WILDDINER- EN LUNCH IN DE JACHTKAMER

Robuust, met veel eikenhout, een grote haard, leren fauteuils en Chesterfield banken waar je lekker in kunt loungen. In de Jachtkamer vindt u de sfeer van jacht, gezelligheid en warmte. Een uitermate geschikte locatie voor het jachtdiner op zaterdag 10 en zondag 11 november. Lekker borrelen bij de open haard en op het winterse terras, luisteren naar een inspirerend verhaal over de jacht, lekker genieten van een heerlijk uitgeserveerd 5-gangen diner.


De kosten voor het diner zijn € 65,- per persoon (incl. bier, wijn en Landgoedsappen).

 


Nieuw!
Nieuw dit jaar is onze Jachtlunch op zondag 11 november. Om 11.30 uur worden de gasten verwacht op het landgoed en ontvangen we de gasten met een kopje koffie of thee. Om 12.00 uur start de wandeling met gids over het landgoed. Om 13.00 uur komen de gasten terug en mogen ze aanschuiven bij de Jachtlunch in onze gezellige Jachtkamer. De kosten voor de lunch zijn € 65,- per persoon (incl. bier, wijn en Landgoedsappen).

Kaarten

Kaarten zijn direct te koop via de ticketshop (zie onze website: www.marienwaerdt.nl) of te reserveren via email ellie@marienwaerdt.nl.

WILDDINER- EN LUNCH IN DE JACHTKAMER

Reactie schrijven

Commentaren: 0