Boodschappen doen in ..............Den Haag

Den Haag betekent theater en cultuur, shoppen in de binnenstad of lekker uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin. Na een hapje en drankje bij een van de vele eetgelegenheden op het strand of in de binnenstad kunt u genieten van een van de leuke evenementen in Den Haag of lekker een café in duiken!


Rootz

Eten & Drinken Shoppen en culturele ontdekkingen maken hongerig en dorstig. In de Binnenstad heb je diverse mogelijkheden om even bij te komen op een van de gezellige terrasjes of in een bruine kroeg.


Shoppen

 

In een stad waar menig winkel zich hofleverancier mag noemen, heb je aan één middag nauwelijks genoeg om het totale aanbod aan winkels te bekijken. Naast de bekende Spuistraat zijn er in de Binnenstad tal van winkelgebieden te ontdekken.

 

Wat is nu gezelliger dan na een heerlijk etentje nog even een bioscoop te bezoeken of een drankje te doen in een gezellige kroeg of bardancing. Naast de diverse leuke terrassen en kroegen kan je ook perfect uitgaan tot diep in de nacht.

 

 

De Haagse Binnenstad heeft nog niet bij iedereen de naam maar toch zeker wel de faam bij de kenners. Niet voor niets werd de stad samen met Utrecht in 2006 uitgeroepen tot leukste stad voor jongeren en werd het Paard uitgeroepen tot beste nachtclub in van Nederland.

 

Clubs zoals de Asta, Silly Symphonies, One Four, het vernieuwde Paard van Troje en Cocoon zorgen voor een frisse wind in de uitgaansscène. In de toekomst verrijzen er in het centrum ook nog een megabioscoop en een disco. Daarnaast zijn er nog diverse party's die zeker de moeite waard zijn.

 

Voor meer info zie Den Haag

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Boodschappen doen in ..............Den Haag

Reactie schrijven

Commentaren: 0