Mini Camping Landzicht

Aan de rand van de schitterende staatsbossen ✅ van Drenthe met heide, vennen en zandverstuivingen, biedt deze landelijk gelegen camping veel mogelijkheden voor liefhebbers van wandelen, fietsen en rust.


Om met deze oase van rust en ruimte kennis te maken of om deze omgeving beter te leren kennen zijn er prachtige wandel- fietstochten mogelijk direct vanaf de camping.De vooringang van de camping is zeer goed te bereiken met de auto / fiets en ideaal met het openbaar vervoer, bushalte (lijn Emmen/Assen) naast de ingang.
Vanuit de achteruitgang wandelt of fiets u direct boswachterij Sleenerzand in.

De camping is uitermate geschikt voor kampeerder die willen genieten van de natuur, rust en ruimte. Omdat onze camping niet gericht is op kinderen is het zeer geschikt voor de 45+er. Mocht u nog niet 45+ zijn maar wel op zoek bent naar natuur, rust en ruimte bent u natuurlijk ook van harte welkom. Op de camping vindt u 15 royale plaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en water.

In de directe omgeving vindt u diverse bezienswaardigheden zoals: de hunebedden, openluchtmuseum Ellert en Brammert, museumdorp Orvelte en de Noorderdierenpark te Emmen. Tevens zijn er bosmeren waar u heerlijk kunt zwemmen.

Het plaatsje Schoonoord waar u al uw dagelijkse inkopen kunt doen is op 10 minuten fietsafstand te bereiken.afwasgelegenheid tevens met warm water en een stortbak voor het chemische toilet.

 

Er zijn 2 kampeermogelijkheden: een autovrij veld, uw auto parkeert u op het parkeer terrein achter de toegangspoort of een kampeerveld waar u uw auto naast uw caravan of tent parkeert. Dit is ook een ideale plaats voor uw camper.

Voor fietskampeerders en rugzakkers is er altijd plaats.

Honden worden ook op de camping toegelaten, zij moeten wel worden aangelijnd.

Voor meer info zie Mini Camping Landzicht.

Mini Camping Landzicht

Reactie schrijven

Commentaren: 0