Boekennieuws

Boekennieuws

Bestverkochte boeken in Nederland - Gratis thuisbezorgd

Uitgelicht in de media

 

Deze maand kregen deze prachtige boeken aandacht in de media. We zetten ze voor je op een rijtje, dan kun je zelf zien of je volgende boek erbij zit.


In de media wordt er veel aandacht gegeven aan de nieuwste boeken, maar ook aan bestsellers. 

 

Bent u op zoek naar een nieuw boek, wat uw wensen ook zijn, er zit altijd een leuk boek voor u bij. Kijkt u gerust hieronder en zit uw boek er niet bij, klik dan op een boek en u krijgt nog veel meer leuke boeken te zien.

 

Veel lees plezier!


In de bekende tv programma’s zoals Koffietijd, Jinek, RTL Late Night en de Wereld Draait Door, maar in gedrukte nieuwsberichten zoals NRC, de Volkskarant, NRC en Trouw worden ook vaak verschillende boeken besproken. Matthijs van Nieuwkerk bespreekt elke maand in de Wereld Draait Door met zijn gasten en schrijvers het Boek van de maand.Deze boeken worden gekozen door hét boekenpanel van DWDD. Ook in het programma Tijd voor Max bespreekt Sybrand Niessen soms boeken die aandacht verdienen.

 

In Koffietijd geeft schrijfster en columniste Susan Smit op één vrijdag in de maand heel veel interessante boekentips. Door al die recensies, interviews met schrijvers en boekbesprekingen krijg je vanzelf zin om te lezen. De leverancier van onderstaande boeken houdt al deze boeken in de media voor je in de gaten en zet ze op één handige overzichtspagina. Dus als je op de tv een leuk boek voorbij ziet komen, kan je snel op deze site kijken om het boek te bestellen. Gemakkelijk en snel in huis!

 

Een leuk boek is natuurlijk ook altijd leuk om cadeau te geven aan je vader of moeder of een ander familielid en een boek geven vat op de tv besproken is dan weet je zeker dat dit een succes is.

Op vakantie is het natuurlijk ook altijd handig een leuk boek bij de hand te hebben.

De nieuwste boeken online bestellen, dat kan, maak een keuze uit de lijst hieronder.

RSS productfeed

Het oog in de storm (zo, 15 dec 2019)
Bevat de modules Ethiek, Sociale & Politieke filosofie, Cultuurfilosofie en Antropologie. EUR 30.00 Meer informatie
>> meer lezen

Het oog in de storm (Sun, 15 Dec 2019)
Bevat de modules Logica & Retorica, Metafysica, Kenleer en Wetenschapsfilosofie en Kunstfilosofie. EUR 22.50 Meer informatie
>> meer lezen

De luistercoach (Sun, 15 Dec 2019)
exploreren - reflecteren - innoveren - integreren De luistercoach bevat emotiedobbelstenen. Dit is ontwikkeld om op een eenvoudige en speelse wijze gesprekken te verdiepenen relaties te intensiveren. Ze kunnen gebruikt worden in alledaagse situaties, bijvoorbeeld bij een gesprekje met de kinderen als ze thuiskomen na een schooldag, maar ook in professionele begeleidingstrajecten, zoals loop-baancoaching en relatietherapie. Daar kunnen ze behulpzaam zijn bij het verkennen van dilemmas en het exploreren van de meerstemmigheid in de gevoelens die zich voordoen. De handleiding schetst eerst beknopt de methodische en theoretische achtergrond van het werken met de dobbelstenen en beschrijft vervolgens enkele spelvarianten. Voor meer informatie zie: www.deluistercoach.nl EUR 35.00 Meer informatie
>> meer lezen

De Wetten van de Magie 9 - Ketenvuur (Sun, 15 Dec 2019)
Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos - de Wetten van de Magie - dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de hele wereld miljoenen lezers aan zich wist te binden. Als Richard Cypher, de Zoeker, weer bij zijn positieven komt nadat hij op het slagveld ernstig gewond is geraakt, constateert hij tot zijn verbijstering dat zijn geliefde Kahlan spoorloos is. Erger nog: niemand kan zich haar herinneren - het is alsof zij nooit heeft bestaan! EUR 27.50 Meer informatie
>> meer lezen

Ythaq 1 - Onbekende wereld (Sun, 15 Dec 2019)
Het begint allemaal met de crash van een peperduur luxueus ruimtejacht op de planeet ythaq.een wereld waarover weinig of niest bekend is. Onder de overlevenden zijn Graniet Welgoat. een jeugdige en impulsieve astronavigator-in-opleiding, de elektrotechnicus Narvarth Bodissey, en een beeldschone passagier. Opgejaasgd door meedogenloze huurlingen en dat is nog maar het begin van alle ellendeontdekt het drietal op hun vlucht een wonderlijke, middeleeuwse wereld, bevolkt door. uiteenlopen de rassen en soorten maar ook door minder goed benoembare levenesvormen. Algauw trijst de vraag of de crash wel toevalling was, of er geen opzet in het spel was De spanning stijgt gestaag als steeds duidelijker wordt dat de onfortuinlijke ruimtereizigers neit de eerste schipbreukelingen op Ythaq zijn. En dan is e rook nog de vraag, misschien wel de belangrijkste van allemaal. Welk verschrikkelijk geheim gaat er schuil achter de overdadige pracht van kasteel Ythaq? Christophe Arleston is al, jaren onbetwist een van de beste en meest succesvolle stripscenaristen in Frankrijk. Hij is vooral bekend als bedenker van hoogst oorsprinkelijke fantasy-werelden. Onder meer de wereld van Lanfeust en Trollen van Troy. Zijn landgenoot en tekenaar Adrien Floch maakte eerder furore met het Karakteristieke Slhoka. EUR 8.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ythaq 2 - Dubbelgangers (Sun, 15 Dec 2019)
Geen rustig ogenblik is ze na de crash op de woeste planet Ythaq gegund, astronavigator Graniet Welgoat en elektrotechnicus Narvarth Bodissey. Ternauwernod zijn ze met de hulp van de Feng Tao en de Banfoe Grurgor ontsnapt aan de gevreesde Dhokas en zijn huurlingen. Nu zijn ze op weg naar de stad Kreac'h waar ze Callista, voor wie ze persoonlijk verantwoordelijk zijn. hopen te bevrijden. Een ontmoetring onder benauwende omstandigheden met het reizend gezelschap van meester Zompat levert evenwel nieuwe verwikkelingen op. En dan zijn zij er nog, de listige markgravin Ofyde en de wrede Dhokas. Zij hebben, en dat geldt voor allebei, zo hun eigen agenda... Christophe Arleston is al jaren onbetwist een van de beste en meest succesvolle stripscenaristen in Frankrijk. Hij is vooral bekend als bedenker van hoogt oorspronkelijke fantasy-werelden, onder meer de wereld van Lanfeust en Trollen van Troy. Zijn landgenoot en tekenaar Adrien Floch maakte eerder forore met het karakteristieke Slhoka. EUR 8.95 Meer informatie
>> meer lezen

De Wetten van de Magie 10 - Fantoom (Sun, 15 Dec 2019)
Richard Cypher speurt met grote gedrevenheid naar zijn Kahlan, die blijkbaar voor de rest van de wereld niet bestaat, nooit heeft bestaan, en die alleen híj zich kan herinneren. Kahlan, op haar beurt, is genoodzaakt haar verloren identiteit te achterhalen, en om te weten te komen waarom zij het middelpunt is in de vernietigende strijd die overal om haar heen woedt. Ze beseft niet dat het antwoord op die vraag het duisterste van alle geheimen rond haar raadselachtige verleden zal onthullen. Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos de Wetten van de Magie dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de gehele wereld miljoenen aan zich wist te binden. EUR 27.50 Meer informatie
>> meer lezen

Boeddha 5 - Hertenpark (Sun, 15 Dec 2019)
Op historische leest geschoeide literaire fantasy in stripvorm met een bijzonder sterke spirituele lading, gepresenteerd op graphic novel-formaat, dus in boekvorm. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Boeddha 6 - Ananda (Sun, 15 Dec 2019)
Op historische leest geschoeide literaire fantasy in stripvormmet een bijzonder sterke spirituele lading, gepresenteerd op graphic novel-formaat, dus in boekvorm. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Boeddha 7 - Prins Ajatasattoe (Sun, 15 Dec 2019)
In het koninkrijk Magadha maakt de jonge prins Ajatasattoe zich ernstig zorgen over de profetie die voorspelt dat hij op een kwade dag zijn vader zal vermoorden. Hij verwijt Boeddha de breuk tussen vader en zoon. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Boeken nieuws

Reactie schrijven

Commentaren: 0