Crea Weekend Rijswijk, 30 augustus 2018

Ontdek je creativiteit op het Crea Weekend Het Crea Weekend in De Broodfabriek gaat weer bijna van start, op 7, 8 & 9 september is het zover. Nieuw is het DIY Café, waar het volledig draait om ‘Do It Yourself’. 

Bij het DIY Café, zijn er workshops te volgen met een verschillend thema per dag.


Op vrijdag staat het Café volledig in het thema van ‘Haken & Macramé’, op zaterdag ‘Papier & Illustratie’ en op zondag staat ‘Naaien en Borduren’ centraal. 

 Er zijn diverse workshops en demonstraties te volgen. Haak aan bij een haak- en breiles, workshop tangle tekenen, workshop diamond paintings maken, of schrijf over de leuke dag met handlettering.  

Mocht er thuis nog een brei- en/of haakwerkje liggen die nog wel wat liefde en aandacht kan gebruiken, neem deze dan zeker mee naar de beurs. Op het ‘Haak gezellig aan plein’ zitten professionals klaar om iedereen verder te helpen. Natuurlijk zijn hier ook de ervaren breisters en haaksters welkom met hun eigen handwerkjes. 

Het ticket voor het Crea Weekend op zaterdag 8 en zondag 9 september is tevens geldig voor een spiritueel bezoek aan Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek. 

 

 

Datum   : 7, 8 & 9 september in De Broodfabriek Adres   : Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur Entree : Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Telefoon  : 070-3075900 Website   : www.creaweekend.nl  

Crea Weekend  Rijswijk, 30 augustus 2018

Reactie schrijven

Commentaren: 0