperatuur van 92-96º waardoor de koffie minder zuur en bitter wordt * Geluidsarme bereiding van 10 kopjes binnen 6 minuten * De deksel met mengpijp garandeert homogene koffie Ideale balans tussen zoet en bitter dankzij de perfecte zettemperatuur Met de Moccamaster KBG SELECT is een lekker bakje koffie nooit ver weg. Het koffiefilter apparaat is ECBC gecertificeerd voor zowel 6 als 10 koppen, en bereidt geluidsarm 10 kopjes binnen 6 minuten. Dankzij de perfecte zettemperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën van op, waardoor de smaak ideaal gebalanceerd wordt tussen zoet- en bitterheid. Altijd EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Epson 603 - Zeester Inkt Paars (Mon, 15 Apr 2024)
De Epson 603 - Zeester Magenta cartridge is geschikt voor inktjet. Verder print je tot wel 130 pagina's in kleur. De cartridge print in: magenta. De cartridge is een singlepack en heeft 1 kleur. EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bestron AAC9000 Mobiele airco Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Bestron AAC9000 is een mobiele 3-in-1 airconditioner. Gebruik het apparaat voor airconditioning, als ventilator of als luchtontvochtiger. De airconditioner is plaatsbesparend en compact en heeft een koelvermogen van 9000 BTU voor het koelen van ruimtes tot 80 m3. De voordelen van de Bestron AAC9000: * Koelvermogen van 9000 BTU * Koelt ruimtes tot 80 m3 * Extra lang snoer van 1,50 meter * Eenvoudig verplaatsbaar door 4 robuuste wielen * Ook te gebruiken als ventilator en als luchtontvochtiger * Sleep modus werkt stil en energiezuinig Stille werking en eenvoudige bediening Deze airconditioner van Bestron heeft een stille werking van 65 dB en is eenvoudig te bedienen via het digitale LED schakelpaneel of de meegeleverde afstandsbediening. En omdat de temperatuur instelbaar is van 16 tot 31 graden, kan je het apparaat precies afstellen naar eigen wens. Dankzij de 4 robuuste wielen is hij zelfs eenvoudig verplaatsbaar, zodat je hem precies kan neerzetten waar jij EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cloer 6679 Fonduepan Zwart (Mon, 15 Apr 2024)
De Cloer 6679 is een fonduepan voor maximaal 8 personen. De fonduestokken zijn kleur gecodeerd, zodat je precies weet welke fonduestok van jou is. De voordelen van de Cloer 6679: * Spatbescherming * De pot, fonduestokken en spatbescherming zijn vaatwasmachinebestendig * Variabele temperatuurregeling * Inhoud 1,5 liter Volledige controle dankzij de variabele temperatuurregeling Beleef gezellige avonden met familie en vrienden en fondue met tot wel 8 personen. Dankzij de kleur gecodeerde fonduestokken weet je altijd welke fonduestok van jou is, en de weerhaken zorgen voor een betere grip. De variabele temperatuurregeling geeft je volledige controle over de temperatuur van de fondue, en de spatbeschermingsdeksel voorkomt vlekken op de tafel of in je kleren. EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Magnat Signature 707 per stuk Vloerstaande speaker Wit (Mon, 15 Apr 2024)
De Magnat Signature 707 is een 4-weg vloerstaande luidspreker die geluidskwaliteit biedt die je van Magnat mag verwachten. De 707 is het topmodel uit de Signature 700-serie en is met een hoogte van één meter een indrukwekkend aanzicht in iedere woonkamer. De voordelen van de Magnat Signature 707: * 4-weg vloerstaande luidspreker met basreflextechnologie * Prachtig aanzicht in iedere woonkamer * Produceert lage frequenties tot 22 Hz * Tijdloos en modern design Ontdek optimale geluidsnauwkeurigheid De Signature 707 verspreidt gemakkelijk lage frequenties tot een indrukwekkende 22 Hz. En omdat de 707 over een Hi-Res dubbel tweetersysteem beschikt, is maximale geluidsnauwkeurigheid en transparantie een feit. Goede stabiliteit Verstelbare metalen spikes zorgen voor een goede stabiliteit en akoestische ontkoppeling. De solide aansluitklem maakt bi-bedrading of bi-versterking mogelijk. EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Marmitek GLOW XXLI - Smart Wi-Fi LED filament bulb XXL - E27 | 650 lumen | 6 W = 40 W Smartverlichting Transparant (Mon, 15 Apr 2024)
De Marmitek GLOW XXLI is een smart Wi-Fi ledlamp met een luxe uitstraling. Koppel de lamp aan de Smart me app om de lamp automatisch aan of uit te zetten en om te communiceren met andere Marmitek smart producten. De voordelen van de Marmitek GLOW XXLI: * Lichtsterkte 650 lumen * Dimbaar via de Smart me app * Amazon Alexa en Google Assistant ondersteuning: bedien de lamp met je stem * Aan of uitzetten met de bestaande lichtschakelaar Op afstand bedienbaar Deze slimme ledlamp is op afstand te bedienen met zowel je stem als met je smartphone of tablet. Dankzij de Amazon Alexa en Google Assistant ondersteuning dim je de lamp met je stem, terwijl je in de Smart me app de timing instelt waarop de lamp automatisch aan of uit gaat. De lamp werkt gelijk na aansluiting, en dankzij het luxe design is de lamp een aanwinst voor ieder interieur. EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Marmitek VIEW MO - Smart Wi-Fi camera - outdoor | HD 1080p | motion detection | recording IP-camera Zilver (Mon, 15 Apr 2024)
De Marmitek VIEW MO is een smart outdoor Wi-Fi camera met bewegingsdetectie. Met de camera is het mogelijk om video's op te nemen op een SD kaart, zodat je toegang hebt tot de beelden. De voordelen van de Marmitek VIEW MO: * Ontvang notificaties op je smartphone via de Smart me app * Geïntegreerde speaker en microfoon voor 2-weg communicatie * Waterdicht * Nachtzicht 15 meter dankzij infrarood Zien wat er thuis gebeurd, zonder dat je er zelf bent Met deze slimme outdoor camera zie je wat er rondom het huis gebeurt, zonder dat je er zelf bent. De camera verstuurd notificaties naar je smartphone wanneer er bewegingen worden gedetecteerd. Je kunt de beelden opslaan op een SD kaart, zodat je deze ook later kunt bekijken. Dankzij de geïntegreerde speaker en microfoon kun je communiceren met degene die op de camera wordt waargenomen. Daarnaast is de camera waterdicht, zodat je deze ook rustig in de regen kunt laten staan. EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0