Vakantiewoning in Oudemirdum

Gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland ✅ ligt, zoals men zegt, de parel van Gaasterland. Hiermee wordt het brinkdorp Oudemirdum bedoeld. Waarom men het de parel van Gaasterland noemt, mag duidelijk zijn. Oudemirdum ligt namelijk als in een schelp opgesloten tussen prachtige Bossen, Gaasten en Kliffen, het IJsselmeer en het riante merengebied in zuid west Friesland. 


Dit maakt Oudemirdum tot een vakantiedorp bij uitstek. Uitermate geschikt als startlocatie voor vele soorten van vakantieplezier, zoals wandelen, fietsen, huifkartochten, zwemmen, varen, vissen, dagtochten en wat al niet meer. Veel ideeën zijn in deze website opgenomen. 


Bekijk ze eens....... 

 

In juist in dit dorp ligt de prachtige vakantie- bungalow van de familie Winkel. Uw ideale rustplek voor uw verblijf in Gaasterland. Geschikt voor het gehele jaar.

 

 

 

Hond toegestaan. 


De vakantiewoning zit gedeeltelijk vast aan de woning van de eigenaren, maar heeft een eigen entree, parkeerplaats en tuin met terras. Geschikt voor verhuur gedurende het gehele jaar. De vakantiewoning staat aan de rand van het brinkdorp Oudemirdum, tegen het bos en ongeveer 900 meter van het IJsselmeer.

In de directe omgeving is veel vis-, vaar- en zwemwater, waaronder De Wyldemerk, Fluessen, Slotermeer en niet te vergeten het IJsselmeer. Ook kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Het huisje is direct aangesloten op een fietspadennetwerk. Tevens ligt het aan de 11-stedenroute.

 

In het huisje is natuurlijk een informatiemap aanwezig met daarin o.a. ruime informatie over fiets- en wandel mogelijkheden, musea in de omgeving, activiteiten en de Friese elfsteden.

 

 

Voor meer info zie Vakantiewoning in Oudemirdum

Vakantiewoning in Oudemirdum

Reactie schrijven

Commentaren: 0