Vakantiehuisjes op de Veluwe op een zeer rustig park, ideaal voor ouderen

Dit jaar maar eens op vakantie in eigen land. Wat gaat dit jaar ons brengen, een jaar vol onzekerheden. Maar een jaartje niet op vakantie in het buitenland maar gewoon doorbrengen op de Veluwe. Er is voldoende te zien, uitgestrekte bossen prachtige heidevelden en voor vertier hoef je ook niet ver te gaan. Julianatoren, Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul, Burgerdierenpark en het Openluchtmuseum, het ligt allemaal binnen handbereik! In Nunspeet is nog het Subtropisch Zwembad de Brake en in Biddinghuizen: Walibi World.

Bungalowpark Veluwe ligt centraal op de Veluwe en u wandelt zo van het park het bos in en met de fiets zit u binnen enkele tellen op de uitgestrekt heidevelden.


Op Bungalowpark Veluwe zijn enkele huisjes van particulieren die voor verhuur beschikbaar zijn. De chalets zijn allemaal verschillend ingericht maar hebben allemaal een complete inrichting. De een is wat luxer en completer ingericht dan de ander maar allemaal hebben ze een goed comfort.

Er zijn ook nog enkele vakantiewoningen voor de verkoop beschikbaar!

 

 

Enkele voorbeelden van de chalets op dit recreatiepark.


Het chalet, Paardeweide 6, “De Eekhoorn”, is geschikt voor 4 personen en ziet er als nieuw uit, er zijn twee slaapkamers, een ruime ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed en een ruime slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, centrale verwarming, ruime badkamer met douchecabine en een mooie open keuken met vaatwasser, combioven, afzuigkap, koelkast en apart diepvriesgedeelte.

Het is sfeervol ingericht, TV met CAI-aansluiting, wasmachine en droger!

U kunt parkeren bij het chalet en er is een blokhut waar twee fietsen voor u klaar staan.

Aansluiting ADSL kan geregeld worden!

Op de site van deze woning kunt u een complete inventarislijst zien, echt een aanrader op dit park.

U kunt hier de site van de “Eekhoorn” bekijken.


Staanplaats 28

 

Luxe huis, gelegen aan de rand van het park met vrij uitzicht

 

LET OP: DIT HUISJE IS NIET BESCHIKBAAR VOOR WEEKENDEN, ALLEEN HELE WEKEN OF MIDWEKEN.

 

Geschikt voor maximaal 4 personen

 

Het huisje ligt op een perceel met aangelegde tuin, een groot zonnig terras, parkeerplaats voor één auto en een tuinhuis.

 

Indeling huisje: Woonkamer met open keuken, v.v. gasfornuis, oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar het terras.  Radio ook aanwezig, dit huisje heeft geen TV.  Het huisje heeft een badkamer met douchekabine, wastafel en toilet.

 

Twee slaapkamers: De hoofdslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed (200 x 160 cm), de tweede slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Dekbedden en kussens aanwezig voor 4  personen.

 

Verwarming d.m.v. CV. Roken en huisdieren niet toegestaan.

 

Wasmachine in het huisje aanwezig.

 

Voor meer info kijk hier!


Staanplaats 90

 

Charmant huis, gelegen op groot perceel aan doodlopend pad

 

Geschikt voor maximaal 4 personen

 

Het huis ligt op een perceel met aangelegde tuin (veel gazon), een zonnig terras bereikbaar via schuifdeuren in de woonkamer. Er is ook een tuinhuis aanwezig, waarin een wasmachine tot uw beschikking staat. Parkeerplaats voor één auto bij het huis.

 

Indeling: Woonkamer met open keuken, voorzien van koelkast met vriesvak, combi-oven en gasfornuis. In de woonkamer TV en radio-CD speler, internet via vaste router.

 

Badkamer met douche, toilet en wastafel.

 

Twee slaapkamers: Eén kamer met een tweepersoonsbed (2x 1-pers matras) en vaste kasten. Slaapkamer twee heeft een stapelbed (1.90 x 80 cm)

 

Verwarming d.m.v. CV. Roken niet toegestaan, huisdier in overleg.

 

Voor meer info kijk hier!


Staanplaats 49

Charmant huis, geschikt voor maximaal 6 personen

 

Dit huis heeft een leuke ligging, met een aangelegde tuin, terras v.v. veranda (2016) en een tuinhuis. Parkeerplaats voor één auto bij het huisje.

 

Indeling chalet: Woonkamer met open keuken, v.v. gaskookplaat en koelkast. Woonkamer heeft een TV en radio-CD speler, en openslaande deuren naar buiten.

 

Badkamer met douchekabine, toilet en wastafel.

 

Indeling slaapkamers: 1x slaapkamer met een vaste kast en een tweepersoonsbed, 1x slaapkamer met stapelbed (200 x 70 cm) en 1x slaapkamer met 2x 1-pers bed, waarvan één hoogslaper. Dekbedden en kussens voor 6 personen aanwezig.

 

In één van de slaapkamers (onder de hoogslaper) staat een wasmachine en een diepvries.

 

Verwarming d.m.v. CV. Roken niet toegestaan, huisdier in overleg.

 

Voor meer info kijk hier!


Vakantiehuisjes op de Veluwe op een zeer rustig park, ideaal voor ouderen

Reactie schrijven

Commentaren: 0