Met servetten dakpannen en of leisteen plaatjes versieren

Was de dakpan eerst en laat drogen. Nu eerst de dakpan geheel verven, dus ook de achterkant, het liefst in een lichte kleur dan komt het servet beter uit. Goed laten drogen. Gebruik eventueel een föhn.

Neem van een servet de bovenste laag (van de drie). Knip een gedeelte uit of gebruik het hele servet. Smeer de dakpan in met chemage en als het bijna droog is, dan het servet er opplakken en voorzichtig aanwrijven met je vingers. 


Alle vouwen behoedzaam wegwrijven, altijd naar de buitenkant. Als het goed droog is nogmaals insmeren met chemage. Weer goed laten drogen.

 

Ook andere materialen kunt u op de dakpan plakken of er wat bij schilderen, b.v: welkom, uw huisnummer of uw naam. Daarna eventueel met glans- of buitenvernis bewerken zeker als u de dakpan buiten zet of hangt.


Voor meer info zie Creatief-Idee

 

 

 

 Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

Met servetten dakpannen en of leisteen plaatjes versieren

Reactie schrijven

Commentaren: 0